• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش کسب درآمد از بورس مبادلات ارزی و طلا چگونه؟

lar_fx

Registered User
لایک‌ها
120
اینطور که من فهمیدم جناب lar_fx قصد خدمت به هموطنانشون را دارند و من هم صمیمانه از ایشون تشکر میکنم که دارند زحمت میکشند و به بندگان خدا خدمت میکنند

جناب lar_fx در پست های قبلی نوشته بودید که دوست ندارید کسی بدونه چقدر در حسابتان پول دارید و به همین سبب از گذاشتن استیتمنت خود داری کردید(هر چند استیتمنت گذاشتن هیچ چیزی را ثابت نمیکند. حداقل برای افرادی که تجربه ای در این بازار دارند گذاشتن استیتمنت معنا و مفهومی ندارد)

من هم به شما حق میدم اما برای روشن شدن داستان برای افرادی که هنوز شک و شبهه ای نسبت به این عمل خیر خواهانه شما دارند لطفا یک حساب آزمایشی افتتاح کنید و یوزر و پسورد آن را در اینجا قرار دهید و در یک بازه زمانی 1 ماهه ترید کنید تا این شبهه بر طرف شود.من در بخش هایی از صحبت های شما کلماتی نظیر پول پارو کردن دیدم که حقیقتا برای خودم هم شبهه ایجاد کرده.

با تشکر از زحمات بی دریغ شما دوست گرامی.

خواهش می کنم در خدمت هستیم . چند نکته عرض کنم خدمت شما و دوستان

1- منم می دونم استیتمنت چیزی رو ثابت نمی کنه من فقط می خواستم در جواب نسرین خانم که یک استیتمنت دموی 3 ساعته گذاشته بودند اون هم مال 2008 بود خیلی باعث تعجبه چطور بیش از 4 سال از اون نگهداری کرده بودند!!! . اون استتمنت ریل( واقعی) 3 ماهه گذاشتم تا اگه افراد دیگری خواستند از این جور استتمنت ها قرار بدند بدونند افرادی هستند که اینا رو بدونند . ولی باز هم من زیاد به اون اکانت گیر ندادم گفتم شاید یه انگیزه ای بشه برای دوستان تازه وارد ولی شما با صحبت هاتون منو مجبور کردید بعضی از اون اشکالات استتمنت ایشون رو بگیرم.
2- مخاطبین من افرادی مثل شما نیست گفتم که می خوام گام به گام بریم جلو که به درد افرادی که تجربه ای در بازار دارند رو شامل نمیشه
3- من گفتم قصد آموزش دارم تا جایی که علمم اجازه بده ، برای یک سرماخوردگی ساده کسی پیش فوق تخصص نمی ره یک پزشک عمومی کفایت می کنه . منم نگفتم به درجه استادی رسیدم منم یک مربی ساده هستم که اگه مشکوکی می تونم تلفن آموزشگاه فنی و حرفه ای شهرمون رو بهت بدم و یا خودت از اطلاعات شماره آموزشگاه رو بپرسی تا مشخصات منو بهت بدن .
4- من می خوام آموزش رو شروع کنم شما که از من با تجربه تر هستی بیا و هر جا که اشتباه می گم به عنوان مربی برتر اشتباهم رو بگیر و واقعا خوشحال می شم اشتباهم رو اصلاح کنم اصلا اگه دوست دارید شما آموزش رو شروع کنید تا استفاده ببریم .
5- من خودم این قدر فرصتم کمه که دنبال یه همکار می گردم که جواب سوالات دوستان رو بده و خودم فقط آموزش ها رو قرار بدم حالا بیام یه کار دیگه برای خودم بتراشم و حساب باز کنم که بگم بلدم یا نه . همین آموزشهایی که قرار دادم اگه مشکلی نداشت بفرمایید اعلام کنید وگرنه لازم به این حرف و حدیث ها نیست .
6- میشه پستی که من گفتم پول پارو کنید اینجا قرار بدید تا متوجه اشتباهم بشم چون واقعا چیزی یادم نمیاد

iphonist

Registered User
لایک‌ها
11
جناب lar-fx

من از شما درخواست کردم یک حساب آزمایشی تاسیس کنید و روی آن ترید کنید تا همگی به شما و کارتان ایمان بیاوریم و سپس آموزش ها خیلی جدی تر و پر شور تر برگزار شود

