• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
این عکس برگه ای هست که دادن بهم.
اما فکنم باید بپرسم. اینطوری که بلاتکلیفی هست خوب نیست.
7u9a3a2y.jpg

Sent from my Nexus 4

لازم نیست بپرسی دیگه، محل اعزام شما همان مرکز آموزش جوادنیا هست و باید به همون آدرس محل اعزام برید.

موفق باشید

• Like
Reactions: _ni

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
این برگه هارو که فرمودی،الان واسه من فقط یه برگه ی سفید (حاشیه آبی) اومده که محل و ساعت حضور و ... رو داره.اون یکی برگه که فکر کنم سبز هست و باید زودتر میومد(فقط تاریخ داره) هنوز نیومده.البته المثنی +۱۰ رو دارم .اون کافی هست یا باید برم اون رو از **** وظیفه بگیرم؟

فکر نمیکنم دیگه برگه ای بیاد، چند سال پیش رنگ حاشیه برگه ها سبز بود و الان به آبی تغییر کرده.

hmdn2012

Registered User
لایک‌ها
57
شما اگه امسال کنکور قبول نشی ... بی برو برگرد باید بری سربازی

تنها راهش همونه که یه رشته شبانه رو انتخاب کنید و برید دانشگاه ...

بعد هم مرخصی و شرکت در کنکور سال بعد
ممنون ....
بعد دانشگاه راحت مرخصی میده ؟ یا دردسر درست میکنن ؟

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637
ممنون ....
بعد دانشگاه راحت مرخصی میده ؟ یا دردسر درست میکنن ؟
دانشگاه ک آره..پیام نور ثبت نام کن راحت میتونی مرخصی بگیری..فقط 80 تومن. شهریه ثابت داری..
فقط توجه کن دو ترم متوالی نمیتونی مرخصی بگیری!!!

Sent from my C2305 using Tapatalk

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
دانشگاه ک آره..پیام نور ثبت نام کن راحت میتونی مرخصی بگیری..فقط 80 تومن. شهریه ثابت داری..

داداش اگه قراره بري برو تمومش. كن

Sent from my iPhone using Tapatalk

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
این برگه هارو که فرمودی،الان واسه من فقط یه برگه ی سفید (حاشیه آبی) اومده که محل و ساعت حضور و ... رو داره.اون یکی برگه که فکر کنم سبز هست و باید زودتر میومد(فقط تاریخ داره) هنوز نیومده.البته المثنی +۱۰ رو دارم .اون کافی هست یا باید برم اون رو از **** وظیفه بگیرم؟
دوست عزیز یکی از مدارکی که روز اعزام باید همرات باشه اصل برگه سبزه،باید دوباره بری+10 و بگی برگه سبز اصل که هلوگرام داره رو برات پرینت بگیره و بهت بده.حتما باید برگه هلوگرام دار باشه.دیگه برگه سبزی برای هیچ احدی ارسال نمیشه.اینو خود **** وظیفه گفته.
موفق باشی

ultraviolet90

Registered User
لایک‌ها
87
اعزامی ۱ تیر خاتمی یزد هستم-دوستان توصیه خاصی ندارین؟:)
من اولین باره سربازی میرم :general711:

_ni

Registered User
لایک‌ها
42
:confused::confused::confused::confused::confused::oops:
دوست عزیز یکی از مدارکی که روز اعزام باید همرات باشه اصل برگه سبزه،باید دوباره بری+10 و بگی برگه سبز اصل که هلوگرام داره رو برات پرینت بگیره و بهت بده.حتما باید برگه هلوگرام دار باشه.دیگه برگه سبزی برای هیچ احدی ارسال نمیشه.اینو خود **** وظیفه گفته.
موفق باشی
برگه ما رو که **** وظیفه با پست آورد. محتواش همون برگه سبز سابقه گویا. پاکتش هم سبز بود ؛)
البته این داستان هولوگرام قبلاً شنیده بودم منم. اما در شرایطی ذکر شد که پست چیزی نیاره. اما الان پست این برگه محل اعزام و ساعت رو آورده که.

