• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار فوتبال خارجي

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]مورينيو: DNA من تغيير نمي‌کند[/h]
[h=2]"آقاي خاص" در بازگشت به ليگ برتر انگليس نقش ويژه‌اي در سر دارد و مي‌گويد هر چند DNA او تغيير نکرده، اما تجربه بيشتري کسب کرده است.[/h]
00942210.jpg

ژوزه مورينيو به همراه تيمش در اردوي تايلند به سر مي‌برد و در آستانه کمتر از يک ماه تا آغاز ليگ برتر انگليس در تلاش براي آماده سازي تيمش براي حضوري پرقدرت در اين فصل است.

به گزارش ايسنا،ژوزه مورينيو در گفت‌وگو با خبرنگاران درباره پيشرفت خود در فوتبال طي سال‌هاي گذشته مي‌گويد: من جزو افرادي هستم که زمان زيادي در فوتبال بودم. قهرماني‌هاي زيادي در ليگ برتر به دست آوردم و توانسته‌ام به قهرماني در اروپا برسم، البته اين‌ها اهميتي ندارد. بلکه اين‌ها فقط مسئوليت من را به عنوان سرمربي بيشتر مي‌کند. در فوتبال انگليس جايگاه خوبي دارم و خودم را يکي از انگليسي‌ها مي‌دانم. البته با اين تفاوت که پاسپورتم با آنها متفاوت است.

سرمربي جديد چلسي درباره جان تري، کاپيتان تيم خود نيز گفت: حضور هيچ بازيکني از جمله "تري" در ترکيب ثابت تيم تضمين شده نيست. خود تري هم مي‌داند که حضورش در ترکيب تضمين شده نيست. تنها چيزي که تري مي‌داند بين من و او تضمين شده است، رابطه و اعتماد بين ما است. از لحاظ حرفه‌اي حضور هيچ کس در ترکيب ثابت قطعي نيست و هر کس که در تمرين خوب باشد در ترکيب قرار مي‌گيرد. دوستي جاي خود، فعاليت و فوتبال هم جاي خود. تري بازيکن خوبي است، اما اين را بايد در تمرينات به من ثابت کند تا در ترکيب اصلي قرار گيرد.

به نقل از ديلي ميل، سرمربي چلسي در پايان درباره ايجاد تيمي جوان و با انگيزه در چلسي گفت: DNA من تغيير نمي‌کند، اما تجربه انسان‌ها را تغيير مي‌دهد. تيمي که در چند سال گذشته در چلسي ساخته‌ام تغيير کرده و اکنون با توجه به قانون مالي جديدي که يوفا به تيم‌ها اعلام کرده، مسير تيم ما عوض شده است. ما بر روي بازيکنان جوان سرمايه‌گذاري کرده‌ايم تا رشد کنند. نبايد به تيمي که در گذشته داشتيم فکر کنيم، بلکه بايد به حال و آينده توجه کنيم.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]واکنش وياش بواش به جانشيني ويلانووا[/h]
[h=2]سرمربي تاتنهام انتخاب خود به عنوان جانشين ويلانووا را رد و اعلام کرد که الان زمان خوبي براي سخن گفتن درباره سرمربي جديد آبي اناري‌ها نيست.[/h]
00939746.jpg

پس از استعفاي ناگهاني تيتو ويلانووا از هدايت آبي اناري‌ها بحث جانشيني او به سوژه اصلي بيشتر رسانه‌ها تبديل شده است.

به گزارش ايسنا،وياش بواش از گزينه‌هايي است که بعضي از کارشناسان او را مناسب براي نيمکت آبي اناري‌ها مي دانند،‌ اما اين مربي پرتغالي شايعه جانشيني ويلانووا را رد کرد.

او جمعه شب پس از ديدار دوستانه تيمش برابر يک تيم گمنام انگليسي گفت: الان بايد براي ويلانووا آرزوي بهبودي و سلامتي کنيم. شرايط پيچيده‌اي به وجود آمده است. تيتو به خاطر بيماري از هدايت بارسلونا کناره‌گيري کرد الان زمان مناسبي براي سخن گفتن درباره جانشيني او نيست. ما درباره سلامتي او بايد بحث کنيم نه جانشيني‌اش.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]کاپلو: زوج مسي - نيمار شکست ناپذير مي‌شود[/h]
[h=2]به عقيده سرمربي تيم ملي روسيه، بارسلونا با جذب ستاره پيشين سانتوس و قراردادن او در کنار مسي، خط حمله‌اي بلامنازع براي ترکيب خود ساخته است.[/h]
00035161.jpg

فابيو کاپلو در خصوص ورود نيمار به جمع ستاره‌هاي بارسلونا و حضور او به عنوان بازيکن شماره 11 تيم در کنار ليونل مسي به شبکه آنتنا 3 گفت: نيمار بازيکن خارق‌العاده‌اي است و توانايي‌هاي بي‌نظيري دارد. او سرعت، توانايي‌هاي فني، قابليت شوتزني با هر 2 پا و درک بالايي براي پيدا کردن بهترين موقعيت جهت دريافت يا ارسال توپ دارد.

