خرید بک لینک

آموزش ویژوال بیسیک برای دوستداران دانش برنامه نويسی ويژوال بيسيک

شروع موضوع توسط Haamed ‏5 مارس 2006 در انجمن منابع آموزشی

  1. saalek

    saalek مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏24 می 2005
    نوشته ها:
    654
    تشکر شده:
    53
    محل سکونت:
    در پاي كوهپايه ها
    چي شد پس؟
    ادامه بديد.
    .
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. Haamed

    Haamed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,237
    تشکر شده:
    8
    محل سکونت:
    کلیسای ایرانیان

    به خدا این مهمونها نمیذارن ...از در بیرونشون میکنی از پنجره میان تو....:lol:

    من از امروز شروع میکنم;)
     
  4. james007

    james007 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    37
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    جزیره خضرا
    سلام
    فقط میخواستم این تاپیک بیاد بالا
    در کد زیر اگر کاربر W را از روی صفحه کلید فشار داد یه MsgBox میاد و میگه شما W رو فشار دادید (پیشبینی= این کد بعد ها خیلی بدرد میخوره. نگین چه مسخره)
    کد:
    Private Sub Command1_KeyDown(KeyCode As Integer, Shift As Integer)
    If KeyCode = vbKeyW Then
        MsgBox "You pressed the W key!"
    End If
    End Sub
     
  5. Haamed

    Haamed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,237
    تشکر شده:
    8
    محل سکونت:
    کلیسای ایرانیان
    عملگرهای مقایسه ای:

    = مساوی

    <> نامساوی

    < بزرگتر

    > کوچکتر

    =< بزرگتر یا مساوی

    => کوچکتر یا مساوی
     
  6. Haamed

    Haamed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,237
    تشکر شده:
    8
    محل سکونت:
    کلیسای ایرانیان
    فصل 4 کتاب: الگوریتم

    تعریف:

    هر مساله محاسباتی که با یک سری اعمال اجرایی که بترتیب اجرا میشوند.

    1- فعالیتها از نوع اجرایی هستند.

    2- فعالیتها به ترتیب اجرا میشوند.


    مثال:

    1- برخواستن از خواب 2- پوشیدن لباس راحتی 3- دوش گرفتن 4- پوشیدن لباس 5- خوردن صبحانه 6- رفتن به محل کار.
     
  7. Haamed

    Haamed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,237
    تشکر شده:
    8
    محل سکونت:
    کلیسای ایرانیان
    شبه کد ( Pseudocode ) :

    شبه کد یک زبان مصنوعی و فرمال است که به برنامه نویس کمکم میکند تا الگوریتم خود را ایجاد کند. و برای ایجاد

    الگوریتم هایی مفید است که میخواهیم آنها را تبدیل به برنامه های ساخت یافته کنیم.

    شبه کد شبیه زبان روز مره انگلیسی است و مزیت آن درک آسان توسط کاربر است. این زبان توسط کامپیوتر قابل

    اجرا نیست.
     
  8. Haamed

    Haamed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,237
    تشکر شده:
    8
    محل سکونت:
    کلیسای ایرانیان
    مقدمه ای بر ساختار کنترل:

    بطور عادی عبارات موجود در یک برنامه یکی پس از دیگری و به ترتیبی که نوشته شده اند اجرا میشوند. که به این

    حالت اجرای ترتیبی ( Sequential Execution ) میگویند.


    برنامه ها در 3 ساختار کنترلی نوشته میشوند:

    1- Sequence Structure : ساختار توالی

    2- Selection Structure : ساختار انتخاب

    3- Repeatition Structure : ساختار تکرار


    ---------------------------------------------------------------------#

    فلوچارت:

    از فلوچارت برای بیان گرافیکی یک الگوریتم استفاده میشود.


    ---------------------------------------------------------------------#

    ساختار انتخاب 3 نوع میباشد:

    1- تک انتخابی ( Single Selection )

    2- دو انتخابی ( Double Selection )

    3- چند گانه ( Select Case )


    ---------------------------------------------#

    ساختار کنترل 6 نوع میباشد:

    1- Do Loop / While

    2- Do Until

    3- Do While

    4- While

    5- For / Next

    6- Do Loop / Until


    --------------------------#

    ویژوال بیسیک دارای 10 نوع ساختار کنترل است : ساختار متوالی . سه نوع ساختار انتخاب . شش نوع ساختار تکرار

    هر برنامه از ترکیب این ساختارها ایجاد میشود.

    نقطه خروجی یک ساختار کنترلی را میتوان به نقطه ورودی ساختار کنترل دیگری متصل کرد و بهمین ترتیب ادامه داد.

    این روش را Control Structure Stacking مینامند.

    یک روش دیگرنیز وجود دارد که ControlStructure Nesting نام دارد.
     