Sent from my Nexus 4

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
:confused::confused::confused::confused::confused::oops:
برگه ما رو که **** وظیفه با پست آورد. محتواش همون برگه سبز سابقه گویا. پاکتش هم سبز بود ؛)
البته این داستان هولوگرام قبلاً شنیده بودم منم. اما در شرایطی ذکر شد که پست چیزی نیاره. اما الان پست این برگه محل اعزام و ساعت رو آورده که.

Sent from my Nexus 4
یه برگه سبز داریم یا برگه آماده به اعزام که قدیم پست میاورد اما دیگه نمیاره و اصل اون رو باید از +10بگیریم که هلوگرام داره.
یه برگه سفید داریم(دور آبی)پاکت سبز که برگه محل اعزامه، اینو پست میاره در خونه.شما هم اگه اون برگه آماده به اعزام یا برگه سبز رو ندارید حتما باید برید +10 بگیرید.در واقع همون المثنی ای هستش که 48 ساعت بعد از ثبت نام از+10 گرفتید اما باید هلوگرام دار باشه.البته از این به بعد وقتی کسی ثبت نام کنه و بعد از48ساعت بره +10 یه دفعه همون اصلی رو بهش میدن.
موفق باشید...(راستی داستان اون شکلک هایی که در اوردی رو نفهمیدم...

• Like

arminagha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
نیما جان از برایند ها برآمد که دو تا کارت رو باید اونجا تحویل بدیم (با رنگشون کاری نداریم): یکی که از پلیس۱۰ باید بگیریم و هولوگرام داره و فقط تاریخ اعزام رو زده روش
دومی هم همینی که پست کردن.

• Like

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
یه برگه سبز داریم یا برگه آماده به اعزام که قدیم پست میاورد اما دیگه نمیاره و اصل اون رو باید از +10بگیریم که هلوگرام داره.
یه برگه سفید داریم(دور آبی)پاکت سبز که برگه محل اعزامه، اینو پست میاره در خونه.شما هم اگه اون برگه آماده به اعزام یا برگه سبز رو ندارید حتما باید برید +10 بگیرید.در واقع همون المثنی ای هستش که 48 ساعت بعد از ثبت نام از+10 گرفتید اما باید هلوگرام دار باشه.البته از این به بعد وقتی کسی ثبت نام کنه و بعد از48ساعت بره +10 یه دفعه همون اصلی رو بهش میدن.
موفق باشید...(راستی داستان اون شکلک هایی که در اوردی رو نفهمیدم...
برگ سبز لازمه یا اینکه همون برگ سفید با کادر آبی برای روز اعزام کافیه ؟

داخل همون برگ دور آبی که پست میاره، مشخصات فردی و محل و تاریخ اعزام رو زده پس دیگه چه نیازی به برگ سبز هولوگرام دار هست ؟

بعد پلیس 10+ چاپگر رنگی نداره که بخواد برگ سبز بزنه، همه رو با چاپگر سیاه و سفید میزنه بعد یک مهر دفتر خدمات پلیس 10+ روش میزنه و تمام.

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
برگ سبز لازمه یا اینکه همون برگ سفید با کادر آبی برای روز اعزام کافیه ؟

داخل همون برگ دور آبی که پست میاره، مشخصات فردی و محل و تاریخ اعزام رو زده پس دیگه چه نیازی به برگ سبز هولوگرام دار هست ؟

بعد پلیس 10+ چاپگر رنگی نداره که بخواد برگ سبز بزنه، همه رو با چاپگر سیاه و سفید میزنه بعد یک مهر دفتر خدمات پلیس 10+ روش میزنه و تمام.
دوست عزیز من نمیدونم برای چی لازمه ولی شما باید به این چیزای غیرعادی و مسخره بازی های اداری عادت کنی.برگ سبز در +10 یه برگه دور سبز معمولیه که از قبل هلوگرام و مهر **** وظیفه رو داره و وقتی شما به +10 درخواست میدی اون فقط پرینت میگیره توی اون برگه های از قبل آماده شده.پرینتر سیاه و سفید و رنگی و لیزری و اچ پی و اپسون ... نداره.
شما مگه برگه محل اعزام رو نخوندید؟؟توش نوشته باید برگه سفید و سبز همراهتون باشه، حالا خود دانید...

