• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار :: گوشي ها، سرويس ها و شبكه

GFX

Registered User
تاریخ عضویت
28 آپریل 2008
نوشته‌ها
3,705
لایک‌ها
747
محل سکونت
TH
غول تلفن همراه نوكيا اقدام با عرضه C1-00 در هند كه از دو سيم‌كارت پشتيباني مي‌كند، به بازار سازندگان اين نوع گوشي‌ها پيوست.
بازار گوشي دو سيم‌كارته در هند كه اغلب كاربران به منظورهاي مختلف كاري و شخصي دو شماره تلفن حمل مي‌كنند به كسب و كار پرسودي تبديل شده است.

سازندگان ديگر نيز با عرضه تلفن‌هايي كه به‌صورت همزمان مي‌توانند دو شماره داشته باشند، شروع به وفق يافتن با اين بازار كرده‌اند. نوكيا نيز كه به دنبال بهره‌برداري از اين بازار در حال رشد است، به اين جمع پيوسته است.

گوشي نوكيا داراي نمايشگر TFT، راديو اف ام و قابليت ارسال پيامك است و عمر باتري آن تا شش هفته دوام دارد؛ اين دستگاه داراي دكمه‌اي است كه به كاربران امكان مي‌دهد از سيم‌كارتي به سيم‌كارت ديگر سوئيچ كند و تنها يك سيم‌كارت مي‌تواند در يك زمان فعال شود.

اين گوشي و مدل C2-00 نوكيا كه آن نيز از دو سيم‌كارت پشتيباني مي‌كند با سيستم عامل S40 نوكيا كار مي‌كنند. اگرچه نوكيا برتري‌اش را در برابر رقباي قدرتمندي مانند آيفون اپل و آندرويد گوگل در آمريكاي شمالي از دست داده اما به دليل حضور قدرتمند در مناطقي مانند هند و ساير بازارهاي در حال توسعه در سطح جهاني فروشنده تلفن همراه شماره يك است.
 

GFX

Registered User
تاریخ عضویت
28 آپریل 2008
نوشته‌ها
3,705
لایک‌ها
747
محل سکونت
TH
فن‌آوری سوايپ در گوشي‌های نوكيا

نوكيا در حال طراحي نسخه‌اي از ابزار تايپ سوايپ براي سيستم عامل تلفن همراه سيمبيان است.

طبق اعلام نوكيا، اين شركت به كاربران امكان خواهد داد نسخه آزمايشي از اين نرم‌افزار را براي گوشي‌هاي نوكيا دانلود و امتحان كنند.
سوايپ كه به‌عنوان يكي از سريع‌ترين روش‌هاي وارد كردن متن در گوشي‌هاي تلفن توصيف شده به كاربران امكان مي‌دهد با كشيدن يك انگشت يا قلم برروي حروف مختلف در يك كي‌بورد صفحه لمسي، تايپ كنند. اين نرم‌افزار سپس از ميان حروف انتخاب شده كلمات احتمالي را حدس زده و نياز براي وارد كردن تك تك حروف را برطرف مي‌كند.
افزوده شدن سوايپ يكي از ويژگي‌هاي كليدي رايانه لوحي Galaxy S سامسونگ توصيف شده است؛ بنا بر اعلام نوكيا، نسخه آزمايشي اين نرم‌افزار از نسخه پنجم سري S60 سيمبيان گوشي‌هاي صفحه لمسي پشتيباني خواهد كرد.
مدل‌هاي مورد پشتيباني، گوشي‌هاي 5800، 5230، ان 97، C6 و X6 هستند و زبان‌هاي مورد پشتيباني سوايپ انگليسي، اسپانيايي، فرانسوي كانادايي و پرتقالي برزيلي خواهند بود.
بر اساس اين گزارش نرم‌افزار سوايپ مي‌تواند از طريق يك اتصال رايانه يا كارت اس دي در گوشي نصب شود.
 

GFX

Registered User
تاریخ عضویت
28 آپریل 2008
نوشته‌ها
3,705
لایک‌ها
747
محل سکونت
TH
تقاضا برای هدست بلوتوث "کلیپر" جبرا افزایش یافت

هدست بلوتوث "کلیپر" که در لیست جدیدهای محصولات جبرا قرار دارد توانسته به دلیل برخورداری از ظاهری شیک مشتریان زیادی را به خود جلب کند.
این هدست بلوتوث با گارانتی رسمی و با قیمت 59 هزار تومان در سطح بازار تلفن همراه عرضه می شود.
در همین حال یکی دیگر از فروشندگان وزن سبک این هدست را از دلایل پرفروشی آن عنوان کرد و گفت:
این مدل هدست بلوتوث جبرا 20 گرم وزن دارد و از بلوتوث 1/2 به همراه‌EDR ،‌E2DP ، AVRCP و هندزفری برخوردار است .
هدست بلوتوث "CLIPPER " تا فاصله 10 متری از گوشی امکان برقراری تماس را دارد و در هنگام مکالمه مداوم شش ساعت و در حالت آماده (استندبای) نیزهشت ساعت شارژ نگه می‌دارد.
 

