• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار و مسائل مربوط به سینمای ایران

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
نام فيلمكارگردانتعداد سينماروزهاي نمايشجمعهفروش كل
چه خوبه كه برگشتيداريوش مهرجويي205113,500,000910,500,000
گذشتهاصغر فرهادي123233,500,000924,500,000
بيتابي بيتامهرداد فريد18383,000,000177,500,000
برف روي كاج‌هاپيمان معادي16845,500,000902,500,000
آقاي الفعلي عطشاني3‌(تك سانس)711,200,000102,800,000
يك مرد يك شهرحسن هايت617600,00014,300,000
تلفن همراه رئيس جمهورعلي عطشاني18642,000,000472,000,000
خود زنياحمد كاوري15383,500,000126,600,000
گلوگاهاحمد کاوری823700,00034,400,000
گهواره‌اي براي مادرپناه‌بر خدا رضايي15103,000,00019,200,000

بانی فیلم

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
2-1-2013720205728.jpg

تدوين اين فيلم توسط سپيده عبدالوهاب از نيمه گذشته. «ملبورن» موسيقي متن ندارد. موسيقي تيتراژ را هنوز مشخص نکرد‌ايم.
جاويدي در پاسخ به اين سؤال که رسيدن به چنين گروهي با اين کيفيت کار سختي بود توضيح داد: جمع کردن اين گروه چندان سخت نبود اما بهتر مي‌دانم اين سؤال از خود عوامل پرسيده شود که چرا با من همکاري کردند.اين کارگردان ادامه داد: ايده اين فيلمنامه از مدت‌ها در ذهنم بود و نگارش آن 10 ماه طول کشيد. با اصولي که من فيلمنامه مي‌نويسم اين حداقل زمان براي نگارش يک فيلمنامه است. براي مشاوره از همان ابتدا کيانوش عياري يکي از گزينه‌هاي جدي‌ام بود و خيلي از اين انتخاب راضي‌ام. با شناختي که من از سينماي عياري داشتم و نيازي که فيلمم داشت عياري انتخاب خيلي خوبي براي مشاور کارگردان بود. جاويدي گفت: «ملبورن» يک درام معمايي است. درباره زوجي که در آستانه يک سفر درگير ماجرايي پيچيده مي‌شوند. انشاءا... با اين فيلم در سي و دومين جشنواره فيلم فجر حضور خواهم داشت.در «ملبورن» به تهيه‌کنندگي جواد نوروزبيگي، نگار جواهريان، پيمان معادي، ماني حقيقي، الهام کردا، روشنک گرامي، ويدا جوان، مارتين شمعون‌پور بازي مي‌کنند.

