سلام
من تمایل دارم
یه سوال دارم
صفحه اول فقط به یه سری Category های خاص اختصاص داره انگار، درسته؟ یعنی همه پست ها صفحه اول نمیره؟
قبلا اینجوری نبود ولی الان مثل اینکه اینجوری شده
با این وجود چه نفعی شما می برین؟
سلام بر همه عزیزانم. از ظهر تا حالا اکثر پست های این تاپیک رو خوندم. دم همتون گرم.
اکانت softarchive ساختم ولی ریتینگ نداره. نیازمند یاری سبزتان هستم.
پ.ن : اسکلو نگاه. آیدی رو داشتم فراموش می کردم. آیدیم ehantaj ه.
یکی از دوستان عزیز هم، در مورد اخلاقی یا غیر اخلاقی بودن کار صحبت کردند. می خوام بگم با دید بد به قضیه نگاه نکنید. یه سری آنارشیست های باسواد غربی حتی این کار رو مبارزه می دونن.
من خودم یه موسیقیدان بی نهایت گمنام رو از اتاق های irc پیدا کردم. بعد اون از طریق واسطه و با این شرایط سخت خرید تو ایران، آلبومای بعدیش رو برای حمایت خریدم. باور کنید همیشه ضرر زدن به صاحب اثر نیست. خیلی وقت ها همین دانلودها و آپلودها هنرمند رو محبوب می کنه. هنرمندی که شاید بین حجوم امثال لیدی گاگا تو مارکت بیرون از نت، شانس چندانی نداشته باشه. وقتی هنرمند محبوب شد هوادار پیدا میکنه. وقتی هوادار پیدا کرد، آلبوم که هیچ تی شرت و هزار جور کالای جانبی طرف و بلیط کنسرتشم فروش میره. موسیقی فقط یه نمونست.
اتاق های irc چیست ؟
این موسیقی دان جوان احتمالا استاد فسنقری نیستش ؟
یه زمان یکه تاز warez بودن. یه بات داشتن که فایل رو درخواست می کردی و بعد نوبتت، اتوماتیک فایل دانلود می شد.
موسیقی دان همچین جوان نبود و 65 رو هم رد کرده بود.
جهت هماهنگی پخ دادماگه تراستد باشه فکر نکنم محدودیتی باشه ...
من هیچ نفعی نمیبرم ... واسه یکی از بچه های اینجا اینکارو کردم ، گفتم به بقیه هم بگم ! شاید تنها نفعش معروف شدن بلاگ باشه، که نیازی بهش ندارم چون همین الانم جز 10 تا بلاگ هستش (البته 100 درصد مطمئن نیستم بلافاصله بره صفحه اول ، ولی اون دوستمون که اینطور میگفت) یه چیز دیگه هم یادم رفت بگم دوستان باید حداقل 100 پست داده باشن با ریت 20 به بالا ... چون غیر از این برام ممکنه مشکل ساز بشه
خوبه هنوز ما استارت نزده بودیمبه لطف Hking عزیز ، منو از trusted uploader در سافت آرشیو حذف کردند!!! دوستان دیگه درخواست ندید ، دست ایشون هم درد نکنه !
ایشون قبلا در سافت آرشیو سابقه دار بودن ... چندین بار گویا بخاطر جابجا کردن لینک ها و دستکاری اونها بن شده بودند. این دفعه هم مجددا لو رفتند و اکانت با سابقه ی منو هم از trusted انداختند ! ( اولش که میخواستند اکانتمو بگیرن !!! خدا ببین چقدر رحم کرد وگرنه اکانتو به باد داده بود!)خوبه هنوز ما استارت نزده بودیم
حالا یه سوال
مگه چه پستی زده بود که حذف شدید ؟
ایشون قبلا در سافت آرشیو سابقه دار بودن ... چندین بار گویا بخاطر جابجا کردن لینک ها و دستکاری اونها بن شده بودند. این دفعه هم مجددا لو رفتند و اکانت با سابقه ی منو هم از trusted انداختند ! ( اولش که میخواستند اکانتمو بگیرن !!! خدا ببین چقدر رحم کرد وگرنه اکانتو به باد داده بود!)
سلام
لطفا لینک بلاگتون رو برام پخ کنید یا همینجا بگید ببینم چجور بلاگی دارید. البته اگه امکان داره.
با تشکر
یه سوال
توی تهپارادوکس میشه همه لینک های RG رو Premium only files گذاشت؟
وارز بی بی که اجازه نمیده
پ.خ فرستادمدوستان برای خرید vps کجا رو پیشنهاد میکنید ؟
سرعت اپلودش حتی الامکان بالاترین باشه و قیمتش هم مناسب .
از کدوم کشور باشه ؟