بهترین هاستی که دوستان میخوان باهاش کار کنن HF هست. اصلا هاست های آپلود رو تعویض نکنید و فقط هم تک لینک HF بزارید سعی کنید خوب پخش کنید لینک ها رو اگه سریع هستین کامنت های سایت های پربازدید مثه Rlslog فراموش نشه مخصوصا برا Tvshow ها!
اینم نتیجه کار
2010-09-28 Platinum 511 246 5930 6687 $0 $94.99
من rlslog خیلی کار کردم واقعا اگه بشه یه کاری کرد که جزو اولین کامنت ها باشی خفن دانلود داره اما نمیدونم چجوریه بعضیا انگار سورسشون از یه جای دیگس که تا rlslog لینک و میزاره اینا یه دقیقه نشده کامنت میزارن ! اگه سورسی رو میشناسین ممنون میشم معرفی کنین ؟ اینا از تورنت میگیرن که اینقدر سریع میزارن ؟
بهترین هاستی که دوستان میخوان باهاش کار کنن HF هست. اصلا هاست های آپلود رو تعویض نکنید و فقط هم تک لینک HF بزارید سعی کنید خوب پخش کنید لینک ها رو اگه سریع هستین کامنت های سایت های پربازدید مثه Rlslog فراموش نشه مخصوصا برا Tvshow ها!
اینم نتیجه کار
2010-09-28 Platinum 511 246 5930 6687 $0 $94.99
من rlslog خیلی کار کردم واقعا اگه بشه یه کاری کرد که جزو اولین کامنت ها باشی خفن دانلود داره اما نمیدونم چجوریه بعضیا انگار سورسشون از یه جای دیگس که تا rlslog لینک و میزاره اینا یه دقیقه نشده کامنت میزارن ! اگه سورسی رو میشناسین ممنون میشم معرفی کنین ؟ اینا از تورنت میگیرن که اینقدر سریع میزارن ؟
دوستان تا به حال کسی دنبال کاری مثل کم حجم کردن فایل ها رفته ؟
منظورم یه چیزی مثل 300mgunited هست ! یا کسانی که سریال هارو کم حجم میکنن !
با همین وی پی اس با رم 1 گیگ میشه ؟! یا یه سرور احتصاصی قوی میخواد ! ؟
اصلا با ليچري موافق نيستم درسته پول داره شما بدون كمترين كار بيشترين بهره رو ميبريد ولي به نوعي دزدي و گدائي با همه بگذريم كه كل مقوله وارز همينه اما اين ديگه خيلي بدتر از اونه
سعي كنيد يه نام شناخته شده باشيد همونطور كه تو آموزش گفتم مزايايي كه از معروفيت نامتون بدست مي ياريد خيلي بيشتر از پول ليچري هست
خیلی ها از private tracker ها بعضی ها هم از 0day ftp ها
اصلا با ليچري موافق نيستم درسته پول داره شما بدون كمترين كار بيشترين بهره رو ميبريد ولي به نوعي دزدي و گدائي با همه بگذريم كه كل مقوله وارز همينه اما اين ديگه خيلي بدتر از اونه
سعي كنيد يه نام شناخته شده باشيد همونطور كه تو آموزش گفتم مزايايي كه از معروفيت نامتون بدست مي ياريد خيلي بيشتر از پول ليچري هست
برای تبدیل فیلم ها به فرمت mkv به طور معمول 7-8 ساعت وقت نیاز داره
اگه کسی آموزشش رو می خواد بگه که همین جا بذارم
به نظر من ما که اوایل کاریم تا یکمی جون بگیریم و با فوت و فن کار آشنا بشیم لازمه نمیدونم شاید من اشتباه میکنم
ممنون میشم توضیح بدی
این که گفتی ، یعنی چه!!!!!!!!:wacko:
میشه در مورد منابع خصوصی تورنت و private tracker ها توضیح بدین خیلی ها این مورد رو قید کردن
اگه میشه بیشتر توضیح بدین که چطور از تورنت با سرعت بالا دانلود کنیم چطور و از چه سایت های اکونت تهیه کنیم خلاصه هرچی که فکر میکنین به درد یه تازه کار میخوره ....و لازمه private tracker چه هست ؟ خوردنیه ...![]()
من با خوندن FAQ یکی از سایت های تورنت اینجوری متوجه شدم که برا دانلود با سرعت بالاتر باید اپلود کرد ولی یه چیزی که نوشته شرایط گذاشته برا اپلود به صورت زیر ..
* are not older than seven (7) days,
* have all files in original format (usually 14.3 MB RARs),
* you'll be able to seed, or make sure are well-seeded, for at least 24 hours.
* you should have atleast 10MBit(10,000kbps) upload bandwith
حالا سوال من اینجاست منی که خودم میخوام فایل هام رو از تورنت بگیرم فایل جدید چی باید اپلود کنم که ratio م بره بالا و با سرعت بیشتری بتونم دانلود کنم ....
200 گیگ اپلود 39 دلار قیمتشه ...
http://thepiratebay.org/
برای دانلود از تورنت نیاز به هیچ کاری ندارید مگر اینکه بخواید توی تورنت های خصوصی عضو شید ( همون private torrent ها ) که به نظر من نیاز نیست
به سایت
برید و فیلم یا بازی و کلا فایل مورد نظرتون رو سرچ کنیدکد:http://thepiratebay.org/
سرعت فایل هم به seeder و peer ها ربط داره سعی کنید فایلهایی رو انتخاب کنید که seed بالا داشته باشن
تعداد seedنوشته شده
کلا پیشنهاد می کنم سراغ درگیر شدن به ratio ( یا همون میزان آپلود توی تورنت نرید )
البته من تو بعضی مسائل با R3B عزیز موافق نیستم
مثلا خودم اصلا از تورنت دانلود نمی کنم
پیشنهاد من اینه که یه اکانت هاتفایل یا فایل سرو ( فقط یه دونشون ) رو تهیه کنید و خیلی راحت لیچر شید
من خودم روزی 3-4 ساعت وقت می ذارم چون بیشتر از این نمی تونم پشت سیستم بشینم
حالا حساب کنید فایل رار کردن و رینیم کردن خودش کلی وقت می گیره
من کلا فایلهای جدید رو با اکانت هاتفایلم دانلود و همونطور آپلود می کنم ( گاهی مواقع حتی رینیم هم نمی کنم ) و تا حالا هم نتیجه گرفتم البته می گم این یه نظر هستش
چون باید برای وقتی که می ذاریم قبل از همه چیز ارزش قائل بشیم به نظر من
البته تورنت خوبي كه داره اينه كه هيچ وقت سورسهاتون پاك نميشن و هميشه در دسترس هستند و هر زمان لازم داشتيد دوباره تجديد لينك ميكنيد
ايني كه اكانت بگيريم من خودم الان 14 تا سرور اكانت دارم و از اين لحاظ اصلا در مضيغه نيستم اما تورنت چيز ديگه اي هست خصوصا تركرهاي خصوصي كه تا باهاش كار نكنيد لذتش رو نميشه درك كرد
من هم اول فكر ميكردم ليچري بهترين روشه اما الان نام كاربريم ارزشش بيشتره
لينكهايي كه همراه سورسهام پخش كردم هنوز بخش قابل توجه داونلودها هستند
به محض آپلود يك مورد حتي تكراري بسرعت توسط ليچرهاي زيادي داونلود و لينكهاش پخش ميشه اينو با سرچ كوچولو ميشه فهميد
در سايتهاي گوناگون آر اس اس نام كاربريم تو ليست فيد خوان كاربران هست
دعوتنامه هايي كه گرفتم و عضويتهايي كه كسب كردم رو ارزشش خيلي بيشتر از اين موردها هست
خلاصه هر كسي يك روشي داره