• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش کسب درآمد از بورس مبادلات ارزی و طلا چگونه؟

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
fx1.PNG
fx2.PNG

سلام. این عکس حساب دموی من هست. میبینید که اولاش بلد نبودم و ضرر کردم ولی آخراش همش سود کردم. اگه اینطوری باشه که خیلی راحته با توجه به این که من هنوز هیچی بلد نیستم و فقط همین آموزشهای جناب lar_fx رو خوندم.
راستی من هنوز قضیه این Buy Stop و Sell Stop رو تو pending order نگرفتم میشه بیشتر درموردش توضیح بدید.

iphonist

Registered User
لایک‌ها
11
چی باید بگم ، توی چند پست قبل گفتم که فرصتش رو ندارم نمی تونم فکرم رو درگیر چند کار بکنم . در ضمن بنده خدا من حساب سه ماهه واقعی دو تا از دوستان نشون دادم شما حالا می گی بیا یک ماه روی دمو کار بکن ببینم کار رو بلدی یا نه؟ بر فرض هم کار کردم باز یه نفر دیگه پیدا میشه میگه دمو قبول نیست باید روی ریل(واقعی) باشه . روی ریل هم ثابت کنی باز یه نفر دیگه میاد می گه یکماه که به درد نمی خوره باید حداقل یک سال کار کنی چون همه ماه ها مثل هم نیستند و این قصه ...
فرض دوم که مثلا من اصلا بلد نیستم همین مقداری که بلدم رو می خوام یاد بدم کجای کار من مشکل داره ، شما بیا و ایرادات نوشته های منو بگیر هر جا اشتباه گفتم اصلاحش کن اگه واقعا قصد خیر و دلسوزی داری
در ضمن چرا شما نمی آی آموزش بدی ، یا یک حساب دمو باز کن و یوزر وپسوردش بزار اینجا تا لااقل اگر نمی دونیم کی خرید می زنی کی فروش حداقل بفهمیم که میشه از این بازار سود گرفت . و یک انگیزه برای دوستان به وجود بیاد . چرا نمی آی نکنه فرصتش رو نداری ؟ شما که کارت فقط ترید کردنه و همیشه پشت سیستم نشستی می گی وقت نداری من که صبح تا ظهر مدرسه هستم دیگه چی باید بگم به خدا الان این قدر از خستگی خوابم میاد که نمی دونم چی می گم و چی می نویسم ولی چیکار کنم قول دادم که آموزش ها رو تمومش کنم . ولی متاسفانه افرادی امثال شما نمی گم عمدا ولی شما نه حاضر به همکاری هستی و نه به افراد انگیزه می دید فقط دارید اعتماد به آموزش دهنده رو که یکی از مهمترین عامل پیشرفت هنرجوست رو از بین می بری . عزیز من من اومدم آموزش بدم هر جا که اشتباه بود شما اصلاحش کن . اگر هم حاضر نیستی که کمک بدی بزارید وقتم رو درگیر جواب دادن به این و اون نکنم فقط تمرکز کنم روی آموزش ها
در ضمن شما یک تهمت هم به من زدی توی یکی از پست هات ، و من هنوز جوابم رو نگرفتم . گفتید که من درباره پول پارو کردن صحبت کردم میشه اون پست رو بزارید همینجا

برای افرادی که ضریب هوشی نسبتا بالایی داشته باشند همین 2 جمله که با رنگ قرمز مشخص کردم حاوی کد های مهمی هست که عمق فکر شما رو لو میدهد

شما طبق گفته خودتون آموزشگاه آموزش فارکس دارید و کارتون اینه که آموزش بدید و پول بگیرید.مگر اینکه ادعا کنید آموزشگاهتون صلواتیه.