سوره سینما

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
2-1-2013721113148.jpg

فیلمبرداری 27 امین فیلم سینمایی مسعود کیمیایی شب گذشته 29 تیرماه در لوکیشنی واقع در خیابان فرشته کلید خورد.
این لوکیشن داخلی متعلق به منزل خاتون با بازی مهناز افشار است که از سکانس‌های ابتدایی فیلم به حساب می آید. قبل از آغاز فیلمبرداری این فیلم سینمایی که موقتا عرق سرد نام دارد کیمیایی با تعدادی از خبرنگاران از ساخت آخرین اثر سینمایی اش سخن گفت.کیمیایی درباره ساخت این اثر توضیح داد: بعد از حدود 3 سال که از ساخته شدن «جرم» می گذرد،من نتوانستم فیلمی بسازم. البته چند سناریو از جمله «شریک»، «دست تنها» و «تبعید سایه ها» را برای ساخت ارایه دادم که متاسفانه نشد تا اینکه رسیدیم به این فیلم که هنوز اسم ندارد.وی درباره دلیل اینکه چرا فعلا فیلمش اسم ندارد، توضیح داد: اسم های مختلفی چون کلید شکسته، اسب ها می‌میرند، متروپل و عرق سرد را پیشنهاد دادم که نپذیرفتند. گفتند مترو پل اسمی خارجی است در صورتی که فیلم‌هایی با نام های خارجی در سینمای ایران ساخته شده اند که ایرادی به آنها گرفته نشده، پولاد هم در یکی از این فیلم ها به نام ماتادور بازی کرده است.وی درباره داستان این فیلم گفت: داستان این کار در سه ساعت می گذرد؛ از 12 شب تا نیمه‌های صبح. فیلم های موفق زیادی هم در این حال و هوا ساخته شده است که فیلم فرد زینه مان موفق‌ترینشان است. این فیلم تاکیدی بر سه ساعت بودن ندارد بلکه این اتفاق در فیلم‌نوشت افتاده است. قصه 4 آدم است که در یک باشگاه بیلیارد حضور دارند و زنی نصف شب به آنها پناه می‌آورد.این کارگردان صاحب سبک در سینما ایران درباره لوکیشین‌های فیلم اخیرش گفت: یکی از لوکیشن های اصلی این فیلم سینما متروپل است. وقتی این سینما را در خیابان لاله‌زار دیدم خیلی در عوض شدن تم فیلم موثر افتاد. این ریختگی، فراموش شدگی و تخریبی که در این سینما با دست صورت نگرفته و با تاریخ انجام شده است، برای من بسیار جذاب بود.کارگردان سرب ادامه داد: هنوز در این سینما پلاکاردهای کهنه و قدیمی را می شود دید و فیلم‌ها کف آپاراتخانه ریخته است. سینما متروپل مثل هواپیمایی زیباست که سقوط کرده و هر تکه اش گوشه ای افتاده است. این سینما خیلی روی روحیه من تاثیر گذاشت و باعث شد آرام آرام به سمت خیابان‌ها، محله و سینمای از دست رفته ام بروم. زنی به نام خاتون که حادثه ای برایش رخ داده و هیچ کجا را ندارد و همه دنبالش هستند در خیابان یک چراغ روشن می‌بیند و به این باشگاه بیلیارد که تعطیل شده و در واقع بازسازی شده همان سینما است، پناه می‌برد. حالا بافت تازه‌ای به قصه اضافه می شود.وی افزود: مهناز افشار نقش خاتون را بر عهده دارد و پولاد و محمدرضا فروتن هم صاحب باشگاه یا همان صاحب سینما هستند. علاوه بر این سه بازیگر دیگر هم چون سحر دولت‌شاهی و ساعد سهیلی در کار حضور دارند. در این فیلم از بازیگران دیگری هم که بیشترشان هنرجویان موسسه آزاد فیلم هستند بهره گرفتم. تقریبا 10 بازیگر از مدرسه من در فیلم بازی دارند و بسیاری هم در پشت دوربین همکاری می کنند.کیمیایی درباره عوامل پشت دوربینش توضیح داد:مدیر فیلمبرداری فیلم علیرضا زرین‌دست است که در این فیلم ششمین همکاری مان را تجربه می کنیم. صدابرداری را هم اسحاق خانزادی بر عهده دارد که سالهاست با هم همکار هستیم. طراح گریم سعید ملکان که شخصیتی فوق العاده دارد و بسیار آدم دانسته ای است چه به لحاظ کار و چه زندگی. همچنین تینا پاکروان مدیر تولید، علیرضا شمس دستیار و برنامه ریز، کیوان مقدم طراح صحنه و لباس و بابک برزویه نیز عکاس این فیلم هستند. مصطفی خرقه پوش فیلم را می‌بُرد و آقای ارباب صادقی نیز بخشی از سرمایه فیلم را بر عهده داشته است. او عاشقانه این کار را می کند و اصلا هم حواسش به تهیه کنندگی در سینما نیست.وی درباره لوکیشنی که قرار بود فیلم در آن کلید بخورد گفت: امشب فیلم کلید می خورد و اوایل فیلم در این مکان که آپارتمان خاتون قصه ما است، شروع می شود. در واقع همه چیز از اینجا شروع می شود.کیمیایی درباره محوری بودن شخصیت زن در این فیلم بر خلاف آثار گذشته است، گفت: درست است محور این فیلم خاتون است و داستان حول او می‌چرخد. به هر حال این طور پیش‌آمده است (خنده). مردان من دیگر پیر شده‌اند و عکس‌هایشان را می توانید بر در و دیوار همین سینما متروپل ببینید.در ادامه این نشست علیرضا زرین دست مدیر فیلمبرداری فیلم عنوان کرد: بخش بسیار زیبا و تاثیرگذاری در فیلمنامه وجود دارد که من آن را خیلی دوست دارم. شخصیت اصلی فیلم خاتون به جایی پناهنده می شود که ظاهرا باشگاه بیلیارد است اما در واقع به یک سینما پناهنده می شود. این مسئله بسیار استثنایی و زیباست و از طرف کیمیایی آگاهانه وارد داستان شده است. آدمی که به دنبال یک معجزه در زندگی اش می گردد با پناهنده شدن به یک سینما این معجزه برایش رخ می دهد. به جز این صحنه های زیبا کل فیلمنامه نیز از قوت فوق العاده ای برخوردار است. اما من این بخش را بسیار دوست دارم. کیمیایی برای من مثل تخت جمشید و پرسپولیس است. و من هیچگاه از دیدن این حکاکی ها خسته نمی شوم و از اینکه در این کاخ زیبا قدم می زنم لذت می برم.مهناز افشار نیز که در این نشست حضور داشت درباره تجربه همکاری اش با کیمیایی گفت: برایم خیلی سخت است که درباره برخی اسم ها صحبت کنم. این دومین فیلمی است که با آقای کیمیایی همکاری می کنم و اعتراف می کنم زمانی که فهمیدم وی قرار است فیلم تازه اش را بسازد منتظر بودم که با من هم تماس بگیرد. تا اینکه تینا پاکروان و علیرضا شمس از طرف آقای کیمیایی پیشنهاد بازی در این فیلم را مطرح کردند که بسیار خوشحال شدم.وی درباره شخصیت خاتون توضیح داد: خاتون کیمیایی برای من بسیار زیباست. پناه بردن این شخصیت به یک سینمای مخروبه خیلی جذاب است و نشان می دهد حتی اگر به ته قصه هم برسیم بازهم می توانیم به سینما پناه ببریم و از آن کمک بگیریم. مخصوصا در این روزها که حال سینمای ما خوب نیست و سینماها درحال تعطیل شدن هستند مفهوم این داستان بیشتر از پیش مشخص می شود.در ادامه اسحاق خانزادی با ابراز خرسندی از همکاری در دوازده فیلم با کیمیایی گفت: کیمیایی برکت سینمای ایران است و امیدوارم تا سینما هست کیمیایی هم باشد. برای من جای خوشحالی دارد که با بزرگمرد سینمای ایران مشغول همکاری هستم.تینا پاکروان مدیر تولید این فیلم سینمایی درباره شرایط امروز سینما گفت: در شرایطی که سینمای خصوصی به زور زنده است و با بحران اقتصادی که این روزها درگیرش هستیم، شروع به ساخت یک فیلم سینمایی جسارتی می خواهد که فقط از عهده کیمیایی بر می آید. من پشت این عشق ایستاده ام تا هر طور شده این فیلم به سرانجام برسد. کیمیایی در پایان این جلسه درباره وضعیت سینمای ایران در دهه گذشته گفت: من فکر می کنم سینما تنها هنری است که در دهه 80 چیزی ازش باقی نمانده است. این چیزی که الان به نام سینما فعالیت می کند خیلی از سینمایی که دهه 40 شروع شد و کافی شد و اندازه شد و سینمای کاملی را به تاریخ در آینده خودش داد، فرق دارد. متاسفانه این اتفاق عمرش تا همین دهه 80 بود. چون در حال حاضر فیلم هایی که باشند و سینما باشند بسیار کمند.وی ادامه داد: سینما متروپل بسیار به من کمک کرد تا بتوانم مفهومی را تعریف کنم. به این معنی که سینما در مجموع سپرده شده به دکمه و دیجیتال. همانطور که انسان دو دستی تقدیم شده به موبایل. اما در نهایت امیدوارم، چون هوش انسان می تواند از کنار این معضل رد شود. امیدوارم در این فیلم بتوانم طعمی از این حرفم داشته باشم.لوکیشن اصلی فیلمبرداری این فیلم در سینما متروپل قرار دارد که پس بازسازی توسط کیوان مقدم برای باشگاه بیلیارد فیلم مورد استفاده قرار می‌گیرد. عرق سرد داستان دو جوان را روایت می کند که یک شب در یک باشگاه بیلیارد با زنی روبرو می شوند و در دو راهی تصمیم قرار می گیرند، داستان این فیلم از یک نیمه شب تا صبح روایت می‌شود.

مهر نیوز

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
24766783051081191859.jpg
بهزاد ابتهاج مشاور حقوقي سازمان سينمايي در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران درباره دستور موقت فعاليت مجمع عمومي 19 تير گفت: از طرف شعبه‌ 27 مجتمع شهيد بهشتي دستور موقت صادر شده كه البته هر شخصي مي‌تواند براي احقاق حق خود از مراجع قضايي درخواست صدور دستور موقت كند.وي افزود: مراجع قضايي با تعيين خسارت احتمالي به موضوع رسيدگي مي‌كند و دستور موقت صادر مي‌كند.دستور موقت دادگاه در مورد مجمع عمومي 19 ظاهرا بدون توجه به حكم تعطيلي دائم خانه سينما صادر شده و از طرف شاكي مداركي كه تقديم دادگاه شده بدون اشاره به دستور تعطيلي دائم خانه سينما بوده است.مشاور حقوقي سازمان سينمايي تاکيد کرد: به طور قطع در ايام جاري با ارائه دستور تعطيلي خانه سينما به دادگاه مربوطه تقاضاي رسيدگي مجدد و لغو دستور موقت را مي‌كنيم.اكنون در حال انجام كارهاي آن هستيم.

