• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار اقتصادی

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس خبر داد،
اختصاص 8 میلیارد دلار برای مهار آب‎های کشور

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس از اختصاص 8 میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی برای مهار آب‎های کشور خبر داد.



محمدتقی توکلی در گفت‎وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه لرستان، درباره مهار آب‎های سطحی در کشور، اظهار کرد: پرونده مهار آب‎های سطحی در کشور باید بسته شود و این درحالیست که در مرزها این مهم در حال انجام است.



وی ادامه داد: قرار است 8 میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی برای مهار آب‎ها به صورت استقراض از صندوق برداشته شود تا عملیات اجرایی این طرح‎ها عقب نیفتد.

این نماینده یادآور شد: چون زمان زیادی برای مهار آب‎ها در مرزها نداریم باید این طرح‎ها اجرایی شوند و در زمان دیگری پول‎هایی که از محل صندوق برداشته شده به صندوق برگردد.

توکلی اضافه کرد: از این صندوق همچنین 1.5 میلیون دلار برای شبکه سیستان و بلوچستان و 500 میلیون دلار نیز از این محل برای تکمیل شبکه‎های آبیاری و زهکشی استان خوزستان که زیر سدها هستند اختصاص یافته است.

نماینده مردم الیگودرز در مجلس یادآور شد: در داخل کشور اعتقادی به سدسازی جدید ندارم چراکه حوضه‎های آبریز کشور ظرفیت بیشتر از این میزان سد را ندارند و چنانچه احداث سدی لحاظ شود علاوه بر لطمه به اکوسیستم به پایین دست نیز خسارت وارد می‎کند.

وی تصریح کرد: یکی از دلایل کاهش سطح آب‎های زیرزمینی جمع شدن ورودی‎هایی که برای تغذیه آب‎های زیرزمینی در نظر گرفته شده بود در پشت سدهاست.

انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
نوبخت خبر داد
سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی مجددا تشکیل شد/اطمینان به پایان مطلوب بودجه 93



معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور ضمن اعلام احیای سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی، اطمینان داد که بودجه امسال با وجود کاهش درآمد‌های نفتی سرانجام مطلوبی داشته و با کسری مواجه نخواهد شد.



به گزارش خبرنگار ایسنا، محمدباقر نوبخت که در گفت‌وگوی ویژه خبری حضور یافته بود، با بیان توضیحاتی در رابطه با مصوبه‌ روز گذشته شورای عالی اداری مبنی بر تشکیل سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی به بررسی ابعاد کاهش جهانی قیمت نفت در بودجه سال جاری پرداخت و درباره تمهیدات دولت برای به سرانجام رساندن بودجه و ملاحظاتی که در بودجه سال 1394 لحاظ خواهد شد توضیح داد.





تشکیل مجدد سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی


در حالی که سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی در سال 1386 بنا بر دستور احمدی‌نژاد، رییس جمهور وقت منحل شد و به دو معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی و معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییس جمهور تفکیک شده بود، در جلسه‌ روز گذشته شورای عالی اداری رای بر احیای مجدد آن صادر شد.



این در حالی است که نوبخت با اعلام این‌که در 17 مهرماه امسال رییس جمهور با پیشنهاد احیای سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی با ادغام دو معاونت برنامه‌ریزی و معاونت توسعه موافقت کرد، گفت: این تصمیم از همان ابتدای شکل‌گیری دولت و حتی در دوره پیش از انتخابات ریاست جمهوری در برنامه‌های دکتر روحانی قرار داشت و وی معتقد بود که باید این سازمان مجددا شکل گیرد؛ از این‌رو از همان ابتدا مدیریت این دو معاونت را به یک نفر سپرد تا نظارت یکسانی بر امور مالی و اداری کشور وجود داشته باشد.



معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور همچنین اشاره‌ای هم به مصوبه‌ مجلس در رابطه با نحوه‌ تشکیل سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی در ماه‌های ابتدایی حضور دولت یازدهم داشت و گفت: اما واضح است طبق ماده 126 قانون اساسی امور برنامه‌ریزی و بودجه‌ای و استخدامی از وظایف خاص رییس جمهور است و وی می‌تواند در مورد آن تصمیم‌گیری کند؛ از این‌رو مجلس نمی‌تواند وظیفه‌ خاصی را در این رابطه تعیین کند.



نوبخت با بیان این‌که با مصوبه اخیر شورای عالی اداری سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی به‌طور چابک‌تر و منظم‌تر از قبل تشکیل خواهد شد، بیان کرد: هم‌چنین با توجه به این‌که این سازمان در استان‌ها نیز شکل می‌گیرد برای ایجاد ارتباط و هماهنگی بین استانداری‌ها و سازمان‌ها قرار شد تا در دو هفته آینده جلساتی مشترکی را برگزار کنیم و امیدواریم ظرف چند هفته پیش‌رو سازو‌کار سازمان مدیریت به فرجام برسد.





تحقق منابع همیشه با پیش‌بینی ما یکی نمی‌شود




به گزارش ایسنا، کاهش قیمت نفت در چند ماه اخیر و اختلاف قیمتی بین 15 تا 20 دلاری که در نرخ فعلی و قیمت100 دلاری تعیین شده در بودجه نفت وجود دارد محور بعدی صحبت‌های نوبخت بود.





معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور با بیان این‌که تمام منابع پیش‌بینی شده در بودجه امسال در شش ماهه اول محقق نشده است، گفت: این در حالی است که به روال معمول هر ساله تمامی منابع پیش‌بینی شده و مدنظر دولت تحقق نمی‌یابد نظیر امسال که ما بودجه عمومی 195 هزار میلیارد تومانی را به مجلس پیشنهاد کردیم اما نمایندگان آن را به 211 هزار میلیارد تومان افزایش دادند.





وی با اشاره به متوسط قیمت 104 تا 106 دلاری فروش رفته نفت در نیمه ابتدایی سال جاری بیان کرد: با توجه به این‌که درآمد‌های نفتی کمی با تاخیر واریز می‌شود در حال حاضر درآمد‌های نفتی از منبع نفت 100 دلاری است.





نوبخت همچنین نسبت به این‌که درآمد‌های نفتی آنقدر بالا نیست که عدم تحقق بخشی از آن کل بودجه را تحت تاثیر قرار دهد، عنوان کرد: با توجه به بودجه 211 هزار میلیارد تومانی عمومی و 24 هزار میلیارد تومانی اختصاصی در مجموع 235 هزار میلیارد تومان بودجه داریم، بنابراین با لحاظ این‌که کل درآمد‌های نفتی 80 هزار میلیارد تومان است آنقدر نسبت به کل بودجه رقم بالایی نیست که بخواهد تمامی اهداف و برنامه‌های دولت را تحت تاثیر قرار دهد. در عین حال منکر سختی پیشبرد بودجه سال جاری نیستیم، اما اطمینان می‌دهم که آن را به‌طور مطلوبی به پایان خواهیم برد.





برنامه‌های اصلی در بودجه‌های عمرانی حذف نمی‌شود
وی تاکید کرد: مهم نیست که منابع ما تا چه اندازه محقق می‌شود، بلکه مهم آن است که بیش از آنکه درآمد کسب می‌کنیم هزینه‌ای انجام نداده و منابع به درستی مدیریت شود.





معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور با بیان این‌که تقلیل درآمد‌های نفتی نمی‌تواند عامل حذف برنامه‌های اصلی ما باشد، افزود: این در حالی است که همان‌طور که با مجموع منابع واریزی در قالب پروژه‌های عمرانی از اواخر سال گذشته تا نیمه ابتدایی امسال توانسته‌ایم 25 هزار میلیارد تومان را به این پروژه تخصیص دهیم و اثر مثبتی در رشد اقتصادی داشته باشد قطعا تا پایان سال نیز تزریق منابع به بخش‌های عمرانی ادامه خواهد داشت.





وی تاکید کرد: حتی با وضعیت فعلی درآمد‌های نفتی تمامی 46 طرحی که قرار بود برای امسال تکمیل شوند همچنین طرح‌های تعهد‌شده تا پایان سال جاری که در سفرهای استانی رییس جمهور مورد تاکید قرار گرفته‌اند در انتهای سال 1393 به بهره‌برداری خواهد رسید.





سختی کاهش درآمد‌های نفتی به حقوق کارکنان تحمیل نمی‌شود


نوبخت در ادامه از صرفه‌جویی‌هایی که در مورد بودجه‌های جاری انجام خواهد شد سخن گفت و افزود: بخش اعظم بودجه سال جاری را حقوق و دستمزد کارکنان تشکیل می‌دهند که ما اثر کاهش درآمد‌های نفتی را در آن اعمال نکرده و به‌طور کامل پرداخت می‌کنیم، اما در مورد سایر هزینه‌ دستگاه‌ها باید صرفه‌جویی شود که تاکنون توانسته‌ایم 88 درصد بودجه‌های عمرانی را اختصاص دهیم.





پیش‌بینی سه بودجه برای سال 1394




بخش پایانی صحبت‌های معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور به بیان شمای کلی بودجه 1394 اختصاص داشت که در عین حال وی توضیحی در مورد جزییات این بودجه اعلام نکرد.





