• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار اقتصادی

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
عبداللهیان: گفت‌وگوها با آلمان سودمند بود

معاون وزیر امور خارجه با اشاره به مذاکراتش با مقام‌های آلمان گفت: گفتگوهای موثر و سودمندی با مقامات برلین انجام شد.



به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، حسین امیر عبداللهیان پس از بازگشتش از آلمان اظهار کرد: مواضع مقامات المان در قبال تحولات غرب آسیا (خاورمیانه) و شمال آفریقا نزدیک به واقع‌بینی و متفاوت از مواضع برخی کشورهای غربی است.



وی افزود: بررسی راهکار سیاسی کمک به مردم فلسطین از جمله مباحث جدی و مورد توجه بود.



معاون عربی و آفریقای وزیر امور خارجه ادامه داد: ضرورت مبارزه با افراط گرایی و تروریسم و مهار پیامدهای اجتناب‌ناپذیر منفی آن بر منطقه و جهان مورد توجه درست مقامات آلمان است. تجارب گذشته از جمله در افغانستان، عراق و سوریه نشان می‌دهد که سیاست به کارگیری گروه‌های تروریستی در راستای اهداف سیاسی برخی کشورها هزینه جبران‌ناپذیری را در عرصه‌های سیاسی، امنیتی و انسانی بر منطقه و جامعه بین‌المللی تحمیل خواهد کرد. به یقین تحرکات تروریست‌های تکفیری در عراق، سوریه و لبنان بدون تسهیلات و کمک‌های خارجی امکانپذیر نیست.

وی گفت: امروز عراق و سوریه در خط مقدم مبارزه با تروریزم و تفکرات تکفیری است و تفکرات تکفیری و تروریستی هیچ ارتباطی با اسلام اصیل و واقعی ندارد، بلکه نشان‌دهنده پیوند **** صهیونیستی و جریانات تروریستی از جمله گروهک تروریستی داعش است. مشروط کردن کمک برخی کشورها به عراق در مبارزه با تروریسم اقدامی عجیب و تامل‌برانگیز است. مصلحت جهانی ایجاب می‌کند که همه کشورها در روند مبارزه با تروریسم به طور صادقانه و غیرمشروط کمک کنند.

وی گفت: در موضوع غزه تاکید شده که سلاح مقاومت مبتنی بر اصل دفاع مشروع در حقوق بین‌الملل است و نقض آتش‌بس از سوی **** صهیونیستی و عدم توجه به حقوق مردم در غزه و کرانه باختری شرایط را بدتر خواهد کرد.

انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
مان خبر داد: برگزاری دور بعدی مذاکرات پیش از نشست مجمع عمومی



مایکل مان خبر داد: ایران و 1+5 دور جدید مذاکرات هسته‌ای را پیش از نشست مجمع عمومی سازمان ملل که در 16 سپتامبر(25 شهریور) آغاز می‌شود، برگزار می‌کند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از خبرگزاری فرانسه، مایکل مان، سخنگوی کاترین اشتون پس از مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو در روز پنج شنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد: ما انتظار داریم که مذاکرات ایران و 1+5 در سطح وزرا در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل برگزار شود.

وی ادامه داد: ما تمایل داریم نشستی را در حاشیه نشست سازمان ملل همانگونه که سال گذشته برگزار کردیم امسال نیز برگزار کنیم که به احتمال بسیار وزرای خارجه در این نشست حضور یابند. هنوز جزئیات مذاکرات در حال بررسی است.



انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
گزارش ایسنا از رایزنی یک روزه مقامات ایران و آمریکا در ژنو



مذاکرات یک روزه معاونان محمدجواد ظریف و جان کری، وزیران امور خارجه ایران و آمریکا در چارچوب مذاکرات هسته‌ای روز پنج‌شنبه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار انرژی هسته‌ای خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مذاکرات معاونان وزیران خارجه ایران و آمریکا به سرپرسی سید عباس عراقچی و ویلیام برنز از صبح روز پنج شنبه به مدت چندساعت در شهر ژنو سوئیس برگزار شد.

این مذاکرات بر اساس اعلام سید عباس عراقچی با هدف ادامه رایزنی‌ها از مذاکرات وین 6 درباره موضوعات مورد اختلاف و نیز بررسی نحوه نزدیک کردن دیدگاه‌های دو طرف برگزار شد.

در این مذاکرات مجید تخت‌روانچی دیگر معاون محمدجواد ظریف ، حمید بعیدی نژاد و محمد امیری نیز حضور داشتند. همچنین از سوی هیئت آمریکایی وندی شرمن، معاون وزیر امور خارجه آمریکا، جیک سالیوان و تعدادی دیگر از کارشناسان برنز را همراهی می‌کردند.

بر اساس اطلاع خبرنگار ایسنا مذاکرات معاونان وزیران خارجه ایران و آمریکا ، مذاکراتی کوتاه با دستور کار مشخص به ویژه درباره چگونگی ادامه مذاکرات در چهارماه آینده و نیز دور بعدی مذاکرات که به گفته مقامات دو طرف به احتمال قوی در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل برگزار خواهد شد، بوده است.

شایان ذکر است درباره مذاکرات یک روزه معاونان وزیران خارجه ایران و آمریکا جز اینکه گفته شده است این مذاکرات "سازنده" و "خوب" بوده است خبری دیگری منتشر نشده است.

اخبار مختلفی مبنی بر برگزاری مذاکرات، قبل و بعد از نشست مجمع عمومی منتشر شده است اما هنوز خبردقیقی از زمان بعدی مذاکرات که احتمالاً‌ در سطح معاونان وزیران خارجه ایران و 1+5 و با حضور محمدجواد ظریف و کاترین اشتون خواهد بود منتشر نشده است.

یکی از مهمترین موضوعات و محورهای مذاکرات روز پنج شنبه معاونان وزیر خارجه ایران و آمریکا درباره مذاکرات بعدی بوده است.

به گزارش ایسنا، هیئت مذاکره کننده ایران عصر روز جمعه پس از یک روز مذاکره به تهران بازگشتند. گفتنی است ایران و 1+5 در مذاکرات وین 6 بر سر آنچه اختلافاتی اساسی درباره ظرفیت غنی‌سازی ایران، سایت غنی سازی فردو و راکتور آب سنگین اراک است نتوانسته اند به یک نتیجه مشخص و نهایی دست پیدا کنند و مذاکرات تا سوم آذرماه تمدید شد.

همچنین برخی گمانه زنی ها از به نتیجه رسیدن ایران و 1+5 در مذاکرات بعدی خبر می دهند اما در سخنان و موضع‌گیریهای مقامات دو طرف ایران و به ویژه آمریکا اعلام می شود که دو طرف در تلاشند تا سوم آذر (24 نوامبر) به توافق نهایی دست یابند. برخی کارشناسان معتقدند هنوز اختلافات اساسی برای رسیدن به توافق به بحث و مذاکرات بیشتری نیاز دارد با این حال مذاکرات بعدی ایران و1+5 با توجه به اینکه در نیویورک (مقر سازمان ملل) برگزار خواهد شد حساسیت‌ها نسبت به این مذاکرات افزایش یافته است.

انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد


راشاتودی:
صحنه تحریم‌ها عکس شد/ روسیه آمریکا، اروپا، نروژ، استرالیا و کانادا را تحریم کرد
نخست وزیر روسیه از اعمال تحریم توسط این کشور علیه کشورهای اروپایی، آمریکا، نروژ، استرالیا و کانادا خبر داد.


948709_PhotoA.jpg


  • به گزارش خبرنگار اقتصاد بین الملل خبرگزاری فارس به نقل از راشاتودی، بنا به اعلام نخست وزیر روسیه، این کشور به مدت یک سال واردات محصولات کشاورزی و دامی از کانادا، آمریکا، اتحادیه اروپا، استرالیا و نروژ را ممنوع اعلام کرده است.

    دیمیتری مدودف طی اظهاراتی اعلام کرده است این تحریم‌ها بدلیل نقش این کشورها در اعمال تحریم علیه روسیه اعمال شده است.

    بر همین اساس نخست وزیر روسیه گمرک این کشور را مأمور کرده است تا از ورود کالاهایی مانند گوشت دام، گوشت طیور، ماهی، سبزیجات و میوه جات و برخی دیگر از محصولات دامی از کشورهای ذکر شده به روسیه جلوگیری کند.

    همچنین روسیه محدودیت‌هایی را برای پروازهای شرکت‌های هوایی اوکراین به مقصدهای آذربایجان، ترکیه، ارمنستان و گرجستان وضع کرده است.

    تحریم های وضع شده علیه خطوط هوایی اوکراین به دلیل نرخ بالای پرواز خطوط هوایی روسیه از آسمان اوکراین به مقصد شبه جزیره کریمه که توسط دولت اوکراین وضع شده است، اعمال خواهد شد.

    از سوی دیگر این احتمال وجود دارد که روسیه پرواز شرکت‌های هوایی اروپایی را به مقصد شرق دور آسیا که از آسمان سیبری عبور می کنند را نیز ممنوع اعلام کند، تنها با این تحریم، شرکت های اروپایی میلیارد ها یورو زیان مالی را تجربه خواهند کرد.

    نخست وزیر روسیه در این باره اظهار داشت، تحریم های غرب علیه این کشور به بن بست رسیده است ولی روسیه مجبور است به اقدامات آنها پاسخ دهد.

    انتهای پیام/م
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد


رئیس اداره خاورمیانه صندوق بین‌المللی پول مطرح کرد
هشدار نسبت به افزایش سرمابه بانک‌ها بدون اصلاح عملکرد/ اشتباه پاکستان را نکنید
رئیس اداره خاورمیانه و آسیای مرکزی صندوق بین‌المللی پول با تاکید بر اینکه اقتصاد ایران در نقطه عطف خود قرار گرفته است، گفت: مطالبات غیرجاری و شرکت‌های وابسته به بانک‌ها میراثی است که باید به صورت صحیحی اصلاح شود.


13911012000319_PhotoA.jpg


  • به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی جلسه دیدار مدیران عامل برخی بانک های دولتی و خصوصی با دکتر مسعود احمد رئیس اداره خاورمیانه و آسیای مرکزی صندوق بین المللی پول با موضوعات «تشریح عملیات بانکی»،«شفافیت و رعایت استاندارداهای بین المللی»،«مدیریت ریسک» و «کنترل های داخلی و چگونکی نظارت های درونی بانکها» به میزبانی بانک کشاورزی برگزار شد.

    در این جلسه مسعود احمد ضمن ابراز خرسندی از سفر به ایران و گفتگوهای انجام شده با مقامات ایرانی بیان کرد: این سفر فرصتی برای تکمیل گزارش سالانه اقتصادی که متاسفانه در برهه‌ای از زمان دچار وقفه شده بود، فراهم آورد.

    وی افزود: ایران در نقطه عطفی در اقتصاد قرار دارد ولی همچنان برای رسیدن به نقطه ایده‌آل باید تلاش‌ها ادامه یابد. همانطور که در بانک مرکزی گفتم در ایران اتفاق نظر بر این موضوع وجود دارد که چگونه برنامه‌ها اجرا شود.

    رئیس اداره خاورمیانه و آسیای مرکزی صندوق بین المللی پول تواقق نظرهای IMF و مقامات ایرانی را در تکیه کمتر به نفت و کاهش تصدی گری دولت در اقتصاد خواند و افزود: باید فعالیت ها بر مبنای بازار باشد و از بازیگران مختلف استفاده شود چرا که اقتصاد ایران در حال حاضر متکی به نفت است و بر این اساس بازنگری در استراتژی اقتصاد نفتی به غیرنفتی باید مورد توجه قرار گیرد.

    احمد مسعود وضعیت اقتصادی ایران را در حال ثبات خواند و تاکید کرد: رشد ایران به لحاظ کاهش تورم و ثبات ارز در قیاس با سایر کشورهای منطقه مطلوب است و این دستاورد برای ایران کسب اعتبار کرده است. شما در قلب اقتصاد نشسته‌اید و نقش مهمتری در آینده خواهید داشت.

    وی با اشاره به اینکه اگر اقتصاد متحول شود بانک‌ها و بازارهای مالی نیز تغییر می‌یابند افزود: برخی تصمیم‌های گذشته در کسب و کار تصمیم‌های درستی بوده است؛ بحث مطالبات غیر جاری میراثی است که همچنان در ایران وجود دارد. شرکت‌های ایرانی وابسته به بانک‌ها موضوع بعدی است و اکنون لازم است این میراث به صورت صحیحی اصلاح شود.

    مسعود احمد تقویت چارچوب نظارتی و مقرراتی بانک مرکزی را با موضوعات روز بین المللی ضروری دانست و خاطرنشان کرد: شما آگاهی دارید که در بخش‌های مالی مشکلاتی در موسسات بوجود آمده است این موضوع در سایر کشورها نیز به عنوان یک چالش مطرح بوده است، اما آنها چارچوب قوی تری در نظارت و ساماندهی داشته اند.

    احمد مسعود با بیان اینکه درس‌هایی بر اساس تجربیات در صندوق بین المللی پول آموخته است به بیان موارد این تجربیات پرداخت. وی درس اول را هزینه‌های بیش از حد معمول بانک ها در کشورها دانست و اضافه کرد: نکته و تجربه بعدی آنکه وقتی مشکلات وجود دارند اگر آنها را به تعویق بیاندازیم اوضاع بدتر خواهد شد پس باید بدانیم که روند مشکلات خطی نیست، اگر مشکلات در زمان مناسب خود حل نشوند به صورت تصاعدی افزایش خواهند یافت.

    وی با مروری بر تجربه کشور پاکستان در خصوص مقابله با میراث‌های غلط گذشته تاکید کرد: یکی از این میراث‌های غلط افزایش سرمایه بانک‌ها بدون تغییر عملکرد آنهاست، لذا باید با تدابیر لازم به مقابله و تغییر این روندهای غلط گام برداشت.

    رئیس اداره خاورمیانه و آسیای مرکزی صندوق بین المللی پول در ادامه افزود: وقتی به کشورهای مختلف نگاه می کنیم موضوع تغییر ساختار بانکی با تغییر شرکت‌ها و بنگاه‌های اقتصادی را متفاوت می‌بینیم چرا که شرکت‌ها در حوزه های گوناگون به فعالیت می‌پردازند، شما نمی توانید صبر کنید تا یک روش کاملاً ثابت ایجاد شود به این صورت که اول شرکت‌ها را و در گام بعدی بانک ها را متوازن کنید، توازن باید توامان صورت گیرد. باید همه جانبه هم به شرکت ها و هم به بانک ها توجه کرد.

    رئیس اداره خاورمیانه و آسیای مرکزی صندوق بین المللی پول در خاتمه بیان کرد: ‌تغییر ساختار مالی باید انجام شود اما IMF درصدد است که دیدگاه‌های شما در این خصوص و نحوه مقابله با چالش‌ها را دریابد. صندوق بین المللی پول خود را متعهد به پشتیبانی و کمک به کشورها می داند تا از مشکلانی که امکان دارد در سال های آتی ایجاد شود، جلوگیری کند.

    بر اساس این گزارش، در این نشست حمید تهرانفر معاون نظارتی بانک مرکزی نیز با ارائه گزارشی از ساختار بانک‌های ایرانی در دو بخش خصوصی و دولتی بیان کرد: در ایران بانک‌ها به دو دسته خصوصی و دولتی تقسیم می‌شوند، اکنون 10 بانک دولتی و 25 بانک خصوصی در ایران فعالیت دارند، بانک های دولتی 60 درصد سپرده ها را به خود اختصاص داده‌اند و تنها 40 درصد سایر سپرده‌ها در اختیار 25 بانک خصوصی است.

