• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار سخت افزار

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
نگراني‌‏هاي امنيتي و نياز به پشتيباني حجم بالاي انواع داده به رونق بازار سيستم‌‏هاي ديسك ذخيره افزوده است.
بازار سيستم‌‏هاي ديسك ذخيره داده در سه ماهه سوم 2005 در مقايسه با سال گذشته 5/12 درصد رشد داشته است.
عامل اصلي رشد منحصر به فرد بازار سيستم‌‏هاي مذكور ، تقاضاي فزاينده براي افزايش امنيت و ذخيره داده‌‏هاي حياتي بوده است.
در بازار جهاني ديسك‌‏هاي خارجي ذخيره داده‌‏هاي حياتي بوده است.
در بازار جهاني ديسك‌‏هاي خارجي ذخيره داده كه ارزش آن حدود 88/3 ميليارد دلار برآورد مي‌‏شود.
EMC با در اختيار داشتن 20 درصد بازار درصدر قرار دارد . سال گذشته سهم اين شركت از بازار مذكور 3/21 درصد بود.
بعد از EMC شركت HP و IBM با 1/19 و 9/12 درصد به ترتيب بيشترين درصد بازار ديسك‌‏هاي خارجي را به خود اختصاص داده‌‏اند.
گفتني است ؛ برخلاف EMC سهم دو شركت HP و IBM در سه ماهه سوم 2005 افزايش يافته است. سهم اين دو شركت از بازار سال گذشته به ترتيب 7/18 و 12 درصد بود.
نياز فزاينده شركت‌‏ها به پشتيباني حجم بالاي ايميل‌‏ها ، اسناد و ديگر داده‌‏ها تقاضا براي ذخيره داده را به طور قابل توجهي افزايش يافته و با توجه به افزايش تهديدهاي امنيتي انتظار مي‌‏رود روز به روز بر اهميت ذخيره داده و تقاضا براي سيستم‌‏هاي ذخيره افزوده شود.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به گفته‌ي كارشناسان، نرخ فروش ريز تراشه‌هاي نيمه رسانا در ماه اكتبر سال جاري در كل جهان نسبت به همين دوره در سال گذشته ‌٨/٦ درصد افزايش يافته است.

كارشناسان انجمن صنعت نيمه ‌رساناها كه اين ارقام را منتشر كرده‌اند، دراين ‌باره خاطر نشان كردند كه رشد اين صنعت با رشد فروش تلفن‌هاي بي‌سيم، وسايل ديجيتالي پخش موسيقي، دوربين‌هاي ديجيتالي و ساير ابزار و تجهيزات الكترونيك تقويت شده است.

اين انجمن همچنين اعلام كرد كه اين رشد در تمام دسته‌هاي محصولات ريزتراشه‌ها بوده است. اين گروه پيش‌بيني كرده است كه درآمد حاصل از فروش اين قطعات الكترونيكي در سال جاري ميلادي به ‌٢٢٨ ميليارد دلار برسد كه اين رقم نسبت به آنچه در ماه نوامبر پيش‌بيني شده بود اندكي بيشتر است و نسبت به سال قبل نيز افزايش داشته است.

با رسيدن به اين رقم، ركورد سال قبل در توليد ريزتراشه‌ها شكسته خواهد شد. به گفته‌ي كارشناسان از سال ‌٢٠٠٠ تاكنون اين نخستين بار است كه درآمد حاصل از فروش نيمه رساناها در جهان به بيش از ‌٢٠٠ ميليارد دلار رسيده است.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
خوب این بخش این قدر بازدید کننده دارد ولی دریغ از نظری و صرفا گذری...:(
الان که به سرفصل این بخش نگاه می کردم دیدم که جناب pay دقیقا پارسال در چنین روزی آن را آغاز نموده اند ....
یعنی اولین سالگرد این بخش را پیش رو داریم....:happy: ولی بازهم سکوت ...سکوت ...سکوت...:wacko:

ARH

Registered User
لایک‌ها
4
اسفنديار جان ، فراموش نكن كه ما بيشتر براي خودمون داريم فعاليت ميكنيم تا براي ديگران ، هرچند اطلاع رساني به اين شكل بيشتر براي خوانندگان مفيد هست تا گردآورنده و تهيه كننده خبر اما اون چيزي كه نبايد فراموش بشه بهره‌دانشي است كه به بهانه اين فعاليت بدست مي‌ايد .

