اقای یاسینی می تونید دکتر خوب و مطمئن توی تهران به من معرفی کنید؟همراه کلینیک خوب؟
دکتر نیک نام دکتر خوبیه؟
این سوال منم هست جهت عمل کاتاراکت
اقای یاسینی می تونید دکتر خوب و مطمئن توی تهران به من معرفی کنید؟همراه کلینیک خوب؟
دکتر نیک نام دکتر خوبیه؟
يكي از دوستام گفت كه رييس انجمن اپتيك ايران هست و دكتر خيلي خوبيه٠٠ ولي من مي خواستم تاييد شو از شما بگيرم
ببخشيد من وسواس ندارم ولي تو اين ي مورد ( يعني چشم) خيلي برام مهم هست- به نظر شما به جز با دكتر صلوتي و نيك نام با كي تو شيراز يا تهران ي مشورت بگيرم؟؟
دکتر نیک نام دکتر خوبیه؟
این سوال منم هست جهت عمل کاتاراکت
دوست من ، من می تونم توی کاتاراکت شما رو خیلی زیاد راهنمایی کنم چونکه این رشته اصلی کار ماست.
دکتر خانلری بهترین در کاتاراکته اما اگر کلینیک دیگه ای مد نظرتون بگید تا اونجا کس دیگه ای رو بهتون معرفی کنم.
ایشون فکر می کنم کارشون بیشتر با اپتومتریست ها هست نه چشم پزشکان. شما دوست من دکتر های دیگه ای رو انتخاب کنید. مثلا دکتر بلالی نگاه و یا دکتر خانلری خیلی خوب هستند.
در شیراز می تونید برید پیش دکتر جعفری . ایشون از دوستان من هستند سلام من رو هم برسونید. شماره مطبشون رو توی محمود آباد گرفتم اینه 0711-16278671
سلام به همگی؛ صبح اول وقتتون به خیر
من امروز می رم برای عمل، برام دعا کنید.
آقای یاسینی خیلی سالاری.
خداحافظ.
سلام من ۲۲ سالمه و چشمام استیک ماته
۱ و ۲ نمره ی چشممه
ایا عمل لیزیک میتونم انجام ؟ کجا و پیش چه دکتری ؟ ممنون
سلام دوست عزیز
در اردبیل دو مرکز جراحی چشم وجود داره که متاسفانه هیچ کدوم لیزر ندارن ولی مرکز آراد به مدیریت دکتر ظهیری می تونه شما رو به دکتر اضغری معرفی کنه برای عمل لیزیک در اردبیل. مرکز آراد در تقاطع ایستگاه سرعین بالای داروخانه هلال احمر قرار داره برید سراغ دکتر ظهیری بهش بگید از دوستان من هستید (بگید دوست یاسینی تهران هستم منو قشنگ میشناسه ) شما رو به دکتر اضغری معرفی می کنه.
در مورد شماره چشمتون مشکلی نیست جز استیگمات که برای اون هم باید با پزشک مشورت کنید. در تهران دکتر خانلری رو توصیه می کنم که درمرکز ونک عمل می کنن و با دستگاه Alegrato
راستی دکتر خانلری سابقا در نور بود و با دکتر هاشمی کار می کرد.
دوست من اول به نظرم یک سری به دکتر ظهیری بزن. (دکتر ظهیری چشم پزشک نیست اما مدیر کلینیک هست و می تونه کمکتون کنه. سلام من رو حتما برسون بگو در اسرع وقت من هم یک سری بهش می زنم)
موفق باشی
دوست عزیز من دکتر های نور همه خوب هستند اما از نظر من بجز دکتر هاشمی دکتر غلامی نژاد بسیار متبحر هست البته دکتر نيك بين هم بسیار خوبه ولی در شبکیه دکتر ریاضی بهترین هست.
بیمراستان نور دارای دو عدد دستگاه لیزر هست. یکی COncerto تولید wavelight و Alcon آمریکا که گرونترین دستگاه دنیا هست که دکتر هاشمی اونو بدلیل عدم پشتیبانی و هزینه بالا و نتیجه برابر با visx کمتر استفاده می کنه.
دیگری دستگاه visx که بهترین دستگاه لیزرتولید Abbott امریکاست .
آستیگمات در حد کم و با بعضی شرایط اصلاح میشه البته باید با پزشک کشورت کنید.
در مورد هزینه عمل در بیمراستان اطلاع زیادی ندارم که سوال می کنم و بهتون می گم.
1- فکر می کنم دستگاه آبان ماله زایسه که خیلی بهتره در عین حال کلینیک آبان خیلی تمیزتره.
2- دکتر قریشی در هر دو کلینیک هستند پس نگران نباشید.
3- آقای جعفری یکی از آدمهای خوب اصفهان هستند. ایشون خودشون تجهیزات پزشکی دارند و ما مدتی با ایشون کار می کردیم. برای همینم ایشون رو می شناسم.
4- بیمه تکمیلی آسیا در صورتی که اذیت نکنه 60 تا 80 درصد هزینه عمل رو میده
طی پیگیریهایی که من انجام دادم عمل در چشم پزشکی نور با دستگاههای قدیمی 2میلیون تومان و با دستگاههای جدید3 میلیون تومان می باشد. که نسبت به جاهای دیگر چندین برابر است ولی خوب واقعا فوق العاده است.
آیا شما دکتر دیگری را می شناسید که مانند دکتر هاشمی مجرب ولی با هزینه کمتری این عمل را بتوان انجام داد؟
دکتر اردشیر خورشیدیان را می شناسید؟