• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش کسب درآمد از بورس مبادلات ارزی و طلا چگونه؟

basili

Registered User
لایک‌ها
73
این اولشه اگه سمج باشی پوزش رو میزنی باید اطلاعاتت رو بیشتر کن

کسی این آموزش ها که براتون فرستادم رو دیده میخوام ببینم نظرتون کلا چی بود به درد خورد

آره من ديدم عاليه دست شما درد نكنه من چندتاشو ديدم بقيش هم گذاشتم فردا پس فردا ببينم

gh..reza

Registered User
لایک‌ها
21
مثلا الان همین هیستوری که گذاشتم مربوط میشه به شخصی که با ریسک بالا معامله میکنه و حتی برای معاملاتش استاپ لاس هم نزاشته و این تو این بازار یکی از خطرناک ترین کاراست چون ممکنه یهو بازار تغییر مسیر بده و در عرض چند دیقه 100 ها واحد خلافه جهت شما بره و کله حسابه شما رو به خطر بندازه به نظر من وارد شدن تو این کار در صورتی خوبه که ادم یه درامد دیگه داشته باشه و ثابت باشه و ازون درامد در کنارش بیاد و فارکس کار کنه والا بخاد به عنوان شغله اصلی انتخاب کنه باید سالها تلاش کنه
دادا اشتباه می کنی اینکه برای معاملاتش استاپ لاس نذاشته دلیل نمی شه که ریسک پذیره من این دو سه روزی که با دمو کار کردم یه چیزو خوب فهمیدم اونم اینکه اگر مطمئن بشی که حسابت سوخت نمی کنه 100٪ به سود می رسی این بابا هم از خودش مطمئن بوده جای جهش ها و علت جهش رو می دونسته و مینیمم و ماکسیمم ماه های قبل رو حتما بررسی کرده که اگه خبری نشه بیش ار پیش بینیش ضرر نده

lar_fx

Registered User
لایک‌ها
120
متاسفانه این کار یعنی بازار ف ا ر ک س بسیار بسیار پرریسکه دوستان اونم با این وضعه دلاره 3 4 هزار تومنی موقعی میرسه با یه اشتباه 500 دلار از سرمایت جلو چشات از بین میره اونجاست که زمین و زمان رو به فحش میکشین و به خاطر یه اشتباه یه دیر لود شدن نرم افزار یه دستور اشتباه زدن به حای خرید فروش و ...خیلی اشتباهات دیگه سرمایتون رو از دست میدی اینم بگم بازار پر ریسکیه البته بماند که سودم داره تو همین بازار کسایی رو میشناسم که دارن روزی تا چند هزار $ رو در میارن ولی خب بازار پر فراز و نشیبیه باید حالا حالاها روش کار کنید از دموی نرم افزار بهره بگیرید .........

سلام
همین الان برگشتم از همگی معذرت می خوام . در جواب دوست جدیدمون عرض کنم
شما درست می گید و کاملا درکتون می کنم و از دلسوزیتون ممنونم . منم می گم این بازار خیلی پرریسکه ولی برای چه کسی ؟ برای کسی که هنوز آموزش ندیده و و تجربه کاری نداره . اگه پست های گذشته منو دوباره بخونید می بینید که منم گفتم که باید اولش توی حساب دمو کار کنند تا وقتی که کاملا با بازار آشنا شدند ، بعدش هم با کمترین مقدار پول در حد 50 دلار شروع به کار کنند و اگه اونجا هم موفق شدند می تونند یواش یواش حسابشون رو بزرگ تر کنند .
خدا خیرت بده شما خودت هم می گی که افرادی رو می شناسی که روزانه چند هزار دلار در می ارند پس میشه درآورد و غیر ممکن نیست از اونا بپرس ببین از اولی که یاد گرفتن به همچین سودی رسیدن صددرصد جوابشون منفیه اونا هم ضرر دادن تا موقعی که حسابی قلق کار دستشون اومده و جواب تلاششون رو گرفتند .
حالا من نمی دونم چرا شما برای علاقه مندان آیه یئس و ناامیدی می خونی شاید بین این همه علاقه مند افرادی باشن با استعداد و پرتلاش و از این آموزش ها استفاده کردند و به نتیجه رسیدند . بعدش اون هم می اد به اطرافیانش یاد می ده و می بینی گروهی صاحب یه شغل شدند .
در ضمن مگه یادگرفتن عیب داره . و حتما باید چیزی که یادگرفتی پول داخلش باشه اطرافتون رو نگاه کنید چند تا فوق لیسانس بیکار می بینید واقعا زیادن پس حالا ما بگیم درس خوندن به درد نمی خوره . من می خوام این آموزش رو چند ماهه تمومش کنم اگه واقعا دلسوزی بیا کمک بده تا سریع تر به نتیجه برسیم

