• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار فوتبال خارجي

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]شوايني: تياگو بازيکن بسيار با استعدادي است[/h]
[h=2]باستين شواين اشتايگر، ستاره خط مياني بايرن مونيخ، با ستايش از تياگو آلکانتارا، خريد جديد باواريايي ها را يک بازيکن بسيار بااستعداد توصيف کرد.[/h]
00942345.jpg

اين ستاره جوان اسپانيايي روز گذشته با انتقالي 25 ميليون يورويي، به بايرن مونيخ پيوست؛ در حالي که پيش از اين شايعات زيادي در مورد پيوستن او به منچستريونايتد به گوش مي رسيد.

به گزارش گل، شوايني که در حال حاضر به دليل مصدوميت، در تمرينات تيمش غايب است، در گفتگو با خبرنگاران گفت:" او بازيکني بسيار بسيار بااستعدادي است. او همه ويژگي هاي لازم براي تبديل شدن به يک بازيکن بزرگ را دارد. ما بسيار خوشحاليم که بازيکني با چنين کيفيتي را به خدمت گرفتيم."

تياگو تا سال 2017 با بايرن قرارداد دارد و پيراهن شماره 6 اين باشگاه را به تن خواهد کرد.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]لوکا ديني با پاري سن ژرمن به توافق رسيد[/h]
[h=2]يک روز پس از معرفي ادينسون کاواني به عنوان بازيکن جديد پاري سن ژرمن فرانسه ، لوکا ديني به عنوان دومين خريد تابستاني با اين باشگاه به توافق رسيد.[/h]
00036532.jpg

اين بازيکن سابق تيم فوتبال ليل به همراه تيم ملي زير 20 ساله فرانسه قهرمان رقابت هاي جوانان جهان در ترکيه شد. پس از چندين هفته گمانه زني اين بازيکن 19 ساله روز چهارشنبه در ازاي حقوق ماهانه 250 هزار يورو، براي پنج سال با پاري سن ژرمن به توافق رسيد.

به گزارش خبرگزاري فرانسه از پاريس،‌ ديني روز چهارشنبه به همراه يکي از مسئولان باشگاه پاري سن ژرمن در بيمارستان معاينات پزشکي را نيز انجام داد.

اين بازيکن جوان در رقابت هاي فصل گذشته ليگ يک فرانسه در 33 ديدار حضور داشت. وي همچنين سابقه حضور در هفت ديدار در رقابت هاي ليگ قهرمانان را نيز دارد.

با جدا شدن سياکا تينه و ارماند از پاري سن ژرمن، ديني براي حضور در ترکيب اصلي تيم با مکسول برزيلي رقابت خواهد کرد.

مکسول 31 سال تا سال 2015 با پاري سن ژرمن قرارداد دارد.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]مسي:هيچ مشکلي براي بازي کردن بانيمارندارم[/h]
[h=2]ستاره آرژانتيني بارسلونا اعلام کرد هيچ مشکلي براي بازي کردن در کنار ستاره برزيلي تازه وارد تيم نخواهد داشت.[/h]
00001450.jpg

ليونل مسي روز گذشته پس از تمرين صبح بارسلونا در نشستي مطبوعاتي حاضر شد. ملي‌پوش آرژانتيني در خصوص مشکلات مالياتي اخيرش، مصدوميت فصل گذشته و حضور نيمار در تيم صحبت کرد. وي همچنين درباره خروج تياگو آلکانترا و دادويد ويا از تيم گفت اما از اظهار نظر در خصوص اختلاف اخير ويلانووا و گوارديولا امتناع کرد. مسي درباره رئال مادريد هشدار داد که آنها هر سال قوي‌تر مي‌شوند.

به گزارش فارس،وي در اين نشست اظهار داشت: مثل هميشه مشتاق بازگشت به بازي هستم. دوست دارم عالي کار کنم و به تمام هدف‌هايم برسم.

مهاجم بارسلونا افزود: خطر هميشه در فوتبال وجود دارد و مي‌تواند براي تمام بازيکنان اتفاق بيفتد اما من مثل هميشه کارم را دنبال مي‌کنم و مي‌خواهم در تمام مسابقات به ميدان بروم. مصدوميت فصل گذشته جزئي بود اما به دليل مسائلي که پيش آمد پيچيدگي‌هايي داشت. شايد زماني که کاملا بهبود نيافته بودم، تصميم گرفتم بازي کنم اما اين‌ها گذشته است.

وي درباره مشکلات مالياتي اخير خاطرنشان کرد: من خونسرد هستم. پدرم و من مشاوراني داريم که اين مسائل را مديريت مي‌کنند و ما به آنها اعتماد کرديم. اميدوارم اين مسئله را حل کنند. من هيچ اطلاعي در اين باره ندارم و به همين دليل است که وکيل استخدام کرده‌ايم.

مسي در خصوص کار کردن در کنار نيمار اضافه کرد: او بازيکن بزرگي است. فکر نمي‌کنم براي هماهنگ شدن با اين تيم مشکلي داشته باشد. من نمي‌دانم اين مسئله که من و نيمار نمي‌توانيم در کنار هم بازي کنيم از کجا آمده است. به نظر مي‌رسد آدم خوبي باشد و هيچ مشکلي نخواهد داشت زيرا در اين تيم بازيکنان خوبي وجود دارند. او در موقعيت‌هاي تک به تک بسيار خوب کار مي‌کند.

وي تأکيد کرد: بايرن‌مونيخ تيم بزرگي دارد. آنها فاتح ليگ قهرمانان شدند و حضور گوارديولا آنها را قوي‌تر هم خواهد کرد. رئال مادريد بسيار قدرتمند است؛ آنها هر سال قوي‌تر مي‌شوند. اين فصل ليگ سختي خواهيم داشت و بايد مقابل مادريد و تمام تيم‌هاي ديگر که براي رسيدن به صدر جدول تلاش مي‌کنند، مبارزه کنيم.

ستاره آرژانتيني کاتالان‌ها ادامه داد: خروج تياگو از بارسا يک تصميم شخصي بود. آلکانترا تصميم گرفت از تيم جدا شود زيرا فکر مي‌کرد در بايرن بازي بيشتري به او مي‌رسد.

ليونل مسي درباره اختلاف ميان ويلانووا و گوارديولا گفت: اين مسئله‌اي بين آن دو نفر است. دخالت کردن در اين موضوع کار من نيست. آنها حرف‌هايشان را زده‌اند و دليلي ندارد من حرفي در اين باره بزنم.

وي همچنين درباره جدايي داويد ويا و حضورش در اتلتيکو مادريد اظهار داشت: اتلتيکو فالکائو را از دست داده بود و حال ويا يک جانشين واقعا خوب براي او است. او گل‌هاي زيادي مي‌زند و کارش را در اتليتکو ادامه خواهد داد.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]تکليف شماره پيراهن نيمار مشخص شد[/h]
[h=2]تکليف شماره پيراهن ستاره تيم ملي فوتبال برزيل که به بارسلونا پيوسته است، مشخص شد.[/h]
00944790.jpg

تکليف يکي از ترديدهاي تابستاني بارسلونا بالاخره مشخص شد: نيمار در زمان ماجراجويي‌اش در نيوکمپ پيراهن شماره 11 را بر تن خواهد کرد. خبرنگاراني که در مراسم معارفه وي که 3 ژوئن برگزار شده بود، شرکت کردند، تلاش فراواني کردند تا بفهمند چه عددي روي پيراهن اين بازيکن حک خواهد شد زيرا باشگاه هنوز تصميم داشت بازيکناني را به فروش برساند و در نتيجه معلوم نبود چه شماره‌اي به او اختصاص پيدا کند.

به گزارش فارس،به هر حال بعدازظهر روز گذشته اين مسئله مشخص شد. تياگو آلکانترا باشگاه را به مقصد بايرن‌مونيخ ترک کرد تا نيمار اين فرصت را پيدا کند که شماره 11 را که در سانتوس نيز با آن بازي مي‌کرد، به خود اختصاص دهد.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]تيو قراردادش را با بارسلونا تمديد کرد[/h]
[h=2]مهاجم جوان بارسلونا قراردادش را با اين تيم تمديد کرد.[/h]
00943684.gif

کريستين تيو با بهبود برخي از مفاد قراردادش با بارسلونا، با اين باشگاه تمديد کرد. ژوزپ ماريا اوروبيت، مدير برنامه‌هاي وي پس از چند ماه مذاکره به دفتر آندوني زوبيزارتا رفت تا پيش از اعلام رسمي تمديد قرارداد برخي جزئيات مهم را نهايي کند. اين بازيکن که از دو فصل پيش کارش را شروع کرده است، به اندازه کافي خوب بازي کرد تا بتواند چندين بار در ترکيب تيم اصلي به ميدان برود. افزايش دستمزد و افزايش رقم فروش وي به باشگاه‌هاي ديگر از جمله مواردي بودند که در قرارداد وي تغيير کردند.

به گزارش فارس،زوبيزارتا دو روز پيش تمديد قرارداد بوسکتس تا سال 2018 را اعلام کرد و در مورد تيو مشخص است که باشگاه نمي‌خواهد شرايط تياگو آلکانترا که به بايرن‌مونيخ پيوست، تکرار شود. تيو پيشنهاد چندين تيم ليگ برتري (تاتنهام و فولام) را نپذيرفت.

وي در اين فصل بايد تلاش بيشتري بکند. بسياري معتقدند که حضور نيمار کار را براي او دشوار خواهد کرد؛ هرچند اين بازيکن به خوبي مي‌دانست چگونه اعتماد گوارديولا و ويلانووا را جلب کند.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
در خصوص انتخاب شماره در تيم جديد
[h=1]ويا: نمي‌خواستم با کسي به مشکل بخورم[/h]
[h=2]مهاجم جديد اتلتيکو مادريد اعلام کرد براي انتخاب شماره جديدش در اين تيم نمي‌خواست با هيچ بازيکني به مشکل بخورد.[/h]
00945213.jpg

داويد ويا در خصوص شماره جديدش در اتلتيکو مادريد اظهار داشت: از باشگاه خواستم هر شماره‌اي که هيچ کس آن را بر تن نمي‌کند، به من بدهند. نمي‌خواستم با کسي مشکل پيدا کنم زيرا من هم مثل بقيه بازيکنان هستم.

به گزارش فارس،وي ادامه داد: شماره‌هاي زيادي داشته‌ام و همه برايم خوش‌يمن بوده‌اند. شماره هفت در اين تيم متعلق به آدريان است و او واقعا عالي بازي مي‌‌کند. باشگاه به من گفت شماره 9 به کسي تعلق ندارد که براي يک مهاجم شماره بدي نيست.

آدريان نيز در اين گفت‌و‌گو با بيان اينکه شماره هفت را به افتخار داويد ويا بر تن مي‌کند، افزود: اين شماره را به خاطر تو مي‌پوشم. وقتي در تيم زير 20 سال بوديم، خوان ماتا به من گفت اين شماره را انتخاب کنم و از آن زمان هميشه همين شماره را مي‌پوشم.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]آلوارو موراتا پيشنهاد سويا را رد کرد[/h]
[h=2]مهاجم جوان رئال مادريد پيشنهاد پيوستن به سويا را نپذيرفت.[/h]
00944032.jpg

سويا براي جذب آلوارو موراتا به رئال مادريد پيشنهاد داد اما اين بازيکن پيشنهاد پيوستن به باشگاه را که به دنبال جانشيني براي نگردو است، رد کرد. اين پيشنهاد حدود 10 ميليون يورو بود که تبصره بازخريد وي توسط مادريد هم وجود داشت. به هر حال اين بازيکن تصميم گرفت در مادريد بماند و تلاش کند آنچلوتي را براي استفاده از وي در ترکيب اصلي قانع کند.

به گزارش فارس،اين قرارداد باعث مي‌شد موراتا به مدت پنج فصل به سويا ملحق شود و تبصره باز خريد وي به مادريد اين اجازه را مي‌داد تا در فصل ابتدايي پس از انعقاد قرارداد، وي را به ارزش 11.5 ميليون يورو و 13 ميليون يورو در فصل دوم بخرد.

