• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار سخت افزار

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
نام طراح محصول پرطرفدار Apple يعني دستگاه پخش موسيقي ديجيتال ipod، در فهرست دريافت كنندگان لقب از ملكه‌ي انگلستان قرار گرفت .

روز جمعه، «جاناتان ايو» 38 ساله، معاون بخش طراحي Apple از سوي ملكه‌ به عنوان «فرمانده عالي‌ترين صنف امپراتوري انگلستان» شناخته شد.

«جاناتان ايو» در رشته‌ي طراحي و هنر تحصيل كرده است، در طول 13 سال فعاليت خود در شركت Apple در كاليفرنيا **** تيم طراحي ipod، iBook وخطوط رايانه‌اي Power book بوده است .
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
سامسونگ الکترونیک، بزرگترین سازنده نمایشگرهای صفحه تخت در دنیا، روز یکشنبه اعلام کرد که خط تولید انبوه خود برای صفحه‌ نمایش‌های LCD را سه ماه زودتر از موعد مقرر راه اندازی می‌کند.

این خبر در حالی منتشر شد که سابق بر این کمپانی تولید ‌کننده LCD ال‌جی.فيليپس اعلام کرده بود که تولید "نسل هفتم" تلويزيون‌های LCD خود را آغاز كرده است.

تحلیلگران پیش‌بینی می‌کنند که با راه‌اندازی دو خط تولید بزرگ توسط سامسونگ الکترونیک و ال‌جی.فيليپس که هر دو در کره جنوبی مستقر هستند، تا سال 2006 بازار LCD اشباع خواهد شد.

سامسونگ در نظر دارد تا به تولید خود در نیمه دوم سال جاری سرعت بخشیده و با تمام ظرفیت، 90.000 قطعه در ماه تولید داشته باشد.

همچنین سامسونگ یکی از بزرگترین تولید‌کنندگان تراشه‌های حافظه در دنیا می‌باشد که هم‌اکنون خط تولید 7-1 خود را با همکاری شرکت سونی راه‌اندازی کرده است، که در حال حاضر ماهانه 60.000 قطعه تولید می‌کند.

سامسونگ اعلام داشت که در سال 2005 از فروش LCD مبلغی معادل 10 میلیارد دلار درآمد داشته است.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
هر آدم علاقمند به موسیقی می خواهد که بهترین صدای ممکن را بشنود. از آنجائی که هر چقدر پول بدهید؛ آش میل می فرمائید، همیشه قادر به خرید اسپیکرهای تخیلی Creative نخواهید شد.
اما نگران نباشد می توانید به جای Creative که همیشه هم خوب نیست! سری هم به محصولات Altec Lansing بزنید. از دید بسیاری از کاربران، مدل Altec Lansing 2100 که شامل دو بلندگو و یک ساب ووفر است، رقیب ندارد! البته از گفتن این نکته شرم دارم که قیمت این مجموعه دو برابر نمونه Creative آن است!
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
شرکت Lenovo که تحت نظر شرکت آمریکایی IBM فعالیت می‌کند درصدد تغییر رئیس خود است، امری که از تغییر استراتژی های آن در آینده ای نزدیک حکایت دارد.
قرار است ویلیام آمیلو جایگزین استفان وارد شود که پیش از این معاون اول شرکت Dell بوده و قبل از آن هم از مدیران برجسته IBM محسوب می‌شده است.
گفتنی است فعالیت اصلی Lenovo در زمینه طراحی و عرضه رایانه‌های شخصی است، اما برخی خبرها از حضور قریب‌الوقوع آن در عرصه طراحی تلفن‌های همراه حکایت دارد.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
فروش رایانه و تلویزیون های مسطح در ایام کریسمس افزایش قابل توجهی داشته است، به خصوص که کارخانه های سازنده محصولاتشان را با تخفیف عرضه کرده‌اند.
بررسی‌های موسسه NPD نشان می‌دهد که خریداران آمریکا از تاریخ 20 نوامبر تا 24 دسامبر 2/8 میلیارد دلار را صرف خرید کالاهای الکترونیکی خانگی کرده‌اند که این رقم نسبت به مدت مشابه سال قبل 10 درصد افزایش نشان می‌دهد.
کاهش قیمت نوت بوک و رایانه‌های رومیزی از جشن روز شکرگذاری به این سو و تبلیغات وسیع عامل اصلی افزایش خرید کالاهای الکترونیکی توسط مردم بوده است. فروش نوت بوک طی این مدت بالغ بر 646 میلیون دلار بوده و فروش PC هم با 7/14 درصد افزایش به 348 میلیون دلار رسیده است.
انتظار می‌رود تمایل به خرید رایانه در 3 ماهه اول سال 2006 کماکان بالا باقی بماند. طی همین مدت فروش تلویزیون پلاسما و LCD هم به ترتیب 141 و 209 درصد افزایش یافته و به 305 و 442 میلیون دلار رسیده است.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
كاربرانی كه دوست دارند در منزل خود از دستگاه‌های دیجیتالی جدید استفاده كنند بد نیست بدانند كه شركت شارپ به تازگی تلویزیون جدید 20 اینچی خود را با نام AQUOS به بازار عرضه كرده است.

