• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار فوتبال خارجي

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
چند وقت پیش بود که رونالدوی برزیلی بعد از کنار گذاشتن فوتبالش فوق العاده چاق شده بود و بعد با تلاش و ورزش خودشو لاغر کرد (عکسش رو تو همین تاپیک گذاشتم)
الان مثل اینکه نوبت آدریانو شده تا حرکت مشابهی بزنه ....

Entre-la-imagen-del-Adriano-de_54401296459_54115221152_960_640.jpg

.

acostic

Registered User
لایک‌ها
756
اتهام بزرگ غیراخلاقی به دروازه بان مشهور

هیچ کس فکرش را هم نمی کرد که این دروازه بان مشهور و محبوب با چنین اتهامی روبرو شود.
جان لوییجی بوفون سنگربان تیم یوونتوس ایتالیا در چند روز اخیر از سوی مطبوعات و رسانه های ایتالیایی با یک اتهام غیراخلاقی بسیار بزرگ روبرو شده است. رسانه ها در چند روز اخیر اخباری مبنی بر ارتباط غیر اخلاقی بوفون با یک مجری تلویزیونی را مطرح کرده اند. این رسانه ها حتی مدعی شدند که بوفون به دلیل علاقه بیش از اندازه به این مجری که "ایلاریا دامیکو" نام دارد می خواهد از همسر خود جدا شود. حملات همه جانبه به این سنگربان که محبوبیت زیادی دارد باعث شد وی به شدت به این شایعات واکنش نشان بدهد. وی اظهار داشت : من دروازه بان یوونتوس هستم و خوب می دانم چه موقعیتی دارم بنابراین خودم را در موقعیت های اینچنینی قرار نمی دهم. تمام انرژی من معطوف به فوتبال است و به چیز دیگری کار ندارم اما شایعات اخیر باعث شده است که تمرکزم به هم بخورد. قطعا از مسببان این اتفاق شکایت می کنم. بوفون خاطرنشان کرد: هیچ کدام از این اخبار صحت ندارد. من به همسرم کاملا وفادارم و در ذهن من چیز دیگری به غیر از فوتبال و موفقیت یوونتوس وجود ندارد.

جام جم

acostic

Registered User
لایک‌ها
756
مورد عجیب بازیکن نیجریه‌ای لاتزیو

این بازیکن طبق مدارک و اسناد 17 سال سن دارد، اما بسیاری از جمله وبسایت آفریقایی ساکر، بر این باورند که این بازیکن 41 سال سن دارد و به زودی وارد 42 سالگی خواهد شد.
gtfuscfjpu55eivlf85.jpg

چند روزیست در محافل ورزشی ایتالیا، شایعات عجیبی به سرعت پیرامون بازیکن جوان تیم لاتزیو، گسترش پیدا کرده است.

ظاهر این بازیکن آفریقایی با سن او تطابق ندارد، این جمله ای بود که عکاس تیم جوانان لاتزیو پس از تورنومنتی در ویارجیو، به زبان آورد.

cqpffd833ikga92u3ti8.jpg

این بازیکن طبق مدارک و اسناد 17 سال سن دارد، اما بسیاری از جمله وبسایت آفریقایی ساکر، بر این باورند که این بازیکن 41 سال سن دارد و به زودی وارد 42 سالگی خواهد شد.

باشگاه لاتزیو امروز در بیانیه ای نوشت:

" لاتزیو در راستای اهانت به قوانین باشگاه، و حفظ شأن و نام این باشگاه، در صورت ادامه از مراجع قانونی پیگیر این موضوع خواهد بود. "

باشگاه لاتزیو در همین رابطه طی دو بیانیه اعلام کرده که این مسائل صحت ندارد.

سایت گل

acostic

Registered User
لایک‌ها
756
حرکتی که 80 هزار پوند آب خورد !

نیکلاس آنلکا در بازی لیگ برتری با وستهام که در ماه گذشته برگزار شد، پس از گلزنی دست چپ خود را بر روی بازوی راستش گذاشت که این حرکت، ژستی ضدصهیونیستی محسوب می‌شود.
مهاجم جنجالی و مشهور فرانسوی لیگ برتر به دلیل حرکت ضد صهیونیسم به 80 هزار پوند(حدود 400 میلیون تومان) جریمه محکوم شد.
نیکلاس در بازی لیگ برتری با وستهام که در ماه گذشته برگزار شد، پس از گلزنی دست چپ خود را بر روی بازوی راستش گذاشت که این حرکت، ژستی ضدصهیونیستی محسوب می‌شود.

t92rwihhdtfh72c8ha3.jpg

آنلکا، 80 هزار پوند هم جریمه شده است. این سنگین‌ترین جریمه ای است که اتحادیه فوتبال انگلستان برای یک حرکت ضدصهیونیستی در نظر می‌گیرد.