    وی با بیان اینکه به دلیل افزایش زیاد نقدینگی در کشور مشکلات بانکی بوجود آمده است‌ افزود: مبنای این نقدینگی، پولی است و هر روز سپرده گذاری بیشتری نیز صورت می‌گیرد و نکته دیگر اینکه ایران در حال حاضر از تورم و رکود رنج می‌برد در واقع ما شرایط رکود تورمی را داریم که این عامل زمینه بیشتری برای فشار بر بانک‌ها ایجاد نموده است.

    قاسمی مدیرعامل بانک پاسارگاد از مدعوین این جلسه ضمن اشاره به موضوع اقتصاد مقاومتی در ایران گفت: در حال حاضر موضوع اقتصاد مقاومتی بوسیله **** معظم انقلاب اسلامی در 24 ماده تدوین و ابلاغ شده است ، در کنار این برنامه از لحاظ نیروی کار و ساختار های سازمان های دولتی بر این مبنا که بتوانند به میزان بیشتری در اختیار بخش خصوصی قرار بگیرند سیاست‌های دیگری نیز در حال اجراست.

    وی در ادامه افزود بر اساس یکی از بندهای این سیاست ها ، به بخش مالی توجه شده است و این نکته حائز اهمیتی است چرا که به عنوان تفسیر این ماده تغییر ساختار مالی به منظور شناسایی نیازهای اقتصادی کشور را در ان می توان دید.

    وی در سخنان خود ضمن اشاره به اینکه در آخرین نشست با همکاران صندوق بین المللی پول در پاسخ به نگرانی آنها مبنی بر چالش های آتی اقتصاد ایران تاکید کرد: در آن جلسه نیز عنوان کردم که ما در یک روند مثبت حرکت می‌کینم اگرچه در برخی سیاست های بانک مرکزی در دولت گذشته نگرانی‌هایی وجود داشت اما امروز بانک مرکزی منطقی عمل می‌کند و ضمن حمایت از بانک‌ها ، دستورالعمل‌ها را بهبود و شفاف کرده است.

    قاسمی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوعات بحث اقتصاد جهانی و مسائل پیش روی ایران، لزوم استفاده از ظرفیت‌های جوانی جمعیت و منابع غنی نفت و گاز در بهبود اوضاع اقتصادی و لزوم ارائه تکنولوژ‌ی‌های تحریمی به ایران از سوی سایر کشورها مطالبی بیان کرد.

    طالبی مدیرعامل بانک کشاورزی در این جلسه ضمن تاکید بر این نکته که بانک‌های ایرانی دوره کاملا دولتی را پشت سرگذاشته‌اند افزود: اکنون 60درصد بانک‌ها دولتی و 40 درصد خصوصی هستند؛ بانک های دولتی ابزاری برای دولت هستند و این نقش واسطه گری مالی را تحت تاثیر قرار می دهدبه گونه ای که نقش اصلی بانک ها را زیر سوال می برد.

    وی با تاکید بر اینکه دولتی بودن بانکها افزایش سرمایه آنها را تحت تاثیر قرار می دهد خاطرنشان کرد: سرمایه این بانک‌ها به علت دولتی بودن محدود است . اقتصاد ایران که متکی بر منابع نفت و گاز حاصل می شود زیرساخت های عظیمی در نقدینگی ایجاد می کند.

    طالبی در سخنان خود به موضوعات هدفمندی یارانه ها و افزایش نقدینگی از این طریق در جامعه ، افزایش قیمت ها ی ناشی از اجرای طرح هدفمندی و هجوم مراکز تولیدی و بنگاه های اقتصادی به بانکها برای دریافت نقدینگی پرداخت و به لزوم توجه به بانکداری اسلامی در اقتصاد ایران تاکید کرد.

    پرویز عقیلی کرمانی مدیرعامل بانک خاورمیانه نیز در این جلسه با اشاره به افزایش نقدینگی کشور در 8 سال گذشته به میزان 10 برابر تصریح کرد:در دولت گذشته بدلیل دو عامل «نقدینگی در باراز داخلی» و « درآمدهای عظیم نفتی » مشکلات را در لایه های زیرین پنهان نمودیم ، اکنون با وجود افراد متحول و زبده در بانک مرکزی متاسفانه به صورت گذشته درآمد نفتی نداریم ، بر همین مبنا پیش بینی ها حاکی از بروز مشکلات در اقتصاد و بانک‌ها حکایت دارد ، ما باید از اقتصاد دولتی به اقتصاد بازار آزاد حرکت نماییم.

    وی در سخنان خود به طرح موضوعاتی همچون کنار گذاشتن ایران از بازارهای دنیا ، ضربه اقتصاد از مالکیت نهادهای غیرمالی توسط بانکها به جای بانکداری و موضوع مهم عدم قانون ورشکستگی بانکها و معضل درتغییر ساختار آنها پرداخت.

    طاهری بهبهانی مدیرعامل بانک سامان از دیگر میهمانان جلسه خاطر نشان کرد:در مورد وضعیت ایران واقعیت هایی وجود دارد مخصوصا در 9 سال گذشته آسیب های جدی حتی از سیاست های معمول اجرایی بر کشور تحمیل شد ، از نمونه های این سیاستهای نادرست بخشنامه های بانک مرکزی که به صورت معما برای بانکها نیز جلوه نموده بود می توان نام برد.

    وی در ادامه افزود: خوشحالیم که وضعیت ایجاد شده بر اساس تلاش های دولت جدید، خردمندانه است، تیم اقتصادی دولت موجب افزایش امید در جامعه شده‌اند. ما به بانک مرکزی و رئیس کل محترم آن که تجربیات ارزنده ای در شبکه بانکی کشور دارند احساس دین می کنیم.

    فتحعلی رئیس هیئت مدیره بانک اقتصاد نوین با اشاره به اینکه اقتصاد ایران اقتصاد متکی به بانک و دولت است افزود: متاسفانه بانک‌های امروزی دچار برخی قواعد و مقرراتی هستند که غیر ضروریند براین مبنا مشکلات و سختی هایی را برای جامعه ایجاد می کنند. در چنین شرایطی بانک ها با چالش های همچون مطالبات معوق ،مشکل سرمایه گذاری و... روبرو هستند.

    بهشتی روی عضو هیئت مدیره پاسارگاد ضمن انتقاد از سرمایه‌گذاری بانک‌هایی که سرمایه کافی در این زمینه ندارند تاکید کرد: بانک‌ها قرار است سرمایه‌گذاری مستقیم کنند اما قرار نیست برای 30 سال به اقتصاد بچسبند.

    وی با اشاره به بحران‌های بانکی سال‌های 2007 و 2010 میلادی ، ریشه این بحران‌ها را منبع اقتصادی برشمرد و گفت: وضعیت نامناسب بانک‌ها در ایران ناشی از تحریم ها و فشارهای خارجی بوده است که البته بانک مرکزی توانست در این زمینه موفق عمل کند.

    انتهای پیام/م
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد

رکورد پروازهای عبوری بر فراز آسمان ایران شکسته شد
مدیرعامل شرکت فرودگاه‌های کشور با بیان اینکه در روزهای گذشته تعداد پروازهای عبوری از فراز آسمان ایران در روز به 684 پرواز رسیده است، گفت: این تعداد پرواز، رشد 40 درصدی درآمدهای هوانوردی را در پی داشته است.
به‌ گزارش خبرگزاری مهر، محمدعلی ایلخانی با اعلام این خبر و با اشاره به ظرفیت آسمان ایران برای انجام 750 پرواز عبوری طی روز، گفت: با تحولات اخیر و تمایل شرکت‌های هواپیمایی به عبور از فضای کشورمان، طی یک ماه گذشته پروازهای عبوری از 480 پرواز به 684 پرواز رسیده است.

وی افزود: با وجود تحریم‌های بیگانگان و عدم رغبت آنان برای شکوفایی و پیشرفت ایران اما ناامنی در فضای کشور اوکراین و همچنین عراق، سبب شده است که شرکت‌های هواپیمایی درخواست‌های خود را برای عبور از فضای ایران به دفتر ایکائو در قاهره ارائه دهند که از این میان می‌توان به شرکت‌هواپیمایی کانتاس استرالیا اشاره کرد.

مدیرعامل شرکت فرودگاه های کشور، اظهار داشت: امنیت پایدار فضای ایران باعث شده تعداد پروازهای عبوری و درآمدهای حاصل از آن فراتر از پیش‌بینی‌های ما برای سال 93 باشد به طوریکه برای سال جاری رشد 30 درصدی پروازهای عبوری پیش‌بینی شده بود در حالی که این رقم طی هفته گذشته به 40 درصد رسیده است.

ایلخانی یادآور شد؛ امنیت پایدار فضای ایران، کوتاه‌شدن مسیر و زمان و کاهش مصرف سوخت از جمله دلایل رغبت شرکت‌های هواپیمایی برای عبور از فضای ایران است.

وی حفظ شرایط پیش آمده و بهره‌مندی بیشتر از تحولات اخیر را منوط به ایجاد راه‌های مستقیم عنوان و خاطرنشان کرد؛ وجود نقاط ممنوعه در فضای کشور باعث شکستگی راه‌ها و افزایش ساعت پرواز و عدم رغبت شرکت‌‌های هواپیمایی خارجی به استفاده از این راه‌های هوایی شده که درصدد رفع آن هستیم.
وی همچنین اعلام کرد؛ بر اساس قانون اگر شرکت‌های هواپیمایی پروازهای خود را بر فراز ایران گسترش دهند از تخفیف در تعرفه عوارض برخوردار خواهند بود.

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها همچنین ارتقای سیستم‌های ناوبری را لازمه افزایش پروازهای عبوری دانست و افزود: پپیش‌بینی ما این است که باید 250 میلیون دلار برای ارتقای سیستم‌های ناوبری هزینه‌ کنیم.

وی یادآور شد: در حال حاضر ما از 10 رادار کنترل هوایی، 6 دستگاه رادار برای نشست و برخاست هواپیما در فرودگاه‌های بین‌المللی و 160 دستگاه کمک ناوبری در ارائه سرویس و خدمات برخوردار هستیم.

ایلخانی توضیح داد: اگر قرار باشد پروازهای عبوری جدیدی بر فراز آسمان ایران افزوده شود نیازمند هم‌سانی سیستم‌های ناوبری با کشورهای ترکیه و افغانستان به‌عنوان کشورهای تحویل دهنده و تحویل گیرنده پرواز هستیم و بر همین اساس دائما کشورهای منطقه را از باب تجهیزات رصد می‌کنیم.

وی با اشاره به درآمدهای حاصل شده از پروازهای عبوری گفت: تعرفه‌ پروازهای عبوری به تناژ هواپیما و طول مسیر بستگی دارد که این رقم از 50 دلار شروع و تا 2 هزار دلار نیز ادامه دارد و به نظر می‌رسد که اتفاقات پیش آمده 50 میلیون دلار به درآمدهای شرکت فرودگاه‌ها در پروازهای عبوری طی یک سال بیفزاید.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
هیلاری کلینتون: داعش را خودمان ساختیم



وزیرخارجه سابق آمریکا در کتاب خود با عنوان "گزینه‌های دشوار" سخنان غافلگیر کننده‌ای را مطرح ساخته و اذعان کرده است که داعش در واقع ساخته دست آمریکا با هدف تقسیم خاورمیانه است.



به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نوشته روزنامه الاهرام، هیلاری کلینتون، وزیر خارجه سابق آمریکا در کتاب خاطرات خود که اخیرا در آمریکا چاپ شد، نوشته است: ما وارد جنگ عراق،‌ لیبی و سوریه شدیم و همه چیز بر وفق مراد و بسیار خوب بود اما ناگهان انقلاب مصر در 30 ژوئن رخ داد و همه چیز ظرف 72 ساعت تغییر کرد.



وی در ادامه آورده است: من به 112 کشور جهان سفر کرده بودم و با برخی از دوستان این توافق حاصل شد تا به محض اعلام تاسیس داعش این گروه به رسمیت شناخته شود اما ناگهان همه چیز فروپاشید. توافق شده بود تا دولت اسلامی(داعش) در روز 5 / 7 / 2013 اعلام شود و ما منتظر اعلام تاسیس آن بودیم تا ما و اروپا هرچه سریعتر آن را به رسمیت بشناسیم.



این مقام سابق آمریکا خاطرنشان کرده است: همه چیز در مقابل ما بدون هشدار قبلی فرو ریخت. اقدام هولناکی رخ داد. ما به توسل به زور فکر کردیم اما ارتش مصر، سوریه‌ یا لیبی نیست؛ ارتش مصر بسیار قدرتمند است و مردم مصر هیچگاه ارتش خود را تنها نمی‌گذارند. زمانی که ما با ناوهای آمریکایی به سمت اسکندریه رفتیم از سوی گروهی از زیردریایی‌های بسیار جدید با نام "گرگ‌های دریا" زیر نظر گرفته شدیم، این زیردریایی‌ها به جدیدترین سلاح‌ها و تجهیزات رهگیری مجهز بودند. زمانی که تلاش کردیم به دریای سرخ نزدیک شویم با جنگنده‌های قدیمی میگ 21 روسیه غافلگیرشدیم اما مساله عجیب‌تر این بود که رادارهای نتوانستند بفهمند این جنگنده‌ها از کجا آمدند و به کجا رفتند.

کلینتون در ادامه نوشته است: ما ترجیح دادیم برگردیم. حمایت و پشتیبانی مردم مصر از ارتش بیشتر شده بود. چین و روسیه نیز مخالفت خود را با این اوضاع اعلام کردند و ناوها بازگردانده شدند؛ هنوز هم نمی‌دانیم که چگونه با مصر و ارتشش تعامل و برخورد داشته باشیم. اگر علیه مصر متوسل به قدرت می‌شدیم شکست می‌خوردیم و اگر مصر را رها می‌کردیم چیز مهمی را از دست می‌دادیم. مصر قلب جهان عرب و جهان اسلام است و ما تلاش داشتیم تا از طریق اخوان المسلمین و از طریق داعش این کشور را تحت کنترل درآورده و آن را تقسیم کنیم و پس از آن به کشورهای حوزه خلیج فارس برویم. کویت اولین کشوری بود که از طریق دوستان ما در آنجا آماده بود و سپس عربستان و بعد از آن امارات و بحرین و عمان مد نظر ما بودند و پس از آن منطقه عربی کاملا تقسیم می‌شد و به صورت کامل آن را تحت کنترل در می‌آوردیم. ما منابع نفت و گذرگاه‌های آبی را تحت تصرف خود درمی‌آوردیم. اگر برخی از اختلافات میان آن‌ها وجود داشت اوضاع تغییر می‌کرد.



انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
کرج جرم‌خیزترین شهرستان البرز



فرمانده‌ی انتظامی شهرستان کرج گفت: حفظ امنیت روانی شهروندان به میزان تأمین امنیت فیزیکی آنان اهمیت دارد.



سرهنگ «سیدحسین سیدحقیقی»، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، در البرز، اظهار کرد: شهرستان کرج به نسبت سایر شهرستان‌های استان جمعیت بیشتری را در خود جا داده که بیشتر آنها بومی این شهرستان نیستند.



وی افزود: تنوع قومیتی و جمعیت زیاد این شهرستان باعث شده که 75 درصد جرائمی که در البرز به وقوع می‌پیوند، در این شهرستان به ثبت برسد.



سیدحقیقی خاطرنشان کرد: پیش از شهرستان شدن فردیس 92 درصد مجموع جرائم استان البرز در کرج به‌وقوع می‌پیوست اما با مستقل شدن فردیس به‌عنوان پنجمین شهرستان البرز از آمار وقوع جرم در کرج کاسته شد.