باشگاه خبرنگاران

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
وکيل و مشاور حقوقي خانه سينما خبر داد: دادگاه مانع تشکيل خانه سينماي جديد از سوي وزارت ارشاد شد.جمال خندان کوچکي بيان کرد: يک تشکل موهوم و موسوم به شوراي روساي صنوف سينماي ايران مورخ 19 تير ماه اقدام به برگزاري مجمعي تحت‌عنوان مجمع عمومي خانه سينما نموده و براي خود هيات مديره منتسب به خانه سينما نيز انتخاب و معرفي کرده است.او گفت: ظاهراً ناظر وزارت ارشاد نيز در اين مجمع شرکت داشته و به عنوان رئيس هيات مديره اين تشکل فرضي انتخاب شده است و مسئولين وزارت ارشاد هم با تاييد اقدامات اين گروه اعلام کردند که قصد دارند امکانات خانه سينما را به اين گروه بسپارند.وکيل خانه سينما ادامه داد: پس از اين وقايع ، هيات مديره خانه سينما براي جلوگيري از متلاشي شدن خانه سينما به نحو مذکور، در اين خصوص از دستگاه قضايي تقاضاي دادرسي فوري کرد که دکتر سيد مفيد کلانتريان- رئيس شعبه 27 دادگاه عمومي تهران- با احراز سمت اعضاي هيات مديره خانه سينماي واقعي به موجب مفاد روزنامه رسمي کشور و با لحاظ مفاد آخرين اساسنامه قانوني خانه سينما، مصوب سال 1387 که هم اکنون ملاک عمل است، به موجب دادنامه شماره 920428 مورخ 29/4/92 وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي را از ثبت و هرگونه ترتيب اثر دادن به صورتجلسه مجمع عمومي مورخ 19 تير ماه گروه يادشده تحت عنوان « خانه سينما » منع کرد.خندان تاکيد کرد: اين دادنامه از سوي رياست محترم مجتمع قضايي شهيد بهشتي تهران نيز مورد تاييد قرار گرفت که بدين ترتيب و در حال حاضر تشکيل يک خانه سينماي جديد از سوي وزارت ارشاد منتفي شده است.او در ادامه تصريح کرد: هم اکنون با توجه به حکم دادگاه ، اگر وزارت ارشاد تصميم به اجراي نظر رياست جمهوري مبني بر بازگشايي خانه سينما دارد بايد تمهيدات لازم را از هيات مديره اين موسسه مضايقه نکند.وکيل خانه سينما در پاسخ به اين سوال که موضوع شکايت مربوط به شکستن قفل درب ورودي ساختمان خانه سينما توسط وزارت ارشاد که از سوي رئيس هيات مديره خانه سينما بر پيگيري آن تاکيد شده بود به کجا رسيد؟ گفت: هيات مديره خانه سينما در حال پيگيري جداگانه اين موضوع از طريق محاکم کيفري است.مشاور حقوقي سازمان سينمايي: پيگير لغو حکم دادگاه هستيماما بهزاد ابتهاج – مشاور حقوقي سازمان سينمايي – نيز در پاسخ به خندان گفت: پيگير هستيم تا حکم صادر شده براي منع تشکيل خانه سينماي جديد توسط وزارت ارشاد را لغو کنيم.بهزاد ابتهاج ادامه داد: آنچه به عنوان حکم منع تشکيل خانه سينماي جديد مطرح شده يک دستور موقت است که هر ذي‌نفعي مي‌تواند براي دريافت آن از دادگاه، درخواست بدهد.او گفت: خانه سينما هم 20 ميليون تومان به دادگستري پول فرستاده که در صورت اثبات کافي نبودن اسناد به عنوان خسارت برداشته خواهد شد.ابتهاج درباره‌اينکه دادگاه حکم داده که وزارت ارشاد نمي‌تواند خانه سينماي جديدي را تشکيل دهد، گفت: اين دستور موقت بوده که از سوي دادگاه صادر شده است و پيگير لغو آن هستيم.

خانه سینما

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
2-1-2013721211226.jpg

از واكنش رسانه‌هاي نزديك به رييس جمهور نسبت به ماجراي بازگشايي خانه سينما به عينه مي‌شد دوگانگي در تصميمات دولت را مشاهده كرد. يك روزنامه دولتي خبر بركناري شمقدري را تيتر يك خود كرد و عملكرد خبرگزاري ايرنا در مورد خانه سينما نيز كاملا بر عليه رييس سازمان سينمايي بوده است.
پاسخ ديروز دکتر احمدي نژاد به نامه جعفري جوزاني يك بار ديگر مخالفت رييس جمهور با تصميمات شمقدري را عيان كرد. رييس جمهور در پاسخ به نامه مسعود جعفري جوزاني مبني بر اعلام نظر درباره تفاهم‌نامه 13 تير ماه جاري در خصوص نحوه ادامه فعاليت خانه سينما گفت: خانه سينما يک مجموعه صنفي و غيردولتي است.دكتر محمود احمدي‌نژاد با اشاره به موانع پديد آمده در مسير فعاليت خانه سينما گفت: دولت به دليل اهميتي که براي عرصه هنر و به ويژه فعاليت‌هاي سينمايي قائل است، براي حل مشکل وارد شده که نتيجه آن تدوين اساسنامه اصلاحي و ابلاغ آن براي اجرا بوده است. رييس‌جمهور همچنين با اشاره به اهميت حل مشکلات صنفي اهالي سينما، تفاهم‌نامه امضا شده بين رييس سازمان سينمايي و نمايندگان هيات مديره خانه سينما در سيزدهم تير ماه جاري را ملاک عمل دانست و بر ضرورت اجراي مفاد آن تاکيد کرد.

بانی فیلم

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
2-1-2013722113454.jpg

فرهاد توحیدی گفت : ما از آقای رئیس جمهور تشکر می‌کنیم که در پاسخ به آقای جعفری‌جوزانی باز هم بر تفاهم‌نامه‌ 13 تیرماه تاکید کردند و علی‌رغم اظهارات مسئولان ارشاد که توافق را محترم ندانستند و یک جانبه آن را ملغی اعلام کردند، نمایندگان خانه سینما بخشی از تفاهم را انجام دادند و باقی بندهای تفاهم هم در حال انجام است.

وی یادآور شد: در جریان اجرای تفاهم‌نامه بودیم که با عدم پایبندی به تفاهم، دوستان‌مان راه دیگری را در پیش گرفتند که منجر به مجمع عمومی 19 تیرماه با حضور 10 صنف شد.

توحیدی با اشاره به تفاهم 13 تیر ماه‌شان با رییس‌جمهور به ایسنا دوباره تاکید کرد: ما به مفاد آن تفاهمنامه پایبند هستیم و با توجه به تاکید مجدد آقای احمدی‌نژاد بر اینکه تشکل دیگری رسمیت ندارد و همه اقدامات انجام شده ملغی است، ما هم در راستای عمل به تفاهمنامه‌ی 13 تیرماه، مجمع عمومی 6 مرداد را در همان مکان و زمان برگزار می‌کنیم و به سازمان سینمایی توصیه می‌کنیم که در مورد ناظرین در مجمع عمومی تجدید نظر بکنند چون آن‌ها خصومت آشکاری با خانه سینما دارند و آن‌ها بودند که تفاهمنامه 13 تیرماه را ملغی کردند و نقش اساسی به عنوان صحنه‌گردانان در برگزاری مجموع عمومی 19 تیر داشتند پس نمی‌توانند ناظرین بی‌طرفی باشند.

رییس هیات مدیره‌ خانه سینما در پاسخ به اینکه ساختمان خانه سینما را چه زمانی برای برگزاری مجمع عمومی تحویل خواهند گرفت به ایسنا گفت: از آنجایی که سردار ساجدی‌نیا در تجمع پنج‌شنبه سینماگران حضور پیدا کردند و اعلام کردند که ساختمان تا رفع اختلافات تحت کنترل نیروی انتظامی است و با توجه به نامه‌ اخیر رئیس جمهور، ما مذاکرات خود را با فرمانده‌ی تهران بزرگ و معاون محترم اجتماعی ناجا، انجام می‌دهیم تا مجمع عمومی را 6 مرداد ماه در تالار سیف‌الله داد راس ساعت 17 با حضور کلیه‌ نمایندگان اصناف و بزرگان سینما برگزار کنیم و امیدوارم اساسنامه در همان روز تصویب شود.

رییس‌جمهور شامگاه گذشته 30 تیر ماه در پاسخ به نامه مسعود جعفری جوزانی مبنی بر اعلام نظر درباره تفاهم‌نامه 13 تیر ماه جاری در خصوص نحوه ادامه فعالیت خانه سینما گفت: خانه سینما یک مجموعه صنفی و غیردولتی است.
محمود احمدی‌نژاد با اشاره به موانع پدید آمده در مسیر فعالیت خانه سینما گفت: دولت به دلیل اهمیتی که برای عرصه هنر و به ویژه فعالیت‌های سینمایی قائل است، برای حل مشکل وارد شده که نتیجه آن تدوین اساسنامه اصلاحی و ابلاغ آن برای اجرا بوده است.
رییس‌جمهور همچنین با اشاره به اهمیت حل مشکلات صنفی اهالی سینما، تفاهم‌نامه امضا شده بین رییس سازمان سینمایی و نمایندگان هیات مدیره خانه سینما در سیزدهم تیر ماه جاری را ملاک عمل دانست و بر ضرورت اجرای مفاد آن تاکید کرد.بنا بر این گزارش، جواد شمقدری 15 تیر ماه در نامه‌ای که به هیات مدیره‌ خانه سینما نوشت، هیأت نظارت را بر مجمع عمومی با ترکیب جمال شورجه، عباس بابویهی و حبیب اله کاسه ساز معرفی کرد.

ایسنا

Eddiy

Registered User
لایک‌ها
505
وقتی آقای فرح‌بخش حرف می‌زند، فضا زیاد فرح‌بخش نمی‌شود!

رضا ساکی

قبلا مردم با شنیدن «خانه‌ی سینما» به یاد فیلم‌ و سینما و هنر و اسکار و این چیزها می‌افتادند، ولی حالا وقتی کسی می‌گوید خانه‌ی سینما، مردم به یاد نیروی انتظامی و پلمپ و دادگاه و دادوبیداد و لشکرکشی خیابانی می‌افتند. در این اَلم‌صَراطی که در طول چند ماه گذشته بر سر خانه‌ی سینما راه افتاده است، درس‌ها و نکته‌های نهفته است که به برخی از آن‌ها اشاره می‌کنم؛ شاید دیگران را به کار آید. البته این ظرایف بر اهل نظر پوشیده نیست، ولی از آن‌جا که دوزاری برخی از دوستان بسیار کج است، به برخی از این موارد اشاره می‌کنم که گفته‌اند من جرب المجرب حلت به الندامه!

در جریان مرافعه بر سر خانه‌ی سینما دریافتیم وقتی آقای فرح‌بخش حرف می‌زند، فضا زیاد فرح‌بخش نمی‌شود، به طوری که صدای مدیر شبکه سه هم در می‌آید!

در جریان جدال بر سر خانه‌ی سینما دریافتیم که سردار ساجدی‌نیا ماشاءالله قدبلند است و وقتی حرف می‌زند، اوضاع واقعا فرح‌بخش می‌شود!

در جریان مجادله بر سر خانه‌ی سینما از طریق بخش سینمایی ایسنا دریافتیم که وقتی آقای عسگرپور می‌گوید «کا..ره» منظورش «کابا...» است و سینمای «کا...»‌یی!

در جریان مناقشه بر سر خانه‌ی سینما دریافتیم که جامعه‌ی اصناف سینمای ایران 30-40 نفر بیش‌ترند و نزدیک به 100 نفر هستند که در مقابل وزارت ارشاد تظاهرات کردند!

در جریان مشاجره بر سر خانه‌ی سینما دریافتیم چه فرح‌بخش بنویسیم و چه فرحبخش، سخنان ایشان کلا فرحی ایجاد نمی‌کند! مثلا ایشان گفته‌اند: دوستان در خانه‌ی سینما فکر می‌کنند که در دولت بعد بوی کباب می‌آید، در حالی که نمی‌دانند آن‌جا «...» می‌کنند.

در جریان مکاشفه بر سر خانه‌ی سینما دریافتیم که می‌توان کاری کرد که بهترین کارگردانان سینمای ایران مثل بچه یتیم‌ها روی پله‌های خانه‌ی مردم بنشینند و انتظار بکشند!

و در جریان کشمکش بر سر خانه‌ی سینما دریافتیم که وقتی آقای فرح‌بخش حرف می‌زند، دیگر نیازی به حرف زدن آقای اسعدیان نیست!

باقی بقای‌تان!

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
2-1-2013722205936.jpg

نسخه‌اي كه به تازگي از سوي وزارت ارشاد پروانه نمايش دريافت كرده همان نسخه‌اي است كه در جشنواره و اكران عمومي روي پرده رفته است. نكته قابل توجه اينكه دست‌اندركاران «رسوايي» در اين دي‌وي‌دي، امكان نمايش فيلم با زيرنويس عربي و انگليسي را براي مخاطبان فراهم كرده‌اند. همچنين گالري عكس‌هاي صحنه، پشت صحنه و پوسترهاي فيلم در اين دي‌وي‌دي گنجانده شده است.
جلسه نقدر و بررسي «رسوايي» با حضور روحانيون مشهد كه در حوزه علميه اين شهر برگزار شده نيز جزء موارد ويژه اين فيلم است كه بزودي وارد شبكه نمايش خانگي خواهد شد. در بخش ويژه‌اي از اين دي‌وي‌دي با عنوان «خاطرات» ،تيتراژ پاياني آثار مسعود ده‌نمكي شامل سه‌گانه «اخراجي‌ها»، «رسوايي» و سريال «دارا و ندار» به چشم مي‌خورد كه براي مخاطبان مي‌تواند جذاب باشد.مؤسسه پخش كننده «رسوايي» برگه‌اي با عنوان پرسش‌نامه درباره محتواي فيلم را در قالب چند سؤال در اين پكيج جاي داده و جوايزي را نيز براي شركت‌كنندگان در اين مسابقه در نظر گرفته است.در حالي قرار است «رسوايي» عيد فطر در تيراژي گسترده وارد شبكه نمايش خانگي شود كه اين روزها فيلم همچنان در شهرستان‌ها و تعدادي سينما در تهران روي پرده است. فيلم ده‌نمكي تاكنون بيش از 6 ميليارد تومان فروش داشته و پرمخاطب‌ترين فيلم اكران سال 92 به حساب مي‌آيد.