وی در رابطه با برنامه دولت برای بودجه سال آینده نیز گفت: همان‌طور که بخشنامه بودجه را در اول مهرماه به دستگاه‌ها ابلاغ کردیم برای چهارشنبه (فردا) گزارش اولیه‌ی لایحه بودجه سال آینده را به دولت خواهیم برد و در دوم آذرماه هم پیش‌نویسی لایحه بودجه سال 1394 به مجلس تقدیم می‌شود. براین اساس لایحه بودجه سال آینده در وقت معین و در نیمه آذرماه به مجلس خواهیم برد.





نوبخت با بیان این‌که برای سال آینده سه بودجه را پیش‌بینی کرده‌ایم، بیان کرد: اول همان بودجه معمول است که در نیمه آذرماه به مجلس می‌رود، اما بودجه دیگر ما برای شرایط بدبینامه پیش‌بینی شده است به‌طوری که اگر اتفاقی افتاد و مذاکرات به نتیجه مطلوبی نرسید و یا این‌که درآمد‌های نفتی کاهش یافت بتوانیم برنامه‌های خود را به درستی پیش‌برده و با کمبود منابع مواجه نشویم.





معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور بودجه سوم دولت را تدوین شده برای شرایط خوشبینانه عنوان کرد و یادآور شد: ما این را در نظر داریم که در سال آینده شرایط از مطلوبیتی برخوردار شد و درآمد‌های ما به‌طور قابل توجهی افزایش یافت بتوانیم آن را به سمتی که بهره‌وری بیشتری داشته در رشد اقتصادی اثر مثبتی دارد هزینه کنیم نه این‌که مانند سال‌های گذشته 700 تا 800 میلیارد دلار درآمد‌های نفتی به دست آمد، اما چون برنامه‌ای برای هزینه آن وجود نداشت رشد اقتصادی منفی شد.





نوبخت در رابطه با تعیین سقف بودجه سال آینده با بیان این‌که افزایش هزینه‌های هر بودجه نسبت به سال قبل مربوط به بودجه‌های سنتی است و ما سعی می‌کنیم این روال را پیش نبریم، خاطر نشان کرد: بر این اساس با توجه به شرایط درآمد‌های نفتی بودجه سال 1394 منقبض‌تر از بودجه امسال است، اما سعی می‌کنیم بهره‌وری منابع را بالا برده و تخصیص بهینه در آن لحاظ شود.





وی یادآور شد: برای بودجه سال آینده قیمت نفت به گونه‌ای تعیین می‌شود که مطمئن باشیم خوش‌بینانه نیست.

انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
برگزاری جشنواره‌ی نخل و خرما در امارات


هشتمین جشنواره بین‌المللی "نخل و خرما" در ابوظبی برگزار می‌شود.



به گزارش خبرنگار ایسنا در دوبی، هشتمین دوره از جشنواره بین‌المللی "نخل و خرما" از سوم تا هشتم دی امسال در شهر ابوظبی برگزار خواهد شد.



در این جشنواره شرکت‌هایی از 18 کشور از خاورمیانه حضور دارند و دستاوردهای خود را در زمینه تولید و توزیع رطب و خرما به نمایش خواهند گذاشت.



هم‌چنین در حاشیه این نمایشگاه همایش مبارزه با آفت‌های درختان نخل با حضور متخصصان و کارشناسان برگزار می‌شود.



به گزارش ایسنا، جشنواره نخل و خرما هر سال در ماه نوامبر در ابوظبی برگزار می شود که جوایز تعیین شده در این جشنوره بالغ بر یک میلیون و 800 هزار درهم است.



انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
تولید بیش از یک میلیون و 75 هزار تن برنج در مازندران



رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: امسال بیش از یک میلیون و 75 هزار تن برنج در بیش از 210 هزار هکتار شالیزارهای مازندران در کشت اول تولید شده است.



دلاور حیدرپور در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه مازندران، از برداشت رتون و کشت مجدد برنج در بیش از 72 هزار و 615 هکتار از شالیزارهای استان خبر داد و اظهار کرد: 53 هزار و 997 هکتار از این سطح به پرورش رتون و 18 هزار و 618 هکتار به کشت مجدد برنج اختصاص داشته است.



وی با بیان اینکه تاکنون بیش از 13 میلیون و 515 هزار کیلوگرم انواع ارقام برنج به قیمت توافقی توسط سازمان تعاون روستایی مازندران از کشاورزان خریداری شده است، افزود: تاکنون بالغ بر 171 میلیارد و 675 میلیون ریال از کل مبلغ خرید برنج سفید به کشاورزان پرداخت شده است.



حیدرپور، قیمت عمده فروشی برنج طارم محلی را 58 هزار و 500 تا 60 هزار ریال، بینام 52 هزار و 500 تا 54 هزار و 500 ریال، انواع پرمحصول خزر 42 هزار و 500 تا 44 هزار ریال، فجر 42 تا 43 هزار ریال، شیرودی 34 تا 36 هزار و 500 ریال و رقم ندا را 32 تا 34 هزار ریال اعلام کرد.





انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
به برند محبوب خود رأی دهید



دومین دوره نظرسنجی مردمی انتخاب "برندهای محبوب" در گروه های مختلف کالا و خدمات مصرفی از ابتدای آذر به مدت 40 روز در سراسر کشور برگزار می‌شود.



به گزارش ایسنا، در دوره اول این نظرسنجی که سال گذشته در 41 گروه کالا و خدمات موردنیاز اقشار جامعه برگزار شد، حدود 700 هزار رأی از سرتاسر کشور جمع آوری و بر اساس این آراء در هر گروه، برندهای محبوب معرفی شدند.



در همین راستا سید محمد جعفری - رییس انجمن ملی حمایت از حقوق مصرف کنندگان - گفت: در این نظرسنجی، هواداران و مشتریان وفادار هر یک از برندها، ضمن اعلام حمایت و رأی دادن به برندهای محبوب خود، زمینه انتخاب این برندها را به عنوان برند محبوب بازار ایران فراهم می‌کنند.



وی افزود: شناسایی برندهای برتر محبوب مصرف کنندگان می تواند، زمینه اطلاع رسانی و آشنایی هر چه بیشتر مردم را با برندهای محبوب فراهم و به مصرف کنندگان در خریدهای بهتر کمک شایانی کند.



جعفری از کلیه مردم به عنوان داوران اصلی انتخاب برندهای محبوب، درخواست کرد با شرکت در این نظرسنجی و رأی دادن به برندهای محبوب خود، زمینه انتخاب آنها را به عنوان محبوب ترین برندهای بازار ایران را فراهم کنند.



همچنین محمد ناطق، دبیر اجرایی جشنواره برند محبوباظهار کرد: در پی برگزاری موفق اولین دوره نظرسنجی برندهای محبوب در سال 1392 دومین دوره نظر سنجی برندهای محبوب مردم از طریق چهار روش اینترنتی، پیامکی، حضوری و تلفنی در گروه های مختلف کالاو خدمات مصرفی مورد نیاز اقشار جامعه انجام می‌شود و در نهایت برگزیدگان طی مراسمی در روز پنجم بهمن ماه در مرکز همایش های بین المللی صدا و سیما معرفی می شوند.



به گفته وی در این دوره با توسعه مدل اجرایی جشنواره، گروه های کالا و خدمات به حدود 80 گروه توسعه پیدا کرده اند. و برندهای برتر در حوزه کالاهای الکترونیکی از قبیل تلفن و تلفن همراه،ماشین های اداری و وسایل صوتی- تصویری، بانک، بیمه و تجارت الکترونیکی، لوزام خانگی، سلامتی و آرایشی، مسافرت، تفریح و سرگرمی، مواد خوراکی و نوشیدنی، مد و لوکس مشارکت دارند.



به گزارش ایسنا، علاقه مندان به کسب اطلاعات در مورد جشنواره امسال یا اطلاع از نتایج نظر سنجی اولین دوره برند محبوب می توانند به نشانی www.IranTopBrands.org مراجعه کنند.



انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
ابلاغ آیین نامه جدید مشاغل سخت و زیان آور، فردا
ربیعی خبر داد: طراحی سبدی از بیمه‌های اجتماعی برای اقشار مختلف



وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از طراحی سبدی از بیمه‌های اجتماعی برای اقشار مختلف خبر داد و به بیان جزئیات آن پرداخت.



به گزارش خبرنگار «اجتماعی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، علی ربیعی در حاشیه اولین جلسه دبیرخانه شورای عالی رفاه و تامین اجتماعی افزود: قرار شده است برای بیمه‌های اجتماعی مختلف سبدی را طراحی کنیم که اقشار مختلف با توجه به وسع خود از آن بهره مند شوند. در حال حاضر افرادی که اشتغال دارند به شکل مناسبی از خدمات تامین اجتماعی استفاده می‌کنند. با طراحی این برنامه سایر اقشار نیز می‌توانند سبدهای مختلفی از تامین اجتماعی را دریافت کنند.



وی ادامه داد: ممکن است همه افراد به اندازه‌ای که در تامین اجتماعی خدمات می‌دهیم وسع لازم را نداشته باشند اما تلاش می‌کنیم برای افراد با دریافت‌های کمتر نیز بتوانیم برنامه ریزی انجام و نوع حمایت دولت را مشخص کنیم. در این برنامه مشارکت افراد به اشکال مختلف نیز برنامه ریزی خواهد شد.