GFX

Registered User
تاریخ عضویت
28 آپریل 2008
نوشته‌ها
3,705
لایک‌ها
747
محل سکونت
TH
شارپ از اولین گوشی سه بعدی دنیا رونمایی کرد
شرکت شارپ از نمونه اولیه و مفهومی گوشی جدید خود که از نمایشگر سه بعدی برخوردار است رونمایی کرد.

به گزارش تکرادار، گوشی جدید شارپ با پشتیبانی از فناوری سه بعدی بدون نیاز به عینک ویژه راهی بازار می شود.
این گوشی از دو دوربین برای نمایش تصاویر به شکل سه بعدی کمک می گیرد.
این گوشی دارای صفحه نمایش 3.7 اینچی لمسی با وضوح تصویر 800×480 پیکسل در حالت دو بعدی است و هنگام استفاده به عنوان یک نمایشگر سه بعدی، وضوح تصویر آن به 400×480 پیکسل کاهش می یابد.
شارپ از این گوشی در نمایشگاه IFA 2010 برلین رونمایی و اعلام کرده تا آخر سال جاری میلادی راهی بازار می شود اما درباره قیمت آن اطلاعی نداده است.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
گزارش خبری مهر / نبود رجیستر رمز قاچاقچیان موبایل در ایران/ ترکیه رمز قاچاقچیان را شکست کارشناسان رجیستریشن تلفن همراه را عاملی موثر در قاچاق موبایل و نابسامانی بازار می دانند و معتقدند با وجود آگاهی نسبت به تبعات این مسئله متاسفانه هنوز رجیستریشن در کشور اجرایی نشده که این امر عاملی مهم در افزایش نابسامانی بازار موبایل و متضرر شدن مردم است. به گزارش خبرنگار مهر، امروزه موبایل چه خوب یا چه بد به یکی از مهمترین اعضای خانواده ایرانی تبدیل شده به نوعی که جدایی از آن تقریبا غیرممکن به نظر می رسد.
بر اساس آخرین آمارهای موجود هم‌اکنون در ایران بیش از 53‌ میلیون نفر از موبایل استفاده می کنند و با وجودی که گفته شده به طور متوسط سالانه 18 تا 20‌ میلیون گوشی توسط این مشترکان تعویض می شود تداوم این روند می‌تواند بازار تلفن همراه را به یکی از پرمصرف‌ترین بازارهای کشور تبدیل کند. به همین دلیل نباید این بازار پرمصرف را که ارزش آن حدود دو هزار میلیارد تومان تخمین زده شده به حال خود رها کرد تا قاچاقچیان به راحتی از آن سوء استفاده کرده و آن را در اختیار بگیرند.
انس و علاقه به موبایل زمینه ساز فعالیت واسطه گری

رئیس شورای اصناف کشور تقاضا برای خرید و به عبارت دیگر جذابیت گوشیهای موبایل را از عمده ترین دلایل افزایش قاچاق گوشی عنوان کرد و گفت: یکی از اساسی ترین مشکلات بازار موبایل ورود گوشیهای قاچاق به کشور است.

قاسم نوده فراهانی با بیان اینکه این موضوع زمینه ساز فعالیت واسطه گری در بازار شده تا بحث خدمات پس از فروش و نیز پاسخگویی برای کالای بی کیفیت و عیب و نقصهای دیگر وجود نداشته باشد گفت: فعالیت دستفروشان، فروش زیر پله ای، قاچاق از مبادی غیرقانونی و ورود گوشیهای بی کیفیت از مشکلات امروز بازار گوشی تلفن همراه هستند.

وی تصریح کرد: برای بهبود از وضعیت موجود تلاشهای بسیاری از جمله ساماندهی واحدهای بدون پروانه، الزام به صدور فاکتور فروش کالا و ارائه خدمات پس از فروش صورت گرفته ولی از آنجایی که قاچاق این کالا به کشور در سطح بالا صورت می گیرد عملا تمامی فعالیتهای انجام شده را تحت تاثیر قرار داده است.

نوده فراهانی عمده ترین دلیل افزایش قاچاق گوشی تلفن همراه را جذابیت و یا به عبارت دیگر تقاضا برای خرید عنوان کرد و گفت: درصد بسیاری از مردم در سال حداقل یکبار گوشی خود را عوض می کنند. حجم کم و سود بالای این کالا برای قاچاقچیان از دیگر علل افزایش قاچاق گوشی است که افراد را تشویق به این کار می کند.

رئیس شورای اصناف کشور با تاکید براینکه نباید تعرفه بالای واردات را نادیده گرفت چرا که تاثیر مهمی در قاچاق گوشی تلفن همراه دارد ادامه داد: شبکه فعلی توزیع کالا در کشور سنتی است و برای رسیدن به شبکه توزیع مدرن که کاهش قیمت ها و حذف واسطه ها را در پی داشته باشد باید ساختار و اسکلت سنتی را عوض کرد که شورای اصناف کشور در حال پیگیری این موضوع است.

نوده فراهانی نظارتهای واحدهای دارای پروانه کسب اتحادیه را خوب ارزیابی کرد و گفت: در بحث واحدهای دارای پروانه کسب اتحادیه نظارت دقیقی انجام می شود که آمارهای پلمپ واحدهای متخلف این موضوع را به اثبات می رساند ولی متاسفانه قاچاق فراوان این محصولات مشکلات بسیاری در زمینه نظارت و بازرسی ایجاد می کند.

رجیستر نشدن گوشی عامل مهمی در افزایش قاچاق

کارشناسان " قاچاق و رجیستریشن تلفن همراه" را دو عامل موثر در نابسامانی بازار می دانند و معتقدند که با وجود آگاهی نسبت به تبعات این مسئله متاسفانه هنوز رجیستریشن در کشور ما اجرایی نشده که این امر عاملی مهم در افزایش نابسامانی بازار موبایل و متضرر شدن مصرف کننده است.

با انجام رجیستریشن، کد و شماره‌های تلفن همراهی که بطور قانونی وارد کشور می‌شود ثبت شده و در نتیجه کالاهایی که از مسیر غیرقانونی وارد کشور می‌شود به علت عدم ثبت این شماره در شبکه اپراتورهای موبایل غیرفعال شده و کاربردی نخواهد داشت.

این در حالی است که طبق گفته مدیرکل صنایع برق، الکترونیک و فناوری اطلاعات وزارت صنایع اپراتورهای تلفن همراه در کشور زیربار این مسئله نمی‌روند و دلیل آن را خصوصی بودن خود بیان می‌کنند.

محمود لیائی گفته است که ما تلاش خود را کرده‌ایم که اپراتورها طرح رجیستریشن را فعال کنند اما قبول نمی‌کنند و در این رابطه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات باید پاسخگو باشد.

به باور کارشناسان اجرای رجیستریشن در کشوری مانند ترکیه سبب استفاده مصرف‌ کنندگان از کالای رسمی و استفاده نکردن از کالای قاچاق شده و با وجود آنکه ترکیه تعرفه 42 درصدی بر روی واردات گوشی اعمال می‌کند اما تمام تلفن‌های همراهی که در این کشور استفاده می‌شود رسمی است.

در این کشور اجرای سیستم رجیستریشن سبب شده تا تلفن همراه قاچاق کمتر از یک هفته از فعالیت قطع شده و در نتیجه کاربردی نداشته باشد.

تلاش مشترک دو وزارتخانه برای ساماندهی بازار موبایل

مدیرکل صنایع برق، الکترونیک و فناوری اطلاعات وزارت صنایع چندی پیش به برگزاری کارگروه مشترک وزارت صنایع و معادن با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اشاره کرد و گفت: یکی از مسائل مطرح شده در این کارگروه پیگری مسئله رجیستریشن تلفن همراه و تولید این محصول در کشور بود.

لیائی اضافه کرد: واحدهای تولیدکننده تلفن همراه در کشور حتی پیشنهاد کرده‌اند که با قیمت پایین‌تر از قیمت ارائه شده بحث رجیستریشن را در سیستم‌های مخابراتی کشور اجرایی کنند اما این عزم در وزارت ارتباطات وجود ندارد که جلوی ورود و استفاده از تلفن‌های همراه قاچاق گرفته شود.

وی دلیل عدم توانایی وزارت ارتباطات در اجرای این سیستم را برخی قوانینی بیان کرد که سبب شده آنها نتوانند اقدامات لازم را انجام دهند.

