• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزشي - چگونه سيستم خود را براي اكنت شبانه صبانت آماده نماييم

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41

سلام مرسی دوست عزیز
ببینید من کار شما رو انجام دادم . یعنی قبلا PPPoE میساختم حالا با bridge ساختم. توی bridge هم که باید یوزر پس روزانه رو بدم هم دیگه نمیشه داد.

در مورد ساختن کانکشن DSL هم توی ویندوز 7 میشه توضیح بدید.
نه تو bridge دیگه یوزر نمیزنید

با کانکشنی که میسازید یوزر و پس وارد میکنید!!
اکی؟

والا من یادم نیست ویندوز سون چطور بود ولی الان صبر کن رو نت برات پیدا میکنم

مثل همون dialup هست
یعنی مراحل همونه فقط تو گزینه ها یه DSL داره!

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41
نه تو bridge دیگه یوزر نمیزنید

با کانکشنی که میسازید یوزر و پس وارد میکنید!!
اکی؟

والا من یادم نیست ویندوز سون چطور بود ولی الان صبر کن رو نت برات پیدا میکنم

مثل همون dialup هست
یعنی مراحل همونه فقط تو گزینه ها یه DSL داره!
دوست عزیز اینه

http://www.mywindowsclub.com/resources/2642-How-setup-Broadband-connection.aspx

dany_3p4u

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
دوست عزیز برنامه Autologon که معرفی کردین از آدم حتما می خواد پسورد بهش بدی !

ویندوزم بدون پسورد راحت بالا می یاد و مشکلی باهاش ندارم

اما وقتی به حالت هایبرنت می ره لازمه روی نام کاربری کلیک کنی تا وارد صفحه بشه

الآن که این برنامه را استفاده کردم الکی یک پسورد دادم اما موقع روشن شدن می گه که پسورد اشتباه هست و دوباره مثله حالت هایبر نت لازمه روی نام کاربری کلیک شه

برنامه ای می شناسید که این مورد را نداشته باشه ؟ ( نام کاربری پسورد نداره ، ویندوز ایکس پی 3، تک کاربر :دی )

(یک سوال هم داشتم که توی این انجمن حتما باید بصورت دستی برای هر تاپیک مشترک شد ؟ انجمن دیگه ای بود که توی هر تاپیک پست می دادی اتوماتیک مشترکش می شدی، اما اینجا گویا اینطور نیست)

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام dany_3p4u عزيز
1.gif

دوست عزیز برنامه Autologon که معرفی کردین از آدم حتما می خواد پسورد بهش بدی !
و
برنامه ای می شناسید که این مورد را نداشته باشه ؟ ( نام کاربری پسورد نداره ، ویندوز ایکس پی 3، تک کاربر :دی )
. اون برنامه كه در پست اول معرفي شده براي كاربران ويستا بوده! وگرنه براي XP برنامه‌اي براي اينكار موجود هست. برنامه را از لينك زير دنلود نماييد و پس از Extract كردنش برروي فايل tweakui.inf راست كليك كرده و گزينه Install را انتخاب كنيد و بعد از Control Panel برنامه tweakui را اجرا كرده و سپس تب Logon و گزينه Auto...i را انتخاب نماييد.
(یک سوال هم داشتم که توی این انجمن حتما باید بصورت دستی برای هر تاپیک مشترک شد ؟ انجمن دیگه ای بود که توی هر تاپیک پست می دادی اتوماتیک مشترکش می شدی، اما اینجا گویا اینطور نیست)
. بايد به كنترل پنل خودتان در فروم برويد و از آنجا تعريف نماييد كه به شكل اتوماتيك مشترك هر تاپيكي شويد كه در آن پست مي‌زنيد. نوع و زمان خبر رساني پست‌هاي جديد در تاپيك‌ها را هم مي‌توانيد مشخص نماييد.

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
89/10/20
26.gif
103.gif

فایل های ضمیمه

• Tweakui.rar
    74 KB · نمایش ها: 5

dany_3p4u

Registered User
لایک‌ها
7
سپس تب Logon و گزينه Auto...i را انتخاب نماييد.
دوست عزیز این کار را کردم اما وقتی از هایبر نت سیستم روشن می شه باز مجبوری دستی کلیک کنی و اُتومایک وارد صفحه دسکتاپ نمیشه ؟!!!

mgh

Registered User
لایک‌ها
2
كسي تست كرده كه بدون حالت بريج و با همون pppoe بشه شبانه صبا رو اتومات كرد؟ من قبلا يه مودم داشتم كه البته آشغالي بود اما يه مزيت داشت، اينكه وقتي pppoe ست ميكردي، كانكشن كامپيوتر رو هم قبول ميكرد، يعني بريج هم بود و اگر كانكشن ميزدي همون يوزر پسورد كانكشن رو اصل قرار ميداد. الان مودم لينك سيس دارم كه اين امكان رو نداره، به دليل اينكه وايرلس اينترنت روي چند تا سيستم هست نميتونم هم بريج بزارم چون استفاده بقيه مختل ميشه. در واقع يه راهي ميخوام كه ساعت سه اتوماتيك يوزر پس تو كنسول مودم عوض بشه و هفت هم به يوزر پس عادي برگرده. برنامه هاي اتومات كردن دستورات هست ولي اين يه كم پيچيدست كه تمام اين كارها رو بكنه، با Autoit يكي نوشتم ولي گاهي عمل نميكنه، خواستم ببينم اين سناريو رو كسي سراغش رفته يا نه :rolleyes:

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام mgh عزيز
1.gif

سي تست كرده كه بدون حالت بريج و با همون pppoe بشه شبانه
. ببخشيد دير جواب مي‌دهم! چون مدتي نبودم.

. در تاپيك "آموزش برنامه‌هاي ماكرو" يكسري موارد و نمونه كد‌هايي نوشته شده كه در بعضياش نكاتي هست كه ممكنه در حل مشكل شما كمك كنه.

. من اينكار را انجام دادم. اينكه از كدام برنامه ماكرو استفاده نماييد زياد مهم نيست. از ديد من همين Autoit خيلي عاليه و عاليتر اينكه شما بهترينشون رو انتخاب نموديد. روش كار من به اين صورت بود:

. من يك ماكرو نوشتم كه با شروع ويندوز يا Schedule-ي كه داده‌ بودم، خودش زمان سيستم را چك مي‌كرد و اگر زمان اكنت مورد نظر رسيده بود و در تنظيمات PPPoE اكنت ديگري فعال بود، اكنت درست را تنظيم و ذخيره مي‌كرد. حالا شما مي‌توانيد فقط دو ماكرو مجزا براي ابتداي شبانه و براي انتهاي آن بنويسيد يا ... از آنجا كه محيط برنامه هر مودم با هم فرق مي‌كنه من به شكل كلي كاري را كه كردم در همان تاپيك آموزش ماكرو در پست 30 توضيح خواهم داد، اگر مشكلي يا موردي بود در همانجا در خدمتم.

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/04/27
26.gif
103.gif

nader1456

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ما که مودممون connect on demand داره یعنی هر وقت درخواست دیتا بدی کاننکت می شه سیستمم تنظیم میکنیم خودش روشن بشه...حالا دیگه اینا چیه شما نوشتید من نمیدونم...:happy:

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام nader1456 عزيز
1.gif

. خوب موارد زيادي هست كه ممكنه نياز به نوشتن Script باشه! ممكنه شبكه شما اكنت شبانه با User/Pass متفاوت با روزانه نداشته باشه و اگر هم كه داشته باشه بازهم فقط تنها اين يك مورد نيست كه ممكنه نياز به نوشتن يك اسكريپت براي تغيير اكنت داشته باشيم. (اين در حالت PPPoE است وگرنه حالت Bridge داستان خودش را دارد) اجراي برنامه‌هاي مختلف در اكنت شبانه! خروج از آنها قبل از Shutdown سيستم يا خاموش شدن سيستم در زمان خاص يا در صورت بروز مشكلي در شبكه يا اتمام تمامي دنلود‌ها در برنامه‌هاي مختلف (µTorrent و IDM و ...) ايجاد يك Log (گزارش) از دنلود شبانه و ...

. اگر پست اول همين تاپيك يا اين تاپيك "آموزش برنامه‌هاي ماكرو" را مشاهده نماييد بهتر متوجه منظورم مي‌شويد.

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/04/31
26.gif
103.gif

mustang gt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
du-meter 5
ro be man begoo kheili ba in i ke gozashti fargh dare

:D

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام mustang gt عزيز
1.gif

. در ابتدا ورود شما را به فروم دوستداشتني PT و جمع دوستان تبريك عرض مي‌كنم و اميدوارم شما را بيشتر در جمع دوستان ملاقات نماييم....
53.gif
54.gif

. دوست عزيز لطفن سعي نماييد فقط با فونت فارسي در اين فروم پست بزنيد و اگر به هر دليل در سيستم خود مشكلي در زمينه تايپ فارسي داشتيد لطفن از سايت Behnevis: easy farsi transliteration (pinglish) editor استفاده نماييد. در اين سايت Pinglish بنويسيد و متن فارسي دريافت نماييد و اينجا كپي و پيست نماييد.