بانک اطلاعات **** رفاه و تامین اجتماعی ایرانیان راه‌اندازی می‌شود


وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه در حال برنامه ریزی هستیم تا شکل صندوق‌های بیمه‌ای را نیز تغییر داده و افراد توانمند در آن مشارکت‌های مکمل داشته باشند، گفت: شورای عالی رفاه پس از سالها، ماه گذشته با حضور رئیس جمهور تشکیل جلسه داد و اولین تصمیم این شورا تا بانک اطلاعات **** رفاه و تامین اجتماعی ایرانیان راه‌اندازی می‌شود.

وی با بیان اینکه خروجی سیاست‌های رفاهی دولت در برنامه ششم توسعه نیز مورد استفاده قرار می گیرد، عنوان کرد: **** چند لایه تامین اجتماعی که مدنظر ماست از بیمه‌های بازنشستگی تا درمان، حمایت‌های اجتماعی، توانمندسازی گروه‌های ناتوان اجتماعی، مبارزه با فقر آموزشی، فقر غذایی، تامین امنیت زندگی، مبارزه با فقر مسکن را در بر می گیرد و طراحی این **** چند لایه در دستور کار شورای عالی رفاه قرار دارد.





تلاش برای توانمندی و خروج مددجویان از چرخه‌ حمایتی بهزیستی و کمیته امداد


ربیعی افزود: اولین اقدام ما در راستای تحقق خواسته‌های رئیس جمهور در جلسه شورای عالی رفاه، راه اندازی این دبیرخانه بود که نمایندگان دستگاه‌های مختلف در آن عضویت دارند. در برنامه‌های آتی خود بنا داریم گروه‌های پایین جامعه را که مورد حمایت نهادهای حمایتی چون بهزیستی و کمیته امداد هستند را دسته بندی کرده و خدماتی که به آنها ارائه می‌دهیم را عمق ببخشیم همچنین توانمندسازی و خروج این اقشار از چرخه‌های حمایتی را به طور جدی مدنظر داریم.





ابلاغ آیین نامه جدید مشاغل سخت و زیان آور، فردا


وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پاسخ به پرسشی درباره جزئیات جدید مشاغل سخت و زیان آور اظهار کرد:‌ این آیین نامه را امروز یا فردا ابلاغ می‌کنم و درباره جزئیات آن در آینده توضیحاتی ارائه خواهم داد.



انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
مدیرکل ارزیابی اثرات زیست محیطی سازمان محیط زیست خبر داد
ایجاد 4 هزار شغل سبز در کشور ‌



‌مدیرکل دفتر ارزیابی اثرات زیست محیطی سازمان حفاظت محیط زیست از ایجاد 4 هزار شغل تحت عنوان مشاغل سبز با همکاری وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی خبر داد.

حمید جلال وندی در گفت‌وگو با خبرنگار«محیط زیست» خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) - منطقه خراسان شمالی، با اشاره به محیط زیست و اثرات آن در اقتصاد کشور گفت: رابطه این دو مسئله، تحت عنوان اقتصاد زیست مطرح می شود که هم تولید و هم محیط زیست پایدار به یکدیگر گره می زنند.

وی افزود: متاسفانه بخشی از فعالیت‌های اقتصادی با منابع پایه هزینه های اجتماعی را تحمیل می کند؛ به طوری که در برخی از مناطق دیگرشاهد شنیدن صدای پرندگان نیستیم.

جلال وندی با اشاره به این که دید و منظر زیبایی که در اثر فرایند توسعه‌ای آسیب می بیند با عنوان محیط زیست اجتماعی مطرح می شود، ادامه داد: سازمان حفاظت محیط زیست برای توسعه اقتصاد و محیط زیست پایدار، به دنبال ایجاد چهار هزار شغل سبز است.

وی اظهار کرد: علاوه برآن مدیریت سبز و صنعت سبز از دیگر مواردی است که ایجاد آن از طریق این سازمان در حال پیگیری است.

جلال وندی در پاسخ به این سوال که محیط زیست چگونه می تواند در جذب گردشگر تاثیرگذار باشد، بیان کرد: این سازمان فعالیت‌های گردشگری و اکوتوریسم را در اولویت قرار داده و در سفرهای استانی که رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به استان‌ها دارد، تفاهم نامه‌ای مبنی بر ورود گردشگر به مناطق حفاظت شده با استانداران منعقد می کند.

وی در پاسخ به این سوال که اقتصاد پویا به چه میزان می تواند در حفظ گونه‌های حیوانی و گیاهی موثر باشد، توضیح داد: تجربه نشان داده است در روندی که یک برنامه توسعه‌ای وجود نداشته و منابع پایه در نظر گرفته نشده باشد، معضلات آلودگی را خواهیم داشت و در حقیقیت کاهش و تخریب تنوع زیست گاه‌ها به علت توسعه ناموزون به وجود آمده است.

جلال وندی با ذکر این که سازمان حفاظت محیط زیست اجازه تخریب محیط زیست را به متخلفان نمی دهد، اظهار کرد: اما در سایر سازمان ها و نهادها نیز بخش هایی وجود دارد که آنها نیز باید نسبت حفاظت محیط زیست حساس باشند.

وی تصریح کرد : در حال حاضر چارچوب های قانونی کمی نداریم، شاید غفلت ها و ساده انگاری ها موجب تخریب محیط زیست شده است.

انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
یادداشت
عوارض انحصار رسانه‌ای
روزنامه دنیای اقتصاد -
دکتر پویا ناظران
ارتباطات یکی از مظاهر زندگی امروز است که با آن مشکل داریم. دهه‌ها است که با آن کلنجار می‌رویم و این البته همه تقصیر مدرنیته و آسیب‌های آن است اگر نه ما که نقص‌های ساختاری و کاستی‌های قانونی به **** مدنی خود تحمیل نکرده‌ایم. دستگاه ویدئو و نوارهای وی‌اچ‌اس آغاز بازی تدافعی و منفعلانه ما در زمین تعاملات و مباحثات بین‌المللی بود.
نوبت که به ماهواره رسید، یک سر این اژدها را زدیم چهارتا دیش دیگر در آورد. تعداد شبکه‌های تلویزیون از دو کانال دهه 60 به 20 کانال دهه 90 رسید، اما در‌حالی‌که مخاطبان برنامه‌های ماهواره‌ای بیشتر هم شدند ما به تکنولوژی پارازیت دست یافتیم. دیگر حرف از اینترنت نخواهم زد، اما بپرسم چه شد که از مردمی که به زبان شعر سخن می‌گفتند و بر فرش‌های خوش نقش قدم می‌نهادند، به بچه‌های نق نقویی تبدیل شدیم که فقط با جرزنی می‌خواهند بازی فرهنگ و ارتباطات را خراب کنند؟ در ادامه استدلال خواهم کرد که درد ما تقابل سنت و مدرنیته نیست؛ بلکه این گره با رجوعی به نامه حضرت علی (ع) به مالک‌اشتر باز می‌شود. کالای فرهنگی نیاز به محتوا، مجری، شبکه توزیع و فرآیند کسب درآمد دارد‌. یک فیلم نیاز به فیلمنامه، بازیگر و عوامل پشت صحنه، سالن سینما، و باجه فروش بلیت دارد. آلبوم موسیقی نیاز به آهنگساز، نوازنده، شبکه توزیع آلبوم و کسب درآمد دارد.
سال‌هاست می‌پرسیم چرا فیلمسازهای ما برای جشنواره‌های خارجی فیلم می‌سازند نه برای مخاطب داخلی. چرا دنبال جوایز بین‌المللی هستند نه بیننده ایرانی؟ ریشه مشکل در سالن‌های سینما بود، بازسازی‌شان کردیم اما تحولی رخ نداد. چرا بسیاری از اساتید موسیقی ما بیشتر طول سال را در خارج از ایران سپری می‌کنند؟ سالن کنسرت کم داریم؟ بزرگ‌ترین و اصلی‌ترین مجرای توزیع محتوای هنری امواج رادیویی و تلویزیونی هستند که قانونگذار انحصارا در اختیار صدا و سیما قرار داده. اقتصاددانان در جست‌وجوی تخصیص بهینه کالا دریافتند که انحصارگر توانایی منحصر‌به‌فردی دارد و آن تعیین نرخ فروش محصولش به دلخواه خود است. برعکس این امر در بازارهای رقابتی رخ می‌دهد؛ چراکه اگر یکی قیمت محصول را اندکی افزایش دهد، در رقابت با دیگران بازار خود را از دست می‌دهد؛ بنابراین می‌گوییم در شرایط رقابتی، بازار تعیین قیمت می‌کند، اما در شرایط غیر‌رقابتی، انحصارگر تعیین قیمت می‌کند. سپس در مطالعه قدرت قیمت‌گذاری (pricing power) اقتصاددانان دریافتند که انحصارگر دو استراتژی به‌خصوص دارد؛ یکی کاهش کیفیت و افزایش قیمت محصول تولیدی‌اش و دیگری ارزان‌خریدن مواد اولیه. این ارزان‌خریدن و آن گرانفروشی نهایتا منجر به تشکیلاتی با بهره‌وری پایین می‌شود که تخصیص بهینه کالا را مختل کرده، بنابراین مطلوب اجتماعی نیست. در مبارزه با انحصار، اقتصاددانان قانونگذاران را متقاعد به تصویب قوانین ضد انحصار کردند، از این حیث که تقصیر را بر مدیریت آن نهادها نمی‌دانستند، بلکه عیب را بر ساختار می‌دیدند ولی صداوسیما نمی‌تواند یک نهاد انحصارگر باشد چراکه گفتیم انحصارگر گرانفروش است حال آنکه صداوسیما تولیداتش را رایگان در اختیار مخاطب قرار می‌دهد. واقعا این‌طور است؟ هزینه محصولات الزاما نباید پول باشد. والدین جایزه دادن را منوط به 20 گرفتن فرزند می‌کنند. نمره خوب هزینه دریافت جایزه می‌شود. هزینه‌ای که ما بابت مشاهده برنامه‌های تلویزیونی می‌پردازیم تماشای آگهی‌های میان برنامه‌هاست.
گرانفروشی در این عرصه عبارت است از پخش آگهی‌های بیش از حد بین دو برنامه و در خلال یک برنامه. تبدیل یک سریال به ظاهر سرگرم کننده به آگهی غیرمستقیم و از همه بدتر، پخش میزگردهای به ظاهر کارشناسی که تماما آگهی سفارش داده شده توسط‌ یک شرکت تجاری است. عارضه دیگر افراط در تبلیغات، ظهور و بروز قمار در آگهی‌هاست تا آنجا که بسیاری از آنان تشویق به خرید برای شرکت در یک قرعه‌کشی به طمع جایزه بردن می‌کنند. چنین کنشی حتما عوارض بد اجتماعی به‌همراه خواهد آورد. بهره‌وری پایین زیانده‌ترین شرکت دولتی که به‌واسطه کادر استخدامی متورم همه ساله فشار بسیاری بر بودجه دولتی وارد می‌کند بر همگان آشکار است، اما نشان ارزان‌خریدن مواد اولیه چیست؟ یکی را در تقابل تلویزیون با فدراسیون فوتبال می‌توان دید، آنجا که صداوسیما به دلخواه خود حق پخش مسابقات را تعیین می‌کند. این مشکل اما به هنرمندان نیز تسری پیدا می‌کند، حتی اگر سخنگویی به قدرت آقای کفاشیان نداشته باشند. ارزان‌خریدن محصولات هنری نه‌تنها صرفه اقتصادی فعالیت هنری را کاهش داده بلکه توانایی صنعت سینما در سرمایه‌گذاری در تکنولوژی‌های برنامه‌سازی را محدود و جامعه ما را در مقابل ماهواره‌ها آچمز کرده است.
ما محتوای فرهنگی زیبا و هنرمندانه داریم. عوامل اجرایی آن را نیز داریم، ولی انحصار قانونی صداوسیما چنان ساختاری بر این صنعت تحمیل کرده که در عمل صدای جامعه ما در دنیا به گوش نمی‌رسد. ضایعه دیگر انحصار صداوسیما عدم رشد شبکه‌های کابلی است. دریافت سیگنال‌های تلویزیونی از طریق فیبر نوری اولا کیفیت تصویر را افزایش می‌دهد، ثانیا ارزیابی اقبال عمومی نسبت به تک تک برنامه‌های پخش شده را ممکن می‌کند، اما این دومزیت نسبت به دومزیت دیگر عددی به‌حساب نمی‌آید. دومزیت دیگر یکی امکان درآمدزایی از محل دریافت آبونمان و بنابراین برقراری شبکه‌های عاری از تبلیغ مثل اچ‌بی‌او و دیگری آزاد‌سازی فرکانس‌های تلویزیون برای تلفن‌های همراه تا مشکل آنتن‌دهی درون ساختمان‌ها رفع شود. هیچ‌کدام از اینها را زیر سایه سنگین انحصار صداوسیما به‌دست نخواهیم آورد. سرمایه برای تشکیل فوتبال حرفه‌ای نخواهیم داشت و استعداد‌های هنری نهفته در جامعه‌مان، مجال رساندن پیام ما به دنیا را نخواهند یافت. حضرت علی(ع) در نامه‌اش به مالک‌اشتر، به او نسبت به «نرخ گذاران به دلخواه» هشدار می‌دهد و آنان را «عیب و ننگ زمامداران» و «زیان جامعه» می‌خواند و به توصیه پیامبر (ص)، مالک را موظف به مقابله با آنان می‌کند تا به خریدار و فروشنده اجحاف نشود. آب در کوزه و ما ... چه باید کرد؟ اشکال ما بر افراد نیست، اشکال بر ساختار است. صداوسیما در حال فعلی گرهی است که با تبدیل به نهادی چون رگولاتور شرکت‌های مخابراتی باز می‌شود. می‌تواند کانال‌ها را به صورت بلوک‌های چند ساعته به حراج بگذارد تا شرکت‌های خصوصی به تامین و پخش برنامه بپردازند و صداوسیما به نظارت و تنظیم امور. انحصار فعلی عیب و زیان ما و خودش شده است.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
تحلیل هاشمی از ریزش مخاطبان تلویزیون



آیت‌الله هاشمی رفسنجانی گفت: با اینکه منطقی بهتر از منطق اهل بیت(ع) در جهان وجود ندارد ولی در حال حاضر به رغم وجود حدود 20 کانال تلویزیونی در کشور، چون مباحث یکجانبه مطرح می‌شود، مخاطبان زیادی را جذب نمی‌کند.



به گزارش ایسنا، پایگاه اطلاع‌رسانی آیت‌الله هاشمی رفسنجانی با بازنشر گزیده صحبت‌های رئیس مجمع تشخیص مصلحت **** در دی‌ماه سال 92، به نقل از وی آورده است:



«افکار عمومی بیدار و هوشیار، دیگر تفکر و ادبیات افراطی را نمی‌پذیرد و شکل نمی‌گیرد و چنانچه به این نوع تفکر در جامعه قانع باشیم نه تنها درجا خواهیم زد بلکه عقب‌گرد خواهیم داشت.



نباید از طرح بحث‌های جدّی در جامعه ترسید و باید فضا برای طرح افکار و حرف‌های مختلف بر اساس آیه شریفه: فبشر عبادی الذین یستمعون القول و یتبعون احسنه، باز باشد.



با اینکه منطقی بهتر از منطق اهل بیت(ع) در جهان وجود ندارد ولی در حال حاضر به رغم وجود حدود 20 کانال تلویزیونی در کشور، چون مباحث یکجانبه مطرح می‌شود، مخاطبان زیادی را جذب نمی‌کند؛ چراکه فحاشی، توهین و اهانت و هیاهو، هیچگاه پاسخ تفکر و استدلال نبوده و نخواهد بود.



چه بخواهیم چه نخواهیم، در عصری که هر روز در آن دریچه جدیدی از علوم سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی باز می‌شود و شاهراه‌های اطلاعاتی و ارتباطی بسیار زیاد و متنوعی خلق می‌شود، نمی‌توان مانع ایجاد کرد بلکه باید با شناخت دقیق و علمی و تشکیل کمیته‌های مختلف، موضوعات را مدیریت و به آن جهت داد.»



انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد


به دستور رئیس‌جمهور
سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور احیا شد
سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور با تصویب شورای عالی اداری پس از سال‌ها انحلال، احیا شد.


13920404000569_PhotoA.jpg


  • به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور که در دولت قبلی منحل شده بود، طبق تصمیم شورای عالی اداری احیاء شد.

    محمدباقر نوبخت، معاون رئیس‌جمهور اعلام کرد: شورای عالی اداری در جلسه بعدازظهر امروز خود و در اجرای دستور رئیس‌جمهور محترم موضوع "احیاء و تشکیل سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور با سازمان‌های مدیریت و برنامه‌ریزی استانی" از طریق ادغام دو معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی و توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس‌جمهور را تصویب کرد.

    همچنین مقرر شد میزان اختیارات، صلاحیت‌ها و چگونگی ارتباط و تعامل سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان‌ها و استانداری‌ها در جلسه مشترکی که بین رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور و وزیر کشور برگزار می‌شود، تعیین گردد.

    توضیحات تکمیلی در این مورد، امشب توسط محمدباقر نوبخت، معاون رئیس‌جمهور در برنامه گفت‌وگوی ویژه‌ی خبری ساعت 22 و 30 دقیقه شبکه دو ارائه خواهد شد.

    سایت معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور نوشت: به عقیده کارشناسان، احیای سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور علاوه ‌براینکه موجب تسریع تحقق اهداف چشم‌انداز خواهد شد، تحول مثبتی در **** برنامه‌ریزی، بودجه‌ریزی و ساختار اداری و در نتیجه توسعه همه‌جانبه کشور ایجاد خواهد کرد.

    احیای سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور به‌عنوان یکی از وعده‌های اصلی دولت تدبیر و امید محسوب می‌شد که حسن روحانی در شعارهای انتخاباتی خود، وعده تحقق آن را داده بود.