  9. Haamed

    Haamed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,237
    تشکر شده:
    8
    محل سکونت:
    کلیسای ایرانیان
    کد:
    Private Sub CMDCOMPUTING_Click()
    GRADE = "500"
    If TXTENTERNUM >= 500 Then
    LBL = "PASSED"
    Else: LBL = "FAILED"
    End If
    End Sub
    
    Private Sub CMDENTERNUM_Click()
    InputBox (Text)
    End Sub
    
    Private Sub CMDEXIT_Click()
    End
    End Sub
    
    Private Sub CMDPRINT_Click()
    A = "HH"
    LBL = "IN THE NAME OF GOD"
    
    
    End Sub
    
    Private Sub CMDSTOP_Click()
    LBL = " "
    TXTENTERNUM = " "
    End Sub
    
    Private Sub CMDTEST_Click()
    MsgBox " IN THE NAME OF GOD "
    End Sub
    
    Private Sub Command1_Click()
    TXTENTERNUM = "9"
    End Sub
    
    Private Sub Command10_Click()
    TXTENTERNUM = "4"
    End Sub
    
    Private Sub Command11_Click()
    TXTENTERNUM = "1"
    End Sub
    
    Private Sub Command12_Click()
    TXTENTERNUM = " "
    End Sub
    
    Private Sub Command2_Click()
    TXTENTERNUM = "6"
    End Sub
    
    Private Sub Command3_Click()
    TXTENTERNUM = "3"
    End Sub
    
    Private Sub Command5_Click()
    TXTENTERNUM = "8"
    End Sub
    
    Private Sub Command6_Click()
    TXTENTERNUM = "5"
    End Sub
    
    Private Sub Command7_Click()
    TXTENTERNUM = "2"
    End Sub
    
    Private Sub Command8_Click()
    TXTENTERNUM = "0"
    End Sub
    
    Private Sub Command9_Click()
    TXTENTERNUM = "7"
    End Sub
    
    Private Sub Form_Load()
    
    End Sub
    آقای سالک اینو بیزحمت ببینید خوبه ؟ مشکلاتش چیه ؟

    ممنون.
     
  10. Haamed

    Haamed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,237
    تشکر شده:
    8
    محل سکونت:
    کلیسای ایرانیان
    فقط سوال اینه که من هیچ نوع متغیری در جنرال اعلام نکردم ولی برنامه کار میکنه ؟:eek:

    [​IMG]
     
  11. Haamed

    Haamed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,237
    تشکر شده:
    8
    محل سکونت:
    کلیسای ایرانیان
    1- چرا وقتی مثلا متغیر " الف " رو برابر " محسن " قرار میدم هنگام اجرای برنامه بیشتر از کلمه محسن میتونم در کادر مربوطه تایپ کنم؟

    --------------------------------

    2- برای توقف یک برنامه اجرا شده بوسیله دکمه استپ ( CMD STOP ) چه راههایی وجود دارد؟

    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------

    3- مفهوم ساده ( OPTION EXPLICIT ) و کاربرد آن:

    -----------------------------------------------------------

    4- مفهوم کلمه صریح :


    --------------------------------

    ممنون و مچکر:rolleyes:
     
  12. saeedsmk

    saeedsmk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,518
    تشکر شده:
    4
    تو چه تعریفی این امکان هست منظورم نوع متغیر چیه اگه استرینگه و محدودیت اندازه براش تعریف نشده باشه تا 65 کیلو تکس رو میتونه قبول کنه
    ----
    منظورتون از توقف چیه توقف یک حلقه است .اگه منظورتون اینه یه شرط با یک متغییر عمومی باید تعریف بشه
    ----
    ببنید شما توی وی بی اگه متییری رو تعریف نکنید اون متییر از نوع واریانت تعریف میشه و این در بعضی از جاها مشکل سازه
    مثلا کد زیر رو ببنید
    کد:
    secerror="error"
    msgbox seceror
    
    ما مقدار secerror رو برابر error کردیم ولی برنامه هیچی توی مسیچ باکس نشون نمیده چرا ؟
    چون ما اشتباها متغیر Seceror رو به تابع مسیج باکس فرستادیم و چون وی بی هر متغیری رو که ببینه همینطوری تعریفش میکنه نتیجتا چیزی به نمایش در نمیاد
    اما با Option Explicit به کامپایلر میگید که من باید متغیر ها رو تعریف کنم و تو این کار رو سر خود نکن نتیجه اینکه اگر کد بالا را اجرا کنید و قبلش secError رو تعریف کرده باشید بعد اجرا میگه seceror تعریف نشده است و شما به راحتی مشکل رو بر طرف میکنید . توی پروژه های بزرگ این خاصیت خیلی کمک میکنه
    -----------
    میشه بیشتر توضیح بدید
    ----------

    امیدوارم کمک کنه
     
  13. Haamed

    Haamed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,237
    تشکر شده:
    8
    محل سکونت:
    کلیسای ایرانیان
    کد:
    Private Sub CMDPRINT_Click()
    A = "HH"
    LBL = "IN THE NAME OF GOD"
    
    
    End Sub
    مثلا اینجا من مقدار A رو برابر HH قرار دادم ولی تو لیبل نوشتم IN THE NAME OF GOD که تعداد بیشتری کارکتر بکار برده شده.

