• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار سخت افزار

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,098
لایک‌ها
23,611
سن
44
محل سکونت
طهران
پايان همكاري شارپ - سوني در بخش LCD
شارپ اعلام‌كرد كه قرارداد همكاري دوجانبه‌اش با سوني، براي توليد و عرضه پنل‌هاي LCD به‌پايان رسيده‌است و اين شركت تا پايان ماه ژوئن 2012 سهم خود را كه رقمي برابر 7.04 درصد از كل سهام است، به شارپ واگذار خواهد كرد. به اين ترتيب شارپ سهم سوني در قرارداد كه 10 ميليارد ين ( برابر 1.25 ميليارد دلار ) است را تا ماه آينده ميلادي پرداخت خواهد كرد و بار ديگر مالك بلامنازع فاز توليد LCD ساكايي خواهد شد.
به گزارش روزنامه ژاپني آساهي‌شيمبون، از جولاي 2009 كه شارپ توليد LCD هاي خود را به شهرك ساكايي در ازاكا منتقل كرد، سوني با خريد سهم 7.04 درصد به توليد و فروش مشترك پنل‌هاي سايز بزرگ اقدام نمود اما طولي نكشيدكه به دنبال نوسانات شديد بازار پنل و تلويزيون‌هاي صفحه بزرگ نهايتا شارپ و سوني در مارس 2012 توافق كردند كه همكاري خود را محدود سازند. سوني از زمان توليد تلويزيون‌هاي سياه و سفيد خود در 1960 تلاش كرده بود كه تنها از منابع درون‌سازماني براي تامين قطعات استفاده كند كه در نهايت تسليم وضعيت بد بازار در سال 2011 گرديد.
اگرچه سوني اعلام‌كرده‌است كه با هيچ نوع مشكلي جهت توليد پنل‌ها تا پايان سال مالي منتهي به 31 مارس 2013 روبرو نخواهد شد، اما به گزارش خبرگزاري فرانسه ركود نسبي فروش اين كمپاني در چند ماه اخير نشان مي‌دهد كه اين شركت با مشكلات مالي عديده دست و پنجه نرم مي‌كند چنانچه چندي پيش اعلام شد كه اين كمپاني 5.7 ميليارد دلار ضرر را تنها در بخش تلويزيون متحمل شده است و لذا براي جبران زيان‌هاي مالي، قصد دارد سهامش را به فروش برساند.
 

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,098
لایک‌ها
23,611
سن
44
محل سکونت
طهران
Biostar Displays Hi-Fi Series A85-based Socket FM2 Motherboards

مادربردهاي جديد بايوستار با چيپست A85 و سوكت FM2
120a.jpg

LINK
 

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,098
لایک‌ها
23,611
سن
44
محل سکونت
طهران
محصولات جدید انرمکس در نمایشگاه کامپیوتکس 2012
108a-550.jpg
انرمکس همانند سال های گذشته در نمایشگاه کامپیوتکس حاضر بوده و دو کیس و سری جدید پاورهای خود را معرفی کرد. کیس های ECA3260 و ECA3270 دو محصول جدید انرمکس هستند که مهم ترین ویژگی آنها، وجود دو عدد فن Vegas در پنل جلو است. تعداد 8 محفظه نصب هارد دیسک که می توانید بدون نیاز به ابزار، هارد دیسک های 3.5 و 2.5 اینچی خود را روی آن نصب کنید. در پنل کناری هر دو کیس می توانید یک فن 240 میلیمتری برای ایجاد یک سیستم کولینگ عالی نصب کنید. انرمکس این دو کیس را در نیمه دوم سال 2012 وارد بازار خواهد کرد.

107a-550.jpg

سری جدید پاورهای Triathlor در ظرفیت های زیر 1000 وات همراه با استاندارد 80Plus Bronze با راندمان 82 درصدی نیز در نمایشگاه کامپیوتکس 2012 معرفی گردید. البته پاورهای Triathlor به هر دو صورت مدولار و غیر مدولار تولید می شوند که مدل های مدولار به نام Triathlor FC شناخته می شوند. انرمکس استاندارد ErP Lot 6 را نیز برای این محصولات در نظر گرفته است که مصرف توان را در زمان استندبای به 1 وات می رساند. جهت خنک کنندگی بهتر پاورها، انرمکس از یک فن 135 میلمتری با شدت جریان هوای مناسب استفاده کرده است.
 