بانی فیلم

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
2-1-2013722175729.jpg

حجت‌الاسلام و المسلمین غلامحسین محسنی‌اژه‌ای درباره پلمپ خانه سینما توسط وزیر ارشاد و اینکه آیا وزیر ارشاد، اجازه پلمپ خانه سینما را دارد در نشست خبری‌اش که 31 تیر ماه برگزار شد، گفت: این موضوع در حال بررسی است. اقدامی صورت گرفته، شکایتی شده ولی همچنان موضوع در حال رسیدگی است. با توجه به شکایتی که صورت گرفته و در این خصوص طبیعی است، قوه قضاییه به چنین بخشی ورود پیدا می‌کند.

ایسنا

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
tohidi_446499.jpg

حبیب‌الله کاسه‌ساز گفت: آقایان (خانه سینمایی‌ها)، خیلی خوششان نمی‌آید آن تفاهم‌نامه (تفاهم 13 تیر ماه) را قبول کنند و در حال حاضر که رئیس جمهور اعلام کردند، امیدوارم بیایند و پای امضا و حرفشان بایستند.

رئیس هیات مدیره و سخنگوی جامعه اصناف سینمای ایران درباره دستور اخیر رئیس جمهور مبنی بر اجرای توافق‌نامه 13 تیرماه در خصوص خانه سینما،‌ اظهار کرد: ما همان موقع هم موافق بودیم اما همین آقایان که توافقنامه را امضا کردند، آن را قبول نکردند. نامه هشت ماده‌ای هم که آقای شمقدری نوشت در همان راستا بود.

وی افزود: ظاهرا آقایان هرچه به نفعشان باشد قبول می‌کنند وهرچه نباشد قبول نمی‌کنند و به نظر من این آقایان دیگر قابل اعتماد نیستند و باید جمع دیگری از خانه سینما وارد شوند تا بتوان به آنها اعتماد کرد.

کاسه‌ساز با بیان اینکه در حال حاضر شرایط برای ما فرق کرده است‌، گفت: با سازمان سینمایی کاری نداریم. ما براساس یازده صنف قانونی مجمع عمومی برگزار کردیم و هیات مدیره انتخاب شد، در واقع آن تفاهم‌نامه باید همان موقع پذیرفته می‌شد.

وی با اشاره به درخواست اخیر رییس هیات مدیره‌ی خانه سینما درباره‌ی تجدید نظر در افراد ناظر از سوی سازمان سینمایی، گفت: آقایان در چه جایگاهی هستند که تقاضای تجدید نظر در ناظر می‌کنند؟! الان چون احساس می‌کنند، چیزی در دستشان نیست می‌گویند آن تفاهم‌نامه را قبول می‌کنیم. پیشنهاد می‌کنم قبل از اینکه بخواهند مجمع عمومی برگزار کنند یک بار دیگر آن تفاهم‌نامه را با دقت مطالعه کنند.

رئیس هیات مدیره جامعه اصناف سینمایی با بیان اینکه ما قانونا هیات مدیره خانه سینما هستیم گفت: ارشاد هم آن را قبول کرده و کارمان را انجام می‌دهیم و تا کنون سه تا چهار جلسه هم تشکیل داده‌ایم و معتقدیم هر اتفاقی بخواهد بیفتد باید زیرمجموعه ما باشد.

وی با اشاره به مجمع عمومی شش مرداد افزود: فکر نمی‌کنم پلیس اجازه بدهد دیگر تجمعی برگزار شود، چرا که آنها به ما قول داده‌اند با هر گونه تجمعی در مقابل خانه سینما برخورد خواهند کرد و دیگر خبری از آن لطافت و خنده نخواهد بود.

اما رییس هیات مدیره‌ی خانه سینما در پی نامه‌ی اخیر رییس‌جمهور گفت: ما هم در راستای عمل به تفاهمنامه‌ی 13 تیرماه، مجمع عمومی 6 مرداد را در همان مکان و زمان (خانه سینما در خیابان بهار) برگزار می‌کنیم و به سازمان سینمایی توصیه می‌کنیم که در مورد ناظرین وزارت ارشاد در مجمع عمومی تجدید نظر بکنند.

فرهاد توحیدی به خبرنگار سینمایی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، توضیح داد: ما از آقای رئیس جمهور تشکر می‌کنیم که در پاسخ به آقای جعفری‌جوزانی باز هم بر تفاهم‌نامه‌ی 13 تیرماه تاکید کردند و علی‌رغم اظهارات مسئولان ارشاد که توافق را محترم ندانستند و یک جانبه آن را ملغی اعلام کردند، نمایندگان خانه سینما بخشی از تفاهم را انجام دادند و باقی بندهای تفاهم هم در حال انجام است.

وی یادآور شد: در جریان اجرای تفاهم‌نامه بودیم که با عدم پایبندی به تفاهم، دوستان‌مان راه دیگری را در پیش گرفتند که منجر به مجمع عمومی 19 تیرماه با حضور 10 صنف شد.

توحیدی با اشاره به تفاهم 13 تیر ماه‌شان با رییس‌جمهور به ایسنا دوباره تاکید کرد: ما به مفاد آن تفاهمنامه پایبند هستیم و با توجه به تاکید مجدد آقای احمدی‌نژاد بر اینکه تشکل دیگری رسمیت ندارد و همه اقدامات انجام شده ملغی است، ما هم در راستای عمل به تفاهمنامه‌ی 13 تیرماه، مجمع عمومی 6 مرداد را در همان مکان و زمان برگزار می‌کنیم و به سازمان سینمایی توصیه می‌کنیم که در مورد ناظرین در مجمع عمومی تجدید نظر بکنند چون آن‌ها خصومت آشکاری با خانه سینما دارند و آن‌ها بودند که تفاهمنامه 13 تیرماه را ملغی کردند و نقش اساسی به عنوان صحنه‌گردانان در برگزاری مجموع عمومی 19 تیر داشتند پس نمی‌توانند ناظرین بی‌طرفی باشند.

رییس هیات مدیره‌ی خانه سینما در پاسخ به اینکه ساختمان خانه سینما را چه زمانی برای برگزاری مجمع عمومی تحویل خواهند گرفت به ایسنا گفت: از آنجایی که سردار ساجدی‌نیا در تجمع پنج‌شنبه سینماگران حضور پیدا کردند و اعلام کردند که ساختمان تا رفع اختلافات تحت کنترل نیروی انتظامی است و با توجه به نامه‌ی اخیر رئیس جمهور، ما مذاکرات خود را با فرمانده‌ی تهران بزرگ و معاون محترم اجتماعی ناجا، انجام می‌دهیم تا مجمع عمومی را 6 مرداد ماه در تالار سیف‌الله داد راس ساعت 17 با حضور کلیه‌ی نمایندگان اصناف و بزرگان سینما برگزار کنیم و امیدوارم اساسنامه در همان روز تصویب شود.