وی ادامه داد: آرامش شهروندان تنها به حفظ امنیت فیزیکی آنان محدود نمی‌شود، چون تا زمانی که افراد به‌لحاظ روانی در آرامش به سر نبرند امنیت فیزیکی آنها آن طور که باید و شاید مورد توجه قرار نمی‌گیرد از همین‌رو مجموعه‌ی نیروی انتظامی به همان میزان که به تأمین امنیت فیزیکی شهروندان اهمیت می‌دهد برای تأمین امنیت ذهنی و روانی آنان نیز تلاش می‌کند.



سیدحقیقی تصریح کرد: با راه‌اندازی مرکز فوریت‌های پلیسی استان البرز بازه‌ی ابلاغ مأموریت‌ها و زمان خدمات‌رسانی مأموران پلیس به شهروندان کرجی به میزان قابل توجهی کاهش یافته که بدون شک این امر در افزایش امنیت روانی مردم تأثیر مثبت زیادی دارد.



این مسئول خاطرنشان کرد: باید شرایطی ایجاد شود که مردم پلیس را دوست و یاور خود در همه‌ی امور بدانند و برای افزایش ضریب امنیت در محدوده‌ی زندگی خود با علاقه با این مجموعه همکاری کنند.



انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
با اشاره به اعلام کناره‌گیری خاتمی و ناطق نوری از صحنه سیاست
عبدالله ناصری: کنش‌ سیاسی خاتمی و ناطق نوری ادامه می‌یابد



یک عضو بنیاد باران با اشاره به اعلام کناره‌گیری سیدمحمد خاتمی و علی‌اکبر ناطق نوری از صحنه سیاست، گفت: خاتمی و ناطق نوری به دنبال کسب قدرت سیاسی و اجرایی نیستند اما کنش سیاسی خود را ادامه می‌دهند.



عبدالله ناصری در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در این رابطه اظهار کرد: چنین شخصیت‌هایی بر اساس مبانی و اعتقادات روشن پا به عرصه سیاسی گذاشته‌اند و چون برای اهداف خود ارزش قائلند به دنبال تلاش برای تحقق این اهداف هستند.



وی افزود: در حال حاضر ممکن است نوع و سطح کیفیت سیاسی خاتمی و ناطق تغییر کرده باشد و آنها تلاش برای حضور در عرصه مدیریت سیاسی و اجرایی کشور و کسب قدرت در نهادهای حکومتی را کنار گذاشته‌اند و به نسل‌های جدید واگذار کرده‌اند که این تصمیم می‌تواند یک الگوی بسیار خوب باشد تا دیگران نیز قدرت سیاسی را به نسل‌ جدید واگذار کنند اما کنش‌گری سیاسی خود را ادامه دهند.



این فعال سیاسی اصلاح‌طلب همچنین با بیان اینکه "در کشورهای توسعه‌یافته اینچنین تصمیمات سیاستمداران طبیعی و قابل قبول است"، اظهار کرد: اگر ایران می‌خواهد در مدار توسعه‌یافتگی قرار بگیرد باید صاحبان قدرت سیاسی جایگاه قدرت رسمی خود را به نسل‌های جوان‌تر واگذار کنند. اکنون خاتمی و ناطق نوری کنش‌گری خود را در صحنه سیاسی و اجتماعی ادامه می‌دهند اما به دنبال کسب قدرت سیاسی نیستند.



وی چنین تصمیمی را نشان‌دهنده اوج بلوغ و رشدیافتگی سیاسی خاتمی و ناطق نوری دانست و اظهار کرد: سیاستمداران باید در دوره‌ای بر اساس اهداف و برنامه‌های خود به دنبال کسب قدرت سیاسی باشند و دوره‌ای هم باید از عرصه قدرت سیاسی و اجرایی کنار روند اما دیدگاه‌های خود را در جامعه ترویج کنند. به نظر من سیدمحمد خاتمی به اندازه کافی نیرو تربیت کرده است که حتی اگر خانه‌نشین شود این عده بتوانند دیدگاه‌های وی را دنبال کنند.



این عضو بنیاد باران در همین راستا بر ادامه اندیشه‌ورزی اصلاح‌طلبی تاکید کرد و گفت: خاتمی با چنین تصمیمی اعلام کرد که با کناره‌گیری وی، اندیشه اصلاح‌طلبی کنار نمی‌رود.



ناصری با بیان اینکه "در ایران به دلیل رشد نیافتگی سیاسی، ضعف‌های اخلاقی و جاه‌طلبی کانون‌های قدرت وجود دارد"، خاطرنشان کرد: در این شرایط وقتی یک شخصیت سیاسی ظهور و بروز می‌کند عده‌ای سعی می‌کنند وی را حذف کنند. در واقع خاتمی با کناره‌گیری خود به این کانون‌های قدرت اعلام کرد که قصد حضور مجدد در عرصه قدرت سیاسی را ندارد و صرفاً به دنبال اندیشه‌ورزی و گسترش دیدگاه‌های خود است.



وی به ضرورت وجود نسل‌های جدید در مدیریت سیاسی و اجرایی کشور اشاره کرد و افزود: در تربیت نسل مدیران جدید در هشت سال گذشته شکاف عمیقی ایجاد شد که اگر این اتفاق رخ نمی‌داد مدیران جدید و ورزیده به صورت منطقه‌ای تربیت می‌شدند به گونه‌ای که دیگر امروز نیاز نبود روحانی برای تبیین اندیشه‌های اصلاح‌طلبی خود مجبور باشد از مدیران نسل اولیه انقلاب استفاده کند.



این عضو بنیاد باران در پایان با بیان اینکه "تمام سیاست‌ورزان حق دارند تا آخر حیات خود کنش سیاسی داشته باشند"، تصریح کرد: با این وجود باید در عرصه مدیریت اجرایی کشور از ظرفیت نسل‌های جدید استفاده کرد. به نظر من ناطق نوری و خاتمی تنها از عرصه قدرت سیاسی و اجرایی کشور کناره‌گیری کرده‌اند اما کنش‌گری سیاسی آنها ادامه می‌یابد.



انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
غرویان در گفت‌وگو با ایسنا:
حذف عنوان«آیت‌الله‌العظمی»از سایت سیستانی وجه حسنه دارد


یک استاد حوزه گفت: اقدام آقای سیدعلی سیستانی در حذف عنوان «آیت‌الله‌العظمی» از وب سایتشان درسی است به دیگران که وجه حسنه‌ دارد.



حجت‌الاسلام والمسلمین محسن غرویان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با اشاره به تغییر عنوان «آیت‌الله‌العظمی سیستانی» به «حضرت آقا سیدعلی حسینی سیستانی» بر روی وب سایت وی، اظهار کرد: این اقدام آیت‌الله سیستانی یک مساله اخلاقی و تواضعی است که برخی بزرگان مانند آیت‌الله بهجت نیز دست به چنین اقدامی زده‌اند.



وی افزود: آیت‌الله بهجت اجازه ندادند که پشت رساله ایشان آیت‌الله بنویسند و ایشان نوشتند «العبد محمدتقی بهجت» و بر سر مزار ایشان در حرم حضرت معصومه (س) نیز همین عنوان نوشته شده است.



این استاد حوزه ادامه داد: این موضوع مساله اخلاقی و عرفانی است که شخصیتی که دست به چنین کاری می‌زند خود را متواضع می‌کند و آیت‌الله سیستانی نیز به همین انگیزه این اقدام را انجام دادند.



غرویان با انتقاد از تلاش برخی برای استفاده القاب و عناوینی در مورد آنها، گفت: واقعیت این است که در جامعه ما عناوین، آثاری دارد هر چند که این القاب و عناوین اعتباری هستند اما آثار حقیقی نیز دارند و تفاوت ایجاد می‌کنند. عناوین دانشگاهی مانند استاد و دکتر نیز از این گزند مصون نیستند. جایی کسی مدارج علمی بسیاری طی کرده و مستحق عنوان دکتری یا آیت‌اللهی است، اما چنین عناوینی را به او اطلاق نکرده و از او دریغ می‌کنند که این نیز جفا و غلط است.



وی اظهار کرد: از سوی دیگر برخی نیز القاب بسیاری برای خود می‌نویسند یا به اطرافیان خود می‌گویند که این القاب را تکرار کنند تا میان دیگران نیز جا بیفتد که از این افرادِ سوء استفاده‌کنندهِ نیز زیاد داریم. در مطبوعات ما نیز متاسفانه این مساله رعایت نمی‌شود و القابی به برخی افراد اطلاق می‌شود که استحقاق آن را ندارند یا برعکس از کسانی که مستحق القابی هستند این القاب و عناوین را دریغ می‌کنند. حجت‌الاسلام را آیت‌الله می‌نویسند و آیت‌الله را حجت‌الاسلام. ما در این موضوع ضابطه و قانون مشخصی نداریم یا اگر باشد نیز رعایت نمی‌شود.



این استاد حوزه ادامه داد: کسانی که به دنبال عناوین هستند نقص، کمبود و خلائی دارند که می‌خواهند با این عناوین این خلاءها را پر کنند، اما واقعیت با این عناوین عوض نمی‌شود. کسی که اطلاعاتش در حد اجتهاد نیست با صدها عنوان نمی‌تواند قوه اجتهاد پیدا کند و کسی که مجتهد است اگر عناوین شایسته او را نگویند نیز از معلومات آن فرد کم نمی‌شود. انسان اگر به نفس خود مراجعه کند واقعیت خودش را می‌بیند.



انتهای پیا
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
کواکبیان: اصلاح‌طلبان حامی مردم غزه هستند/برخی رسانه‌ها اخلاق را رعایت نمی‌کنند



رئیس دوره‌ای شورای هماهنگی جبهه اصلاحات گفت:‌ اصلاح‌طلبان در راستای فرمایشات امام ***** (ره) و بر اساس اهداف جمهوری اسلامی ایران از مردم فلسطین حمایت می‌کنند.



به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، مصطفی کواکبیان پس از اهدای خون در جهت حمایت از مردم غزه، اظهار کرد: اصلاح‌طلبان از مردم غزه حمایت می‌کنند اما معتقدیم حمایت به معنای لشکرکشی نیست و این حمایت باید از طریق دیپلماسی و حمایت معنوی دنبال شود.



وی همچنین با انتقاد از تلاش برخی رسانه‌های کشور برای استفاده ابزاری از تحولات غزه در جهت تخریب اصلاح‌طلبان، افزود: ما باید وحدت ملی و اجماع همگانی در حمایت از مظلومان فلسطین و مقاومان غزه را به نمایش بگذاریم. اینکه عده‌ای بگویند فقط ما طرفدار فلسطین هستیم، یک نوع خلاف اهداف **** جمهوری اسلامی ایران است.



کواکبیان در همین رابطه افزود: ما باید نشان دهیم همه مردم ایران حامی مردم غزه بوده و هیچ‌کس مخالف این حمایت‌ها نیست. با این وجود عده‌ای از این موضوع استفاده انحصاری و ابزاری می‌کنند در حالیکه کسی جهت‌گیری این رسانه‌ها را باور نمی‌کند زیرا این رسانه‌ها تعمدا در جهت ایجاد اختلاف حرکت می‌کنند.



دبیرکل حزب مردم‌سالاری در پایان اظهار کرد: اقدامات این رسانه‌ها در جهت بی‌اهمیت جلوه دادن جنگ غزه از نظر اصلاح‌طلبان، دور از اخلاق و تقوای جمعی است.



انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
/سفر روحانی به چهارمحال و بختیاری/
روحانی: نرمش ذلیلانه، ممنوع



رئیس‌جمهور با تقدیر از حمایت مردم ایران از مردم مظلوم غزه، با اشاره به سیاست خارجی دولت یازدهم گفت: ما نرمش قهرمانانه خواهیم داشت و نرمش ذلیلانه و تسلیم در برابر قدرت‌های بزرگ، ممنوع است.





دنیای اسلام با معضلات فراوانی مواجه است


به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، حجت‌الاسلام والمسلمین روحانی که در ادامه سفرهای استانی خود به استان چهارمحال و بختیاری سفر کرده است در ابتدای سخنان خود با اشاره به ویژگی‌ها و دلاوری‌های مردم این منطقه در طول تاریخ، گفت: در سالروز جنبش مشروطیت که سرآغاز آزادی از استبداد و قانون‌گرایی در ایران و سرآغاز تمدن نوین در ایران عزیز بود، در جمع شما حضور پیدا کرده‌ام. مردم این دیار و عشایر این منطقه نقش تأثیرگذاری در پیروزی جنبش بزرگ مشروطیت در ایران داشتند.



وی ادامه داد: دیروز سالروز امضای فرمان مشروطیت بود و کیست که نداند علما، بزرگان، مجتهدین، مراجع، عشایر، ایلات و مردمان فداکار این سرزمین چه نقش بزرگی برای آن تحول و انقلاب بزرگ ایفا کردند. اکنون بیش از 100 سال از آن زمان می‌گذرد اما عشایر، ایلات، بزرگان و نخبگان این سرزمین همچنان دارای همان ویژگی‌ها هستند و این ویژگی‌ها را ادامه خواهند داد. ایستادگی در برابر انواع استبداد و مداخلات خارجی و حرکت در مسیر قانون‌گرایی و اخلاق.





رئیس جمهور با اشاره به نقش مردم چهارمحال و بختیاری در پیروزی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، ادامه داد: بسیار خرسند هستم که یادآوری کنم اولین استانی که سال گذشته برای تبلیغات انتخاباتی انتخاب کردم، این استان بود. پارسال در آغاز تبلیغات خود در جمع مردم شهرکرد اعلام کردم که می‌خواهم از بام ایران با مردم ایران صحبت کنم. امروز نیز به همان شهر عزیز و دیار پرافتخار بازگشته‌ام تا به شما مردم بگویم به عهد پارسال خود وفادارم و هر آنچه را که پارسال در سخنرانی شهرکرد گفته‌ام پای آن ایستاده‌ام و ان ‌شاألله با هم مسیر پیشرفت، تعالی و ترقی ایران عزیز به ویژه بام ایران، شهرکرد و چهارمحال و بختیاری را به پیش خواهیم برد تا فقر و مشکلات از ایران‌مان و از این دیار و منطقه رخت بربندد.





روحانی ادامه داد: راه تاریخی ما مشخص است؛ وحدت، یکپارچگی و برادری که ما این موضوع را در این دیار و بین اقوام و طوایف مختلف این منطقه مشاهده می‌کنیم.





رئیس جمهور افزود: من می‌دانم که این استان دارای مشکلات فراوانی است و همه ما می‌دانیم که نه تنها ایران، بلکه امروز منطقه ما و دنیای اسلام با معضلات فراوانی مواجه است. مردم ایران در این روزهای اخیر و در یک ماه گذشته مقاومت دلیرانه مردم بزرگ و صبور غزه و فلسطین را مشاهده کردند و از مردم این منطقه حمایت کردند.





وی با تشکر از حمایت مردم ایران از مردم مظلوم غزه، و ایستادگی مردم این منطقه در برابر جنایت‌های **** صهیونیستی، گفت: مردمی که در برابر بمب‌ها و موشک‌های اهدایی استکبار که به دست ظالمانه‌ترین گروه خونخوار یعنی صهیونیست‌ها استفاده می‌شود، ایستادگی و مقابله کردند و پیروز شدند و پیروز خواهند شد.



امروز سیاست خارجی ایران با دیروز متفاوت است


رئیس‌جمهور در ادامه سخنان خود در جمع مردم استان چهارمحال و بختیاری، با بیان اینکه "مردم ایران از روز اول در کنار مظلومان عالم و مردم کشورهای مسلمان بوده‌اند"، اظهار کرد: این مردم نه تنها برای منافع ایران که برای منافع جهان اسلام و مظلومان تلاش کرده‌اند.



