lar_fx
Registered User
- نوشتهها
- 100
- لایکها
- 120
اینطور که من فهمیدم جناب lar_fx قصد خدمت به هموطنانشون را دارند و من هم صمیمانه از ایشون تشکر میکنم که دارند زحمت میکشند و به بندگان خدا خدمت میکنند
جناب lar_fx در پست های قبلی نوشته بودید که دوست ندارید کسی بدونه چقدر در حسابتان پول دارید و به همین سبب از گذاشتن استیتمنت خود داری کردید(هر چند استیتمنت گذاشتن هیچ چیزی را ثابت نمیکند. حداقل برای افرادی که تجربه ای در این بازار دارند گذاشتن استیتمنت معنا و مفهومی ندارد)
من هم به شما حق میدم اما برای روشن شدن داستان برای افرادی که هنوز شک و شبهه ای نسبت به این عمل خیر خواهانه شما دارند لطفا یک حساب آزمایشی افتتاح کنید و یوزر و پسورد آن را در اینجا قرار دهید و در یک بازه زمانی 1 ماهه ترید کنید تا این شبهه بر طرف شود.من در بخش هایی از صحبت های شما کلماتی نظیر پول پارو کردن دیدم که حقیقتا برای خودم هم شبهه ایجاد کرده.
با تشکر از زحمات بی دریغ شما دوست گرامی.
خواهش می کنم در خدمت هستیم . چند نکته عرض کنم خدمت شما و دوستان
1- منم می دونم استیتمنت چیزی رو ثابت نمی کنه من فقط می خواستم در جواب نسرین خانم که یک استیتمنت دموی 3 ساعته گذاشته بودند اون هم مال 2008 بود خیلی باعث تعجبه چطور بیش از 4 سال از اون نگهداری کرده بودند!!! . اون استتمنت ریل( واقعی) 3 ماهه گذاشتم تا اگه افراد دیگری خواستند از این جور استتمنت ها قرار بدند بدونند افرادی هستند که اینا رو بدونند . ولی باز هم من زیاد به اون اکانت گیر ندادم گفتم شاید یه انگیزه ای بشه برای دوستان تازه وارد ولی شما با صحبت هاتون منو مجبور کردید بعضی از اون اشکالات استتمنت ایشون رو بگیرم.
2- مخاطبین من افرادی مثل شما نیست گفتم که می خوام گام به گام بریم جلو که به درد افرادی که تجربه ای در بازار دارند رو شامل نمیشه
3- من گفتم قصد آموزش دارم تا جایی که علمم اجازه بده ، برای یک سرماخوردگی ساده کسی پیش فوق تخصص نمی ره یک پزشک عمومی کفایت می کنه . منم نگفتم به درجه استادی رسیدم منم یک مربی ساده هستم که اگه مشکوکی می تونم تلفن آموزشگاه فنی و حرفه ای شهرمون رو بهت بدم و یا خودت از اطلاعات شماره آموزشگاه رو بپرسی تا مشخصات منو بهت بدن .
4- من می خوام آموزش رو شروع کنم شما که از من با تجربه تر هستی بیا و هر جا که اشتباه می گم به عنوان مربی برتر اشتباهم رو بگیر و واقعا خوشحال می شم اشتباهم رو اصلاح کنم اصلا اگه دوست دارید شما آموزش رو شروع کنید تا استفاده ببریم .
5- من خودم این قدر فرصتم کمه که دنبال یه همکار می گردم که جواب سوالات دوستان رو بده و خودم فقط آموزش ها رو قرار بدم حالا بیام یه کار دیگه برای خودم بتراشم و حساب باز کنم که بگم بلدم یا نه . همین آموزشهایی که قرار دادم اگه مشکلی نداشت بفرمایید اعلام کنید وگرنه لازم به این حرف و حدیث ها نیست .
6- میشه پستی که من گفتم پول پارو کنید اینجا قرار بدید تا متوجه اشتباهم بشم چون واقعا چیزی یادم نمیاد