این اولشه اگه سمج باشی پوزش رو میزنی باید اطلاعاتت رو بیشتر کن
کسی این آموزش ها که براتون فرستادم رو دیده میخوام ببینم نظرتون کلا چی بود به درد خورد
آره من ديدم عاليه دست شما درد نكنه من چندتاشو ديدم بقيش هم گذاشتم فردا پس فردا ببينم
این اولشه اگه سمج باشی پوزش رو میزنی باید اطلاعاتت رو بیشتر کن
کسی این آموزش ها که براتون فرستادم رو دیده میخوام ببینم نظرتون کلا چی بود به درد خورد
دادا اشتباه می کنی اینکه برای معاملاتش استاپ لاس نذاشته دلیل نمی شه که ریسک پذیره من این دو سه روزی که با دمو کار کردم یه چیزو خوب فهمیدم اونم اینکه اگر مطمئن بشی که حسابت سوخت نمی کنه 100٪ به سود می رسی این بابا هم از خودش مطمئن بوده جای جهش ها و علت جهش رو می دونسته و مینیمم و ماکسیمم ماه های قبل رو حتما بررسی کرده که اگه خبری نشه بیش ار پیش بینیش ضرر ندهمثلا الان همین هیستوری که گذاشتم مربوط میشه به شخصی که با ریسک بالا معامله میکنه و حتی برای معاملاتش استاپ لاس هم نزاشته و این تو این بازار یکی از خطرناک ترین کاراست چون ممکنه یهو بازار تغییر مسیر بده و در عرض چند دیقه 100 ها واحد خلافه جهت شما بره و کله حسابه شما رو به خطر بندازه به نظر من وارد شدن تو این کار در صورتی خوبه که ادم یه درامد دیگه داشته باشه و ثابت باشه و ازون درامد در کنارش بیاد و فارکس کار کنه والا بخاد به عنوان شغله اصلی انتخاب کنه باید سالها تلاش کنه
متاسفانه این کار یعنی بازار ف ا ر ک س بسیار بسیار پرریسکه دوستان اونم با این وضعه دلاره 3 4 هزار تومنی موقعی میرسه با یه اشتباه 500 دلار از سرمایت جلو چشات از بین میره اونجاست که زمین و زمان رو به فحش میکشین و به خاطر یه اشتباه یه دیر لود شدن نرم افزار یه دستور اشتباه زدن به حای خرید فروش و ...خیلی اشتباهات دیگه سرمایتون رو از دست میدی اینم بگم بازار پر ریسکیه البته بماند که سودم داره تو همین بازار کسایی رو میشناسم که دارن روزی تا چند هزار $ رو در میارن ولی خب بازار پر فراز و نشیبیه باید حالا حالاها روش کار کنید از دموی نرم افزار بهره بگیرید .........
سلام به همه دوستان
البته من کوچیک و شاگرد همه دوستان هستم اما سه ساله دارم تو این بازار کار میکنم .
درسته بازار سوددهی هست اما به شرط ها و شروطه ها این بازار اول همه این که اعتیاد داره و وقتی الوده شدی بخاطر جذابیتش تورو تو دستهای خودش میگیره و فقط کسی میتونه تو این بازار کار کنه که کاملا به اعصاب خودش مسلط باشه و قدر سنت سنت های حسابش رو بدونه و کاملا از طمع دور باشه
در کل فقط ده درصد از کسانی که تو این بازار هستند سود میبرن و نود درصد ضرر میکنند
حالا خودتون درصد ریسک رو حساب کنین
حساب دمو برای افراد مبتدی وجود داره اما تو حساب دمو هیچ وقت به سودی که میکنین اعتماد نکنین چون حساب واقعی کاملا فرق میکنه و استرس و هیجانات بازار باعث میشه که تصمیم های اشتباه زیادی گرفته بشه خلاصه که به این راحتیها نیست
مشاهده پیوست 250233
این نمونه ای از سودهای بعضی دوستان هست ادم یا نباید کاری رو یاد بگیره یا وقتی یاد میگیره باید بتونه همچین سودایی کنه که متاسفانه اینقده تو این بازار ادم خودش رو گم میکنه که تا بخودت میای میبینی نصف سرمایت پریده
تا جایی که علمم اجازه بده برای آموزش درخدمتتون هستم . ولی سیگنال و مدیریت اکانت شرمنده و بهت نصیحت می کنم که برای خرید سیگنال یا مدیریت اکانت به هر کسی اعتماد نکنی خیلی دقت کن . یک کلاهبرداری دیدم که باید مواظب باشی توی دام نیوفتی . بزار تا طریقه کلاهبرداری این شخص رو بهت بگمدوستان و اساتید اهل فن،
یک بروکر قابل اعتماد که بشود با لیبرتی یا وبمانی مستقیما شارژ و برداشت کرد معرفی کنید .