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,098
لایک‌ها
23,611
سن
44
محل سکونت
طهران
نانو پی سی های بدون فن فاکسکان در راهند
به نقل از واحد تحقیقات و توسعه دریا این رایانه های کوچک که 40 بار کوچکتر از یک رایانه استاندارد میباشند، در دو پلتفرم اینتل و AMD عرضه خواهند شد و از جمله ویژگی اصلی آنها توان و برق مصرفی بسیار پایین برابر با 15 وات در حالت عادی و 24 وات در لود کامل میباشد واین بار نانو پی سی های فاکسکان ازسیستم خنک کنندگی assiveP و بدون فن بهره مند خواهند بود.
نانو پی سی های جدید فاکسکان در دومدل AT-5300 با پردازنده اتم D2700 شرکت اینتل و مدل AT-5600 با APU برازوس مدل E-450 شرکت AMD عرضه خواهند شد که هر دو پردازنده به کار گرفته شده در این سیستم ها دو هسته ایی بوده و سرعت وفرکانس پردازنده های به کار گرفته شده در آنها به ترتیب در پردازنده اتم
D2700 2.13 گیگاهرتز ودر APU E450 برابر با 1.65 گیگاهرتز خواهد بود.
از دیگر خصوصیاتی که در این دو سیستم میتوان به آن اشاره داشت وجود 2 درگاه پرسرعت USB 3.0 ، چهار درگاه USB2.0 ،کارتخوان
SD / SDHC / MS / MS Pro / MMC،درگاه گیگابیتی LAN ،درگاه ارتباطی با مانیتور شامل HDMI و VGA به همراه پشیتبانی و فراهم سازی سیستم وای فای 802.11n.در این سیستم ها کاربران می توانند تا حداکثر 4GB حافظه DDR3 و یک درایور 2.5 اینچی ذخیره سازی SSDیا HDD را برای انجام فعالیتهای خود استفاده نمایند .
این سیستم ها با تنها 600 گرم وزن, ابعادی برابر 19-cm x 13.5-cm x 3.8-cm انعطاف پذیری کاملی را در نصب و راه اندازی در اختیار کاربر قرار خواهد داد.قابل ذکر است کلیه محصولات فاکسکان از طریق دریا کامپیوتر در ایران گارانتی و عرضه میشود.

1002712_b.jpg
 

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,098
لایک‌ها
23,611
سن
44
محل سکونت
طهران
این روزها چیپ C216 اینتل یکی از عنواین خبرساز شده .البته هنوز تو انجمنهای اورکلاکینگ ÷ردازنده 8 هسته AMD FX 8150 FH V;,VN 9 گیگاهرتز بیشترین جنجال رو به پا کرد
ASUS P8C WS
شرکت ايسوس به تازگي مادربوردي جديد را با استفاده از چيپ‌ست جديد اينتل C216 به بازار ارائه کرده است که بيشتر کاربران کاربرد‌هاي پردازشي سطح متوسط را هدف قرار داده است. اين مادربورد که P8C WS نام دارد در استاندارد ATX توليد شده است. بر اساس اطلاعات ارائه شده اين محصول مجهز به سوکت LGA 1155 است و قادر است از پردازنده نسل دو و سه Core i3 و پردازنده E3-1200 مخصوص سرور که براي سوکت LGA 1155 طراحي شده است پشتيباني کند. با وجود اينکه P8C WS در رده محصولات نيمه حرفه‌اي قرار مي‌گيرد اما مانند محصولات حرفه‌اي رده سرور از ECC پشتيباني مي‌کند که اين موضوع به مدد پشتيباني اين محصول از پردازنده
E3-1200 Xeon بدست آمده است. ايسوس در اين محصول از دو رابط PCI-E نسخه سه استفاده کرده است که بر اساس نوع پردازنده تعبيه شده روي مادربورد امکان استفاده از آن وجود دارد. با پشتيباني از پردازنده E3-1200 Xeon اين امکان وجود دارد که اين مادربورد در نرم‌افزار‌هايي که بيش از ديگر موارد به فناوري Open Gl وابسته است کارايي بهتري را ارائه کند. از ديگر امکانات اين مادربورد مي‌توان به وجود دو کارت شبکه گیگا بیتی و امکان تعبيه کارت شبکه و RAID مجزا براي ارتقاء آن اشاره کرد. ايسوس در اين محصول از بايوس UEFI استفاده کرده است که اين موضوع امکان مديريت آسان‌تر قطعات را ميسر مي‌کند. به اين موارد بايد ویژگی‌های کاربردي ديگري مانند:
USB Boost، Network iControl، EPU، Intel Smart Response Technology و Rapid Start Technology اشاره کرد که با تعبيه در اين محصول توانسته ان را به انتخابي مناسب براي کاربراني که به دنبال يک محصول خوش قيمت براي کاربرد‌هاي پردازشي‌ خود هستند تبديل کند.

