سلام دوستان عزيز
. اين نقشه مداره بود كه در پست اول قرار داده بودما!:
.......
5) در طراحي كيت زير از برادرم كه مهندس الكترونيك (طراحي و محاسبه قطعات) كمك گرفتم. كيت زير هرزمان كه سيستم خود را روشن/خاموش نماييد يك كليد (رله) را قطع و وصل ميكند و به اين شكل ميتوانيد مودم يا هر وسيله ديگر را به همراه كامپيوتر خاموش يا روشن نماييد. نقشه شماتيك مدار:
. ورودي برق اين كيت
بايد از پاور سيستم و از سيمهاي 12 يا 5 ولت آن از فيشهاي 4 پورتش بگيريد. اين پورت چهار كابل دارد كه در زير رنگ و ولتاژ هر كدام را نوشتهام:
A) يك سيم قرمز = 5+ ولت
B) يك سيم زرد = 12+ ولت
C) دو سيم سياه هم گراند هستند.
....
. براي اولين بار!!! 3 روز پيش ساختمش و درون يك سه راهي جاش دادم و به كامپيوتر متصلش كردم و به سه راهي مودم+اسپيكر+فن جلوي مودم(همينطوري براي خنك كردن مودم گذاشتمش!) را وصل كردم!!!
. در اين مدت به خوبي كار ميكنه! هر زمان كامپيوتر روشن بشه برق اون سه راهي هم وصل و مودم و ... هم اتوماتيك روشن ميشوند! و هر زمان سيستم خاموش بشود، برق اون سه راهي هم قطع ميشه! اينتوري وقتي دنلود شبانه تمام ميشود و كامپيوتر اتوماتيك خاموش ميشود ديگه مودم الكي وصل نميباشد!
. قصد دارم يك كليد هم برروي آن سه راهي قرار دهم كه اگر لازم شد برق را مستقيم و كيت را از مدار خارج كنم يا به حالت عادي برش گردانم. براي زماني خوبه كه ميخواهم سيستم را خاموش ولي مودم روشن باشه.
. در ضمن من ديگه از برنامهها يا روشهاي پست اول براي كنترل اينترنت شبانه استفاده نميكنم! بلكه از برنامه Robotask براي كنترل تمام وقت اينترنت استفاده ميكنم. آموزش آن در اين تاپيك
http://forum.persiantools.com/t172901.html موجود است. به همين دليل BIOS سيستم روي حالت Power on when power lose قرار دادم! يعني هروقت برق بره و بعد هر زمان برق بياد سيستم روشن خواهد شد و وقتي وارد ويندوز بشه، Robotask به اينترنت دسترسي يافته و برنامههاي مخصوص آن زمان (روزانه يا شبانه) را اجرا ميكند. اگر زمان روشن شدن در بين ساعات شبانه باشد كه روال عادي طي خواهد شد. اگر زمان روشن شدن در روز باشد، برنامه Robotask پس از دسترسي به ايينترنت و اجراي برنامههاي مخصوص روزانه، يك پيغام را به مدت 10 دقيقه نمايش ميدهد كه : "
آيا مايليد سيستم پس از 10 دقيقه خاموش شود؟" اگر من يا هركس پشت سيستم باشند ميتوانند No را انتخاب كنند! در غير اينصورت اتوماتيك Yes انتخاب شده و سيستم خاموش ميشود!
پروژه بعدي:
. روشن نمودن سيستم به كمك موبايل! و احتمالن به كمك اين كيت:
Power On Your PC using your Cell Phone
موفق باشيد.
خداحافظ
IgImAx
91/06/18