• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آگهي همكاري در مجله الكترونيكي

TruthPraiser

Registered User
لایک‌ها
10
واژه نخست سه نام اين شهر به ترتيب تاريخ ع ش ق
امین جان اگر شما مایلین که مدیریت محتوای نشریه رو به عهده بگیرین و تا جای ممکن با برنامه MovableType (تا اینجای کار گزینه برتر برای مدیریت محتوای نشریه هست) آشنا هستین من حرفی در این زمینه ندارم.
اگر راه برای تماس معرفی کنین تا بتونیم در این زمینه بیشتر با هم گفتگو کنیم متشکر می شم.

kingehp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بر همه ی دوستان.
من میتونم در بخش موبایل و بازی های رایانه ای و کنسولهای بازی باهاتون همکاری کنم.
:)

aminweblog

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
در مورد تماس با من می‌تونید به من میل بزنی تراس جان! و یا با شماره موبایلم تماس بگیرید. در انجمن لینک‌پرس براتون پیام خصوصی فرستادم و شماره موبایلم را در اونجا گذاشتم.
منتظر هستم...

TruthPraiser

Registered User
لایک‌ها
10
امین جان از لطفت متشکرم حتما در اولین فرصت با شما تماس می گیرم.
در ضمن اسم بنده محمد هست (البته کوچیکه دوستان هستم) :D
اینجوری آدم یاد شیروونی و بالکون و ... می افته. :blink:

aminweblog

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اوکی من منتظر تماس شما هستم. اگر هم دوست دارید یک قرار اینترنتی با یاهو بزاریم. آی دی من aminweblog است.

black_jack_of_black_city

Registered User
لایک‌ها
73
با قلبی شکسته در انتظار مرگ گوشه ای نشستم . به آرز
من در زمينه گفتگوي آزاد در خدمت هستم

aminweblog

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا من با الوان تماس گرفتم گفتش که تا 3-4 هفته وقتش پره ولی بعد از اون پیه همکاری هست.

TruthPraiser

Registered User
لایک‌ها
10
black_jack_of_black_city عزیز انشاء الله باید ببین کار به کجا می رسه ولی حتما از حضور شما هم در جمع دوستان خودمون استفاده خواهیم کرد.
امین جان از لطف شما متشکرم اگر مشکلی نداره آدرس پست الکترونیک و یا آدرس تماسی از ایشون رو برای من بفرستین تا کار رو دقیقا برای ایشون تشریح کنم.

ehsan_veron

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
رو ما هم حساب كنيد اي دي ياهو : original_blow_me_in_manchester

TruthPraiser

Registered User
لایک‌ها
10
ehsan_veron از لطف شما متشکرم خیلی خوشحالم از حضور شما در اینجا.
black_jack_of_black_city عزیز در حال حاضر تنها مشکل فقط و فقط همون مشکل برنامه مدیریت محتوا و ساخت یک ساختار درخور برای اون هست که برای این منظور از چند تن از دوستان راهنمایی خواستم و منتظر جوابشون هستم.

TruthPraiser

Registered User
لایک‌ها
10
از هرچه بگذریم بحث انتخاب نام دامنه جز یکی از شیرین ترین بخش های کار هست فقط لازم می بینم در اینجا چند نکته رو عنوان کنم :
1 - بهتره پسوند نام دامنه یکی از پسوندهای COM یا NET باشه.
2 - اگر از عبارت magazine در نام دامنه استفاده بشه خیلی بهتره.
3 - سایر موارد در انتخاب نام دامنه رعایت بشه.
همه پیشنهادهای شما دوستان روی سر بنده جا دارن.
موفق و پیروز باشید.

Ghamnevis

Registered User
لایک‌ها
16
محمد جان Article Live ميتونه انتخاب مناسبي باشه...
فقط پولي هستش...
اگر استفاده از نسخه Null واستون اهميت نداره بگو تا بگردم ببينم پيدا ميكنم...