7089f__P8C_WS_Workstation.jpg
 

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,098
لایک‌ها
23,611
سن
44
محل سکونت
طهران
ASUS DSL-N55U
اينترنت را مديريت کنيد!


محصولات شبکه کم‌کم دارند به جايي مي‌رسند که مي‌توانيد روي قدرت پردازشي و مديريتي آن‌ها در حجم اطلاعات بالا حساب کرد! شايد تعجب نمایید وقتي بشنويد که ايسوس محصولي را به بازار ارائه کرده است که داراي پردازنده دو هسته‌اي براي مديريت اطلاعات‌ و اينترنت است و آن موقع مطمئن مي‌شويد که ديگر نمي‌توان به محصولات شبکه مانند قديم نگاه کرد! N55U نمونه‌اي از اين دستگاه‌ها است که واقعاً براي مديريت اينترنت و حجم بالاي اطلاعات داخل شبکه طراحي شده است اين محصول تازه وارد ايسوس مجهز به پردازنده دو هسته‌اي و 128 مگابايت حافظه داخلي براي مديريت بهتر و بي‌نقص اطلاعات است اما اين مهم تنها به دليل وجود پردازنده اين محصول به دست نيامده است و وجود شبکه بي‌سيم دو بانده در اين محصول با حداکثر سرعت انتقال 600 مگابيت در ثانيه و سه آنتن خارجي دو دسی‌بل براي پوشش بهتر محيط توانسته اين محصول را به يک غول تبديل نماید. اين محصول مانند ديگر محصولات جديد شبکه ايسوس مجهز به فناوري Ai Radar است که اين فناوري بر اساس موقعيت کامپيوتر‌هاي موجود در محيط و فاصله‌ها آن سيگنال انتقالي را بهينه مي‌کند. از آن جايي که N55U يک روتر و مودم ADSL است ايسوس براي راه‌اندازي راحت‌تر اينترنت روي اين دستگاه از (QIS (Quick Internet Setup استفاده کرده است که در چند مرحله مي‌توانيد تنظيمات مربوط به سرويس ADSL خود را انجام دهيد. علاوه بر اين وجود قابليت مديريت پهناي باند و همچنين بهينه‌سازي بهتر بسته‌هاي اطلاعات انتقالي توسط مودم باعث بهبود کارايي در اين دستگاه شده است. اين دستگاه داراي امکانات ارتباطي خوبي است که از جمله آن مي‌توان به چهار پورت LAN گیگا بیتی و دو پورت USB نسخه دو (براي نصب پرينتر و هاردديسک و به اشتراک‌گذاري ان‌ها در شبکه) اشاره کرد. با وجود پشتيباني از فناوري DLNA و وجود پورت USB امکان به اشتراک‌گذاري اطلاعات براي کاربراني که در شبکه وجود دارند، ممکن است. در اين حالت به راحتي مي‌توانيد ويديو‌هاي مورد علاقه خود را از روي کامپيوتر به راحتي مشاهده کنيد.