در برخی از پست هایی هم که زدید در حال زمینه چینی برای آموزش در ازای گرفتن پول هستید(20 هزار تومن هر ساعت)

من مخالف این نیستم که کسی آموزش بده و مبلغی رو به عنوان حق الزحمه دریافت کنه

اما آیا نباید قبل از آموزش ثابت کند که کارش را بلد است؟

شما میگویید وقت ندارید.تا ترید زنده انجام دهید اولا این که شما یوزر نیم و پسورد یک حساب مجازی را قرار دهید و بخواهید همان پوزیشن هایی که در حساب ریل(واقعی) خودتان میگیرید را در آن حساب آزمایشی هم بگیرید تنها به اندازه روزی 20 ثانیه از شما وقت نمیگیرد. و تنها به اندازه چند کلیک وقت شما را میگیرد. سوال من این است که شما چرا نمیخواهد اعتماد دانشجو به خودتان را تنها با چند کلیلک ساده در روز و صرف کمتر از یک دقیقه در روز به خودتان جلب کنید. آیا نوشتن یک پست برای شما وقت بیشتری میبرد یا چند کلیلک ساده که منجر به ورود به یک پوزیشن سل یا بای است؟

متاسفانه برای دروغگویی و بهانه آوردن دلیل بهتر و قانع کننده تری پیدا نکردید و ظن من را به خودتان بیشتر کردید.

شما میگویید یک استیتمنت قرار دادید که برای شاگردانتان بود. ببخشید ولی من میتونم 50 تا از این استیتمنت ها برای شما قرار دهم که بسیار پر و پیمان تر از استیتمنت شما است و در عین حال به لعنت خدا هم نمیارزد چه برسد به اینکه شما بخواهید با یک استیتمنت ثابت کنید که در آموزش افراد موفق بودید.

من از تمام دوستانی که در این تاپیک فعالیت میکنند سوال میکنم آیا اگر کسی آمد و گفت که 2+2=4 و ادعا کرد که استاد ریاضی است شما باور میکنید؟

من نمیتوانم مصلحت جمع را نادیده بگیرم و به مصلحت یک شخصی که با بی شرمی داره تلاش میکنه افراد نا آگاه را که هیچ تجربه ای در این بازار ندارند و حتی نمیدانند که شما چطور قراره ازشون سوء استفاده کنید بیاندیشم و وظیفه خودم میدانم که به عنوان فردی که به این بازار تسلط نسبی دارد روشنگری کنم

باز هم این را تاکید میکنم اگر کسی مدعی بود که قصدش خیر است اول باید ثابت کند که خودش یک فرد سود ده در این بازار است و برای اثبات تنها باید یوزر نیم و پسورد یک حساب مجازی را قرار دهد تا دیگران از جزییات ترید های او( هم سود و هم ضرر) با خبر شوند .

Last edited:

A.C.E

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دوست من

1. این نمودار آبی و قرمز مثلاً برای یورو و دلار دارن بهس مت بالا حرکت میکند یعنی قیمت داره مره بالا شما که تجربت زیادتره بفرما آیا بالا رفتن قیمت یورو یا دلار با کاهش قیمت مثلاً از یا پول دیگه ممکنه اتفاق بیوفته؟ اگر میوفته چه ارزهای با با لارفتن قیمت دلار کاهش پیدا میکنند

من هم مثل شما در حال کسب تجربه هستم
اما در جواب سوالتون درحد تجربه خودم جواب میدم اگر اشتباه بود اساتید اصلاح کنند

فرض کنید جفت ارز EURUSD با افزایش قیمت همراه هستش یعنی اینکه ارزش یورو در مقابل دلار داره بیشتر میشه حالا این افزایش ارزش یورو در مقابل دلار 2 احتمال میتونه داشته باشه
1- بخاطر اتفاق های سیاسی یا اقتصادی جدیدی که در اروپا اتفاق افتاده ارزش پولشون یعنی یورو بیشتر شده
2- بخاطر اتفاق های سیاسی یا اقتصادی جدیدی که در امریکا اتفاق افتاده ارزش دلار کم شده
جف ارز مثل دو کف ترازو هستن اگر ارزش یکی کم بشه دیگری زیاد میشه
اگر گزینه 2 اتفاق افتاده باشه در سایر جفت ارزهایی که دلار حضور داره هم با کاهش ارزش دلار روبرو هستیم اما اگر گزینه 1 اتفاق افتاده باشه تاثیری نداره