    فکر کنم من یه چیزیو خوب نفهمیدم این وسط...
     
  14. Haamed

    Haamed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,237
    تشکر شده:
    8
    محل سکونت:
    کلیسای ایرانیان

    کد:
    Private Sub CMDPRINT_Click()
    A = "HH"
    LBL = "IN THE NAME OF GOD"
    
    
    End Sub
    مثلا من این رو اجرا میکنم و جمله نوشته میشه حالا میخوام با یک دکمه دیگه که بزنم نوشته بره و این کد رو برای دکمه جدید نوشتم درسته؟

    آیا راه دیگری هم داره ؟

    کد:
    Private Sub CMDSTOP_Click()
    LBL = " "
    
    End Sub
     
  15. Haamed

    Haamed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,237
    تشکر شده:
    8
    محل سکونت:
    کلیسای ایرانیان
    مثلا در این کتاب نوشته که OPTION EXPLICIT متغیر ها را وادار میکند که به صورت صریح اعلان شوند.

    این صریح یعنی چی ؟:wacko:
     
  16. saeedsmk

    saeedsmk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,518
    تشکر شده:
    4
    در مورد سئوال اولت این aa رابطه اش با lab چیه
    شما aa رو از نوی وارینت تعریف کردید
    اما lbl رو ( در واقعه خاصیت caption اون رو که از نوع استرینگه رو ( مقدار دادید
    من سئوالتون رو نفهمیدم درست نمیدونم کمک کرد یا نه
    -----
    در مورد سئوال دوم راه حل همینه البته فکر کنم شاید راه حل های دیگه باشه . اما اینجا چیزی استپ نمیشه
    وقتی یک ماشین حرکت میکنه و شما ترمز میکنید ماشین استوپ میشه یعنی از جرکت وایمیسته . بهتر میگفتید پاک کردن عبارت توی لیبل تا استپ
    ----
    منظورشون اینکه یعینی باید تمام متغیر ها تعریف شوند و به صراحت در کد نوع انها مشخص شود
    بدی کتاب های فارسی اینکه بعضی از کلمات معنایی خود رو از دست میدهند
     
  17. Haamed

    Haamed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,237
    تشکر شده:
    8
    محل سکونت:
    کلیسای ایرانیان
    در مورد استپ درست میگید منظورم همون پاک کردن نوشته بود.

    ولی در مورد سوال 2 اینه که من مقدار A رو برابر HH قرار دادم ولی تو لیبل نوشتم IN THE NAME OF GOD که تعداد بیشتری حروف بکار برده شده. اینو من نمیفهمم:(

    کد:
    Private Sub CMDPRINT_Click()
    A = "HH"
    LBL = "IN THE NAME OF GOD"
    
    
    End Sub
     
  18. saeedsmk

    saeedsmk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,518
    تشکر شده:
    4
    سلام خوبین . دوست عزیز . این که کلمات بیشتری به کار برده شده سئوال خودتونه یا توی کتاب نوشته و برای شما سئوال شده
    . وقتی شما دو تا متغییر دارید بصورت کلی این دو متغییر هیچ رابطی به هم ندارن یعنی میشه یکی رو 100 تا حرف توش قرار داد و در دیگر عدد قرار داد اینها با هم یکی نیستند.
    توی مثال شما متغیر a با متغیر lab.caption فرق میکنن . پس یکی رو میتونید دویستا کارکتر توش بریزین و دیگری رو 2 تا .

    نمیدونم کمک کرد یا نه
     
  19. Haamed

    Haamed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,237
    تشکر شده:
    8
    محل سکونت:
    کلیسای ایرانیان
    دست شما درد نکنه

    بله 80% متوجه شدم...;)
     
  20. sinbad68

    sinbad68 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    272
    تشکر شده:
    20
    اگه دنبال کتاب خوب در مورد Vb هستید این کتاب را بگیرید

    آموزش VB از مقدماتی تا پیشرفته.

    راستی یادم رفت که بگم چاپ 85 را بگیرید.
     
  21. saeedsmk

    saeedsmk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,518
    تشکر شده:
    4
    سلام
    خوب هستيد
    اگر دقت كرده باشيد اين تاپيك براي"دوستداران دانش برنامه نويسی ويژوال بيسيک"

    و ميشه گفت يك منبع براي شروعه اما نوشته خود دوستان و رفع مشكل و ....

    براي قسمت كتاب هاي جهت برنامه نويسي تاپيك هاي زيادي هستند

    لطفا هنگام زدن پيغام جديد در تاپيك به اين موارد دقت كنيد

    به اميد ديدار
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی