عذر میخوام, خبرهایی که زیاد سخت افزاری نیست رو همینجا باید بزارم؟:blush:
"بهرام مهذبی" پس از سه دهه فعالیت در عرصه فناوری اطلاعات، از مدیریت تیم فنی در AT&T گرفته تا مدیریت ارشد در مایكروسافت، هفته گذشته دار فانی را وداع گفت.
مهذبی شخصیتی بود كه نزدیك به سه دهه در عرصه فناوری اطلاعات حضوری پربار و درخشان داشت و خدمات او به این قلمرو از دانش پیشرفته متعدد بود. از جمله خدمات برجسته این مرد دنیای "آی.تی" می توان به كار بر روی R&D كه منجر به ایجاد سیستم های عامل دو زبانه مایكروسافت برای بازار خاورمیانه شد، اشاره كرد.
وی دوران حرفه ای خود را با تدریس در دانشگاه Rowans آمریكا آغاز كرد و پس از آن به عنوان مدیر فنی شركت داده سیستم های ایران (IDS) به زنجیره شركتهای كامپیوتری جنرال سیستمز (GSC)، پیوست.
مدت كوتاهی بعد، مهذبی بعنوان رئیس كل (CEO) شركت جنریكس، كه شركت دیگری از زنجیره شركتهای جنرال سیستمز بود، فعالیت های خود را در زمینه كامپیوتر دنبال كرد، وی در این مقام نمایندگی شبكه های NOVEI و Intel را برعهده داشت.
اما آخرین مسئولیت مهذبی در زنجیره شركتهای جنرال سیستمز، مدیریت شركت سوفت وار بود كه عمده فعالیتش در بومی سازی منحصر می شد و ضمناً نماینده انحصاری مایكروسافت در ایران به شمار می رفت.
بهرام مهذبی در سال 1993 همكاری گسترده ای را با مایكروسافت در پروژه های مربوط به خاورمیانه آغاز كرد، در این برهه از زمان، نرم افزارهای كامپیوتری هنوز صنعتی نوپا به شمار می رفتند كه از سرقتهای علمی در امان نبودند و هنوز مسئله مالكیت معنوی جا نیفتاده بود.
وی در سال 1998 به مقام مدیریت مایكروسافت در GEM منصوب شد و در این مقام نیز برای پیشبرد مسئله مالكیت معنوی و ایجاد امنیت لازم برای نرم افزارها خدمات موثری كرد و این خدمات را به كشورهای خاورمیانه و از جمله كویت، عمان، بحرین، قطر، یمن و پاكستان گسترش داد.
درآمد شركت مایكروسافت در منطقه خاورمیانه با مدیریت مهذبی به بالای 50 برابر رسید.
در سال 2001، مهذبی به منظور آغاز كار با دوبی برروی چند طرح ابتكاری، از مایكروسافت جدا شد، از پروژه های مهمی كه وی در ارتباط با دولت امارات به انجام رسانید می توان به TECOM، Dubai Land و پارك تحقیقات بیوتكنولوژی دوبی اشاره كرد.
یادآور می شود، بهرام مهذبی درجه لیسانس (B.Sc.) خود را در رشته كامپیوتر و به سال 1981 از دانشگاه بلومزبرگ پنسیلوانیا (Bloomsburg) دریافت كرد و به دنبال آن به سال 1983 موفق به دریافت فوق لیسانس خود از دانشگاه Rhodes Island در رشته فناوری اطلاعات شده بود.
خبر درگذشت نابهنگام روانشاد بهرام مهذبی، نه تنها بار سنگینی از اندوه با خود داشت، بلكه تكان دهنده بود و به معنای واقعی كلمه، ضایعه ای دردناك به شمار می رود.
منبع خبر: خبرگزاری موج