1002718_b.jpg
 

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,098
لایک‌ها
23,611
سن
44
محل سکونت
طهران
شرکت کینگستون شاید قدیمی ترین و خوشنام ترین تولید مموری و فلش و حافظه ssd هست . مدلهای جدید از ssd که از لایه های محافظ و انکری÷ت داده کاربر استفاده میکند آماده عرضه کرد .
Kingston Digital Statement on SF-2000-based Encrypted SSDs
 

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,098
لایک‌ها
23,611
سن
44
محل سکونت
طهران
کارت گرافیک amd-radeon-hd-7970_large_verge_medium_landscape.jpgamd-radeon-hd-7970_large_verge_medium_landscape.jpgamd-radeon-hd-7970_large_verge_medium_landscape.jpg نسخه GHZ را به پردازنده گرافیکی Tahiti با فرکانس 1100 مگاهرتز مجهز کرده است تا بتواند در رقابت با کارت انویدیا 680 سربلند شود. کارت 7970 نسخه GHZ که تولید آن از مدتها قبل توسط AMD تایید شده بود، از هسته گرافیکی با 175 مگاهرتز فرکانس بالاتر برخوردار است و همچنین در ولتاژ 1.020 فعالیت خواهد کرد که به مراتب کمتر از کارت استاندارد 7970 خواهد بود. فرکانس حافظه روی 1375 مگاهرتز تعیین شده که با وجود رابط حافظه 384 بیتی، می تواند پهنای باند 264 گیگابایت در ثانیه را در اختیار کاربر قرار دهد. در نسخه GHZ تغییری در بورد و خنک کننده نسبت به نسخه استاندارد دیده نمی شود و با توجه به فناوری ساخت 28 نانومتری، حرارت پردازنده 1100 مگاهرتزی همچنان تحت کنترل است. این محصول اواخر ماه ژوئن یا اوایل ماه جولای وارد بازار خواهد شد.

[
 

فایل های ضمیمه

  • thm.php?height=100&width=150&crop=true&url=images%u00252Fimgbase%2F0-Sat-Apr-14-12%2F884885c5cb%.jpg
    thm.php?height=100&width=150&crop=true&url=images%u00252Fimgbase%2F0-Sat-Apr-14-12%2F884885c5cb%.jpg
    9.8 KB · نمایش ها: 24

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,098
لایک‌ها
23,611
سن
44
محل سکونت
طهران
مینی پی سی 400 دلاری اینتل در ابعاد تنها 4 اینچ!
مینی پی سی جدید اینتل که قرار است در سه ماهه سوم سال 2012 وارد بازار شود، ابعادی 4 اینچی دارد. در بخش سخت افزاری، پردازنده دو هسته ای Core i3 با چیپ ست HM65 در نظر گرفته شده است که 4 گیگابایت حافظه DDR3 به صورت دو کاناله نیز روی بورد آن نصب شده است. برای ذخیره اطلاعات و نصب سیستم عامل یک mSATA SSD با ظرفیت 40 گیگابایت توسط اینتل در نظر گرفته شده است. پورتهای روی مینی پی سی شامل HDMI و mini-DisplayPort می شود و برای اتصال با تجهیزات همراه نیز از فناوری های بلوتوث و وای فای استفاده شده است. با اینکه چیپ ست های نسل هفتم اینتل همراه با پردازنده های 22 نانومتری ایوی بریج برای مینی پی سی مناسب تر به نظر می رسید، اینتل از مادربورد نسل ششم استفاده کرده ولی قرار است به زودی از ژیپ ست نسل هفتم در کنار پردازنده های ایوی بریح بهره گیرد. مینی پی سی معرفی شده در نمایشگاه کامپیوتکس، به پردازنده Core i5 با فرکانس توربو بوست 2.7 گیگاهرتز مجهز شده بود و این نشان دهنده تنوع در پردازنده ها خواهد بود. مینی پی سی NUC اینتل تنها 400 دلار قیمت خواهد داشت.
 