lar_fx

Registered User
لایک‌ها
120
سلام به همه دوستان
البته من کوچیک و شاگرد همه دوستان هستم اما سه ساله دارم تو این بازار کار میکنم .
درسته بازار سوددهی هست اما به شرط ها و شروطه ها این بازار اول همه این که اعتیاد داره و وقتی الوده شدی بخاطر جذابیتش تورو تو دستهای خودش میگیره و فقط کسی میتونه تو این بازار کار کنه که کاملا به اعصاب خودش مسلط باشه و قدر سنت سنت های حسابش رو بدونه و کاملا از طمع دور باشه

در کل فقط ده درصد از کسانی که تو این بازار هستند سود میبرن و نود درصد ضرر میکنند
حالا خودتون درصد ریسک رو حساب کنین
حساب دمو برای افراد مبتدی وجود داره اما تو حساب دمو هیچ وقت به سودی که میکنین اعتماد نکنین چون حساب واقعی کاملا فرق میکنه و استرس و هیجانات بازار باعث میشه که تصمیم های اشتباه زیادی گرفته بشه خلاصه که به این راحتیها نیست

سلام دوست من
در تایید و تکمیل فرمایشات دوست عزیزمون باید عرض کنم بله خیلی بازار پرریسکیه ولی به هر حال اگه گوش بسپاری به صحبت های با تجربه های بازار انشااله جز 90 درصد ضرر کننده ها نخواهید بود .
کار کردن با حساب واقعی کاملا متفاوته با دمو اون هم از لحاظ مدیریت سرمایه و استرس و کلا عوامل روحی و روانی وگرنه آنچنان تفاوتی وجود نداره .
دوست عزیز اگه مایل به همکاری هستی یه یا علی بگو و بیا تو گود

lar_fx

Registered User
لایک‌ها
120
مشاهده پیوست 250233

این نمونه ای از سودهای بعضی دوستان هست ادم یا نباید کاری رو یاد بگیره یا وقتی یاد میگیره باید بتونه همچین سودایی کنه که متاسفانه اینقده تو این بازار ادم خودش رو گم میکنه که تا بخودت میای میبینی نصف سرمایت پریده

در عرض سه ساعت توی حساب آزمایشی سود خوبیه میشه از اون دوستت بخوای اکانت هیستوری حداقل دو ماهه رو بهمون نشون بده ببینم توی دو ماه کاری حسابش به چه شکلیه چون این حسابی که نشون دادی از نظر من فقط یک تحلیل و یک معامله حساب میشه چون در عرض فقط 3 ساعت اتفاق افتاده و معمولا ارزها نسبت به هم همپوشانی دارند.
من خودم هیچ وقت دوست ندارم که کسی بدونه چقدر توی حسابم پول دارم(به هر حال هر کسی نقطه ضعفی داره) ولی این حساب مال دو تا از شاگردامه که مشترکا باز کردند و به قصد یادگیری بود و حساب هم واقعیه البته چون اول راه بودن بهشون کمک زیادی کردم و نقاط کلیدی و حساس بازار رو بهشون مرتب گوشزد می کردم . و چون تسلط کافی نداشتند ازشون خواستم فقط روی پوزیشن خرید تمرکز کنند
این حساب توی سه ماه به این رشد رسیده
jpg.gif