و همچنین اگر کسی آموزش برای ترید روی حساب رل و ا سیگنال دهی و مدیریت اکانت میکنه هم بگه همینجا.
اگر کسی خواست من میتونم کمکش کنم تا در این بازار سود کنه بیشتر از 6 سال سابقه فعالیت در این بازار را دارم
اگر کسی تمایل داشت جزییات بیشتری بدونه میتونه پیغام خصوصی بده
دوست من همین جا میتونید بگید دوستانی که اینجا کامنت گذاشتن همشون علاقه مند هستند چه خوب که علنی بفرمایید
من پست قبلیه خودم را ویرایش کردم و توضیحات مبسوط تری دادم. که امید وارم دوستان را به یک دید باز تری نسبت به این بازار برسونه. اگر سوالی بود در خدمتم
با تشکر از شما دوست عزیز اگه شما هم لطفی کنید و از این تجربه ارزشمندتون در اختیار بقیه قرار بدهید نه تنها اون 90 درصد متضرر در ایران کاهش پیدا میکنند بلکه کمک کردی به چندتا جوون هموطنت که برای کسب درآمد به دنیای مجازی روی اوردن
خیلی مهم
من فقط یک جمله میگم که ازتون خواهش میکنم این جمله من رو به شدت مهم قلمداد کنید و ازش به سادگی نگذرید
هرکس ادعا کرد که داره در این بازار سود میکنه و قصد داشت در ازای دریافت پول به شما آموزش بدهد ازش بخواهید تا برای شما به مدت 1 ماه یا کمتر یا بیشتر به صورت زنده ترید کند. این استیتمنت هایی که دوستان قرار میدهند و در آن مشاهده میکنید که در مدت کوتاهی به سود زیاد رسیدند اصلا قابل اعتماد نیست چرا که هر کسی حتی افرادی که برایندشون منفی هست به هر حال در بازه ای از زمان سود میکنند و تنها استیتمنت آن بازه زمانی که سود کردند را برای شما قرار میدهند و شما را فریب میدهند
اما در ترید به صورت زنده و مستقیم فرد راه فراری نداره
برای این کار هم نیازی نیست به اینکه به صورت حضوری در کنار فرد باشید فقط کافیه تا فرد مدعی در یکی از بروکر ها یک حساب آزمایشی افتتاح کند و یوزر و پسورد آن حساب را در اینجا قرار بدهد و همه بتوانند از جزییات کار این فرد با خبر شوند
پس صرفا به استیتمنت اعتماد نکنید.
خیلی مهم
من فقط یک جمله میگم که ازتون خواهش میکنم این جمله من رو به شدت مهم قلمداد کنید و ازش به سادگی نگذرید
هرکس ادعا کرد که داره در این بازار سود میکنه و قصد داشت در ازای دریافت پول به شما آموزش بدهد ازش بخواهید تا برای شما به مدت 1 ماه یا کمتر یا بیشتر به صورت زنده ترید کند. این استیتمنت هایی که دوستان قرار میدهند و در آن مشاهده میکنید که در مدت کوتاهی به سود زیاد رسیدند اصلا قابل اعتماد نیست چرا که هر کسی حتی افرادی که برایندشون منفی هست به هر حال در بازه ای از زمان سود میکنند و تنها استیتمنت آن بازه زمانی که سود کردند را برای شما قرار میدهند و شما را فریب میدهند
اما در ترید به صورت زنده و مستقیم فرد راه فراری نداره
برای این کار هم نیازی نیست به اینکه به صورت حضوری در کنار فرد باشید فقط کافیه تا فرد مدعی در یکی از بروکر ها یک حساب آزمایشی افتتاح کند و یوزر و پسورد آن حساب را در اینجا قرار بدهد و همه بتوانند از جزییات کار این فرد با خبر شوند
پس صرفا به استیتمنت اعتماد نکنید.