رییس‌جمهور شامگاه گذشته 30 تیر ماه در پاسخ به نامه مسعود جعفری جوزانی مبنی بر اعلام نظر درباره تفاهم‌نامه 13 تیر ماه جاری در خصوص نحوه ادامه فعالیت خانه سینما گفت: خانه سینما یک مجموعه صنفی و غیردولتی است.

محمود احمدی‌نژاد با اشاره به موانع پدید آمده در مسیر فعالیت خانه سینما گفت: دولت به دلیل اهمیتی که برای عرصه هنر و به ویژه فعالیت‌های سینمایی قائل است، برای حل مشکل وارد شده که نتیجه آن تدوین اساسنامه اصلاحی و ابلاغ آن برای اجرا بوده است.

رییس‌جمهور همچنین با اشاره به اهمیت حل مشکلات صنفی اهالی سینما، تفاهم‌نامه امضا شده بین رییس سازمان سینمایی و نمایندگان هیات مدیره خانه سینما در سیزدهم تیر ماه جاری را ملاک عمل دانست و بر ضرورت اجرای مفاد آن تاکید کرد.

بنا بر این گزارش، جواد شمقدری 15 تیر ماه در نامه‌ای که به هیات مدیره‌ی خانه سینما نوشت، هیأت نظارت را بر مجمع عمومی با ترکیب جمال شورجه، عباس بابویهی و حبیب اله کاسه ساز معرفی کرد.

ایسنا

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
2-1-2013723112543.jpg

عظیمی گفت:در ساخت مجموعه «بزن بریم سینما» هدف ما قشری از جامعه است که به سینما علاقمند هستند اما به دلایل مختلف برای دیدن فیلم به سینما نمی‌روند.
بهرام عظیمی فیلمنامه نویس و کارگردان انیمیشن در گفت و گو با فارس درباره مجموعه «بزن بریم سینما» توضیح داد:مجموعه «بزن بریم سینما» شامل آیتم های دو دقیقه ای است.
در این تیزرها که قرار است در تلویزیون و سینما و مکان‌های مختلف پخش شود، تلاش می‌شود تا مخاطب برای رفتن به سینما و دیدن فیلم در سالن سینما ترغیب کنیم.
وی در ادامه گفت: این مجموعه قبل از نمایش فیلم‌ها در سینما و تلویزیون پخش می‌شود. در این تیزرها قرار است، بگوییم لذت فیلم دیدن در سینما بیشتر و عمیق‌تر از لذت فیلم از طریق سینمای خانگی است.کارگردان فیلم پرفروش «تهران 1500» گفت: دو قسمت از این مجموعه ساخته و آماده شد که بسیاری از رسانه‌ها به اشتباه نوشتند عظیمی آژانس شیشه‌ای را به صورت انیمیشن می‌سازد که غلط است.

در هر کدام از تیزرها به یک فیلم مطرح سینمای ایران اشاره می‌کنیم. اولین فیلمی که در این مجموعه به آن اشاره کردیم «آژانس شیشه‌ای» بود و ده ثانیه از آن فیلم را به صورت انیمیشن در قالب دو دقیقه گنجاندیم. در هر فیلم 2 دقیقه‌ای 10 یا 15 ثانیه از فیلم مطرح به صورت انیمیشن ساخته می شود.
وی در ادامه گفت: دومین قسمت این مجموعه با فیلم «مادر» آماده شد و سومین و چهارمین قسمت فیلم به ترتیب به «افعی» با بازی جمشید هاشم پور و «اختاپوس» به کارگردانی سید جواد هاشمی آماده می‌کنیم.
در هر قسمت 10 ثانیه به صورت انیمیشن بازسازی کردیم که احتمالا دو قسمت بعدی ظرف یک ماه آینده آماده می‌شود.
عظیمی درباره پخش این فیلم‌ها گفت: این فیلم‌ها به سفارش بنیاد سینمایی فارابی آماده می‌شود که قرار است در یک بسته چهار تایی از تلویزیون و سینما قبل از نمایش هر فیلم پخش شود.وی در پاسخ به این سؤال که تیزرهایی که آماده می‌شود چقدر می تواند در حضور مخاطب در سینما موثر باشد، گفت: هدف گذاری ما مخاطبی است که در علاقمند به سینما است اما برای دیدن فیلم به سالن سینما نمی آید ما تلاش می‌کنیم برای رفتن به سینما با آماده کردن تیزرها فرهنگسازی کنیم اما این کار زمانی می‌تواند پاسخ مثبت و درستی بگیرد که به خوبی و به کرات از تلویزیون پخش شود.

وی در ادامه توضیح داد: من تیزر می سازم و درصدی در مخاطب تاثیرخواهد داشت اما این تیزر زمانی می تواند مؤثر باشد که پخش خیلی خوب در تلویزیون داشته باشد. این تیزرها در سینماها پخش می شود هدف ما قشری از جامعه است که به سینما علاقمند هستند اما به دلایل مختلف از جمله زمان یا انگیزه و... برای دیدن فیلم به سینما نمی‌روند. در این فیلم ها تلاش می کنیم به مخاطب بگویم هر شغلی که دارید می توانید به سینما بروید.
در کنار این فرهنگسازی باید فیلم‌های خوب تولید شود همچنین مبلغ سینما مهم است و تعداد و پراکندگی آنها و دسترسی به سینما مهم است. مهمترین عامل فیلم خوب است. مردم نشان دادند به یک فیلم علاقه داشته باشند به سینما می روند و فیلم می بینند. در کنار آنها ما فرهنگسازی انجام می دهیم.

فارس نیوز

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
این جریان دعوا چی بوده و حق با کی هست .؟
جریان طولانی ای است . خلاصه خدمتتون عرض می کنم تعیین حق با خود شما .
سال 90 وزارت ارشاد خانه سینما را به علت تغییر غیرقانونی اساسنامه و رفتارهای غیرسینمایی منحل اعلام کرد . خانه سینما به دیوان عدالت شکایت کرد ، خرداد ماه 91دیوان رای به بازگشایی داد . ارشاد مثل همین چند روز اخیر مقابل رای دیوان ایستاد و مدیرعامل و اعضای خانه سینما بازگشایی رو به زمان دیگر موکول کردند .
تیرماه 92 پس از تغییر رئیس جمهور و نزدیک شدن به اتمام زمان مدیران سینمایی فعلی صحبت از ایجاد خانه سینمای جدید با مدیریت وابسته به مدیران فعلی سازمان سینمایی شد که اعضا و مدیران خانه سینمای اصلی مخالفت کردند . اساسنامه ای جدید تدوین و تصویب شد . سرانجام با مجمعی به اصطلاح قانونی مدیرعامل و اعضای جدید خانه سینما تعیین شدند و خود را مالک خانه سینما دانستند.

بعد هم با پلمپ غیرقانونی خانه سینما توسط ارشاد (بدون حکم رسمی دادگاه) این جنجال را ادامه دار کرد .