‌این گیرنده تلویزیونی جدید كه از 27 دسامبر 2005 به بازار آمده، یكی از رقیبان اصلی محصولات شركت NYC محسوب می‌شود و كارشناسان پیش بینی می‌كنند تا مدتی دیگر فروش چشمگیری را به خود اختصاص خواهد داد.

در حالی كه امكانات به كار برده شده در AQUOS و یكی از تلویزیون‌های NYC شباهت بسیار زیادی به یكدیگر دارند، گروهی از كارشناسان با برگزاری یك نظرسنجی آنلاین می‌خواهند یكی از این دو را به عنوان برترین تلویزیون موجود در بازار برگزینند.

شركت شارپ هنوز اطلاعات دقیقی را در مورد این گیرنده تلویزیونی اعلام نكرده و ترجیح می‌دهد كه كاربران پس از خرید با آن و امكانات به كار برده شده آشنا شوند.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
در حالی که روز به روز بر میزان محبوبیت دستگاه قابل حمل پخش موسیقی iPod افزوده می‌شود، کارشناسان از عرضه نخستین اسپیکرهای مخصوص این دستگاه خبر داده‌اند.




این سیستم صوتی جدید که هم اکنون تنها در بازار های آمریکا به فروش می‌رسد، 4 هزار دلار قیمت گذاری شده است و کاربران با آن می‌توانند لذت شنیدن موسیقی را به معنای واقعی درک کنند.

4 تقویت کننده صدایی که به همراه این دستگاه فروخته می‌شوند از جنس آلومینیوم هستند و در عین زیبایی می‌توانند صدا را با کیفیتی باور نکردنی پخش کنند.

کارشناسان شرکت سازنده ادعا می‌کنند که این اسپیکر ها را تنها برای دستگاه‌های قابل حمل پخش موسیقی ساخته‌اند، زیرا تنها با کم و زیاد کردن صدا به صورت دیجیتالی در MP3 Playerها است که این دستگاه می‌تواند صدا را به صورت کنترلی برای شما کم و زیاد کند.

اگر چه 4 هزار دلار برای خرید اسپیکر بسیار گران به نظر می‌رسد، اما بد نیست بدانید که تا کنون صدها نفر برای خرید این محصول جدید اقدام کرده‌اند.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
محققان شرکت Zalman در پی همکاری‌های خود با شرکت بریتانیایی Aerospace، پس از مدت‌ها تلاش شبانه‌روزی سرانجام سیستم خنک‌کننده دیجیتالی Big Boy Turbo Mega Fan 2 را به بازار عرضه کردند.

این دستگاه جدید می‌تواند ظرف مدت زمانی کوتاه تمام محیط اطراف خود را خنک کرده که البته برای انجام این کار به 1400 وات انرژی نیاز دارد.

اگر چه ظاهر Big Boy شبیه به دیگر سیستم‌های خنک کننده است، اما روی این دستگاه تراشه ای کار گذاشته شده که می‌تواند دمای کنونی محیط را روی صفحه نمایش خود نشان داده و با تنظیمات کاربر، دما را به حد مطلوب برساند.