به گزارش تسنيم،وي در ادامه افزود: به نظر من شکست دادن مسي و نيمار در کنار يکديگر کار بسيار سختي خواهد بود، چون آنها در کنار هم تمام توانايي‌هايي که براي گلزني لازم است را دارند و اين براي تيمي که در تمام رقابت‌ها به دنبال قهرماني است اهميت زيادي دارد.

کاپلو سپس به انتصاب هموطنش کارلو آنچلوتي به عنوان سرمربي جديد رئال مادريد اشاره‌اي داشت و به او توصيه کرد از جنجال بپرهيزد و حرف‌هايش را درون زمين بزند. او خاطر نشان کرد: زماني که به تيمي مانند رئال مادريد مي‌پيوندي بايد حواست باشد که در اينجا تيم نه تنها بر بازيکنان بلکه بر سرمربي و همه چيز مقدم است.

سرمربي تيم ملي فوتبال روسيه ادامه داد: در اين تيم نبايد سعي کنيد که مهمترين شخصيت به نظر برسيد. آنچلوتي آدم بسيار باهوشي است. او مي‌داند چطور يک تيم را هدايت کند. کارلتو فردي آرام و باتجربه است و توانايي‌هاي فوق‌العاده‌اي براي هدايت رئال مادريد دارد.

سرمربي پيشين کهکشاني‌ها در خاتمه با ابراز خرسندي از سياست جديد رئال مادريد براي جذب ستاره‌هاي جواني همچون ايسکو و آسير ايارامندي در بازار نقل و انتقالات تابستاني، آينده درخشاني را براي رئال متصور شد و خاطرنشان کرد: اکثر بازيکنان خوش‌آتيه‌ فوتبال دنيا اکنون در اسپانيا هستند و به همين دليل رئال مادريد با آنها قرارداد بسته است. رئالي‌ها تجربه و استعداد دارند و مي‌دانند از چه شيوه‌اي براي بازي در اسپانيا استفاده کنند.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]دل‌پيرو: توس قدر پيراهن شماره 10 يووه را بداند[/h]
[h=2]آلکس دل‌پيرو به کارلوس توس توصيه کرد، عاشق پيراهن شماره 10 يوونتوس باشد و بهترين بازي‌هايش را با اين تيم انجام دهد.[/h]
00942690.jpg

کارلوس توس در فصل جابه‌جايي تابستاني از منچسترسيتي راهي يوونتوس شد و پيراهن شماره 10 اين باشگاه را که زماني بر تن آلساندرو دل‌پيرو بود، پوشيد.

به گزارش ايسنا،دل‌پيرو در گفت‌وگو با Sky Sport درباره ورود کارلوس توس به اين تيم گفت: ابتدا از توس بابت محبتي که در مراسم معارفه‌اش به من داشت، تشکر مي‌کنم. اميدوارم او شماره 10 را با عشق بپوشد و قدر آن را بداند و بهترين بازي‌هاي خود را با يوونتوس انجام دهد.

او درباره تيم جديد يوونتوس در فصل آينده گفت: يوونتوس فصل آينده مدعي کسب عنوان قهرماني در سري A است و مطمئن هستم در ليگ قهرمانان اروپا نيز يک تيم خوب و مدعي خواهد بود.

مهاجم سابق يوونتوس که 19 سال را در تيم محبوبش سپري کرد، ادامه داد: يوونتوس اين فصل خريدهاي خوبي داشته است. تيم به طور کلي نسبت به فصل قبل شرايط بهتري دارد و اميدوارم بازيکنان خوب يوونتوس اين فصل قهرماني خود را در سري A تکرار کنند.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]قيمت بليت‌هاي جام‌جهاني‌برزيل 13 تا 876 دلار[/h]
[h=2]فدراسيون بين المللي فوتبال (فيفا) امروز جمعه بار ديگر اعلام کرد فروش بليت‌هاي مسابقات جام جهاني 2014 برزيل از بيستم اوت آينده در پايگاه اينترنتي فيفا آغاز خواهد شد.[/h]
00024497.jpg

فيفا قيمت بليت ها را بين 30 تا 1980 رئال برزيل (13 تا 876 دلار آمريکا) اعلام کرد.

کمترين قيمت بليت جام جهاني مربوط به بليت هايي است که با پنجاه درصد تخفيف به تماشاگران برزيلي بالاي شصت سال يا کساني که همچنان در دوره تحصيل به سر مي برند فروخته مي شود. ممکن است اين افراد خواستار همين مقدار تخفيف براي بليت هاي گران‌تر شوند.

تييري ويل مدير بازاريابي فيفا امروز گفت فيفا همچنين 400 هزار بليت صرفا براي برزيلي ها به قيمت هر بليت شصت رئال برزيلي (حدود 26 دلار آمريکا) اختصاص داده است.

ويل افزود: «در هر مسابقه از 37 مسابقه اي که برگزار مي شود بليت هايي از گروه سي دلاري(با محاسبه 50 درصد تخفيف) وجود خواهد داشت. ما چنين قيمت پاييني در جام هاي جهاني قبلي نداشته ايم. بليت هايي که به قيمت 60 دلار فروخته مي شوند نيز ارزان ترين بليت ها نسبت به جام هاي قبلي هستند».

ويل همچنين گفت فيفا بليت هايي به کارگراني که در آماده سازي تاسيسات براي برگزاري جام جهاني 2014 مشارکت داشتند اختصاص خواهد داد تا نخستين مسابقه را در استاديوم هايي که در احداث آن نقش داشته اند تماشا کنند. فيفا همچنين پنجاه هزار بليت رايگان در اختيار دولت برزيل قرار داده است تا بين شهروندان اين کشور و کساني که بورس تحصيلي دريافت کرده اند توزيع کند.

فروش بليت هاي جام جهاني 2014 در پايگاه اينترنتي فيفا از بيستم اوت يعني چهار ماه قبل از قرعه کشي تيم ها آغاز خواهد شد. قرار است قرعه کشي در ماه دسامبر برگزار شود. فيفا همچنين بليت هايي توزيع خواهد کرد که دارنده آن مي تواند در همه مسابقات تيم ملي برزيل در طول برگزاري جام جهاني حضور يابد و بليت هاي ديگري توزيع خواهد شد که دارنده آن مي تواند همه مسابقاتي را که در هر يکي از 12 شهر ميزبان جام جهاني برگزار مي شود، از نزديک تماشا کند.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]واکنش عجمان به تاخير خلعتبري[/h]
[h=2]رييس هيات مديره باشگاه عجمان امارات، تاکيد کرد خلعتبري دوشنبه به اردوي اين تيم اضافه خواهد شد.[/h]
00943114.gif

هر چند محمدرضا خلعتبري، مهاجم فصل گذشته سپاهان با باشگاه عجمان امارات به توافق نهايي رسيد و قرارداد امضا کرد، اما هنوز به اردوي اين تيم نپيوسته است.

به گزارش ايسنا،خلعتبري طبق آنچه که عجمان پيش از اين اعلام کرد بايد چند روز قبل به اردوي اين تيم اضافه مي‌شد، اما هنوز وارد امارات نشده است. همين مساله باعث شده تا شايعه‌هايي درباره احتمال فسخ قرارداد او و پيوستنش به پرسپوليس به گوش برسد.

خليفه الجرمن، رييس هيات مديره باشگاه عجمان درباره تاخير خلعتبري در پيوستن به اردوي تيمش، گفت: خلعتبري حداکثر بايد دوشنبه همين هفته‌ به اردوي عجمان اضافه شود. با توجه به اين که اداره گذرنامه در روزهاي جمعه و شنبه تعطيل است، به احتمال زياد ويزاي خلعتبري فردا (يکشنبه) صادر مي‌شود و او دوشنبه وارد امارات مي‌شود.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]انريکه گزينه اصلي جانشني ويلانووا در بارسا[/h]
[h=2]هافبک سابق بارسلونا گزينه اصلي جانشيني سرمربي برکنار شده اين تيم خواهد بود.[/h]
00037702.jpg

لوئيس انريکه، بازيکن سابق بارسلونا پس از اعلام خبر جدايي تيتو ويلانووا از بارسلونا به دليل عود کردن بيماري سرطانش، به عنوان يکي از گزينه‌هاي جدي جانشيني وي مطرح شد.

گزارش‌هايي منتشر شده است که آندره وياس بواس، سرمربي فعلي تاتنهام مدعي تصدي اين پست خالي در بارسلونا است اما اکنون گزارش‌ها نشان دهنده اين است که انريکه اصلي‌ترين بخت جانشيني ويلانووا است.

به گزارش فارس، کانال TV3 اسپانيا بعدازظهر امروز گزارش داد که سرمربي سلتاويگو مردي است که احتمالا جانشين ويلانووا خواهد شد. انريکه از سال 2008 تا 2011 سرمربي تيم ب بارسلونا بود و سپس به عنوان سرمربي به رم پيوست اما تنها يک فصل نااميد کننده را در آنجا گذراند.

