• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخباردنیای خودرو ...

SHADmaghz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
247
200 تومن بده هوندا آکورد بگیر با صدای دالبی 7.1.....

شوما رانندگی ت رو بکن به سیستم دستور بده برات فیلم شوپر دانلود کنه

johndtafxx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
html模版Kister masterful for AIA in win over Dayton7/4/2013 12:40:00 AMKister masterful for AIA in win over DaytonBy JOHN BOMBATCHContributing WriterXENIA The Californian from The Master s College was quite masterful.Xenia Scouts pitcher Tommy Kister limited the Dayton Docs to a pair of hits for a 3-0 win, Wednesday night at Grady s Field on the Athletes In Action sports complex.Scouts coach Jeff James says Kister, a solid righthander who plays college ball for The Master s College in Santa Clarita,Franklin returns to Mariner lineup and other Sunda, Calif., has been a solid part Xenia s pitching rotation this season. He s been great all season for us, James said. He came out of college as more of a closer,Maddox awarded after board violates Sunshine Laws, so it s taken us a little time to get him to extend his pitch count and become a starter for us. But he has adjusted fast, and he s been throwing really great for us ever since. Kister had a perfect game going through the first 4 2/3 innings of work, but by then the Scouts (9-13) had already scored twice. I knew that they would swing at a lot of first pitches, and so I just went out there and attacked the strike zone early, Kister said. I kept my pitch count low and my defense did a great job behind me. One example of the great defense that was played behind him came in the fifth inning. Dayton s Brady Stewart had bounced a short dribbler down the third-base line that appeared to be a sure hit. But Scouts third baseman Zachary Gilcrease charged in and timed the bounce to where he could grab the ball quickly with his throwing hand, and then zing a bullet throw to first baseman Lincoln Reid for the out. It s a lot easier to throw strikes when you know you have guys playing their hearts out on defense like Zach did on that play,MLB Size Caps-006, Kister said. He made a great play. Docs skipper Chip Schaffner went over and shook Kister s hand after the game. He definitely was on! Schaffner said. First of all, the pitcher s job is to throw strikes and that s what he did. Second job is to keep us off balance and change speeds, and he definitely did that. I don t know if that was his best outing ever, but it s one of the best performances I ve seen out of a pitcher - especially in this Great Lakes Summer Collegiate League - all season long. You ve gotta tip your cap to a guy when he turns in an outing like that. Xenia scored twice in the third inning. First Evan Robinson got on base with a bunt single, then Cory Reid got on base with a walk. After Colby Johnson advanced the runners with a sacrifice bunt, Lucas Salerno and Joey Miller drove them in on back-to-back singles. Salerno s been coming through for us in the clutch like that, whenever he has the chance to bring in some runs. And Miller s starting to come around and find more ways to advance the runners. It s good to see him having success on the things he s been working on,Yankees 55 Martin grey Jerseys,Give variances a tough review Hawaii News, Honolulu, Honolulu News, Sports, Edit, James said.Salerno smacked his third hit of the game in the seventh inning to score Cory Reid from third with Xenia s third run of the game.In all, Xenia racked up nine hits and left nine runners on base. The hitters have been working hard on adjusting to the wooden bats, and they ve made the adjustments they had to make, James said. Now it s starting to show on the scoreboard. We can win with pitching and defense, but its nice to see us create more opportunities to score offensively as well. Dayton falls to 11-10 with the loss.Xenia returns to action this afternoon for a 1 p.m. home contest against the first-place Southern Ohio Copperheads.

بامداد

Registered User
لایک‌ها
164
200 تومن بده هوندا آکورد بگیر با صدای دالبی 7.1.....

شوما رانندگی ت رو بکن به سیستم دستور بده برات فیلم شوپر دانلود کنه

خوب همون اینترنت رو از کجت باید فراهم کرد حالا اون که روی هوندا بشه روی هیوندای هم میشه دیگه .. من برای ix55 می خوام

montazery

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
56
سلام دوستان
من از دانشگاه گواهی اتغال به تحصیل گرفتم حدود 1 ماه پیش الان رفتم واسه گرفتن گواهینامه
کلاس های ایین نامه رو رفتم + فنی ازمون مقدماتی هم قبول شدم
الان دارم تو شهری رو میرم و کلاسم تا 28 تموم میشه که میشه جمعه!
بعد دوشنبه باید برم ایین نامه اصلی + تو شهری
حالا یک مشکل هست 2 نبه میشه 31 و دقیقا اعتبار گواهی اشتغال به تحصیل من تا 31 اعتبار داره ؟
چجوریاست قبوله؟ یا نه؟؟ باز باید برم بگیرم!!
بعد یک سوال دیگه اگه بخوام برم بگیرم باز بهم میدند در حالی که ترم تابستونه ور نداشتم؟؟؟
اگه راهنماایی کنید مچکر میشم

emprator227

Registered User
لایک‌ها
29
سلام اینجوری که خودم دنبالش بودم و پیگیری کردم گواهی اشتقال به تحصیل تا زمان تشکیل کارتکس لازمه و بعد از اون رو میتونید حتی ول کنید و زمان دیگه ای ادامه بدید.