من تا حالا خيلي جاها فعاليت كردم و ميدونم تو اكثرشون كارامو حتي يك نفر هم نخونده يا ازش استقبال نكرده اون چيزي كه برام مهمه اينه كه خودم از كارام استفاده دارم ميكنم .

من قبلا هم يك پيشنهاد داده بودم ،‌اما با اين كه اون پيشنهاد منطقي‌تر از فعاليت در اين بخش چه از نظر مادي و چه از نظر استقبال عمومي بود ، قبول نكردي :( من هنوزم سر حرفم هستم و براي كارهات واقعا ارزش قائلم و نميخوام به هيچ وجه اجازه بدم تا با اين بهانه ها سرد بشي :)

تولد اين تاپيك رو هم تبريك ميگم . ايشا الله سالهاي سال كنار همديگه باشيم و از دانش همديگر در زمينه هاي مختلف استفاده كنيم

pay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از esfandiyar2002 :
الان که به سرفصل این بخش نگاه می کردم دیدم که جناب pay دقیقا پارسال در چنین روزی آن را آغاز نموده اند ....
یعنی اولین سالگرد این بخش را پیش رو داریم....:happy: ولی بازهم سکوت ...سکوت ...سکوت...:wacko:

سلام آقا
شما که دارین اینجا رو به نحو احسن اداره می کنین .ضمنا با نظر جناب ARH هم موافقم .در مورد سکوت هم این قسمت خاصیتش اینه دیگه مردم میان اخبار و می خونن و می رن نباید انتظار داشت جماعت بیان پست بزنن.

pay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
بعد از معرفی Geforce 7800 GTX 512 که فعلا قدرتمندترین پردازنده گرافیکی دنیا هستش .ATI مجبور شد تا عرضه R580 رو جلو تر بندازه .طبق آخرین آخبار TheInquirer این پردازنده به تولید رسیده و قراره تا اواخر ژانویه یا اوایل فوریه به بازار بیاد .نکته جالب اینه که بر خلاف انتظار همه ظاهرا R580 هم بیشتر از 16 تا پایپ لاین نداره !
به طوری که گفته میشه این پردازنده معماری کاملا متفاوتی از R520 داره و می تونه در هر کلاک دو تا پیکسل رو رندر کنه یعنی در عمل مثل یه پردازنده با 32 تا پایپ لاین کار می کنه ( البته اطلاعات بیشتری در این مورد فعلا منتر نشده).

در مقابل Nvidia هم بیکار ننشسته و داره G71 رو آماده می کنه. که در واقع همون G70 هسنتش ولی با 32 تا پایپ لاین ( در برابر 24 پایپ لاین G70) و فرکانس هسته بالای 700 مگاهرتز البته با فناوری 90 نانو.
حالا باید منتظر بود و دید تا دوماه دیگه ATI می تونه دوباره به صدر جدول برگرده یا Nvidia هنوز هم می تونه مو قعیت خودش رو حفظ کنه!
لینک1
لینک 2

kakihot

Registered User
لایک‌ها
1
bandeh hazer be hamkari hastam dar zamine case power fan cooling

az aghaye alireza haghdost ham mikham hatman 1 sar be ma bezanan

dost daram shoma ro az nazdik bebinam

my adress planner pasazhe saba no.3&4:lol:

ARH

Registered User
لایک‌ها
4
ميگفتن R580 حدود 48 تا خط لوله متحد داره ؟ اگه ATI خط لوله هاشو متحد نكنه واقعا ظلم بزرگيه آخه قرار بود روي R520 اين كارو بكنه !

ARH

Registered User
لایک‌ها
4
يك خبر خيلي خيلي مهم :

Tomshardware بعد از سالها متحول شد ، همش هم زير سر سردبير جديدش هست . اول اومد سايت رو از اون حالت متمركز به چند سايت تخصصي تقسيم كرد و حالا كلا ظاهر سايت رو تكون داد :
www.Tomshardware.com

pay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
یه چند وقتی بود شروع کرده بودن به خونه تکونی .دیروز یا پریروز هم قیافه سایت اصلی رو عوض کردن الحق والانصاف که خیلی زشت شده ! به نظر من سایت قدیمی از این خیلی بهتر بود(مخصوصا این چکش جدیدشون)

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
به نقل از kakihot :
bandeh hazer be hamkari hastam dar zamine case power fan cooling

az aghaye alireza haghdost ham mikham hatman 1 sar be ma bezanan

dost daram shoma ro az nazdik bebinam

my adress planner pasazhe saba no.3&4:lol:
لطفا" فارسی تایپ کنید و برای کارهای خصوصی از PM کنید.:hmm:

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
به نقل از esfandiyar2002 :
منم تبریک میگم! دست شما درد نکنه در این مدت بسیار خوب در مورد اخبار اطلاع رسانی کردین...
من خودم هر وقت خبر جالبی ببینم حتما لینکشو اینجا می گذارم.
در مورد سوکت هم با pay,ARH موافقم.

