خرید بک لینک

آموزش ویژوال بیسیک برای دوستداران دانش برنامه نويسی ويژوال بيسيک

شروع موضوع توسط Haamed ‏5 مارس 2006 در انجمن منابع آموزشی

  1. Haamed

    Haamed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,237
    تشکر شده:
    8
    محل سکونت:
    کلیسای ایرانیان
    سوال:

    تعریف کتابخانه:

    تعریف 32767- و 32768+:

    تعریف SOME VARIABLE:

    تعریف سورس کد:
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. saalek

    saalek مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏24 می 2005
    نوشته ها:
    654
    تشکر شده:
    53
    محل سکونت:
    در پاي كوهپايه ها
    با سلام.
    تعريف كتابخانه را آقا آرش و آقا سعيد اگر بگويند شاهكار مي كنند زيرا زياد باهاش سروكار دارند. من چون كم اطلاعم بهتر است چيزي نگم..

    اما راجع به عددي كه گفتيد كه من خيلي دوستش دارم . اين عدد ((دو به توان يك عدد )) است.
    عددش را بايد حساب كنم.

    کد:
    2*2=4  ----------------------// 2 bit
    4*4=16 ---------------------// 4 bit
    16*16=256---------------- // 8 bit=1 bite
    256*256=65536-----------//16 bit=2 bite
    
    عدد integer مي دانيد كه 2 بايت در حافظه اشغال مي كند. پس شامل 65536 حالت است. ولي اگر بخواهيم نصفش را بياندازيم سمت منفي تا منفي ها را هم پوشش دهيم ، ميشه 32768 كه ميشه عدد شما.
    در سي ميشه يك عدد را بي علامت تعريف كرد كه باز ميشه 65536 . در وي بي نمي دونم عدد بي علامت داريم يا نه.

    ولي عدد شما يكي كوچكتر از عدد من است ، علتش اينه كه اعداد از صر شروع مي شوند. فرض كنيد 3 بيت داريد ، قاعدتا ميشه 8 حالت و ميشه اعداد (( صفر تا 7 )).

    == = = = = = = = == = = = = = == = = =
    اما some variable يعني متغيري يا متغيرهايي .
    اين يك اصطلاح انگليسي است در برنامه نويسي.
    مثل فلاني در زبان عاميانه يا x در رياضي يا myvariable .
    نميشه بجاي myvariable بگيم variable . چون كلماتي كه در نگاه كامپايلر معني دار است ممنوع است كه برنامه نويس در فرهنگ خود بكار برد.

    اما تا نظر دادن اساتيد حرفهاي من را قبول نكن. چون من خيلي مبتدي ام و ممكنه اشتباه بگم.

    == = == = = == = = == == = = == = =
    تعريف سورس: سورس يعني كدهايي كه به يك زبان برنامه نويسي نوشته باشد.
    بعدا كامپايلر به exe ( يعني زبان ماشين – صفر و يك) تبديل مي كند .

    شما بعد مدتي بايد آستين ها را بالا بزني و برويد در گوگل و كلمه

    کد:
    visual basic+source
    
    را سرچ كنيد. و اين سورس ها كه به زبان وي بي است را رويش كار كنيد.
    در سايت پلانت توصيه شده فقط سورس را دانلود كنيد و exe را دانلود نكنيد چون ممكنه طرف يك ويروس هم داخلش گذاشته باشه. و گفته كه حتي سورس ها را با يك نرم افزار مخصوص اسكن كنيد. ولي من خودم به هيچ يك عمل نمي كنم. چون خطر بي سوادي خيلي بزرگتر است از خطر ويروسي شدن كامپيوتر كه با يك fdisk حل مي شود.
    براي همين هر چه آپلود مي كنم به دوستان اخطار مي دهم كه من متضمن ويروسش نيستم.
    .
    == = = = = = == = = =
    تاكيد مي كنم هر سئوالي داشتي بپرس . من فورا جواب مي دهم. و هر سئوالي را قبلا هم پرسيده اي اگر من ناقص گفتم بپرس چون من در تايپ صرفه جويي مي كنم به اين اميد كه شما باز مي تواني بپرسي.
    .
    اما تا دوستان جواب بدهند خوبه برداشت من از كتابخانه را هم بداني.
    كتابخانه يك سري كد آماده است. و چون من بي سوادم شده كد. و جرات نكردم بجاش بگم ((تابع آماده )) يا ((كلاس آماده )) يا ((سورس آماده)) .
    .
    به چه زباني است كتابخانه؟ اينم سئوال من.
    .
    اين كه گفتي (( حول اين محورها بگرديم)) .... مگر چيزي هم مانده؟ همه همين بود. حالا فقط مي مونه تسلط يافتن من و شما.
    .
     
