• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخباردنیای خودرو ...

bad.boy1990

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
اخ اخ یعنی از این به بعد به جای پراید کامارو میبینیم ؟ البته به shelby نمیرسه
شلبی که ۵۸ هزار دلاره تو کلاسه بتدی اینا نیستن.شلبی میتونه با کامارو zl1 مقایسه بشه.
قدرت این ماشین رو فقط از نزدیک ببینید و صدایی شبیه به هواپیما هم بشنوید
فقط از نزدیک پیشنهاد میکنم

سپاس گرامی
روحمان شاد شد
خو عندالمومنین یه کلیپی چیزی بگیر بزار صداش رو بشنفیم...ای بابا...

m343

Registered User
لایک‌ها
356
شلبی که ۵۸ هزار دلاره تو کلاسه بتدی اینا نیستن.شلبی میتونه با کامارو zl1 مقایسه بشه.

خو عندالمومنین یه کلیپی چیزی بگیر بزار صداش رو بشنفیم...ای بابا...

فعلا از این نوع ماشینها برای من خبری نیست
اون سالی که من از نزدیک دیدم اگه موبایل درست درمون هم داشتم نمیتونستم فیلم بگیرم دال
با Hammer کل گذاشت صاحبش یه جورایی نزدیک بود لهش کنه

bad.boy1990

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
فعلا از این نوع ماشینها برای من خبری نیست
اون سالی که من از نزدیک دیدم اگه موبایل درست درمون هم داشتم نمیتونستم فیلم بگیرم دال
با Hammer کل گذاشت صاحبش یه جورایی نزدیک بود لهش کنه

اوکی سه روز یبار استارت بزن باتریش نخوابه.

m343

Registered User
لایک‌ها
356
اوکی سه روز یبار استارت بزن باتریش نخوابه.

اگه دلار بیاد پایین هم نمیشه خریدش
یکی میگفت چه ماشین زشتی تو دلم گفتم آخه مردک سوارش شدی؟ قدرتشو دیدی؟ سرعتشو چی؟ تا خرخره باهاش تو گل رفتی ؟ دی
فکر کنم یه باطری غولی داره که تا 6 ماه زیرخاک بزاری هم جوابگو باشه + یک باطری اضطراری دال

bad.boy1990

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
اگه دلار بیاد پایین هم نمیشه خریدش
یکی میگفت چه ماشین زشتی تو دلم گفتم آخه مردک سوارش شدی؟ قدرتشو دیدی؟ سرعتشو چی؟ تا خرخره باهاش تو گل رفتی ؟ دی
فکر کنم یه باطری غولی داره که تا 6 ماه زیرخاک بزاری هم جوابگو باشه + یک باطری اضطراری دال

طراحی قدیمی دوج خعلی نچسب بود الان یکمی خشن تر شده و رو ذرب هاش طرح شیکی زدن،چارجر یه سدانه اسپورته یعنی یه ماشین خانواده و در عین حال سریع و قدرتی...موتور همیHemi شاید نصبت حجم به قدرتش زیاد نباشه اما تکنولوژی منحصر به فرد خودش رو داره.

sinior1

Registered User
لایک‌ها
211
آیا تردد ماشینهای بالای 20 سال در تهران ممنوع هست؟؟؟
ماشینای 90 تا 94 ؟؟؟
یه حرفی شنیدم ، واقعا راسته؟؟؟
یعنی ماشینو چیکار میکنن بعد از 20 سال ؟

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
نه بابا ، بعدی میدونم ممنوع باشه ، همین الانش بزور دارن ماشینای 30 سال رو اسقاط میکنن تازه همینشم موندن :D

sinior1

Registered User
لایک‌ها
211
نه بابا ، بعدی میدونم ممنوع باشه ، همین الانش بزور دارن ماشینای 30 سال رو اسقاط میکنن تازه همینشم موندن :D

والا منم شنیم
ولی از اینا بعید نیس
بیان بگن ماشینای دهه نودی خارجی رو سوار نشین
پراید خودمونو سوار بشین اونم با افزایش قیمت به 20 تومن

mohamadreza-23

Registered User
لایک‌ها
411

fanoostalaei

Registered User
لایک‌ها
132
به خاطر منطقه ازاد ارس
تبریز داره از این ماشینا زیاد میشه (با پلاک منطقه آزاد)

m343

Registered User
لایک‌ها
356
2*2 = 5 کی به کیه گرامی !!

Last edited:

mohamadreza-23

Registered User
لایک‌ها
411
نظر بنده اینه که تست غیر استاندارد بود اما به هر حال قدرتشو دیدیم و کمی نظرم راجع به جی تی آر عوض شد
سپاس
خواهش میکنم. البته در نظر داریم که این نیسان تیون شده س و 800 اسب بخار قدرت داشت. ولی اینم میدونیم که ویرون 1001 اسب بخاره و 16 سیلندر داره! اما GTR چی؟ میشه گفت به نسبت که نه درواقع به حتم نیسان تونست ویرون رو مغلوب کنه. یه تست دیگه هم بود که skyline هم بوگاتی رو مغلوب کرد.

m343

Registered User
لایک‌ها
356
خواهش میکنم. البته در نظر داریم که این نیسان تیون شده س و 800 اسب بخار قدرت داشت. ولی اینم میدونیم که ویرون 1001 اسب بخاره و 16 سیلندر داره! اما GTR چی؟ میشه گفت به نسبت که نه درواقع به حتم نیسان تونست ویرون رو مغلوب کنه. یه تست دیگه هم بود که skyline هم بوگاتی رو مغلوب کرد.