لیائی با اشاره به واگذاری شرکت مخابرات به بخش خصوصی گفت: در زمان واگذاری مخابرات باید بحث رجیستریشن در شرایط آن اضافه می‌شد. با توجه به این مشکلات حتی به وزارت ارتباطات پیشنهاد شده در پروانه اپراتور سوم این مسئله گنجانده شود که آنها متعهد به اجرایی کردن رجیستریشن باشند.

مقابله با کالای قاچاق با فرهنگ ‌سازی

به گزارش مهر، به نظر می رسد در شرایط فعلی مهمترین راهکار برای مقابله با پدیده قاچاق فرهنگ ‌سازی در جامعه در عدم استفاده از گوشی های قاچاق باشد.

در حالی شاهد توجه مصرف‌کنندگان به خرید گوشی های قاچاق موبایل در کشور که شاید تنها 50 هزار تومان ارزانتر از گوشی اصلی باشند هستیم که این کالاها خدمات پس از فروش ندارند و در عمل در این زمینه هیچ تعهدی برای تولیدکنندگان و فروشندگان خود ایجاد نمی‌کند.

به هر ترتیب در بحث تلفن همراه 6 دستگاه شامل وزارتخانه‌های ارتباطات،‌ بازرگانی، صنعت و اقتصاد در کنار ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و مجلس شورای اسلامی باید با هم هماهنگ باشند و در همه این دستگاهها باید عزم جدی برای ساماندهی وضعیت فعلی بازار موبایل دیده شود.

در این میان به نظر می رسد وجود اتحادیه مستقل تلفن همراه که بتواند پاسخگوی نیازهای مختلف مصرف کنندگان در این بخش باشد نیز بتواند از برخی مشکلات بکاهد.
 

GFX

Registered User
تاریخ عضویت
28 آپریل 2008
نوشته‌ها
3,705
لایک‌ها
747
محل سکونت
TH
شرکت ال‌جی از یک گوشی هوشمند جدید با پردازنده دو هسته ای و مبتنی بر سیستم عامل ویندوز موبایل هفت رونمایی کرد.

به گزارش تردینگمارکت، ال‌جی سومین تولیدکننده بزرگ تلفن همراه در دنیا است که به منظور عرضه گوشی‌های هوشمند پرسرعت تر Optimus 7را به پردازنده دو هسته‌ای مبتنی بر تراشه گرافیکی NVIDIA تجهیز کرده است.
این گوشی با تجهیز به پردازنده دو هسته‌ای NVIDIA Tegra 2 دو برابر سریع تر از گوشی‌هایی است که از پردازنده یک گیگاهرتزی برخوردارند.
به گفته ال‌جی پردازنده Tegra 2 تجربه بازی با سرعت پنج برابر بیشتر از گوشی‌های با پردازنده یک هسته ای را فراهم می کند.
این در حالی است که نوکیا و سامسونگ از پردازنده یک گیگاهرتزی Snapdragon کوالکام در ساخت گوشی های هوشمندشان استفاده می کنند.
شرکت ال‌جی برنامه ریزی کرده که هشت مدل گوشی دیگر با تجهیز به تراشه Tegra 2 تا پیش از پایان سال جاری میلادی راهی بازار کند.
 

GFX

Registered User
تاریخ عضویت
28 آپریل 2008
نوشته‌ها
3,705
لایک‌ها
747
محل سکونت
TH
یک شرکت ایرلندی قابی برای آی‌فون 4 تولید کرده که دارای صفحه کلید کامل QWERTY است.

به گزارش گیزمو، این قاب که با نام Mini Key برای گوشی آی‌فون 4 طراحی شده با اتصال به گوشی می توان از صفحه کلید آن برای تایپ پیام، ایمیل و مرورگری وب بهره برد.
قاب Mini Key برای افرادی در نظر گرفته شده که علاوه بر صفحه نمایش لمسی به صفحه کلید هم نیاز دارند.
این قاب دارای باتری است یعنی برای استفاده از صفحه کلید باید باتری آن شارژ شود بنابراین می توان با اتصال به برق این قاب را شارژ کرد.
قاب Mini Key با قیمت69 دلار تا پیش از کریسمس در اختیار کاربران قرار می گیرد.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
تلفن هاي هوشمندي كه با سيستم عامل آندرويد كار مي كنند در برابر دستگاههاي iOS اپل، به افزايش سهم در استفاده از وب موبايل ادامه مي دهند.