آنلکا پس از انجام این حرکت گفته بود که آن را به دوست کمدین خود "دیو دونه" تقدیم کرده است. همچنین گفته بود این حرکت پیش از آنکه ضدصهیونیستی باشد، ضد ظلم بوده است.

itll1vzb3bkymse6h3.jpg

مشرق

acostic

Registered User
لایک‌ها
756
349832_437.jpg
افشاگری کمپل در تایید نژادپرستی انگلیسی‌ها

مدافع سابق تیم ملی فوتبال انگلیس در سخنانی جنجالی فاش کرد که اتحادیه فوتبال انگلیس به خاطر رنگ پوستش او را از بستن بازوبند کاپیتانی محروم کرد.

به گزارش ایسنا، سول کمپل کاپیتان سابق آرسنال دست به افشاگری عجیبی زد و سخنانش به تیتر بیشتر روزنامه‌های انگلیسی تبدیل شد. او در اظهار نظری جالب گفت که تیم ملی فوتبال انگلیس به خاطر رنگ سیاهش اجازه بستن بازوبند کاپیتانی را به او نداد.

کمپل 39 ساله 73 بار پیراهن تیم ملی فوتبال انگلیس را به تن کرد اما تنها سه بار آن هم در بازیهای دوستانه بازوبند کاپیتانی را بر بازو بست. او گفت: براین باروم که فدراسیون فوتبال انگلیس آرزو می‌کرد که من سفید پوست بودم. من تمام شاخصه‌ها و معیارهای یک کاپیتان را داشتم. در خط دفاعی بازی می کردم و در حالیکه سن و سال زیادی نداشتم کاپیتان تیم باشگاهیم شدم. با این حال نه اتحادیه فوتبال انگلیس و نه حتی تماشاگران دوست نداشتند که من کاپیتان شوم و بازوبند کاپیتانی را به بازو بندم. شما کاپیتان سیاه پوستی را در تیم ملی انگلس نمی‌یابید. در رده‌های پایین سنی کاپیتان سیاه پوست وجود دارد اما در تیم بزرگسالان نه، چرا که در انگلیس باید کاپیتان سفید پوست باشد.

کمپل درباره کاپیتانی مایکل اوون در دوران او گفت: اوون مهاجم بسیار خوبی بود اما در حد واندازه‌های یک کاپیتان هم نبود. وقتی او را به عنوان کاپیتان انتخاب کردند بسیار ناراحت شدم و بارها از خودم پرسیدم که چرا بازوبند را به من نمی دهند. اما همواره به این پاسخ می‌رسیدم، رنگ پوستم. اگر من سفید پوست بودم بازوبند به من می‌رسید.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
این یحیی توره واقعا جواهری هست در سیتی. عجب بازیکنیه. از زمین خودشون توپ رو اورد پشت دروازه ساندرلند پاس گل داد.

گل اولش هم که فوق استثنایی بود.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
منچستر سیتی هم قهرمان کاپیتال وان شد.
beIN Sports 1_0260 12379_H_27500_20140302_193628.jpg beIN Sports 1_0260 12379_H_27500_20140302_193646.jpg

acostic

Registered User
لایک‌ها
756
لباس زنانه بر تن بازیکن مشهور فوتبال

مارک همشیک شب گذشته با ظاهری زنانه در یک مهمانی بزرگ حاضر شد و جایزه جلب توجه کننده ترین پوشش را به خود اختصاص داد
هافبک تیم فوتبال ناپولی با لباسی که برتن کرده تعجب همه ناظران را برانگیخته است.

o3o9mbur9t0dmri5l1h.jpg

فصل کارناوارل در ایتالیا از راه رسیده است و این روزها عکس های عجیب و غریب زیادی از ستاره های فوتبال ایتالیا در لباس های خاص منتشر خواهد شد.