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
من هم تبریک میگم.
شرمنده محمد جان تو کار شما هم دخالت کردم گفتم شاید نیستن.

انشالا همیشه خبرهای تازه و داغ بدید
موفق باشید

ARH

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از tsotodeh :
لطفا" فارسی تایپ کنید و برای کارهای خصوصی از PM کنید.:hmm:

بعد از سالي تو اين فروم يكي عاشق پست هاي من شده ، اينجوري حالشو نگير خوب ، حال من هم گرفته ميشه :D

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
شركت TBH نماينده انحصاري TEKXON در ايران، به تازگي قدام به عرضه دستگاه چند كاره جديدي با نام تجاري MEGXON مدل M500 كرده است.
MEGXON با بكارگيري فناوري پيشرفته و با بهره گيري از متخصصان خود دستگاه چندكاره اي با كيفيت بالا در تمام قابليتها عرضه كرده است.
از امكانات اين دستگاه چندكاره مي توان به پخش صوتي در فرمتهاي مختلف مانند WAV، MP3 در كنار قابليتهاي عكاسي ، تصويربرداري و دهها امكانات ديگر را كه براحتي در اختيار كاربر قرار مي گيرد اشاره كرد.
در كنار صفحه نمايش 2.5” بزرگ و قدرت عكسبرداري حرفه اي پنج مگاپيكسلي با تراكم تصويري فيلم 320x240 تا 480x640 در 30 فريم و حافظه 128MB داخلي با خروجي TV، ظرافت و طراحي منحصر به فرد اين دستگاه، پرتال بودن MEGXON را نيز تضمين مي كند.
از ديگر امكانات لوازم بكار رفته در اين دستگاه مي توان به قلم صوتي جهت ضبط صدا، زنگ ساعت، زمان جهاني، ماشين حساب، تبديل نرخ پول ، بازيها و... اشاره كرد كه خود محيطي دوستانه براي برقراري ارتباط با كاربر به شمار آيد.
يادآور مي شود: اين محصول با با يكسال گارانتي TBH در بازار ايران قابل دسترسي است.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
مهندسان شركت NEC موقف به توسعه و توليد باتري انعطاف پذيري شدند كه ضخامت آن كمتر از يك ميلي متر است و در عرض 30ثانيه شارژ مي شود.

به گزارش بخش خبر سايت http://www.iritn.com/ ، يوشيمي كوبا مدير تحقيقاتي NEC در اين باره گفت از اين باتري در كارت هايي چون كارت هاي هوشمند RFID استفاده مي شود و اين باتري مي تواند بدون نياز به شارژ دوباره تاچندين هفته نيروي كافي اين كارت ها را فراهم كند.
اين وسيله يك باتري ارگانيك است كه شركت NEC آن را توسعه داده است . اين باتري از مواد سازگار با محيط ساخته شده است تا از مواد شيميايي مورد استفاده در باتريهاي قابل شارژ امروزي. شركت NEC از سال 2000تاكنون روي اين فناوري كار مي كرده است و سازمان توسعه فناوري صنعتي و انرژي ژاپن نيز تااندازه اي روي اين كار سرمايه گزاري كرده است.
يكي از ويژگي هاي اين باتري شارژ سريع آنهاست . اين باتري اين هفته به بازار عرضه مي شود. كاربر مي تواند در عرض 30ثانيه 80درصد ظرفيت باتري را شارژ كند.
اندازه اين باتري 1.6اينچ است و مناسب كارتي به همين اندازه است يعني مي توان در كارت اعتباري يا كارت شناسايي هوشمند از آن استفاده كرد.
اين باتري بعد از شارژ مي تواند LED جاسازي شده در كارت را بمدت 20دقيقه و قبل از نياز به شارژ دوباره روشن نگه دارد .
NEC خاطر نشان كرد آنها هنوز قصد ندارند توليد تجاري اين وسيله را آغاز كنند و در مورد قيمت آنها نيز هنوز به نتيجه اي نرسيده اند.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
متخصصان شركت NEC موفق به ساخت يك باطري بسيار نازك (با ضخامتي كم‌تر از يك ورق كاغذ) شده‌اند كه در مدت زمان 30 ثانيه شارژ مي‌شود.