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
ابوالفضل جليلي گفت: بزرگاني نظير تقوايي، بيضايي، کيارستمي و... بايد براي تشکيلاتي نظير خانه سينما تصميم‌گيري کنند، نه شمقدري که سينما را ويران کرده است.اين كارگردان به برنا گفت: من عضو خانه سينما نيستم؛ اما اين‌گونه حرکات ازطرف جامعه هنرمندان، حرکتي جهان‌سومي است.

وي در ادامه افزود: در هيچ کجاي دنيا نمي‌بينيم براي کارگر يا هنرمند مجمع عمومي و در نهايت دادگاه تشکيل شود و تا اين اندازه حاشيه داشته باشد؛ طوري‌که رئيس جمهور مجبور به دخالت شود و فعاليتي را رد يا تأييد کند.

اين کارگردان يادآور شد: بر کسي پوشيده نيست که خانه سينما در دولت دهم بسته شد و سازمان سينمايي کشور هم اين عمل را حمايت کرد. ضمن اين‌که اين افرادي که خانه سينماي 2 را تشکيل داده‌اند، طرفداران همان رئيس جمهور هستند. جليلي خاطرنشان کرد: در جامعه هنري امروز هنرمنداني هستند که در فقر به سر مي‌برند و با مشکلات مالي عديده‌اي روبه‌رو هستند. وي در ادامه افزود: در اين شرايط سخت اينکه کاسه‌ساز يا کاسه‌شکن بيايد تفاوت چنداني ندارد. در هر حال، کل اين حرکت، جهان‌سومي است و تنها براي سرگرم کردن جامعه هنري است. اين کارگردان ارزنده کشورمان يادآور شد: در نهايت، بزرگاني نظير تقوايي، بيضايي، کيارستمي و... بايد براي تشکيلاتي نظير خانه سينما تصميم‌گيري کنند، نه شمقدري که سينما را ويران کرده است.جليلي در پايان گفت: اميدوارم چشم‌هاي همه باز شود و افراد هوشيارانه عمل کنند. مهم نيست که خانه سينماي شماره 1 يا 2 باشد، مهم اين است که نسل جديدي سر کار آيند و زير نظر هنرمندان اداره شود.

برنا

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
نام فيلمكارگردانتعداد سينماروزهاي نمايشيكشنبهفروش كل
چه خوبه كه برگشتيداريوش مهرجويي20546,000,000929,500,000
گذشتهاصغر فرهادي123513,000,0001,065,000,000
بيتابي بيتامهرداد فريد18412,500,000185,800,000
برف روي كاج‌هاپيمان معادي16873,700,000912,700,000
آقاي الفعلي عطشاني3‌(تك سانس)74600,000104,300,000
تلفن همراه رئيس جمهورعلي عطشاني18671,000,000475,300,000
خود زنياحمد كاوري15411,500,000131,700,000
گلوگاهاحمد کاوری826500,00036,000,000
گهواره‌اي براي مادرپناه‌بر خدا رضايي15131,200,00022,300,000

بانی فیلم

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560

در جلسه شوراي رؤساي اصناف خانه سينما در روز يکم مرداد 1392 ضمن بررسي مقدمات تشکيل مجمع عمومي فوق العاده، به اتفاق آرا تصميم گرفته شد

به منظور اجراي توافقنامة 13 تير در نهاد رياست محترم جمهوري، اساسنامه‌هاي 26 صنف عضو خانه سينما روز شنبه 5 مرداد به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي تحويل داده شود.اين صنوف عبارتند از:انجمن بازيگران / انجمن جلوه هاي ويژه / انجمن سينمايي فيلم انيميشن/ انجمن صداي سينماي ايران / انجمن طراحان فيلم / انجمن طراحان فني / انجمن عکاسان / انجمن فيلمبرداران / انجمن گويندگان / انجمن مديران سالنهاي سينما / انجمن مستندسازان / انجمن منشيان صحنه / انجمن منتقدان و نويسندگان سينمايي / شوراي عالي تهيه کنندگان / کانون تدوينگران / کانون دستياران فيلمبردار / کانون دستياران کارگردان و برنامه ريزان / کانون فيلمنامه نويسان / کانون کارگردانان / کانون مدرسان ايراني سينما / کانون آهنگسازان / انجمن تهيه کنندگان مستند / انجمن فيلم کوتاه / انجمن چهره پردازان / انجمن کارکنان لابراتوار / انجمن مديران توليد.

بانی فیلم

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
2-1-2013724112327.jpg

محمود کاظمی مدیرعامل موسسه هنرهای تصویری سوره درباره چگونگی توزیع فیلم «حوض نقاشی» گفت: تجربه خوبی در توزیع فیلم «یه حبه قند» داشتیم و زبان‌های مختلف زیر نویس و به دو زبان دوبله می‌شود که با استقبال بسیار خوب مخاطب مواجه شد.ما از این تجربه خوب برای توزیع و ارایه «حوض نقاشی» بهره می‌بریم و فیلم را به زبان‌های مختلف زیرنویس و به دو زبان دوبله خواهیم کرد. نشست‌های تخصصی که برای فیلم در نظر گرفته شده بود در DVD فیلم گنجانده شده است.
وی در پاسخ به این سوال که زیر نویس فیلم به چند زبان خواهد بود گفت: زیر نویس فیلم به شش زبان ترکی، اردو، عربی، انگلیسی، فرانسه و اسپانیایی خواهد بود و تلاش می‌‌کنیم تا به دو زبان انگلیسی و عربی فیلم را دوبله کنیم.«حوض نقاشی» همزمان با عید سعید فطر با همت موسسه هنرهای تصویری سوره در شبکه نمایش خانگی توزیع می شود.«حوض نقاشی» در سی و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر روی پرده رفت و سیمرغ بلورین بهترین فیلم از نگاه تماشاگران را دریافت کرد که با عدم حضور فیلمساز برای دریافت جایزه رو به رو شد.

فیلم حوض نقاشی ، ساخته حوزه هنری که به علت اکران طولانی مدت خود و استفاده اختصاصی از سینما های شهرداری و حوزه هنری و تبلیغات گسترده توانست به فروشی بیش از دو میلیارد تومان دست یابد.

در این فیلم شهاب حسینی و نگار جواهریان و فرشته صدر عرفایی به ایفای نقش پرداختند و تهیه کنندگی این فیلم برعهده منوچهر محمدی بوده است.