فایل های ضمیمه

• 1.JPG
    1.JPG
    98.2 KB · نمایش ها: 65

lar_fx

Registered User
لایک‌ها
120
اگر به حساب بالا توجه کنید در پایان 995 دلار برداشت شده که با افزایش ارزش دلار نسبت به تومن سود خوبی کسب کردند اون موقع دقیق یادم نیست ولی فکر کنم با دلار 1750 تومانی براشون حساب باز کردم و وقتی از بازار اومدن بیرون هر دلار تقریبا 2400 یا 2500 بود که در کل خیلی بیشتر از هزینه آموزش ها و تحلیل هایی که ازشون گرفتم درآوردند و از این بابت خیلی خوشحال بودم .
من اوایل یادگیری فورکس چون توی شهر کوچیکی بودم و مربی نداشتم و فاصله مون تا مرکز استان زیاد بود حداقل روزی 8 ساعت روی اون وقت می گذاشتم و بعد از چند ماه می رفتم شیراز و از اساتید اونجا استفاده می کردم که اون زمان ساعتی 20هزار تومن ازم می گرفتن . اینا رو دارم می گم که شما هم تلاش کنید و خدا رو شکر کنید لااقل کسی هست که جواب سوالاتتون رو بده . و اوایل پست هام هم گفتم خوشحال میشم سوالات سختی بپرسید که توش بمونم چون مجبور می شم برم دنبالش و باعث میشه خودم هم یه چیزی یاد بگیرم و از این بابت هیچ منتی نیست

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
دوستان و اساتید اهل فن،
یک بروکر قابل اعتماد که بشود با لیبرتی یا وبمانی مستقیما شارژ و برداشت کرد معرفی کنید .
و همچنین اگر کسی آموزش برای ترید روی حساب رل و ا سیگنال دهی و مدیریت اکانت میکنه هم بگه همینجا.

lar_fx

Registered User
لایک‌ها
120
دوستان و اساتید اهل فن،
یک بروکر قابل اعتماد که بشود با لیبرتی یا وبمانی مستقیما شارژ و برداشت کرد معرفی کنید .
و همچنین اگر کسی آموزش برای ترید روی حساب رل و ا سیگنال دهی و مدیریت اکانت میکنه هم بگه همینجا.
تا جایی که علمم اجازه بده برای آموزش درخدمتتون هستم . ولی سیگنال و مدیریت اکانت شرمنده و بهت نصیحت می کنم که برای خرید سیگنال یا مدیریت اکانت به هر کسی اعتماد نکنی خیلی دقت کن . یک کلاهبرداری دیدم که باید مواظب باشی توی دام نیوفتی . بزار تا طریقه کلاهبرداری این شخص رو بهت بگم
فرض کن این شخص برای 4 نفر قراره مدیریت اکانت کنه روی دو تا از اکانت ها با تمام حجمی که بهش اجازه می دن معامله خرید می زنه و و برای 2 تای دیگه فروش خب چه اتفاقی می افته ؟ به هر حال پول دو نفر از این حسابها دو برابر میشه و پول دو نفر دیگه می سوزه . توی سود اون دو نفر شریکه و جواب گوی اون دو تا بازنده هم نخواهد بود کسی هم نمی تونه محکومش کنه پس خیلی مواظب افراد سود جو و متغلب باشید

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
عجب !!!
واقعا روش کلاهبرداری جالبی گفتید .
فکرشو نمیکردم ...

بله باید کلاهمون رو ثفت بچسبیم در این اوضاع .

r93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام دوستان با اجازه استارتر خواستم نکاتی رو ذکر کنم.دوستان من از شما خواهش دارم که مدت زیادی رو روی حساب دمو کارکنید اون هم با تصور اینکه این حساب واقعی است.از اونجایی که این بازار بر پایه ارز می باشد خیلیا جذب این بازار میشن ولی همه موفق نیستند چرا؟ دلیلش اینه که وقتی مدتی روی دمو کار کنی ولی اون رو کاملا جدی نگیرید و روش ترید ثابتی رو یاد نگیرید وقتی از دمو به ریل مهاجرت می کنید از این ترس دارید که مبادا با زدن دکمه اشتباه سرمایتون از بین بره.پس دمو رو کاملا جدی بگیرید و با لات کم وارد شید نه با لات های نجومی و زیاد با انجام این کار فقط وقت خودتونو تلف می کنید.
در ضمن برای ترید کردن باید وقت آزادی داشته باشید زیرا بیشتر نوسان ها در اثر اخبار و تحلیل فاندامنتال انجام میشه و باید موقع یک خبر مهم پای چارت باشید البته تکنیکال هم بسیار مهمه اما خوب توی این اوضاع جهانی فعلا اخبار مهمتر هستند.
در رابطه با بروکر هم من روبوفارکس رو توصیه می کنم زیاد قطع نمیشه و اسپیردش کمه.من خودم با 15 دلار اولیه این بروکر شرع کردم و اونو به 400 دلار رسوندم طی چندین ماه چون همیشه اصولی پیش می رفتم و گول حرکتای موقتی بازار رو نمیخوردم البته 4 ماه پیش فارکس رو رها کردم خیلی وقتگیره از کارو زندگی می ندازدت و اون زمان بازار مثل الان نبود الان خیلی گیج کننده شده. اینا رو گفتم که تو این رویا نباشید سری پولدارشید که منم این فکرو اول می کردم اما رویایی بیش نیست .در ضمن با سرمایه کمی شروع کنید و سودتون رو کم کم برداشت کنید این راز موفقیته! خیلیا بودن سرمایه زندگیشونو وارد این بازار کردن و خودشون و یا دیگران این سرمایه رو به باد دادن پس از کم شروع کنید و قانع باشید.
البته من دربرابر اساتید ایران چیزی بلد نیستم جدا میگم اینا تجربیاتم بوده.سعی کنید در انجمن های تخصصی عضو شید و همراه با بقیه اعضا پیش برید.
لینک روبوفارکس هم میزارم اگر میخواید دمو باهاش کارکنید سرورا خوبی داره بقیه دوستان هم بروکری میشناسن معرفی کنند»
یا حق!

Robo Forex - Forex and CFD

nasreen

Registered User
لایک‌ها
23
برادر من شمایی که فارکس رو رها کردید شمایی که 15$ بونس روبورو به 400 تا رسوندی شمایی که به قولی واردی تو این کار چرا باز میای لینک رفرال میزاری برادره من خب
نکنید این کاراتون رو پیشنهاد من :
1- اگه ادمی هستید که پولتون براتون مهمه و با خونه دل خوردن بدست اوردید نرید سراغه فارکس
2- تا اصول اولیه رو یاد نگرفتید نرید
3- تا به نرم افزار اشنا نیستید نرید
4-هروقت تونستید با دمو کار کردن سرمایتون رو طی یه 3 ماه 2برابر کنید و دوباره همون 2 برابرش رو تویه 3 ماهه دیگه 2برابر اونم فقط و فقط با یک استراتژی و با دیسپلن و رعایت تمام قوانین از جمله گذاشتن حد ضرر برا خودتون اون موقع بدونید کم کم میتونید وارد دنیای فارکس شید والا با جوایز این بروکرا نمیشه جز اینکه وقتی با اون معامله میزنید به نوعی شما رو دارن هیپنوتیزم میکنن و شما بعد از دست دادن اون پول ترغیب میشید که پول بزارید و همین یعنی افتادن به دام اونا با بی تجربگی
5-اما ......
اگه یاد گرفتید این بازار رو بدونید که دیگه درهای خوشبختی روتون بازه و راحت میتونید به اهدافتون برسید و اینم بدونید واقعا راسته که میگن دراین بازار 10% برنده و 90% بازنده هستن

iphonist

Registered User
لایک‌ها
11
اگر کسی خواست من میتونم کمکش کنم تا در این بازار سود کنه بیشتر از 6 سال سابقه فعالیت در این بازار را دارم
سود کردن در این بازار به این راحتی ها نیست
دوستمون گفتند 90% در این بازار ضرر میکنن اما من میگنم 99% در ایران در این بازار متضرر هستند. چون علم این کار در کشور ما بسیار کمه
ای کاش 6 سال پیش هم یکی مثل خودم سر راهم قرار میگرفت و تجربیاتش را به من میگفت تا راه رسیدن به موفقیت برای کوتاه تر بشه
برای اینکه به این نقطه ای که هستم برسم خیلی تلاش کردم
شب و روز زحمت کشیدم بی خوابی کشیدم و از جوونیم و لذت با دوستان بودن گذشتم و هم از نظر روحی و هم از نظر جسمی به خودم آسیب زدم اما الان خوشبختانه به موفقیت رسیدم
این راه رخیلی دشوار و سخته اما اگربتونید تا انتها بروید و در راه خسته نشوید انتهای مسیر یک هدیه خوب در انتظارتونه
دشواریش هم به اینه که در روز ها و ماه ها و سال های اول تلاش میکنید و زحمت میکشید اما نه تنها به پولی نمیرسید بلکه پول هم از دست میدهید در حالی که مثلا یک کارگر ساختمان تلاش مکیکند و جان میکند اما در آخر ماه حقوق میگیرد و این موضوع آن کارگر را به یک نقطه تعادل روحی میرساند .
اگر کسی تمایل داشت جزییات بیشتری بدونه میتونه پیغام خصوصی بده