دلیل این درخواست من هم این است که در بسیاری مواقع فرد مدعی حتی خودش هم از نادانستنی های خودش آگاهی ندارد و عده ای را هم به دور خودش جمع میکند و همگی با طناب این فرد که البته قصد خیر هم داشته در چاه فرو میروند
من قصد جسارت به شما ندارم اما من بار ها شاهد چنین تاپیک هایی بودم
افرادی که آمدند و صحبت از گنج قارون کردند و گفتند آنقدر به این بازار مسلط هستند که مانند یک تشنه ای که به لب چشمه میرود و آن مقدار که او را سیراب میکند آب مینوشد وارد بازار میشوند و سود کسب میکنند
اما بعدا معلوم شده که این افراد هم برایند منفی داشته اند و دانسته و ندانسته با زندگیه عده ای بازی کردند
شما میگویید تا پایان آموزش ها قرار نیست کسی حساب ریل باز کند اما شما از این موضوع نمیتوانید اطلاع 100% داشته باشید. با جملات و حرف های بسیار پر آب و تابی که در تاپیک نوشتید عده ای را حسابی در خواب و خیال فرو برده اید. واقعا دلیل این همه صحبت های پر آب و تاب چی میتونه باشه؟ من نمیدانم

و حتی اگر افراد حساب ریل هم باز نکنند کمترین حقی که از آنها ضایع شده زمان آنها است و همچنین بازی با احساسات این افراد.
پس برای روشن شدن بسیاری از موارد و همچنین آگاهی افراد از میزان ریسک در این بازار ترید زنده انجام دهید و در کنارش آموزش ها را هم دنبال کنید. این دو مقوله هیچ تداخلی با هم ندارند

با تشکر ازصبر و حوصله شما در پاسخگویی

gh..reza

Registered User
لایک‌ها
21
بازم همون قضیه ماهیگیرس:lol:
یه نفر اومده می خاد ماهیگیری یاد بده ولی این عزیز می گه نه اول خودت ماهی بگیر بینم بلدی یا نه
من نظر خودمو می گم به بقیه کار ندارم...جناب لار ایکس تا الان چیزای زیادی یاد ما دادن من خودم آشنایی با فارکس و نرم افزار رو تا الان مدیون ایشون می دونم به جای اینکه به ایشون به عنوان مدرس نگاه کنیم بهتر ایشون رو به عنوان یه دوست ببینیم که داره اطلاعاتشو در اختیار ما قرار می ده اینجا جایی که همه اطلاعاتشونو به اشترک می ذارن این بنده خدا هم نگفت که من همه چیزو می دونم حتی اون اولش گفت خوشحال می شه سوالی بپرسین که بلد نباشه و اونم از دیگران بپرسه

پ ن: به جای اینکه اینجوری تاپیک رو به بن بست بکشونین اگه شما هم اطلاعاتی داری می تونی این جا بذاری که بقیه استفاده کنن در ضمن اگه من بودم و وقتم ارزش داشت هیچ وقت حساب دمو باز نمی کردم چون یه چشمم باید به حساب باشه یه چشمم به اینجا
حرف آخرم اینکه کسی که تجربه این کار و داشته باشه خیلی کمه اونایی هم که دارن همش می یان آیه یاس می خونن و حاضر نیستن از تجربه هاشون بگن پس اجازه بدین اونایی که اطلاعاتی دارن اینجا بذارن و دیگران هم مختارن قبول کنند یا نه

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
بازم همون قضیه ماهیگیرس:lol:
یه نفر اومده می خاد ماهیگیری یاد بده ولی این عزیز می گه نه اول خودت ماهی بگیر بینم بلدی یا نه
من نظر خودمو می گم به بقیه کار ندارم...جناب لار ایکس تا الان چیزای زیادی یاد ما دادن من خودم آشنایی با فارکس و نرم افزار رو تا الان مدیون ایشون می دونم به جای اینکه به ایشون به عنوان مدرس نگاه کنیم بهتر ایشون رو به عنوان یه دوست ببینیم که داره اطلاعاتشو در اختیار ما قرار می ده اینجا جایی که همه اطلاعاتشونو به اشترک می ذارن این بنده خدا هم نگفت که من همه چیزو می دونم حتی اون اولش گفت خوشحال می شه سوالی بپرسین که بلد نباشه و اونم از دیگران بپرسه

پ ن: به جای اینکه اینجوری تاپیک رو به بن بست بکشونین اگه شما هم اطلاعاتی داری می تونی این جا بذاری که بقیه استفاده کنن در ضمن اگه من بودم و وقتم ارزش داشت هیچ وقت حساب دمو باز نمی کردم چون یه چشمم باید به حساب باشه یه چشمم به اینجا
حرف آخرم اینکه کسی که تجربه این کار و داشته باشه خیلی کمه اونایی هم که دارن همش می یان آیه یاس می خونن و حاضر نیستن از تجربه هاشون بگن پس اجازه بدین اونایی که اطلاعاتی دارن اینجا بذارن و دیگران هم مختارن قبول کنند یا نه