روحانی با بیان اینکه "دولت در یک سال گذشته گام‌های اولیه را در مسائل مهم کشور برداشته است"، خاطرنشان کرد: در زمینه مسائل اقتصادی، سیاست خارجی، سیاست داخلی، فرهنگی و اجتماعی گام‌های روشن و آشکاری را به کمک مردم، هدایت *****، لطف خداوند و توجهات حضرت ولی عصر (عج) برداشته است.



وی با اشاره به حوزه سیاست خارجی ادامه داد: امروز سیاست خارجی ایران با دیروز متفاوت است و دولت توانسته هفت میلیارد دلار از اموال مردم ایران را از چنگ ظالمان خارج کند و قدم‌های بعدی را مردم با قدرت برمی‌دارند. دنیا می‌داند دیگر تحریم و تهدید تأثیرگذار نیست.



رئیس‌جمهور همچنین افزود: همانطور که ***** فرموده‌اند، ما نرمش قهرمانانه خواهیم داشت. نرمش ذلیلانه و تسلیم در برابر قدرت‌های بزرگ، ممنوع است. ما با دنیا سخن می‌گوییم و با منطق و استقلال از طریق معیارهای اسلامی و سیره پیامبر (ص) و ائمه به دنبال بازپس‌گیری حقوق مردم هستیم.



روحانی به مسائل اقتصادی کشور نیز اشاره کرد و گفت: امروز نسبت به پارسال ثبات و آرامش بیشتری در زمینه اقتصادی وجود دارد و مردم دیگر امروز برای خریدن ارز خارجی و سکه حرص نمی‌ورزند و آنها را به عنوان ذخیره زیر تشک هدایت نمی‌کنند. مردم امروز احساس ثبات می‌کنند و این ثبات و آرامش که با کمک مردم به دست آمده مهمترین پایه برای سرمایه‌گذاری در کشور است.



وی با بیان اینکه "امروز سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی به سمت ایران حرکت کرده‌اند"، خاطرنشان کرد: هم‌اکنون ده‌ها طرح در استان چهارمحال و بختیاری برای سرمایه‌گذاری در حال بررسی است و شما شاهد چهارمحال و بختیاری و شهرکردی جدید و توسعه‌یافته خواهید بود.





باید در مساله آب هم صرفه‌جویی کنیم


رییس‌جمهور در ادامه سخنرانی خود در جمع مردم شهرکرد به وجود مشکلات آبی در کشور اشاره کرد و گفت: مردم ما مردمی عدالت‌جو، بزرگوار و همزیست با دیگران هستند که به حقوق یکدیگر توجه دارند. قطعا اگر طرحی در حوزه تامین منابع آب استان وجود داشته باشد که به مردم و همچنین به چشمه‌سارهای استان لطمه وارد کند دولت خود مانع آن خواهد شد.





وی اضافه کرد: همان‌طور که در اهواز اعلام کردم تمام سرشاخه‌های کارون و زاینده‌رود برای همه استان‌های مسیر راه است.





روحانی با بیان این‌که ملت ایران طرفدار حق و عدالت است، خاطرنشان کرد: همه مردم باید از آب آشامیدنی استفاده کنند، اما آنجایی که استفاده‌های دیگر از آب مطرح باشد، حساب و کتابی وجود دارد و حقوق همه مردم باید لحاظ شود و در این باره عادلانه عمل شود. این دولت بر مبنای قانون، عدالت و مساوات و بر مبنای حقابه همه کشاورزان و همه کسانی که از آب بهره می‌برند به شکل عادلانه رفتار خواهد کرد لذا نسبت به مساله آب نگرانی نداشته باشید.





رییس‌جمهور با بیان این‌که شورای عالی آب، دولت تدبیر و امید، مقام معظم ***** و **** جمهوری اسلامی کارها را بر مبنای عدل و حق پیش خواهند برد، ادامه داد: همه مردم ایران باید بدانند که ما باید در مساله آب هم صرفه‌جویی کنیم و هم از آب به طریق علمی استفاده کنیم، زیرا کشور ما بر روی کمربند خشکی قرار گرفته است و اگرچه چند منطقه ایران از لحاظ وضعیت آب نبستا متعادل و خوب هستند اما کشور ما کشور خشکی است.





وی با بیان این‌که کشور در سال‌های اخیر دچار مشکل خشکسالی بوده است، افزود: در استان چهارمحال و بختیاری ریزش رحمت آسمانی در زمان ترسالی نسبت به خشکسالی دو برابر می‌شود، بنابراین باید حواسمان جمع باشد و به بهترین نحو از آب استفاده کنیم.





روحانی مساله آب به ویژه آب آشامیدنی را از مشکلات استان چهارمحال و بختیاری دانست و تاکید کرد: یکی از طرح‌هایی که من می‌خواهم در این سفر اعلام کنم طرح بن بروجن است که آب آشامیدنی را از منطقه بن به شهرکرد و در نهایت به بروجن و همه شهرها و روستاهای مسیر راه می‌رساند، البته این طرح یک روزه اجرا نمی‌شود و چند ساله خواهد بود اما این کار انجام خواهد شد.





رییس‌جمهور اضافه کرد: دولت همراه با بخش خصوصی این طرح را اجرایی و عملیاتی خواهیم کرد و تلاش می‌کنیم در همین دولت یازدهم طرح آبرسانی را به مرحله اجرا در آوریم، البته قول وزارت نیرو تا پایان سال 95 است، اما من کمی احتیاط می‌کنم و می‌گویم تا پایان دولت این کار انجام خواهد شد.



سلامت وبیمه مردم برای دولت دارای اهمیت ویژه‌ای است
رئیس جمهور در ادامه سخنانش در جمع مردم شهرکرد گفت: علاوه بر پروژه‌ی انتقال آب بن بروجن طرح‌هایی چون ونک، و احداث سد در شهرستان لردگان را نیز اجرا می‌کنیم.





وی افزود: مساله‌ی مهم بعدی استان و کشور احداث راه‌آهن شهرکرد و اهواز است. ان‌ شاءالله اصفهان را از طریق شهرکرد و از طریق چهارمحال و بختیاری به خوزستان واهواز متصل می‌کنیم.





وی ادامه داد : این خط موجب آبادانی استان می شود و تحول بزرگی را رقم می‌زند. این طرح بیش از یک میلیارد دلار بودجه نیاز دارد. بنده در محضر شما انجام این طرح را اعلام می‌کنم ،اجرای این پروژه به وزارت راه و شهرسازی ابلاغ شده . این طرح به عنوان طرح مصوب دولت باید آغاز شود.





رییس جمهور همچنین با اشاره به زمان بندی این پروژه گفت: طراحی و برنامه ریزی این است که طی 7 سال پروژه راه آهن به استان انجام شود. پل‌ها و تونل‌های طولانی باید ساخته شود، البته این تونل با آن تونلی که شما گفتید فرق دارد و باید احداث شود تونل‌های مختلف باید ایجاد شود تا ان شاءالله این خط برای توسعه استان عملیاتی شود.





رئیس جمهور از عملیاتی شدن پروژه‌ی خط آهن استان چهار محال بختیاری در دولت یازدهم سخن گفت و افزود: این طرح توسط سرمایه‌گذاران بخش خصوصی داخلی و خارجی انجام خواهد شد. بنده اعلام می‌کنم همه مسئولان بایدتلاش کنند تا این طرح 5 ساله انجام شود.





روحانی تکمیل پروژه فولاد سازی و راه‌اندازی تولید آهن اسفنجی و تولید ورق گالوانیزه را از دیگر پروژه‌های دولت در استان چهار محال و بختیاری اعلام کردند و افزود: بر اساس قول مسئولان اجرای این طرح‌ها با بخش خصوصی و دولتی است. صندوق توسعه ملی نیز به این پروژه کمک می‌کند. این پروژه‌ها طی سال های 94 و 95 عملیاتی می‌شود. این پروژه‌ها برای اشتغال و توسعه استان بسیار اهمیت دارد.





وی از تبدیل استان چهار محال بختیاری به قطب گردشگری کشور خبر داد و افزود: طرح چهارم دولت برای استان شما تبدیل چهار محال بختیاری به قطب گردشگری کشور است . بنده این قول را سال گذشته در سفر تبلیغاتی‌ام به شهرکرد اعلام کردم. همین‌جا به معاونت میراث فرهنگی و صنایع دستی و گردشگری اعلام می‌کنم که باید طرح جامع گردشگری را تا پایان سال تهیه و تصویب کند.





وی خاطرنشان‌کرد که طرح‌های گردشگری، صنایع دستی و میراث فرهنگی که باید 6 هزارشغل جدید ایجاد کند با کمک بخش خصوصی و صندوق توسعه ملی انجام می‌شود.





رئیس جمهور با اشاره به استقبال مردم در سفر به استان چهار محال بختیاری گفت: بر اساس اظهارات استاندار در تعطیلات عید فطر بالغ بر یک میلیون گردشگر وارد استان شد. استان ظرفیت خوبی برای پذیرش گردشگران دارد.





روحانی از به بهره برداری رسیدن 79پروژه اقتصادی در طی سالهای 93 و94 در استان چهار محال بختیاری سخن گفت و افزود: غیر از 4 طرح مهم اعلام شده ان شاءالله به حول و قوه الهی 79 پروژه طی سال های 93 و 94 به اتمام می‌رسد. این پروژه‌ها بالغ بر 206 میلیارد تومان بودجه نیاز دارد . 76 پروژه در سال جاری و 3پروژه در سال 94 به بهره برداری می‌رسد.





رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنانش سلامت وبیمه مردم را دارای اهمیت ویژه‌ای در دولت یازدهم دانست و افزود: طرح سلامت در 2 ماه گذشته همه مردم را زیر پوشش خودقرار داد. اینجا اعلام می‌کنم هر کس بیمه نیست برود و دراین طرح ثبت نام کند. همه مردم از طرح جدید تحول سلامت برخوردار می‌شوند.





وی ادامه داد: مردم عزیزی که تا 2 ماه قبل وقتی به بیمارستان‌ها مراجعه می‌کردند، ناچار بودند بیش از 37 درصد مخارج بیمارستان را پرداخت کنند. بر اساس گزارش وزیر بهداشت و درمان در شهرها این میزان به 7 درصد و در روستاها به 5 درصد تقلیل یافته است. بنابراین این طرح ادامه می‌یابد تا مردم از نظر سلامت وبیمه در خطر نباشند.





روحانی از خریداری شدن بیش از 7 میلیون تن محصولات کشاورزی توسط دولت خبر داد وافزود: از شهریور ماه سال گذشته که قیمت تضمینی محصولات کشاورزی توسط دولت اصلاح شد، بیش از 7 میلیون تن محصولات کشاورزی توسط دولت خریداری شده است. این اقدام نشان از برنامه ریزی دقیق در حوزه‌ی کشاورزی دارد که ان شاء الله قدم‌های موثر دیگری نیز در این حوزه برخواهیم داشت.





انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
افخم خبر داد: برگزاری مذاکرات با 1+5 به زودی/ احضار کاردار بحرین به وزارت خارجه



سخنگوی وزارت خارجه گفت: با توجه به این‌که امروز افکار عمومی دنیا نسبت به وقایع منطقه بیدار شده‌اند لازم است تا دولت‌های غربی در سیاست‌های خود در رابطه با حمایت بی ‌چون و چرا از **** صهیونیستی تجدیدنظر کنند.

به گزارش خبرنگار سیاسی خارجی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، مرضیه افخم در نشست خبری امروز (چهارشنبه) با تبریک روز خبرنگار در پاسخ به سوالی در رابطه با اظهارات سخنگوی وزارت خارجه آمریکا مبنی بر نگرانی در خصوص برنامه هسته‌ای و علاوه بر آن نقض حقوق بشر و فعالیت‌های تروریستی در ایران، خاطرنشان کرد: این اظهارات جدید نیست و اظهارات تکراری مقام‌های آمریکایی است ولی آن چیزی که امروز بیشتر مایه نگرانی است حمایت همه جانبه آمریکا از **** صهیونیستی است.

وی ادامه داد: آمریکا چشم خود را بر واقعیت‌های منطقه و افکار عمومی بیدار بسته و همچنان به صورت همه جانبه ار **** صهیونیستی حمایت می‌کند.

سخنگوی وزارت خارجه کشورمان با بیان این‌که آمریکا دچار سوء محاسبه شده است، گفت: حمایت‌های آمریکا از **** صهیونیستی آنها را از واقعیت‌های منطقه دور کرده است چرا که **** صهیونیستی زندان بزرگی را برای فلسطینی‌ها ایجاد کرده بود ولی در حال حاضر خود زندان‌بان این زندان شده و نکته قابل توجه این است که آمریکا از این زندان‌بان حمایت می‌کند.

وی ادامه داد: لازم است این تحولات و واقعیت‌های منطقه را کاملا" واقع‌بینانه و با چشم باز بررسی کنیم.

افخم تصریح کرد: ما مسئولان آمریکایی را دعوت می‌کنیم که فقط یک بار تصاویر منشتر شده از فلسطین را در شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌ها ببینند. از آنها می‌خواهیم تصاویری که خشم افکار عمومی جهان را برانگیخت، تصاویر زنان، کودکان و قربانیان جنایت‌های **** صهیونیستی را یک بار مرور کنند.

سخنگوی وزارت خارجه کشورمان با تأکید بر این‌که امروز ملت‌ها بیدار شده‌اند، گفت: دولت‌های غربی که امروز از افکار عمومی خود هم عقب مانده‌اند باید در سیاست‌های حمایت‌گرانه و همه جانبه خود از **** صهیونیستی تجدیدنظر کنند.

وی درباره مذاکرات ایران و 1+5 در زمان تمدید توافق ژنو اظهار کرد: امیدواریم طبق تفاهماتی که به عمل آمده و بر اساس جدول زمانی که هنوز قطعی نشده مذاکرات صورت گیرد. در عین حال اولین دور مذاکرات بزودی شروع خواهد شد.

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان همچنین درباره اهداف سفر حسین امیرعبداللهیان، معاون عربی و آفریقای وزارت امور خارجه به آلمان نیز گفت: گفت‌وگوهای بین ایران و آلمان در سطح مختلف و در حوزه مسائل منطقه‌ای و دوجانبه به طور مرتب انجام شده است. سفر معاون وزیر خارجه نیز در پاسخ به سفر همتای خود به تهران بوده است. در این سفر نیز موضوعات مربوط به تحولات منطقه‌ای مطرح می‌شود. این رایزنی‌ها کمک می‌کند که دیدگاه‌های مقامات آلمانی درباره تحولات جاری به واقعیات نزدیک‌تر شود. رایزنی‌های مستمر دو کشور هم فعال شدن زمینه‌های همکاری در حوزه‌های مختلف را فراهم می‌کند.

افخم همچنین درباره اخبار منتشر شده در خصوص آزادی تعدادی از ایرانیان زندانی شده در قطر نیز گفت: موضوع ایرانی‌ها به طور کلی و اساسی مورد توجه وزارت خارجه است. گفت‌وگوهایی با کشورهای مختلف برای حل و فصل مشکلات ایرانیان آغاز شده است. بخشی از آنها به نتیجه رسیده و در حال تبادل این زندانیان هستند. ارائه خدمات کنسولی به طور مرتب در جریان است و بخش کنسولی به طور مستمر این موضوع را پیگیری می‌کند.

وی با بیان اینکه متاسفانه بخش زیادی از ایرانیانی که در خارج از کشور دچار مشکلات این‌چنینی می‌شوند ناشی از عدم اطلاع از قوانین کشورهای مقصد است، گفت: همواره به ایرانیان توصیه کرده‌ایم در مواقع سفر به خارج از کشور از بخش کنسولی، اطلاعاتی راجع به مقررات و قوانین کشورهای مقصد کسب کنند تا به مشکلاتی بر نخورند و در همین زمینه بخش کنسولی ما پیگیر مشکلات ایرانیان است تا از طریق روابط دوجانبه مسائل را حل کند البته گاهی خلاءهای قانونی وجود دارد که باید قوانین مربوط تنظیم شود تا مشکلات رفع شود و ایرانی‌های زندانی بتوانند به کشور باز گردند.