  4. james007

    james007 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    37
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    جزیره خضرا
    سلام
    (این مثال برای اینکه دور هم باشیم)
    ساخت کلیدهای ControlBox به صورت دستی
    [​IMG]
    با فرض اینکه نام فرم شما Form1 میباشد:
    ----------------------------------
    کد مربوط به کلید Minimize:
    Form1.Windowstate = 1
    ----------------------------------
    کد مربوط به کلید Maximize:
    Form1.Windowstate = 2
    ----------------------------------
    کد مربوط به کلید Restore:
    Form1.Windowstate = 0
    ----------------------------------
    آخریش هم End هست
     
    mcsaturday از این نوشته تشکر کرده است.
  5. saeedsmk

    saeedsmk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,518
    تشکر شده:
    4
    سلام بر همه
    خوب هستيد با وي بي چيكار ميكنيد ؟
    KOSLA جان . اين some variable رو كجا ديدي؟ اگه يك جمله يا متنه ميشه اونو بگذاري ؟
    اما معني لغتي اون همونه كه استاد عزيز سالك جان گفتند .
    و اما كتابخانه :
    به فايل هاي از پيش اماده يا تهيه شده توسط ديگران يا خود برنامه نويس كه داراي تابع يا توابع اي هستند كه شما حين برنامه نويسي از اونها استفاده ميكنيد ، كتابخانه گفته ميشود
    مثل انواع dll ها , فايل هاي exe
    همچنين به فايل هاي ocx يا اكتيو ايكس هم كتابخانه اكتيو ايكس گفته ميشه
    - سالك جان منظورت چيه به چه زياني اين كتابخانه ها را مينويسند ، منظورت زبان برنامه نويس ان است ؟ اگر اينطور هست با هر زباني كه بتوان اين كتابخانه ها را ايجاد كرد . از vb vc , و.... گرفته تا اسمبلي
    آن زبان برنامه نويس بايد توانايي دادن يا كامپايل كردن و يا ايجاد فايل كتابخانه را داشته باشد .
    اگر بخواهيم دقيق تر بشويم يعني توانايي اكسپورت كردن يك تابع در اون زبان وجود داشته باشد .
     
  6. saalek

    saalek مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏24 می 2005
    نوشته ها:
    654
    تشکر شده:
    53
    محل سکونت:
    در پاي كوهپايه ها
    آقا سعيد دستت درد نكنه.
    ولي يك كم زير ديپلم تر. اكسپورت ثقيل است. منظور چيست؟
    .
    ================================

    درتاييد فرمايشات دوست عزيز (( james007 )) (دو پست بالاتر )و براي تمرين:

    يك دكمه به روي فرم بياندازيد(بي هيچ تنظيم ديگر)
    و كد زير را بيافزاييد به پنجره كد:

    کد:
    Private Sub Command1_Click()
    Print vbMaximized
    Print vbMinimized
    Print vbNormal
    End Sub
    
    کد:
    [color=red]
    RUN
    2
    1
    0
    [/color]
    
    منظورم از اين تمرين اين بود كه كلماتي كه با vb شروع مي شوند ، همين اعداد ساده هستند ولي vbMaximized هيچ وقت قاطي نميشه كه يادمون بمونه ماكزي 1 بود يا ميني .
    .
    اين vb ها را مي توانيد در ((آبجكت بروسر)) ببينيد.
    .
     