به نسبت بخوایم درنظر بگیریم کاملا حق با شماست
بنده عاشق پورشه هستم مخصوصا Turbo 911
همین پورشه هم در تست غیراستاندارد تونست در 800 متر 1 ثانیه زودتر ویرون رو مغلوب کنه

نیسان کورفت هم حرفهایی برای گفتن داره

Eddiy

Registered User
لایک‌ها
505
ب ام و روز دوشنبه از نخستین خودرو الکتریکی(برقی) خود با نام آی تری (i3) رونمایی کرد.

این خودرو به طور همزمان در پکن، لندن و نیویورک معرفی شد. چنین اقدامی از سوی ب ام و جسورانه تلقی می شود زیرا صنعت خودروسازی با کاهش بی سابقه تقاضا در اروپا رو به روست. به علاوه مصرف کنندگان به علت قیمت و کارآیی خودروهای الکترونیکی چندان مجذوب آن نشده اند. سی و چهار هزار و نهصد و پنجاه یورو قیمت اولیه خودرو «آی تری» است.

منبع

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
ما هم چنان پرایت میسازیم ...

hamid-digital

Registered User
لایک‌ها
42
خدایا طراحیو نگا کن.جلوی ماشین رو نگاه کن.خدا خلاقیت رو به اینا داده.ایرانی جماعت از مغز و خلاقیتش استفاده نمیکنه مثل آدم کور هستش:eek:

ToxCity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
596
داووووش 2009 بود اولین خودرو برقی بی ام دبلیو اومد آ.........

این ک i3 هست......

ToxCity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
596
سامولیکم.....
طی دو هفته گذشته بحث شدیدی بین ایساکو و سایپایدک به عنوان شرکت‌های خدمات پس از فروش ایران خودرو و سایپا در گرفته و هر یک از طرفین ادعا می‌کنند خودشان مقام اول را در خدمات کسب کرده اند. سایپایی‌ها با استناد به همایشی که خود برگزار کرده اند، این ادعا را دارند و ایران خودرویی‌ها نیز با توجه به اعلام آمار اخیر شرکت بازرسی، خود را مستحق عنوان اولی می‌دانند. شاید از پس همین ادعاها بود که مدیر مهندسی شرکت بازرسی نیز میزبان رسانه‌ها شد تا بگوید روند ارزیابی عملکرد شرکت‌های خدمات پس از فروش به چه شکل است .

سعید تاجیک با اشاره به اینکه امتیاز شرکت‌های خدمات پس از فروش، براساس کیفیت خدمات، سرعت و هزینه خدمات و همچنین نتایج عملکرد تعیین شده است، گفت: 50 درصد امتیاز این شرکت‌ها براساس نتایج عملکرد تعیین می‌شود که این بخش موضوع رضایت‌مندی مشتریان را در بر می‌گیرد. همچنین کیفیت خدمات سهم 25 درصدی، سرعت خدمات سهم 20 درصدی و هزینه خدمات نیز سهم 5 درصدی را در امتیاز شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات پس از فروش خودرو دارا هستند.
تاجیک با بیان اینکه میزان مراجعه مشتریان به شبکه خدمات پس از فروش 66 درصد بیشتر از متوسط جهانی است، تاکید کرد: یکی از ایرادات اصلی در وضعیت ارائه خدمات توسط شرکت‌های خودروساز در ارزیابی سال 91، مشکل تامین قطعات یدکی و کمبود در این زمینه است. این امکان وجود دارد که جمع تامین قطعه توسط این شرکت‌ها در طول سال 91 به هدف تعیین شده رسیده باشد، ولی در واقع اجرای این طرح در برخی ماه‌ها با تاخیر همراه بوده است. وی در عین حال تاکید کرد که تعداد پذیرش خودروها در نمایندگی‌های مجاز شرکت‌های خودروساز در سال 90 معادل 5/16 خودرو به ازای هر نمایندگی بود که این رقم در سال 91 به 15 خودرو در روز رسید. همچنین هر خودروی ایرانی سالانه 5/2 مرتبه به نمایندگی‌های مجاز شرکت‌های خودروساز مراجعه می‌کند که این رقم در دنیا 5/1 تا 75/1 مرتبه است. با توجه به این آمار شرکت بازرسی، اگر تعداد خودروهای حال حاضر در کشور را حدود 15 میلیون دستگاه بگیریم، ایرانی‌ها در مجموع سالی 37 میلیون و 500 هزار بار به نمایندگی‌ها و تعمیرگاه‌ها مراجعه می‌کنند.
منبع : روزنامه ی دنیای اقتصاد

بالا