Big Boy ظاهری بسیار کوچک دارد، اما در عین حال دارای یک حافظه درونی است که با آن می‌تواند برنامه‌های از پیش تعیین شده کاربران را در خود‌نگاه داشته و در زمان مقرر آنها را اجرا کند.

این دستگاه هنوز قیمت گذاری نشده و کارشناسان زمان دقیقی را برای صادر کردن آن اعلام نکرده اند.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
کارشناسان شرکت Oregon پس از مدت‌ها تلاش بار دیگر توانستند دستگاه قابل حمل پخش موسیقی جدید خود را که ضدآب و به سیستم گام شمار نیز مجهز است را به بازار عرضه کنند.

این سیستم جدید که MP121 نام گرفته است، به شما امکان می‌دهد که حتی در زیر باران‌های شدید نیز موسیقی مورد علاقه خود را گوش دهید و در همین حین تعداد گام‌های خود را بشمارید.

این محصول زمستانی که تا کنون نظر هزاران نفر را به خود جلب کرده، در عین زیبایی و کارآمدی تنها 150 دلار قیمت گذاری شده است.

مسوولین که این دستگاه را برای غواصان و موج سواران ساخته‌اند، امکان دریافت برنامه‌های موج FM رادیو را نیز برای کاربران فراهم کرده‌اند.

MP121 دارای 72/2 اینچ طول، 07/2 اینچ عرض و 83/0 اینچ ارتفاع است و شامل یک عدد هدست مجزای ضدآب نیز می شود.

هنوز معلوم نشده که چه زمانی این دستگاه به دیگر کشورهای دنیا صادر خواهد شد.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
شرکت FineDrive در نظر دارد با عرضه سیستم صوتی جدید خود که مخصوص اتومبیل‌ها است و M700D نام گرفته، بازارهای کره را در دست بگیرد.

این سیستم جدید و پیشرفته علاوه بر آنکه می‌تواند صدای موسیقی‌های دلچسب راننده را با کیفیتی بالا پخش کند، به سیستم GPS، فناوری playback برای فایل‌های ویدیویی، DMB برای تماشای تلویزیون به هنگام حرکت و ... مجهز است.

گیرنده این دستگاه کوچک و زیبا به گونه‌ای طراحی شده که کار یک دیش ماهواره‌ای بزرگ را برای شما می‌کند و شما نیاز نخواهید داشت برای تماشای برنامه‌های تلویزیونی از آنتن‌های مخصوص استفاده کنید.

در حالی که شما با M700D برنامه محبوب خود را از تلویزیون تماشا می‌کنید، در همان زمان می‌توانید از فناوری GPS نیز بهره‌مند شده و بدون قطع کردن برنامه تلویزیونی راه خود را پیدا کنید.

کلیدهای کوچکی که در قسمت زیرین این دستگاه تعبیه شده به کاربران امکان می‌دهد تا به ساده‌ترین شکل ممکن از برنامه‌های درونی استفاده کنند.

اگر چه هنوز خبری در مورد قیمت و زمان عرضه این محصول به بازار منتشر نشده، قرار است که FineDrive فروش این محصول جدید خود را از بازارهای کره آغاز کرده و در صورت تمایل مردم آن را به دیگر کشورهای دنیا صادر کند.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
آخرین دستگاه قابل حمل پخش موسیقی فیلیپس از هم اكنون برای فروش آماده است و شما می‌توانید آن را با نام GoGear HDD6330 Jukebox بشناسید.

‌این MP3 Player جدید به رنگ مشكی براق است و 30 گیگابایت حافظه داخلی دارد و به شما امكان می‌دهد علاوه بر فایل‌های صوتی،‌تصاویر خود را نیز در آن ذخیره كنید.

بر روی این دستگاه، دستگاه هدایت‌گر مخصوصی با نام SuperScroll كار گذاشته شده كه با آن می‌توان به آسانی موسیقی‌های MP3 ذخیره شده را انتخاب كرده و آن را اجرا كرد.

علاوه بر امكانات ذكر شده، این دستگاه می‌تواند برنامه‌های موج FM رادیو را نیز پخش كند و در صورت تمایل آنها را ذخیره كند.

