schmetterling
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 42
- لایکها
- 0
ich habe doch Recht gehabt,niemand schaut hier vorbei.wenn ich nicht her komme dann geht die Topic einfach runter.
![]()
ich habe doch Recht gehabt,niemand schaut hier vorbei.wenn ich nicht her komme dann geht die Topic einfach runter.
![]()
سلام english lord همونطور که میگی اینجا خیلی سوتو کوره . کسی به کسی نیست. نمی دونم چرا فقط برای آلمانی اینطوره ، فرانسه ها و انگلیشها و ایتالیاییها فعالترن.
آموزش ، فکر خوبیه به شرطی که فقط یه نفر نیاد مطلب بزنه و بقیه بخونن و یه تشکری بکنن و خلاص. زبان نیاز به تمرین و تکرار داره. هر کس هر چقدر بلده بیاد بنویسه ، بقیه براش غلط گیری کنن و ترجمه کنیم ، تبادل نظر کنیم و .......خیلی کارای دیگه که اینجا را از این سوتو کوری در بیاره.
برای آموزش اگه کمکی از دست من بر میاد ، پایه ام !
امیدوارم که این کار ثمر بخش باشه .
فکر می کنم اگه دوستان انگلیسیشون خوب باشه و آلمانی را به انگلیسی یاد بگیریم خیلی بهتر باشه . من شخصا انگلیسیم خیییلی خوب نیست و فکر می کنم اینطوری یه تیر و چند نشون میشه و هم امثال من انگلیسیشون خوب میشه و هم دوستان آلمانی یاد می گیرن . اینا همش پیشنهاده . اگه موافقین که یا علی .
خب پس چی شد؟
اون کتابها را از کجا میشه تهیه کرد؟
بسیار ممنونخب دوستان چون گفتم شاید کسی از این تاپیک به قسمت کتاب های ابکترونکی مراجعه نکنه اینجا میذارم
German_learning_E_book_1.rar
German_learning_E_book_2.rar
Learning German on Your Own
خیلی مفیدن اگه واقعا استفاده کنید![]()