مثلا همانطور که دیدیم اتفاق های چند ماهه اخیر ایران باعث شد ارزش ریال کم شد که ارزش دلار در مقابل ریال زیاد شد
در اینجا نمیتونیم بگیم چون ارزش دلار زیاد شده پس باید ارزش دلار در مقابل یورو هم زیاد بشه چون زیاد شدن ارزش دلار به خاطر کم شدن ارزش ریال بوده

Last edited:

A.C.E

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام. این عکس حساب دموی من هست. میبینید که اولاش بلد نبودم و ضرر کردم ولی آخراش همش سود کردم. اگه اینطوری باشه که خیلی راحته با توجه به این که من هنوز هیچی بلد نیستم و فقط همین آموزشهای جناب lar_fx رو خوندم.
راستی من هنوز قضیه این Buy Stop و Sell Stop رو تو pending order نگرفتم میشه بیشتر درموردش توضیح بدید.

ما دو حالت میتونیم پوزیشن باز کنیم
1- instant
2- pending

در حالت instant شما حتما باید در همان قیمتی که الان نمودار نشون میده پوزیشن buy یاsell باز کنید
اما
در حالت pending شما میگید اگر قیمت به مقدار x رسید پوزیشن ما فعال بشه. حالا 2حالت ممکن هستش که اتفاق بیفته
1-قیمتی فعلی نمودار از قیمتی که شما برای فعال شدن پوزیشن تعیین کردید بالاتر باشه
2- قیمتی فعلی نمودار از قیمتی که شما برای فعال شدن پوزیشن تعیین کردید پایینتر باشه

برای اینکه این 2تا از هم جدا بشن به sell , buy پسوند stop یا limit اضافه میشه
با اینکار از خطاهای احتمالی جلوگیری میشه و یه استانداردی بین شما و نرمافزار تعیین میشه

برای اینکه راحتتر این موضوع را درک کنید
یک بار بالای نمودار راست کلیک کنید و از trading زیر new order را نگاه کنید. خواهید دید که فقط دو حالت buy stop و sell limit وجود دارد (یعنی وقتی میخواهید در قیمتی که بالای قیمت فعلی هست یه order pending باز کنید این Order نمیتواند از نوع buy limit باشد )
بار دیگر پایین نمودار راست کلیک کنید و از trading زیر new order را نگاه کنید. خواهید دید که فقط دو حالت buy limit و sell stop وجود دارد

lar_fx

Registered User
لایک‌ها
120
ارزش هر پیپ در USDJPY و GOLD در حجم های مختلف چقدره؟

فرقی نداره با حجم 0.01 لات به ازای هر پیپ 0.1 دلار جابه جا میشه و 10 پیپ میشه 1 دلار
حالا باقیش رو خودت حساب کن مثلا 0.02 لات به ازای هر پیپ میشه 0.2 دلار و 10 پیپ میشه 2 دلار

lar_fx

Registered User
لایک‌ها
120

سلام
ای ول بابا همین طور ادامه بده ولی این دفعه سعی کن سودهای بزرگتری بگیری و به این هم فکر کن که اگه حساب واقعی بود و یکباره اینترنت کل شهر قطع شد چیکار می کنی حد ضرر هم نزاشتی هر لحظه ممکنه ضرری بکنی که کل سودهات رو از بین ببره پس حواست به این قسمت قضیه هم باشه

lar_fx

Registered User
لایک‌ها
120
برای افرادی که ضریب هوشی نسبتا بالایی داشته باشند همین 2 جمله که با رنگ قرمز مشخص کردم حاوی کد های مهمی هست که عمق فکر شما رو لو میدهد

شما طبق گفته خودتون آموزشگاه آموزش فارکس دارید و کارتون اینه که آموزش بدید و پول بگیرید.مگر اینکه ادعا کنید آموزشگاهتون صلواتیه.