هافبک تیم فوتبال ناپولی آغاز کننده این تصاویر بوده است. مارک همشیک شب گذشته با ظاهری زنانه در یک مهمانی بزرگ حاضر شد و جایزه جلب توجه کننده ترین پوشش را به خود اختصاص داد!

fgad695724k9k03hzs.jpg

معلوم نیست سرهنگ علیفر که مدتی پیش همشیک را به خاطر مدل خاص موهایش عقده ای خوانده بود، اگر این بازیکن را در این وضعیت ببیند چه چیزها که درباره او نخواهد گفت.

بانک ورزش

pes2200

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
52
کونته: از اول به پيروزي فکر مي‌کرديم

سرمربي يوونتوس پس از پيروزي تيمش مقابل ميلان در سن سيرو اعلام کرد که يووه از ابتدا به پيروزي فکر مي‌کرده است.
00036774.jpg

يوونتوس در ديدار هفته بيست و ششم سري A ايتاليا موفق شد با نتيجه دو بر صفر از سد ميلان بگذرد.

فرناندو يورنته 44 و کارلوس توز 68 براي يوونتوس گلزني کردند تا شمار امتيازهاي تيمشان را به 69 رسانده تا اين تيم همچنان در صدر جدول قرار داشته باشد. ميلان هم با 35 امتياز رتبه دهم را در اختيار گرفته است.

آنتونيو کونته در مورد اين ديدار گفت: بايد از ميلان به خاطر بازي‌ خوبش تمجيد کنم. ما فقط نيمي از کارهايي که مد نظرمان بود را انجام داديم. بازيکنان اين تيم با اشتياق زيادي به پيروزي مقابل ما قرار گرفته بودند و ريتم بالاي خود را نشان دادند. آنها در نيمه نخست شانس‌هاي زيادي براي گلزني داشتند. از سوي ديگر ما نيز سعي کرديم همه بازيکنان را در حمله به سوي دروازه ميلان شريک کنيم. در نيمه دوم و بر اساس تاکتيک‌هاي تيمي کمي از زير فشار ميلان بيرون آمديم، کنترل بازي را در دست گرفتيم و حتا مي‌توانستيم گل‌هاي بيشتري هم بزنيم.

کونته افزود: در دوران حضور من در يوونتوس همواره در سن سيرو به مشکل خورده‌ايم اما در اين ديدار موفق به کسب سه امتياز شديم. همواره مي‌ترسيدم که در اين ديدار امتياز از دست بدهيم اما از آغاز طوري بوديم که فقط به پيروزي فکر مي‌کرديم.

pes2200

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
52
سيدورف: فقط تانک مي‌تواند جلوي يووه را بگيرد!

سرمربي يوونتوس پس از قبول شکست مقابل يوونتوس تاکيد کرد که فقط يک تانک مي‌تواند جلوي آنها را بگيرد.
00946616.jpg

ميلان در هفته بيست و ششم رقابت‌هاي فوتبال ايتاليا در زمين خودي با حساب دو بر صفر مقابل يوونتوس شکست خورد.

فرناندو يورنته 44 و کارلوس توز 68 براي يوونتوس گلزني کردند تا شمار امتيازهاي تيمشان را به 69 رسانده تا اين تيم همچنان در صدر جدول قرار داشته باشد. ميلان هم با 35 امتياز رتبه دهم را در اختيار گرفته است.

کلارنس سيدورف در مورد اين ديدار گفت: نتيجه همين است اما تيمم بازي خوبي ارائه کرد. مي‌دانستيم که قرار است مقابل يک تيم خوب و بزرگ قرار بگيريم. سعي کرديم ريتم بازي خودمان را به حريف ديکته کنيم و تا جايي که مي‌توانيم از قدرت آنها در تمامي منطقه‌هاي بازي بکاهيم. در نيمه دوم و حتا پس از آنکه يوونتوس از ما پيش بود مي‌توانستيم آنها را باز هم به عقب برانيم. از چيزي که خوشحالم اين است که تيمم هر روز در حال پيشرفت است.