افخم در ادامه در پاسخ به پرسش خبرنگار ایسنا درباره مطالب منتشر شده در رسانه‌های عربی مبنی بر پذیرش طرح مصر از سوی ایران، گفت: موضع اصولی ما این بوده است که هر طرحی که خواسته و منافع گروه‌های فلسطینی را در بر گیرد از آن حمایت می‌کنیم. این طرح باید رضایت گروه‌های فلسطینی را جلب کند و تامین‌کننده خواسته آنها باشد.

وی توضیح داد: کشورهای دیگر را هم دعوت کردیم که اعمال فشار کنند تا حقوق مسلم فلسطینی‌ها تامین شود و در این طرح‌ها لحاظ گردد. چنانچه هر طرحی در این چارچوب قرار گیرد ما از آن حمایت می‌کنیم.

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در پاسخ به پرسش دیگر خبرنگا ایسنا درباره نامه اعتراضی سفیر امارات در سازمان ملل به بان‌کی‌مون در خصوص برافراشته شدن پرچم ایران در جزیره ابوموسی، گفت: دفتر نمایندگی ایران در پاسخ به این نامه، نامه‌ای دیگر را منتشر کرد و در اختیار مراجع ذیربط در سازمان ملل قرار داد.

وی افزود: اقدامات ایران بر اساس اصول حاکمیتی خودش اعمال می‌شود و ما در اجرای اصول حاکمیتی خود در محدوده تمامیت ارضی خودمان عمل کردیم و چنین اظهارنظری از سوی مقامات اماراتی دخالت در امور داخلی ماست و در عین حال حسن نیت خود را برای گفت‌وگو و توسعه روابط با همسایگان اعلام کرده‌ایم.

افخم همچنین درباره آخرین اخبار در خصوص وضعیت خبرنگار بازداشت شده واشنگتن پست در ایران نیز گفت: هنوز خبر جدیدی در این باره مطرح نشده در صورتیکه خبر جدیدی مطرح شود اعلام می‌کنیم.

به گزارش ایسنا، سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان اضافه کرد: پرچم ایران در ابوموسی پیش از این نیز برافراشته بود. این پرچم اخیرا برافراشته نشده است و این موضوع در راستای اجرای اصول حاکمیتی ما است و ما در اجرای اصول حاکمیتی خود عمل کردیم.

افخم در پاسخ به پرسش دیگری درباره استعفای معاون وزیر خارجه انگلیس به دلیل مواضع این کشور در خصوص تحولات در غزه، گفت: افکار عمومی به طور کاملا مشهودی از دولت‌های غربی جلو زده‌اند و واکنش و حساسیت دولت‌های غربی نسبت به جنایات **** صهیونیستی در غزه واکنش مبتنی بر آگاهی وجدان عمومی و حس انسانی نسبت به آنچه که در حال وقوع است، می‌باشد. همه شاهد بوده‌ایم که کشورهای مختلف نسبت به این جنایات واکنش نشان داده‌اند و طبعا هر انسان آزادی که وجدان بیداری دارد نمی‌تواند نسبت به این رویدادها بی‌تفاوت باشد و این رفتاری مبتنی بر حس انسان دوستی، توجه و مسئولیت‌پذیری نسبت به آن چیزی است که در قبال انسان‌های دیگر به ویژه در فلسطین و غزه رخ می‌دهد و در محاصره هستند، است.

وی تاکید کرد: **** صهیونیستی در این منطقه زندانی را ایجاد کرده است و همه جوامع روزی یکصدا می‌خواهند که حصر این زندان باید برداشته شود، بنابراین هر انسان بیداری از این روند حمایت می‌کند و در این چارچوب شاهد بسیاری از واکنش‌ها و رفتارهای دیگر نیز خواهیم بود.

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در پاسخ به سوال دیگری درباره اخبار منتشر شده در رابطه با اقدام آمریکا در شنود از سفارتخانه‌های ایران در تعدادی از کشورها، اظهار کرد: اخباری درباره شنود و استراق سمع در حوزه‌های این‌چنینی مطرح بوده است. این گزارش‌ها نگرانی‌هایی را در کل جامعه بین‌الملل ایجاد کرده است همان‌طور که شاهد بودیم بحث شنود مکالمات مسئولان عالیرتبه کشورها نیز مطرح شد و موضوع تا حد طرح پیش‌نویس قطعنامه‌ای برای محکوم کردن و تنظیم راهکارهایی برای مقابله با چنین اقداماتی از سوی کشورهای مختلف پیش رفت. ما نیز علاوه بر تدابیری که همواره مدنظر داشته‌ایم این موضوع را با حساسیت بیشتری مورد توجه داریم و تدابیر فنی و اقداماتی که لازم است همواره اعمال شده است.

افخم در ادامه این نشست در خصوص سفر وزیر امور خارجه کشورمان به عمان نیز گفت: ایران به منظور ترانزیت کالا و همچنین تردد مسافران از جنوب به سمت آسیای میانه پیشنهادی را در سال 1389 مطرح کرد. این پیشنهاد به شکل یک سند در سال 1390 در عشق‌آباد به امضا رسید و جلسه‌ای که امروز بین چهار کشور در عمان برقرار است به منظور امضای اعلامیه‌ای است که بر اساس آن این سند امکان اجرایی شدن خواهد داشت و بر اساس آن شاهد تسهیل عبور و مرور و ترانزیت کالا از جنوب، خلیج‌فارس و دریای عمان به سمت کشورهای آسیای مرکزی خواهیم بود.

وی در عین حال گفت که وزیران خارجه در حاشیه این نشست دیدارهای دوجانبه‌ای با یکدیگر خواهند داشت و پس از آن امروز وزیر امور خارجه به تهران باز می‌گردد.

خبرنگار دیگری با اشاره به توسعه روابط دیپلماتیک ایران با کشورهای مختلف گفت که مسئولان مختلف بازرگانی مطرح کردند که این توسعه روابط کمکی به بهبود روابط اقتصادی نکرده است آیا در راستای راه‌اندازی اتاق مشترک بازرگانی ایران و آمریکا اقدام عملی صورت گرفته است که سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان پاسخ داد: ارزیابی که درباره این سفرها داشته‌ایم ارزیابی دقیقی نیست. در طول یک سال گذشته در نتیجه فعالیت دولت تدبیر و امید فضای جدیدی در حوزه سیاست خارجی ایجاد شده که این فضا با محوریت ارتباط بیشتر با کشورهای جهان بر اساس احترام متقابل و روابط سازنده بوده است و برای آن زمینه‌سازی کرده است. ما شاهد تحرکات سیاسی و اقتصادی خوبی در طول یک سال گذشته بوده‌ایم که در مقایسه با دوره پیش از آن تحول مثبت و رو به رشدی بوده است. این گفت‌وگوها زمینه‌های مختلف همکاری را در بر داشته است.

افخم گفت: نفس انجام سفرها و گفت‌وگوها برای بررسی زمینه‌های همکاری‌ها است و ارزیابی که اشاره کردید که این سفرها نتیجه نداشته غیردقیق و شتابزده است.

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان با اشاره به اینکه نهایی شدن توافقات در هر حوزه‌ای زمان‌بر است، گفت: آنچه اهمیت دارد این است که فضای روانی و فضای افکار عمومی برای همکاری بین ایران و کشورهای جهان بسیار مساعد است. این فضا کمک می‌کند مراودات هر چه بیشتر پیش رود و هر جا زمینه انعقاد قرارداد و یا موافقتنامه‌ای باشد که تامین‌کننده منافع‌مان باشد از آن به خوبی استفاده خواهد شد.

وی اضافه کرد: درباره اتاق بازرگانی ایران و آمریکا نیز اخباری منتشر شده بود. برخی علاقه‌مند بودند و علاقه‌مند نیز هستند که در یک روندی چنین فضایی داشته باشیم. در آن مقطع نیز برخی اظهارنظرها بدون بررسی زمینه‌های موجود مطرح شد. فعالیت اتاق‌های بازرگانی در حوزه بخش‌های خصوصی است ضمن اینکه اگر زمینه‌های مناسبی فراهم شود فراتر از حرف‌ها اقدامی صورت گیرد اما فعلا در حد حرف‌ها بوده است.

افخم گفت: در این باره برداشتن گام اول نیازمند فراهم شدن زمینه‌ها است بنابراین تا پیش از آن هیچ ارزیابی از بررسی امکان آن نداریم. باید پیش رویم تا زمینه‌های سیاسی، اقتصادی و سایر زمینه‌های لازم فراهم شود. پس از آن امکان اعلام نظر و اظهارنظر درباره اینکه در حوزه اجرا چگونه خواهد بود فراهم می‌شود.

سخنگوی وزارت امور خارجه درباره رایزنی‌های ایران با کشورها درخصوص بحران غزه، اظهار کرد: از روزهای اول ایران در زمینه ارتباطات سیاسی از تمامی ظرفیت هایش به عنوان ایران و همچنین رئیس جنبش عدم تعهد و عضو فعال سازمان همکاری اسلامی مجموع ظرفیت‌ها را به کار گرفت.

وی با اشاره به اقدامات ایران در زمینه حل بحران غزه و کمک به مردم غزه، گفت: آن‌چه در غزه می‌گذرد یک جنایت است و **** صهیونیستی باید تحت فشار سیاسی و بین‌المللی قرار بگیرد تا این جنایات متوقف شود و خواست مشروع مردم غزه برای یک زندگی آرام و بدون محاسبه و شرایط محدودکننده تحقق یابد.

وی با اشاره به برگزاری نشست کمیته فلسطین در تهران و با پیشنهاد ایران، اضافه کرد: در این نشست با استقبال خوب اعضای جنبش عدم تعهد مواجه بودیم و علاوه بر اعضای کمیته، بالغ بر 40 کشور دیگر در نشست تهران شرکت کردند. بیانیه پایانی کمیته فلسطین بیانیه‌ای کم نظیر در عرصه حمایت از ملت فلسطین بود و غیر قابل کتمان است که بالغ بر دوسوم اعضای سازمان ملل را اعضای جنبش عدم تعهد تشکیل می‌دهند و خواست این اعضا از سازمان ملل برای خروج از این بی‌تفاوتی و پایان دادن به کندی و سکوتی که درباره فلسطین بود خواستی جدی است و قطعا" تداوم این فشارها و اظهار نظرها می‌تواند کمک موثری به ملت فلسطین و به خصوص مردم تحت محاصره غزه داشته باشد.

وی با بیان این‌که طرح‌های متعددی از جمله طرح مصر برای حل بحران غزه مطرح شده، تأکید کرد: در این راستا اعلام کردیم از هر طرحی که خواست ملت فلسطین و گروه‌های مقاومت و دولت فلسطین را برای پایان دادن به این جنایات محقق کند حمایت می‌کنیم .

سخنگوی وزارت امور خارجه با بیان ‌اینکه مجموعه تحرکات کمک کرد مسأله فلسطین با واکنش خوب افکار عمومی همراه شود، گفت: امیدواریم خواست ملت فلسطین محقق شود و شاهد توقف عدم تکرار این تجاوزات باشیم و اقدامات تضمین شده‌ای از سوی مراجع رسیدگی از جمله شورای امنیت را شاهد باشیم. **** صهیونیستی در جامعه جهانی رژیمی قانون گریز و سرکش شده است لازم است همه نهادهای بین‌المللی به طور جدی به این وضعیت خاتمه دهند.

وی همچنین در پاسخ پرسش دیگری در خصوص انجام اقدامات تروریستی در بخش‌هایی از لبنان و کمک ایران به این کشور، گفت: روابط ایران و لبنان خوب و بسیار فراگیر است، در این چارچوب به واسطه فعال شدن تروریست‌ها در منطقه که بخشی از آن در چارچوب تهدید امنیت داخلی لبنان بود رایزنی‌هایی با مسئولان لبنانی داشتیم. این اعلام آمادگی صورت گرفته و در صورتی ‌که مقامات لبنانی آمادگی داشته باشند ایران شرایط خود را برای کمک اعلام کرده است، اگر نیاز داشته باشند این آمادگی از سوی ما همیشه برای استقرار صلح و ثبات و حمایت از دولت لبنان وجود داشته است.

افخم درباره آخرین پیگیری‌های انجام شده در رابطه با روشن شدن وضعیت دانایی فر، مرزبان ربوده شده ایرانی نیز گفت: این موضوع از جمله موضوعاتی است که به طور مرتب در حال پیگیری شدن است. پیگیری‌ها روند طبیعی خود را طی می‌کند. از طریق مراجع ذیربط این موضوع در حال دنبال شدن است. هنوز به اطلاعات جدید اعلانی نرسیدیم و اطلاعات بیشتری نداریم. ضمن این‌که در حوزه استان نیز پیگیری‌ها ادامه دارد، به محض این‌که به اطلاعات مستند و دقیقی برسیم درباره وضعیت ایشان اطلاع رسانی می‌شود.

خبرنگار دیگری درباره اعزام خبرنگاران به غزه پرسید که سخنگو با استقبال از انجام این اقدام از سوی خبرنگاران ابراز امیدواری کرد که رسانه‌های آزاد از سراسر دنیا به جمع خبرنگاران ایرانی ملحق شوند و اطلاع رسانی مبتنی بر واقعیات را به طور دقیق از تحولات منطقه بخصوص از ملت قهرمان و افتخار آفرین فلسطین داشته باشیم. ما در وزارت خارجه سهم خود را برای کمک به این مسیر ادامه می‌دهیم.

خبرنگاری درباره آخرین وضعیت بازگشایی سفارت‌های ایران و انگلیس پرسید که افخم پاسخ داد: گفت‌وگوها در این باره ادامه دارد اما هنوز خبر جدیدی نداریم.

وی همچنین درباره آخرین پیگیری‌ها در خصوص ارسال کمک های دارویی و غذایی به غزه نیز گفت: گفت‌وگوها با مقامات مصری برای ارسال کمک‌ها تداوم دارد. دفتر حفاظت منافع ما با مقامات وزارت خارجه و سایر مسئولان ذیربط در قاهره تماس‌های مکرری داشته است. برخی مسائل فنی و حقوقی در این باره مطرح بود که باید شرایط آن از طرف ما هم رعایت می‌شد که این موضع به مراجع ذیربط و به طور خاص به هلال احمر ایران منعکس شد تا لحاظ شود. پیگیری‌ها برای این‌که این کمک‌ها ارسال شود ادامه دارد.

افخم درباره این‌که آیا نامه‌ای به ایران ارسال شده که در آن مصر شرایطی را اعلام کرده است، گفت: درباره این نامه اطلاعی ندارم شرایط باید در آن سو فراهم شود بعید می‌دانم چنین موضوعی بوده باشد.

وی گفت: امیدواریم با پیگیری‌های که انجام می‌شود این موضوع هرچه زودتر نهایی شود. محموله غذایی و دارویی و تیم پزشکی هرچه زودتر در اختیار مردم غزه قرار گیرد.

