• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار و مسائل مربوط به سینمای ایران

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
2-1-201372420303.jpg

اين بازيگر سينماي ايران که اين روزها با دو فيلم اجاره نشين ها و هامون که در طرح اذان تا اذان در دو پرديس سينما ملت و تماشا روي پرده رفته‌اند نقش‌هاي قديمي‌اش زنده مي‌شود، به مهر گفت: فيلم اجاره نشين ها بيست و هفت سال و هامون بيست و چهارسال پيش اکران شد. در همان دوران حرف‌هاي بسياري درباره اين فيلم زده‌ام و دوران خوشي را با اين دو فيلم گذرانده‌ام.

بازيگر نقش عباس آقا در اجاره نشين ها افزود: داريوش مهرجويي فيلم‌هاي زيادي ساخته است اما اين دو فيلم و همچنين فيلم گاو از جمله آثار خوب اين کارگردان و البته تاريخ سينماي ايران است که فکر مي‌کنم با وجود گذر زمان هنوز حرف براي گفتن دارند.
آقاي بازيگر در ادامه صحبت هاي خود با اشاره به اين مطلب که طرح اکران فيلم هاي خاطره‌انگيز ايده خوبي است، گفت: اکران فيلم‌هاي خاطره انگيز طرح خوبي است و هم به ما و هم به نسل جديد يادآوري مي کند که سينمايي با پشتوانه هاي محکم داشته ايم.
انتظامي با ذکر خاطره‌اي از روزهاي اکران اجاره‌نشين‌ها عنوان کرد: يادم هست فيلم اجاره نشين‌ها در همان دوران با بليت 5 توماني در مدت اکران رقمي نزديک به 50 ميليون تومان در گيشه فروخت. اين آمار نشان مي‌دهد که همه ايران سال 1365 اين فيلم را ديده‌اند و اين همان سينمايي است که امروزه کمتر يافت مي شود.

وي ادامه داد: يکي از ويژگي‌هاي اجاره‌نشين‌ها علاوه بر کارگرداني مهرجويي حضور بازيگران تئاتر بود که زيبايي و پختگي خاصي به کار بخشيده بود.اين بازيگر پيشکسوت در پايان صحبت‌هاي خود گفت: نسل امروز آثار ارزشمند سينماي ايران را کمتر ديده‌اند و اکران اين دو فيلم فرصت مناسبي براي ديده شدن نمونه‌هايي از اين آثار است.

بانی فیلم

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560

4

محمود استاد محمد، نمایشنامه‌نویس و کارگردان باسابقه تئاتر ایران درگذشت. این هنرمند که مدت‌ها با بیماری سرطان کبد مبارزه می‌کرد، سحرگاه امروز، سوم مردادماه در بیمارستان جم درگذشت.
مانا استاد محمد، دختر این هنرمند روز گذشته در تماس تلفنی خبرنگار ایسناگفت: حدود یک هفته است که پدرم دچار بی‌اشتهایی شده و نمی‌تواند غذا بخورد. به همین دلیل، خیلی ضعیف شده است.
بر اساس این گزارش، شامگاه دوم مرداد حال استاد محمد رو به وخامت رفت و دخترش او را بیمارستان جم منتقل کرد و سرانجام صبح امروز (پنج‌شنبه) این هنرمند تئاتر صحنه زندگی را ترک کرد.
محمود استاد محمد متولد سوم آبان ۱۳۲۹ و خالق نمایشنامه‌های ماندگاری همچون «آ سید کاظم»، «شب بیست‌ویکم»، «سرای رنج و شکنج»، «دیوان تئاترال» و … بود.این هنرمند مدت‌ها با بیماری سرطان کبد مبارزه کرد. به دلیل شرایط نابسامان دارو، او در مدت یک ماه گذشته نتوانسته بود داروی بیماری‌اش را مصرف کند.

مراسم تشییع پیکر این هنرمند با سابقه‌ی تئاتر ایران روز شنبه - 5 مرداد ماه - رأس ساعت 10 صبح از مقابل تالار وحدت برگزار می‌شود و پیکر این هنرمند در قطعه‌ی هنرمندان بهشت زهرا (س) به خاک سپرده خواهد شد.

ایسنا

یادش گرامی باد

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
2-1-201372601449.jpg

برگزارکنندگان هفتادمین جشنواره فیلم ونیز امروز (پنج‌شنبه) فهرست کامل بخش‌های مختلف این جشنواره را در حالی اعلام کردند که سینمای ایران تنها یک نماینده در قدیمی‌ترین رویداد سینمایی جهان دارد.

فیلم «ماهی و گربه» به کارگردانی «شهرام مکری یکی از 17 اثر دعوت شده به بخش افق‌ها در جشنواره ونیز است. شهرام مکری در دومین تجربه کارگردانی خود که فیلمنامه آن را خودش نوشته، ماجرای گروهی از دانشجویان و جوانان را روایت می‌کند که در جریان سفر به شمال کشور و حضور در یک اردو درگیر اتفاقات عجیبی می‌شوند.طبق اعلام قبلی برگزارکنندگان جشنواره ونیز ، فیلم «جاذبه» ساخته‌ «آلفونسو کوآرون» در مراسم افتتاحیه نمایش خواهد یافت و «آمازونیا» ساخته‌ «تیری راکوبرت» روز اختتامیه به روی پرده می‌رود.به گزارش اسکرین دیلی، 20 فیلم از کشورهای آمریکا، ژاپن، ایتالیا، فرانسه،‌ یونان، آلمان، انگلیس، سوئیس، الجزایر، چین و همچنین ****‌صیونیستی برای دریافت شیر طلا نامزد شده‌اند.فیلم «فیلومنا» ساخته استفان فریرز، «باد شدید می‌وزد» ساخته‌ هایو میازاکی، «تام در مزرعه» ساخته‌ خاویر دلان، «مشهور ناشناخته: زندگی و دوران دونالد رامسفلد» ساخته‌ ارول موریس به همراه فیلم «قانون صفر» ساخته‌ تری گیلیام از مشهورترین آثار حاضر در بخش رقابتی جشنواره ونیز هستند.

در بخش خارج از مسابقه 11 فیلم برای نمایش در جشنواره ونیز حضور دارند که از سرشناس‌ترین آن‌ها می‌توان به «ولسا، مردی از جنس امید» ساخته‌ جدید آندری وایدا، «تنگه‌ها» ساخته‌ پل شرایدر و همچنین فیلم «موبیوس» ساخته کیم کی دوک با بازی «ژان دوژاردین» اشاره کرد.

هفتادمین جشنواره فیلم ونیز امسال با ریاست «برناردو برتولوچی»،کارگردان سرشناس برنده‌ نخل طلا بر مسند هیأت داوران برگزار می‌شود.

ایسنا

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
2-1-2013726135711.jpg

در پی پیگیری خبرنگار ایسنا درباره علت صادر نشدن پروانه ساخت برای «ساکن طبقه وسط»، اداره کل روابط عمومی سازمان سینمایی اعلام کرد: این تاخیر به دلیل برخی ملاحظات کارشناسی در فیلمنامه‌ بوده و ان‌شاءالله با رفع آن‌ها، پروانه ساخت نخستین فیلم سینمایی آقای شهاب حسینی به‌عنوان کارگردان بزودی صادر خواهد شد.
حسینی چند هفته قبل درخواست خود را برای صدور پروانه ساخت فیلم کمدی فلسفی «ساکن طبقه وسط» به سازمان سینمایی ارائه کرده است که بر اساس بعضی از خبرهای منتشر شده احتمالا خودش نیز در آن بازی خواهد کرد.گفته می‌شود این طنز فلسفی که دکتر محمدهادی کریمی آن را نوشته است، درباره یک نویسنده جوان است که وارد یک خانه سه طبقه می‌شود و در آن خانه درگیر اتفاقاتی خواهد شد.همچنین از امیر سمواتی به عنوان تهیه‌کننده این کار نام برده می‌شود.

ایسنا

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
2-1-201372614431.jpg

این نویسنده پیشکسوت که در پی در گذشت محمود استادمحمد نمایشنامه‌نویس و کارگردان تئاتر با ایسنا گفت‌وگو می‌کرد، در سخنانی عنوان کرد: برای محمود استادمحمد، طلب آمرزش دارم چون محمود یکی از معصوم‌ترین هنرمندان تئاتر معاصر ما بود.او قلم روانی داشت و معمولا سراغ موضوعاتی می‌رفت که می‌شناخت. دیالوگ‌هایی که می‌نوشت در صحنه‌های واقع‌گرایانه بیشتر مربوط می‌شد به لایه‌های اجتماعی که زندگی کرده بود. ندیدم محمود محدوده‌ای را برای نوشتن انتخاب کند که نتواند از عهده‌ آن بربیاید.

دولت‌آبادی در بخش دیگری از این گفت‌وگو اظهار کرد: محمود استادمحمد را دوست می‌داشتم نه به خاطر هنرمند بودنش یا به خاطر نمایشنامه ‌نوشتن و نه به خاطر اینکه یکی از عاشقان تئاتر بود، محمود استادمحمد را بیشتر به خاطر همان محمود استادمحمد بودن یعنی آدم پسندیده و دوست‌داشتنی بودن، دوست می‌داشتم. زیرا بعضی از آدم‌ها هستند که در همان دیدار نخست به دل می‌نشینند و آن بهترین احوال و دریافت از یک کاراکتر است که در استادمحمد بود. چه در جوانی‌اش چه بعد از آن دوره‌ آوارگی و بازگشتش به ایران که من سرنوشت او را مثل دیگر دوستان هنرمندم در خارج از کشور دنبال می‌کردم.

نویسنده «کلیدر» در ادامه‌ متذکر شد: سرنوشت محمود استادمحمد البته یکی از غم‌انگیزترین سرنوشت‌هایی بود که دچارش شده بود در غربتی که سرانجام هم تحمل نکرد و به کشور برگشت. برای من خیلی خوشایند بود که او آمده و اینجاست. چنانچه می‌دانید گرفتاری‌های من آنقدر زیاد است که متاسفانه در دوره‌ بیماری‌اش بیش از یکی دو بار مجال نشد ببینمش ولی در همان مجال، آن مهربانی، شیفتگی و علاقه را در من بیدار می‌کرد. خوشبختانه کتابی هم از آثارش درآمد یعنی مجموعه‌ نمایش‌نامه‌ها که در اولین دیدار به من پیشکش کرد.او در ادامه وضعیت استاد محمد را به کل مسئله‌ تئاتر ایران ارتباط داد و گفت:‌مرحله بازگشت استاد محمد به کشور و در انزوا قرار گرفتن او و بی‌توجهی که از جانب تئاتر به این آدم شد مرا برمی‌گرداند به احوالات اوایل انقلاب که من از افرادی بودم که پیشنهاد سندیکای تئاتر را دادم و ضمن همه‌ی اهداف اجتماعی هنر تئاتر که پیگیر آن بودیم، یکی از آن‌ها هم این بود که هنرمند در هر کسوتی و یا وسیع‌تر از آن هنرگزار از جمله نورپرداز، کارگر صحنه و... هم بتوانند از یک امکان متناسب و مناسب برخوردار باشند که با شأن انسانی و هنر خودشان بتوانند کار و زندگی کنند، از امنیت شغلی برخوردار باشند و از بیمه به معنای تأمین اجتماعی و فردی؛ در واقع محترمانه زیستن، کار کردن و مردن.دولت‌آبادی در ادامه افزود: اما با کمال تأسف باید بگویم بیشتر نام‌آوران عرصه‌ تئاتر در آن زمان از سندیکای تئاتر حمایت نکردند، به آن نگرویدند و ترجیح دادند بروند پشت در اتاق‌های مدیران را بزنند و در اتاق انتظار بنشینند تا کی مورد تفقد قرار گیرند. نبود توفیق سندیکای تئاتر که با توفیق آن در برگزاری فستیوال 12 شب همراه بود، باعث شد تئاتر عملا در خدمت بخش دولتی قرار گیرد و این بخش دولتی تئاتر عملا هنرمندان تئاتر را یکان‌یکان جدا کند و ببرد و بعد کل هنر نمایش در مجموعه‌ای قرار گیرد که از آن به عنوان هنر دولتی یاد می‌کنیم.