در برخی از پست هایی هم که زدید در حال زمینه چینی برای آموزش در ازای گرفتن پول هستید(20 هزار تومن هر ساعت)

من مخالف این نیستم که کسی آموزش بده و مبلغی رو به عنوان حق الزحمه دریافت کنه

اما آیا نباید قبل از آموزش ثابت کند که کارش را بلد است؟

شما میگویید وقت ندارید.تا ترید زنده انجام دهید اولا این که شما یوزر نیم و پسورد یک حساب مجازی را قرار دهید و بخواهید همان پوزیشن هایی که در حساب ریل(واقعی) خودتان میگیرید را در آن حساب آزمایشی هم بگیرید تنها به اندازه روزی 20 ثانیه از شما وقت نمیگیرد. و تنها به اندازه چند کلیک وقت شما را میگیرد. سوال من این است که شما چرا نمیخواهد اعتماد دانشجو به خودتان را تنها با چند کلیلک ساده در روز و صرف کمتر از یک دقیقه در روز به خودتان جلب کنید. آیا نوشتن یک پست برای شما وقت بیشتری میبرد یا چند کلیلک ساده که منجر به ورود به یک پوزیشن سل یا بای است؟

متاسفانه برای دروغگویی و بهانه آوردن دلیل بهتر و قانع کننده تری پیدا نکردید و ظن من را به خودتان بیشتر کردید.

شما میگویید یک استیتمنت قرار دادید که برای شاگردانتان بود. ببخشید ولی من میتونم 50 تا از این استیتمنت ها برای شما قرار دهم که بسیار پر و پیمان تر از استیتمنت شما است و در عین حال به لعنت خدا هم نمیارزد چه برسد به اینکه شما بخواهید با یک استیتمنت ثابت کنید که در آموزش افراد موفق بودید.

من از تمام دوستانی که در این تاپیک فعالیت میکنند سوال میکنم آیا اگر کسی آمد و گفت که 2+2=4 و ادعا کرد که استاد ریاضی است شما باور میکنید؟

من نمیتوانم مصلحت جمع را نادیده بگیرم و به مصلحت یک شخصی که با بی شرمی داره تلاش میکنه افراد نا آگاه را که هیچ تجربه ای در این بازار ندارند و حتی نمیدانند که شما چطور قراره ازشون سوء استفاده کنید بیاندیشم و وظیفه خودم میدانم که به عنوان فردی که به این بازار تسلط نسبی دارد روشنگری کنم

باز هم این را تاکید میکنم اگر کسی مدعی بود که قصدش خیر است اول باید ثابت کند که خودش یک فرد سود ده در این بازار است و برای اثبات تنها باید یوزر نیم و پسورد یک حساب مجازی را قرار دهد تا دیگران از جزییات ترید های او( هم سود و هم ضرر) با خبر شوند .

من می گم نمی خوام فکرم رو درگیر کار دیگه بکنم معاملات واقعی خودم رو هم خراب می کنم چون اسیر احساسات می شم . شما که ادعا می کنید با تجربه هستید
فروم های سرمایه و قیمت ها و افیکس پارس و ایران ایگولد رو باید حتما به خاطر داشته باشی . همه کسانی که آموزش می دادند یوزر پسورد گذاشتن بعد شروع به آموزش دادن کردند این چه حرفیه که شما می زنید.
توی محیط اینترنت این همه آموزش مختلف وجود داره همش پولیه ؟
من ریاضیات مقطع ابتدایی و راهنمایی رو فول بلدم ولی دبیرستان رو بلد نیستم آیا این دلیل میشه که من اصلا آموزش ابتدایی و راهنمایی رو ندم . واقعا در اشتباهی
من ادعای استادی نکردم گفتم که تا جایی که بلد باشم یاد می دم اگر باز موفق نشدند برند دنبال یه استاد قوی تر حساب دمو هم وجود داره
این همه اساتید پرورش اندام توی کشور دارن آموزش می دند همشون قهرمان هستند؟ خیر همشون هم دارن پول دریافت می کنند کجای کار ایراد داره .
بر فرض من قصدم این باشه برای یاد دادن سطوح مقدماتی پول بگیرم مشکلی شما دارید خب هر کی دوست داشت میاد و هر کی هم نخواست نمی اد . ولی من اینجا به همه دوستان قول می دم برای کل آموزش هایی که می دم همین دعای خیرتون کافیه .
شما برید کلاس های آموزشی شهرتون رو ببینید و یا توی اینترنت سرچ کنید ببینید چقدر هزینه می گیرند برای این آموزش ها
معذرت می خوام از دوستان گفتم دیگه جواب بعضی پست ها رو ندم ولی دیدم نشد

