چی باید بگم ، توی چند پست قبل گفتم که فرصتش رو ندارم نمی تونم فکرم رو درگیر چند کار بکنم . در ضمن بنده خدا من حساب سه ماهه واقعی دو تا از دوستان نشون دادم شما حالا می گی بیا یک ماه روی دمو کار بکن ببینم کار رو بلدی یا نه؟ بر فرض هم کار کردم باز یه نفر دیگه پیدا میشه میگه دمو قبول نیست باید روی ریل(واقعی) باشه . روی ریل هم ثابت کنی باز یه نفر دیگه میاد می گه یکماه که به درد نمی خوره باید حداقل یک سال کار کنی چون همه ماه ها مثل هم نیستند و این قصه ...
فرض دوم که مثلا من اصلا بلد نیستم همین مقداری که بلدم رو می خوام یاد بدم کجای کار من مشکل داره ، شما بیا و ایرادات نوشته های منو بگیر هر جا اشتباه گفتم اصلاحش کن اگه واقعا قصد خیر و دلسوزی داری
در ضمن چرا شما نمی آی آموزش بدی ، یا یک حساب دمو باز کن و یوزر وپسوردش بزار اینجا تا لااقل اگر نمی دونیم کی خرید می زنی کی فروش حداقل بفهمیم که میشه از این بازار سود گرفت . و یک انگیزه برای دوستان به وجود بیاد . چرا نمی آی نکنه فرصتش رو نداری ؟ شما که کارت فقط ترید کردنه و همیشه پشت سیستم نشستی می گی وقت نداری من که صبح تا ظهر مدرسه هستم دیگه چی باید بگم به خدا الان این قدر از خستگی خوابم میاد که نمی دونم چی می گم و چی می نویسم ولی چیکار کنم قول دادم که آموزش ها رو تمومش کنم . ولی متاسفانه افرادی امثال شما نمی گم عمدا ولی شما نه حاضر به همکاری هستی و نه به افراد انگیزه می دید فقط دارید اعتماد به آموزش دهنده رو که یکی از مهمترین عامل پیشرفت هنرجوست رو از بین می بری . عزیز من من اومدم آموزش بدم هر جا که اشتباه بود شما اصلاحش کن . اگر هم حاضر نیستی که کمک بدی بزارید وقتم رو درگیر جواب دادن به این و اون نکنم فقط تمرکز کنم روی آموزش ها
در ضمن شما یک تهمت هم به من زدی توی یکی از پست هات ، و من هنوز جوابم رو نگرفتم . گفتید که من درباره پول پارو کردن صحبت کردم میشه اون پست رو بزارید همینجا
برای افرادی که ضریب هوشی نسبتا بالایی داشته باشند همین 2 جمله که با رنگ قرمز مشخص کردم حاوی کد های مهمی هست که عمق فکر شما رو لو میدهد
شما طبق گفته خودتون آموزشگاه آموزش فارکس دارید و کارتون اینه که آموزش بدید و پول بگیرید.مگر اینکه ادعا کنید آموزشگاهتون صلواتیه.
در برخی از پست هایی هم که زدید در حال زمینه چینی برای آموزش در ازای گرفتن پول هستید(20 هزار تومن هر ساعت)
من مخالف این نیستم که کسی آموزش بده و مبلغی رو به عنوان حق الزحمه دریافت کنه
اما آیا نباید قبل از آموزش ثابت کند که کارش را بلد است؟
شما میگویید وقت ندارید.تا ترید زنده انجام دهید اولا این که شما یوزر نیم و پسورد یک حساب مجازی را قرار دهید و بخواهید همان پوزیشن هایی که در حساب ریل(واقعی) خودتان میگیرید را در آن حساب آزمایشی هم بگیرید تنها به اندازه روزی 20 ثانیه از شما وقت نمیگیرد. و تنها به اندازه چند کلیک وقت شما را میگیرد. سوال من این است که شما چرا نمیخواهد اعتماد دانشجو به خودتان را تنها با چند کلیلک ساده در روز و صرف کمتر از یک دقیقه در روز به خودتان جلب کنید. آیا نوشتن یک پست برای شما وقت بیشتری میبرد یا چند کلیلک ساده که منجر به ورود به یک پوزیشن سل یا بای است؟
متاسفانه برای دروغگویی و بهانه آوردن دلیل بهتر و قانع کننده تری پیدا نکردید و ظن من را به خودتان بیشتر کردید.
شما میگویید یک استیتمنت قرار دادید که برای شاگردانتان بود. ببخشید ولی من میتونم 50 تا از این استیتمنت ها برای شما قرار دهم که بسیار پر و پیمان تر از استیتمنت شما است و در عین حال به لعنت خدا هم نمیارزد چه برسد به اینکه شما بخواهید با یک استیتمنت ثابت کنید که در آموزش افراد موفق بودید.
من از تمام دوستانی که در این تاپیک فعالیت میکنند سوال میکنم آیا اگر کسی آمد و گفت که 2+2=4 و ادعا کرد که استاد ریاضی است شما باور میکنید؟
من نمیتوانم مصلحت جمع را نادیده بگیرم و به مصلحت یک شخصی که با بی شرمی داره تلاش میکنه افراد نا آگاه را که هیچ تجربه ای در این بازار ندارند و حتی نمیدانند که شما چطور قراره ازشون سوء استفاده کنید بیاندیشم و وظیفه خودم میدانم که به عنوان فردی که به این بازار تسلط نسبی دارد روشنگری کنم
باز هم این را تاکید میکنم اگر کسی مدعی بود که قصدش خیر است اول باید ثابت کند که خودش یک فرد سود ده در این بازار است و برای اثبات تنها باید یوزر نیم و پسورد یک حساب مجازی را قرار دهد تا دیگران از جزییات ترید های او( هم سود و هم ضرر) با خبر شوند .