او ادامه داد:‌ امروز می‌بینیم هنرمندان تئاتر دچار چه مشکلاتی هستند. پایان ملودرام این وضعیت هم نمونه‌اش فرجام زندگی محمود استاد محمد می‌تواند باشد و آن رفتار زشتی که در مراسم گلریزان آن هنرمند سیاه‌باز، سعدی افشار شنیدم انجام گرفته بود که بسیار ناپسندیده،‌حقیر و دور از شأن هنرمند بود. دورادور در جریان بودم. افراد یکان یکان برای محمود استادمحمد احساس دلسوزی می‌کنند ولی من همواره نظرم این بود که هنرمندان و همه‌ آدم‌ها در آن وضعیتی قرار بگیرند که دلسوزی را توهین به خود تلقی کنند.باری همه می‌میرند و خواهند مرد. امیدواری من این است که همه افراد از جمله هنرمندان مملکت با امکانات مناسب بتوانند از موهبت کار، زندگی، امنیت و تأمین این جنبه‌ها استفاده کنند و طبعا محترمانه همه از این پل سپنجی بگذرند.

او در بخش دیگری از این گفت‌وگو عنوان کرد: از جنبه‌ شخصی، من محمود استادمحمد را از سالیان دور می‌شناختم، وقت‌هایی که او در گروه‌های مختلف تئاتر کار می‌کرد و من هم در گروه‌های دیگر مشغول کار بودم. گه‌گاهی یکدیگر را دیده بودیم نه اینکه بنشینیم ساعت‌ها و گفتگو کنیم. در یکی از همین دیدارهای عبوری نمی‌دانم چه به او گفته بودم که بعد از آن که دیدمش هی به زبان می‌آورد، محمود آن سال‌ها چیزی به من گفت که حالا متوجه می‌شوم چه نکته‌ای بود و همه این مدت‌های عمری که گذاراندم به آن جمله فکر می‌کردم. حقیقت این است که من هم به یاد نمی‌آورم به او چه گفته بودم ولی مکان را به یاد می‌آورم که طرف پل چوبی بود.
از آن جالب‌تر این بود که در آخرین نوبتی که دیدمش باز این موضوع را به زبان آورد و من رویم نشد بپرسم چه گفته‌ام که در ذهنت مانده. نگران بودم نتواند عین جمله را به یاد بیاورد و در وضع بیماری باعث شرمندگی یک لحظه‌ی او نشوم که فکر کند، حافظه‌اش را در اثر بیماری از دست داده که نداده بود.
این نویسنده گفت:‌ درگذشت محمود استادمحمد را به «مانا»ی عزیز تسلیت می‌گویم و او دارای این درک است که این اتفاق(مرگ) به اصطلاح شتری است که در خانه‌ همه می‌خوابد. بدیهی است که در طول مدت بیماری محمود استادمحمد تحمل مشکلات او بیشتر متوجه مانا بود و آنطور که من دیدیم به راستی می‌شود گفت فرزند شایسته و خلف محمود استادمحمد بود و هست. به مانا و نزدیکان محمود استادمحمد تسلیت می‌گویم و با آن‌ها احساس همدردی می‌کنم.

بانی فیلم

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
cinema_esteghlal_l_985439.jpg

سینماهای کشور از بعدازظهر امروز 5 مرداد ماه تا چهار روز آینده تعطیل می‌شوند. سینماهای کشور به مناسبت ایام شهادت امام علی(ع) و شب‌های قدر از ساعت 18 امروز شنبه پنجم مرداد ماه تا پایان روز سه‌شنبه 8 مرداد ماه تعطیل خواهند بود.

بنابر اعلام اداره کل نظارت و ارزشیابی سازمان سینمایی، تعطیلی سینماها در روز 7 مرداد ماه تا ساعت 18 اختیاری خواهد بود.

فیلم‌های سینمایی «هیس! دختر‌ها فریاد نمی‌زنند» با حدود 50 و «دهلیز» با حدود 30 سینما اکران خود را آغاز می‌کنند.

خاقانی از دفتر پخش «فیلمیران» که پخش این دو فیلم را در اکران عید فطر برعهده دارد، ضمن تایید این خبر گفت: «هیس! دخترها فریاد نمی‌زنند» به کارگردانی پوران درخشنده قرار است در 20 سینمای تهرانی و حدود 30 سینمای شهرستانی اکران شود. همچنین «دهلیز» بهروز شعیبی هم اکران خود را با 20 سینما در تهران و بیش از 10 سینما در شهرستان‌ها آغاز خواهد کرد.

وی افزود: هر دو فیلم از چهارشنبه یا پنج‌شنبه این هفته (9 یا 10 مردادماه) در تهران روی پرده می‌روند و اکران شهرستان‌ها هم به‌شکلی همزمان با تهران برنامه‌ریزی شده است.

«هیس! دخترها فریاد نمی‌زنند» به کارگردانی پوران درخشنده در جشنواره فیلم فجر با استقبال بسیار مخاطبان روبرو شده و توانسته بود سیمرغ فیلم برگزیده تماشاگران را مشترکا با «حوض نقاشی» دریافت کند. این فیلم به بررسی مسائل دختران جوان می‌پردازد و ترس از آبرو را در این دوره سنی آسیب‌شناسی می‌کند.

«دهلیز» هم که نخستین اثر سینمایی بهروز شعیبی است در جشنواره فیلم فجر با استقبال اصحاب رسانه، منتقدان و مردم روبرو شده و اغلب بازی‌های رضا عطاران، هانیه توسلی و بازیگر خردسال این فیلم را درخشان توصیف کرده بودند.

این فیلم در جشنواره فجر توانست، سیمرغ‌های بهترین بازیگر زن (هانیه توسلی) و بهترین فیلم بخش نگاه نو را دریافت کند.

سه فیلم دیگر عید فطر یعنی «هیچ کجا هیچ کس»، «جا به جا» و «فرزند چهارم» هم از روز چهارشنبه اکران خود را آغاز خواهند کرد.

ایسنا

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
2-1-2013727184324.jpg

با توجه به عدم پاسخگويي نيروي انتظامي و وزرات ارشاد براي برگزاري مجمع عمومي ششم مرداد در ساختمان اصلي خانه سينما،اين احتمال وجود دارد كه برگزاري اين مجمع به تعويق بيفتد.