اگر چه تمام امكانات به كار برده شده در GoGear بسیار پیشرفته و كارآمد است،‌اما در عین حال صفحه نمایشی 2 اینچی دارد كه تصاویر را فقط با كیفیت 65 هزار رنگ به نمایش می‌گذارد.

این دستگاه ظاهری شبیه به iPod دارد و به همین خاطر ممكن است كاربران در نگاه اول آنها را با هم اشتباه بگیرند.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
شرکت Alieware که سابقه طولانی در تولید سیستم‌های صوتی و دستگاه‌های قابل حمل پخش موسیقی دارد، محصول جدید خود را با نام CE-IV روانه بازار کرد.

CE-IV که یک دستگاه قابل حمل پخش موسیقی محسوب می‌شود، به خاطر فروش قابل ملاحظه‌ای که iPod از شرکت اپل به خود اختصاص داده هنوز وارد بازارهای جهانی نشده است.

اسپیکرهایی که روی این دستگاه کار گذاشته شده بسیار قوی است و می‌تواند کار چندین اسپیکر را یکجا انجام دهد.

محصول جدید شرکت Alieware علاوه بر آنکه می‌تواند از فایل‌های صوتی با فرمت‌های مختلف پشتیبانی کند، قادراست برنامه‌های موج FM رادیو را گرفته و آنها را نیز پخش كند.

اگر چه بیشتر مردم Alieware و محصولات صوتی آن را به خوبی نمی‌شناسند، اما جمعی از کارشناسان پیش‌بینی می‌کنند که در صورت عرضه این محصول در بازار های جهانی Alieware از شهرت فراوانی برخوردار خواهد شد.
 

pay

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
21 نوامبر 2003
نوشته‌ها
614
لایک‌ها
9
همه می دونن که هوای گرم همیشه بالا می ره( فکر کنم تو کتاب علوم دبستان نوشتن :D )تا حالا فکر کردین چرا GPU و Memory ها همیشه زیر کارت گرافیکی نصب میشن! به نظر اشتباه می آد!؟ چون اینطوری بخشی از گرمایی که به Heatsink منتقل شده دوباره به خود GPU بر میگرده.چرا تا حالا همه کارتهای گرافیکی رو برعکس می سازن خدا می دونه ( من که هر چه قدر فکر کردم به نتیجه ای نرسیدم).
ASUS اولین کارت رو با GPU و رم نصب شده روی پشت کارت تولید کرده .این کارت Geforce6600 با رم GDDR2 هستش اون طور هم که ASUS تو سایتش نوشته از کارت های معمولی 6600 خیلی خنک تره با اینکه فن نداره(Passive Cool هستش).
لینک
 

ARH

Registered User
تاریخ عضویت
10 ژانویه 2005
نوشته‌ها
938
لایک‌ها
4
به نقل از pay :
همه می دونن که هوای گرم همیشه بالا می ره( فکر کنم تو کتاب علوم دبستان نوشتن :D )تا حالا فکر کردین چرا GPU و Memory ها همیشه زیر کارت گرافیکی نصب میشن! به نظر اشتباه می آد!؟ چون اینطوری بخشی از گرمایی که به Heatsink منتقل شده دوباره به خود GPU بر میگرده.چرا تا حالا همه کارتهای گرافیکی رو برعکس می سازن خدا می دونه ( من که هر چه قدر فکر کردم به نتیجه ای نرسیدم).
ASUS اولین کارت رو با GPU و رم نصب شده روی پشت کارت تولید کرده .این کارت Geforce6600 با رم GDDR2 هستش اون طور هم که ASUS تو سایتش نوشته از کارت های معمولی 6600 خیلی خنک تره با اینکه فن نداره(Passive Cool هستش).
لینک