    انتهای پیام/
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
آسوشیتدپرس:
آمریکا با آخرین فرصت برای توافق روبروست



خبرگزاری آسوشیتدپرس در گزارشی با اشاره به مذاکرات هسته‌ای ایران نوشت: دولت باراک اوباما با آخرین و بهترین فرصت برای پایان دادن اختلافات برنامه‌ هسته‌ای ایران پیش از آنکه جمهوری خواهان بتوانند آنرا نابود کنند روبروست.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، و به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، سالها مذاکره برای حل مساله برنامه هسته‌ای ایران با دیدار روز یک شنبه جان کری وزیر امور خارجه آمریکا با محمد جواد ظریف همتای ایرانی‌اش و کاترین اشتون نماینده گروه 1+5 در مذاکرات هسته‌ای ایران در پایتخت عمان وارد آخرین مرحله خود شده است.

مذاکره کنندگان پس از برگزاری یک نشست سه جانبه بدون این که حرفی از یک توافق فوری بزنند، گفتند که رایزنی‌هایشان روز دوشنبه (امروز) نیز ادامه خواهد یافت.

حصول یک توافق جامع می‌تواند به نگرانی‌ها به ویژه درمنطقه خاورمیانه در خصوص فعالیت‌های هسته‌ای ایران پایان دهد و از طرف دیگر به این کشور کمک کند تا از تحریم‌ها رهایی یابد. اگرچه علیرغم نزدیک شدن به ضرب‌الاجل 24 نوامبر موانعی هنوز وجود دارد.

این توافق همچنین یک پیروزی در حوزه سیاست خارجی برای کاخ سفید به ارمغان می‌آورد، در حالیکه اخیرا از سوی جمهوری خواهان سنا به شدت به دلیل سیاست‌هایش در خاورمیانه مورد انتقاد قرار می‌گیرد.

به گزارش آسوشیتدپرس ، غرب و آمریکا برای پایان دادن به اختلافات و نگرانی‌ها بر سر برنامه‌ هسته‌ای ایران وارد یک سری مذاکرات جدی با ایران شده‌اند. آنها تهران را به تلاش برای دستیابی به سلاح هسته‌ای متهم می‌کنند، در حالیکه ایران تاکید می‌کند فعالیت‌های هسته‌ای‌اش ماهیت کاملا صلح آمیز دارد.

انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
آقامحمدی: آموزش و صدور گواهینامه مهارت، برای مردم اشتغال نمی‎شود

نماینده مردم خرم‎آباد و چگنی در مجلس گفت: آموزش و صدور گواهینامه مهارت از سوی فنی و حرفه‎ای برای مردم اشتغال نمی‎شود.



ابراهیم آقامحمدی در گفت‎وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه لرستان، بیان کرد: اگر واقعاً فرض کنیم دانشگاه‎ها به دنبال روزآوری دانش برای دانش‎آموختگان نیستند و تشکیلاتی مانند فنی و حرفه‎ای و علمی کاربردی راه‎اندازی شده تا این خلأ را حفظ کنند، اینگونه نیست چراکه سطح دانش مراکزی همچون فنی و حرفه‎ای و علمی کاربردی تفاوتی با سایر دانشگاه‎ها ندارد.



وی ادامه داد: این مراکز تأسیس شدند تا افرادی که نمی‎توانند به سطح تحصیلات عالیه برسند یک آموزشی را فراگرفته و تجربه خود را با مهارت و علم عجین کنند و از تجارب آنها استفاده شود.



آقامحمدی با انتقاد از عملکرد سازمان فنی و حرفه‎ای اظهار کرد: این سازمان عریض و طویل جز مدرک‎ دادن در زمینه اشتغال چه کرده است؟ وزارت کار و فنی و حرفه‎ای متولی اشتغال در کشور هستند متأسفانه مسئولین این وزارتخانه در مصاحبه‎هایشان اظهار دارند که چقدر آموزش دادیم سوال اینجاست توان سازمان فنی و حرفه‎ای در برابر دانشگاه‎ها چقدر است؟ چه کرده و برای اشتغال پایدار چه آماری ارائه داده است؟



نماینده مردم خرم‎آباد و چگنی در مجلس گفت: آموزش دادن که تنها راه چاره نیست، اصل این است که این مهارت‎ها را در جهت اشتغال پایدار به کار گیریم وگرنه آموزش دادن و گواهینامه مهارت صادر کردن برای مردم اشتغال نمی‎شود.





انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
فروش 63 میلیارد تومان سفته و برات در تهران


در شش ماه ابتدایی امسال بالغ بر 63 میلیارد تومان سفته و برات در شهر تهران فروحته شد.





به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، آمار فروش سفته و برات در نیمه اول سال جاری 41 درصد نسبت به این بازه زمانی در سال 1392 افزایش یافته است به طوری که در سال گذشته میزان فروش این دو سند بانکی در حدود 44 میلیارد و 500 میلیون تومان بود.





همچنین بررسی میزان معامله سفته و برات از فروردین تا پایان شهریورماه امسال نشان می‌دهد که شهریورماه با حدود 14 میلیارد و 700 میلیون تومان رکورددار فروش این اسناد است.





در این شش ماه بیشترین کاهش معامله سفته و برات در فروردین ماه رقم خورده که با توجه به تعطیلات نوروز تا حدودی طبیعی به نظر می رسد. این در حالی است که میزان فروش با کاهش 63 درصدی نسبت به ماه قبل به حدود 3.5 میلیارد تومان در ماه ابتدایی سال 1393 رسیده است.





اما در اردیبهشت ماه با جهش 194 درصدی معامله سفته و برات از حدود 3.5 میلیارد به 10 میلیارد تومان افزایش می‌یابد که این روند روبه رشد با شیب کمتری در خرداد و تیرماه نیز ادامه داشته و به 13 میلیارد تومان رسیده است.





دومین افت فروش این اسناد نیز در مرداد با ریزش 21 درصدی رخ داده و سه میلیاردی نسبت به ماه قبل کمتر شده است؛ اما در شهریورماه بار دیگر با رشد حدود 40 درصدی به حدود 15 میلیارد تومان رسید.





همچنین مروری بر آمار بانک مرکزی از تغییرات فروش سفته و برات از حدود یک دهه گذشته در تهران نشان می‌دهد که کمترین آمار به سال 1383 با حدود 32 میلیارد تومان و بیشترین میزان به سال 1390 با 81 میلیارد تومان و سال 1392 با حدود 95 میلیارد تومان اختصاص دارد.





انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
معاون وزیر اقتصاد عنوان کرد
بهبود شرایط کسب‌و‌کار راهکار دستیابی به بازار تجارت جهانی



معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی به مؤلفه‌های مهم در راستای دستیابی به بازار جهانی اشاره کرد و گفت: تسهیل در کسب و کار، رفع آیین‌نامه‌های سخت‌گیرانه و کاهش قیمت کالا از جمله مواردی است که ما را به تجارت جهانی نزدیک می‌کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) در منطقه مرکزی، اردشیر محمدی معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی در نشست کمیسیون مبارزه با قاچاق کالای استان مرکزی عنوان کرد: اجرای ماده 53 قانون مبارزه با قاچاق در سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی این استان سبب شده تا استان مرکزی بعنوان اولین مجری و الگو برای دیگر استان‌ها شناخته شود.



محمدی قاچاق را یک پدیده شوم و مخرب در اقتصاد کشور معرفی کرد و گفت: گسترش قاچاق کالا به تولید، تجارت و اقتصاد یک کشور آسیب زده و آنرا متضرر می‌سازد.



مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی به نقش کلیدی و مهم مسئولین در بحث مبارزه با قاچاق اشاره کرد و گفت: اگر مسئولین به عنوان یک تکلیف ملی، به این موضوع نگاه کنند هرگز، در کشور شاهد قاچاق کالا نخواهیم بود.



محمدی گفت: شرایط نامطلوب کسب و کار، بروکراسی اداری دست‌وپاگیر، بخش‌نامه‌های متناقض و سخت‌گیرانه و افزایش قیمت کالا از جمله عواملی است که زمینه افزایش قاچاق را فراهم می‌کند.



وی سودجویی را از جمله علل تشدید قاچاق در کشور عنوان کرد و گفت: عدم مدیریت در زمینه مبارزه با پدیده قاچاق زمینه را برای رشد سودجویان فراهم می‌کند که به تبع آن تشدید قاچاق را در کشور شاهد خواهیم بود.



محمدی بیان کرد: اگر می‌خواهیم به بازار تجارت جهانی دست‌ یابیم باید موانع تعرفه‌ای و تبعیض‌های تجاری را در کشور برطرف کنیم.



وی در این زمینه تصریح کرد: دولت با تمام تلاش قصد دارد با عبور از این موانع به بازارهای بین‌المللی و جهانی دست یابد.





وی خاطرنشان کرد: رفع موانع و چالش‌های موجود بر سر راه مبارزه با قاچاق کالا نیازمند استفاده از ظرفیت و پتانسیل استانی و عزم و اراده ملی است.



محمدی بیان کرد: سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی در اجرای ماده 53 قانون مبارزه با قاچاق کالا به حمایت دولت و مسئولین استانی نیاز دارد.



وی خاطرنشان کرد: اگر چه سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی، یک سازمان دولتی درآمد هزینه‌ای است اما وظیفه حاکمیتی آن بر وظیفه تصدی‌گری اولویت دارد.