انريکه 43 ساله تابستان امسال پس از جدايي ابل رسينو به سلتا پيوست اما مديران بارسلونا، هافبک سابق تيم‌شان را گزينه ايده‌آل براي ادامه فلسفه باشگاه مي‌دانند.

با وجود اينکه در حال حاضر شرايط پيچيده‌اي حکمفرما است، گزارش شده است که بارسلونا 3 ميليون يورو براي انريکه به سلتاويگو پيشنهاد خواهد داد. براي پيچيده‌تر نکردن اوضاع آنها اجازه خواهند داد روبي به سلتا ويگو برود تا جانشين وي شود. در حال حاضر شرايط بسيار پيچيده‌اي در باشگاه حاکم است اما قدرت و خواسته بارسلونا براي جذب يکي از خودشان به معناي اين است که اگر آنها به انريکه دسترسي پيدا کنند، قطعا او سرمربي جديد بارسلونا در فصل جديد خواهد بود.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
هفته نوزدهم ليگ تايلند
[h=1]شکست ناپذيري حريف استقلال ادامه دارد[/h]
[h=2]حريف استقلال در بانکوک يک امتياز کسب کرد تا همچنان تنها تيم بدون باخت ليگ برتر فوتبال تايلند باشد.[/h]
00945257.jpg

در آغاز هفته نوزدهم ليگ برتر فوتبال تايلند، بوريرام حريف استقلال در مرحله يک‌چهارم نهايي ليگ قهرمانان آسيا در بانکوک ميهمان تيم بانکوک گلاس بود و اين ديدار با تساوي بدون گل به پايان رسيد

به گزارش فارس، حريف استقلال با کسب اين تساوي 44 امتيازي شد تا همچنان به شکست ناپذيري خود در ليگ تايلند ادامه دهد.

بوريرام تا پايان اين هفته موفق شده 13 پيروزي و 5 تساوي را کسب کند و 44 گل زده و 14 گل خورده را در کارنامه دارد.

در مکان دوم ليگ تايلند موانگ تونگ يونايتد با 41 امتياز قرار دارد و چونبوري با 35 امتياز سوم است.

ديدار رفت استقلال و بوريرام در ليگ قهرمانان آسيا 30 مردادماه ساعت 20 در ورزشگاه آزادي تهران برگزار مي‌شود.

ديدار برگشت هم ساعت 15 و 30 دقيقه 27 شهريورماه در تايلند برگزار خواهد شد.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]واکنش گوآرديولا به کناره‌گيري ويلانووا[/h]
[h=2]سرمربي بايرن‌مونيخ از اينکه دستيار سابقش در بارسلونا به خاطر بيماري از فوتبال کناره‌گيري کرد ناراحت است و براي او آرزوي بهبودي و سلامتي کرد.[/h]
00938602.jpg

تيتو ويلانووا، سرمربي فصل گذشته بارسلونا که با اقتدار اين تيم را قهرمان ليگا کرد، به خاطر بيماري از هدايت آبي-اناري‌ها استعفا داد؛ استعفايي که همه را شوکه کرد و به واکنش واداشت.

به گزارش ايسنا ، پپ گوآرديولا، سرمربي بايرن‌مونيخ در واکنش به کناره‌گيري دستيار سابقش در بارسا گفت: صحبت کردن براي من در اين باره آن هم با زبان آلماني بسيار سخت است. تيتو دوست صميمي من است و او را بسيار دوست دارم. فقط مي‌توانم برايش آرزوي سلامتي کنم. اميدوارم که او و خانواده‌اش با قدرت با اين مشکل مبارزه کنند و آن را پشت سر گذارند. آنچه براي تيتو رخ داد، برايم بسيار سخت و آزاردهنده است.

بايرن‌مونيخ در جام تلکوم موفق شد با نتيجه چهار بر صفر هامبورگ را در هم بکوبد. گوآرديولا پس از گل‌هاي تيمش هيچ‌گونه خوشحالي از خود نشان نداد و فقط در بعضي از اوقات به راهنمايي و دادن دستورات تاکتيکي به بازيکنان اکتفا کرد.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]شکست موناکو و والنسيا ، پيروزي فولام و ليورپول[/h]
[h=2]ديدارهاي دوستانه تيم هاي فوتبال باشگاهي اروپا و جهان پيگيري شد.[/h]
00943625.gif

به گزارش گلز ، نتايج اين ديدارها به شرح زير است :

اشتوتگارت آلمان 1 - 0 والنسيا اسپانيا (گل : شوآب در دقيقه 4)