سيدورف در ادامه تاکيد کرد: هر روز تلاش مي‌کنم که شاگردانم را تشويق کنم. پيش از ديدار به همه گفتم اين ديدار يک شانس ديگر براي ما است که بتوانيم ثابت کنيم در مسير درستي قرار گرفته‌ايم. يوونتوس اکنون 11 امتياز بيش از تيم دوم دارد. چه کسي مي‌تواند آنها را متوقف کند؟ يک تانک! همواره بايد از تيمي که با قدرت ظاهر مي‌شود تمجيد کنيم.

pes2200

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
52
ديگو سيمئونه پس از تساوي دو بر دو شاگردانش مقابل رئال مادريد اظهار داشت: نتيجه رقم خورده است و ديگر نمي‌توانيد آن را تغيير دهيد؛ نمي‌توانم بگويم نتيجه عادلانه بود يا نه. اين فرصت را داشتيم که برنده شويم اما چيزي که به حساب مي‌آيد نتيجه بازي است. نشان داده‌ايم که با اين که ممکن است خيلي‌ها ناراحت شوند، ما هنوز هم زنده هستيم. اينکه بازي خشني بود، نظر مربي رئال است و من به آن احترام مي‌گذارم.

وي ادامه داد: قبل از اينکه مشاجره شروع شود، بورگوس چيزي به داور نگفت؛ سپس بحث بالا گرفت. بورگوس ناراحت شد. داور چهارم خيلي از صحنه دور بود و طوري توضيح داد که گويا او حرفي زده است.

سرمربي اتلتيکو مادريد خاطرنشان کرد: شروع ضعيفي داشتيم و گل زودهنگامي دريافت کرديم اما عالي واکنش نشان داديم. سپس به نيمه زمين مادريد وارد شديم و موقعيت‌هاي گلزني خلق کرديم. نيمه دوم را عالي شروع کرديم اما مارسلو و کارواخال زندگي را به روح مادريد دميدند؛ در حالي که ما نتوانستيم در ضد حملات به گل برسيم. موقعيت‌هايي داشتيم اما از آنها استفاده نکرديم. تيم تلاش فراواني کرد و به اين بازيکنان افتخار مي‌کنم.

وي اضافه کرد: متأسفم اما ترجيح مي‌دهم راجع به داوري حرفي نزنم. شکست رئال مادريد غيرممکن نيست و ما قبلا هم اين تيم را شکست داده‌ايم.

سيمئونه گفت: تنها يک تعويض انجام دادم زيرا جلو بوديم و نمي‌خواستم کسي را به زمين بفرستم که ريتم بازي تيم را عوض کند. بازيکنانم بازي خارق‌العاده‌اي به نمايش گذاشتند و به شدت تلاش کردند.

pes2200

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
52
پيگريني: شايسته قهرماني بوديم

سرمربي شيليايي من‌سيتي پس از قهرماني در جام اتحاديه تاکيد کرد شاگردانش استحقاق اين افتخار را داشتند.
00946711.jpg

تيم فوتبال منچسترسيتي شب گذشته (يک‌شنبه) در فينال جام اتحاديه انگليس در ورزشگاه ومبلي لندن با نتيجه 3 بر يک بر ساندرلند غلبه کرد و به عنوان قهرماني اين رقابت‌ها دست يافت.

مانوئل پيگيريني، سرمربي من‌سيتي در پي قهرماني شاگردانش در جام اتحاديه به شبکه تلويزيوني «اسکاي اسپورت» گفت: از کسب اين عنوان خيلي خوشحالم. منچسترسيتي شايسته کسب اين جام بود چون در طول اين رقابت‌ها بازي‌هاي خيلي خوبي از خود به نمايش گذاشت و گل‌هاي بسياري هم به ثمر رساند.

وي افزود: اين قهرماني براي ما، بازيکنان، باشگاه، من، کادرفني و براي تک‌تک ما مهم است. من در باشگاه خيلي مهمي هستم که بايد تمامي جام‌هاي قهرماني را به دست بياورد.

سرمربي شيليايي آبي‌هاي منچستر عنوان کرد: ساندرلند بازي خوبي مقابل ما به نمايش گذاشت. در نيمه اول توپ را آنطور که بايد سريع به گردش نياورديم ولي در نيمه دوم 2 گل زيبا به ثمر رسانديم و براي نتيجه گرفتن صبور بوديم.

منچسترسيتي در حال حاضر با 57 امتيار در رده چهارم جدول رده‌بندي ليگ برتر انگليس است و با چلسي صدرنشين 6 امتياز اختلاف دارد.

pes2200

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
52
راموس: تصميم داور درست بود

مدافع رئال مادريد معتقد است که حرکت وي بر روي مهاجم اتلتيکو مادريد پنالتي نبوده و داور تصميم درستي گرفته است.
00942489.jpg

سرخيو راموس بر اين باور است که کارلوس دلگادو فريرو، داور دربي شب گذشته مادريد در اعلام نکردن پنالتي به سود اتلتيکو مادريد، تصميم درستي گرفته است.