وی در پایان خاطرنشان کرد: سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی، مدعی اجرای وظایف حاکمیتی است و آن دست از کالاهایی را که سلامت مردم جامعه را به خطر بیندازد با هزینه سازمان و به روشی اصولی که به محیط زیست آسیب نزند منهدم می‌کند.



به گزارش ایسنا، محمد حسین مقیمی استاندار مرکزی نیز در این جلسه عنوان کرد: برای تحقق اقتصاد پویا در کشور، لازم است با افزایش تولید داخلی از رکود فعلی گذر کنیم.



وی در این زمینه تصریح کرد: با حل مشکلات تولید و فعال‌سازی واحدهای اقتصادی در کشور می‌توانیم عمده مشکلات اقتصادی را حل کنیم.



مقیمی یکی از عوامل سد راه تولید را قاچاق کالا عنوان کرد و گفت: ورود کالای قاچاق با هزینه بالا اقتصاد را متضرر می‌سازد.



وی به مرکزیت استان اشاره کرد و گفت: استان مرکزی از حیث مرکزیت مسیر عبور کالای قاچاق است از این رو لازم است با کنترل نواحی ورودی و خروجی استان، از ورود کالا به استان و حتی استان‌های دیگر جلوگیری کنیم.



وی به نقش سازمان اموال تملیکی در اجرای ماده 53 قانون مبارزه با قاچاق کالا اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه استان مرکزی پیشرو در اجرای این ماده از قانون است لازم است مشکلات سازمان از قبیل مکان و انبار را با همکاری و همدلی یکدیگرحل کنیم.

انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
اکبر ترکان مطرح کرد
بدون تعرفه نمی‌توانیم با خارجی‌ها رقابت کنیم



مشاور عالی رییس جمهوری با بیان این‌که در یک سال اخیر کوشش‌های مدیران نتیجه داده و ظرفیت تولید صنعت خودرو در حال بازیابی است تصریح کرد:‌ البته صنعت خودرو درگیر مشکلاتی است که باید این مشکلات نیز برطرف شود.



به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اکبر ترکان در دومین نشست تخصصی صنعت خودرو اظهار کرد:‌ در کوشش‌های 30 سال اخیر خود در صنایع سیمان، فولاد، پتروشیمی، برق و خودرو رتبه مناسبی در جهان به دست آورده‌ایم و موفق بوده‌ایم.



وی با بیان این‌که در خودرو خیلی چیزها به دست آورده‌ایم و صنعت خودرو برای کشور خیلی چیزها بوده و هست، خاطرنشان کرد: اما اگر قرار بشود وارد دنیای بدون تعرفه شویم ما به جز آبگوشت بزباش و قرمه سبزی در هیچ تکنولوژی دیگری برتری نداریم و بدون تعرفه نمی‌توانیم با خارجی‌ها رقابت کنیم.

مشاور عالی رییس جمهوری با طرح این سوال که آیا در صورت حذف تعرفه‌ها محصولات صنعتی دیگر قابلیت رقابت با کالاهای خارجی را دارند؟ ادامه داد: البته در دوره‌ای ناشی‌گری‌ها (در صنعت خودرو) آسیب‌های بزرگی به ما زده است اما هم اکنون مدیران کاربلد آمده‌اند و باید کوشش کنیم گرفتاری‌ها برطرف شود زیرا مدیران فعلی می‌توانند.

ترکان با بیان این‌که صنعت خودرو هم اکنون اولین صنعت کشور است افزود: در زمان مدیریت غروی در صنعت خودرو می‌گفتند به ازای هر خودروی تولیدی درکشور 1.1 نفر شاغل می‌شود، بنابراین ظرفیت اشتغال صنعت خودرو قابل اغماض نیست.

مشاور عالی رییس جمهوری درباره دلایل شکست خوردن توسعه صنعتی در ایران گفت: نوسازی در ایران از دوره عباس میرزا‌ آغاز شد. البته اصلاحات عباس میرزا پس از شکست بزرگ نظامی و از دست دادن سرزمین‌های شمالی متوقف شد و پس از آن این سوال شکل گرفت که چرا به این روز افتادیم و مکتب تبریز تاسیس شد.

ترکان ادامه داد:‌ میرزا تقی خان ادامه دهنده تفکر عباس میرزا بود که در ابتدای دوران ناصری برای نوسازی ایران تلاش کرد اما در نهایت با آن سرنوشت دچار شد.

وی افزود: حدود 60 سال پس از آن دوران فرمان مشروطیت امضا شد که گام بزرگ مردم ایران برای پیشرفت و نوسازی بود که البته به نتیجه نرسید و پس از آن در هم ریختگی، بلبشو و عدم بلوغ اجتماعی برای مدیریت مشروطیت به استقبال از رضا خان انجامید.

او با بیان این‌که رضا خان نیز در دوره‌ای به سبک خود نوسازی را آغاز کرد خاطرنشان کرد:‌ البته آن کارها نیز به نتیجه نرسید، ولی در دوران محمدرضا از سال 1341 تا 1351 یک دهه موفق برنامه ریزی داشتیم که البته برنامه پنجم توسعه زمان وی تمام دستاوردهایش را بر باد داد.

ترکان ادامه داد:‌ پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز تمام کوشش‌ها دستاوردهایی داشته است اما نتایج نهایی آن این است که هم اکنون اینجا هستیم و باید دید چه ویژگی‌هایی باعث این وضعیت شده و چرا در توسعه صنعتی موفق نبوده‌ایم.

وی تصریح کرد: در این زمینه مسوول سازمان مدیریت صنعتی قول داده که در این زمینه تحقیق کند که چه ویژگی باعث شده که توسعه صنعتی تاکنون در ایران موفق نشود.





مشاور عالی رییس جمهور از آغاز عملیات اجرایی ساخت قطب سوم خودروسازی کشور در آینده نزدیک خبر داد و گفت: در این زمینه با شرکت‌های مختلف بخش خصوصی که متقاضی سرمایه‌گذاری‌ در این پروژه هستند در حال مذاکره‌ایم و به زودی نام سرمایه‌گذاران نهایی اعلام خواهد شد.



دبیر شورای هماهنگی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در حاشیه این نشست نیز اظهار کرد: پیشنهادات مختلفی برای سرمایه‌گذاری در قطب سوم خودروسازی به دست ما رسیده و در حال بررسی پیشنهادات هستیم.



وی با بیان این‌که 51 درصد محصولات قطب سوم باید ساخت داخل باشد و 30 درصد محصولات آن نیز صادر شود، خاطرنشان کرد: با توجه به این که یکی از اهداف اصلی از ایجاد قطب سوم صادرات است، این شرکت بر تولید خودروهای با کیفیت تمرکز خواهد داشت.



مشاور عالی رییس جمهور با بیان این‌که پس از تعیین سرمایه‌گذاران عملیات اجرایی ساخت قطب سوم خودروسازی کشور به سرعت آغاز می‌شود، تصریح کرد: هدف از ایجاد قطب سوم خودروسازی کشور افزایش رقابت در صنعت خودرو با هدف ارتقای کیفیت و افزایش صادرات این محصول استراتژیک به خارج از کشور است.





انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
ابتکار: دوره نگاه امنیتی به سازمان‌های مردم نهاد گذشته است



رییس سازمان حفاظت محیط زیست کشور گفت: حمایت از نهادهای غیردولتی و محیط زیستی از سیاست‌های دولت یازدهم است.



به گزارش سرویس «محیط زیست» خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) - منطقه خراسان شمالی، معصومه ابتکار در همایشی که با حضور فعالان مردم نهاد محیط زیست، NGO ها و دانشگاهیان برگزار شد، بیان کرد: محیط زیست در توسعه پایدار عقب ماندگی های زیادی داشته است.



وی با اشاره به اینکه در حال حاضر دولت یازدهم اهمیت به رفع معضلات زیست محیطی را به رسمیت شناخته است، افزود: دولت در کنار اقتصاد مقاومتی و ارائه راهکار برای برون رفت از مشکلات اقتصادی توجه ویژه ای به محیط زیست، مدیریت صحیح منابع آب و توجه جدی به کاهش بار آلودگی‌ها دارد.



ابتکار گفت: اکنون می توان گفت که در برخی از مناطق گام های رو به جلویی داشته‌ایم.



وی بیان کرد: پرچم داری رییس جمهور از محیط زیست زمینه فعالیت سازمان‌های مردم نهاد را باز کرده است و آنها می‌توانند به خوبی فعالیت داشته باشند.



ابتکار با بیان اینکه امیدواریم سمن ها بار دیگر به صورت گسترده فعالیت خود را افزایش دهند، افزود: دوره محدودیت‌ها و نگاه امنیتی به سازمان‌های مردم نهاد و غیردولتی گذشته است.



رییس سازمان حفاظت محیط زیست کشور با اشاره به اینکه دولت یازدهم یکی از سیاست‌های جدی خود را حمایت از بخش نهادهای غیردولتی و محیط زیستی قرار داده است، گفت: در برنامه ریزی‌ها از آنها حمایت می‌کنیم و می‌خواهیم که حضور داشته باشند.



وی گفت: تشکیل شوراهای پژوهشی از برنامه‌هایی است که دانشگاهیان، محققان و اندیشمندان می‌توانند دیدگاه‌های علمی خود را مطرح کنند و به کارگاه‌های تخصصی نیز دعوت می شوند.