کلرمون فوت فرانسه 0 - 0 مون پليه فرانسه

نايمخن هلند 2 - 0 سيواس اسپور ترکيه

برنتفورد انگليس 1 - 2 سلتيک اسکاتلند

اودينزه ايتاليا 2 - 1 کوئينزپارک اسکاتلند

الشباب عربستان 0 - 0 به ورن بلژيک

کان فرانسه 2 - 2 والنسي ين فرانسه

اوي يان فرانسه 0 - 2 باستيا فرانسه

اوبرهاوزن آلمان 4 - 0 والوايک هلند

فنلو هلند 1 - 0 اراکليوس يونان

سوشو فرانسه 1 - 1 نانسي فرانسه

بارنت انگليس0 - 1 ايپسويچ تاون انگليس

امين هلند 0 - 1 گلاسکو رنجرز اسکاتلند

کوئين آو ساوث اسکاتلند 0 - 0 هارتس اسکاتلند

اوسر فرانسه 0 - 4 متس فرانسه

رئال سوسيداد اسپانيا 1 - 1 تولوز فرانسه

نورنبرگ آلمان 1 - 0 گنجلربيرليگي ترکيه

آکسفورد يونايتد انگليس 1 - 1 بيرمنگام سيتي انگليس

گنگان فرانسه 1 - 0 نانت فرانسه

ستارگان ليگ اندونزي 0 - 2 ليورپول ( گل ها : کوتينيو و رحيم استرلينگ)

براگا پرتغال 0 - 0 رئال بتيس اسپانيا

زولته وارخم بلژيک 2 - 1 بوردو فرانسه

هول سيتي انگليس 0 - 0 شفيلدونزدي انگليس

سن هوزه ارث کوئيک آمريکا 1 - 0 نورويچ سيتي انگليس

دپورتيو ساپريسا کاستاريکا 2 - 2 فولام انگليس (در ضربات پنالتي 3 - 5 به سود فولام)

هيرن فين هلند 1 - 1 خنت بلژيک

مورکام انگليس 1 - 2 مادرول اسکاتلند

آگزبورگ آلمان 1 - 0 موناکو فرانسه

ريو اوه پرتغال 3 - 1 نيوکاسل يونايتد انگليس

اسپارتاروتردام هلند 2 - 0 وسترلو بلژيک

مونس برخن بلژيک 1 - 2 ليل فرانسه

هراکلس هلند 1 - 1 کاونتري انگليس

المپيک ليون فرانسه 2 - 1 جيونبوک هيونداي کره جنوبي

ويکام انگليس 2 - 2 آستون ويلا انگليس

گلن توران ايرلندشمالي 0 - 2 کيلمارناک اسکاتلند

پورتس موث انگليس 0 - 3 چارلتون انگليس

ماينتس آلمان 4 - 1 وستهام انگليس

هوخستراتن بلژيک 0 - 1 ناک بردا هلند

لوريان فرانسه 1 - 1 برست فرانسه

شلبورن جمهوري ايرلند 1 - 2 آبردين اسکاتلند

آنژه فرانسه 2 - 0 رن فرانسه

هارتل پول انگليس 0 - 0 ميدلزبورو انگليس

بارنزلي انگليس 2 - 2 وولورهپتون انگليس

دوردرخت هلند 1 - 1 فاينورد هلند

استوريل پرتغال 1 - 1 بلننزش پرتغال

آينتراخت برانشويگ آلمان 0 - 4 آتلتيک بيلبائو

- در اين ديدار دانيال داوري به طور کامل در ترکيب آينتراخت برانشويگ حضور داشت.

ستارگان ليگ استراليا 1 - 5 منچستريونايتد

(گل ها : ولبک و لينگارد هر کدام 2 گل و فان پرسي براي يونايتد و بريشا براي ستارگان استراليا)

اسپورتينگ خيخون اسپانيا 1 - 2 برايتون انگليس

پالاموس اسپانيا 0 - 8 ساوتهمپتون انگليس

خيمناستيکا اسپانيا 1 - 2 ويارئال اسپانيا

بنفيکا پرتغال 1- 2 اسپورتينگ ليسبون پرتغال (داربي ليسبون)

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
مويس :
[h=1]منچستريونايتد روش هجومي خود را دنبال مي‌کند[/h]
[h=2]سرمربي تيم فوتبال منچستريونايتد پس از پيروزي پرگل ديروز تيمش برابر منتخب ستارگان ليگ استراليا از عملکرد هجومي تيمش ابراز رضايت کرد.[/h]
00944725.jpg

ديويد مويس گفت :« شب خوبي بود و خوشحالم که اولين بردم را با يونايتد کسب کردم.تيم ما مي توانست گل هاي زيادتري به ثمر برساند و احساس مي کنم تيم کمي آماده تر و هماهنگ تر شده است.»