اين باطري از نوعي پليمر انعطاف‌پذير ساخته شده است و 300 ميكرون ضخامت دارد و به دليل برخورداري از ضخامت بسيار اندك مي‌تواند در كارت‌هاي هوشمند و تلفن‌هاي همراه به كار گرفته شود.

از ديگر قابليت‌هاي اين باطري مي‌توان به استفاده از آن در كاغذهاي هوشمند اشاره كرد. كاغذهاي هوشمند مي‌توانند در ساخت روزنامه‌هاي ديجيتالي به كار روند كه شايد در آينده جاي‌گزيني براي روزنامه‌هاي فعلي باشند.

از مزاياي اين باطري شارژ كامل آن در مدت زمان 30 ثانيه است. همچنين از آن جا كه درطراحي اين باطري از فلزات مضر مانند جيوه، سرب و كادميم استفاده نشده است اين فناوري با محيط زيست كاملا سازگار است.

NEC اعلام كرده است تا آن هنگام كه اين فناوري به بازار مناسب خود دست پيدا نكند، امكانات آن را كامل نخواهد كرد.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
شركت كره‌اي "هاينيكس" موفق به توليد سريعترين تراشه حافظه ويژه استفاده در كارتهاي گرافيكي رايانه‌هاي شخصي و كنسول‌هاي بازيهاي رايانه‌اي شده است.

به گزارش پايگاه اينترنتي "پي‌سي‌ورلد"، تراشه ‪ ۵۱۲‬مگابيتي جديد با نام "‪ "GDDR4‬از نوع تراشه‌هاي رايانه‌اي داراي باند پهن "‪ "DRAM‬بوده و سرعت پردازش و انتقال اطلاعات گرافيكي در آن از سريعترين تراشه‌هاي مورد استفاده در كارتهاي گرافيكي جديد نيز بالاتر است.

شركت "هاينيكس" كه دومين شركت بزرگ توليدكننده تراشه‌هاي حافظه در كشور كره جنوبي محسوب مي‌شود اعلام كرد سرعت تراشه‌هاي جديد "‪ "GDDR4‬تقريبا دو برابر سرعت سريعترين تراشه‌هاي حافظه فعلي موجود در بازار است و با فناوري پردازش ‪ ۶۴‬بيتي اطلاعات كه به زودي در رايانه‌هاي شخصي جايگزين فناوري ‪ ۳۲‬بيتي مي‌شود، سازگاري كامل دارد.

اين محصول جديد قادر است در هر ثانيه ‪ ۱۱/۶‬گيگابايت داده را پردازش كند و به گفته مقامات شركت "هاينيكس"، سرعت پردازش اطلاعات در نمونه‌هاي بعدي اين تراشه حافظه تا نيمه دوم سال ‪ ،۲۰۰۶‬به ‪ ۱۴/۴‬گيگابايت در ثانيه خواهد رسيد.

kakihot

Registered User
لایک‌ها
1
ببخشيد من به زودی فارسی مينويسم
1 خبره خيلی خوب
How Much RAM Do You Really Need????
hatman www.tomshardware.com sar bezanid
خيلی توجهه منو جلب کرد

saeed_violinist

Registered User
لایک‌ها
3
طبق قرارداد 52 میلیون دلاری که بین دو شرکت nVIDIAآمریکایی و شرکت تایوانی ULi بسته شد، nVIDIA بخش اعظم سهام ULi را خریداری کرد .

با این حال که شرکت ULi کمتر از 1% سهم بازار چیپست ها را در جهان دارد، بسیاری از کارشناسان این قرار داد را یک قرارداد زیرکانه از سوی nVIDIA برای افزایش قدرت خود در برابر سایر شرکتهای حاضر در این بازار می دانند .

nVIDIA اعلام کرده است مهندسان و طراحان ULi از دانش فراوانی برخوردار هستند و میتوانند با برخورداری از پشتیبانی این شرکت موفقیت های بسیاری کسب کنند .

:wacko: چی گفتم!

بالا