-یعنی الان چشمهای من ۲ درجه با چشم های سالم فاصله داره؟ والا حقیقتش من از چارت اشنلن فقط می دونم که اگه شماره چشم - باشه طرف دید دورش خوبه و دید نزدیکش بده و اگه + باشه یعنی طرف دید نزدیکش خوبه و دورش بد مثل من. فکر می کنم چند جور روش بینایی سنجی وجود داشته باشه. آخه اینجا دکترم گفت دید من ۲۰/۵۵ هستش.
- آیا فقط لنز مونوفوکال می تونه شماره چشم من رو بهتر کنه یا مولتی فوکال هم این کار رو می کنه؟ در واقع فکر می کنم منظورتون اینه که مونوفوکال دید (یا فقط دید دور یا فقط دید نزدیک) رو بهتر می کنه و مولتی فوکال عینک رو بر می داره و یک دید مناسب در همه فواصل + کمی حاله نور به چشم می ده.
- اگر این طور باشه، آیا می تونم تو چشم چپم که نیستاگموس هم داره منوفوکال برای دور بذارم و چشم راستم که چشم غالبم هست مولتی فوکال؟
- میزان بینایی مورد نیاز برای رانندگی در استان اونتاریو کانادا به این شرحه:
با توجه به این شرایط من بعد از لنز احتمال قوی بدون نیاز Bioptic Telescope و یا حتی عینک می تونم رانندگی کنم درسته؟
- A visual acuity as measured by Snellen Rating that is not poorer than 20/50, with both eyes open and examined together with or without the aid of corrective lenses; and
- A horizontal visual field of at least 120 continuous degrees along the horizontal meridian and at least 15 continuous degrees above and below fixation, with both eyes open and examined together
خیر دوست عزیز دید شما 8 واحد با دید کامل فاصله داره. یک چشم 8.5 و اون یکی 9.
باز هم معذرت میخوام شاید درست توضیج ندادم و شما رو گیج کردم. بیین دوست من لنز طبیعی انسان دارای قابلیت فوکوسه این یعنی وقتی به دور نگاه میکنید فشار ماهیچه ها ی چشمی قطر لنز را کم میکنه و کانون تصویر رو بر روی شبکیه جابجا میکنه و برای دید نزدیک بلعکس.
لنز داخل چشمی ولی بر خلاف لنز طبیعی انسان قابلیت فوکوس نداره و یک تکه پلاستیک بایوکامپتیبل هست مثل لنز ثابت دوربین.
لتزی که تک کانونی باشه بهش میگن مونوفوکال یعنی شما قدرت فوکوس رو از دست میدید و دیدتون با صلاحدید دکتر یا دور و یا نزدیک و نه هر دو خوب میشه و برای یکی باید عینک بزنید. مثلا عموما دکتر ها دید نزدیک رو خوب میکنند و برای دید دور عینک میدن.
در مقابل لنز مولتی فوکال دارای چند کانون برای دید دور و نزدیکه و میتونه قابلیت طبیعی چشم انسان در دیدن دور و نزدیک بدون عینک رو شبیه سازی کنه.
لنز های مولتی فوکال باید بایلترال عمل بشن تا نیجه بخش بشن یعنی هر دو چشم باید مولتی فوکال نصب بشه. ضمن اینکه دکار باید یابقه جایگذاری لنز مولتی فوکال را داشته باشه وگرنه با محاسبات اشتباه ممکنه یک مقداری از شماره چشم باقی میمونه که اصلا خوب نیست.
کجا دوست عزیز عمل میکنید ایران یا خارج؟
اگر در کانادا عمل میکنید به راحتی میتونید از سایت amo بخش لنز تکنیس یک دکتر مجرب مورد تایید کمپانی در منطقه خودتان پیدا کنید.
بازهم میگم اگر با عینک مشکلی ندارید ، لنز مونوفوکال به دلیل قیمت بسیار کمتر توصیه میشه ولی تگر قیمت براتون مهم نیست شک نکنید که لنز Tecnis symfony فوق العاده است و عملا تا پایان همر دیگه عینک نخواهید زد.
Sent from my SM-N910H using Tapatalk