احسن ، كار جالبي هست ، راستش من فكر نميكنم براي كامپيوترهاي مبتني بر كيس ATX هيچ راه كار تهويه و خنك كردن كلي در نظر گرفته شده باشه ، فرض رو بر اين گذاشتند كه توي اين كيس ها هر قطعه در صورت نياز با امكاناتي كه خودش بايد تدارك ببينيه بايد خودش رو تهويه كنه ! باسه همين توي كيس هايATX معمولا 4-5 فن ديده ميشه كه يك قطعه رو خنك ميكنند و باد گرم رو ميدن روي قطعه ديگه ! در واقع يكي از مهمترين دلايل روي كار امدن BTX هم همين موضوع هست ، تهيوه سيستم نهادينه ميشه و هر قطعه طبق استانداردي كه براش تعريف شده نه تنها خودش رو خنك ميكنه بلكه به تهويه ديگر قطعات هم كمك ميكنه و برخي قطعات نيز اصلا از ابتدا با تهويه قطعات ديگر خنك ميشوند ، در اين كيس ها با قرار گرفتن سيني مادربرد در سمت چپ كيس هاي ايستانده اين مشكلي كه شما فرمودي هم برطرف ميشه و اين كارت گرافيك
953_l.jpg

توي اون كيس ها نقش كارت گرافيك هاي امروزي رو بازي ميكنه
 

shork

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
22 ژوئن 2004
نوشته‌ها
458
لایک‌ها
4
اين مقايسش منو مرده با 6600 معمولی مقايسه کرده گفته 40 درصد سريعتره.
300 550 کجا 400 800 کجا.
 

ARH

Registered User
تاریخ عضویت
10 ژانویه 2005
نوشته‌ها
938
لایک‌ها
4
خوب نميشه ازش توقع داشت كه بگه اين كار هيج اختلاف كارايي محسوسي ايجاد نكرده ! ماست فروش نميگه ماستش ترشه كه :)
 

pay

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
21 نوامبر 2003
نوشته‌ها
614
لایک‌ها
9
بجز این Geforce6600 یه کارت دیگه هم از این سری داره Radeon X700LE : لینک
بنظر فکر جالبی می آد اگه واقعا کارایی محسوسی داشته باشه فکر می کنم به سرعت تنوع این کارت ها افزایش پیدا بکنه.
attachment.php


طراحیش هم جالبه HeatSink دو تیکه هستش از وسط لولا شده وقتی باز میشه تقریبا بالای فن CPU قرار میگره و در مسیر هوایی قرار میگیره که فن CPU داره میمکه.
attachment.php
 

فایل های ضمیمه

  • open.gif
    open.gif
    18.8 KB · نمایش ها: 29
  • index_08.jpg
    index_08.jpg
    26.7 KB · نمایش ها: 30

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
در اين هفته لاس وگاس آمريکا ميزبان شرکت هاى بزرگ الکترونيکى و کامپيوترى جهان است که تازه ترين محصولات خود را به نمايش مى گذارند.

در اين شوى سالانه لوازم الکترونيکى که همه ساله در اين شهر برگزار مى شود فرصت مناسبى براى علاقه مندان اين لوازم است تا با ابداعات و محصولات جديد اين شرکت ها از نزديک آشنا شوند.

در نمايشگاه امسال بيش از 2500 شرکت کننده محصولات خود را عرضه مى کنند و برگزار کنندگان انتظار دارند که اين هفته در حدود 130 هزار نفر از آن بازديد به عمل آورند.

در همين حال حضور برخى شخصيت هاى بزرگ عرصه الکترونيک و کامپيوتر نيز بر اهميت اين شوى ديجيتالى افزوده است. به جز روساى مايکروسافت و سونى مديران گوگل و ياهو نيز در حاشيه اين نمايشگاه به سخنرانى خواهند پرداخت که اين موضوع اهميت و توجه به اين نمايشگاه را بيش از پيش افزايش داده است.



ديدگان ديجيتالى
اغلب فضاى اين نمايشگاه را غول هاى الکترونيکى مانند پاناسونيک و فيليپس اشغال کرده و در آن آخرين سرى از محصولات تصويرى خود را به نمايش گذاشته اند اما صفحات پهن و عظيم نمايشگر و تلويزيون به نمايش گذاشته شده به شکلى طراحى شده اند که به اينترنت نيز متصل شوند.

بسيارى از شرکت هاى سازنده دستگاه هاى الکترونيکى ديگر تنها به ساخت تلويزيون ساده اکتفا نمى کنند، آنها مى خواهند تلويزيونها را به دستگاه هايى تبديل کنند که مردم بتوانند از طريق آن عکسها و تصاوير ويديويى خود را ديده و موسيقى هاى ضبط شده را نيز گوش دهند. در واقع هدف بسيارى از کمپانى هاى سازنده تلويزيون و يا شرکت هاى کامپيوترى امروزه تبديل اين دستگاه به آن چيزى است که امروزه مردم با عنوان کامپيوتر از آن بهره مى برند.