موافقم شدیداً

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
1-لطفا مسیر اینجا رو عوض نکنید کسی اینقدر احمق نیست که بیاد روز اول پول بزاره تو این سیستم
2- از دوستان همیشه میشه چیزای یاد گرفت بیاید اگه چیز با ارزشی داره اینجا ازش استفاده کنیم و اگر ندارد ولش کنیم آقا هر کس تصمیم گیری با خودشه
3- اصلا اجازه ندادید این دوستمون 4 تا کلمه بیاد یاد بده ببینم اصلا

خانم ها آقایون کور کورانه وارد نشید دیگه لازم نیست روی این موضوع تمرکز کنید بیاید یه 4 تا کلمه یاد بگیریم اینجا تا اونجایی که من میدونم اصلا بحث زیر مجموعه گیری این صحبت ها کشکه یعنی توش سودی نیست نسبت به سودی که خود طرف میکنه (بروکر های مهم و کار درست این قسمتاشون ضعیفه یعنی بیشتر روی چیزای دیگه متمرکزه ) لطفا متمرکز بشید روی آموزش و از بحث های اینکه تو چقدر می تونی و من چقدر میتونم اون چقدر میتونه بپرهیزید

دوستان تا نتونستید توی سیستم مجازی یعنی بدون پول واقعی به درآمد منطقی 30 درصد کل سرمایه گذاری در ماه برسید با پول واقعی نمی خواهد برین تو این کار چون شکست میخورید چه بسا آدم هایی بودند که با ترید مثبت رفتن تو سیستم و باز شکست خوردن (بر عکسش صادق نیست یعنی تو مجازی باخته حالا رفته رفته تو واقعی سود کرده )

لطفا و خواهشا بحث دیگه خارج نکنید و اگر کسی آموزش موثق و معتبری داره که میشه بش اطمینان کرد لطفا به اشتراک بذاره از همه به خاطر این همکاری ممنونم

gh..reza

Registered User
لایک‌ها
21
خواهش می کنم در خدمت هستیم . چند نکته عرض کنم خدمت شما و دوستان

1- منم می دونم استیتمنت چیزی رو ثابت نمی کنه من فقط می خواستم در جواب نسرین خانم که یک استیتمنت دموی 3 ساعته گذاشته بودند اون هم مال 2008 بود خیلی باعث تعجبه چطور بیش از 4 سال از اون نگهداری کرده بودند!!! . اون استتمنت ریل( واقعی) 3 ماهه گذاشتم تا اگه افراد دیگری خواستند از این جور استتمنت ها قرار بدند بدونند افرادی هستند که اینا رو بدونند . ولی باز هم من زیاد به اون اکانت گیر ندادم گفتم شاید یه انگیزه ای بشه برای دوستان تازه وارد ولی شما با صحبت هاتون منو مجبور کردید بعضی از اون اشکالات استتمنت ایشون رو بگیرم.
2- مخاطبین من افرادی مثل شما نیست گفتم که می خوام گام به گام بریم جلو که به درد افرادی که تجربه ای در بازار دارند رو شامل نمیشه
3- من گفتم قصد آموزش دارم تا جایی که علمم اجازه بده ، برای یک سرماخوردگی ساده کسی پیش فوق تخصص نمی ره یک پزشک عمومی کفایت می کنه . منم نگفتم به درجه استادی رسیدم منم یک مربی ساده هستم که اگه مشکوکی می تونم تلفن آموزشگاه فنی و حرفه ای شهرمون رو بهت بدم و یا خودت از اطلاعات شماره آموزشگاه رو بپرسی تا مشخصات منو بهت بدن .
4- من می خوام آموزش رو شروع کنم شما که از من با تجربه تر هستی بیا و هر جا که اشتباه می گم به عنوان مربی برتر اشتباهم رو بگیر و واقعا خوشحال می شم اشتباهم رو اصلاح کنم اصلا اگه دوست دارید شما آموزش رو شروع کنید تا استفاده ببریم .
5- من خودم این قدر فرصتم کمه که دنبال یه همکار می گردم که جواب سوالات دوستان رو بده و خودم فقط آموزش ها رو قرار بدم حالا بیام یه کار دیگه برای خودم بتراشم و حساب باز کنم که بگم بلدم یا نه . همین آموزشهایی که قرار دادم اگه مشکلی نداشت بفرمایید اعلام کنید وگرنه لازم به این حرف و حدیث ها نیست .
6- میشه پستی که من گفتم پول پارو کنید اینجا قرار بدید تا متوجه اشتباهم بشم چون واقعا چیزی یادم نمیاد