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,098
لایک‌ها
23,611
سن
44
محل سکونت
طهران
فلش مموری Zalman SLC مجهز به رابط USB 3.0
کمپانی کره ای زالمن که پیش از این در زمینه تولید خنک کننده (پردازنده و کارت گرافیک)، منبع تغذیه (پاور) و کیس فعالیت داشته، به تازگی به صف تولید کنندگان فلش مموری پیوسته است. زالمن در اولین اقدام، دو فلش مموری مجهز به رابط USB 3.0 در دو ظرفیت 16 و 32 گیگابایت را به تولید رسانده است. مدل 16 گیگابایتی به نام U3M16SLC و مدل 32 گیگابایتی نیز به نام U3M32SLC تولید می شود و با استفاده از رابط USB 3.0 می تواند سرعت خواندن و نوشتنی معادل 155 و 135 مگابایت در ثانیه را در اختیار کاربران قرار دهد. این کمپانی در تولید فلش مموری از چیپ حافظه NAND Flash از نوع SLC (سلول یک سطح) استفاده کرده است. ابعاد این محصول نیز 8.6 * 17 * 87 میلیمتر است و قرار است از ابتدای ژوئن با قیمت 69 دلار برای مدل 16 گیگابایتی و 113 دلار برای مدل 32 گیگابایتی وارد بازار شود.
 

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,098
لایک‌ها
23,611
سن
44
محل سکونت
طهران
خنک کننده جدید arctic accelero xtreme iii برای کارتهای گرافیک تازه وارد
arctic_accelero_xtreme_iii_01-550.jpg


از هر برند تولید کننده کولر کارت گرافیک بگذریم, نمی توانیم کیفیت محصولات آرکتیک را نادیده بگیریم. محصولاتی که همواره با دقت و کیفیت بسیار طراحی و تولید می شوند. خنک کننده accelero xtreme iii نیز به سه عدد فن 92 میلیمتری و 4 لوله انتقال حرارت از آلیاژ مس مجهز شده و می تواند حرارت کارتهای گرافیکی 300 واتی را نیز کنترل کند. سرعت چرخش فن ها بین 900 تا 2000 دور در دقیقه است و جریان هوا را به سمت رادیاتور 83 پره منتقل می کند. همچنین برای تماس بهتر سطح بلاک با پردازنده گرافیکی, از خمیر حرارتی با کیفیت MX-4 استفاده شده است. هر سه عدد فن طبق روال همیشگی آرکتیک به رنگ سفید و قاب دور فن نیز مشکی رنگ است. این محصول با قیمت 119.95 دلار و با ضمانت 6 ساله وارد بازار شده است.
 

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,098
لایک‌ها
23,611
سن
44
محل سکونت
طهران
xpg-1.jpg

شرکت تایوانی ADATA به عنوان يکي از تولیدکنندگان مطرح حافظه‌هاي DRAM در دنیا، باری دیگر با معرفی محصولی جدید رقباي خود را به رقابت جديدي دعوت کرد. این محصول جدید که در سری حافظه‌هاي XPG Xtreme اين شرکت قرار می‌گیرد با فرکانس کاري 2133 و در ظرفیت‌های 8 و 16 گیگابایت عرضه مي‌شود. بر‌اساس اطلاعات ارائه شده اين حافظه براي کاربران حرفه‌ای و گیمرها بهينه شده است و از کارايي خوبي در شرايط سخت کاري برخوردار است.
اين حافظه در ولتاژ کاري 1.65 ولت فعاليت مي‌کند و در بهترين حالت قادر است در حالت دو کاناله بيش از 34.1 گيگابايت اطلاعات را در ثانيه منتقل کند. تمامی چیپ‌ست‌های بکار رفته در این مدل تحت آزمایش‌های بسیار دقیق قرار گرفته تا کیفیت و کارایی آنها تضمین گردد و سپس روی مدارهای 8 لایه قرار می‌گیرند. همچنین سیستم پخش حرارتی بکار رفته در این مدل به بهبود کارایی چیپ‌ست‌ها کمک قابل توجه‌ای می‌کند. این محصول با پردازنده هاي جديد اينتل که در آن‌ها بحث ولتاژ حافظه اهميت بسزايي دارد، هماهنگي کاملي دارد.
 