مويس اعلام کرد وين روني به علت آسيب ديدگي زردپي زانو در ادامه تور حضور ندارد.وي افزود :« گلزني دوباره فان پرسي مرا خوشحال کرد ولي فکر مي کنم ولبک در اين ديدار نشان داد که مي تواند تاثير زيادي در بازي يونايتد داشته باشد.»

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]ويلانووا: مي‌دانم در اين مبارزه تنها نيستم[/h]
[h=2]سرمربي برکنار شده بارسلونا در نامه‌ سرگشاده‌اي اعلام کرد که در مبارزه با بيماري‌اش تنها نيست و از حمايت باشگاه برخوردار است.[/h]
00942191.jpg

باشگاه بارسلونا نامه‌ سرگشاده‌اي از سوي تيتو ويلانووا که مجبور شد به دليل مداواي سرطانش باشگاه را ترک کند، منتشر کرد.

به گزارش فارس، وي در اين نامه اظهار داشت: پس از پنج سال فوق‌العاده در اين تيم که مي‌تواند تمام روياهاي يک مربي را برآورده کند، زمان روبرو شدن با تغييرات در زندگي حرفه‌اي من فرا رسيده است.

ويلانووا در اين نامه توضيح داده است که پزشکان به وي درباره تمرکز تمام انرژي‌اش بر روي مربيگري هشدار داده‌اند. وي تأکيد کرد: همچنان به باشگاه بسيار نزديک هستم و در ديگر مسائل ورزشي با آنها همکاري خواهم کرد.

سرمربي برکنار شده بارسلونا ادامه داد: ترک گروهي از چنين انسان‌هاي فوق‌العاده‌اي آسان نيست. از همه به خاطر تمام لطفي که به من داشتند، تشکر مي‌کنم. انسانيت و کيفيت فوتبال اين تيم براي هر مانعي راه حلي دارد و من معتقدم که اين باشگاه با استفاده از تمام توانايي‌اش با اين چالش‌ها روبرو خواهد شد.

ويلانووا خاطرنشان کرد: مي‌دانم که در اين مبارزه تنها نيستم زيرا عضو باشگاهي هستم که به من در اين مسير طولاني کمک مي‌کند؛ همان طور که تاکنون چنين بوده است.

اين نامه همچنين شامل کلمات تشکرآميز براي پيام‌هاي حمايتي بود که از تمام همکاران، هواداران و ساير باشگاه‌ها و ورزشکارها دريافت کرده بود. وي نوشت: مي‌خواهم به شما بگويم که آرام و قوي هستم و با اعتماد به نفس کامل که همه چيز درست خواهد شد، فصل جديدي را در زندگي آغاز مي‌کنم.

تيتو ويلانووا پس از بيان اينکه دوران سختي براي خانواده‌اش است، از رسانه‌ها خواست به او احترام بگذارند و درک کنند تا بتواند آرامشي را که به آن نياز دارد، به دست آورد.

ويلانووا در پايان براي جانشينش در سمت هدايت بهترين باشگاه جهان آرزوي موفقيت کرد.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]بلاتر: بايرن از هر لحاظ کامل است[/h]
[h=2]رئيس فدراسيون جهاني فوتبال بايرن‌مونيخ را تيمي کامل و الگويي مناسب براي ديگر تيم‌ها در سراسر جهان مي‌داند.[/h]
00009742.jpg

بايرن‌مونيخ فصل گذشته با هدايت يوپ هاينکس خيره‌کننده ظاهر شد و سه گانه‌اي تاريخي را به دست آورد.

به گزارش ايسنا ، عملکرد خوب بايرن باعث شد تا همگان به ستايش از اين تيم بپردازند. سپ بلاتر، رئيس فيفا در گفت‌وگويي که با روزنامه tz آلمان داشت، گفت: بايرن‌مونيخ از هر لحاظ کامل است. اين تيم اقتصادي قوي دارد. بازيکناني که در بايرن توپ مي‌زنند، در بالاترين کلاس هستند. اين تيم کارنامه‌اي درخشان دارد و موفقيت‌هاي زيادي را هم به دست آورده است. ديگر باشگاه‌ها در سراسر جهان بايد بايرن را الگوي خود قرار دهند.

او درباره سه‌گانه فصل قبل بايرن هم گفت: بايرن فصل گذشته تنها در کسب جام موفق نبود که بازي‌هاي زيبايي را هم انجام داد. شاگردان هاينکس فوتبال زيبا و چشم‌نوازي را هم به نمايش گذاشتند.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]بارسلونا با مارتينو وارد مذاکره مي‌شود[/h]
[h=2]باشگاه بارسلونا براي جانشيني سرمربي برکنار شده با مربي آرژانتيني وارد مذاکره خواهد شد.[/h]
00945260.jpg

بر اساس گزارش رسانه‌هاي اسپانيايي بارسلونا با جراردو تاتا مارتينو، سرمربي آرژانتيني براي هدايت تيم پس از جدايي تيتو ويلانووا وارد مذاکره شده است.