ابتکار با بیان اینکه سازمان حفاظت محیط زیست در سیاست‌های خود به منظور حفظ گونه‌های حیوانی و گیاهی و طبیعت از طیف‌های مختلف مردم دعوت می کند، افزود: سازمان حفاظت محیط زیست می خواهد تمام صداها را بشنود تا راه درست و مشارکت مردم را داشته باشد و این افراد می توانند دیده بان بودن جامعه را تضمین کنند.



وی گفت: دانشجویان و سمن‌ها به عنوان دیده بان می توانند نگاه کنند و نقدها و انتقادات را به سازمان حفاظت محیط زیست اطلاع دهند.



ابتکار خاطرنشان کرد: دولت یازدهم دولت انتقادپذیری است و بحث‌ها را می شنود و جلوی امکان بروز تخلفات را خواهد گرفت.



وی گفت: شورا محوری ترین مسئولیتی که بر اساس قانون دارد موضوع توسعه پایدار منطقه‌ای و شهری است و این نگاه را در حال حاضر با شورا دنبال می کنیم.



ابتکار با بیان اینکه تفاهم نامه‌ای را با مجمع شورای کلان شهرداری‌ها داشته‌ایم، افزود: سازمان در این زمینه توجه به توانمندسازی شورا در حفظ محیط زیست دارد.



وی ادامه داد: سازمان در عرصه آموزش و پژوهش برنامه‌های بسیار جدی دارد و همکاری‌های خوبی را تا کنون با صدا و سیما داشته است.



ابتکار گفت: رایزنی هایی نیز در زمینه آموزش با رییس سازمان جدید صدا و سیما برای همکاری داشته ایم.



وی با اشاره به غیر قابل قبول بودن راندمان مصرف آب و انرژی در روستاها و شهرها، گفت: این امر نیازمند بازنگری است و سازمان حفاظت محیط زیست به طور جدی در این زمینه حضور پیدا کرده است و برنامه هایی دارد.



ابتکار با اشاره به وجود شورایی دیگر به نام شورای پژوهشی، بیان کرد: این شورا عرصه را برای حضور فعالان دانشگاهی در جهت ارائه راهکار برای حل معضلاتی که محیط زیست انسانی و طبیعی دارد را فراهم کرده است.



انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
در گفت‌وگو با ایسنا
خرم: توافق ایران و 1+5 مانع از تحقق خواسته‌های جمهوری‌خواهان خواهد شد


یک کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: در صورتی که ایران و گروه 1+5 در موعد مقرر به توافق دست یابند قطعا روی کار آمدن جمهوری‌خواهان در کوتاه مدت تأثیری در مذاکرات نخواهد داشت.



علی خرم در گفت‌وگو با خبرنگار انرژی هسته‌ای خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با اشاره به برگزاری انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره آمریکا و دلایل پیروزی جمهوری‌خواهان در این انتخابات، خاطرنشان کرد: با توجه به روی کار آمدن جمهوری‌خواهان در کنگره آمریکا باید گفت که تغییراتی در جامعه این کشور صورت گرفته است.



وی ادامه داد: زمانی که رئیس جمهور قبلی آمریکا یعنی جورج بوش که او هم یک جمهوری‌خواه بود بر سر کار بود مردم از نقض آزادی‌های فردی و دخالت‌های دولت در زندگی خصوصی افراد بسیار شاکی بودند ولی می‌بینیم که پس از گذشت بیش از 6 سال از آن زمان انگار آمریکایی‌ها نارضایتی از سیاست‌های جورج بوش را فراموش کرده و دیگر جنگ‌هایی که در زمان او در خاور میانه رخ داده بود برایشان مطرح نیست.



خرم با بیان این‌که اوباما به وعده‌هایش در رابطه با بازگشت آمریکا به جایگاه اقتصادی قبلی عمل کرد، گفت: پس از گذشت بیش از 6 سال از ریاست جمهوری بوش مسائل سیاست خارجی آمریکا تا حد زیادی از یاد رفته و مردم این کشور بیشتر به دنبال حل مسائل داخلی کشور خود مانند توانایی دولت در حل مسائل برق، معدن، بهداشت و سایر موارد هستند. به همین دلیل به جمهوری‌خواهان روی آوردند تا شاید خواسته‌هایشان را برآورده سازند.



وی ادامه داد: طبق آمار جمهوری‌خواهان برای پیروزی در انتخابات میان دوره‌ای آمریکا مبلغی در حدود 4میلیارد دلار صرف تبلیغات کردند تا اوباما را در موضع ضعف قرار بدهند. همچنین آنها تلاش کردند تا به مردم آمریکا این‌طور نشان دهند که اگر جمهوری‌خواهان در مجلس باشند می‌توانند طرح‌های خوب بسیاری را پیش ببرند ولی این اوباما است که مانع تحقق این اهداف می‌شود.



این کارشناس مسائل بین‌الملل با بیان این‌که به واسطه تبلیغات جمهوری‌خواهان تا حدی از محبوبیت اوباما نسبت به گذشته کاسته شده است، تأکید کرد: این کاهش محبوبیت در حالی است که در زمان جورج بوش و جمهوری‌خواهان در جهان وضعیت برای مردم آمریکا بسیار طاقت فرسا شده بود و باز هم امکان دارد اگر دوباره جمهوری خواهان کلاف امور را به دست بگیرند همان فشارها و جنگ‌ها را بر مردم آمریکا مستولی کنند و آنها و مردم مجددا به نقطه‌ای برسند که قبلا رسیده بودند.



خرم در رابطه با روی کارآمدن جمهوری خواهان و تأثیر آن بر مذاکرات ایران و گروه 1+5، تصریح کرد: روی کار آمدن جمهوری‌خواهان تأثیر فوری و چشمگیری در روند مذاکرات نخواهد داشت به شرط این‌که تا نزدیکی سوم آذر ایران و گروه 1+5‌ به توافقی دست یابند زیرا تا امروز آنها روی طرح‌هایی صحبت کردند و حتی برخی از آنها را انتخاب کرده‌اند و قرار است دو طرف نظرات را منتقل کرده و در نهایت آنها را به یکدیگر ابلاغ کنند.



وی گفت: در صورتی که این مذاکرات سر موقع به نتیجه نرسد، وقفه‌ای در آن ایجاد شود، گفت‌وگوها به دلیلی به آینده موکول شود و یا معلق شود،‌جمهوری‌خواهان در کنگره و سنای آمریکا فعال خواهند شد و تلاش می‌کنند تا بر سیاست‌های آمریکا اثر بگذارند و حتی فرصتی برایشان فراهم می‌شود تا با هم‌پیمان‌های اروپایی خود نیز ارتباط گرفته و بر روی تصمیات آنها هم اثر بگذارند. بنابراین حصول توافق در موعد مقرر باعث خواهد شد تا پیروزی جمهوری‌خواهان تنها در کوتاه مدت بر روی مذاکرات اثرگذار باشد.



این کارشناس مسائل بین‌الملل در رابطه با این‌که روی کار آمدن جمهوری‌خواهان در شرایطی که اوباما خواهان به نتیجه رسیدن مذاکرات ایران و گروه 1+5 است تا امتیازی را برای هم‌حزبی‌های خود به دست بیاورد، چه تأثیری بر سیاست‌های آمریکا در مذاکرات خواهد داشت، گفت: امکان ندارد اوباما در سیاست‌های خود در زمینه مذاکرات هسته‌ای با ایران کوتاه بیاید زیرا هر گونه تفاهمی که با ایران ایجاد شود باید در کنگره آمریکا و میان نمایندگان این کشور به بحث گذاشته شود و در آنجا تمام تفاهم‌ها و توافق‌ها در مجلس سنا به بحث گذاشته شده و منتقدان به نکته‌گیری در رابطه با آن می‌پردازند و قطعا امروز که اکثریت در کنگره آمریکا با جمهوری‌خواهان است در رأی‌گیری مخالف نظر اوباما رأی خواهند داد.



وی ادامه داد: اوباما نمی‌تواند از تفاهم‌هایی که تا امروز در رابطه با مذاکرات هسته‌ای با ایران داشته است عدول کند. بنابراین اگر این مذاکرات هسته‌ای به توافق نهایی برسد می‌تواند از آن به عنوان برگ برنده‌ای در مقابل جمهوری‌خواهان استفاده کند و اعلام کند که نتیجه سیاست‌های او در قبال پرونده هسته‌ای ایران نسبت به اقدامات جورج بوش موفقیت‌آمیز بوده است ولی امکان تغییر موضع به نفع ایران را نخواهد داشت.



خرم در پایان با تأکید بر اینکه روی کار آمدن جمهوری‌خواهان در کنگره آمریکا در کوتاه مدت تأثیری در مذاکرات ایران و گروه 1+5 نخواهد داشت ولی امکان دارد در بحث تحریم‌ها اثرگذار باشد، خاطرنشان کرد: رسیدگی به روند تحریم‌ها بستگی به این دارد که در رابطه با فرمول تحریم‌ها چطور با ایران به توافق برسند. اگر رئیس جمهور آمریکا طبق قانون این کشور در هر 180روز به 180 روز از اختیار خود برای معلق کردن تحریم‌های کنگره علیه ایران استفاده کند در آن صورت جمهوری‌خواهان نیز دنبال فرصتی خواهند گشت که فشار خود را افزایش داده و در روند معلق کردن تحریم‌ها به نوعی اختلال ایجاد کنند ولی در هر صورت رئیس جمهور آمریکا به وعده‌ای که داده باشد قطعا عمل خواهد کرد ولی این امر امکان دارد با فرمول های مختلفی عملی شود.



انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
یک عضو بنیاد باران :
«ندای ایرانیان» انشعاب در جبهه اصلاحات نیست



یک عضو بنیاد باران تصریح کرد: تاسیس حزب ندای ایرانیان را انشعاب در جریان اصلاحات نمی‌دانم.



حسن رسولی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه خراسان، با اشاره به حزب تازه تاسیس ندای ایرانیان گفت: تشکیل چنین حزبی ناشی از تصمیم جمعی و سازمان‌یافته از سوی جریان اصلاح‌طلب نبوده است، بخشی از جوانان اصلاح‌طلب به دنبال این بودند تا با حفظ منشور و خط‌مشی اصلاح‌طلبی و با هدف اثرگذاری بیشتر و فراهم کردن بستر وسیع‌تری برای سیاست‌ورزی نسبت به تشکیل این حزب اقدام کنند.



وی با تاکید بر این‌که باید انگیزه و هدف این دوستان را به رسمیت بشناسیم، ادامه داد: اما تصمیم به تشکیل چنین حزبی همانند سایر اهداف اصلاح‌طلبی برخواسته از یک برنامه سازمان‌یافته اصلاح طلبان نبوده است، باید بدانیم جدای از تشکیل این حزب که رسمیت هم یافته است به همین اندازه ظرفیت جدیدی به اوضاع حزبی اصلاح‌طلبان اضافه خواهد شد.



رسولی با اشاره به این‌که تاسیس حزب ندای ایرانیان را انشعاب در جریان اصلاحات نمی‌دانم، اضافه کرد: بیش از 30 حزب در اردوگاه اصلاح‌طلبی فعال هستند که در قالب دو مجموعه به نام شورای هماهنگی احزاب اصلاح‌طلب و جبهه اصلاحات هم راستا می‌شود.



استاندار خراسان در دولت اصلاحات ادامه داد: آقای خرازی و سایر دوستان موسس این حزب به صراحت بارها اعلام کرده‌اند که به اصول اصلاحات پایبند هستند و در حوزه عملی هم ***** خاتمی را به رسمیت می‌شناسند و هماهنگ با ایشان حرکت می‌کنند.



وی با بیان این‌که تاسیس این حزب به معنای فاصله گرفتن از نسل قبلی اصلاحات نیست، خاطر نشان کرد: عملکرد و کارکرد این مجموعه به دلیل متکثر بودن احزاب اصلاح‌طلب در جامعه است، نه به معنی انشعاب و افتراق.



رسولی با اشاره به برخی فعالیت‌ها و جنب و جوش‌ها دو جناح ادامه داد: در آستانه انتخابات مجلس دهم به طور طبیعی هر دو جریان اصلاح‌طلب و اصولگرا باید فرصت باقی مانده را مغتنم شمرده تا فعالیت‌های مقدماتی خود را برای انتخابات سال 94 انجام دهند، به نظرم این اتفاق، اتفاقی میمون و مبارک است، چه برای اصولگرایان و چه برای جریان اصلاحات که خاتمی را به عنوان **** خود می‌شناسند تا همانند انتخابات سال 92 هدایت این جریان را به گونه‌ای بر عهده داشته باشد که با تکیه بر اجماع حداکثری داخلی و تعامل حداکثری به پیروزی برسند.



این فعال سیاسی اصلاح‌طلب افزود: جبهه اصولگرا نیز باید فضای مناسب را برای وحدت خویش مهیا کند تا با همه توانمندی‌های احزاب اصلاح‌طلب، اصولگرا، ‌اعتدال‌گرا و تحول‌خواه برای اثرگذاری در انتخابات، مجلس آینده به بیشترین سرمایه‌های اجتماعی و سیاسی تجهیز شود.



وی با بیان این‌که فعالیت سیاسی در کشور ما به دلیل نوپا بودن و فراگیر نبودن **** حزبی، انتخابات محور است، تصریح کرد: به همین دلیل در آستانه انتخابات بر حجم فعالیت‌های سیاستمداران کشور افزوده می‌شود و از این طریق مقدمات تب و تاب انتخاباتی و بسترسازی برای اثرگذاری در این انتخابات در هر دو جبهه ایجاد می‌شود.



انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
مرعشی از طرف روحانی مامور شد؟



یک سایت خبری مدعی شد که پس از واکنش برخی کارشناسان به مصوبه اخیر مجمع تشخیص مصلحت **** درباره طرح نحوه اداره بانک مرکزی، نزدیکان رئیس‌جمهور به حسین مرعشی ماموریت ویژه داده‌اند که مراتب ناراحتی خود را به مجمع تشخیص ابلاغ کند.

به گزارش ایسنا، «اقتصادنیوز» نوشت: به نظر می‌رسد که حسن روحانی از مصوبه مجمع تشخیص مصلحت **** درباره نحوه عزل و نصب رئیس کل بانک مرکزی ناراضی و ناراحت است و حسین مرعشی از سوی نزدیکان رئیس‌جمهور ماموریت پیدا کرده که مراتب این ناراحتی را به آیت‌الله هاشمی‌ رفسنجانی ابلاغ کند.

رئیس‌جمهور و یاران اقتصادی‌اش هنوز به صورت رسمی درباره مصوبه اخیر مجمع تشخیص مصلحت **** اظهارنظر نکرده‌اند اما گفته می‌شود که دولت به شدت با این مصوبه مخالف است و طرح آن را به زیان نهاد بانک مرکزی می‌داند.

انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
آشنا: انتخاب سرافراز معنادار بود


حسام الدین آشنا - مشاور فرهنگی رییس جمهور - با اشاره به انتخاب محمد سرافراز به عنوان رییس جدید سازمان صداوسیما، گفت: انتصاب سرافراز برای اهالی رسانه و افرادی که دغدغه‌ی مدیریت آینده صداوسیما را دارند، بسیار معنادار بود.



به گزارش بخش رسانه ایسنا، وی که روز یکشنبه در نخستین همایش بین المللی مدیریت رسانه سخن می‌گفت، افزود: سرافراز، یکی از قدیمی‌ترین مدیران سازمان صدا و سیماست که پله های مدیریتی را گام به گام تا معاونت برون مرزی رسانه ملی طی کرد و هم اکنون این افتخار نصیبش شد که عهده دار یک ابرسازمان رسانه‌ای شود.



مشاور فرهنگی رییس جمهوری تصریح کرد: دولت از نقش‌آفرینی سرافراز استقبال می‌کند و همکاری‌های روشنی را بین دولت و صداوسیما در روزهای آتی پیش بینی می کند.



آشنا ابراز امیدواری کرد، در دوره جدید ریاست صدا و سیما از بسیاری سوء تفاهم ها و سوء تدبیرها جلوگیری شود.



وی اضافه کرد: به نظر می آید تجربه‌های رییس جدید سازمان صدا و سیما کلید گشایش بسیاری از مشکلات باشد.



مشاور رییس جمهوری اظهار کرد: در مدیر جدید رسانه ملی علاوه بر تجربه، دانش و مهارت هم وجود دارد و امیدوارم این انتصاب برای آینده کشور نوید همکاری اثربخش بین دستگاه ها شود.



آشنا خاطرنشان کرد: معتقدم در دوره جدید سازمان صدا و سیما باید تصمیات سخت گرفته شود و جراحی هایی در جهت تقویت اعتماد ملی به رسانه ملی صورت پذیرد.



مشاور فرهنگی رییس جمهوری افزود: امیدواریم در دوره جدید بیش از گذشته با تصمیمات علمی، چشم و ذهن مردم از رسانه‌های بیگانه منحرف و توجه شهروندان به رسانه ای که از پول و امکانات ملی تغذیه می شود، بیشتر معطوف شود.



آشنا ادامه داد: رییس جدید سازمان صدا و سیما باید تلاش های بسیار سختی برای برگرداندن بسیاری از هنرمندان، مدیران و کارآفرینانی داشته باشد که می توانستند در رسانه ملی همکاری کنند؛ اما درب این سازمان به روی آنان بسته بود.



مشاور فرهنگی رییس جمهوری، گفت: سازمان صدا و سیما در دوران جدید مدیریت خود، نیازمند جراحی درجهت تقویت اعتماد ملی به رسانه ملی است.



آشنا در ادامه خاطرنشان کرد: امیدوارم رسانه ملی با تکیه بر انحصار، تلاش نکند تا ابتکار را محدود سازد.



وی اضافه کرد: باید مدیران رسانه ملی باور کنند که مردم حق انتخاب دارند و فقط با فشار دادن یک دگمه از ذهن مخاطبان حذف می شوند.



در نخستین همایش بین المللی مدیریت رسانه حسین انتظامی، علی اکبر فرهنگی، و تنی چند از اندیشمندان و هنرمندان پیرامون مبحث مدیریت رسانه سخنرانی کردند.



انتهای پیام
 
بالا