بر همين اساس مايکروسافت نيز قرار است اين هفته در اين نمايشگاه نرم افزار ويندوز مخصوص پخش تصاوير ويديويى و پخش صدا و موسيقى روى دستگاه هاى تلويزيونى را به نمايش بگذارد. اين کار در کنار ديگر محصولات ديجيتالى مانند تلفن هاى همراه و يا پخش کننده هاى موسيقى MP3 players)) صورت مى گيرد.

رقيب اين شرکت سونى اما همچنان در پى تثبيت استاندارد جديد DVD است که در حال توسعه توسط اين شرکت است. تکنولوژى بلورى (Blu-ray) قابليت آن را دارد که حجم بيشترى از اطلاعات را نسبت به نسل فعلى ديسک هاى دى وى دى روى خود ذخيره کند.

توشيبا رقيب ديگر عرصه دى وى دى اما روى توسعه استاندارد HD-DVD تکيه دارد ، بسيارى اين استاندارد توشيبا را با ابداع نوارهاى بتاماکس براى فيلم هاى VHS در سال 1970 مقايسه مى کنند و معتقدند که اين استاندارد جديد در واقع نفوذى در حد نوارهاى بتاماکس خواهد داشت که امروزه ديگر نسل آنها کاملا منقرض شده است.

هر دو گروه طرفداران اين دو استاندارد دى وى دى مرتبا از حجم بالاترو تکنولوژى مناسب ترفرمت مورد علاقه خود سخن مى گويند اما اگر به زودى شنيديد که اين دو گروه بر سرتوسعه يک استاندارد و تکنولوژى مشترک با يکديگر به توافق رسيده اند چندان تعجب نکنيد چرا که بسيارى پيش بينى کرده اند که توسعه دو استاندارد دى وى دى به طور همزمان باعث وارد آمدن ضرر و زيان به هر دو طرف خواهد شد.

رسانه ها، همه جا
اپل غايب بزرگ شوى لاس وگاس است. اين شرکت که با ارايه دستگاه پخش موسيقى خود ( iPod) توجه بسيارى را به سمت خود جلب کرد و سود کلانى را نيز نصيب خود ساخت اعلام کرده که در اين نمايشگاه حضور نخواهد داشت. اين شايد يک تصميم براى نشان دادن استراتژى " تفاوت" اين غول کامپيوترى باشد، مقامات اپل در عين حال اعلام کرده اند که هفته آينده خود به طور اختصاصى نمايشگاهى در سان فرانسيسکو برگزار خواهند کرد.

در غياب اپل به نظر مى رسد جنگ پخش کننده هاى موسيقى و تصوير و دستگاه هاى ديجيتالى در سطح معقول ترى دنبال شود. بسيارى انتظار دارند که تازه ترين دستگاه هاى توليد شده در اين عرصه را در نمايشگاه امسال لاس وگاس مشاهده کنند. جنگ اصلى امسال نيز در زمينه ابداعاتى است که براى ديدن اخبار، تماشاى تلويزيون و يا پخش موسيقى و تصوير به کار مى رود.

همچنين راهياب هاى ديجيتالى، روبات هاى نظافت چى ، پرينترهاى ديجيتالى و اسکنرهاى بايومتريک نيز بر غناى محصولات امسال اين نمايشگاه مى افزايند.

سخنرانان مشهور
در کنار سالن هاى بزرگ نمايشگاهى ، شوى لاس وگاس محلى براى برگزارى نشست هاى متعدد در زمينه هاى مختلف جهان ديجيتالى نيز هست در واقع بخش بزرگى از شهرت اين نمايشگاه به واسطه حضور شخصيت هاى مشهور و رهبران شرکت هاى بزرگ الکترونيکى و کامپيوترى است که همه ساله در اين نشست ها به سخنرانى مى پردازند.