بی صبرانه منتظر ادامه آموزش سطح مقدماتی هستیم فقط قبلش یه سوال این خط قرمز داخل یکی از نمودارا چیه میانگین قیمته یا نه چیز دیگه ای

nasreen

Registered User
لایک‌ها
23
ببینید دوستان من استیمنت حساب خودم رو میزارم مربوط به سال 2011 هست ببینی من با وجود اینکه خیلی رو این بازار کار کردم و به قوله خودم کلی کتاب خوندم و مطلب ولی اخرشم نتونستم به طمعم غلبه کنم و همونطور که میبینید در معاملاتم اولا با ریسک بالا یعنی با لات بالا وارد شدم دوما اصلا استاپ لاس نزاشتم اینا همش منجر به این میشد که در بعضی معاملاتم ضرر های چند صد دلاری هم بکنم برا همین میگم تا تو این بازار به طمعتون غلبه نکردید و یاد نگرفتید اصلا وارد نشید که تمام سرمایتون رو از دست میدیدe.JPGa.JPGb.JPGc.JPGd.JPG
بله دوستان استیمنت واقعی گذاشتم تا حرف و حدیثی نباشه ولی اینو بگم من اون استیمنت دمویی که گذاشته بودم برا این بود که بدونید میشه از این بازار همچین سوداییم گرفت اما و اما در صورت رعایت قوانین

lar_fx

Registered User
لایک‌ها
120
1-لطفا مسیر اینجا رو عوض نکنید کسی اینقدر احمق نیست که بیاد روز اول پول بزاره تو این سیستم
2- از دوستان همیشه میشه چیزای یاد گرفت بیاید اگه چیز با ارزشی داره اینجا ازش استفاده کنیم و اگر ندارد ولش کنیم آقا هر کس تصمیم گیری با خودشه
3- اصلا اجازه ندادید این دوستمون 4 تا کلمه بیاد یاد بده ببینم اصلا

خانم ها آقایون کور کورانه وارد نشید دیگه لازم نیست روی این موضوع تمرکز کنید بیاید یه 4 تا کلمه یاد بگیریم اینجا تا اونجایی که من میدونم اصلا بحث زیر مجموعه گیری این صحبت ها کشکه یعنی توش سودی نیست نسبت به سودی که خود طرف میکنه (بروکر های مهم و کار درست این قسمتاشون ضعیفه یعنی بیشتر روی چیزای دیگه متمرکزه ) لطفا متمرکز بشید روی آموزش و از بحث های اینکه تو چقدر می تونی و من چقدر میتونم اون چقدر میتونه بپرهیزید

دوستان تا نتونستید توی سیستم مجازی یعنی بدون پول واقعی به درآمد منطقی 30 درصد کل سرمایه گذاری در ماه برسید با پول واقعی نمی خواهد برین تو این کار چون شکست میخورید چه بسا آدم هایی بودند که با ترید مثبت رفتن تو سیستم و باز شکست خوردن (بر عکسش صادق نیست یعنی تو مجازی باخته حالا رفته رفته تو واقعی سود کرده )

لطفا و خواهشا بحث دیگه خارج نکنید و اگر کسی آموزش موثق و معتبری داره که میشه بش اطمینان کرد لطفا به اشتراک بذاره از همه به خاطر این همکاری ممنونم

اوه چه خبره 30 درصد درماه:lol: نکنه می خوای بازار رو بترکونی ناقلا ;) . توی یک سال هم شما بتونید پول رو دوبرابر کنید خودش خیلی خوبه . از الان به دنبال سود زیاد نباشید فقط سعی کنید معاملات منطقی بزنید کاری به مقدار سودش نداشته باشید و فکرتون رو درگیر مقدار سودش نکنید توی یک سال هم دو برابر بشه به نظر من شاخ بازار رو خورد کردی . گول اون استتمنتی که گذاشتم که توی سه ماه تقریبا 2 برابر شده نخورید . همیشه اینجوری نیست مهم براینده معاملات شما توی ساله . یک توضیحی درباره اون استتمنت(پرفورمنس یا اکانت هیستوری) بدم به شما
دوباره برید یه نگاه بندازید . من برای دو نفر از دوستان و شاگردام به نام خودم یک حساب 282 دلاری باز کردم . بعد از مدتی یکیشون گفت برام دلار خرید توی حساب بمونه بعدش 492 دلار برای اون شخص دلار خریدم و توی حسابه موند ولی بنای کار روی 282 دلار بود که کل سود ما 216 دلار بود نه اینکه فکر کنید 282 دلار شده 995.
282 دلار بعد از سه ماه شد 216 دلار . این همیشگی نیست گاهی ماهها روند نزولی میشه و برای افراد با تجربه کم حالا زوده روی فروش طلا کار کنند برای همین می بینی ماهها نمی تونند به سود کافی برسند ولی انشااله بعدها تجربه بالاتری بدست می آرند و از فروش طلا هم می تونند کسب سود کنند . فعلا ازشون خواستم روی خرید تمرکز کنند .