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
اگر کسی خواست من میتونم کمکش کنم تا در این بازار سود کنه بیشتر از 6 سال سابقه فعالیت در این بازار را دارم
اگر کسی تمایل داشت جزییات بیشتری بدونه میتونه پیغام خصوصی بده

دوست من همین جا میتونید بگید دوستانی که اینجا کامنت گذاشتن همشون علاقه مند هستند چه خوب که علنی بفرمایید

iphonist

Registered User
لایک‌ها
11
دوست من همین جا میتونید بگید دوستانی که اینجا کامنت گذاشتن همشون علاقه مند هستند چه خوب که علنی بفرمایید

من پست قبلیه خودم را ویرایش کردم و توضیحات مبسوط تری دادم. که امید وارم دوستان را به یک دید باز تری نسبت به این بازار برسونه. اگر سوالی بود در خدمتم

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
من پست قبلیه خودم را ویرایش کردم و توضیحات مبسوط تری دادم. که امید وارم دوستان را به یک دید باز تری نسبت به این بازار برسونه. اگر سوالی بود در خدمتم

با تشکر از شما دوست عزیز اگه شما هم لطفی کنید و از این تجربه ارزشمندتون در اختیار بقیه قرار بدهید نه تنها اون 90 درصد متضرر در ایران کاهش پیدا میکنند بلکه کمک کردی به چندتا جوون هموطنت که برای کسب درآمد به دنیای مجازی روی اوردن

iphonist

Registered User
لایک‌ها
11
با تشکر از شما دوست عزیز اگه شما هم لطفی کنید و از این تجربه ارزشمندتون در اختیار بقیه قرار بدهید نه تنها اون 90 درصد متضرر در ایران کاهش پیدا میکنند بلکه کمک کردی به چندتا جوون هموطنت که برای کسب درآمد به دنیای مجازی روی اوردن

خیلی مهم

من فقط یک جمله میگم که ازتون خواهش میکنم این جمله من رو به شدت مهم قلمداد کنید و ازش به سادگی نگذرید

هرکس ادعا کرد که داره در این بازار سود میکنه و قصد داشت در ازای دریافت پول به شما آموزش بدهد ازش بخواهید تا برای شما به مدت 1 ماه یا کمتر یا بیشتر به صورت زنده ترید کند. این استیتمنت هایی که دوستان قرار میدهند و در آن مشاهده میکنید که در مدت کوتاهی به سود زیاد رسیدند اصلا قابل اعتماد نیست چرا که هر کسی حتی افرادی که برایندشون منفی هست به هر حال در بازه ای از زمان سود میکنند و تنها استیتمنت آن بازه زمانی که سود کردند را برای شما قرار میدهند و شما را فریب میدهند
اما در ترید به صورت زنده و مستقیم فرد راه فراری نداره
برای این کار هم نیازی نیست به اینکه به صورت حضوری در کنار فرد باشید فقط کافیه تا فرد مدعی در یکی از بروکر ها یک حساب آزمایشی افتتاح کند و یوزر و پسورد آن حساب را در اینجا قرار بدهد و همه بتوانند از جزییات کار این فرد با خبر شوند
پس صرفا به استیتمنت اعتماد نکنید.

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
خیلی مهم

من فقط یک جمله میگم که ازتون خواهش میکنم این جمله من رو به شدت مهم قلمداد کنید و ازش به سادگی نگذرید

هرکس ادعا کرد که داره در این بازار سود میکنه و قصد داشت در ازای دریافت پول به شما آموزش بدهد ازش بخواهید تا برای شما به مدت 1 ماه یا کمتر یا بیشتر به صورت زنده ترید کند. این استیتمنت هایی که دوستان قرار میدهند و در آن مشاهده میکنید که در مدت کوتاهی به سود زیاد رسیدند اصلا قابل اعتماد نیست چرا که هر کسی حتی افرادی که برایندشون منفی هست به هر حال در بازه ای از زمان سود میکنند و تنها استیتمنت آن بازه زمانی که سود کردند را برای شما قرار میدهند و شما را فریب میدهند
برای این کار هم نیازی نیست به اینکه به صورت حضوری در کنار فرد باشید فقط کافیه تا فرد مدعی در یکی از بروکر ها یک حساب آزمایشی افتتاح کند و یوزر و پسورد آن حساب را در اینجا قرار بدهد و همه بتوانند از جزییات کار این فرد با خبر شوند

ممنون دوست من از راهنماییت

r93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
من لینکم رفرال نبود!!!! تازشم گفتم دمو کار کنید نگفتم ریل کارکنید که! در ضمن شما با این لینک وارد شید اگر تونستید با لینک من عضو شید بعد بیاد بگید فلان وفلان:D
من قصدم راهنمایی بود چون قبلا این راهنماییا به خودم هم شده بود و ازشون تجربه کسب کردم.

iphonist

Registered User
لایک‌ها
11
اینطور که من فهمیدم جناب lar_fx قصد خدمت به هموطنانشون را دارند و من هم صمیمانه از ایشون تشکر میکنم که دارند زحمت میکشند و به بندگان خدا خدمت میکنند

جناب lar_fx در پست های قبلی نوشته بودید که دوست ندارید کسی بدونه چقدر در حسابتان پول دارید و به همین سبب از گذاشتن استیتمنت خود داری کردید(هر چند استیتمنت گذاشتن هیچ چیزی را ثابت نمیکند. حداقل برای افرادی که تجربه ای در این بازار دارند گذاشتن استیتمنت معنا و مفهومی ندارد)

من هم به شما حق میدم اما برای روشن شدن داستان برای افرادی که هنوز شک و شبهه ای نسبت به این عمل خیر خواهانه شما دارند لطفا یک حساب آزمایشی افتتاح کنید و یوزر و پسورد آن را در اینجا قرار دهید و در یک بازه زمانی 1 ماهه ترید کنید تا این شبهه بر طرف شود.من در بخش هایی از صحبت های شما کلماتی نظیر پول پارو کردن دیدم که حقیقتا برای خودم هم شبهه ایجاد کرده.

با تشکر از زحمات بی دریغ شما دوست گرامی.

Last edited:

lar_fx

Registered User
لایک‌ها
120
خیلی مهم

صددرصد مورد تاییده ، دوستان این آقا رو نگهش دارید که مطمئنم با تجربه است ولی ...
ببینید دوستان بازار در زمان های مختلف عکس العمل های متفاوتی از خودش نشون میده و معمولا سیستم هایی که بر اساس اندیکاتور ساخته شده اند شکست خواهند خورد . این جملاتی که این آقای با تجربه فرمودند درسته ولی به نظر من الان جای این حرف ها نیست باید آموزش ها تموم بشه بعد وارد این مباحث شد و مطمئن باشید تا وقتی من اینجام به هیچ عنوان به کسی توصیه نمی کنم بروند وارد حساب ریل شوند و یا پولشون رو به عنوان مدیریت سرمایه دست کسی بدهند . تبلیغ بروکری خاص و آیبی هم در این تاپیک ممنوع .
ما اینجا جمع شدیم فقط برای یادگرفتن تحلیل تکنیکال و آموزش ماهیگیری و حتما سعی می کنم مثال های کاربردی با تصویر اینجا قرار بدم تا مفهوم کاملا جا بیافته .
گاهی افراد از سر دلسوزی حرف هایی می زنند که ممکنه باعث ناامیدی افراد بشه . به جای انگیزه و علاقه ایجاد کردن نباید صحبت هایی زده شود که باعث ناامیدی افراد علاقه مند شود . آقای iphonist شما یک سال از من سابقه بیشتری دارید و من وطیفه دارم به شما و صحبت های شما احترام بگزارم چون می دونم چه راه سختی دنبال کرده اید دوره خودمون با این دوره فرق می کنه ما مربی خوبی رو نداشتیم به ما آموزش صحیح بده برای همین چندین سال طول کشید تا قلق کار دستمون اومد و سیستم شخصی خودمون رو پیدا کردیم . من الان حدود 2000 تا اندیکاتور و بیشتر از 300 تا استراتژی روی سیستمم بعنوان یابود نگه داشتم همین ها چند سال ما رو به عقب انداخت کسی هم نبود بگه بابا این راهی که می رید اشتباهه صددرصد شما هم همین اشتباهات منو داشته اید ولی الان دیگه دوستان علاقه مند لازم نیست تمام این مسیر های اشتباه رو طی کنند و مطمئن باشید با کمی تلاش شما هم می تونید جز برندگان بازار باشید .

بالا