فارس نیوز

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
2-1-2013722182037.jpg

فرهاد توحیدی در نامه‌ای به سردار دکتر منتظرالمهدی با اعلام تاریخ 6 مرداد برای برگزاری مجمع عمومی خانه سینما آورده است: «همانطور که مستحضرید روز یکشنبه 6 مرداد 1392 مجمع عمومی فوق العاده خانه سینما مطابق فراخوان قبلی بر پا خواهد گردید. با عنایت به دستور مورخ 30 تیر ماه ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران جناب آقای دکتر احمدی‌نژاد مبنی بر عمل به تفاهم نامه 13 تیر در راستای رفع مشکل خانه سینما و نیز حکم صادره از شعبه 27 دادگاه عمومی حقوقی مجتمع قضایی شهید بهشتی تهران مبنی بر الزام وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و اداره کل ثبت شرکت‌ها به عدم ثبت مؤسسه‌ای دیگر تحت عنوان خانه سینما، اینجانب به نمایندگی از اعضای مجمع عمومی فوق العاده درخواست می‌کند دستور فرمایید در جهت برگزاری این مجمع در تالار سیف‌اله داد ساختمان شماره 1 خانه سینما و تأمین امنیت آن مساعدت را لازم مبذول فرمایند».

چند روز قبل محمود احمدی‌نژاد در پاسخ به نامه‌ مسعود جعفری جوزانی بر اجرای تفاهم‌نامه 13تیرماه برای بازگشایی خانه سینما تاکید کرده بود.بر همین اساس شورای اصناف خانه سینما، سه‌شنبه شب (اول مردادماه) اعلام کرد که برای اجرای این تفاهم‌نامه، مدارک لازم برای ثبت قانونی اصناف را شنبه پنجم مردادماه و پیش از برگزاری مجمع عمومی در اختیار وزارت ارشاد قرار خواهد داد.

اکنون و پس از تجمع‌های سینماگران حامی «خانه سینما» و «خانه سینما2»، ساختمان مرکزی این تشکل صنفی تحت حفاظت نیروی انتظامی است.

ریس هیأت مدیره خانه سینما با بیان اینکه پنجم مردادماه 26 صنف خانه‌ی سینما،اسناد خود را به وزارت ارشاد تحویل می‌دهند، تأکید کرد: باید تلاش کنیم این اصناف تحت عنوان انجمن فرهنگی ثبت نشوند.

فرهاد توحیدی در گفت‌و‌گو ایسنا بیان کرد: بر مبنای تفاهمنامه‌ای که در دفتر رئیس جمهور منعقد کردیم، متعهد هستیم که اصناف خانه سینما اسناد خود را به وزارت ارشاد تحویل دهند تا پس از آن مجمع عمومی برگزار شود، به همین دلیل 26 صنف سینمایی خانه سینما روز شنبه 5 مردادماه اسناد خود را به وزارت ارشاد تحویل خواهند داد.

او درباره‌ی اینکه گفته شده این اصناف با نام انجمن فرهنگی ثبت خواهند شد و آیا این موضوع مشکلی را به وجود نمی‌آورد؟ گفت: اینها جزو مسائل بعدی است و باید کوشش کنیم که این اصناف تحت عنوان انجمن فرهنگی ثبت نشوند، چون قاعدتا فعالیت آن‌ها به شکل انجمن فرهنگی و در راستای فعالیت‌های صنفی دچار مشکل خواهد شد.

توحیدی ادامه داد: با این حال از آنجا که وزارت ارشاد بر این موضوع اصرار دارد و در دفتر رئیس جمهور نیز متعهد شده‌ایم باید این کار را دنبال کنیم.وی با بیان اینکه وزارت ارشاد اعلام کرده که در این‌باره (ثبت به شکل انجمن فرهنگی) مشکلی پیش نمی‌آید،گفت: شاید راه حل قضیه این باشد که با دستگاه‌های دیگر که امکان ثبت صنف را دارند، مذاکره کنیم تا به نوعی ثبت دوگانه به عمل آید. اما هنوز چیزی مشخص نیست و باید در این باره بررسی صورت گیرد.

جلسه شورای رؤسای اصناف خانه سینما در یکم مردادماه برگزار شد.در جلسه شورای رؤسای اصناف خانه سینما در یکم مردادماه ضمن بررسی مقدمات تشکیل مجمع عمومی فوق‌العاده، به اتفاق آرا تصمیم گرفته شد به منظور اجرای توافقنامه 13 تیرماه در نهاد ریاست‌جمهوری، اساسنامه‌های اصناف عضو خانه سینما روز شنبه پنجم مردادماه به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تحویل داده شود.

1- انجمن بازیگران،2 - انجمن جلوه‌های ویژه،3 - انجمن سینمایی فیلم انیمیشن،4 - انجمن صدای سینمای ایران، 5 - انجمن طراحان فیلم،6- انجمن طراحان فنی،7- انجمن عکاسان،8- انجمن فیلمبرداران،9- انجمن گویندگان،10- انجمن مدیران سالن‌های سینما،11- انجمن مستندسازان12- انجمن منشیان صحنه،13- انجمن منتقدان و نویسندگان سینمایی،14- شورای عالی تهیه کنندگان،15- کانون تدوینگران،16- کانون دستیاران فیلمبردار17- کانون دستیاران کارگردان و برنامه ریزان،18- کانون فیلمنامه نویسان،19- کانون کارگردانان،20- کانون مدرسان ایرانی سینما،21- کانون آهنگسازان22- انجمن تهیه کنندگان مستند،23 - انجمن فیلم کوتاه،24 – انجمن چهره پردازان،25 – انجمن کارکنان لابراتوار،26 – انجمن مدیران تولید.

ایسنا

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
2-1-2013724165141.jpg

بسمه تعالی

جناب آقای فرهاد توحیدی
پس از سلام و تبریک میلاد کریم اهل بیت امام حسن مجتبی (ع) و آرزوی قبولی طاعات و عبادات جنابعالی و همه اهالی محترم و متعهد سینما، عطف به نامه مورخ 1/5/1392 جنابعالی به اطلاع می رسانم که ما نیز همچون شما علاقمند فراهم شدن شرایط و بسترهای لازم برای گفتگو، هم اندیشی، تبادل نظر و تصمیم‌گیری فرهیختگان مختلف قلمروهای متنوع هنری و فرهنگی، به ویژه دست‌اندرکاران دلسوز و خردمند سینما هستیم و در چارچوب وظایف و ماموریت‌های خویش از هیچ تلاش و کوششی برای صیانت از این قشر فرهنگساز و ارزشمند دریغ نخواهیم ورزید.

لیکن، اینک در شرایط کنونی و به منظور اجتناب از وقوع هر نوع اقدامی که ممکن است به شان و منزلت اندیشمندان حوزه سینما آسیب برساند، صمیمانه از جنابعالی و سایر دوستان اندیشمندتان درخواست می کنیم تا مجمع را در مکانی غیر از خانه سینما برگزار فرمایید (مگر آن که وزیر محترم ارشاد به صورت مکتوب خواهان برگزاری مجمع در خانه سینما باشند). مطمئن باشید با فراهم شدن شرایط و از میان رفتن سوءتفاهمات ، ما و شما و دیگر دوستانمان در حوزه سینما همراه و همگام با یکدیگر و در فضایی سرشار از تفاهم و حسن نیت، امورات مربوط به سینما را سر و سامان خواهیم بخشید. یادآور می‌شوم که ما همچنان از خانه سینما و اموال موجود در آن محافظت خواهیم نمود.

سرتیپ دوم پاسدار دکتر سعید منتظرالمهدی
معاون اجتماعی ناجا

فارس

بالا