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوستان به نظرم آقای لار فاکس بیاد یه وبلاگ ساده بزنه آموزشهاشو اونجا بنویسه یا به صورت فایل پی دی اف یا متنی بنویسه در یک تایپیک جداگونه برای دانلود بذاره و هروقت مطلب جدیدی نوشت همون پست اول رو ویرایش کنه . آخه آموزشهارو نفهمیدیم چی شد بلخره

از اونجای که این دوست عزیزمون انتقاد پذیره و خودش میگه اشکال گرفتن از اون باعث پیشرفتش میشه بقیه دوستان با تجربه هم بیان به کارش و آموزشهاش ایراد بگیرن اینطور هم خودش نوعی آموزش پیشرفتس .

این مکان هم بمونه برای اینکه تو سرو کله هم بزنیم و از تجربیات هم استفاده کنیم

lar_fx

Registered User
لایک‌ها
120
بی صبرانه منتظر ادامه آموزش سطح مقدماتی هستیم فقط قبلش یه سوال این خط قرمز داخل یکی از نمودارا چیه میانگین قیمته یا نه چیز دیگه ای

وقتی تازه نرم افزار رو نصب می کنید بعنوان پیش فرض روی 4 تا از ارزهای اصلی یه سری اندیکاتور وجود داره . فکر کنم اون چیزی که مدنظر شماست موینگ اورج باشه .
آموزش ها رو هم از فردا قرار می دم امروز همش درگیر جواب دادن به پست های دوستان بودم و غیر از اینجا توی مسنجر هم سوالات دوستان رو جواب می دادم . یه تاپیک جدیدی باز میکنم و آموزش ها رو اونجا قرار می دم . فقط خواهشی که دارم اینه که کسی اونجا سوال نپرسه تا در اونجا فقط مطالب آموزشی باشه توی همین تاپیک سوالاتتون رو بپرسید اگه خودم رسیدم که جواب می دم وگرنه فکر دیگه ای دارم چون کسی هم اعلام آمادگی نکرده و دست یاری نداده برای جواب دادن سوالات پس مجبوریم از خود کاربران کمک بگیریم برای جواب دادن به سوالات. به این شکل دوستانی که مطلب رو خوب فهمیدند مختارند که جواب سوالات دیگر دوستان رو بدند این جوری خودشون رو هم محک می زنند که ببینند یاد گرفتند یه نه . اگه جوابشون درست بود که خیلی هم خوب وگرنه می آم و اصلاح می کنم

lar_fx

Registered User
لایک‌ها
120
دوستان به نظرم آقای لار فاکس بیاد یه وبلاگ ساده بزنه آموزشهاشو اونجا بنویسه یا به صورت فایل پی دی اف یا متنی بنویسه در یک تایپیک جداگونه برای دانلود بذاره و هروقت مطلب جدیدی نوشت همون پست اول رو ویرایش کنه . آخه آموزشهارو نفهمیدیم چی شد بلخره

از اونجای که این دوست عزیزمون انتقاد پذیره و خودش میگه اشکال گرفتن از اون باعث پیشرفتش میشه بقیه دوستان با تجربه هم بیان به کارش و آموزشهاش ایراد بگیرن اینطور هم خودش نوعی آموزش پیشرفتس .