gh..reza

Registered User
لایک‌ها
21
ارزش هر پیپ در USDJPY و GOLD در حجم های مختلف چقدره؟

من gold ندارم چـــــــــــرا؟

وقتی acount history رو هم می زنم چیزی نمی یاره نکنه نرم افزار مشکل داره؟:(

lar_fx

Registered User
لایک‌ها
120
من هم مثل شما در حال کسب تجربه هستم
اما در جواب سوالتون درحد تجربه خودم جواب میدم اگر اشتباه بود اساتید اصلاح کنند

فرض کنید جفت ارز EURUSD با افزایش قیمت همراه هستش یعنی اینکه ارزش یورو در مقابل دلار داره بیشتر میشه حالا این افزایش ارزش یورو در مقابل دلار 2 احتمال میتونه داشته باشه
1- بخاطر اتفاق های سیاسی یا اقتصادی جدیدی که در اروپا اتفاق افتاده ارزش پولشون یعنی یورو بیشتر شده
2- بخاطر اتفاق های سیاسی یا اقتصادی جدیدی که در امریکا اتفاق افتاده ارزش دلار کم شده
جف ارز مثل دو کف ترازو هستن اگر ارزش یکی کم بشه دیگری زیاد میشه
اگر گزینه 2 اتفاق افتاده باشه در سایر جفت ارزهایی که دلار حضور داره هم با کاهش ارزش دلار روبرو هستیم اما اگر گزینه 1 اتفاق افتاده باشه تاثیری نداره

مثلا همانطور که دیدیم اتفاق های چند ماهه اخیر ایران باعث شد ارزش ریال کم شد که ارزش دلار در مقابل ریال زیاد شد
در اینجا نمیتونیم بگیم چون ارزش دلار زیاد شده پس باید ارزش دلار در مقابل یورو هم زیاد بشه چون زیاد شدن ارزش دلار به خاطر کم شدن ارزش ریال بوده

درسته
وقتی ارزش دلار در برابر یه ارزی مثلا یورو بره بالا این دلیل بر این نیست که در برابر ین ژاپن هم رفته باشه بالا . ولی اگه زمانی دیدید که ارزش دلار در برابر چند ارز دار حال افزایش هست با اطمینان بیشتری می تونید روی دلار خرید بزنید

lar_fx

Registered User
لایک‌ها
120
من gold ندارم چـــــــــــرا؟

وقتی acount history رو هم می زنم چیزی نمی یاره نکنه نرم افزار مشکل داره؟:(

توی بعضی نرم افزار ها به جای گلد اینو نوشته که همون گلد یا طلاست XAUUSD
اگر دیدی که داخل پنجره مارکت اینم نیست روی همون صفحه مارکت راست کلیک کن و Show All (نمایش همه) رو بزن باقی ارزها و نمادها رو بهت نشون می ده
اگر توی اکانت هیستوریت چیزی نشون نمی ده اول تاریخ کامپیوترت رو چک کن که درست باشه سپس داخل پنجره ترمینال و اکانت هیستوریت راست کلیک کن و ALL History رو بزن کل تاریخچه معاملاتت رو نشون می ده

lar_fx

Registered User
لایک‌ها
120
دوستان برای هفته آینده می خوام یک مسابقه ترتیب بدم از همه دوستانی که علاقه مند شدند به معامله زدن می خوام آمادگی شون رو اعلام کنند ببینم چند نفر هستید و بعدش قوانین مسابقه رو بهتون می گم . این مسابقه یک مسابقه تفریحی نیست ، مطمئن باشید درس هایی داخل این مسابقه وجود داره که ماهها شما رو جلو می اندازه
تا شنبه هفته آتی فرصت دارید اعلام آمادگی کنید اگر حداقل به 5 نفر رسید شروع به کار می کنیم و گرنه مسابقه کنسل می شه تا افراد جدید بهمون اضافه بشن .
افرادی که تازه اومدند و هنوز نمی دونند چطوری پوزیشن گیری کنند می خوام که دوباره آموزش ها رو بخونند و اگه سوالی داشتند بپرسند تا مسابقه با هیجان بیشتری برگزار بشه