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,098
لایک‌ها
23,611
سن
44
محل سکونت
طهران
تولید کارت گرافیک HD 7770 Vapor-x OC توسط سافایر
sapphire_hd_7770_vapor-x_oc_edition_01.jpg
سافایر کارت گرافیک HD 7770 را به خنک کننده اختصاصی خود به نام Vapor-X مجهز کرده است. کارت گرافیک جدید سافایر از یک گیگابایت حافظه GDDR5 برخوردار است و فرکانس هسته و حافظه به ترتیب 1100 و 1300 تنظیم شده است. سافایر این محصول را به صورت اورکلاک شده تولید کرده و پس از تغییر در فرکانس هسته و حافظه، فرکانس موثر آن به 5.2 گیگاهرتز رسیده است. خروجی های تصویری شامل دو پورت DVI، یک پورت HDMI و DisplayPort می شود. این محصول از رابط PCI 3.0 برخوردار است و می تواند از DirectX 11.1 پشتیبانی کند که در عملکرد گرافیکی در چیپ ست های جدید اینتل (X79 و Z77) تاثیر گذار خواهد بود. خنک کننده Vapor-X از دو عدد فن و دو لوله انتقال حرارت با آلیاژ مس تشکیل شده است و طراحی خاص پره های این دو فن سبب افزایش شدت جریان وارد شده به داخل کارت خواهد شد. سافایر زمان عرضه رسمی و قیمت این کارت را اعلام نکرده است.
 

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,098
لایک‌ها
23,611
سن
44
محل سکونت
طهران
SSD جدید Team Group از نسل قدیم ساتا!
178b-550.jpg

تیم گروپ که در ساخت انوع حافظه شامل فلش مموری, حافظه رم و سالید دیسک فعال است, جدید ترین SSD خود را مجهز به رابط SATA II معرفی کرده است. سالید دیسک های Xtreem که در ظرفیت های 30, 60, 120 و 240 گیگابایت تولید خواهند شد, همگی از رابط نسل دوم ساتا بهره می برند و حداکثر سرعت خواندن و نوشتن برای هر چهار محصول به ترتیب 270 و 210 مگابایت در ثانیه است. همچنین تعداد دستورات ورودی و خروجی در حالت نوشتن 15000 و در حالت خواندن 6000 است. تیم گروپ در این محصولات از یک چیپ 128 مگابایتی به عنوان حافظه نهان (Cache) استفاده کرده و امکاناتی مانند S.M.A.R.T, تصحیح خودکار خطا (ECC), دستورات WIN7 TRIM و کنترلر PHISON 3105 برای آن در نظر گرفته است. تا کنون زمان عرضه رسمی و قیمت سالید دیسک های سری Xtreem تیم گروپ اعلام نشده است.
 

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,098
لایک‌ها
23,611
سن
44
محل سکونت
طهران
کارت گرافیک Asus HD 7850 DirectCu II به زودی وارد بازار می شود

Asus Radeon HD 7850 DirectCu II TOP

اگر به کارت گرافیک علاقه مندید، با خنک کننده DirectCu II آشنا خواهید بود. این بار اسوس به فکر تولید یک نمونه اختصاصی از کارت HD 7850 به نام Dragon Edition افتاده و این محصول را با خنک کننده DirectCu II آماده ورود به بازار کرده است. فرکانس هسته و حافظه بالاتر از مدل مرجع بوده و روی 910 و 5000 مگاهرتز تنظیم شده است. اما همچنان فرکانس ها از مدل DirectCu II Top با فرکانس 975 و 5000 مگاهرتز کمتر است. برای نصب خنک کننده اسوس از یک پلیت مشکی رنگ در پشت کارت استفاده کرده که در محل قرار گیری پردازنده گرافیکی، سوراخ هایی برای تهویه بهتر پردازنده در نظر گرفته شده است. طراحی پلیت کاملا مشابه با مدل DCU II Top است اما در بورد تفاوت هایی مانند مدار تغذیه 3+6 فاز و دو کانکتور 6 پین برای تامین توان دیده می شود. در خنک کننده از یک هیت سینک و سه لوله انتقال حرارت در کنار دو عدد فن استفاده شده است که کارایی مناسبی در نسل های گذشته خود به نمایش گذاشته است. اسوس اعلام کرده که قیمت این کارت مابین کارت مرجع HD 7850 و نمونه DCU II Top خواهد بود.
266a-550.jpg
 