  7. black_jack_of_black_city

    black_jack_of_black_city Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,449
    تشکر شده:
    62
    محل سکونت:
    با قلبی شکسته در انتظار مرگ گوشه ای نشستم . به آرز
    ممنون سعید جان

    آموزش کامل شد فایل کاملشو میدارم

    موقع ارتباط با دیتا بیس که رسید یه کم بیشتر توضیح بده
     
  8. saeedsmk

    saeedsmk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,518
    تشکر شده:
    4
    سلام خوبيد
    چشم روي چشم سالك جان
    اكسپورت كردن يك تابع يعني اجازه دادن فايل dll ويا exe ( كامپايل شده ) در بكار گيري توابعي كه در اون فايل موجود است . همين
    بيشتر توي قسمت api ها به اين مورد بر ميخوريم كه وقتي رسيدم دوستان توضيحشو ميدن
    ( سالك جان هنوز به ايمن مباحث نرسيدم رسيدم . چون گفتي با چه زباني من هم توضيح دادم شرمنده )


    بلكي جان چشم

    اميدوارم كمك كنه
     
  9. saalek

    saalek مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏24 می 2005
    نوشته ها:
    654
    تشکر شده:
    53
    محل سکونت:
    در پاي كوهپايه ها
    .
    فرمايش شما و ((بلك جك آف بلك سيتي)) درسته . بايد طبق مراحل جلو رفت.
    .
     
  10. Arash_j13

    Arash_j13 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2005
    نوشته ها:
    778
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    مشهد
    آقا سعید در مورد کتابخانه های تقریبا کامل گفتند من یکم اضافه کنم
    کتابخانه های چند نوع اند
    1. کتابخانه های استاندارد ویندوز (Win32DLL) که متاسفانه با وی بی نوشته نمی شن(در حالت معمولی)
    2.کتابخانه اکتیو ایکس یا سرویس دهنده های اکتیو ایکس که بر مبنای مدل COM ایجاد می شوند و به جای صدور توابع کلاس ها رو صادر می کنن و بیشتر توی وی بی از این نوع استفاده می شه مثلا فایل های OCX که کنترل ها رو درون خودشون نگه داری می کنند از این نوع هستند این نوع رو تقریبا با تمامن زبان های می شه نوشت و وی بی در این زمینه زبان خوبیه

    کتابخانه های دیگه ای هم وجود داره که مثل فایل های CPL که اپلت های کنترل پنل هستند یا ماژول های وب سرور ها که فکر کنم طرحشون در این جا فقط بتعث گیج شدن خوانندگان بشه
     
  11. Haamed

    Haamed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,237
    تشکر شده:
    8
    محل سکونت:
    کلیسای ایرانیان
    سلام

    اینه..

    [​IMG]
     
  12. saeedsmk

    saeedsmk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,518
    تشکر شده:
    4
    خوب يعني يك متغييري كه شما در نظر ميگيرد . توي رياضي مجهول رو x ميگيرن حالا اينجا هم چون نميدونسته اسم متغير اي كه شما تعريف خواهيد كرد و يا كرده ايد زده some veriable بجاب اون ميشه هر متغيري رو در نظر بگيريد
     
  13. black_jack_of_black_city

    black_jack_of_black_city Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,449
    تشکر شده:
    62
    محل سکونت:
    با قلبی شکسته در انتظار مرگ گوشه ای نشستم . به آرز
    همون بلکی بگی کافیه [​IMG] [​IMG]
     
  14. Haamed

    Haamed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,237
    تشکر شده:
    8
    محل سکونت:
    کلیسای ایرانیان
    سلام جناب سالک

    یه سایتی معرفی کردید که آموزش وی بی گام به گام بود

    من رفتم دیدم همش 11 صفحه بود و زیر هم ریز ریز توضیح داده بود انقدر هم غلط املایی داشت که خود بخود حواست پرت میشد و توی پست 4 تازه اول کار داشت کد نویسی و ساخت برنامه یاد میداد

    خیلی تند رفته بود ولی توضیحات جانبیش بد نبود ممنون.


