دوستان به نظرم یه تایپیک بشه آموزشی یه تایپیک هم بشه رفع اشکال اینطور به نظرتون بهتر نیست؟
من هم یه سئوال دارم مثلاً شما الان دارید دلار میخرید 2800 بعدش یهوی میبینید نمودار شده 2810 میخوای بفروشی همون لحظه امکان پذیره یا تا میخوای ثبت کنی یهوی قیمت تغییر میکنه میشه 2790 .اگه بشه بگید سیستم هر چند لحظه تغییر قیمت نشون میده بازه خاصی داره یا نه ممکنه به صدم ثانیه هم بکشه؟
البته اگه اینهارو میپرسم بخاطر اینه که هنو حتی به خودم جرات ندادم در حالت آزمایشی با نرم افزار کار کنم
یه خبر خوبی هم دارم براتون فردا شنبه و پس فردا یکشنبست دوروز استحراحت کاری داریم:blink:
موقعی که خبر مهمی اعلام میشه بله امکانش هست که صعود یا ریزش شدید داشته باشیم ولی در حالت عادی خیر حرکتاش منظمه و تغییرات خیلی کمی انجام می گیره.
برای همین موقعی که قراره خبره مهمی اعلام بشه شما نباید نزدیکی های خبر معامله بزنی . نگران زمان اعلام خبر هم نباشید توی سایتی به نام فارکس فکتوری زمان اعلام خبرهای مهم نوشته شده شما باید اونجا رو هم زیر نظر داشته باشید .
ارزش پول کشورهای جهان اول مثل جهان دوم یا سومی نیست که هر لحظه ارزشش به شدت بالا یا پایین بره
در ضمن هر وقع معامله یا پوزیشن خرید زدی این کلمه رو نگو که برم بفروشمش باید بگی ببندمش این دو تا با هم فرق می کنه . خرید می زنی مثلا توی سود رفته باید بگی برم ببندمش یا کلوز بزنم . و اگه پوزیشن فروش باز کردی و رفته تو سود این هم باید بگی ببندمش یا کلوز بزنم .