این مکان هم بمونه برای اینکه تو سرو کله هم بزنیم و از تجربیات هم استفاده کنیم

ببینید من واقعا سرم شلوغه و برام سخته چند جا بخوام همین طور بنویسم . دوست دارید همین الان 500 تا فایل پی دی اف بزارم براتون و خودم رو راحت کنم به خدا راست می گم تا دلت بخواد فایل های آموزشی دارم ولی باور کنید به دردتون نمی خوره چون می دونم شما رو سردرگم می کنه و مثل من چند سال عقب می افتید به حرف هام اعتماد کنید و اجازه بدید گام به گام بریم جلو و تا موقعی که گام الف رو یاد نگرفتید به هیچ عنوان نپرید گام ب ، بپرسید و بعد از یاد گرفتن اولین گام برید گام بعدی
من به غیر از فورکس شطرنج هم دوست دارم اگه بخوای شطرنج به کسی یاد بدی از کجا شروع می کنی یه راست می ری انواع شروع بازی ها رو باهاش کار می کنی بهش چی می گی ؟می گی این سیسیلی دراگونه فلسفش فلان و بسانه و اینم لوپزه و اینم ایتالیایی اینم گامبی !! ها این جوری که نیست همه چیز به ترتیب قبل از هر مطلب جدید در اصل باید یک هفته بشنید دمو کار کنید تا دستتون روون بشه و کمی حرکات رو بشناسید . ولی از اونجا که اکثرا تحمل ندارند مجبورم سریع مطالب آموزشی رو بزارم تا این قدر پشت سر آدم حرف نزنند که چی شد کجا رفت حتما زندانه نمی دونم شاید بلد نیست شاید سرکاری باشه و ...
ولی یه نقطه مثبت دارم اونم اینه که وقتی حرفی می زنم پاش وایمیسم گفتم آموزش ها رو تمومش می کنم و حتما این کار رو می کنم . عجله نکنید من سه ماهه تمومش می کنم ولی شما قراره حداقل یکسال وقت بزارید اگه خیلی با استعداد باشید شاید 6 ماه . پس اگه روزی دیدید مطلب جدیدی وجود نداره به خاطر اینه که شما باید روی مطالب قبلی کار کنید تا سوال براتون پیش بیاد . هر چه بیشتر کار کنید سوالات قوی تر و بهتر براتون پیش میاد که به دردتون می خوره . من چند روز پیش نرم افزار معاملاتی رو اینجا گذاشتم خدا وکیل چند نفرتون تا الان حداقل 20 تا خرید و فروش زده . نمی گم سود کرده باشین یا با تحلیل باشه فقط بر اساس تشخیص خودتون که آیا بالا یا پایین میره خرید و فروش بزنید از الان باید فعال باشین تا با حرکات بازار آشنا بشید تا وقتی من مطلبی می نویسم بتونید درک کنید که چی دارم می گم
خب من برم امشب دیگه جواب سوال کسی رو نمی دم فردابعداز ظهر که از مدرسه برگشتم درس ها رو شروع می کنیم تا اون موقع اگه به حرفهام ایمان دارید بشنید فقط به حرکات قیمت نگاه کنید و سعی کنید رابطه ای توی این حرکات پیدا کنید تعدادی هم به تشخیص خودتون خرید یا فروش بزنید
شب همگی بخیر باشه تا فردا خدانگهدار

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
آقا باور کن من اینقدر که این نرم افزار منفی نشونم میده مخم ترکیده:D

nasreen

Registered User
لایک‌ها
23
2تا انجمن هست که اموزش های خوبی داده یکی ایرانی یکی خارجی هر 2تاش منابع خوبی هستن به همراه استراتژی و ...
دوستان خواستن بگن بزارم اینجا

iphonist

Registered User
لایک‌ها
11
متاسفانه جناب lar-fx اصلا به پستی که ارسال کردم توجهی ننمودند . البته این نحوه بی توجهی ایشون در بین تمامی افراد مدعی بسیار شایع است. در طول مدتی که در بازار های مالی فعالیت داشتم با این قبیل تاپیک ها بسیار مواجه شدم و همیشه هم مدعیان از ترید زنده طفره رفته اند چون ترید زنده دروغ بزرگشان را بر ملا میکند.

به عنوان برادر کوچکتر به شما میگم تنها راه اعتماد به هر کسی در این بازار این است که ترید زنده از او ببینیم
(تنها و تنها به این صورت که فرد یوزر و پسورد یک حساب آزمایشی را قرار دهد تا دیگران بتوانند از جز به جز سود و ضرر هایش با خبر شوند)
یعنی حتی اگر فرد مدعی عکس از چارت انداختند و اینجا قرار دادند و مدعی شدند که در فلان نقطه وارد شدند و در فلان نقطه خارج شدند هم مورد قبول نیست.

این اخرین پست من در این تاپیک بود.با هر زبان ممکن تلاش کردم تا اهمیت دیدن ترید زنده را برای شما بازگو کنم.

یا حق

gh..reza

Registered User
لایک‌ها
21
حرفت درسته ولی الان ما صفریم هیچی از بازار نمی دونیم و خیلی از امکانات نرم افزار و بلد نیستیم

ترید زنده واسه شما خوبه که با بازار کامل آشنا هستی و می خای تجربتون رو زیاد کنین ولی ما الان ترید ببینیم هیچی نمی فهمیم مثلا چرا الا پوزیشن خرید باز کرد یا فروش

مطمئنم اصطلاحات جدیدی وجود داره که ما نمی دونیم پس اجازه بدین وقتی از آموزش فارق شدند با خیال راحت ترید کنه و وقتی علت کارای که در ترید انجام میدن رو توضیح می دن ما هم

بفهمیم

lar_fx

Registered User
لایک‌ها
120
متاسفانه جناب lar-fx اصلا به پستی که ارسال کردم توجهی ننمودند . البته این نحوه بی توجهی ایشون در بین تمامی افراد مدعی بسیار شایع است. در طول مدتی که در بازار های مالی فعالیت داشتم با این قبیل تاپیک ها بسیار مواجه شدم و همیشه هم مدعیان از ترید زنده طفره رفته اند چون ترید زنده دروغ بزرگشان را بر ملا میکند.