افخم در پاسخ به پرسش دیگری درباره این‌که آیا با توجه به این‌که ایران تابعیت مضاعف را به رسمیت نمی‌شناسد اظهارات مقامات آمریکایی مبنی بر درخواست خبرنگار واشنگتن پست را دخالت در امور داخلی می‌داند، گفت: ایران تابعیت مضاعف را نمی‌پذیرد. افرادی که دستگیر شده‌اند نیز مشمول این موضوع هستند. توضیح بیشتری درباره جرم آنها و اقداماتی که دیگران باید انجام دهند هنوز به طور رسمی و مستند در اختیار نداریم.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا جنگ غزه می‌تواند در نتیجه مذاکرات هسته‌ای ایران موثر باشد، گفت: مذاکرات هسته‌ای صرفا به موضوع هسته‌ای می‌پردازد، برخی محافل رسانه‌ای و تحلیلی و حتی برخی افراد و شخصیت‌های سیاسی مایل هستند موضوعات مختلف را به مذاکرات هسته‌ای گره بزنند. تمایل آنها جای خود را دارد اما مذاکرات ما بر مبنای حل و فصل موضوع هسته‌ای است.

افخم اضافه کرد: تلاش ما این است که از تأثیرگذاری هر رویداد غیرمرتبط بر مذاکرات دوری کنیم و فضای سالم مذاکراتی حفظ شود.

افخم گفت: مذاکرات برای چهار ماه تمدید شده است و پس از آن در طی دو هفته گذشته گفت‌وگو و تماسی نبوده است. هر کشوری به صورت درون گروهی مباحث را بررسی می‌کند تا قبل از این‌که مذاکره‌ای صورت گیرد نمی‌توانیم چیزی را پیشگویی کنیم.

سخنگوی وزارت امور خارجه همچنین درباره تحولات در عراق نیز گفت: انتخاب رئیس مجلس عراق و رئیس جمهور عراق در مسیر فرآیند سیاسی این کشور اتفاق خوبی بود که ایران از آن استقبال و حمایت کرد و ما امیدواریم در این روند برای تکمیل فرآیند سیاسی موضوع تشکیل دولت در اولین زمان شکل گیرد و امور با زمان‌بندی خوبی پیش رود. قطعا" عراق دارای دولت منسجم در قبال دشمنانش خواهد بود. امیدواریم در این مسیر روند تکمیلی اقدامات سیاسی در زمان‌بندی خود شکل گیرد.

وی درباره اقدامات گروه داعش نیز گفت: حضور اتباع و شهروندانی از کشورهای غربی در این گروه‌ها به اثبات رسیده است که حتی نگرانی برخی از گروه‌های حامی آنها را در بر داشته است. اطلاعاتی درباره این‌که کشورهای متعددی از این گروه‌ها حمایت می‌کنند منتشر شده. ما همواره اعلام کرده‌ایم باید این کمک‌ها از سوی این کشورها قطع شود. کشورها مسئولانه در مواجهه با گروه‌های تروریستی عمل کنند.



وی در پاسخ به پرسش دیگری درباره اینکه چه نمره ای به فعالیت دیپلماسی ایران پس از یکسال از عمر دولت تدبیر و امید می‌دهید گفت: اینکه مجموعه های دولتی بخواهند خودشان در این باره اظهارنظر کنند و نمره دهند چندان مطلوب نیست. بهترین و زیباترین اظهارنظر برداشتی است که مردم و رسانه‌ها ابراز می‌کنند.

افخم اضافه کرد: حوزه سیاست خارجی به طور قطع از فعالترین حوزه های یک ساله گذشته دولت بوده است. طبق گزارش هایی که از رسانه‌ها و تحلیلگران دریافت کردیم ارزیابی خوب و موفقی را از عملکرد دولت در حوزه سیاست خارجی داشتند.امروز در منطقه و صحنه بین المللی فضای بسیار مساعدی نسبت به کشور داریم که مبتنی است بر سیاست دولت برای برقراری روابط سازنده و متناسب و مبتنی بر احترام متقابل با همه کشورها است.

وی افزود: جمله‌ای که رییس‌جمهور گفتند که با تکریم با ملت ایران سخن بگویید نه با تحریم، کماکان به عنوان یکی از الگوهای قوی ما مورد توجه است و تکریم ملت ایران بخش مهم و اصلی فعالیت‌ها و برنامه‌های سیاست خارجی است و امیدواریم این رضایتمندی در بین مسوولان و مردم هم وجود داشته باشد. پذیرای همه نقدها هستیم و ان شاالله نقدها هم نقدهایی منصفانه و سازنده باشد.

مرضیه افخم در بخش دیگری از نشست هفتگی خود در پاسخ به سوالی در ارتباط با دیدار تعدادی از نمایندگان مجلس بحرین با اعضای گروهک تروریستی منافقین در پاریس و صدور بیانیه مشترک خاطر نشان کرد : در این ارتباط کاردار سفارت بحرین در تهران روز سه شنبه در غیاب سفیر این کشور به وزارت امور خارجه احضار شد و مراتب اعتراض شدید کشورمان به این اقدام نمایندگان مجلس بحرین به وی ابلاغ گردید.



وی افزود : در این احضار با اشاره به سابقه تروریستی گروهک تروریستی منافقین ، عواقب اینگونه ارتباطات با گروههای تروریستی به کادار سفارت بحرین گوشزد شد.

انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
رییس جمهور :نمی توانیم بگوییم کشاورزی در کشور ما همانند صد سال پیش باشد



رئیس جمهور گفت:‌اگر نیاز به دفاع از حیثیت مسلمانان در کشور دیگر شود گروهی که قبل از همه اعلام آمادگی می کند روستاییان و عشایر هستند.



به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اعزامی به شهرکرد حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی در دیدار نمایندگان روستاییان و عشایر استان چهار محال بختیاری با بیان این‌که روستاییان و عشایر نیروی تولید گر جامعه ما هستند افزود: اگرچه ممکن است این تعبیر، تعبیر زیبایی نباشد اما در گذشته دست شهرها به سمت روستاها و عشایر دراز بود و اگر شهرها لبنات و گندم و میوه می‌خواستند دست خود را به سمت روستاییان دراز می کردند حتی اگر می خواستند به جایی بروند برای تهیه مرکبشان نیز دست به سوی روستا دراز می کردند.



روحانی افزود: امروز کم کم صحنه عوض شده و در حال دگرگون شدن است و این چیزی است که برای همه ما جای تأسف دارد البته روستاییان و عشایر ما از دیرباز افتخاراتی داشته اند و فردا هم خواهند داشت. این مردم ویژگی های خوبی چون دل پاک، روح باصفا، ایثار، فداکاری، وطن دوستی، استحکام خانواده، احترام به بزرگترها اخلاق و ایمان دارند و خوشحالیم این ویژگی ها امروز هم وجوددارد و فردا هم خواهد بود، اما باید اشکال مسئله را حل کنیم به هر ترتیب روستاییان ما نیاز به دانش و فرهنگ جدید دارند. چرا که در دنیای امروز دانش و اطلاعات و آثار آن تمام زندگی بشر را تحت تأثیر قرار داده است.



رئیس جمهور خاطر نشان کرد: ما نمی توانیم بگوییم کشاورزی در کشور ما همانند صد سال پیش باشد مطالبات شما هم نسبت به چند سال پیش متفاوت شده شما در آن زمان به دنبال تونل نبودید، بلکه کوه ها و ارتفاعات را با عضلات قوی و با آن امکانات دیروز تسخیر کردید. اما شرایط دنیای امروز ما عوض شده و ما باید بین سنت دیروز و مدرنیزه امروز تلفیق و آشتی برقرار کنیم از دانش و علم روز استفاده و البته از سنت های خوب دیروزمان به خوبی پاسداری کنیم . این کار امکان پذیر است یعنی ما می توانیم اخلاق صمیمیت سنن و برادری را نگاه داریم و در عین حال از دانش و علم امروز در همه زمینه ها بهره ببریم.



رئیس دولت یازدهم در ادامه با بیان این‌که استفاده از تکنولوژی روز پیامدهایی را دارد گفت: وقتی شما از کود شیمیایی استفاده می کنید این آثار سوء آن را می بینید و وقتی از دامپروری با امکانات جدید استفاده می کنید که می تواند حالات ارگانیک را بهم زند به هر ترتیب آثار سوء آن را می بینید.



روحانی با طرح این پرسش که باید ببینید هدف همه ما چیست، گفت: هدف ما زندگی راحت تر و بهتر توأم با اخلاق و فضایی است که این دو را با هم ضمیمه کنیم و در این صورت زندگی ما در دنیا و آخرت توام با سلامت خواهد بود.



رئیس جمهور در بخشی دیگر از سخنان خود با مورد توجه قرار دادن ویژگی‌های استان چهار محال بختیاری و این‌که این استان بام ایران قلمداد می شود، اظهار کرد:‌ زندگی در بام معضلاتی هم دارد. استان شما استانی است که خداوند نعمت های فراوانی به آن داده، اما از آنجا که این استان استانی کوهستانی است دچار مشکلاتی هم می شود.



وی در ادامه با مورد توجه قرار دادن نوع زندگی عشایر گفت: عشایر درس آموز محیط زیست هستند و همواره وقتی که مشکلی برای کشور پیش آمده پیش قدم بودند.



روحانی افزود: عشایر حتی در قلب کشور و در آن زمان که در تهران نیز در مبارزه با استبداد باید قدم برمی داشتند، پیشقدم شدند و پیشگام و مدافع آزادی دین و مرزها و نهضت اسلامی بودند و به محض اینکه مهاجم و متجاوزی به کشور حمله می کند، عشایر بدون آنکه بخواهند آموزش سلاح به دست گرفتن و آموزش نظامی ببینند همواره در خط مقدم آماده فداکاری هستند و به همین دلیل است که امام (ره) فرمودند عشایر ذخایر انقلاب‌اند .



رئیس جمهور گفت: عشایر در دوران مشروطه و انقلاب اسلامی و در حال حاضر نیز برای دفاع از کشورشان پیشقدم هستند و حتی اگر فردا روزی نیاز شود از حیثیت مسلمانان در کشور دیگر دفاع شود آن گروهی که قبل از همه آمادگی می کند و از اسلام و شرف مسلمانان آماده دفاع است روستاییان و عشایر هستند.



روحانی در ادامه با بیان این‌که مطالبات مطرح شده در این جلسه از سوی نمایندگان قشر کشاورزان،‌ روستاییان و عشایر درست و به حق بوده و ما باید آن را دنبال کنیم، افزود:‌ البته من باید یک نکته به شما بگویم و آن این‌که در دنیای امروز برای این‌که کشوری آباد شود، دولت باید توان خود را به صحنه بیاورد؛ چرا که دولت خادم مردم است و خزانه دولت و آنچه که در اختیار اوست برای مردم قلمداد می‌شود و حتی قانونی بودن کار ما و شرعی بودن آن با نظر و رای شما مردم است و ما از طرف شما نیابت و وکالت داریم و شما درواقع با رای خودتان ما را مسئول کرده‌اید و این شما هستید که به ما گفتید در یک دوره زمانی خاص خدمت کنیم، اما در عین حال این موضوع را هم بگویم که امکانات این کشور به مفهوم امکانات دولتی محدود است؛ اگرچه به لحاظ امکانات مردم و ملت نامحدود است و مردم با توان و ایستادگی‌شان کار بزرگی را می‌توانند انجام دهند.



رییس جمهور با دعوت از همه کارآفرینان برای حضور در عرصه اظهار کرد: ‌در این استان البته استعدادهای فراوانی وجود دارد که یکی از آن‌ها گردشگری است و عشایر یکی از جاذبه‌های گردشگری این استان به حساب می‌آیند.



وی با بیان این‌که سودآوری در این راستا حائز اهمیت است، تصریح کرد:‌ برای سودآوری نیاز به تغییرات و تحولات داریم. در همین راستا باید کشاورزی را توسعه دهیم و همت دولت در این مسیر بر مبنای توسعه کشاورزی خواهد بود که طی آن این بحث و آبیاری‌ها باید مدرن شود تا ما از آب کم بتوانیم محصول کافی داشته باشیم.



روحانی همچنین گفت:‌ در سال 92 ، 750 میلیارد تومان و در سال 93 ،‌800 میلیارد تومان برای مکانیزه کردن در این راستا اعتبار گذاشته شده است.



وی افزود: از آنجایی که من از فعالیت‌ دولت‌های قبلی مطلعم، باید بگویم قدم‌هایی که این دولت در بحث کشاورزی برداشته بی‌نظیر بوده، ما اعتبار 10 میلیارد دلار در طول این یازده ماه برای تحول در آب یا مهار آب و یا مدرن کردن آبیاری برنامه ریزی کرده‌ایم و اعتبارش را کنار گذاشته‌ایم.



وی همچنین اظهار کرد: در بحث تحصیل و بهداشت عشایر باید قدم‌های لازم برداشته شود و من در این راستا به وزیر کشاورزی،‌استاندار و وزیر کشور ماموریت داده‌ام.



وی در ادامه اظهار کرد: حقوق شهروندی فقط مربوط به شهرنشین‌ها نیست و روستانشین‌ها را هم شامل می‌شود و به طور کلی حقوق شهروندی مربوط به همه آنهایی است که ایرانی هستند و در این سرزمین کار می‌کنند.



وی در پایان ابراز امیدواری کرد که دولت در این سفر با تصمیمات مهمی که اتخاذ می‌کند، اقدامات خوبی را پیش رو قرار دهد.



روحانی افزود: همه باید دست به دست هم دهیم تا ایران را آباد و توسعه یافته‌تر از گذشته کنیم و به قله و اوج و اعتلا برسانیم و این کار با وحدت و اتحاد و تلاش و ایثار امکان‌پذیر خواهد بود.



انتهای پیام



انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
رفسنجانی استعفای وزیر انگلیسی در حمایت از مردم غزه را تحسین کرد



رییس مجمع تشخیص مصلحت **** شرایط منطقه را برای مسلمانان، به‌خصوص مردم عراق، سوریه، لبنان و فلسطین اشغالی، بحرانی خواند و گفت: تروریست‌ها و صهیونیست‌ها در هماهنگی آشکار و با سکوت معنادار و حمایت‌های وقیحانه قدرت‌های جهانی، بدترین جنایات بشری را مرتکب می‌شوند.



به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، رییس مجمع تشخیص مصلحت **** در دیدار جمعی از تولیدکنندگان و صادرکنندگان سنگ آهن، اوضاع این روزهای سرزمین‌های اشغالی را برای هر وجدان بیداری نگران کننده دانست و گفت: کشتار کودکان و زنان بی‌دفاع غزه داغی بر دل هر انسان آزاده است.



او با اشاره به استعفای تحسین برانگیز بارونس سعیده وارثی، وزیر امور اقلیت‌های دینی در کابینه دولت انگلیس، سکوت حاکمان بعضی از کشورهای اسلامی و هم‌زمانی اقدامات تروریست‌های بوکوحرامی و داعشی در ممالک اسلامی را خیانت به آرمان‌های دین مبین اسلام خواند و گفت: صهیونیست‌ها در مدرسه سازمان ملل غزه، کودکان را به خاک و خون می‌کشند و حاکمان بعضی از کشورهایی که ادعای سردمداری در مسایل حقوق بشری دارند، این جنایات را دفاع اسراییل از سرزمین نامشروع و غصبی خود می‌دانند.

هاشمی رفسنجانی در بخش دیگری از سخنانش در پاسخ به توضیحات حاضران که از سوء مدیریت‌ها دولت‌های نهم و دهم و عواقب و عوارض آن بر اقتصاد، تولید، اشتغال و صادرات و واردات گله‌مند بودند، گفت: وظیفه هر دولتی تسهیل حضور مردم و بخش خصوصی در اقتصاد و حمایت و نظارت بر کارهاست و مخدوش کردن تولید، هیچ توجیهی ندارد.

رییس مجمع تشخیص مصلحت **** با اشاره به تأثیرات منفی رکود و تورم در اقتصاد کشورها، گفت: تورم به رکود دامن می‌زند و رکود عامل تورم می‌شود و محصول آن‌ها فلاکت است و خروج از رکود تورمی باید در اولویت کارها باشد.