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
دوستان من که مدرس کرج افتادم،روز اول وسایلی با خودم نمیخام ببرم،فقط مدارک میبرم.مشکلی پیش نمیادکه؟چون ظاهرا پس از لباس دادن ما رو برای چند روز آزاد میکنن.حتی یه منبع غیررسمی گفته 01ارتش پس از لباس دادن تا 7تبر امسال مرخصی میده.آیا چیزی میدونید؟اگر مرخصی میدن پس اونایی که از شهرستان با ساک اومدن چی؟من تهرانم...

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
دوست عزیز من نمیدونم برای چی لازمه ولی شما باید به این چیزای غیرعادی و مسخره بازی های اداری عادت کنی.برگ سبز در +10 یه برگه دور سبز معمولیه که از قبل هلوگرام و مهر **** وظیفه رو داره و وقتی شما به +10 درخواست میدی اون فقط پرینت میگیره توی اون برگه های از قبل آماده شده.پرینتر سیاه و سفید و رنگی و لیزری و اچ پی و اپسون ... نداره.
شما مگه برگه محل اعزام رو نخوندید؟؟توش نوشته باید برگه سفید و سبز همراهتون باشه، حالا خود دانید...
والا من الان دارم برگه سفید با کادر آبی رو نگاه میکنم، چیزی در این مورد ننوشته، شما کجاش رو داری میگی که نوشته باید برگ سفید و سبز همراهتون باشه ؟

arminagha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
دوستان من که مدرس کرج افتادم،روز اول وسایلی با خودم نمیخام ببرم،فقط مدارک میبرم.مشکلی پیش نمیادکه؟چون ظاهرا پس از لباس دادن ما رو برای چند روز آزاد میکنن.حتی یه منبع غیررسمی گفته 01ارتش پس از لباس دادن تا 7تبر امسال مرخصی میده.آیا چیزی میدونید؟اگر مرخصی میدن پس اونایی که از شهرستان با ساک اومدن چی؟من تهرانم...
ظاهرا ۲ تا ۵ روز مرخصی برای تهیه لباس و اتیکت و ... میدمژن (که البته با توجه به ماه رمضان معلوم نیست بدن یا نه).ولی افرادی که مسافت دوری دارن رو نگه میدارن تو پادگان (حدود ۵۰ تا ۱۰۰ نفر رو، نه بیشتر) که پادگان خالی نمونه.

hmdn2012

Registered User
لایک‌ها
57

دوترم پشت سر هم نمیدن ؟؟؟! چراااا ؟!!

چند وقت پیش یکی از دوستام گرفته بود
رشتش زیست پیام نور بود ، قانون عوض شده ؟!

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637
دوترم پشت سر هم نمیدن ؟؟؟! چراااا ؟!!

چند وقت پیش یکی از دوستام گرفته بود
رشتش زیست پیام نور بود ، قانون عوض شده ؟!
خب من خودم میخواستم 2 ترم بگیرم ولی از آموزش دانشکده خودمون که پرسیدم گفتن نمیشه..

behzad_DjMj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام
دوستان يه سوال
من تير درسام تموم ميشه و تا ١٠ مرداد تسويه مي مي كنم ، سوالم اينه كه من دفترچه رو اواسط مرداد بفرستم اعزامم به شهريور مي افته ؟
يا اينكه زودتر دفترچه رو بفرستم ؟؟
مننون ميشم كامل راهننايي كنيد

davood21

Registered User
لایک‌ها
86
سلام
دوستان يه سوال
من تير درسام تموم ميشه و تا ١٠ مرداد تسويه مي مي كنم ، سوالم اينه كه من دفترچه رو اواسط مرداد بفرستم اعزامم به شهريور مي افته ؟
يا اينكه زودتر دفترچه رو بفرستم ؟؟
مننون ميشم كامل راهننايي كنيد

سلام
اگر دفترچه رو اواسط مرداد ارسال کنید، به هیچ وجه شهریور ماه اعزام نخواهید شد. 99% احتمال داره اعزام شما آبان باشه.

_ni

Registered User
لایک‌ها
42
@arminagha
خب الان این برگه با اینی که پست شده فرق نداره که....
عجب گیری کردیما این وسط

Sent from my Nexus 4

بالا