به عنوان برادر کوچکتر به شما میگم تنها راه اعتماد به هر کسی در این بازار این است که ترید زنده از او ببینیم
(تنها و تنها به این صورت که فرد یوزر و پسورد یک حساب آزمایشی را قرار دهد تا دیگران بتوانند از جز به جز سود و ضرر هایش با خبر شوند)
یعنی حتی اگر فرد مدعی عکس از چارت انداختند و اینجا قرار دادند و مدعی شدند که در فلان نقطه وارد شدند و در فلان نقطه خارج شدند هم مورد قبول نیست.

این اخرین پست من در این تاپیک بود.با هر زبان ممکن تلاش کردم تا اهمیت دیدن ترید زنده را برای شما بازگو کنم.

یا حق

چی باید بگم ، توی چند پست قبل گفتم که فرصتش رو ندارم نمی تونم فکرم رو درگیر چند کار بکنم . در ضمن بنده خدا من حساب سه ماهه واقعی دو تا از دوستان نشون دادم شما حالا می گی بیا یک ماه روی دمو کار بکن ببینم کار رو بلدی یا نه؟ بر فرض هم کار کردم باز یه نفر دیگه پیدا میشه میگه دمو قبول نیست باید روی ریل(واقعی) باشه . روی ریل هم ثابت کنی باز یه نفر دیگه میاد می گه یکماه که به درد نمی خوره باید حداقل یک سال کار کنی چون همه ماه ها مثل هم نیستند و این قصه ...
فرض دوم که مثلا من اصلا بلد نیستم همین مقداری که بلدم رو می خوام یاد بدم کجای کار من مشکل داره ، شما بیا و ایرادات نوشته های منو بگیر هر جا اشتباه گفتم اصلاحش کن اگه واقعا قصد خیر و دلسوزی داری
در ضمن چرا شما نمی آی آموزش بدی ، یا یک حساب دمو باز کن و یوزر وپسوردش بزار اینجا تا لااقل اگر نمی دونیم کی خرید می زنی کی فروش حداقل بفهمیم که میشه از این بازار سود گرفت . و یک انگیزه برای دوستان به وجود بیاد . چرا نمی آی نکنه فرصتش رو نداری ؟ شما که کارت فقط ترید کردنه و همیشه پشت سیستم نشستی می گی وقت نداری من که صبح تا ظهر مدرسه هستم دیگه چی باید بگم به خدا الان این قدر از خستگی خوابم میاد که نمی دونم چی می گم و چی می نویسم ولی چیکار کنم قول دادم که آموزش ها رو تمومش کنم . ولی متاسفانه افرادی امثال شما نمی گم عمدا ولی شما نه حاضر به همکاری هستی و نه به افراد انگیزه می دید فقط دارید اعتماد به آموزش دهنده رو که یکی از مهمترین عامل پیشرفت هنرجوست رو از بین می بری . عزیز من من اومدم آموزش بدم هر جا که اشتباه بود شما اصلاحش کن . اگر هم حاضر نیستی که کمک بدی بزارید وقتم رو درگیر جواب دادن به این و اون نکنم فقط تمرکز کنم روی آموزش ها
در ضمن شما یک تهمت هم به من زدی توی یکی از پست هات ، و من هنوز جوابم رو نگرفتم . گفتید که من درباره پول پارو کردن صحبت کردم میشه اون پست رو بزارید همینجا

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737

یا حق

دوست عزیر مگه جناب lar-fx بیکاره که بیا برا ما ترید زنده انجام بده من اصلا ایشون رو نمیشناسم ولی همین که داره وقت میذاره آموزش و جواب سوالا رو میده خودش بسه و ایشون نیازی نداره که خودشو به ما اثبات کنه حالا هرکسی میخواد باور کنه و هرکسی هم میخواد باور نکنه و ایشونم نگفته که بیاید زیرمجمو عه من بشید و فقط دارن آموزش میدن حالا هرکسی میتونه موفق بشه یا شکست بخوره اون دیگه بخودش بستگی داره .

nasreen

Registered User
لایک‌ها
23
شما میتونید از این 2 تا سایت بهره بگیرید معامله گران تجارت فربد :: Farbod Trading Ltd.
Forex Factory اولی اموزش داره به همراه انواع استراتژی ها و دومی هم میتونید اخبار رو از اونجا نگاه کنید هم میتونید انواع استراتژی ها و ... رو ببینید