اولين انتخاب سويا براي جذب مهاجم کوين گاميرو بود که در حال حاضر در پاري‌سن‌ژرمن حضور دارد. باشگاه فرانسوي که مي‌داند سويا در حال حاضر پول نقد دارد، مبلغ بالايي را براي فروش وي تعيين کرد و به همين دليل سويا تصميم گرفت مهاجم جوان مادريد را به خدمت بگيرد. رئال از اين انتقال خوشحال بود و تمايل داشت که موراتا از اين فرصت استفاده کند اما اين بازيکن تصميم گرفت در برنابئو بماند.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]ناراحتي لواندوفسکي از ماندن در دورتموند[/h]
[h=2]مهاجم لهستاني بورسيا دورتموند از ماندن در اين تيم براي فصل آينده ابراز ناراحتي کرد.[/h]
00944595.jpg

روبرت لواندوفسکي تأييد کرد که از ماندن در بورسيا دورتموند به جاي پيوستن به بايرن‌مونيخ خوشحال نيست.

به گزارش فارس،ملي‌پوش 24 ساله لهستاني در 49 حضورش براي دورتموند در فصل گذشته 36 گل زده است اما آنها با اختلاف 25 امتياز نسبت به بايرن‌مونيخ در رده دوم بوندس ليگا قرار گرفتند و در ليگ قهرمانان مقابل حريف خانگي خود شکست خوردند.

يورگن کلوپ تأييد کرده است که ستاره تيمش احتمالا در يک سال آينده به تيم گوارديولا ملحق شود اما لواندوفسکي تمايل دارد اين انتقال سريع‌تر صورت بگيرد.

لواندوفسکي در اين باره گفت: مثل هميشه در نيم فصل دوم سال گذشته تمام تلاشم را براي تيم انجام دادم. بازي کردم و گل زدم و فکر مي‌ کردم به من اجازه داده خواهد شد تابستان به تيم ديگري بروم.

وي ادامه داد: پس از مذاکراتي که داشتيم قانع شدم که آزادم درباره آينده‌ام تصميم بگيرم اما همه چيز تغيير کرد. متأسفانه شرايط اکنون طوري است که بايد در تيم بمانم. از رفتار آنها تعجب کردم اما اگر دورتموند بخواهد از پول فراواني در ازاي فروش من صرف‌نظر کند، به آنها احترام مي‌گذارم.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]اشاره بلاتر به برگزاري جام‌جهاني در زمستان[/h]
[h=2]رئيس فدراسيون جهاني فوتبال به برگزاري جام‌جهاني قطر در زمستان اشاره کرد.[/h]
00939315.jpg

سپ بلاتر تأييد کرد که جام‌جهاني 2020 در قطر ممکن است به دليل گرماي خطرناک هوا به زمستان منتقل ‌شود.

به گزارش فارس،قطر در دسامبر 2010 به عنوان ميزبان جام‌جهاني 2020 انتخاب شد؛ در حالي که نگراني‌هايي درباره دماي هوا در آن موقع سال در اين کشور وجود داشت.

به هر حال بلاتر با توجه به انتقادهاي فراواني که به گرماي هوا در اين فصل سال در قطر مي‌شود، اظهار داشت: اگر اين جام‌جهاني بخواهد جشني براي مردم باشد، نمي‌شود در تابستان فوتبال بازي کرد. شما مي‌توانيد ورزشگاه‌ها را خنک کنيد اما نمي‌توانيد هواي تمام کشور را خنک کنيد.

وي ادامه داد: هنوز به اندازه کافي زمان داريم. من اين مسئله را به کميته اجرايي واگذار مي‌کنم.

انتظار مي‌رود قطر اولين کشور خاورميانه باشد که جام جهاني را ميزباني مي‌کند اما ادعاهايي وجود دارد که دماي هواي اين کشور در تابستان به بالاي 40 درجه مي‌رسد.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]ونگر: با دستمزد روني مشکلي نداريم[/h]
[h=2]سرمربي آرسنال مدعي شد که باشگاه مي‌تواند دستمزد مهاجم منچستريونايتد را پرداخت کند.[/h]
00036248.jpg

آرسن ونگر تأکيد مي‌کند که آرسنال مي‌تواند دستمزد وين روني را تقبل کند اما دريافته است که فابرگاس در آينده نزديک بارسلونا را ترک نخواهد کرد.