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,098
لایک‌ها
23,611
سن
44
محل سکونت
طهران
پاور 1250 وات زالمن با استاندارد 80 پلاس پلاتینوم برای حرفه ای ها
زالمن که به ساخت خنک کننده پردازنده و کیس مشهور است، به تازگی پاور جدید خود را معرفی کرده است. پاور ZM1250 با استاندارد 80 پلاس پلاتینیوم راندمان بین 89 تا 93 درصد را در بارگذاری 20 تا 100 درصد برای کاربران حرفه ای که قطعات پر مصرف دارند، به ارمغان می اورد. پاور 1250 واتی زالمن از دو ریل خروجی 12 ولت بهره می برد و ریل اول 45 آمپر و ریل دوم نیز 65 آمپر را تامین خواهد کرد. کانکتور ها شامل یک 24 پین مادربورد، یک 8 پین پردازنده، هشت کانکتور 2+6 پین برای کارت گرافیک (دو عدد ثابت روی پاور و شش عدد به صورت مدولار) می شود. خازن های ژاپنی، مبدل های دوگانه، Active PFC و یک خازن محافظ برای افزایش یا کاهش بیش از حد ولتاژ/ آمپراژ، دمای بیش از حد و اتصال کوتاه از ویژگی های این محصول است. حرارت پاور توسط یک فن 140 میلی متر کنترل می شود. پاور 1250 وات مدولار زالمن با استاندارد 80 پلاس پلاتینیوم با قیمت 320 دلار وارد بازار خواهد شد.
مشاهده پیوست 165992
 

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,098
لایک‌ها
23,611
سن
44
محل سکونت
طهران
رکورد فرکانس حافظه DDR3 ایران توسط اورکلاکر تیم سخت افزار شکسته شد

rrlnnn8rn2sc8l9ytz-550.jpg
رکورد فرکانس حافظه ایران توسط فرجام رضایی، اورکلاکر تیم وب سایت سخت افزار شکسته شد. این اورکلاکر با استفاده از تنها حافظه G.Skill TridentX با فرکانس 2666 مگاهرتز در ایران موفق به ثبت رکورد فرکانس 3086 مگاهرتز گردید. البته فرجام رضایی در این رکوردشکنی موفق به کسب مقام بیست و سوم فرکانس حافظه DDR3 در جهان نیز گردید. برای ثبت رکورد، تنها از یک ماژول 4 گیگ استفاده گردید و سایر قطعات شامل مادربورد Asus Maximus V Gene Z77، پردازنده Core i7-3770K و پاور Enermax Revloution87+ 1000W شده بود. نکته جالب توجه در این رکورد، دستیابی به فرکانس 3086 مگاهرتز با زمانبندی (تایمینگ) استاندارد 35-13-13-11 است که به طور معمول برای رسیدن به فرکانس بالا، این زمانبندی نیز باید افزایش یابد. فرکانس پردازنده نیز با تغییر ضریب روی 39 و بیس کلاک روی 105.21، به 4103.1 مگاهرتز افزایش یافت.
 

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,098
لایک‌ها
23,611
سن
44
محل سکونت
طهران
تولید نمونه اولیه ماژول رم DDR4 توسط سامسونگ
samsung_ddr4_01.jpg

سامسونگ اولین ماژول رم DDR4 را برای سیستم های سرور تولید کرد. این ماژول با ظرفیت 16 گیگابایت و فرکانس 1600 مگاهرتز به عنوان نمونه اولیه آماده شده و از فناوری ساخت 30 نانومتری در آن استفاده گردیده است. پیش از این سامسونگ در دسامبر 2010، اولین ماژول DDR4 را در ظرفیت 2 گیگابایت معرفی کرده بود. البته سامسونگ تاکنون موفق به متقاعد کردن اینتل برای استفاده از چیپ ست قابل پشتیبانی از حافظه های DDR4 نگردید و قرار است در نسل بعدی پردازنده های اینتل این اتفاق رخ دهد. سامسونگ براساس استاندارد موسسه JEDEC، حافظه های DDR4 را با ولتاژ 1.2 ولت تولید کرده و نسبت به حافظه های DDR3 به میزان 40 درصد صرفه جویی در مصرف توان صورت گرفته است. سامسونگ در تلاش برای برقراری ارتباط نزدیک با تولید کنندگان اصلی سرور ها، پردازنده ها و کنترلر های مادربورد است تا بتواند حافظه های DDR4 را در تعداد بالا به فروش برساند. البته سامسونگ حافظه های DDR4 را در ظرفیت 8 گیگابایت نیز به تولید رسانده و قرار است در سال 2013، ماژول 32 گیگابایتی آن را نیز وارد بازار کند.
 