وی با تأکید بر اهمیت رونق تولید و افزایش اشتغال برای هر جامعه‌ای، گفت: خانواده‌ها با اشتغال پایدار، هم امنیت اقتصادی دارند و هم احساس شرافت و بزرگی می‌کنند و جوانان شاغل، خود را سربار جامعه و خانواده‌ها نمی‌دانند.

هاشمی رفسنجانی در خصوص مباحثی که این روزها درباره عوارض صادرات مربوط به معادن بین دولت، مجلس شورای اسلامی و صادرکنندگان در جریان است، گفت: مصلحت کشور و منفعت مردم در تفاهم برای پیدا کردن راه‌حلی معقول است تا با حفظ آینده‌نگری صادرات مواد معدنی دوباره رونق بگیرد.

هاشمی رفسنجانی با بیان تفاوت‌های حضور بخش‌های دولتی و بخش خصوصی برای اقتصاد، به تدوین سیاست‌های اصلاح اصل 44 قانون اساسی در مجمع تشخیص مصلحت **** اشاره کرد و گفت: قرار بود که به تدریج کارها به بخش خصوصی واگذار شود و ***** به حق از آن انتظار انقلاب اقتصادی داشتند.

وی با بیان علل موفقیت‌ نداشتن سیاست‌های اصل 44 قانون اساسی در اجرا، به تشریح آثار مثبت و منفی تحریم‌ها برای کشور پرداخت و گفت: بخش‌های موفق دنیا با تعامل کار می‌کنند و ایران هم جاذبه‌ها و ظرفیت‌های فراوانی برای همکاری‌های متقابل دارد.

رییس مجمع تشخیص مصلحت **** با بیان مصادیقی از کارشکنی‌هایی که بعضی‌ها با ادعای دلسوزی و حمایت از مردم در امور سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی کشور انجام می‌دهند، گفت: بهترین خدمت به **** اسلامی شکستن بن‌بست‌ها و همکاری با دولت است که به قانون و برنامه پایبند است تا موانع داخلی و خارجی را بردارد و مردم به همه حقوق خود در زندگی برسند.

هاشمی رفسنجانی در بخش دیگری از سخنان خویش، از ظرفیت‌های بالقوه و بالفعل ایران اسلامی با تنوع مواد معدنی گفت و افزود: کسانی که وارد این بخش شدند، باید توجه داشته باشند که باید به تدریج به سوی تولید فرآورده‌ها بروند که هم ارزش افزوده بالایی دارد و هم باعث افزایش اشتغال می‌شود.

انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
نوبخت اعلام کرد
کمونیست نیستیم/بهداشت تنها بخشی که ارزان شد



معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور با تاکید بر این‌که از سال گذشته تاکنون دولت به وعده‌های خود پایبند بوده است، تاکید کرد: مدعی نیستیم که بسته خروج از رکود یک برنامه‌ی جامع برای توسعه کشور است.



به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، محمدباقر نوبخت با حضور در برنامه تلویزیونی پایش ضمن ارائه‌ی توضیحاتی درباره‌ی بسته خروج از رکود دولت از پرداخت طلب پیمانکاران، هدفمندی یارانه‌ها، قیمت خودرو و خودروسازان، آزمون‌های استخدامی و وضعیت بازار بورس سخن گفت.



نسبت به جامعیت بسته خروج از رکود ادعایی نداریم



وی با تاکید بر این‌که بسته خروج از رکود برنامه جامع برای توسعه کشور نیست و چنین ادعایی نداریم، بیان کرد: این بسته یک برنامه کوتاه‌مدت و مساله‌محور است که چگونگی تامین منابع لازم برای فعال‌کردن بخش‌های اقتصادی و افزایش تقاضای موثر را پیگیری می‌کند.



نوبخت گفت: امیدواریم که بسته خروج از رکود بتواند موجب ایجاد تحرک در اقتصاد همچنین افزایش رشد اقتصادی و ایجاد اشتغال بینجامد.



چهار اقدام برای خروج از رکود



معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور در مورد آخرین وضعیت بسته خروج از رکود با اشاره به رکود و تورم به عنوان دو مشکل اصلی کشور در سال گذشته توضیح داد: مجموعه سیاست‌های اجرایی موجب شد تا نرخ فزاینده تورم مهار شده و نسبت به قبل بهبود یابد. این در حالی است که هنوز هم نرخ تورم فعلی برای دولت راضی‌کننده نیست.



به گفته وی با وجود کاهش قابل توجه نرخ تورم دولت تاکیدی بر این‌که قیمت‌ها کاهش داشته است ندارد، اما قیمت‌ها نسبت به سال گذشته با درصد کمتری در حال افزایش است.



نوبخت با بیان این‌که در شرایط رکود تمامی ظرفیت‌های اقتصاد به تمام معنا و با همه امکانات قابل دسترس نیست و تولید با ظرفیت کافی انجام نمی‌شود، افزود: در این حالت یا منابع کافی به عنوان سرمایه در گردش برای واحد‌های تولیدی در دسترس نیست و یا این‌که تقاضای موثری برای محصولات تولید‌ شده وجود ندارد.



معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور با اشاره به مجموعه سیاست‌های دولت برای خروج از رکود چهار اقدام مهم در این زمینه را برشمرد و گفت: مساله‌ی اول مجموعه سیاست‌های اقتصادی است که باید در سطح کلان اتخاذ شده و موجبات افزایش منابع مالی برای تولید و در نهایت ایجاد تقاضا برای کالای تولید شده را فراهم آورد.



وی ادامه داد: آماده‌سازی فضای کسب‌وکار و حضور بخش غیردولتی برای به‌کارگیری منابع آنها نیز در دستورکار دولت برای خروج از رکود قرار دارد.



نوبخت گفت: بعد از اتخاذ سیاست‌های منابع، آماده‌شدن فضای کسب‌وکار و تامین منابع مالی باید محل سرمایه‌گذاری مناسب تعیین شده و بخش‌هایی مانند صنعت، پیشرو بوده و با جذب منابع سایر حوزه‌های اقتصادی به دنبال آنها حرکت کند.



دو لایحه یک فوریتی به مجلس می‌رود



معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور همچنین با اشاره به آخرین تصمیمات هیات دولت در مورد بسته خروج از رکود بیان کرد: از 174 بند سیاستی این بسته بخش‌هایی از آن برای اجرایی شدن نیاز به دریافت مصوبه از مرجعی ندارد و خود دستگاه‌ها می‌توانند نسبت به آنها اقدام کنند اما تعدادی از آنها نیازمند مجوز هیات وزیران است که مورد بررسی قرار گرفت.



نوبخت با بیان این‌که بخشی از سیاست‌های بسته خروج از رکود باید به بررسی و تصویب مجلس برسد، افزود: براین اساس لایحه مورد نظر کامل شده و احتمالا تا یکشنبه آینده با قید یک فوریت به مجلس تقدیم می‌شود.



وی همچنین از دیگر لایحه‌های یک فوریتی دولت که در هفته آینده به مجلس می‌رود را مربوط به اصلاح ساختار بودجه عنوان کرد و گفت: با توجه به این‌که بیش از 60 تبصره بودجه تکراری بوده و هر سال به مجلس می‌رود، تصمیم گرفتیم تا در معاونت برنامه‌ریزی این موارد را جدا کرده و در لایحه‌ای به مجلس ارائه کنیم تا به صورت قانون به تصویب برسد و دیگر بخش زیادی از وقت نمایندگان به تمرکز بر مسائل تکراری صرف نشود.



به گفته معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور پیش‌بینی می‌شود که نمایندگان مجلس برای تصویب لایحه موانع رفع تولید و تبدیل تبصره‌های تکراری بودجه به قانون همکاری لازم را با دولت انجام دهند.



کمونیست، سوسیالسیت و لیبرالیست نیستیم



وی همچنین در مورد انتقادات مطرح شده در برنامه مناظره روز جمعه مبنی بر عدم توجه کافی به صنعت و انتقاد به ورود پول‌های نفتی تاکید کرد: یکی از بخش‌های پیشران بسته خروج از رکود دولت صنعت و معدن است که البته برای تامین منابع آن اصلا به دنبال فروش نفت نیستیم. این در حالی است که صندوق توسعه ملی منابع را برای اختصاص به صنعت در نظر گرفته است.



نوبخت ادامه داد: باید بپذیریم که جز مهمی از درآمد‌های دولت از فروش نفت تامین می‌شود، بنابراین زمانی می‌توان در این مورد به دولت انتقاد کرد که درآمد‌های نفتی را به بودجه تزریق کند در غیر این صورت بخش خصوصی حق استفاده از منابع صندوق توسعه ملی که بخش عمده آن از درآمد‌های نفتی تامین می‌شود را داراست.



معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور با اشاره به افزایش سه درصدی سهم صندوق توسعه ملی از درآمد‌های نفتی در سال جاری گفت: براین اساس 10 درصد منابع صندوق تنها برای فعال‌کردن طرح‌های صنعتی دولت به بخش خصوصی اختصاص یافته است.



وی تصریح کرد: برخلاف مسائل عنوان شده با افتخار عنوان می‌کنم که بسته تهیه شده کمونیستی نیست و ما کمونیست نیستیم در عین حال اقتصاد لیبرالی و سوسیالیست نداشته و اقتصاد ما یک اقتصاد مختلط است.



پرداخت طلب پیمانکاران تا 12 هزار میلیارد تومان



نوبخت همچنین در مورد انتقادات مطرح شده نسبت به بسته خروج رکود مبنی بر عدم تمایل دولت به پرداخت بدهی خود به پیمانکاران این مساله را رد کرد و افزود: باید تاکید کنم که حمایت از پیمانکاران و توسعه‌ بخش‌های عمرانی زمینه‌ی رشد اقتصادی مثبتی است که دولت آن را در اهداف خود قرار داده است. بنابراین برای سال جاری حدود 41 هزار میلیارد تومان برای طرح‌های عمرانی و در اختیار قراردادن پیمانکاران در نظر گرفته شد.



وی با اشاره به جدیت دولت برای پرداخت بدهی پیمانکاران افزود: در حالی کل اعتبارات عمرانی سال 1391 حدود 13.6 هزار میلیارد تومان بود که در سال گذشته به بیش از 23 هزار میلیارد تومان افزایش یافت. در عین حال در 28 اسفند‌ماه سال گذشته 4810 میلیارد تومان برای پرداخت طلب پیمانکاران تخصیص دادیم، به‌ طوری که ماه‌های اولیه‌ی سال جاری را با تزریق حدود 10 هزار میلیارد تومان به پروژه‌های عمرانی آغاز کردیم.



معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور ادامه داد: از حدود 41 هزار میلیارد تومان بودجه‌های عمرانی در سال 1393 نیز حدود 2100 میلیارد تومان تاکنون پرداخت شده و هفت هزار میلیارد تومان دیگر نیز طی دیروز (سه‌شنبه) و امروز پرداخت می‌شود. این در حالی است که تاکنون بیش از 12 هزار میلیارد تومان برای اختصاص پیمانکاران پرداخت شده است.



پرداخت بدهی دولت به بانک‌ها در دستور کار



نوبخت همچنین در مورد بدهی دولت به بانک‌ها نیز بیان کرد: در بسته سیاستی برای تامین منابع مالی تولید باید از بازار پول و بازار سرمایه منابع جذب شود. این در حالی است باید با ایجاد شرایط بانک‌ها بتوانند منابع بیشتری را به تولید‌کنندگان اختصاص دهند.





وی با بیان این‌که مطالبات بانک‌ها از دولت موجب کاهش تسهیلات به بخش‌های تولیدی می‌شود، گفت: اما در بسته خروج از رکود پیش‌بینی کردیم که دولت بتواند در مدت کوتاهی بیش از 40 هزار میلیارد تومان از بدهی خود به بانک مرکزی و **** بانکی را بپردازد.



بهداشت تنها بخشی که ارزان شد



نوبخت در مورد آخرین وضعیت پرداخت یارانه نیز بیان کرد: اکنون به غیر از این‌که به تمامی متقاضیانی نسبت به نیازمندی خود برای دریافت یارانه اظهار نیاز کردند با اجازه قانون یارانه پرداخت می‌شود، به خانوارهای کم درآمد تحت پوشش بهزیستی و کمیته امداد نیز توجه بیشتری می‌شود.



وی تاکید کرد: در ماه گذشته بیش از 187 میلیارد تومان فقط برای حمایت غذایی در دو نهایت بهزیستی و کمیته امداد برای ارائه‌ی سبد کالا اختصاص یافته است.



معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور همچنین با اشاره به مصارف منابع ناشی از هدفمندی یارانه‌ها تاکید کرد: در کنار حمایت از اقشار کم ‌درآمد و پرداخت یارانه 45 هزار تومانی به متقاضیان باید توجه داشت که اکنون مردم می‌توانند در روستاها و بخش‌های تحت پوشش با پرداخت کمتر از پنج درصد هزینه‌های درمان به بیمارستان‌ها مراجعه کنند و یا این‌که در شهرها این هزینه به کمتر از 10 درصد می‌رسد، این در حالی است که در سال گذشته در چنین موقعی مردم باید 90 درصد از هزینه درمان خود را می‌پرداختند.



نوبخت تاکید کرد: با وجود این‌که با کاهش تورم قیمت‌ها کاهشی نیافته اما بهداشت و درمان تنها حوزه‌ای است که نسبت به سال گذشته ارزان شد.



وی از سهم تولید از هدفمندی یارانه‌ها سخن گفت و افزود: نزدیک به 5400 میلیارد تومانی که برای تولید از هدفمندی پیش‌بینی کردیم همچنان مورد تاکید است تا با ارائه‌ی وام‌های ارزان‌قیمت به کارخانه‌ها امکان افزایش نقدینگی و حمایت از آنها را فراهم کنیم.



دولت امکان آزاد‌کردن واردات خودرو را دارد



معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور همچنین در مورد این‌که با وجود تاکید دولت بر عدم تمایل به افزایش قیمت‌ها باز هم قیمت خودرو افزایش یافت، گفت: با توجه به سیاست‌های ضد تورمی دولت ما هیچ تاکیدی بر افزایش قیمت‌ها حتی خودرو نداشته و نداریم. این در حالی است که تصمیم‌گیری در این مورد در اختیار سازمانی خارج از دستگاه‌های دولتی (شورای رقابت) است که ما نمی‌توانیم نسبت به اعلام نظر آنها اعمال قدرت کنیم.



نوبخت با اشاره به این‌که دولت در قیمت‌گذاری واحد‌های تولیدی دو شرکت بزرگ خودروسازی نقشی ندارند، بیان کرد: براین اساس شورای رقابت است که با جلساتی که با این تولید‌کنندگان داشت سازو‌کارهای افزایش قیمت را تعیین کرد و با توجه به این‌که ما انتقاداتی نسبت به این موضوع داشتیم اما باز هم نسبت به افزایش قیمت خودرو اقدام شد.



وی با بیان این که دولت تنها می‌تواند کارهایی انجام دهد که قیمت‌ها از آنچه که است بیشتر افزایش نیابد، تاکید کرد: بنابراین برای این‌که خودروسازان توجیه اقتصادی کمتری برای افزایش قیمت داشته باشند، ارز مبادله‌ای را در اختیار آنها قرار دادیم تا نوسان و یا گرانی ارز آزاد بهانه‌ای برای گران‌کردن قیمت خودرو بیش از حد معمول نباشد.



معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور با انتقاد به این‌که خودروسازان می‌توانند خودروهای باکیفیت‌تر اما با قیمت پایین‌تر را در اختیار مصرف‌کنندگان قرار دهد، تصریح کرد: آنها باید توجه داشته باشند که بازار فعلی خودرو انحصاری و نیمه‌انحصاری است در عین حال که دولت می‌تواند با مجوز‌های قانونی واردات خودرو را آزاد کند.