به گزارش فارس، يک نفر به نمايندگي از بارسلونا براي ملاقات با مارتينو که باشگاه صحبت‌هايي با او انجام داده است، هفته آينده سفر خواهد کرد.

مربي آرژانتيني در تابستان با باشگاه‌هاي زيادي از جمله رئال سوسيه‌داد و مالاگا مذاکره کرده است و اولين انتخاب هيئت مديره باشگاه بارسلونا براي هدايت اين تيم خواهد بود. مارتينو در حال حاضر به همراه خانواده‌اش در تعطيلات به سر مي‌برد.

تاتا که در روساريو متولد شده است، بيشتر دوران حرفه‌اي‌اش را در پاراگوئه گذراند که چندين باشگاه را با کسب موفقيت‌هاي قابل توجه، هدايت کرده است. او هدايت تيم ملي را نيز در پايان سال 2006 بر عهده گرفت. پاراگوئه در زمان سرمربيگري وي به جام‌جهاني آفريقاي جنوبي راه يافت اما در مرحله يک‌چهارم نهايي با شکست يک بر صفر مقابل اسپانيا از گردونه مسابقات حذف شد. اين تيم در رقابت‌هاي کوپا‌آمريکا در سال 2011 نيز به فينال رسيد که توسط اروگوئه شکست خورد.

مارتينو فصل گذشته هدايت نيوول اولد بويز، تيم محبوبش را بر عهده داشت که قهرمان تورنئو 2013 شد و به نيمه‌نهايي کوپا ليبرتادورس راه يافت که مقابل اتلتيک مينيرو شکست خورد.

سرمربي آرژانتيني يک ماه پيش در مصاحبه‌اي به تمجيد از شيوه بازي تيکي تاکاي بارسلونا پرداخت و اعلام کرد که پاسکاري در بازي از بيشترين اهميت برخوردار است.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]پيشنهاد جديد منچستر يونايتد به فابرگاس[/h]
[h=2]باشگاه منچستريونايتد پيشنهاد جديدي را براي جذب هافبک بارسلونا مطرح کرد.[/h]
00035867.jpg

منچستريونايتد هنوز از خريد فابرگاس دست نکشيده است. هافبک بارسلونا يکي از مهم‌ترين اهداف تيم ليگ برتري براي خريد در بازار نقل و انتقالات است و باشگاه خودش را به شدت براي جذب وي آماده کرده است. بر اساس گزارش اسکاي اسپورت يونايتد پيشنهاد قبلي‌اش را از 30 ميليون يورو به 35 ميليون يورو افزايش داد.

به گزارش فارس، ديويد مويس چند روز پيش اعلام کرد که اولويت يونايتد تقويت خط مياني تيم است. اوايل تابستان تياگو يکي از خريدهاي احتمالي باشگاه بود که پسر مازينيو تصميم گرفت به بايرن‌مونيخ ملحق شود. يونايتد پيشنهاد اوليه‌اي به فابرگاس ارائه داد و به نظر مي‌رسد که اکنون مبلغ را بالا برده است.

تيتو ويلانووا هفته گذشته در نشستي خبري اعلام کرد که فابرگاس در بارسلونا خواهد ماند.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]ايده جالب کي‌روش براي تهييج بازيکنان پرتغال[/h]
[h=2]سرمربي سابق تيم ملي پرتغال برنامه ويژه اي براي انگيزه دادن به بازيکنانش داشت.[/h]
00029605.jpg

کارلوس کي روش براي اينکه تيم ملي پرتغال عملکرد خوبي در جام جهاني 2010 افريقاي جنوبي داشته باشد، ايده جالبي داشت.

به گزارش اوج نيوز و به نقل از سايت teinteresa اسپانيا، کي روش با تبديل کردن بازيکنانش به سربازاني که آماده جنگ هستند مي خواست آنها را متوجه کند که حضور موفق در جام جهاني به اندازه پيروزي در جنگ اهميت دارد.

جالب اينکه شاگردان کي روش به خصوص کريستيانو رونالدو هم از ايده او استقبال کردند و رونالدو خيلي جدي در تمرينات ويژه کي روش شرکت کرد.

بازي پينت بال بين بازيکنان هم يکي ديگر از برنامه هاي سرمربي فعلي تيم ملي ايران براي شاگردانش بود.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]محروميت 6 جلسه‌اي براي هيدينک[/h]
[h=2]سرمربي آنژي ماخاچکارا روسيه 6 جلسه از همراهي تيمش محروم شد.[/h]
00943380.gif

گاس هيدينک در شکست دو بر يک تيمش مقابل دينامو مسکو آنقدر عصباني بود که داور چهارم را هل داد تا 6 جلسه نتواند روي نيمکت تيمش بنشيند.

