امید جان جراحی هایی داریم که از طریق فواصل بسیار دوری انجام می شه.اگر تو آلمان اين حادثه پيش ميومد . اميد به بهبوديش بيشتر بود . چون پرفسور سميعي تو آلمان هستند .
بله.عکس دیدی مگه؟![]()
یه چی میگم اویزه گوشت کن سوسک ماله 15 دقیقست رستگار اونه که 23 ساعت و 45 دقیقه دیگه رو لذت ببره از شریکش این نصیحت شامل همه گرایشها میشه !
ادمین چه میکنی با من که نه میتونم پست اول هامو ویراش کنم و نه تصاویری رو که خودم آپ میکنم محروم میشم از دیدنش!
کسی میدونه چه خبره!!!!!!!!!!!!
هر کشوری بسته به سلیقه همون کشور تولید میکنه همون فورد که رتبه اول رو تو آمریکا گرفته تو ژاپن و اروپا آخرین رتبه رو میگیره .
هر کشوری بسته به سلیقه همون کشور تولید میکنه همون فورد که رتبه اول رو تو آمریکا گرفته تو ژاپن و اروپا آخرین رتبه رو میگیره .
LOL!
میشه با سند حرف بزنی؟ یا این حرفتو ثابت کن یا بروکی.......![]()
حق با شماست
به حرفای این شادمغز زیاد توجه نکنید این فقط میخواد از ماشینای امریکایی تعریف کنه و این عدد و رقمایی که از جایزه ها میاره همش الکیه واقعیت چیز دیگست.
در سال 2013
خودروی برگزیده سال : فولکس گل
بهترین خودروی سال از لحاظ فنی : پوشه باکستر
بهترین خودروی سبز سال : تسلا مدل اس
بهترین طراحی خودروی سال : جگوار اف تایپ
بهترین خودروی سال اروپا : فولکس گل
بهترین خودروی سال ژاپن : فولکس گل
World Car Awards
اینم امار سال های گذشته که امریکاییها کمترین جوایز رو بردند.
World Car of the Year - Wikipedia, the free encyclopedia
بهترین خودروی سال ژاپن در 30 سال گذشته همواره یک خودروی ژاپنی بوده و امسال برای اولین بار فولکس گل تونسته این مقام رو کسب کنه و هیچ حرفی از امریکایی ها نیست.
بهترین خودروی وارداتی سال ژاپن هم همواره یک خودروی اروپایی بوده و هیچ وقت آمریکایی نبوده
Car of the Year Japan - Wikipedia, the free encyclopedia
البته در اوایل ماه مارس سه خودروی فینالیست در هر دسته در نمایشگاه ژنو انتخاب میشود و هم اکنون هیئت منصه در حال برسی و ارزیابی دوبارهٔ 10 خودروی انتخاب شده میباشد.
نحوه رای گیری در این دوره به این شکل است که ابتدا متخصصان برای هر دسته لیستی انتخاب میکنند و برای 66 خبرنگار و روزنامه نگار ارسال میکنند و آنها باید برای دو دسته اول 10 خودرو و برای دو دسته دوم 5 خودرو را انتخاب کنند و به موسسه KPMG ارسال کنند.