ظاهرا از آنجا كه تاريخ و محل برگزاري مجمع عمومي (ساختمان اصلي خانه سينما در خيابان سمنان) دو هفته قبل در دو روزنامه كثيرالانتشار منتشر شده، طبق اساسنامه،امكان تغيير مكان مجمع عمومي يك روز قبل از برگزاري غير ممكن است.
به همين دليل هم اكنون روساي صنوف خانه سينما به همراه اعضاي هيات مديره، جلسه فوق العاده اي تشكيل داده اند تا اين باره تصميم گيري كنند. اين جلسه احتمالا تا يك ساعت ديگر ادامه خواهد داشت.

روزنامه بانی فیلم

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
در حاليكه گفته مي شد به دليل نپذيرفتن اساسنامه صنوف توسط وزارت ارشاد، مجمع عمومي 6 مرداد به تعويق افتاده است اما در آخرين لحظات هيات مديره خانه سينما تصميم به برگزاري مجمع عمومي در ساختمان شماره2 (خيابان وصال) گرفتند.
ساعت 30/17 امروز مجمع عمومي خانه سينما با حضور نمايندگان 25 صنف آغاز به كار كرد. در اين مجمع به غير از نمايندگان صنوف، تعدادي زيادي از اهالي سينما نيز حضور دارند.
در اين مجمع كه هم چنان در حال برگزاري است، قرار است بزودي اساسنامه به تصويب اعضا برسد.

اين مجمع در حالي هم اينك در طبقه دوم ساختمان شماره 2 خانه سينما در حال برگزاري است كه خبرنگاران و عكاسان در طبقه اول در انتظار پايان اين نشست هستند.

بانی فیلم

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
در این نشست که پروین صفری، علی دهکردی، جعفر صانعی مقدم، غلامرضا موسوی، محمد آلادپوش و حسن حسن‌دوست حضور داشتند در خصوص حضور خود در سازمان سینمایی به همراه اساس‌نامه صنوف که به همراه برده بودند توضیحاتی برای خبرنگاران ارائه کردند.

غلامرضا موسوی در سخنانی گفت: طبق توافقنامه 13 تیر، اساسنامه صنوف را رؤسای صنف به همراه نامه‌ آقای توحیدی به دفتر وزارت ارشاد بردیم تا به مقررات عمل کنیم.
پس از اینکه ساعت‌ها در ساختمان سازمان سینمایی مدارک‌مان را از این اتاق به آن اتاق می‌بردیم، در نهایت مدارک و اساسنامه‌ها را از ما تحویل نگرفتند و نامه‌ای را به ما تحویل دادند که در سه بند خلاصه میشد.

غلامرضا موسوی گفت: رئیس‌دفتر آقای عظیمی میرآبادی بجای دریافت اساسنامه صنوف، نامه‌ای را به ما تحویل داد در این سه بند:

1- مدارک ارائه شده به هیچ‌وجه به عنوان اسناد لازم برای طی مراحل ثبت قانونی و اخذ مجوز فعالیت صنوف سینمایی کفایت نمی‌کند.

2- با ارسال نمونه اساسنامه و فرم‌های پیوست آن در خصوص تاسیس و یا اخذ مجوز فعالیت صنوف سینمایی ضروری است نمایندگان هریک از صنوف سینمایی نسبت به تکمیل آن اقدام و مستقلا جهت طی مراحل قانونی به این سازمان مراجعه و رسید دریافت نمیاند.

3- بدیهی است صنوفی که قبلا مراحل قانونی خود را طی نموده‌اند به تکمیل فرم‌های ضمیمه نیاز ندارند.

بانی فیلم آنلاین

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
2-1-2013728222020.jpg

«قبر دو طبقه» با فیلمنامه‌ای از پیمان قاسم‌خانی مدت هاست به دنبال پروانه ساخت است،اما تا کنون با حاشیه‌های زیادی روبرو شده و حتی از طرف اداره نظارت و ارزشیابی چندین بار با ممیزی برخورد کرده است.
این یکی از پروانه ساخت‌های مهم و جنجالی است که در پایان روزهای ریاست جواد شمقدری صادر شده است.

این فیلم هم اکنون به تهیه‌کنندگی جواد نوروزبیگی در مرحله پیش‌تولید قرار دارد و تا یک ماه دیگر کلید خواهد خورد.

«قبر دو طبقه» یک فیلم کمدی است. قاسم‌خانی در این فیلمنامه داستان مردی را روایت می‌کند که بعد از مرگ همسرش او را در قبری دو طبقه دفن می‌کند. او این قبر دو طبقه را به این منظور خریده که بعد از مرگش او را در طبقه دیگر آن قبر خاک کنند.
این مرد بعد از مدتی که سر مزار همسرش می‌رود متوجه می شود به اشتباه مردی غریبه در آن مکان دفن شده است.
فیلم های «پاداش» و «خیابان‌های آرام»کارهای قبلی سینمایی کمال تبریزی نیز تا کنون امکان اکران عمومی پیدا نکرده‌اند و حتی شنیده ها حاکی است این دو فیلم به نوعی توقیف هستند.

مهر نیوز

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
2-1-2013728191912.jpg

در مجمع عمومي فوق‌العاده خانه سينما فقط اساسنامه جديد به تصويب رسيد و انتخاب اعضاي هيات مديره به جلسه بعدي موكول شد.

اساسنامه‌اي كه مورد تصويب اصناف قرارگرفت متن مصوب هيات 7 نفره تدوين و بازنگري اساسنامه خانه سينماست. با تصويب اين اساسنامه، انتخاب اعضاي جديد هيات مديره تنها گام باقي مانده تا بازگشايي خانه سينماست. پيش از آغاز مجمع عمومي اعلام شد كه اين جلسه به صورت غيررسمي برگزار مي‌شود.
دليل اين امر هم تخطي ناگزير اصناف از فراخوان منتشر شده مجمع عمومي بود. در اين فراخوان از ساختمان شماره يك خانه سينما به عنوان محل برگزاري مجمع نام برده شده بود كه به دليل مخالفت‌هاي صورت گرفته مجمع عمومي در ساختمان شماره 2 برگزار شد.

در این جلسه مسعود جعفری‌جوزانی که در جلسات کمیته 7 نفره اصلاح اساسنامه خانه سینما از سوی رییس جمهور حضور داشت نیز حاضر است.