به گزارش فارس، آنژي از دقيقه 33 نيز به دليل اخراج يکي از بازيکنان خود، 10 نفره کار را دنبال مي‌کرد ولي توسط کريستوفر سامبا گل تساوي را زد ولي دينامو اين ديدار را با پنالتي آندري ورونين در وقت‌هاي تلف شده ديدار به سود خود به پايان رساند.

هيدينک که از پنالتي گرفته شده به سود دينامو به شدت عصباني بود، رومان چرنوف را به آرامي هل داد که همين موضوع موجب شد تا فدراسيون فوتبال روسيه محروميتي 6 جلسه‌اي براي او در نظر بگيرد.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]دوري يک ماه ميختاريان از ترکيب تيم دورتموند[/h]
[h=2]باشگاه بوروسيا دورتموند آلمان اعلام کرد مهاجم ارمنستاني اين تيم يک ماه نمي تواند اين تيم را همراهي کند.[/h]
00945152.jpg

هنريک ميختاريان که هفته قبل به تيم دورتموند منتقل شد در ديدار تدارکاتي برابر لوسرن سوئيس از ناحيه عضله پا آسيب ديد و معاينات حاکي از دوري 4 هفته او از ميادين فوتبال است.

ميختاريان 24 ساله به احتمال فراوان ديدار هفته اول بوندسليگا برابر آگزبورگ در روز 10 اوت را از دست مي دهد. اما مسئولان دورتموند به حضور او در ديدار روز 18 اوت برابر آينتراخت برانشويگ اميدوار هستند.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]دروگبا به عنوان مربي-بازيکن به چلسي بازمي‌گردد[/h]
[h=2]سرمربي چلسي قصد دارد اسطوره باشگاه را به عنوان مربي-بازيکن به چلسي بازگرداند.[/h]
00028026.jpg

ژوزه مورينيو به تازگي هدايت چلسي را براي دومين بار به دست گرفته است. او قصد دارد مهاجم مورد علاقه‌اش را به اين تيم بازگرداند ولي اين بار به عنوان بازيکن - مربي تا شايد از اين راه بتواند ديديه دروگبا ساحل عاجي را به حضوري دوباره در استمفورد بريج ترغيب کند.

به گزارش فارس، دروگبا اکنون در گالاتاسراي ترکيه توپ مي‌زند و يک سال هم از قراردادش باقي مانده است. مورينيو قصد دارد دروگبا را در تابستان جاري به چلسي باز گرداند ولي اگر با مخالفت تيم ترکيه‌اي مواجه شد، حاضر است 12 ماه هم براي او صبر کند.

مورينيو بر اين باور است علي رغم آنکه دروگبا 35 سال دارد ولي مي‌تواند سه سال ديگر به فوتبال خود ادامه دهد. سران چلسي دوست دارند اسطوره باشگاه چلسي به عنوان مربي کار خود را آغاز کند ولي مورينيو مي‌خواهد او همچنان به فوتبال خود ادامه دهد.

چندي پيش دروگبا با حضور در زمين تمريني کوبهام در لندن، با مورينيو ديدار کرد که اين موضوع به تمام گمانه‌زني‌ها در اين زمينه دامن زد.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]هواداران: هاينکس را جانشين ويلانووا کنيد![/h]
[h=2]هواداران تيم فوتبال بارسلونا با حضور در يک نظرخواهي اعلام کردند خواهان حضور يوپ هاينکس به جاي مربي مريض و کناره‌گرفته خود هستند.[/h]
00032641.jpg

2 روز پس از آنکه تيتو ويلانووا به علت بيماري سرطان از مقام سرمربيگري کاتالان‌ها کناره‌گيري کرد، روزنامه اسپورت اسپانيا از هواداران اين تيم پرطرفدار پرسيد کدام گزينه را براي جانشيني مناسب مي‌دانند.

به گزارش فارس، به همين خاطر يوپ هاينکس،‌ مربي 68 ساله مونيخي‌ها که فصل گذشته صاحب سه عنوان قهرماني اروپا، آلمان و جام حذفي اين کشور شد، بيشترين راي را کسب کرد.

همچنين خرادو مارتينو، مربي 50 ساله نيوولز اولدبويز آرژانتين گزينه دوم مورد نظر هواداران براي جانشيني ويلانو است.

ويلانووا پايان هفته گذشته در جريان کنفرانس مطبوعاتي به علت ادامه دوره درمان شيمي درماني از مسئوليت مربيگري بارسا کناره گرفت.

بالا