A.C.E

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
چی باید بگم ، توی چند پست قبل گفتم که فرصتش رو ندارم نمی تونم فکرم رو درگیر چند کار بکنم . در ضمن بنده خدا من حساب سه ماهه واقعی دو تا از دوستان نشون دادم شما حالا می گی بیا یک ماه روی دمو کار بکن ببینم کار رو بلدی یا نه؟ بر فرض هم کار کردم باز یه نفر دیگه پیدا میشه میگه دمو قبول نیست باید روی ریل(واقعی) باشه . روی ریل هم ثابت کنی باز یه نفر دیگه میاد می گه یکماه که به درد نمی خوره باید حداقل یک سال کار کنی چون همه ماه ها مثل هم نیستند و این قصه ...
فرض دوم که مثلا من اصلا بلد نیستم همین مقداری که بلدم رو می خوام یاد بدم کجای کار من مشکل داره ، شما بیا و ایرادات نوشته های منو بگیر هر جا اشتباه گفتم اصلاحش کن اگه واقعا قصد خیر و دلسوزی داری
در ضمن چرا شما نمی آی آموزش بدی ، یا یک حساب دمو باز کن و یوزر وپسوردش بزار اینجا تا لااقل اگر نمی دونیم کی خرید می زنی کی فروش حداقل بفهمیم که میشه از این بازار سود گرفت . و یک انگیزه برای دوستان به وجود بیاد . چرا نمی آی نکنه فرصتش رو نداری ؟ شما که کارت فقط ترید کردنه و همیشه پشت سیستم نشستی می گی وقت نداری من که صبح تا ظهر مدرسه هستم دیگه چی باید بگم به خدا الان این قدر از خستگی خوابم میاد که نمی دونم چی می گم و چی می نویسم ولی چیکار کنم قول دادم که آموزش ها رو تمومش کنم . ولی متاسفانه افرادی امثال شما نمی گم عمدا ولی شما نه حاضر به همکاری هستی و نه به افراد انگیزه می دید فقط دارید اعتماد به آموزش دهنده رو که یکی از مهمترین عامل پیشرفت هنرجوست رو از بین می بری . عزیز من من اومدم آموزش بدم هر جا که اشتباه بود شما اصلاحش کن . اگر هم حاضر نیستی که کمک بدی بزارید وقتم رو درگیر جواب دادن به این و اون نکنم فقط تمرکز کنم روی آموزش ها
در ضمن شما یک تهمت هم به من زدی توی یکی از پست هات ، و من هنوز جوابم رو نگرفتم . گفتید که من درباره پول پارو کردن صحبت کردم میشه اون پست رو بزارید همینجا

شما اومدی اینجا برای کسانی که موافق یادگیری و ورود به فارکس هستن آموزش بزاری یا اینکه اونایی که مخالف فارکس هستن را مجبور به تغییر عقیده کنی؟!!!
بهتر نیست بجای کل کل با افراد مخالف وقت رو برای آموزش به افراد موافق که درصد بیشتری هم هستن بزاری؟
من نمیدونم اگر کسی وارد فارکس بشه و ضرر کنه مگه پولش میره تو جیب شما که یه عده دارن شما رو بخاطر قرار دادن آموزش بازخواست میکنن
اصلا فرض میگیریم فارکس بد و آموزشهای شما هم اشتباه، شما کار خودت رو انجام بده هرکسی مختاره با عقل خوش تصمیم بگیره که وارد فارکس بشه یا نه

lar_fx

Registered User
لایک‌ها
120
شما اومدی اینجا برای کسانی که موافق یادگیری و ورود به فارکس هستن آموزش بزاری یا اینکه اونایی که مخالف فارکس هستن را مجبور به تغییر عقیده کنی؟!!!
بهتر نیست بجای کل کل با افراد مخالف وقت رو برای آموزش به افراد موافق که درصد بیشتری هم هستن بزاری؟
من نمیدونم اگر کسی وارد فارکس بشه و ضرر کنه مگه پولش میره تو جیب شما که یه عده دارن شما رو بخاطر قرار دادن آموزش بازخواست میکنن
اصلا فرض میگیریم فارکس بد و آموزشهای شما هم اشتباه، شما کار خودت رو انجام بده هرکسی مختاره با عقل خوش تصمیم بگیره که وارد فارکس بشه یا نه

ممنون از لطفت منم تصمیم گرفتم دیگه جواب بعضی افراد رو ندم بی خیال بشم

دوستان عزیز برای ادامه آموزش ها به این لینک و تاپیک جدید مراجعه کنند
[h=1]آموزش گام به گام تحلیل تکنیکال در بازارهای مالی[/h]یادتون باشه سوالاتتون رو همین جا بنویسید اونجا رو اجازه بدید آموزشی باقی بمونه تا مطالب پراکنده نشوند

بالا