تولید‌کنندگان به بازار سرمایه بیایند



نوبخت در مورد نوسانات بازار بورس گفت: ما مردم را تشویق می‌کنیم که برای تامین مالی از منابع در دسترس بازار سرمایه استفاده کنند. همچنین تولید‌کنندگان نیز به جای استفاده از روش‌های غیرمعمول برای تولید خود به بازار سرمایه بپیوندند.



وی با بیان این‌که حمایت از افراد حاضر در بازار سرمایه جز وظایف دولت است، تاکید کرد: اگر هر مرحله‌ای احساس کنیم که روند بورس غیرمنطقی شده و منافع مردم در معرض خطر قرار دارد تا حد امکان و با استفاده از ابزار‌های قانونی و منطقی در این مورد اقدام خواهیم کرد.



تمام یک میلیون واحد باقی‌مانده مسکن مهر را تکمیل می‌کنیم



معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور همچنین از آخرین وضعیت مسکن مهر سخن گفت و افزود: با توجه به 40 هزار میلیارد تومان پول پرفشار بانک مرکزی که برای تامین هزینه‌های مسکن مهر به آن تزریق شده و عواقب نامناسبی برای اقتصاد به همراه داشت، اما واحدهای تعهد شده را تکمیل خواهیم کرد.



وی تاکید کرد: در جلسات مربوط به حل مشکل مسکن مهر از سوی دولت به معاونت برنامه‌ریزی تاکید شد تا بیش از 1800 میلیارد تومان برای آماده‌سازی زیربنای پروژه‌های مسکن مهر از منابع دولت تخصیص داده شود.



نوبخت خاطر نشان کرد: دولت تمامی یک میلیون واحد باقی‌مانده تعهد شده را نیز تکمیل و تحویل خواهد داد.



استخدام دولتی چاره اشتغالزایی نیست



معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور در ادامه با اشاره به اعتراض پذیرفته‌شدگان آزمون‌های استخدامی برای جذب بیان کرد: این‌که دولت بخواهد با وجود محدودیت منابع تمامی مشکلات اشتغال کشور را با استخدام حل کند به هیچ عنوان منطقی نیست.



نوبخت با بیان این‌که از 211 هزار میلیارد تومانی که در سال جاری به عنوان منابع عمومی برای دولت به دست می‌آید تنها 41 هزار میلیارد تومان به بودجه‌های عمرانی تخصیص یافته است، بیان کرد: اگر این 41 هزار میلیارد تومان را از بودجه‌های عمرانی برداریم و حقوق بدهیم مگر مشکل اشتغال کشور حل می‌شود؟ پس باید به جای تاکید بر این موضوع به فکر ایجاد اشتغال در بخش‌های دیگر به خصوص با مشارکت بخش خصوصی بود.



وی تاکید کرد: با وجود این‌که هم‌اکنون نیروی انسانی دولت بسیار بیش از حد نیاز است اما باز هم تا آنجایی که قانون اجازه می‌دهد پذیرفته‌شدگانی که به‌طور قانونی مراحل استخدامی خود را طی کرده‌اند به مرور و برحسب نیاز سازمان‌ها جذب خواهند شد.



انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
رئیس‌جمهور:
همه تخم‌مرغ‌ها رادر سبد 1+5نگذاشته‌ایم/سه‌شنبه آینده‌برنامه‌های اقتصادی دولت اعلام می‌شود



رئیس جمهور اظهار کرد: این دولت اجازه نمی دهد که دستگاهی با دستگاه دیگر در حال جنگ و مرافع باشد و من هم خودم مراقبت می کنم که تعامل بین دستگاه ها برقرار شود.



به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، حجت الاسلام و المسلمین روحانی بعد از ظهر امروز در جلسه توسعه و سرمایه گذاران استان چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: دولت در زمینه رشد و شکوفایی اقتصادی خود را مسئول می داند و در این رابطه قدمهایی برداشته و طی روزهای آینده قدم‌های بیشتری برخواهد داشت.



وی افزود: ما از شروع و آغاز کار شاهد بودیم که کشور ما با معضلات فراوانی مواجه بود و بی ثباتی به گونه ای بود که طی آن هر کس می خواست جنسی بخرد مطمئن نبود چه می شود و چه فردایی خواهد داشت.



رییس جمهور تصریح کرد: بی ثباتی در زندگی اقتصادی نه تنها در کارآفرینان و سرمایه گذاران وجود داشت، بلکه برای مردم هم بود و در این راستا اولین تلاش کشور بازگشت ثبات بلاخص در بخش اقتصادی بود و ثبات توام با امید برای آینده را مدنظر قرار می داد و این موضوع هم مورد توجه قرار گرفت که ما برای تحرک اقتصادی نیازمند ثبات توام امید به آینده هستیم.در این راستا دولت مانع از این بود که هر روز یک تصمیم گرفته شود و این موضوع رئیس جمهور را هم شامل می شود.بدین معنی که هر تصمیمی گرفته شده باشد با مشورت نه فقط وزرا، بلکه با کارشناسان و اساتید بوده است.



رئیس جمهور در بخش دیگر از سخنان خود با مورد توجه قراردادن بحث تورم در کشور و کاهش آن طی ماه‌های اخیر اظهار کرد: رقم تورم امسال کمتر از 25 درصد خواهد بود که این نشان می دهد تصمیمات در چارچوب صحیحی اتخاذ شده است.



روحانی با بیان این‌که در اقتصاد علاوه بر ثبات و امید نیاز به تعادل و تعامل داریم، گفت: باید در بازار پول ، سرمایه و کار شاهد نوعی تعادل باشیم که ما در زمینه ایجاد تعادل قدم‌هایی را برداشته‌ایم، البته سیستم بانکی ما مشکلاتی دارد که همه آنها در کوتاه مدت حل نمی شود.



رییس جمهور خطاب به حاضرین اظهار کرد: شما می دانید مفاسد بانک بنگاه دار چه خواهد بود ما در بحث بانکی مشکلات ساختاری داریم که باید حل شود.



وی با بیان این‌که من فکر می‌کنم بازار سرمایه تقریباً تعادل لازم را دارد، اظهار کرد: باید از این بازار استفاده بیشتری شود و ما دراین راستا تصمیمات لازم را اتخاذ کرده‌ایم.



رئیس جمهور مهمترین دغدغه دولت بعد از تورم را خروج از رکود دانست و گفت: در تمام ماه رمضان تقریباً ‌تمامی جلسات اقتصادی برای بحث خروج از رکود بوده است و البته نظر شخصی من این است که ما از رکود یا خارج شدیم یا این‌که در حال خروج هستیم گرچه تا رونق فاصله داریم، بنابراین باید مسیر خروج از رکود تا رونق را طی کنیم و این کار جز با حضور فعال بخش خصوصی امکان پذیر نیست و اگر این بخش در این راستا کنار دولت باشد می توانیم موفق باشیم.



وی در این باره با بیان این‌که به زودی لایحه ای را به مجلس برای حل این مشکلات تقدیم می کنیم، افزود: این لایحه آماده است و مصوبات دولت در این راستا نیز ظرف چند روز آینده اعلام خواهد شد ضمن این‌که روز سه شنبه در تهران جلسه ای خواهیم داشت که در آن این تصمیمات مورد توجه قرار می‌گیرد.



روحانی در بخش دیگر از سخنان خود ضمن این‌که خطاب به بخش خصوصی گفت که این بخش باید به آینده ی کشور مطمئن باشد، افزود: من از آن افرادی نیستم که تا وقتی پای حرفم عمل نباشد، شعار دهم اگر چیزی می گویم مطمئن باشید و بدانید که با اطلاعات دقیق از سیاست های داخلی و خارجی حرفی زدم.



وی در ادامه با بیان این‌که ما تا کنون طبق برنامه در مسیر سیاست های خارجی و داخلی قدم برداشته‌ایم، خاطر نشان کرد: شرایط ما شرایطی است که طی آن همانطور که از رکود خارج شده‌ایم، می توانیم از تحریم هم خارج شویم و به نظر من در حال خروج از تحریم هستیم.



وی افزود: همه تخم مرغ های ما در سیاست خارجی و رونق اقتصادی در یک سبد نیست، یکی از آنها 1+5 است. دو سه سبد داریم که 1+5 یکی از آنهاست.



رییس جمهوردر ادامه با تأکید بر این که اقتصاد نمی تواند از سیاست خارجی جدا باشد، اظهار کرد‌: در سال‌های پیش گاهی دو وزارتخانه ماه‌ها می جنگیدند و آثار کارها را خنثی می کردند، اما این دولت هم تجربه لازم را دارد و هم اینکه اجازه نمی دهد که دستگاهی با دستگاه دیگر در حال جنگ و مرافع باشد و من هم خودم مراقبت می کنم که این تعامل انجام شود.



وی در ادامه با بیان این‌که دولت هیچ وقت نباید خودش را رقیب بخش خصوصی بداند، اظهار کرد: دولت باید با بخش خصوصی تعامل و از آن حمایت کند.



رئیس جمهور با تأکید بر این که باید رانت و فساد از بین برود، اظهار کرد: ‌بخش خصوصی نمی تواند با رانت و فساد به آینده خود امید داشته باشد و ما هم در حد توانمان دولتی ها را کم و زمینه را برای فعالیت بخش خصوصی واقعی فراهم می کنیم.



روحانی در ادامه تعامل با دنیا را یک ضرورت خواند و خاطر نشان کرد: مگر می شود اقتصادی شکوفا و فعال باشد و همزمان منزوی و محصور بود اگر این موضوع شدنی بود هر کسی در خانه خود مثل بشر اولیه فعالیت اقتصادی انجام می داد، بنابراین باید با دنیا تعامل کرد و تعامل هم در صورتی امکان پذیر است که دولت شرایط این تعامل را آماده کند.



وی تصریح کرد:‌دولت جمهوری اسلامی ایران امروز همه تلاش خود را به کار خواهد بست که شرایط تعامل اقتصادی با دنیا برقرار شود. در این راستا تأکید من در انتخاب سفرا این است که آن فرد عنصر اقتصادی باشد همچنین وقتی من به سفرهای خارجی می روم دستاورد اقتصادی آن سفر برای من اهمیت دارد.



روحانی همچنین به خصوصیات استان چهار محال و بختیاری اشاره و با مورد توجه قرار دادن بحث آب در این استان گفت‌: دولت متعهد به خرید آب است و بخش خصوصی در این زمینه می تواند سرمایه گذاری کند و هر بخشی که به بخش خصوص واگذار شود سریعتر و بهتر انجام خواهد شد و اگر ما در کشور رشد و توسعه پویا می‌خواهیم بخش خصوصی باید وارد شود و دولت هم از آن حمایت کند.



انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
از آذرماه اجرایی می‌شود؛
پردازش کلیه چک‌ها در سامانه چکاوک


فاز ابتدایی سامانه چکاوک از آذرماه سال جاری به طور کامل آغاز و کلیه چک‌ها در این سامانه پردازش خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، ناصر حکیمی- مدیر کل فناوری اطلاعات و ارتباطات بانک مرکزی - در مورد روند شکل‌گیری سامانه چکاوک(سامانه ساکن سازی فیزیک چک) گفت: پس از برگزاری جلساتی برای شبکه بانکی کشور به منظور شناخت پروژه و تشریح مستندات لازم مهرماه سال 1392 و برگزاری جلسات آموزشی مورد نیاز، نسخه اولیه سامانه چکاوک در اردیبهشت ماه سال جاری آماده شد و در پی آن، آزمون سامانه از 20 تا 31 اردیبهشت سال جاری در 10 شعبه منتخب از هر بانک انجام شد.

وی با اشاره به برنامه‌های آینده بانک مرکزی از برگزاری چهار مرحله آزمون از چهارم مرداد تا 15 شهریور ماه سال جاری برای پیشرفت سامانه چکاوک خبر داد و گفت: یک مرحله آزمون با استفاده از گواهینامه‌های اعطایی **** مدیریت امنیت داده ( نماد) در شعب منتخب بانکها و سه مرحله آزمون نیز با افزایش تدریجی تعداد شعب مشارکت کننده و بدون استفاده از گواهینامه های یادشده برگزار می‌شود.

حکیمی همچنین در مورد زمان عملیاتی شدن سامانه چکاوک بیان کرد: پس از برگزاری آزمون های مدنظر، سامانه چکاوک با پردازش تدریجی چک‌ها و انجام تسویه بین بانکی آنها از اول مهرماه تا سوم آبان ماه سال جاری به طور همزمان با فعالیت اتاق پایاپای و اسناد بانکی عملیاتی خواهد شد.

انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
ظرفیت زیستی تهران منفی و در حد بهره‌کشی است



رییس سازمان حفاظت از محیط زیست با بیان اینکه در ایران به طور میانگین بهره‌برداری از منابع زیستی 3.5 برابر ظرفیت کشور می‌شود، گفت: در شهرها این میزان از 3.5 برابر نیز بیشتر است و در تهران به 7 برابر می‌رسد. تهران در سال 1375 ظرفیت زیستی خود را گذرانده و از آن به بعد هرگونه توسعه صنعتی و جمعیتی بهره‌کشی و منفی است.





به گزارش خبرنگار «شهری» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، معصومه ابتکار امروز در دومین اجلاس مجمع مشورتی روسای شوراهای اسلامی کلانشهرها و مراکز استان‌ها شرکت کرده بود تا تفاهم‌نامه‌ای بین این سازمان و شورای اسلامی کلانشهرها و مراکز استان‌ها را به امضا برساند.





وی در همین رابطه در جمع خبرنگاران از امضای توافقنامه‌ای بین سازمان حفاظت از محیط زیست و شورای کلانشهرها و مراکز استان‌ها خبر داد و گفت: این توافقنامه در ادامه تفاهم‌نامه امضا شده برای عملی کردن آن امضا می‌شود و به موجب آن مراکز پایش مشترک بین سازمان حفاظت از محیط زیست و شوراهای اسلامی شهرها در تمام کلانشهرها و مراکز استان‌ها تاسیس خواهد شد.





ابتکار در این باره توضیح داد: در این مراکز ادارات کل محیط زیست استان‌ها و شوراهای شهر برای سنجش و پایش انواع آلودگی‌ها مانند آلودگی هوا، آب، امواج و... فعالیت کرده و مسائل زیست محیطی را سنجش و پایش می‌کنند.





وی تاکید کرد: نظارت بر آلودگی هوا، آب و بحث امواج تشکیلاتی لازم دارد و نظارت و کنترل آلاینده‌ها در شهرداری‌ها به کمک این مراکز صورت خواهد گرفت.





ابتکار همچنین در جلسه مجمع مشورتی از روسای شورای کلانشهرها و مراکز استان‌ها خواست ساختار مشخصی در زمینه محیط زیست در هر سطحی که می‌توانند در شوراها ایجاد کنند تا به طور تخصصی در زمینه محیط زیست فعالیت کنند.





وی همچنین اعلام کرد: در مرکز پایش مشترک آلاینده‌ها در مشهد افتتاح شده است و تا پایان سال در کلانشهرها نیز افتتاح خواهد شد.





انتهای پیام
 

drdexter

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
20 آپریل 2011
نوشته‌ها
4,171
لایک‌ها
3,550
دوست عزیز من بعد از این هر کاربر اجازه ارسال روزانه فقط 5 پست اخبار در این تاپیک قرار دهند . در سایر تاپیک ها به عنوان هیچ کاربری اخبار اقتصادی رو کپی و پیست و یا نقل قول نکنند
 
  • Like
Reactions: xms
بالا