به گزارش فارس،ونگر، پس از پيروزي هفت بر يک آرسنال مقابل ويتنام در هانوي، اشاره کرد که تفنگداران همچنان به دنبال جذب روني هستند؛ هرچند احتمال پيوستن وي به چلسي بسيار زياد است.

ونگر با اشاره به خريد روبين فان‌پرسي توسط يونايتد در سال گذشته و تمايل آرسنال به جذب روني اظهار داشت: اين اتفاق سال گذشته افتاد و حالا مي‌تواند براي آنها رخ دهد. روني با يونايتد قرارداد دارد و هنوز دو سال ديگر باقي مانده است؛ بنابراين يونايتد تصميم‌گيرنده است اما ما با دستمزد روني مشکلي نداريم.

آرسنال و منچستريونايتد هر دو به دنبال جذب فابرگاس هستند و ونگر در اين باره گفت: فابرگاس تصميم گرفته است يک سال ديگر در بارسلونا بماند؛ مگر اينکه نظرش را عوض کند.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]هاجسون:روني هرگز مرا سرافکنده نکرده است[/h]
[h=2]سرمربي تيم ملي انگليس به طور غيرمستقيم از اهالي فوتبال اين کشور خواست شرايطي را براي وين روني فراهم کنند تا او بتواند آمادگي خود را براي حضور در تيم ملي در مرحله مقدماتي و نهايي رقابت‌هاي جام حهاني 2014 حفظ کند.[/h]
00939546.jpg

روي هاجسون هميشه سعي کرده از مسائل داخلي باشگاه‌هاي انگليسي از جمله جنجالي که پيرامون موضوع انتقال وين روني از منچستريونايتد به وجود آمده فاصله بگيرد اما تنها چيزي که او نمي‌خواهد اين است که مهاجم 27 ساله شياطين سرخ در تيم باشگاهي‌‌اش به مهره‌اي نيمکت نشين تبديل شود و نتواند بازي که از او انتظار مي‌رود را در تيم ملي ارائه کند.

به گزارش تسنيم،روني که هر روز خبر جديدي در خصوص انتقالش از اولدترافورد شنيده مي‌شود، دو مشتري پر و پا قرص همچون آرسن ونگر و ژوزه مورينيو، سرمربيان تيم‌هاي آرسنال و چلسي دارد اما بعيد نيست که ديويد مويس، سرمربي منچستريونايتد او را به عنوان مهاجم دوم تيم نگه دارد. مويس چندي پيش تاکيد کرد که به روني به چشم مهاجم دوم تيم که بايد زيرسايه روبين فن پرسي بازي کند نگاه مي‌کند و اين همان چيزي است که روي هاجسون را نگران کرده است.

هاجسون در اين باره گفت: روني آماده است و مي‌خواهد بازي‌هايي مانند آنچه که در ماراکانا برابر برزيل نشان داد را ارائه کند. او در بازي‌‌هاي دوستانه اخيرمان، توانايي‌هاي فني و سطح بازي‌اش را نشان داد که واقعا در سطح بالايي بود، مثل ساير بازيکنان تيم. تا جايي که من يادم مي‌آيد روني هرگز مرا سرافکنده نکرده است.

سرمربي تيم ملي انگليس با اذعان به اين موضوع که روني کاپيتان آينده تيم او خواهد شد، افزود: به توانايي‌هاي وين روني ايمان دارم و بايد بگويم او از اولين روزي که من هدايت تيم ملي را قبول کردم قدرتمند نشان داد و هرگز دچار افت نشد.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]لوکاس مورا: من را با نيمار مقايسه نکنيد[/h]
[h=2]لوکاس مورا، مهاجم برزيلي پاري سن ژرمن، از رسانه ها خواست تا او را با نيمار، ستاره جديد بارسا، مقايسه نکنند.[/h]
00944386.jpg

اين دو بازيکن که پيش از اين در تيم جوانان برزيل با هم همبازي بودند، اکنون ستاره هاي جوان تيم بزرگسالان برزيل را تشکيل مي دهند اما مورا تاکيد کرد که هرگز خودش را با نيمار مقايسه نمي کند.

به گزارش گل، او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" هيچ راهي براي تقيلد کردن ريتم بازي او نيست. مقايسه بسيار دشوار است وقتي در دو تيم متفاوت بازي مي کنيد. او هميشه يک الگو بوده و يک دوست خوب اما من تلاش مي کنم تا تاريخ خودم را بنويسم. "

لوکاس مورا که يکي از بازيکنان تيم برزيل در رقابت هاي جام کنفدراسيون ها بود، تاييد کرد که به خاطر فرصت کمي که در اين رقابت ها به او رسيده، ناراحت است.

" هيچ کس اين شرايط را دوست دارد اما بايد آن را درک کنيم و به سرمربي و هم تيمي ها احترام بگذاريم. آن وقت است که تيم کاملا متحد خواهد بود."

او که ژانويه گذشته از سائوپائولو به پاري سن ژرمن پيوست، تاييد کرد که لئوناردو، مدير ورزشي سابق باشگاه نقش مهمي در انتقال او داشت.

" لئوناردو در انتقال من نقشي کليدي داشت. او با من تماس گرفت و گفت که باشگاه من را مي خواهد. پيشنهاد پاري سن ژرمن بهتر از ساير باشگاه ها بود؛ ضمن اينکه پروژه فوق العاده اي هم دارند."

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]بازگشت واران به تمرينات رئال مادريد[/h]
[h=2]مدافع فرانسوي تيم فوتبال رئال مادريد به تمرينات اين تيم بازگشت.[/h]
00942963.gif

به گزارش خبرگزاري اسپانيا ، رافائل واران که ماه مه گذشته در ديدار با اسپانيول مصدوم شده و تحت عمل جراحي قرار گرفته بود ، ديروز در اولين جلسه تمريني خود زير نظر کارلو آنچلوتي شرکت کرد.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]چک: روني مي‌تواند خريد فوق العاده‌اي باشد[/h]
[h=2]پتر چک، دروازه بان باتجربه چلسي، معتقد است که وين روني مي تواند خريد فوق العاده اي براي اين باشگاه باشد.[/h]
00030789.jpg

ژوزه مورينيو، سرمربي آبي ها، روز گذشته تاييد کرد مهاجم منچستريونايتد تنها هدف اين باشگاه در ادامه بازار نقل و انتقالات اين فصل است.

پتر چک هم که در طول دوران حضورش در استمفوردبريج، 19 بار با روني روبرو شده و 9 گل از او دريافت کرده، مي داند که اين ملي پوش انگليسي از چه توانايي هاي برخوردار است و دوست دارد که او را در تيمش داشته باشد.

به گزارش گل، او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" روني بازيکن فوق العاده اي است اما در حال حاضر، بازيکن منچستريونايتد است. بايد ببينيم شرايط چطور پيش خواهد رفت. او بازيکن فوق العاده اي است. هر تيمي مي خواهد بهترين و قوي ترين بازيکنان ممکن را در اختيار داشته باشد تا بتواند براي قهرماني در جام هاي مختلف بجنگد."

پيشنهاد اوليه چلسي براي روني توسط باشگاه منچستريونايتد رد شد اما چک معتقد است که چه اين انتقال انجام شود و چه نه، مورينيو تيم قدرتمندي را براي فصل آينده شکل خواهدداد.

" داشتن سرمربي و مدير ورزشي به خاطر همين است؛ اينکه مراقب همين مسائل باشند. کار ما به عنوان بازيکن اين است که روي عملکردمان در زمين تمرکز کنيم.

ما همين حالا بازيکناني بسيار خوب و تيمي فوق العاده داريم. اگر سرمربي فکر کند که اين بازيکنان کافي نيستند، براي خريد بازيکنان جديد تلاش خواهند کرد. تنها او مي تواند در اين مورد تصميم گيري کند."

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
با راي دادگاه حکميت ورزشي؛
[h=1]لغو محروميت فنرباغچه از رقابت‌هاي اروپايي[/h]
[h=2]دادگاه حکميت ورزشي محروميت دو ساله فنرباغچه از حضور در رقابت هاي اروپايي را لغو کرد.[/h]
00938274.jpg

يوفا اين باشگاه را به دليل نقشي که در رسوايي تباني در فوتبال ترکيه داشت، براي 24 ماه از حضور در رقابت هاي اروپايي محروم کرده بود و به همين دليل، فنرباغچه علي رغم نايب قهرماني در سوپرليگ ترکيه در فصل 13-2012، اجازه حضور در رقابت هاي فصل بعد چمپيونزليگ را نداشتند.

به گزارش گل، اما عزيز ايلدريم، رئيس باشگاه فنرباغچه، امروز اعلام کرد که از دادگاه حکميت ورزشي حکمي موقتي دريافت کرده که به آنها اجازه مي دهد در دور مقدماتي ليگ قهرمانان حضور پيدا کنند.

در صورتي که اين حکم نهايي شود، فنرباغچه مي تواند در قرعه مرحله مقدماتي ليگ قهرمانان که فردا برگزار خواهد شد، حضور پيدا کند.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]پاري سن ژرمن در آستانه خريد مارکينيوس[/h]
[h=2]مارکينيوس، مدافع رم، در آستانه پيوستن به پاري سن ژرمن، با انتقالي 35 ميليون يورويي است.[/h]
00945241.jpg

مذاکرات دو باشگاه در مراحل پاياني قرار دارد و انتظار مي رود که به زودي اين انتقال نهايي شود.

به گزارش گل، گفته مي شود که مارکينيوس با باشگاه پاريسي در مورد بندهاي شخصي اش به توافق رسيده و اکنون در انتظار توافق دو باشگاه است.

پيش از اين باشگاه بارسلونا پيشنهادي 20 ميليون يورو براي خريد اين بازيکن ارائه داده بود که توسط باشگاه رم رد شد اما پيشنهاد قابل توجه باشگاه پاريسي باعث شد تا مديران جالوروسي با انتقال اين مدافع برزيلي موافقت کنند و او مي تواند در فصل آينده در کنار تياگو سيلوا، هموطنش، بازي کند.

اين مدافع 19 ساله يکي از آينده دارترين مدافعان فوتبال دنياست. او سال گذشته از کورينتيانس به رم پيوست و بازي هاي بسيار خوبي ارائه داد.

رم به تازگي کوين استروتمن، مهدي بناتيا و مايکون را به خدمت گرفته و به همين دليل مديران رم براي اينکه بتوانند بودجه لازم براي خريدهاي بعدي را فراهم کنند، با جدايي مارکينيوس موافقت کرده اند.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]پيروزي فولام در حضور دژاگه[/h]
[h=2]فولام با حضور اشکان دژاگه دومين بازي تدارکاتي خود در اردوي کاستاريکا را با پيروزي پشت سر گذاشت.[/h]
00942945.gif

فولام که در اردوي آماده سازي در کاستاريکا به سر مي برد ، در دومين بازي خود موفق شد با نتيجه 3 بر يک تيم آلاخوئلنسه اين کشور را شکست دهد. براي فولام در اين ديدار دوستانه استيو سيدول، برايان روئيز و دميتار برباتوف گلزني کردند.

به گطارش ايسنا، در اين ديدار در نيمه نخست بازي متعادلي از هر دو تيم شاهد بوديم. تنها موقعيت جدي اين ديدار در نيمه نخست به وجود آمد که ضربه کاشته اشکان دژاگه با فاصله بسيار کم از ديرک دروازه به بيرون رفت. در نيمه دوم مسابقه فولام برتري خود را ديکته کرد و سه بار دروازه حريف کاستاريکايي خود را گشود. تيم ميزبان نيز در دقيقه 72 با گل اوارا يکي از گلهاي خورده را پاسخ داد.

اشکان دژاگه که به تازگي از بند مصدوميت رها شده در اين ديدار به صورت فيکس در ترکيب فولام به ميدان رفت و در دقيقه 58 جاي خود را به کاکانيکليچ داد. دژاگه در بازي قبلي خود نيز از دقيقه 45 به جاي ديمين داف در ترکيب فولام به ميدان رفت.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]پيروزي استاندارد ليژ بدون قوچان‌نژاد[/h]
[h=2]استاندارد ليژ دور رفت ليگ اروپا را با پيروزي آغاز کرد.[/h]
00944775.jpg

دور رفت ليگ اروپا شب گذشته (پنجشنبه) با انجام ديدارهايي در قاره سبز برگزار شد که طي آن استاندارد ليژ در خانه KR ايسلند موفق شد سه بر يک پيروز شود.

به نقل از ايسنا، براي اين تيم بلژيکي در اين ديدار کانو (45) ، باتشوايي (62) و پائول ژوزه ام‌پوکو (91) گلزني کردند. در اين ديدار رضا قوچان نژاد حضوري در پيروزي تيمش برابر حريف ايسلندي نداشت.

در ديگر ديدار روبين کازان که سردار آزمون را در اختيار دارد برابر حريفش جاگودينا به پيروزي سه بر دو رسيد.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]منچسترسيتي يووتيچ را به خدمت گرفت[/h]
[h=2]فيورنتينا موافقت خود را با فروش استفان يووتيچ به منچسترسيتي با دريافت 30 ميليون يورو اعلام کرد.[/h]
00944029.jpg

منچسترسيتي که از مدت‌ها پيش در پي به خدمت گرفتن يووتيچ مونته‌نگرويي بود در نهايت با اين بازيکن به توافق نهايي رسيد تا اين بازيکن مونته‌نگرويي در فصل آينده براي منچسترسيتي بازي کند.

به گزارش ايسنا، باشگاه فيورنتينا با تاييد انتقال يووتيچ به منچسترسيتي اعلام کرد اين بازيکن با دريافت 30 ميليون يورو فصل آينده راهي فيروزه‌ پوشان شهر منچستر خواهد شد.

هافبک 23 ساله جديد منچسترسيتي قرار است روز دوشنبه در معاينات پزشکي باشگاه جديد خود شرکت کند.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]لواندوفسکي: به اجبار در دورتموند ماندم[/h]
[h=2]مهاجم لهستاني دورتموند با ناراحتي از ماندن در دورتموند، گفت: مسئولان اين تيم نگذاشتند تا من به تيم جديدي بروم و مرا مجبور کردند که در دورتموند بمانم.[/h]
00944595.jpg

روبرت لواندوفسکي پس از اتمام فصل درخشان با بوروسيادورتموند پيشنهادهاي زيادي از تيم‌هاي اروپايي براي رفتن از زيگنال ايدونا داشت، اما در نهايت اين مهاجم لهستاني تصميم گرفت تا به حضورش در بوروسيادورتموند ادامه دهد.

روبرت لواندوفسکي 24 ساله در گفت و گو با روزنامه‌ "بيلد" آلمان درباره ماندنش در دورتموند ، گفت: در اواخر فصل گذشته همه کار براي دورتموند انجام دادم و توانستم بازي خوبي براي تيمم به نمايش بگذارم. آن موقع مي دانستم که روزهاي آخرم را در دورتموند در حال سپري کردن هستم. حتي آن زمان باشگاه نيز براي رفتن من چراغ سبز نشان داد. اکنون به يک باره همه چيز عوض شد. متاسفانه من مجبور شدم که در دورتموند بمانم. از رفتار دورتموندي‌ها شگفت زده شدم. چاره‌اي جز ماندن در دورتموند نداشتم. بايد قبول مي‌کردم که در دورتموند بمانم.

مهاجم لهستاني فصل گذشته يکي از عوامل اصلي رساندن دورتموند به فينال ليگ قهرمانان اروپا بود. اين مهاجم طي 136 بازي براي بوروسيادورتموند 75 گل را به ثمر رسانده است.

اين مهاجم لهستاني فصل گذشته از بايرن مونيخ پيشنهاد داشت و خود اين بازيکن نيز تمايل زيادي به حضور در تيم قهرمان ليگ اروپا داشت، اما مسئولان دورتموند که خاطره تلخي از فروش «ماريو گوتسه» به بايرن مونيخ داشتند اين بار مانع انتقال مهاجم لهستاني خود به اين تيم شدند تا انتقاد مهاجم لهستاني تيم‌شان را برانگيزند.

بالا