وي اظهار داشت: فوتبال همين است. هزاران پنالتي گرفته مي‌شود و همين تعداد هم گرفته نمي‌شود؛ اين به داور بستگي دارد. من نبايد قضاوت کنم اما فکر نمي‌کنم آن صحنه پنالتي بوده باشد.

راموس گفت: شايد بازي را خيلي ساده گرفتيم و پس از گل اول خيلي خيالمان راحت شد. تيم با جنگندگي بيشتري در نيمه دوم به زمين آمد. تيم 90 دقيقه جنگيد.

وي ادامه داد: هنوز سه امتياز جلوتر از اتلتيکو هستيم و بايد همچنان پيشرفت کنيم و امتياز بگيريم. مي‌توانستيم نتيجه بهتري بگيريم زيرا در نيمه دوم بر بازي مسلط بوديم و شايسته اين بوديم که گل‌هاي بيشتري بزنيم. اتلتيکو رقيب قدرتمندي است؛ آنها تيم بسيار سرسختي هستند.

pes2200

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
52
بوسکتس: اين بهترين عملکرد بارسلونا نبود

بازيکن بارسلونا معتقد است که بارسلونا در پيروزي مقابل آلمريا بهترين عملکردش را به نمايش نگذاشت.
00946054.jpg

سرخيو بوسکتس پس از پيروزي مقابل آلمريا اعتراف کرد که اين بهترين عملکرد بارسا نبود اما نتيجه‌اي بود که باعث شد کاتالان‌ها همچنان در تعقيب رئال مادريد بمانند. وي اظهار داشت: بايد به راه پيروزي برگرديم و براي صدرنشيني از رئال مادريد عبور کنيم. بايد همين راه را ادامه دهيم زيرا رقابت در صدر جدول هنوز بسيار نزديک است.

به نقل از فارس، بوسکتس ادامه داد: عملکرد ما نقاط مثبت و نقاط ضعفي داشت که بايد روي آن کار کنيم. اکنون استراحت کوتاهي داريم و خوشحاليم که به تيم‌هاي ملي کشورهايمان ملحق مي‌شويم. اين بهترين عملکرد ما نبود و خوب ندرخشيديم اما حداقل در حالي که جايگاه خوبي در جدول داريم، به تيم ملي مي‌رويم.

وي خاطرنشان کرد: مطمئنا دوست داشتيم صدرنشين در دربي مادريد برنده نشود و حالا يک امتياز کمتر از آنها داريم. بايد همين راه را ادامه دهيم.

بوسکتس در خصوص سوت تماشاگران در ورزشگاه گفت: نمي‌دانم دليل اين سوت‌ها چه بود؛ شيوه بازي ما يا مسئله ديگر. ترجيح مي‌دهم روي تشويق‌هايي که تيم مي‌شود؛ تمرکز کنم. خيلي از هواداران آلمريا امشب در ورزشگاه حاضر بودند.

pes2200

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
52
کلينزمان:برزيل مدعي شماره يک قهرماني است

به اعتقاد سرمربي تيم ملي آمريکا، شانس قهرماني برزيل در جام‌جهاني پيش رو بيشتر از آلمان است.
00037221.jpg

يورگن کلينزمان که هم اکنون در فرانکفورت به سر مي‌برد، اظهار داشت: ترديدي نيست که برزيل مدعي شماره يک جام جهاني است. آنها اين ادعا را دارند که قهرمان مي‌شوند. بازيکنان خيلي خوبي هم دارند که هر يک قادرند نتيجه بازي را عوض کنند.

به نقل از فارس، از نظر مربي آلماني آمريکايي‌ها، بحث ميزباني چندان در کسب قهرماني برزيلي‌ها مطرح نيست. وي بيان کرد: اين که آنها ميزبان هستند،‌ فقط يک برتري کوچک در قياس با ديگر مدعيان است. البته به محيط ورزشگاه‌هاي خود کاملا آشنا هستند و راحت‌تر با مشکلات کوچکي که احتمالا به وجود مي آيد،‌ کنار خواهند آمد.