    ==========================================


    مرصی جناب

    بالاخره ممکنه هر سوالی پیش بیاد:blush:


    ===========================================

    درسته

    منم منظورم همین تسلط و تمرین بود

    دست شما درد نکنه.
     
  15. james007

    james007 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    37
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    جزیره خضرا
    سلام مجدد
    من نمیدونم این روشی که دارم پیش میرم درسته یا غلطه؟ یکی اینو به ما بگه. فعلا با مجموعه نیمچه آموزش اینجا هستم.(این مجموعه برای افراد مبتدی است. مطمئنا نیمی از بازدیدکنندگان سایت قصد فراگیری این زبان رو از ابتدا دارند. پس نخندید)
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    1) حالت چند خطی:
    شما برای اینکه بتوانید در TextBox خود از Enter استفاده کنید و به خط‌های بعدی بروید باید در Properties مربوط به TB گزینه MultiLine رو از حالت False به True تغیر دهید.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    2) اسکرول بار:
    برای استفاده از Scroll Bar در همان بخش Properties گزینه ScrollBars رو پیدا کرده و آن را در حالت Both قرار دهید
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    3) قفل کردن TextBox با یک Command Button:
    یک کلید و یک جعبه متن ایجاد کنید. روی کلید خود دابل کلیک کنید و کد زیر را بین Private sub و End Sub قرار دهید
    Text1.Locked = Not Text1.Locked​
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    4) رمز عبور یا پسورد:
    فقط کافیست در پنجره مربوط به خصوصیات TB جلوی گزینه PasswordChar یک علامت بگذارید. مانند "*"
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    5) برای پاک کردن محتویات جعبه متن از این حرکت استفاده کنید.

    Text1.Text= دو تا علامت نقل قول یا همون گ جلوی مساوی
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    6) نوت پد ساده:
    این کد را در بخش کدنویسی وارد کنید
    Private Sub Form_Resize()
    Text1.Height = ScaleHeight
    Text1.Width = ScaleWidth
    End Sub
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Rezise: يکي از رويدادهاي فرم که هنگام تغيير سايز فرم دستور را اجرا مي کند
     
    mcsaturday از این نوشته تشکر کرده است.
  16. saeed_vb

    saeed_vb Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    646
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    همین ورا
    بازم سلام
    دیدم بد نیست چند نکته را در مورد نام گذاری کنترل ها را همین جا ذکر کنم

    1. نام گزاری کنترل ها:
    همون طور که میدونید نام یک کنترل مهمترین خواصیت آن کنترل می باشد
    خوب اینم بدنیست بدونید که ویژوال بیسیک هیچ گاه نمی گذارد روی یک فرم از دوتا نام هم نام استفاده کنید
    خوب حالا ما میخوایم برنامه ای رو شروع به نوشتن کنیم حالا دو راه برای نام گذاری کنترل ها ای که می خواهیم استفاده کنیم داریم 1 . روش استاندار 2. روش بی روشی :lol: :lol: (یعنی هر اسمی که به ذهنون رسید)

    خوب این روش دوم خیلی راحته به عنوان مثال:
    یک کنترل Textbox داریم نام اون l1 می گزاریم خیلی کوتاه راحته مگه نه . داخل کدم راحت مینویسیم l1 وبقیه خصوصیاتم بهش نسبت میدیم . این روش خوبه اما تازمانی که برنامه ما بیشتر از 5 تا کنترل نداره حالا وقتی تعداد کنترل ها بیشتر شد. با نامهای تکراری مواجه میشویم واز همه بدتر وقتی وارد کد برنامه میشویم دیگر نمیتوانیم
    کنترل مورد نظر پیدا کنیم مثل همون l1 که معلوم نیست کدوم کنترله textbox یا Label ویا ........
    اینجاست که تازه اعصاب خوردی ها شروع میشه برای اینک این اتفاق نیفته روش نام گذاری استاندار بهتون پیشنهاد میکنم


