سلام .
دکتر جان من یک چیزیو متوجه نشدم . تو پست اول اینطور برداشت کردم که ماه اول که پول رو میدیم و حساب 5ساله بلند مدت باز میکنیم . تا اینجا درست .
حالا ماه بعد فرارسیده ما میریم 200 تومن میریزیم تو سپرده قبلی یا اینکه حساب جدید باز میکنیم ؟
مورد دیگه : شما نوشتید میرید یه حساب کوتاه مدت+یک کارت میگیرید اگر هم دارید که هیچ...بعد در پستی که از عمو حسین نقل کردید نوشته شده حساب بلند مدت .حالا بالاخره کوتاه مدت شد یا بلند مدت ؟
اگه میشه شمارتونو برام بفرستید دربارش باهاتون صحبت کنم . ممنونتون میشم .
گلم من یه بار دیگه توضیح میدم :heart:
شما در ماه اول که می خوایید استارت این کار بزنید به این مواد لازم : پی احتیاج دارید :
اول بانکتون رو انتخاب میکنید پیشنهاد شخصی من این بانک ها هستن : صادرات - پارسیان - سینا - پاسارگاد - سینا - اقتصاد نوین و .........
شما یه حساب سپرده سرمایه کوتاه مدت باز میکنید + یه کارت همین . این برای باز کردن سپرده های بلند مدت نیاز هست گلم . بعد مبالغ ماهیانه 200 هزار تومن رو شما هر ماه باید
سپرده سرمایه بلند مدت 5 ساله باز کنید و در موقع افتتاح سپرده حتما باید بگید که
سود در سر رسید باشه سود علی الحساب شما میشه 160 تا 165% بسته به بانک هست این رقم . این ها هیچ کدوم حساب نیستن گلم همشون سپرده سرمایه گذاری بلند مدت هستن .
سلام
الان فهمیدم کلا!

فقط یک سوال و البته کل تاپیک رو خوندم
در مورد اینکه حساب باز میکنید و 80 یا 90درصد سپرده رو به شما اعتبار میدن میشه یکم بیشتر توضیح بدید؟ کدوم بانک این کار رو میکنه؟ بانک سینا؟ پارسیان؟ تو وبسایتشون که اطلاعات دقیق و درستی نتونستم پیدا کنم، اگه میشه لطفا راهنمایی کنید
خیلی ممنون
سلام عزیز
ایول گرفتی پ کل سیستم رو
ببین هیچ موقع هیچ بانکی نمیاد اعتبارات رو بگه هیچ بانکی خیالت راحت باشه همین کوت بالایی اسم بانک ها رو گفتم . شما استارت رو بزن وقتی مجموع سپرده هات از 3 میلیون رد شد دقیقا بهت میگم چی کار کن