وي که در پايان ماه جولاي 50 ساله خواهد شد و در جام جهاني 1990 با آلمان قهرمان شد، ‌در مورد بخت قهرماني تيم کشورش نيز عنوان کرد: جوهره تيم آلمان به گونه‌اي است که مي‌تواند در مسير قهرماني حرف براي گفتن داشته باشد. با مصدوميت بازيکناني مثل سامي خديرا، ترديد‌ها در مورد قهرمان شدن آلمان بيشتر مي‌شود.

او افزود: براي يواخيم لو آرزو مي کنم که بتواند در جام جهاني تيم آلمان را به خواسته‌هايش برساند.

وي که از سال 2011 سکان هدايت تيم فاتح گولدکاپ را در اختيار دارد، در مورد شانس تيمش نيز عنوان کرد: هدف ما اين است که بتوانيم تا نيمه نهايي جام جهاني صعود کنيم. اميدوارم در جام جهاني برزيل به اين خواسته برسيم.

تيم تحت امر کلينزمان در جام جهاني با آلمان، پرتغال و غنا همگروه است.

pes2200

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
52
بلان: غلبه بر مارسي واجب بود

سرمربي تيم فوتبال پاري‌سن‌ژرمن پس از برد مقابل بندرنشينان گفت: پس از باخت موناکو واجب بود برنده بازي با مارسي شويم.
00946218.jpg

شب گذشته پيکارهاي هفته بيست و هفتم ليگ دسته اول فوتبال باشگاهي فرانسه موسوم به لوشامپيونه به پايان رسيد.

به نقل از فارس، در اين تاريخ پاري‌سن‌ژرمن، قهرمان فصل گذشته و صدرنشين کنوني موفق شد 2 بر صفر المپيک مارسي را شکست دهد.

لوران بلان پس از بازي اظهار داشت: براي همه کساني که سن‌ژرمن را دوست دارند، شکست دادن المپيک مارسي، هميشه يک خواسته خاص است. واقعا خوشحالم امشب توانستيم برنده ديدار سنتي با المپيکي‌ها شويم. البته بيشتر از همه از کسب 3 امتياز بازي خرسندم که بعد از باخت موناکو، واجب بود حتما برنده بازي شويم.

بلان افزود: اکنون احتياج است پس از اندکي استراحت و بازيابي قوا‌، براي سفر به باستيا آماده شويم.

او ادامه داد: از بازيکنانم بابت زحمت زيادي که امشب کشيدند، تشکر مي‌کنم. آنها خيلي خوب خودشان را آماده کردند و در زمين خواسته‌هاي مرا پياده کردند.

در اين بازي ماکسول 50 و کاواني 79 براي پاريسي‌ها گلزني کردند.

pes2200

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
52
برتر بوديم اما سن‌ژرمن با بزرگانش نتيجه گرفت

سرمربي المپيک مارسي معتقد است تيم فوتبالش در جدال سنتي با پاريسي‌ها برتر بوده اما حريف به لطف بازيکنان بزرگش نتيجه را به نفع خود کرد.
00942206.jpg

«خوزه آنيگو» پس از باخت 2 بر صفر شب گذشته از پاري‌سن‌ژرمن اظهار داشت: فکر مي‌کنم بازي در نيمه اول در سطح 2 تيم قوي و باسابقه نبود. با اين حال عملکردمان بهتر بود. به‌خصوص وقتي که گل اول را دريافت کرديم، بر حريف برتري داشتيم.

به گزارش فارس، وي ادامه داد: وقتي شما برتر باشي و گل هم بخوري، ‌کار برايت سخت‌تر خواهد شد. اين اتفاق براي مارسي روي داد. البته آنها از بازيکنان بزرگ خود نهايت استفاده را بردند.

دراين بازي ماکسول 50 و کاواني 79 براي پاريسي‌ها گلزني کردند.

pes2200

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
52
بلاتر: جام جهاني 2014 استثنايي خواهد بود

رييس فدراسيون بين المللي فوتبال اطمينان دارد که برزيل ميزبان خوبي براي جام جهاني 2014 خواهد بود.
00939315.jpg

جام جهاني 2014 در برزيل برگزار مي‌شود. روند کُند آماده‌سازي ميزباني باعث شده تا نگراني درباره ناتواني برزيلي‌ها در برگزاري مهم‌ترين رويداد فوتبالي در جهان به وجود آيد.

