دوباره سلام خدمت شما جناب ياسيني
اقاي ياسيني من طي پيگيري هاي زيادي كه داشتم دوباره نظر دكتر صلوتي و دكتر نيك نام را از طريق يكي از همكارانشان در مورد من جويا شدم و گفتند كه شرايط چشمانم خوب هست ٠ شماره چشم من حدود ٨ هست و ضخامت باقيمانده بعد از عمل با فلپ ٣٩٥ خواهد بود(( با محسبات دستگاه تكنولاس) شماره چشمم صفر مي شود) ولي از انجاييكه اين دو دكتر محكم كاري مي كنند و ٠٥ نمره بالاتر مي تراشند و ضخامت من هم ديگه جا ندارد پس اين دودكتر عملم نمي كنند٠ و در ضمن دكتر صلوتي گفته بوده كه اگر با ( فكر كنم فمتو الكان گفت )عمل كنم كه ضخامت كمتري برميدارد امكان لك قرنيه در اين شماره با ان دستگاه وجود دارد و با تكنولاس امكان لك قرنيه وجود ندارد٠
حالا به نظرتون دستگاه ديگه اي ( مثلا visx) كه لك قرنيه در اين شماره نده و ضخامت كمتري هم بردارد وجود دارد؟؟؟؟ راستي دكتر اشرف هم عكسامو ديده و گفته براي prk ( با تكنولاس)قابل انجام هست٠
در هر صورت تصمیم آخر با شماست ولی دستگاه تکنولاس دستگاه بدی نیست. میشه گفت الان یکی از بهترین های بازاره(با خدمات دهی خیلی خوب شرکت فجر شاهد) میشه یک سری هم به دکتر جعفری بزنید. شماره مطبش رو پستهای قبلی گذاشتم. با ایشون همی کمشورت کنید (در شیراز هستند)