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
دوستان برای هفته آینده می خوام یک مسابقه ترتیب بدم از همه دوستانی که علاقه مند شدند به معامله زدن می خوام آمادگی شون رو اعلام کنند ببینم چند نفر هستید و بعدش قوانین مسابقه رو بهتون می گم . این مسابقه یک مسابقه تفریحی نیست ، مطمئن باشید درس هایی داخل این مسابقه وجود داره که ماهها شما رو جلو می اندازه
تا شنبه هفته آتی فرصت دارید اعلام آمادگی کنید اگر حداقل به 5 نفر رسید شروع به کار می کنیم و گرنه مسابقه کنسل می شه تا افراد جدید بهمون اضافه بشن .
افرادی که تازه اومدند و هنوز نمی دونند چطوری پوزیشن گیری کنند می خوام که دوباره آموزش ها رو بخونند و اگه سوالی داشتند بپرسند تا مسابقه با هیجان بیشتری برگزار بشه

سلام من هستم. حالا جایزش چیه؟:D

gh..reza

Registered User
لایک‌ها
21

جایزش تجربه ی چند ماهه:p
حیف که 2 -3 تا میانترم دارم ولاغیر حتما شرکت می کردم
مسابقه ی بعدی من از همین الان آماده ام:medieval:

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
سلام. دوستان من نحوه استفاده از Buy Stop و Sell Stop رو نفهمیدم. ببینید

من اگر بخواهم یک خرید(Buy) انجام بدهم در قیمتی که پایینتر از قیمت فعلی بازار است از Buy Limit استفاده میکنم
و اگر بخواهم یک فروش (Sell) انجام بدهم در قیمتی که بالاتر از قیمیت فعلی بازار است از Sell Limit استفاده میکنم

حالا دوتای بعدی رو شما بگید چه زمانهایی از Buy Stop و Sell Stop استفاده کنم.ممنون

iphonist

Registered User
لایک‌ها
11

من اگر بخواهم یک خرید(Buy) انجام بدهم در قیمتی که پایینتر از قیمت فعلی بازار است از Buy Limit استفاده میکنم
و اگر بخواهم یک فروش (Sell) انجام بدهم در قیمتی که بالاتر از قیمیت فعلی بازار است از Sell Limit استفاده میکنم

حالا دوتای بعدی رو شما بگید چه زمانهایی از Buy Stop و Sell Stop استفاده کنم.ممنون

amozesh meta trader

lar_fx

Registered User
لایک‌ها
120

سلام
صبح جمعه همگی بخیر باشه
دو تای اولی رو درست گفتی ولی حالا دو تای بعدی ...
هر زمان بخوای یه خرید انجام بدی در قیمتی بالاتر از قیمت فعلی بازار از بای استاپ استفاده می کنی . می دونم که یه کم ممکنه برات عجیب باشه ولی یه مثال برات می زنم می بینی زیاد هم عجیب نیست .
فرض کن قیمت طلا الان 1690 دلار هست شما با خودت حدس می زنی که اگه قیمت از 1710 رد بشه امکانش هست تا 1720 برسه شما اینجا میای از بای استاپ استفاده می کنی و قیمت رو روی 1711 قرار می دی و حد سودت هم 1720
برای سل استاپ هم همین طوره
فرض کن قیمت طلا الان 1610 هست شما می گی اگه رسید به 1580 بعدش پایین تر هم میاد و ممکنه به 1550 برسه در اینجا هم از دستور سل استاپ استفاده می کنی

lar_fx

Registered User
لایک‌ها
120

جایزش تجربه ی چند ماهه:p
حیف که 2 -3 تا میانترم دارم ولاغیر حتما شرکت می کردم
مسابقه ی بعدی من از همین الان آماده ام:medieval:

