سرور گرامی و استاد ارجمند جناب آقای مهندس یاسینی
با عرض سلام ، ادب و احترام
ضمن تشکر از محضر حضرتعالی
از محضر آن بزرگوار سؤالی داشتم که به شرح زیر تقدیم حضورتان می نمایم :
برای چکاپ و بررسی دوره ای چشم پدرم که 56 ساله هستند و هیچ مشکلی ندارند و فقط سالیانه چکاپ می کنند و به این منظور به پزشک مراجعه می کنند ، فلوشیپ قرنیه و سگمان قدامی مناسب تر است یا فلوشیپ شبکیه و سگمان خلفی ؟
به عبارت دیگر دکتر جعفری نسب بهتر هستند یا دکتر کارخانه ؟
لازم به ذکر است که پدر من 2 سال است که جهت چکاپ و بررسی دوره ای به دکتر کارخانه در بیمارستان فوق تخصصی چشم پزشکی نگاه مراجعه می کنند و در بیمارستان نگاه برای دکتر کارخانه پرونده دارند.
هم چنین مادرم هم به دلیل مصرف قرص هیدروکسی کلروکین به علت لوپوس تحت نظر دکتر احمدیه هستند و من و برادرم هم به علت بلفاریت و حساسیت چشمی تحت نظر دکتر جعفری نسب هستیم .
سلام من را به خانواده محترم ابلاغ فرمایید
ارادتمند
دکتر جعفری نسب کافی هستند. دقت کنید که دکتر های قرنیه به راحتی یک چک آپ از شبکیه شما هم می کنند هر چند نمی تونند درمان بکنند ولی می تونن مشکلات رو تشخیص بدن.
اما اگر با دکتر کارخانه پرونده داره دیگه لازم نیست برید پیش دکتر دیگه. بهترین کار اینه که دکتری که سابقه پدرتون رو می دونه همیشه اون رو ویزیت کنه.
دقت کنید که کلا لازم نیست آدم تا مشخص نشده بره پیش دکتر شبکیه. معمولا دکتر های قرنیه به محض تشخیص مشکل بیمار رو به دکتر شبکیه معرفی م یکنند