• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

majid cg

Registered User
لایک‌ها
116
سلام من 19 سالمه نمره ی چشمم فکر میکنم نزدیک به 3.75 باشه یکیشم 3.5 میخوام ببینم میتونم عمل لیزیک انجام بدم؟
پیش دکتر گودرزی برای معاینه میرم چطوره؟دکتر گفت که باید عکس بندازید من هنوز وقت نگرفتم که دوباره برم..

یه سوال دیگه هم دارم من با این نمره ی چشم میتونم از لنز استفاده کنم؟ چون واقعا عینک ازارم میده ورزش هم انجام میدم که عینک نوعی مانع هست برام....
برای لنز پیش چشم پزشک معمولی هم برم کافیه؟

ممنون

mahdi389

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
.
دوست عزیز کدوم شهر هستید؟
بگید تا دکی دکتر خوب بهتون معرفی کنم.

سلام اقای یاسینی
ممنون که وقت گذاشتینو جواب دادین
من تهران هستم.
در ضمن اگر 10-15 سال بعد از عمل به هر علتی شماره چشم بالا رفت میشه دوباره عمل کرد؟

pro_designer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام. 2تا سوال دارم دوست عزیز ممنون میشم راهنمایی کنی.
اول این که بعد از 70روز از عمل لازک، دکتر گفته چشم چپم هنوز صفر نشده. نوشته

[h=2]175*9/10+0.50-0.50[/h]این یعنی چی؟

یه سوال دیگه اینکه آیا عینک آفتابی رنگ آبی برای چشم ضرر داره؟ من مارک lorenzo خریدم 70ت. یه کم سرچ کردم خوندم که ضرر داره . میخوام نظر شمارو بدونم یه رنگ دیگه بگیرم یا همین خوبه؟
مرسی

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
دوستان من دارم می رم کنگره محمود آباد ماله بیمراستان فارابی. تا جمعه نیستم اگر نتونستم جوابتون رو بدم لطفا به دلی نگیرید.

به به محمود آباد، خوش بگذره آقای یاسینی

Amin123456789

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشيد جناب ياسيني ايا دكتر پرويز زرين بخش جز بهترين چشم پزشك هاي ايران هستند؟ به نظرتون براي مشاوره عمل بيام تهران با ايشان هم مشورت كنم؟

tamoozdad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام جناب یاسینی
ممنونم که به ما کمک میکنید تا زندگی بهتری را تجربه کنیم.
من هفته قبل برای بار دوم برای جراحی در رفتگی عدسی پیش دکتر تبریزی رفتم و مفصل باهاشون صحبت کردم
در مورد احتمال پارگی شبکیه بعد از عمل گفتند چشم تو فرم طبیعی داره و این ریسک رو نداره.
قرار شد چشم راستم رو فعلا عمل نکنند و از لنز تماسی استفاده کنم.
چشم چپم رو هم گفتند که با لنز آرتیزان عمل میشه.

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون از اینکه جواب دادید ولی چند تا سوال دیگه برام ایجاد شد که ممنون میشم جواب بدید:
1-مزیت کلینیک ابان چیه؟از نظر تجهیزات ؟کادر پزشکی؟و..میشه بیشتر توضیح بدید چون من برای روز شنبه یعنی 3روز دیگه برای معاینه مجدد(چون پارسال معاینه شدم ولی عمل نکردم) از کلینیک پارسیان وقت گرفتم و حالا با گفته شما دچار تردید شدم.
2-دکتر قریشی در کلینیک ابان هم هستند؟
3-عینک افتابی را هم برای بعد عمل وهم بعدها می خوام چون تا اونجایی که من در جریانم و هم نمونه واقعیش را دیدم(دوستم پارسال تو کلینیک پارسیان و توسط دکتر قریشی عمل شد)روی هزینه عمل عینک نمیدند.در نتیجه میتونم بپرسم شما چقدر اقای جعفری را تایید میکنید؟اصولا شما خودتون عینک مارک را تایید میکنید یا ایرانی؟
4-با بیمه تامین اجتماعی ویا بیمه تکمیلی اسیا میتونم تخفیف بگیرم؟
با سپاس

1- فکر می کنم دستگاه آبان ماله زایسه که خیلی بهتره در عین حال کلینیک آبان خیلی تمیزتره.
2- دکتر قریشی در هر دو کلینیک هستند پس نگران نباشید.
3- آقای جعفری یکی از آدمهای خوب اصفهان هستند. ایشون خودشون تجهیزات پزشکی دارند و ما مدتی با ایشون کار می کردیم. برای همینم ایشون رو می شناسم.
4- بیمه تکمیلی آسیا در صورتی که اذیت نکنه 60 تا 80 درصد هزینه عمل رو میده

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام

من 22 روز پیش عمل پیوتد قرنیه داشتم. می خواستم ببینم مشروب برای چشمم ضرر داره؟؟ می تونم بخورم؟ یا فشار چشم را می بره بالا؟؟؟ روم نشد از دکترم بپرسم. کسی هست بتونه جوابمو بده؟؟ خیلی اورژانسیه سوالم آخه امشب مهمونی دعوتم

یک سری سوالات رو اگر نپرسید ممکنه به قیمت خیلی چیز ها براتون تموم بشه. من فکر میک نم بهتره نخورید تا 2 ماه نقاهتتون تموم بشه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام من 19 سالمه نمره ی چشمم فکر میکنم نزدیک به 3.75 باشه یکیشم 3.5 میخوام ببینم میتونم عمل لیزیک انجام بدم؟
پیش دکتر گودرزی برای معاینه میرم چطوره؟دکتر گفت که باید عکس بندازید من هنوز وقت نگرفتم که دوباره برم..