    2 . نام گذاری استاندارد: در این روش سعی کنید که همیشه سه حرف اول نام کنترولتون به نوع اون کنترل نسبت بدین به عنوان مثال:
    txt برای کنترلtextbox که نام گذاری به این صورت میشه txtl1 خوب تا اینجا داخل کد میفهمیم که txtl1 یک کنترل text box ولی این کنترل مر بوط به چیه؟ برای این منظور بجای استفاده از l1 از یک نام کلیدی استفاده کنید مثل txtname
    خوب حالا درون کد برنامه وقتی به این نام این کنترل میرسید راحت متوجه می شود که مربوط به کدام کنترل میباشد.

    شما درست میگید این روش نام گذاری مقداری مشکله اما خیلی مفیده مخصوصا برای ارور چکینگ برنامه
    واقعا کاربردیه.

    خوب پس بهتره از همین الان که در ابتدای راه هستید به همین روش خودتون عادت بدین
    در ضمن توجه داشته باشید برای نام گذاری کنترلها فقط باید از کارکترهای مجاز استفاده کنید:happy:

    اما چند تا پیشوند استاندارد برای کنترل ها
    cbo = Combo Box
    chk = Chek Box
    Cmd = دکمه
    fra = Frame
    frm=Form
    img =تصویر
    lbl = بر چسب
    lin = خط
    mnu = منو
    opt = دکمه انتخاب
    pic=جعبه تصویر
    tmr = تایمر
    txt = جعبه متن

    بر گرفته از کتاب آموزش گام به گام ویژوال بیسیک 6 انتشارات نشر گستر صحفه 32

    در ضمن شما ازاین روش نام گذاری برای متغیر ها هم میتوانید استفاده کنید که در انجا سه حرف اول مشخص کننده
    نوع متغیر می باشد

    به عنوان مثال
    bln=boolean
    byt=byte
    int = integer
    str= string
    vnt= variant

    اما تجربیات خودم : وقتی بار اول این روشا رو دیدم گفتم این چه روش مسخره ای که حوصله داره این همه تایپ کنه ولی وقتی اولین پروژم شروع به نوشتن کرد دیدم هیچ روشی بهتر از این روش نام گذاری نیست پس یک بار دیگه تاکید میکنم (( شما هم بهتره از همین ابتدای کار به این روش نام گذاری عادت کنید تا بعدا دچار سر در گمی نشید))

    :happy: :happy: :happy:
    موفق باشید
    سعید
     
  17. saeedsmk

    saeedsmk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,518
    تشکر شده:
    4
    سلام
    مرسی سعید جان . خیلی خوی بود .
    در ادامه توضیحات سعید عزیز چند نکته دیگه هم بهتره رعایت بشه
    1-بعد از تمام شدن اسم استاندارد اولین اسم شی بهتره با حرف بزرگ نوشته بشه مثلا همون txtname بهتره txtName نوشته بشه .
    2-هنگام اسم گذاری اگر اسم شما چند مرحله ای بهتره هر مرحله با حرف بزرگ شروع بشه مثلا تکس باکسی به نام file name میشه txtFileName
    3- شما میتونید از استاندارد خودتون هم استفاده کنید یعنی همسه برای یک شی یک کلمه بکار برید مثلا برای دمه از btn استفاده کنید ویا برای text box از edt .این بستگی به شما دارد

    امیدوارم کمک کنه
     
  18. saeedsmk

    saeedsmk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,518
    تشکر شده:
    4
    یک پیشنهاد داشتم برای ادامه بحث و تسلط به وی بی بهتره با تمرین های اشیائ رو توی وی بی شناسایی کنیم
    نظر شما چیست
     
  19. Haamed

    Haamed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,237
    تشکر شده:
    8
    محل سکونت:
    کلیسای ایرانیان
    با سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان و اساتید و عرض تبریک به مناسبت سال نو.

