lar_fx
Registered User
- نوشتهها
- 100
- لایکها
- 120
آقا من يه سوال دارم درمورد سرما گذاري در forex خب مثلا شما تصميم ميگيري 500 دلار سرمايه گذاري كني.اين پول رو چطوري ميشه واريز كرد در اكانتت؟ از راه كارگزار؟بعد سودت رو شما فرمودي از طريق بانك يا مثلا webmoney كارگزار ميريزه به حسابتون.خب كارگزار از كجا ميشه پيدا كرد كه بهش اطمينان داشته باشي؟ اومديم پولتون رو خورد يه ليوان آب هم روش! تضمين خاصي هست در اين زمينه؟يا بحث اعتماده؟ در آخر هم مگه forex تو ايران غير قانوني نشده؟ كارگزار در ايران بايد باشه كه پول بريزه به حساب بانكيتون با اين شرايط كسي هست اين كار رو انجام بده؟ اوف چقدر سوال! البته اينها 1/10 سوالهام هم نيستا! مرسي
من لینک آموزش اونو توی سازمان فنی و حرفه ای بهت دادم بعضی مراکز فنی و حرفه ای این شغل رو آموزش می دن ولی نه به عنوان فورکس به نام تحلیلگر بازارهای مالی بین المللی یا آموزش تحلیل تکنیکال بورس پس خوده فورکس مشکلی نداره و اگه بدون هیاهو و تبلیغات خودت بخوای کار کنی مشکلی نداره و تا حدودی هم حق دارن جلوشون رو بگیرن چون خیلی ها به وسوسه پولدار شدن می آن و بدون آموزش صحیح و موثر ضررهای زیادی می کنند .
برای واریز پول از طریق نماینده گی هاشون (آیبی) توی ایران پول واریز می کنی و از طریق آیبی هم می تونی پولت رو برداشت کنی . و البته باید بروکر یا کارگزار مطمئن و با سابقه پیدا کنید هر کی گفت من کارگزارم نباید پولت بهش بدی . مهم یادگرفتن این شغله بعدش کارگزار خوب و صددرصد مطمئن زیاده نگران کارگزار نباش . بروکرهایی می شناسم که بانک هستند . یعنی بانکی که خدمات تبادلات ارزی به مشتری هاشون ارائه می دن . مثل دویچه بانک آلمان ، میگ بانک سوییس ، ساینتسیس بانک سوئیس ، دوکاسکوپی بانک سوئیس ، ساکسوبانک دانمارک و ... دیگه چی می خوای تا حالا شنیدی بانکی بیاد پول کسی رو بخوره . اینایی که گفتم از معروفترین بانک های اروپا هستند . این کارگزارهایی هم که توی ایران فعالیت می کنند بانک نیستند ولی خیلی هاشون زیر نظر سازمان بورس کشورشون هستند و سابقشون زیاده