ROMINA ALONE

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
آیینه اصلی حداقل یک ماه مهمان هستید چون امتحانش خیلی خیلی سخته ...با ایینه نامه مقدماتی اصلا قابل مقایسه نیست و عکس نداره بیشتر متنی هست سوال ها من خودم 20 بار افتادم و قبول شدم و هفته ای یک بار هم امتحان میدید یعنی اگر قبول نشید باز یک هفته باید صبر کنید..باز افسر که بماند

SHADmaghz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
247
سامولیکم!

هفته پیش بود که فورد از نسخه مخصوص موستانگ جی تی رونمایی کرد،موستانگی که به طور انحصاری برای نیروی هوایی آمریکا طراحی شده است.

Ford Mustang US Air Force Thunderbirds Edition

این خودرو که USAF Thunderbirds ادیشن نام دارد دارای تم قرمز و سفید است این امر این نسخه را بسیار شبیه به جنگنده های فالکون F-16 کرده است.یک سوپر شارژر و سیستم تعلیق جدید نیز به این خودرو اضافه شده است تا عملکرد خودرو به طرز چشمگیری بهبود پیدا کند،نصب ترمز های برمو هم یکی دیگر از ویژگی‌های جدید این خودرو است.رینگ های 22 اینچی Forgiato Maglia نیز چهره جذاب تری به خودرو بخشیده اند.

سعی شده است داخل خودرو، با بدنه بسیار هماهنگ باشد،به همین دلیل صندلی‌های عقبی برداشته شده‌اند و در جلو هم صندلی‌های RECARO با آرم Thunderbirds به چشم می‌خورند.همچنین صفحه نمایش سفارشی به همراه سیستم ناوبری هم به کابین این خودرو اضافه شده است.

این خودرو که دارای شماره شناسایی 0001 VIN می‌باشد قرار است در تاریخ یک اوت به نفع موسسه عقاب‌های جوان(EAA) به حراج گذاشته شود.شایان به ذکر است، این خودروساز آمریکایی در طول حیات خود کمک‌های زیادی به مراکز خیریه کرده است

آمریکا نباشد تَن من مّباد!.

khashi_m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
61
آیینه اصلی حداقل یک ماه مهمان هستید چون امتحانش خیلی خیلی سخته ...با ایینه نامه مقدماتی اصلا قابل مقایسه نیست و عکس نداره بیشتر متنی هست سوال ها من خودم 20 بار افتادم و قبول شدم و هفته ای یک بار هم امتحان میدید یعنی اگر قبول نشید باز یک هفته باید صبر کنید..باز افسر که بماند

رومینا الان چه ربطی به سوال ایشون داشت :D
نمیدونم داداش ولی فک کنم مشکلی نباشه

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
مشکل داره البته من ماله 5 ساله پیش فکر کنم
برایه ثبت اسناد بود برایه انتقال سند گواهی گرفتم که اینقدر کارا طول کشید که تاریخ گواهی تموم شد که مسئول ثبت اسناد گفتن تاریخ تموم شده برو یکی دیگه بیار
بهتره شما زود بری دوباره بگیری تاریخش زیاد باشه:D
مال من که جعلی کردم شانس اوردن که نگرفتنم:)

ROMINA ALONE

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
رومینا الان چه ربطی به سوال ایشون داشت :D
نمیدونم داداش ولی فک کنم مشکلی نباشه

خیلی ربط داشت ایشون دلشون خوش هست بهد از اموزش رانندگی دیگه کار دیگه ندارند در صورتی که مشکلات امتحانات اصلی از اون موقع شروع میشه..

اگر تاریخ اشتغال به تحصیل بگذره باید داشنگاه تایید کنه دوباره که شما ترک تحصیل نکردید و اشتغال به تحصیل جدید باید بگیرید

mehdig20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
83
توی گواهی ذکر میشه تا 31 تیر,ولی سازمانی که گواهی رو واسش میبری اعتبار رو تا 31 شهریور در نظر میگیره,حداقل واسه بیمه تامین اجتماعی که اینجوریه!
در ضمن شما حتی اگه 30 تیر هم بری دانشگاه گواهی بگیری اعتبار رو تا 31 تیر میزنن نه آخر تابستون!
راستی من یادمه گواهی رو قبل از رفتن به آموزشگاه رانندگی بردم دادم به راهنمایی رانندگی مرکز,مگه شما هم اینکارو نکردید؟
اگر آره که دیگه مهم نیست تا کی اعتبار داره!

tApAtAĺK

SHADmaghz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
247
سامولیکم

ijf0x0w2uwzkjh2o6ze7.jpg

منبع:باشگاه خبر

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
حیف پول که بدی واسه اینا ارزونی کجایی که یادت بخیر

SHADmaghz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
247
حیف پول که بدی واسه اینا ارزونی کجایی که یادت بخیر

همچین میگه زمان ارزونی اینگار هر کارگر ساده حقوقش ماهی 1تومن بوده و پراید 7 تومن!...........اون موقع م ک پراید 7-8تومن بود بازم خیلی گرون بود!

مجله ماشین هم خودش پارسال نوشته بود پرایدهایی ک از طریق لابی بازی های سفارت ایران رفتن عراق ب عنوان تاکسی 3نیم برای راننده تاکسی تموم میشد تازه همشونم برگردوندن...وقتی تویوتا هست اونجا نمیدونم چ فکری کردن این موز مغزها ک پراید رو بفرستن اونجا :D

edc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
45
...و این نیز بگذرد

بالا