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,098
لایک‌ها
23,611
سن
44
محل سکونت
طهران
ماوس گیمینگ Sharkoon Drakonia با دقت 5000DPI
254c.jpg

کمپانی Sharkoon و محصولات آن در کشور ما شناخته شده نیستند، اما محصولات سری گیمینگ این کمپانی همواره حرف های زیادی برای گفتن دارند. جدیدترین محصول Sharkoon، ماوس گیمینگ AVAGO-ADNS-9500 است که با ظاهری حذاب و طرح بدنه شبیه به پوست مار، شما را جذب خود خواهد کرد. دقت سنسور لیزری این ماوس، 5000 نقطه در اینچ است و با تعداد فریم 11،750 فعالیت می کند. دقت سنسور توسط کاربر قابل تنظیم است و توسط یک دیود نوری (LED) با چهار رنگ نمایش داده می شود. ماوس گیمینگ AVAGO-ADNS-9500 که لقب Drakonia برای آن انتخاب شده, دارای 11 کلید قابل برنامه ریزی و اسکرول 4 جهته است تا نرم افزار ها و بازی ها خود را بهتر در دسترس و کنترل داشته باشید. برای کنترل بهتر ماوس، Sharkoon شش عدد وزنه 5 گرمی زیر ماوس قرار داده و می توانید به راحتی به این وزنه ها دسترسی پیدا کنید. طول سیم ماوس 180 سانتی متر و در سوکت USB آن از روکش طلا استفاده گردیده است. البته در بسته بندی Drakonia یک پد همرنگ و با طراحی مشابه با ماوس نیز وجود دارد که جنس آن از کائوچو تولید شده با فناوری نانو و ضد لغزش است. قیمت این ماوس گیمینگ لیزری، 29.99 یورو تعیین شده که مبلغی مناسب برای Sharkoon Drakonia خواهد بود.
 

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,098
لایک‌ها
23,611
سن
44
محل سکونت
طهران
کیس کولر مستر Elite 120، کوچک ولی جادار
کولرمستر که در بازار کیس، پاور و خنک کننده از برند های معروف به شمار می رود، جدید ترین کیس خود را در پلتفرم Mini ITX تولید کرده است. کیس Elite 120 با ظاهر کوچک خود می تواند از خنک کننده پردازنده و حتی کارت گرافیک HD 7990 پشتیبانی کند و این مسئله مدیون طراحی جالب توجه کولرمستر در این کیس است. از تصویر کاملا نمایان است که طراحی و چیدمان کیس کاملا مشابه با کیس های Mid Tower و Full Tower امروزی بوده و اسمبل در آن به صورت معکوس (پاور در بالا) است. با قرار دادن مادربورد در سطح زیرین کیس و متمایل کردن محفظه نصب پاور به سمت کارت گرافیک، امکان نصب خنک کننده Air برای پردازنده فراهم گردیده و علاوه بر این در فضای باقیمانده می توانید کارت گرافیک HD 7990 و GTX 690 را بدون هیچ مشکلی نصب کنید. مادربورد های پلتفرم Mini ITX تنها یک اسلات PCI برای نصب کارت گرافیک دارند که در انتهای بورد قرار می گیرد و کولرمستر با درک صحیح این مسئله با بهینه سازی فضای کناری کیس، قابلیت نصب کارتهای گرافیکی حرفه ای را فراهم کرده است. هر چند پلتفرم Mini ITX به طور معمول برای سیستم های HTPC مورد استفاده قرار می گیرد، اما با توجه به قابلیت نصب پاور های ITX، کارت گرافیک حرفه ای و قرار دادن پورت USB 3.0، می توان از الایت 120 به عنوان یک کیس مناسب حتی برای گیم استفاده کرد. همچنین قابلیت نصب یک درایو نوری 5.25 اینچی و دو عدد هارد دیسک 3.5 اینچی در الایت 120 وجود دارد. الایت 120 کولرمستر اواخر ماه جولای با قیمت 44.95 یورو وارد بازار خواهد شد.
cooler_master_elite_120_advanced_04.jpg
 
بالا