du-meter 5
ro be man begoo kheili ba in i ke gozashti fargh dare
. خوب الانه كمي اوضاع فرق كرده!!! من ديگه به جاي آون روش‌هاي پست اول از برنامه‌هاي اتوماسيون كه اينجا آموزش داده‌ام استفاده مي‌كنم. اگر دليل نياز و استفاده خود را از DU-Meter بفرماييد شايد روش جايگزيني در برنامه‌هاي اتوماسيون براي آن موجود باشد!؟

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/06/19
26.gif
103.gif

mhsnrah

Registered User
لایک‌ها
41
من هم چند وقتی هست که از مخابرات سرویس گرفتم و این اواخر دیگه دیسکانکتیش خیلی زیاد شده.
برای رفع این مشکل یه بچ فایل نقلی درست کردم که به محض دیسی شدن دوباره کانکت کنه.
کد:
@echo off
MODE CON COLS=50 LINES=10
for /l %%i in (,,) do @(((rasdial | find "Connected") && (ping -n 10 127.1) || rasdial <connection_name> <user> <pass>)
برای لاگ هم میشه یه echo %time% اضافه کرد.

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام دوستان عزيز
1.gif

. اين نقشه مداره بود كه در پست اول قرار داده بودما!:
.......
5)
در طراحي كيت زير از برادرم كه مهندس الكترونيك (طراحي و محاسبه قطعات) كمك گرفتم. كيت زير هرزمان كه سيستم خود را روشن/خاموش نماييد يك كليد (رله) را قطع و وصل مي‌كند و به اين شكل مي‌توانيد مودم يا هر وسيله ديگر را به همراه كامپيوتر خاموش يا روشن نماييد. نقشه شماتيك مدار:

kitpoweronoffextrenalde.gif

. ورودي برق اين كيت بايد از پاور سيستم و از سيم‌هاي 12 يا 5 ولت آن از فيش‌هاي 4 پورتش بگيريد. اين پورت چهار كابل دارد كه در زير رنگ و ولتاژ هر كدام را نوشته‌ام:

A) يك سيم قرمز = 5+ ولت
B) يك سيم زرد = 12+ ولت
C) دو سيم سياه هم گراند هستند.
....

. براي اولين بار!!! 3 روز پيش ساختمش و درون يك سه راهي جاش دادم و به كامپيوتر متصلش كردم و به سه راهي مودم+اسپيكر+فن جلوي مودم(همينطوري براي خنك كردن مودم گذاشتمش!) را وصل كردم!!!
. در اين مدت به خوبي كار مي‌كنه! هر زمان كامپيوتر روشن بشه برق اون سه راهي هم وصل و مودم و ... هم اتوماتيك روشن ميشوند! و هر زمان سيستم خاموش بشود، برق اون سه راهي هم قطع ميشه! اينتوري وقتي دنلود شبانه تمام مي‌شود و كامپيوتر اتوماتيك خاموش مي‌شود ديگه مودم الكي وصل نمي‌باشد!

. قصد دارم يك كليد هم برروي آن سه راهي قرار دهم كه اگر لازم شد برق را مستقيم و كيت را از مدار خارج كنم يا به حالت عادي برش گردانم. براي زماني خوبه كه مي‌خواهم سيستم را خاموش ولي مودم روشن باشه.

. در ضمن من ديگه از برنامه‌ها يا روش‌هاي پست اول براي كنترل اينترنت شبانه استفاده نمي‌كنم! بلكه از برنامه Robotask براي كنترل تمام وقت اينترنت استفاده مي‌كنم. آموزش آن در اين تاپيك http://forum.persiantools.com/t172901.html موجود است. به همين دليل BIOS سيستم روي حالت Power on when power lose قرار دادم! يعني هروقت برق بره و بعد هر زمان برق بياد سيستم روشن خواهد شد و وقتي وارد ويندوز بشه، Robotask به اينترنت دسترسي يافته و برنامه‌هاي مخصوص آن زمان (روزانه يا شبانه) را اجرا مي‌كند. اگر زمان روشن شدن در بين ساعات شبانه باشد كه روال عادي طي خواهد شد. اگر زمان روشن شدن در روز باشد، برنامه Robotask پس از دسترسي به ايينترنت و اجراي برنامه‌هاي مخصوص روزانه، يك پيغام را به مدت 10 دقيقه نمايش مي‌دهد كه : "آيا مايليد سيستم پس از 10 دقيقه خاموش شود؟" اگر من يا هركس پشت سيستم باشند مي‌توانند No را انتخاب كنند! در غير اينصورت اتوماتيك Yes انتخاب شده و سيستم خاموش مي‌شود!

پروژه بعدي:
. روشن نمودن سيستم به كمك موبايل! و احتمالن به كمك اين كيت: Power On Your PC using your Cell Phone

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/06/18
26.gif
103.gif

بالا