TruthPraiser

Registered User
لایک‌ها
10
راستی قیمتش چقدر هست؟از نسخه Null شده می شه استفاده کرد ولی اگر با شکایتی از طرف سرور مواجه شد اونوقت چکار می شه کرد البته چشم من این موضوع رو با مدیران سرور مورد نظر خودم در میون می ذارم ببینم نظر اونها چیه.
شما هم اگر لطف کنی و نسخه از این برنامه رو برای دریافت پیدا کنی متشکر می شم.

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
دامين يك بحثيه كه بايد شديدا تحت تدابير امنيتي انجام بشه وگرنه كساني هستن كه هر داميني اينجا پيشنهاد بشه سريع به اسم خودشون ثبت مي‌كنند. من تجربه‌ي اين مساله رو دارم.

Ghamnevis

Registered User
لایک‌ها
16

TruthPraiser

Registered User
لایک‌ها
10
بابک جان این حرف شمارو که بی نهایت قبول دارم حق با شما هست.
مثل اینکه یه چیزی رو یادم رفت بگم : هرکدوم از دوستان که تمایل به همکاری در زمینه نام دامنه داره می تونه نام دامنه مورد نظر خودش رو به ذکر موارد یادشده در پیامی که در بالا ارسال کردم به صورت پیام خصوصی برای بنده ارسال کنه.
پیشاپیش از همکاری شما تشکر می کنم.
آقا سایان دمت گرم می رم دنبالش ببینم چه برنامه ای هست در ضمن برای مدیر سرور مورد نظرم یه نامه ارسال کردم که آیا استفاده از برنامه های null شده برروی سرویس وب هاستینگ اونها می تونه مورد پیگرد قانونی قرار بگیره فکر کنم جوابش امشب یا حداکثر تا فردا داده بشه.

Ghamnevis

Registered User
لایک‌ها
16
به نقل از a Truth Seeking :
بابک جان این حرف شمارو که بی نهایت قبول دارم حق با شما هست.
مثل اینکه یه چیزی رو یادم رفت بگم : هرکدوم از دوستان که تمایل به همکاری در زمینه نام دامنه داره می تونه نام دامنه مورد نظر خودش رو به ذکر موارد یادشده در پیامی که در بالا ارسال کردم به صورت پیام خصوصی برای بنده ارسال کنه.
پیشاپیش از همکاری شما تشکر می کنم.
آقا سایان دمت گرم می رم دنبالش ببینم چه برنامه ای هست در ضمن برای مدیر سرور مورد نظرم یه نامه ارسال کردم که آیا استفاده از برنامه های null شده برروی سرویس وب هاستینگ اونها می تونه مورد پیگرد قانونی قرار بگیره فکر کنم جوابش امشب یا حداکثر تا فردا داده بشه.
خواهش ميكنم محمد جان..
من جواب مدير سرور را ميدم..
اگر سرور در جايي مثل روسيه ، ويتنام و غيره ذالك باشه كه كپي رايت توش دوزار نيارزه نخير...
ولي در صورتي كه در هريك از كشور هاي مجري قانون حق نشر باشه سرور بله ! ميتونند هاست شما را ببندند يا فشار بيارند كه از يك نسخه خريداري شده استفاده كنيد و يا كلا اون را از روي هاستتون پاك كنيد...

در ضمن زياد نگران نباش... شما استفاده كن مشكلي پيش نمياد.. سختگيري هاي VBB را نداره...

TruthPraiser

Registered User
لایک‌ها
10
مشخصه های برنامه Interspire ArticleLive 2005 رو دیدم واقعا برنامه توپیه البته قیمتش یه مقدار ... $239.00
درباره قضیه سرور حرف شمارو قبول دارم ببینین یه وقت ممکنه بگن اگر شما بخواین اینکار رو انجام بدین خود ما در درجه اول جلوی شمارو می گیریم شانس نداریم که :wacko:
تو فکرش هستم آخه نمی شه ازش به این سادگی ها گذشت.

بالا