kyle
مدیر بازنشسته
اگه اینجوری باشه مسی تو خیابون راه بره هر دختری ب مسی پیشنهاد ازدواج بده
به خاطر یک شرط بندی بیشرمانه؛ نامزد بالوتلی از او جدا شد
![]()
این دو 7 ماه قبل با یکدیگر آشنا شده بوده و بالوتلی او را اولین زنی توصیف کرد که در کنارش احساس آرامش می کند
سایت گل- فانی نگوشا، نامزد بالوتلی، به خاطر صحبتهای اخیر مهاجم میلان و شرطبندیای که روی او انجام داده بود، از این ملیپوش ایتالیایی جدا شد.
این دو 7 ماه قبل با یکدیگر آشنا شده بوده و بالوتلی او را اولین زنی توصیف کرد که در کنارش احساس آرامش میکند اما صحبتهای او پیش از دیدار این هفته رئال- دورتموند، موجب شد تا نگوشا تصمیم به قطع ارتباط بگیرد.
یک منبع نزدیک به این زوج به نشریه سان گفت: «آنها یک درگیری لفظی شدید داشتند و این به ارتباط ماریو و فانی پایان داد.»
این در حالی است که بالوتلی مدتی پیش گفته بود: «من میتوانم تا آخر عمر با فانی زندگی کنم. او در مدت کوتاهی خودش را با من هماهنگ کرد.»
اما به نظر میرسد آنها در مورد شرطبندیای که بالوتلی انجام داده بود، خیلی با هم هماهنگ نبودند!
راچیدا داتی: تنها پیشنهاد ازدواج مسی می تواند مرا از سیاستجدا کند!
![]()
عضو اتحادیه اروپا و یکی از نامزدهای شهرداری پاریس و زن دست راست سابق نیکولا سارکوزی، راچیدا داتی، اعلام کرد که یکی از طرفداران لیونل مسی است، اما نه فقط به خاطر استعداد های فوتبالی اش!
با وجود عشق او به لیونل مسی، راچیدا داتی اعتراف کرده که یکی از طرفداران رئال مادرید است. او افزود: "من عاشق فلورنتینو پرز هستم؛ به خوبی او را می شناسم و چندین بار هم به سانتیاگو برنابئو رفته ام. "
بهرام فکر کنم این ضعیفه دوست داره master باشه ، آخه تیپ مسی و پرس به masterبودن نمیخوره که :lol:
منظور master و slave میباشد. یعنی در رابطه حکمرانی کنه. مثلا مسی یا پرز رو ببنده به صندلی و شلاق بزنه و ...منظور از master بودن چیه؟
یعنی آقا باشه؟