به نقل از gray_wolf :عجب چيزيه!![]()
سيسمت خنك كنندش چطوره؟ من سوراخي روي بورد نميبينم!
به نقل از MohammadR :عجب چیزیه! یک جورایی رویایی و بسیار تحسین برانگیزه.:blink:![]()
32XAA 16XAF:blink:
به نقل از esfandiyar2002 :احتمالاً تا به حال برای شما مکشوف شده است که بنده میانه خوبی با اینتل و محصولات آن ندارم مگر اینکه محصول مورد نظر بسیار خوب و تو دل برو باشد.
از شوخی گذشته بنده به سرعت قصد دارم سه نوع پردازنده برای سه نوع سلیقه معرفی کنم. برای عزیزانی که حداقل پول ممکن را برای خرید پردازنده کنار گذاشته اند، Sempron 2600+ با قیمت 62هزاری خود بهترین گزینه است.
دوستانی که قدری دلشان برای خودشان می سوزد می توانند Athlon 64 2800+ را به قیمت 102هزار انتخاب کنند. توجه داشته باشید که دو پردازنده فوق الذکر 754 پینی هستند. اما به دوستانی که خیلی خودشان را تحویل می گیرند، پردازنده 939 پینی Athlon 64 3000+ را به قیمت 135هزار تومان پیشنهاد می کنیم. حالا زود تصمیم بگیرید!
اووووه! سرم گیج رفت! این چیه... اسم غول هم روی این سیستم نمیشه گذاشت!به نقل از saeed_violinist :خوب این مشخصاتشه :
The Dell XPS 600 Renegade will be equipped with Intel Pentium Extreme Edition dual-core processor 955 (3.46GHz) overclocked to 4.26GHz, 2GB of PC2-5400 (667MHz) memory, specially designed graphics cards each carrying two NVIDIA GeForce 7800 GTX graphics processors with 512MB of memory per chip (2GB in total), Western Digital Raptor hard disk drives and so on.