مدیریت این جلسه با فرهاد توحیدی و محمدمهدی عسگرپور بود.در مجمع عمومی امروز سینماگرانی مانند جعفر صانعی‌مقدم، مرتضی رزاق‌کریمی، فرشته طائرپور، بیژن امکانیان، محمدرضا موینی، غلامرضا موسوی، داود رشیدی، محمدرضا هنرمند، علیرضا شجاع‌نوری، منوچهر محمدی، مازیار میری، عزیز ساعتی، ابوالحسن داوودی، جواد نوروزبیگی، پارسا پیروزفر، جابر قاسمعلی، ابراهیم مختاری، حبیب رضایی، ناصر صفاریان، مسعود رایگان، رویا تیموریان، بیژن میرباقری، حسین محجوب، همایون ارشادی، پروین صفری، علی دهکردی، نورالدین زرین‌کلک، مریم بوبانی، مصطفی احمدی، محمدرضا دلپاک، تهمینه میلانی، مهتاب کرامتی، مجید برزگر، علی‌اکبر صادقی، نوید فرح‌مرزی، سیروس الوند، محمدرضا مقدسیان و... حضور دارند.

بانی فیلم

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
2-1-2013729122227.jpg

سی و چهارمین دوره جشنواره بین المللی فیلم «دوربان» آفریقای جنوبی در حالی به کار خود پایان داد که فیلم «گذشته»، ساخته جدید اصغر فرهادی موفق به کسب جایزه بهترین فیلمنامه این رویداد سینمایی شد.

فیلم«گذشته» امسال در بخش رقابتی شصت‌وششمین جشنواره فیلم کن حضور داشت و توانست جایزه بهترین فیلم معنوی و همچنین بهترین بازیگر زن را برای «برنیس بژو» به ارمغان آورد و پیش از این در جشنواره‌های فیلم سیدنی و مونیخ نیز به نمایش گذاشته شده بود.

در دیگر بخش‌ها هیأت داوران جشنواره فیلم «دوربان»، فیلم «سرزمین امید» ساخته «سیون سونو» کارگردان مطرح ژاپنی را به عنوان بهترین فیلم خارجی این رویداد سینمایی برگزیدند و جایزه بهترین کارگردانی جشنواره نیز به «خاویر دولان» کارگردان کانادایی فیلم «لورنس انی وی» رسید.

فیلم «زندان» به کارگردانی «اندرو ورسادله» در این دوره از جشنواره فیلم «دوربان»، به عنوان بهترین فیلم از کشور میزبان یعنی آفریقای جنوبی انتخاب شد.جشنواره فیلم دوربان از 18جولای آغاز به کار کرد و 28 جولای به کار خود پایان داد و درمجموع 74 فیلم سینمایی، 48 فیلم مستند و نیز 45 فیلم کوتاه در این رویداد سینمایی روی پرده رفتند.

باشگاه خبرنگاران جوان

خاطر نشان می شود فیلم گذشته ساخته اصغر فرهادی مالکیت حقوقی اثر به فرانسه تعلق دارد و در صورت دریافت هر گونه جایزه به نام کشور فرانسه به ثبت خواهد رسید!

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
Esterdad_p2_65548.jpg
2-1-2013729164926.jpg

حبيب كاوش سخنگوي شوراي صنفي نمايش در خصوص جلسه‌ امروز شوراي صنفي نمايش گفت: در جلسه امروز تنها قرارداد اكران فيلم استرداد به ثبت رسيد.

وي ادامه داد: اين فيلم بعد از فيلم سينمايي «گناهكاران» در گروه سينمايي آفريقا اكران مي‌شود.

با توجه به آغاز اکران «گناهكاران» در اوایل مهر ماه پس از «هیس! دخترها فریاد نمی زنند» به نظر می رسد فیلم علی غفاری در آبان ماه و همزمان با ماه محرم روی پرده برود.

سی نت

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
مهدی عظیمی میرآبادی امروز در نشستی که با اهالی رسانه در سازمان سینمایی برگزار شد،پس از عرض تسلیت به مناسبت شهادت حضرت علی (ع) به تمام شیعیان،در ادامه به حضور نمایندگان اصناف در ارشاد اشاره کرد و گفت: روز گذشته دوستان با مدارک ناقص برای انجام مراحل قانونی به ارشاد آمدند.هر صنفی باید برای مراحلی را طی کند و مقدماتی را فراهم آورد هیئت موسس معرفی کند ، اساسنامه را با اساسنامه قانونی تطبیق دهد و با تشکیل مجمع عمومی و تصویب اساسنامه،هیات مدیره خود را معرفی کرده و صورتجلسه مجمع را ارایه دهد که هیچ یک از این کارها انجام نشده بود. دوستان یک زونکن حاوی اساسنامه 24 صنف ارایه دادند فقط ایجاد یک تشکیلات نیست. ضوابط و قواعدی را باید رعایت می‌کردند که این اتفاق نیفتاد.

وی در ادامه گفت: قانون به ما اجازه نمی‌داد این مدارک را برای انجام مراحل قانونی صنوف بپذیریم و نامه‌ای را به دوستان دادیم که مدعی هستند برگ برنده برای آنهاست.وی در پاسخ به اینکه با توجه به توافق نامه 13 تیرماه قرار بود اسناد ارایه و سازمان سینمایی در انجام مراحل قانونی صنوف مساعدت نماید گفت: طبق توافق 13 تیرماه گفته شده است که باید اسناد لازم قبل از برگزاری مجمع عمومی ارایه و کارهای قانونی انجام شود. ما براساس این توافق نامه و نامه هشت بندی که رئیس سازمان سینمایی ارایه داد اعلام کردیم صنوف 72 ساعت فرصت دارند و من در مصاحبه‌های متعدد اعلام کردم حاضر برای دریافت مدارک هستیم اما هیچ یک از اصناف حتی یک برگ درخواست هم به معاون فعالیت‌ها ارایه ندادند.

وی درباره مجمع عمومی که روز گذشته در خانه سینما شماره 2 برگزار شد گفت: این مجمع یک جلسه بوده است و عنوان مجمع عمومی از نظر ما به آن اطلاق نمی شود.وی درباره درخواست خانه سینما برای حضور ناظر در این جلسه گفت: بله دوستان از ما ناظر خواستند اما این اصناف چون مراحل قانونی را طی نکردند از نظر ما مجمع عمومی نبود و ما نماینده‌ای از ارشاد به آنجا نفرستادیم.

وی در پاسخ به این سوال که وضعیت خانه سینما و حفاظت آن چگونه خواهد بود گفت: توافقی که صورت گرفته است، حفاظت از ساختمان به عهده نیروی انتظامی خواهد بود و وزارت ارشاد درباره ساختمان اعلام نظر نهایی خود را خواهد کرد. اما ساختمان خانه سینما در اختیار هیچ یک از گروه‌ها و افراد قرار نخواهد گرفت. نظر نهایی دربار محل خانه سینما و این که چه کسی در آن مستقر شود در تصمیم وزارت ارشاد خواهد بود .عظیمی درباره مجمع عمومی 19 تیرماه توضیح داد: از نظر ما صنوف قانونی مجمع عمومی خود را 19 تیرماه برگزار کردند و ما خانه سینما 2 نخواهیم داشت. ما علاقمند بودیم یک همگرایی صورت گیرد تمام تلاش خود را کردیم اما متاسفانه اصناف همکاری نکردند و به نتیجه نرسیدوی در ادامه گفت: برخی از دوستان بر این اعتقاد دارند که اگر آنها باشند خانه سینما هم هست و خانه سینما متعلق به آنها است درحالی که جامعه سینمایی کشور برای همه ما محترم هستند و وظیفه ما است نگران معیشت و رفاه اهالی سینما باشیم.وی درباره اینکه طی توافق 13 تیرماه و ایجاد همگرایی میان تمام صنوف سینمایی، دوستان متوقع بودند شرایطی فراهم شود تا هرچه سریع‌تر مراحل قانونی را طی کنند گفت: سهولت در کارها را تا زمانی که اصناف قانونی مجمع تشکیل نداده بودند می‌توانستیم انجام دهیم که شرایط آن را هم فراهم کردیم اما دوستان حتی یک برگ درخواست هم ارایه ندادند تا مراحل قانونی را طی کنند.وی در پاسخ به این سوال که جامعه اصناف سینمایی چه نامی دارند زیرا گاها خانه سینما به آنها اطلاق می‌شود گفت: پیشنهاد ما به مجمع عمومی اصناف قانونی این بود که جامعه اصناف سینمای ایران باشند اما در مجمع عمومی تصویب کردند خانه سینما باشد. عبارت خانه سینما در ثبت شرکت‌ها به ثبت رسیده است ارشاد حکم تعطیلی دائم را به ثبت شرکت‌ها اعلام کرده است تا به قوه قضائیه اعلام شود کمی زمان بر است اما تا انجام مراحل قانونی جامعه اصناف سینمای ایران خواهند بود.وی درباره رای دادگاه و درخواست عدم فعالیت جامعه اصناف سینمایی گفت: این درخواست را هر فردی می‌تواند از دادگاه داشته باشد ودیعه‌ای هم از سوی دادگاه تعیین می‌شود تمام مراحل انجام شده سازمان سینمایی نیز مدارک ارایه داده است و به زودی حکم صادر خواهد شد. قرار بود این مطلب رسانه‌ای نشود اما دوستان که مرتب دم از قانونی بودن می‌زنند آن را رسانه‌ای کردند.عظیمی در پاسخ به این سؤال که اهالی خانه سینما می گویند سازمان سینمایی اصرار دارند خانه سینما در این دولت باز شود گفت: هر روز جمله‌ای که به نفع خودشان است بیان می‌کند یک روز می‌گویند ما اصرار داریم خانه سینما باز شود یک روز می‌گویند ما اصراری نداریم . سازمان سینمایی طبق مقررات و قوانین عمل می‌کند و مرجع قانونی ما کتاب قانون است مجمع عمومی صنوف قانونی برگزار شده است دوستان می‌ترسند این مجمع جایگزین خانه سینما شود که باید بگویم مجمع قانونی جایگزین خانه سینما خواهد شد.

وی در پاسخ به اینکه مصاحبه امروز واکنش سینماگران را به همراه خواهد داشت گفت: اعتراض به یک امر قانونی باید از طریق قانون انجام بگیرد نباید رفتار غیرقانونی انجام داد. همانگونه که در انتخابات 88 رفتارهای غیرقانونی به نتیجه نرسید. اگر اعتراضی به تصمیمات وجود دارد باید از طریق قانون صورت گیرد و رفتارهای غیرقانونی مانند دو تجمع گذشته هیچ نتیجه‌ای جز رفتارهای غیرقانونی و پاره شدن پلمب خانه سینما نخواهد داشت.

وی در ادامه تاکید کرد: ما همیشه اعلام کردیم خط قرمز ما قانون است. مجموع قوانین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در شورایعالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسیده است که ملاک عمل ماست. ما براساس قانون عمل می‌کنیم . در اینجا این سؤال مطرح است اگر افرادی که براساس قانون عمل کرده و مجمع قانونی تشکیل دادند باید تقدیر و تکریم شوند یا مورد اعتراض قرار گیرند؟

وی درباره اینکه چگونه به توافق 13 تیرماه عمل شد گفت: در این مدت دستور دکتر احمدی‌نژاد و توافق 13 تیرماه عمل کردیم و هیچ مقاومتی نکردیم ما طبق مقررات عمل کردیم و در توافق نامه ذکر شده است اسناد لازم ارایه شود که اسناد لازم ارایه نشد. ارایه اساسنامه یک ماه به طول انجامید؟ متاسفانه تصمیم دوستان چیز دیگری است از نظر این دوستان خانه سینما مال آنها و مطلوب آنها باید باشد اگر مطلوب آن‌ها نباشد خانه سینما نیست. اگر بر فرض محال ما به دنبال بهانه جویی بودیم باید بهانه را از ما می‌گرفتند و سریع‌تر اسناد را ارایه می‌دادند نه اینکه ساعت 1 بعدازظهر روز 6 مرداد ماه در حالی که اعلام کردند 5 مرداد ماه اساسنامه‌ها را ارایه می‌کنند.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار فارس مبنی بر وضعیت مکان خانه سینما و محل جامعه اصناف سینمای ایران گفت: درباره محل خانه سینما وزارت ارشاد تصمیم‌گیری خواهد کرد و به زودی محلی برای برپایی جلسات جامعه اصناف سینمایی از سوی وزارت ارشاد به آنها داده خواهد شد. اگر تا زمانی که کارهای قانونی ثبت انجام شود به عنوان خانه سینما ثبت می‌شوند و اگر مراحل قانونی به طول انجامد با نام جامعه اصناف سینمای ایران فعالیت می‌کنند.

وی در پاسخ به اینکه فعالیت دیگر صنوف چگونه خواهد بود گفت: هر زمان که مراحل قانونی اصناف انجام شد می‌توانند درخواست عضویت به جامعه اصناف سینمای ایران (خانه سینما) بدهند و عضو شوند.
وی در ادامه گفت: برخی افراد ارشاد را متهم به سیاسی کاری می‌کنند. درحالی که با هر ادبیاتی مسئولین دولتی را مورد اهانت قرار می‌دهند و حرف‌هایی را می‌زنند که بوی سیاسی کاری می‌دهد اینها سیاسی کاری نیست؟

در بخش دیگر افزود: بحث ریل گذاری را مطرح می‌کنند. ریل گذاری گذشته سینمای کشور را به قهقرا می برد اما تصمیمات جدید و ریل گذاری که صورت گرفته است قابلیت و توان این را دارد که سینمای کشور را به اهداف **** جمهوری اسلامی ایران نزدیک کند. البته فعالیت در حوزه سینما و فرهنگ نیاز به زمان دارد.وی تاکید کرد: فعالیت‌های خوبی صورت گرفت و از جمله تشکیل سازمان سینمایی ، شورایعالی سینما، بردن سینما به آنسوی مرزها، توجه به حوزه توزیع و نمایش بیش از تولید ، ساختارهایی که می‌تواند موتور محرک سینما را فعال کند و... که امیدواریم در دولت آینده به سرانجام برسد.

فارس

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
2-1-2013730112834.jpg

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، دکتر محمود احمدی نژاد رییس جمهور در حکمی نشان درجه یک فرهنگ و هنر را به جمشید مشایخی هنرمند برجسته سینما، تئاتر و تلویزیون کشور اعطا کرد.
متن حکم محمود احمدی نژاد بدین شرح است:بسم الله الرحمن الرحیمجناب آقای جمشید مشایخیبر اساس اصل (129) قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و به پاس لیاقت، شایستگی و تلاشهای ارزنده جنابعالی در جهت رشد و تعالی هنر کشور و خدمت به **** مقدس جمهوری اسلامی ایران، مفتخر به دریافت نشان درجه یک فرهنگ و هنر می‌شوید.

سایت ریاست جمهوری

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
2-1-201373020188.jpg

فيلم‌هاي «دهليز»، «فرزند چهارم»، «هيس! دخترها فرياد نمي‌زنند» و «جا به جا» از امروز اكران‌شان آغاز خواهد شد.
البته به دليل تعطيلي برخي از سينماها مثل اريكه ايرانيان و... بعضي از سينماها از روز پنجشنبه ميزبان فيلم‌هاي عيد فطر خواهند بود. «دهليز» به كارگرداني بهروز شعيبي در گروه آزادي، «فرزند چهارم» ساخته وحيد موسائيان در گروه قدس، «هيس! دخترها فرياد نمي‌زنند» به كارگرداني پوران درخشنده در گروه آفريقا و «جا به جا» ساخته علي توكل‌نيا در گروه عصر جديد روي پرده خواهند رفت.

تبليغات اين 4 فيلم از هفته گذشته آغاز شده و چند روزي است تيزرهاي اين آثار از تلويزيون پخش مي‌شود. در ميان 5 فيلم اكران عيد فطر، تنها «هيچ كجا، هيچ كس» يك هفته ديرتر از بقيه اكران مي‌شود. ظاهراً دست‌اندركاران فيلم (حوزه هنري) ترجيح داده‌اند فيلم ابراهيم شيباني در همان موعد قبلي (عيد فطر) روي پرده برود. با اكران فيلم‌هاي تازه، از امروز چهره سينماها تغيير خواهد كرد.

بانی فیلم

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
2-1-2013731111153.jpg

رضا رخشان تهیه‌کننده‌ این فیلم گفت: دراین باره توضیح داد: نسخه‌ی دی‌وی‌دی «ضدگلوله» توسط شرکت «گلرنگ» و نسخه‌ی بلو-ری آن توسط موسسه‌ «قرن جدید» به صورت همزمان 15 مردادماه در کشور توزیع خواهد شد.

وی درباره‌ امکانات این دو نسخه‌ «ضدگلوله» بیان کرد: در نسخه‌ دی‌وی‌دی پشت‌صحنه‌ فیلم و در نسخه‌ی بلو-ری علاوه بر پشت صحنه، صحنه‌های حذف شده، عکس‌ها، پوستر‌ها، بریده‌ی جراید و ... فیلم نیز گنجانده شده است.

«ضدگلوله» که در جشنواره فجر دو سال قبل به نمایش درآمد، توانسته بود دیپلم افتخار بهترین فیلم جشنواره سی‌ام را دریافت کند. این فیلم نیمه دوم سال گذشته در کشور اکران شد و توانست نزدیک یک میلیارد تومان فروش داشته باشد.

مصطفی کیایی نویسندگی و کارگردانی «ضدگلوله» را برعهده داشته و مهدی هاشمی بازیگر اصلی این فیلم طنز است.

ایسنا

Eddiy

Registered User
لایک‌ها
505
سند لامذهبی اهالی خانه سینما منتشر شد!

مخالفان خانه سینما، آخرین تیر ترکششان را در واپسین روزهای دولت دهم شلیک ‌و تلاش کردند تا در این واپسین روز‌ها، با تحریک احساسات مردم معتقد ایران، فضای عمومی اعتراض‌آمیزی علیه خانه سینما شکل دهند؛ پروژه‌ای که پیش از فراگیری، غیرواقع بودن بنیانش مشخص شد و شکست خورد.

به گزارش «تابناک»، در چند سال اخیر، اقسام اتهامات از سوی مخالفان خانه سینما به این نهاد صنفی منتسب شده، ولی تاکنون نزدیک به همه آن‌ها‌ ‌کاملا رفع شده و به اتهام‌زنندگان بازگشته است؛ اتهاماتی که طرحشان به دور از تقوا و اخلاق بود، ولی قدرت‌طلبی و تمامیت‌خواهی برخی در مواجهه با اکثریت سینماگران، باعث شده بود تا این رفتار‌ها را نیز دستاویزی برای تخریب سقف و دیوار این خانه روی سر اهالی‌اش بلااستفاده نگذارند.

بازی اما در این یک سال تغییر کرد و بازیگران نیز در حال تغییر‌ند؛ اما رفتار‌ها همچنان باقی است؛ رفتارهایی که گروه اندک مخالف خانه سینما و جریان‌ها و رسانه‌های حامی‌شان بدان متوسل می‌شود تا هر گونه شده، دست بالا را در این کشمکش به دست بگیرند، هرچند چنین امری با توجه به آنچه در هفته‌های پیش‌ رخ داد، ناممکن است و ماجرای خانه سینما را باید حل شده، تلقی کرد.

276318_734.jpg

در همین هفته‌ای که گذشت، مشخص شد پیش‌شرط ثبت صنوف در وزارت فرهنگ و ارشاد تا ۷۲ ساعت، بهانه‌ای بیش نبوده و اساساً روند تنظیم اساسنامه‌، تصویب اساسنامه در مجمع عمومی و سپس انتخاب هیأت مدیره و در پایان ارائه صورت‌جلسه این انتخابات برای ثبت هر صنف و انجام این اتفاق برای ۲۶ صنف در ۷۲ ساعت غیرممکن بود و حتی اگر در همین چند روز ‌مانده از عمر دولت نیز مدارک تکمیل شود، بعید است رویدادی در وزارت فرهنگ و ارشاد رخ دهد.

اما در هفته‌ای که گذشت، اخبار خانه سینما به همین خلاصه نشد و رخداد مهم دیگر، برگزاری نشست اصناف خانه سینما بدون حضور نماینده وزارت فرهنگ و ارشاد در مکانی به جز خانه سینما بود. این گردهمایی که مقدمه‌ای برای بازگشایی خانه سینماست، به اندازه کافی مخالفان خانه سینما را به خشم آورد تا درصدد برآیند و تلاش کنند در این چند روز باقی مانده، آخرین تیر ترکششان را ‌شلیک کنند.

چنین بود که برای اثبات اتهام لامذهب خواندن اهالی خانه سینما که خودشان و دوستانشان بار‌ها با ادبیات گوناگون تکرار کردند، به تصویری مبهم از نشست خانه سینما استناد کردند و مدعی شدند ابوالحسن داودی، سینماگر کشورمان در نشست اصناف خانه سینما با کشیدن پیپ، روزه خواری علنی کرده و در کسری از ساعت، این خبر در بسیاری از رسانه‌های وابسته به این جریان پوشش داده شد تا با مسموم ساختن جو، مسأله بازگشایی خانه سینما را فرا‌تر از اختلاف شمقدری با سینماگران بیان کنند و جنگ را میان مذهبیون و لامذهب‌ها جلوه دهند.

البته رویدادهایی که در این چهار سال در سینمای ایران رخ داد، می‌تواند مشخص کند که در سینمای مذهبیون چه کسانی هستند و جا دارد یادی کرد از مدیرانی که متأسفانه مدتی است در کنار جواد شمقدری نیستند، ولی آنچه در این خبر به تصویر کشیده شده بود، هر ناظری را با حیرت مواجه می‌ساخت که چگونه داودی در این روزهای مبارک آن هم مقابل لنز دوربین عکاسان، تا این اندازه راحت تظاهر به روزه‌خواری کرده و شکل تخریب خانه سینما، برخی را به پذیرش محتوای خبر کشانده بود اما با این حال، اندکی پیگیری مشخص نمود، این حرکت نیز بی‌اخلاقی دیگری بوده است.

276189_520.jpg

در تصاویر شفافی که از دست ابوالحسن داودی پس از انتشار این خبر منتشر شد، مشخص شد که آنچه دست این نویسنده، کارگردان و تهیه کننده سینمای ایران بوده، چیزی شبیه دفترچه بوده که او به عنوان بادبزن برای خنک کردن خود در حال تکان دادن بوده و تصویر سایه ثبت شده، توانسته این ذهنیت نادرست را پدید بیاورد که می‌توان از این تصویر سوءاستفاده کرد؛ غافل از این که شات‌های ثبت شده در قبل و بعد این تصویر، دسیسه طراحی شده را رسوا کرد.

پس از آن که مشخص شد، اصل خبر مجعول بوده، بسیاری از رسانه‌هایی که در این روزها به داودی و مجموعه خانه سینما تهمت زدند، یا خیلی آهسته خبر را حذف کردند و کوچک‌ترین عذرخواهی در این باره نکردند و یا اصلاً به روی خود نیاوردند که این خبر درست نیست‌ و همچنان ‌روی خروجی‌شان است تا با یک جست‌وجوی ساده، هنوز بتوانید با این جریان آشنا شوید!

واقعیت این است که آنچه رسانه‌ها و افکارعمومی را هر روز بیش از دیروز مصمم‌تر می‌سازد تا از موجودیت خانه سینما حمایت کنند، همین گروه هستند که از شهدا، دین، انقلاب و تمامی اعتقادات مردم کشورمان برای تخریب دیگران دریغ نمی‌ورزند و در این میان، اگر لزومی‌ باشد، ابایی نیز از بی‌اخلاقی برای از میدان به در کردن رقیب ندارند و طبیعتاً مشخص است که تسلط این گروه بر چندهزار سینماگر و امور صنفی جامعه سینمایی، می‌تواند تا چه میزان خطرناک باشد!

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
بخش عمده از اخبار را عناوین می سازند! چیزی که باعث می شود خبری خوانده شود یا نخوانده رها شود عناوین است . عنوان خلاصه از یک محتوا ست اما متاسفانه خبرگزاری ها و روزنامه ها و...
به جای عنوان مرتبط با محتوا به دنبال عنوانی جنجالی اند .

دوست عزیز ؛
عنوان درج شده شما کاملا مصداق ضد محتوای مطلب تان را دارد و روز های گذشته هم خدمتتان عرض کردم اینجا فقط و فقط مختص اخبار سینمایی است و جای حواشی و ارائه نظر شخصی در عنوان ، محتوا ، تصاویر و...نیست .

بهتر است قبل از ارسال یک مطلب یک بار حداقل آن را مطالعه کنید.

بالا