بيل گيتس رييس مايکروسافت امسال نيز در اين نمايشگاه به سخنرانى مى پردازد که هر بار سخنانش در حد يک **** سياسى در رسانه هاى مختلف جهان بازتاب دارد. لرى پيج يکى از بنيانگذاران گوگل نيز روز جمعه به سخنرانى خواهد پرداخت، اين شايد براى هر نمايشگاهى يک افتخار باشد که بتواند روساى دو رقيب بزرگ جهان تکنولوژى را در يک مجموعه جمع کند. لوس آنجلس تايمز اما گزارش داده که لرى پيج باز هم يک شگفتى ديگر از گوگل را در سخنانش به جهان عرضه مى کند و آن خبر ارايه کامپيوترهاى ارزان قيمتى است که برپايه سيستم عامل گوگل کار مى کنند و قرار است از طريق فروشگاه هاى وال – مارت عرضه شوند.

شوى ديجيتالى لاس وگاس با حجم تبليغاتى وسيع خود حالا توجه صاحبان شرکت هاى بزرگ کامپيوترى را به سمت خود جلب کرده تا در موقعيتى که رسانه هاى مثل اينترنت و تلويزيون عملا صنعت نمايشگاهى را در سراسر جهان با رکود مواجه کرده، همچنان به عنوان يکى از بزرگترين گردهمايى ديجيتالى چشم ها را به سمت خود خيره کند.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
با توجه به آن که طی سالهای اخیر محصولات دیجیتال فراوانی برای تحقق مفهوم منزل دیجیتال طراحی شده و از شور و اشتیاق اولیه در این حوزه کاسته شده، پیش‌بینی می‌شود که در نمایشگاه جدید روی ساخت وسایلی که تسهیلات جانبی قابل توجهی داشته باشند و استفاده از آنها ساده باشد، تاکید شود

مهمترین نمایشگاه تجاری الکترونیک و فناوری اطلاعات آمریکا موسوم به Consumer Electronic show یا CES مطابق روال همه ساله از تاریخ پنجم تا هشتم ژانویه در شهر لاس‌وگاس آمریکا برگزار می‌شود و تعداد قابل توجهی از غول‌های صنعتی به همین علت گرد هم خواهند آمد تا جدیدترین تولیدات خود در بازار محصولات دیجیتال را به نمایش بگذارند.
با توجه به آن که طی سالهای اخیر محصولات دیجیتال فراوانی برای تحقق مفهوم منزل دیجیتال طراحی شده و از شور و اشتیاق اولیه در این حوزه کاسته شده، پیش‌بینی می‌شود که در نمایشگاه جدید روی ساخت وسایلی که تسهیلات جانبی قابل توجهی داشته باشند و استفاده از آنها ساده باشد، تاکید شود.
" پیش‌بینی می‌شود که در این نمایشگاه باز هم بر استفاده رایانه به عنوان وسیله اصلی دسترسی به امکانات تفریحی دیجیتال تاکید شود... "

پیش‌بینی می‌شود که در نمایشگاه امسال وسایل مختلفی از جمله انواع رادیوهای ماهواره‌ای اتومبیل و شب‌تاب که باعث می‌شود البسه معمولی به چراغ‌هایی درخشان مبدل شوند و نیز گوشی‌های دوربین‌داری که می‌توانند بدون فلاش عکاسی در دل شب عکس بگیرند، عرضه شود.
با توجه به آن که صنعت ساخت وسایل الکترونیکی بسیار گسترده و متنوع شده این بحث که چه شرکتی این بخش را به طور کامل تحت کنترل خواهد گرفت تا حد زیادی بی‌معنا به نظر می‌رسد و مجال رقابت برای همه شرکت‌های بزرگ و کوچک به یک اندازه فراهم آمده است.
پیش‌بینی می‌شود 2 هزار و 500 غرفه‌گذار و 130 هزار شرکت صنعتی در این نمایشگاه حضور یابند و آخرین ساخته‌های خود را به نمایش بگذارند. به هر حال بازار تولیدات الکترونیکی در آمریکا با 122 میلیارد دلار درآمد است و به همین علت مشتاقان زیادی را به سوی خود جلب می‌کند.
یک نکته جالب نمایشگاه امسال CES حضور شرکت‌های بزرگ آسیایی دست‌اندرکار فناوری در آن است که قصد دارند در دنیای فناوری نقش جدیدی برای خود تعریف کنند و انحصار آمریکایی‌ها در این زمینه را در هم بشکنند.
یک کارشناس در مورد وسایل عرضه شده در این نمایشگاه می‌گوید: این روزها یک نکته مهم در زمینه طراحی وسایل مختلف الکترونیکی امکان متصل کردن آنها به اینترنت است. لذا امروزه شاهد افزایش ساخت تلویزیون‌ها و گوشی‌های موبایلی هستیم که از این قابلیت‌ها بهره‌مند هستند.
" پیش‌بینی می‌شود 2 هزار و 500 غرفه‌گذار و 130 هزار شرکت صنعتی در این نمایشگاه حضور یابند و آخرین ساخته‌های خود را به نمایش بگذارند.... "

اگر هر وسیله الکترونیکی به اینترنت متصل شود باید تفکر منجر به ساخت آن تغییر کند، چون نحوه استفاده کاربران از آن هم تغییر می‌کند. پیش‌بینی می‌شود نام‌های بزرگ دنیای الکترونیکی مانند سونی، ماتسوشیتا، پاناسونیک، فیلیپس و تامسون برای جلب‌نظر بازدیدکنندگان رقابت سختی در این نمایشگاه با هم داشته باشند.
همچنین سازندگان رایانه‌های شخصی و تجهیزات ذخیره‌سازی اطلاعات مانند Dell، HP و Seagate هم آخرین ساخته‌هایشان را در این نمایشگاه را در معرض دید عموم قرار خواهند داد.
از جمله دیگر نقش‌آفرینان این نمایشگاه می‌توان به اپراتورها، سازندگان تجهیزات تلفن‌های همراه و تویدکنندگان تلویزیون و اتومبیل اشاره کرد.
پیش‌بینی می‌شود که در این نمایشگاه باز هم بر استفاده رایانه به عنوان وسیله اصلی دسترسی به امکانات تفریحی دیجیتال تاکید شود، امری که در آینده‌ای نه چندان دور جایگاه تلویزیون را در منازل تضعیف خواهد کرد.
بد نیست بدانید این نمایشگاه از سال 1967 در شهر نیویورک آغاز به کار کرد و از آن زمان تاکنون به طور مرتب به کار خود ادامه داده است و بسیاری از غول‌های دنیای فناوری مهمترین تولیداتشان را اولین‌بار در این نمایشگاه عرضه می‌کنند.

--------------------------------------
یکی از بهترین نمایشگاه های موجود داره برگذار می شه و ما بدلیل مسخره باری های دیپلماتیک و سیاسی نمی توانیم به آنجا بریم..:hmm: واقعا شورشو در آوردن با این امنیت کذایی..:hmm: نوبرشو آوردن..:hmm:
انگاری من می خوام برم اونجا پناهنده بشم..:hmm: پسرخاله من که در فونیکس زندگی می کنه و از میزان علاقه من با خبره امروز تلفنی بهم گفت که در نمایشگاه بوده و عنوان کرد عجب دنیایی است اینجا..:eek:
بهم گفت حدود 10 روزی زمان می بره تا خوب به خم و چم اونجا وارد بشه و تمامی غرفه ها را بگرده....مخصوصا در باب لپتاپ های جدید با چیپست جدید اینتل که اولین بار اونجا نمایش داده می شه...این یعنی باقی نمایشگاه ها کشک؟!:blink: مثل سبیت و کامپیوتکس و ...
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
ميزان حافظه موجود هارد ديسک که برای حافظه مجازی در نظر گرفته خواهد شد بسيار حائر اهميت است. در صورتيکه فضای فوق بسيار ناچيز انتخاب گردد، همواره با پيام خطائی مطابق " Out of Memory " ، مواجه خواهيم شد.
پيشنهاد می گردد نسبت حافظه مجازی به حافظه اصلی دو به يک باشد. يعنی در صورتيکه مثلا حافظه اصلی موجود 16 مگابايت است، حداقل حافظه مجازی را 32 مگابايت در نظر بگيريد.
 
بالا