    احتمالا همه ما در آستانه سال جدید به نوعی در گیریهای مختلفی داشتیم تا به استقبال سال نو بریم و این تاپیک

    مدتی به حالت تعلیق در اومده بود. من که اینجوری بودم و تمرکز فکریم خیلی پایین بود برای ادامه آموزش و فراگیری.

    به جناب سالک عزیز هم پریشب همین مطلبو عرض کردم و ایشون هم آمادگی خودشونو برای ادامه کار و از سرگیریه

    غنی سازی این تاپیک اعلام کردند. چند دقیقه پیش هم که اومدم تاپیک رو بیارم بالا دیدم دوست عزیز جناب

    saeedsmk اقدام فرمودن.

    من در این مدت یه نگاهی به صفحات 47 تا 70 این کتاب داشتم و مطالب خیلی مهمی دستگیرم شد و میشه گفت

    تمام کلیدهای مهم برنامه نویسی در این صفحات قرار داره البته بطور کلی.


    ولی من یه چیزی رو برام عجیبه :

    این کتاب یه چیزایی گفته که فعلا تو بحثهای ما نیومده یا شاید هم وقتش نشده.....

    آخه میدونین من نمیخوام خیلی سریع از روی مطالب رد شیم و مطالب هضم نشده تلمبار بشه...

    سوالهایی که من خواهم پرسید شاید کمتر کسی بپرسه ولی مطمئن باشید که همش مهمه ....و این دقت بیش از حد من به نکات پنهان رو میرسونه .....:p ( این یکیو دیگه قپی اومدم ):D

    در پستهای بعدی صفحه 47 تا 70 رو میگذارم اینجا.
     
  20. saalek

    saalek مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏24 می 2005
    نوشته ها:
    654
    تشکر شده:
    53
    محل سکونت:
    در پاي كوهپايه ها
    با سلام.
    آقا سعيد پست شما را الان من ديدم.
    به نظر من آبجكت شناسي اولين قدم در وي بي پيشرفته است.
    من خودم علاقه زيادي دارم. ولي منبع ندارم. سي دي (( ام اس دي ان)) دارم ولي به علت مشكل هارد نمي تونم نصب كنم ولي مي تونم بروم سايت (( ام اس دي ان)) و كلا سايت هم ميشه پيدا كرد.
    ولي چارچوب منظم فكري ندارم براي شروع كار. حتي شايد چيزي كه شما به عنوان آبجكت مي گيد با اوني كه من مي گويم فرق كنه.
    يك مثال مي زنم. مثل خلق يك آبجكت جديد در حالت ((ران تايم) . من چيزايي در اين مباحث مد نظرمه.
    =====================
    دوست عزيز ، اولا عيدتان مبارك.
    دوما همه مشكلات دارند.
    سوما منتظر بحثهاي شما هستيم.
    .
     
  21. Haamed

    Haamed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,237
    تشکر شده:
    8
    محل سکونت:
    کلیسای ایرانیان
    عملگر های ریاضی:

    اکثر برنامه ها دارای محاسبات ریاضی هستند که عملگر های وی بی با عملگرهای جبر کمی متفاوت است.

    علامت ^ برای توان

    علامت * برای ضرب

    علامت \ برای تقسیم صحیح

    علامت Mod برای باقیمانده

    علامت / برای تقسیم اعشاری

    علامت - برای منفی

    علامت + برای جمع

    علامت - برای تفریق

    تقدم عملگرها:

    کمی شبیه جبر هست.

    اولویت ها:

    1- عملگرهایی که درون جفت پرانتز ( ) هستند در اولویت اولند. و اگر درون پرانتز ها باز هم پرانتز باشد عملگر داخلی در اولویت هست.

    2- توان در اولویت بعدی ^

    3- منفی -

    4- ضرب و تقسیم اعشاری * /

    5- تقسیم صحیح \

    6- باقیمانده Mod

    7- جمع وتفریق + -


    نظر اساتید ؟
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی