• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخباردنیای خودرو ...

montazery

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
56
من درسم تموم شده و تا 31 مرداد گواهی اشتغال به تحصیل به من دادن . الان گواهی بردم آموزشگاه به من گفته باید نامه ببری راهنمایی و رانندگی تا تاییدش کنه . بنظر شما تا 31 مرداد میتونم گواهینامه بگیرم؟؟

بستگی به خودت داره الان ثبت نان کنی تا ۲۰ روز دیگه کاردکست امادست اگهغیبت نکنی و مقدماتی رو قبول شی!!!

ashki1373

Registered User
لایک‌ها
12
خب من همه ی مدارکم تکمیل داده شده تحویل اون ها
به جز فیش !!!
چشم پزشکی رفتم
خون هم دادم
الان یک سوال میگن فیش کل بچه های تهران شماره حسابش یکیه درسته یعنی شماره حساب همونه فقط نام واریز کننده باید اسم من باشه!!!
بعد یک سوال دیگه عکس ها رو دادم گفت مدل مو تو بالا ایراد میگیرن احتمالا
مدل موهام از این ******* هست بنظرتون عکس بگیرم؟؟ دوباره با مدل ساده یا نه مشکلی پیش نمیاد؟؟

بله شماره حساب ها یکی هست.نام واریز کننده مهم نیست فقط باید فیش همشو بهشون تحویل بدید
در مورد عکس اطلاعی ندارم

ashki1373

Registered User
لایک‌ها
12
من درسم تموم شده و تا 31 مرداد گواهی اشتغال به تحصیل به من دادن . الان گواهی بردم آموزشگاه به من گفته باید نامه ببری راهنمایی و رانندگی تا تاییدش کنه . بنظر شما تا 31 مرداد میتونم گواهینامه بگیرم؟؟

آره داداش میتونی بگیری حدود 20 روز بیشتر طول نمیکشه.کاردکست که تکمیل بشه دیگه خیالت راحت مشکلی پیش نمیاد
فکر کنم گواهیتونو تا آخر شهریور قبول میکنن.(برای من که قبول کردن)

ROMINA ALONE

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
یک سوال ایینه نامه نهایی قبول بشه هر کی دیگه کاردکس تمومه؟ یعنی منظورم ایینه نهایی قبول بشه بعد دیگه کاردکس تمومه به مدارک تحصیلی و اشتغال به تحصیل کار ندارن یا باید کامل تموم بشه افسر نهایی هم تموم بشه؟ بعد از امتحان ایینه نامه نهایی تاریخ اشتغال به تحیل تموم شه گیر نمیدن دیگه؟

Last edited:

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
خب من همه ی مدارکم تکمیل داده شده تحویل اون ها
به جز فیش !!!
چشم پزشکی رفتم
خون هم دادم
الان یک سوال میگن فیش کل بچه های تهران شماره حسابش یکیه درسته یعنی شماره حساب همونه فقط نام واریز کننده باید اسم من باشه!!!
بعد یک سوال دیگه عکس ها رو دادم گفت مدل مو تو بالا ایراد میگیرن احتمالا
مدل موهام از این ******* هست بنظرتون عکس بگیرم؟؟ دوباره با مدل ساده یا نه مشکلی پیش نمیاد؟؟
میخوای پس به ازای هرنفر یه حساب جدید باز کنن!:D
عکس هم باید کامل ساده باشی بدون هیچ قر و فری

MyLGcookie

Registered User
لایک‌ها
446
خیلی ربط داشت ایشون دلشون خوش هست بهد از اموزش رانندگی دیگه کار دیگه ندارند در صورتی که مشکلات امتحانات اصلی از اون موقع شروع میشه..

اگر تاریخ اشتغال به تحصیل بگذره باید داشنگاه تایید کنه دوباره که شما ترک تحصیل نکردید و اشتغال به تحصیل جدید باید بگیرید

شما استعدادت پایین بوده 20 بار افتادی
استارتر عزیز اصلا سخت نیست
فقط باید خونده باشی
همین.
در ضمن فک نکنم زیاد به 1 روز گیر بدن.

a1a1

Registered User
لایک‌ها
146
شما استعدادت پایین بوده 20 بار افتادی
استارتر عزیز اصلا سخت نیست
فقط باید خونده باشی
همین.
در ضمن فک نکنم زیاد به 1 روز گیر بدن.

امتحات آیین نامه که کلا اطلاعات عمومیه خوندن نمیخواد

montazery

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
56
:wacko: مگه کارکس رو بعد 10 جلسه تو شهری نمیدن؟
الان رومینا خانوم میگه بعد ایین نامه اصلی
امتاحن ایین نامه رو که میدونم بار اول قوبلم همچینین تو شهری رو فقط مشکلم این گواهی هست

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594
امتاحن ایین نامه رو که میدونم بار اول قوبلم همچینین تو شهری رو فقط مشکلم این گواهی هست

عزیز کاردکس رو بعد جلسات شهرت و قبولی تو امتحان مقدماتی میدن بهت عزیز

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2

lordkabir

Registered User
لایک‌ها
6

اره کاردکس بعد تو شهری میدن...

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
من هرگاه این تیپ محصولات سمند و پژو . پراید و.... رو میبینم با این همه تنوع محصول عصن عرغ ملیم میپوکه-غرور زیر چال حلقم سد میزنه

باوو چخبره ؟ این سوزوکی رو به سگ تارف میزدی سوار پراید میشد سوار این نمیشد از بس ...............آخه چقدر ملت خرن

آی 30 الان چند شده؟

ashki1373

Registered User
لایک‌ها
12
یک سوال ایینه نامه نهایی قبول بشه هر کی دیگه کاردکس تمومه؟ یعنی منظورم ایینه نهایی قبول بشه بعد دیگه کاردکس تمومه به مدارک تحصیلی و اشتغال به تحصیل کار ندارن یا باید کامل تموم بشه افسر نهایی هم تموم بشه؟ بعد از امتحان ایینه نامه نهایی تاریخ اشتغال به تحیل تموم شه گیر نمیدن دیگه؟
خیر کاردکس یه مرحله قبل از آیین نامه نهایی تمومه.وقتی کاردکس آماده شد دیگه به گواهی نیازی نیست و اگه تاریخش تموم بشه مشکلی پیش نمیاد.(تاریخ صدور کاردکس باید با تاریخ اعتبار گواهی اشتغال هماهنگی داشته باشه)
وقتی کاردکس آماده شد امتحان نهایی آیین نامه رو میگیرن.اگه قبول شدین همون موقع میرین برای امتحان عملی.

mazdasheed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام دوستان
من از دانشگاه گواهی اتغال به تحصیل گرفتم حدود 1 ماه پیش الان رفتم واسه گرفتن گواهینامه
کلاس های ایین نامه رو رفتم + فنی ازمون مقدماتی هم قبول شدم
الان دارم تو شهری رو میرم و کلاسم تا 28 تموم میشه که میشه جمعه!
بعد دوشنبه باید برم ایین نامه اصلی + تو شهری
حالا یک مشکل هست 2 نبه میشه 31 و دقیقا اعتبار گواهی اشتغال به تحصیل من تا 31 اعتبار داره ؟
چجوریاست قبوله؟ یا نه؟؟ باز باید برم بگیرم!!
بعد یک سوال دیگه اگه بخوام برم بگیرم باز بهم میدند در حالی که ترم تابستونه ور نداشتم؟؟؟
اگه راهنماایی کنید مچکر میشم

گواهی اشتغال شما تایید شده زمانی که تحویلش دادی ! دیگه ازشون سوال نکن .. منظورم اینه یادشون ننداز اگرم مشکلی هس :دی

SHADmaghz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
247

فک نکنم هیچ کمپانی ای اندازه ایرانفرغون و سایپا تیپ داشته باشه! یعنی رسما پول هر چیزه اضافه رو از حلقوم مشتری میکشن بیرون! :D..

آی 30 الان چند شده؟

هیوندا آی سی منظورته؟ اگه آره ک 2012 هاش دقیقا 105 تومن 2011 و 2010 ش هم 80 ب بالا میچرخه

ashki1373

Registered User
لایک‌ها
12
گواهی اشتغال شما تایید شده زمانی که تحویلش دادی ! دیگه ازشون سوال نکن .. منظورم اینه یادشون ننداز اگرم مشکلی هس :دی

داداش اشتباه میکنی.تایید گواهی رو همون جناب سرهنگی که امتحان نهایی آیین نامه رو میگیره تایید میکنه:D.حداقل برای من که اینطور بود

ROMINA ALONE

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
مگه وقتی حتی افسر تموم بشه و دیگه همه چیز قبول بشیم پرونده میفرستن راهنمایی رانندگی تا تایید کنه بعد کارت گواهینامه ثبت کنه حالا پرونده وقتی اموزشگاه بفرسته راهنمایی رانندگی تاریخ اشتغال به تحصیل تموم شده باشه پرونده برگشت میزنه راهنمایی رانندگی به اموزشگاه و کارت صادر نمیکنه

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
فک نکنم هیچ کمپانی ای اندازه ایرانفرغون و سایپا تیپ داشته باشه! یعنی رسما پول هر چیزه اضافه رو از حلقوم مشتری میکشن بیرون! ..

هیوندا آی سی منظورته؟ اگه آره ک 2012 هاش دقیقا 105 تومن 2011 و 2010 ش هم 80 ب بالا میچرخه
آره دیگه یه پراید 60تا سرشاخه تقسیم کردنش و بعد به 1000تا زیر شاخه
یه 132 رو به XL و ......که اصن مخ من نمیکشه تقسیم میکنن

:D
نچ نچ نچ
یه زمانی 40 بود و با 20 پیش پرداخت و سر رسیدهای 6ماهه پس از تحویل و تازه با قابیلت فروش نمایندگی میفروخت
ماشینه جالبیه ولی

بالا