به نقل از ايسنا، سپ بلاتر رييس فدراسيون بين‌المللي فوتبال در گفت‌وگويي که با سايت فيفا داشت، تاکيد کرد که برزيل ميزبان خوبي براي جام جهاني 2014 خواهد بود.

او گفت: همه مشکلات موجود در برزيل در حال مهار شدن است. 100 روز ديگر جام جهاني در کشور فوتبال برگزار خواهد شد. اطمينان دارم که رقابتي استثنايي خواهد بود و برزيل به خوبي اين رقابت‌ها را برگزار خواهد کرد. جام جهاني در برزيل سرزمين فوتبال است، برگزار خواهد شد و من معتقدم که رقابتي بسيار جذاب مي‌شود.

pes2200

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
52
فرگوسن:مطمئنم اوضاع منچستر روبه‌راه مي‌شود

سرمربي پيشين منچستريونايتد با تاکيد مجدد بر توانايي‌‌هاي ديويد مويس، ادعا کرد جانشين او در صورت در اختيار داشتن فرصت کافي اوضاع بحراني قرمزپوشان اولدترافورد را تغيير مي‌دهد.
00942900.gif

با اوج‌گيري انتقادات عليه ديويد‌ مويس به خاطر نتايج ضعيف اخير منچستريونايتد از جمله شکست 2 بر صفر در خانه المپياکوس در دور رفت مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا، سرالکس فرگوسن براي چندمين بار به حمايت از جانشين و هموطن خود پرداخت. فرگي 72 ساله که در پايان فصل گذشته سکان هدايت شياطين سرخ را به سرمربي پيشين اورتون سپرد، اظهار داشت: اوضاع منچستريونايتد روبه‌راه خواهد شد. هنوز روزهاي اول است و تغييرات فراواني در اين تيم صورت گرفته است. مويس به فرصت نياز دارد.

به گزارش تسنيم، فرگوسن که براي شرکت در مراسم اسکار به لس آنجلس سفر کرده است،‌ افزود: من در 27 سال گذشته در اين تيم کار کرده‌ام و مي‌دانم زماني که در منچستريونايتد يک مربي جديد روي کار مي‌آيد، مدتي طول مي‌کشد تا همه چيز مساعد شود اما اين اتفاق مطمئناً رخ خواهد داد.

منچستريونايتد در حال حاضر در رده هفتم جدول ليگ برتر و در فاصله 12 امتيازي با منچسترسيتي رده چهارمي قرار دارد که يک بازي کمتر انجام داده است. شرايطي تيم تحت هدايت مويس دارد کاملاً متضاد با شرايط منچستريونايتد فرگوسن است که 13 قهرماني در ليگ برتر و 2 قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا گوشه‌اي از افتخارات آن محسوب مي‌شود.

pes2200

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
52
اعلام داوران هفته چهارم ليگ قهرمانان آسيا

اسامي داوران قضاوت کننده در ديدارهاي هفته چهارم ليگ قهرمانان آسيا اعلام شد.
00024391.jpg

به نقل از سايت رسمي فدراسيون فوتبال، بازي تيم هاي الجزيره امارات و استقلال ايران، 13 فروردين 93 در ابوظبي برگزار مي شود که کيم دانگ جين، جئونگ هائه سانگ و لي جونگ مين داوران اين بازي هستند. داور چهارم هم کيم هي گون از کره جنوبي انتخاب شده است. ناظر داوري از قطر و ناظر بازي از کشور هنگ کنگ هستند.

روشن ايرماتوف به همراه مامور سعيدکاسيموف و سعيداف جاخونگير از ازبکستان بازي تيم هاي الاهلي امارات و فولاد مبارکه سپاهان را در روز 12 فروردين 93 قضاوت مي کنند. داور چهارم ولاديسلاو تسيتلين از کشور ازبکستان است. ناظر بازي از کشور نپال و ناظر داوري از کشور لبنان انتخاب شده است.

کنفدراسيون فوتبال آسيا در ديدار 12 فروردين 93 تيم هاي فولاد خوزستان و بنياکارازبکستان در اهواز تيم داوري از امارات را انتخاب کرده است.

محمد عبدالکريم محمد اسماعيل الزاروني به عنوان داور وسط و محمد جاسم سيف الجلاف المهريني و احمد محدم سيعد بلود الشمسي کمک هاي اول و دوم هستند که از کشور امارات انتخاب شده اند.

داور چهارم هم واتيک محمد عبدالله البگ از کشور عراق است.

بالا