مسابقه مون یک هفته بیشتر طول نمی کشه و جایزش هم یه کوچولو پول به علاوه یه تمرین بسیاربسیار عالی برای تسلط بر اعصاب و روان
پول جایزه هم به این ترتیب ، هر شرکت کننده مبلغ 500تومن به نفر اول بده که این هزینه شرکت در مسابقه است .
فعلا که یه نفر بیشتر اعلام آمادگی نکرده ولی تا فردا فرصت داریم بعدا قوانین رو می گم

lar_fx

Registered User
لایک‌ها
120
ببینید دوستان من استیمنت حساب خودم رو میزارم مربوط به سال 2011 هست ببینی من با وجود اینکه خیلی رو این بازار کار کردم و به قوله خودم کلی کتاب خوندم و مطلب ولی اخرشم نتونستم به طمعم غلبه کنم و همونطور که میبینید در معاملاتم اولا با ریسک بالا یعنی با لات بالا وارد شدم دوما اصلا استاپ لاس نزاشتم اینا همش منجر به این میشد که در بعضی معاملاتم ضرر های چند صد دلاری هم بکنم برا همین میگم تا تو این بازار به طمعتون غلبه نکردید و یاد نگرفتید اصلا وارد نشید که تمام سرمایتون رو از دست میدید
بله دوستان استیمنت واقعی گذاشتم تا حرف و حدیثی نباشه ولی اینو بگم من اون استیمنت دمویی که گذاشته بودم برا این بود که بدونید میشه از این بازار همچین سوداییم گرفت اما و اما در صورت رعایت قوانین

سلام آقای با نام کاربری نسرین :blink: :lol:
کجا رفتین دلمون برات تنگ شده به این زودی و با کلی تجربه داری مارو ول می کنی
پرفورمنس تون رو دیدم به نظر من که خوبه
تنها مشکلی که داشتین بحث حد ضرر و مدیریت سرمایه است وگرنه سودهای خیلی خوبی گرفتی وقتی به اون بخش از آموزش ها رسیدیم توضیحات بیشتری می دم
فعلا شما روی حدضرر فکر کن که وقتی پوزیشنی در ضرر فرو رفت کجا ببندیش شاید یه راهی به ذهنت رسید که به درد ما هم خورد . اگر هم چیزی پیدا نکردی من روش مخصوص خودم رو دارم که تا اون موقع که زیاد طولانی نیست به اشتراک می زارم .

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
مسابقه مون یک هفته بیشتر طول نمی کشه و جایزش هم یه کوچولو پول به علاوه یه تمرین بسیاربسیار عالی برای تسلط بر اعصاب و روان
پول جایزه هم به این ترتیب ، هر شرکت کننده مبلغ 500تومن به نفر اول بده که این هزینه شرکت در مسابقه است .
فعلا که یه نفر بیشتر اعلام آمادگی نکرده ولی تا فردا فرصت داریم بعدا قوانین رو می گم

ای بابا الان این 500 تک تومنی رو چطور بدیم به برنده؟

بهتر نیست جایزش هر کدوم شماره تلفن خوشگلترین دختر محله شرکت کننده ها رو بدن به برنده:blink:

lar_fx

Registered User
لایک‌ها
120
ای بابا الان این 500 تک تومنی رو چطور بدیم به برنده؟

بهتر نیست جایزش هر کدوم شماره تلفن خوشگلترین دختر محله شرکت کننده ها رو بدن به برنده:blink:

اره این هم بد نیست کاربرای شرکت کننده یا 500 تومن واریز می کنند به حساب برنده ، و یا باید شماره تلفن بدن:graduated
دیگه فکر نکنم کسی بخواد به خاطر 500 تومن که پول یه چیپس هم نمیشه بیاد شماره تلفن بده .

بالا