یه سوال دیگه هم دارم من با این نمره ی چشم میتونم از لنز استفاده کنم؟ چون واقعا عینک ازارم میده ورزش هم انجام میدم که عینک نوعی مانع هست برام....
برای لنز پیش چشم پزشک معمولی هم برم کافیه؟

ممنون

شما برای عمل مشکلی ندارید اما باید عکس بگیرید تا ضحامت قرنیه شما بررسی بشه. سلام من رو به دکتر گودرزی برسونید و ببینید هنوز در بیمارستان بانک ملی هستند یا نه.
برای لنز می تونید پیش هر دکتر برید ولی دقت کنید حتما قیمت رو با من پک کنید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام اقای یاسینی
ممنون که وقت گذاشتینو جواب دادین
من تهران هستم.
در ضمن اگر 10-15 سال بعد از عمل به هر علتی شماره چشم بالا رفت میشه دوباره عمل کرد؟

دوست عزیز 10 یا 15 سال بعد اگر شماره چشمتون عوض شد کمی صبر می کنید و بعد آب مروارید عمل می کنید و دیدتون دوباره اصلاح میشه. کلا لیزر در سنین پایین تر (منظورم بین 24 تا 28) هست توصیه میشه.
اما بدونید امکان دوباره عمل هست.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام. 2تا سوال دارم دوست عزیز ممنون میشم راهنمایی کنی.
اول این که بعد از 70روز از عمل لازک، دکتر گفته چشم چپم هنوز صفر نشده. نوشته

[h=2]175*9/10+0.50-0.50[/h]این یعنی چی؟

یه سوال دیگه اینکه آیا عینک آفتابی رنگ آبی برای چشم ضرر داره؟ من مارک lorenzo خریدم 70ت. یه کم سرچ کردم خوندم که ضرر داره . میخوام نظر شمارو بدونم یه رنگ دیگه بگیرم یا همین خوبه؟
مرسی

دوست عزیز اولا کمی صبر کنید درست میشه.
دوما ، در طیق رنگی نور نور آبی به سمت نور ماورای بنفش بخش پر انرژی هست که برای چشم ضرر داره. به همین دلیل استفاده از عینک ها و لنز های زرد رنگ که جاذب نور آبی هستند توصیه میشه. بیشتر شرکت ها مثل آلکان لنز هاشون رو زرد می سازن که نور مضر آبی رو حذف کنن. شما بر عکس دارین نور آبی رو وارد می کنین.!

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ببخشيد جناب ياسيني ايا دكتر پرويز زرين بخش جز بهترين چشم پزشك هاي ايران هستند؟ به نظرتون براي مشاوره عمل بيام تهران با ايشان هم مشورت كنم؟

کی اینرو بهتون گفته.... دکتر زرین بخش رو کی به عنوان بهترین در ایران معرفی کرده؟
شما وقتی میاید تهران انتخاب های زیادی دارید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام جناب یاسینی
ممنونم که به ما کمک میکنید تا زندگی بهتری را تجربه کنیم.
من هفته قبل برای بار دوم برای جراحی در رفتگی عدسی پیش دکتر تبریزی رفتم و مفصل باهاشون صحبت کردم
در مورد احتمال پارگی شبکیه بعد از عمل گفتند چشم تو فرم طبیعی داره و این ریسک رو نداره.
قرار شد چشم راستم رو فعلا عمل نکنند و از لنز تماسی استفاده کنم.
چشم چپم رو هم گفتند که با لنز آرتیزان عمل میشه.

خدا رو شکر. خیلی خوشحال شدم.
موفق باشید

tamoozdad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممنونم
این لنز آرتیزان چه جور لنزیه؟
مثل لنز های تکنیس بهبود دید در شب هم داره؟

Last edited:

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنونم
این لنز آرتیزان چه جور لنزیه؟
مثل لنز های تکنیس بهبود دید در شب هم داره؟

دوست عزیز لنز آرتیزان کلا با لنز تکنیس فرق می کنه. لنز آرتیزان روی عنبیه قرار می گیره ولی تکنیس زیر عنبیه. برای همین لنز تکنیس رو آسفریک می سازن.

mahdi389

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوست عزیز 10 یا 15 سال بعد اگر شماره چشمتون عوض شد کمی صبر می کنید و بعد آب مروارید عمل می کنید و دیدتون دوباره اصلاح میشه. کلا لیزر در سنین پایین تر (منظورم بین 24 تا 28) هست توصیه میشه.
اما بدونید امکان دوباره عمل هست.

اقای یاسینی چند درصد احتمال این هست که دوباره شماره چشمم بالا بره؟

Amin123456789

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کی اینرو بهتون گفته.... دکتر زرین بخش رو کی به عنوان بهترین در ایران معرفی کرده؟
شما وقتی میاید تهران انتخاب های زیادی دارید.
يكي از دوستام گفت كه رييس انجمن اپتيك ايران هست و دكتر خيلي خوبيه٠٠ ولي من مي خواستم تاييد شو از شما بگيرم
ببخشيد من وسواس ندارم ولي تو اين ي مورد ( يعني چشم) خيلي برام مهم هست- به نظر شما به جز با دكتر صلوتي و نيك نام با كي تو شيراز يا تهران ي مشورت بگيرم؟؟

mahdi389

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اقای یاسینی می تونید دکتر خوب و مطمئن توی تهران به من معرفی کنید؟همراه کلینیک خوب؟
دکتر نیک نام دکتر خوبیه؟

بالا