به گزارش سرويس ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بر اساس جديدترين آمار Quantcast، سهم گوشي هاي آندرويدي از فضاي وب موبايل 23 درصد بود در حاليكه دستگاههايي كه با سيستم عامل iOS اپل كار مي كنند، با 56 درصد، سهم برتر مصرف وب موبايل در آمريكا را در اختيار دارند.

دستگاههاي ديگري كه توسط Quantcast رديابي شدند، با 11 درصد در مكان سوم قرار گرفتند در حاليكه دستگاههاي بلك بري با 10 درصد چهارم شدند.

سهم دستگاههاي ديگر از وبگردي موبايل چندان تغييري نداشت در حاليكه دستگاههاي iOS اندكي از سهم خود را در برابر رشد آندرويد واگذار كردند.

آندرويد شاهد بيشترين رشد در اين فضا از نوامبر 2009 بوده است. به لطف عرضه شمار انبوه دستگاههايي كه با نرم افزار آندرويد كار مي كنند به بازار و فروش بالا و فعال شدن آنها، اين گوشي ها به رقيب جدي تلفن هاي هوشمند محبوب مانند آيفون و بلك بري تبديل شده‌اند.

انتهاي پيام
wh120-5.jpg
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد


دنياي موبايل و كامپيوتر؛
مترجم اندرويدي هم از راه رسيد
خبرگزاري فارس: گوگل از افزوده شدن يك برنامه ترجمه به سيستم عامل آندرويد خبر داده كه به دو فردي كه نمي توانند به يك زبان تكلم كنند امكان مي دهد با استفاده از گوشي هاي آندرويد با يكديگر صحبت كنند.

A0762257.jpg



به گزارش فارس به نقل از زد دي نت،‌ نسخه اي آزمايشي از اين سرويس در نمايشگاه IFA 2010 در شهر برلين به نمايش درآمده است.
نحوه كار بدين صورت است كه محتواي اظهارنظر دو طرف بر روي نمايشگر گوشي ثبت شده و توسط نرم افزار ترجمه مي شود تا طرف ديگر با درك آن بتواند مكالمه را ادامه دهد.
براي افزايش دقت اين نرم افزار كلمات و اصطلاحات بايد با دقت و رواني ادا شوند.
اين تجربه آزمايشي در مجموع موفق بوده و دقت ترجمه ها در سطحي بوده كه براي طرف مقابل قابل درك بوده و تداوم مكالمه را امكان پذير كرده است. اين اولين بار است كه ترجمه زنده مكالمات تلفن همراه از طريق يك نرم افزار ممكن مي شود.
هنوز مشخص نيست اين سرويس در چه زماني در دسترس عموم قرار مي گيرد، گوگل اعلام كرده كه قصد دارد برنامه جستجوي صداي اندرويد را به منظور تشخيص دقيق تر كلمات و جملات ادا شده از سوي كاربران تقويت كند.
انتهاي پيام/ح
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
سامسونگ ارائه کرد
Orion پردازنده‌ای که جهان منتظرش بود
223980509_orig.jpg

سامسونگ روز گذشته پردارنده دو هسته‌ای و 1 گیگاهرتزی ARM Cortex-A9 خود را با نام Orion به جهان معرفی کرد.

به گزارش شبکه ایران به نقل از جی اس ام، یک تلفن هوشمند بدون پردازشگر قدرتمند کار چندانی انجام نمی دهد. برای همین معرفی پردازشگر Orion سامسونگ خبر خوبی برای بازار تلفن های هوشمند محسوب می شود. یک پردازشگر دو هسته ای با سرعت 1 گیگاهرتز و 1 مگابایت کش که به گفته این شرکت در پردازش گرافیک سه بعدی نسبت به پردازشگرهای قبلی این شرکت 5 برابر بهتر عمل می کند. ‏
‏ اوریون چیپ جی پی اس داخلی دارد و می تواند اینکود ویدیو ها را به صورت 1080p انجام دهد و آنها را با سرعت 30 فریم درثانیه اجرا کند. در کنار آن پشتیبانی از سه کنترلر نمایشگر مجزا و HDMI 1‪.‬3a در آن تعبیه شده است. ‏
‏ به این معنی که با قدرت پردازشگر جدید، تلفن هوشمند شما می تواند دو نمایشگر مجزا داشته باشد در عین حال همزمان به یه یک نمایشگر خارجی مانند تلویزیون هم متصل شود. ‏
‏ سامسونگ یکی از تولیدکنندگان مهم پردازشگر برای تلفن های هوشمند محسوب می شود. پردازشگرهای این شرکت بر روی بسیاری از تلفن های همراه شرکت های مختلف استفاده می شود. با معرفی پردازشگر جدید که نام کامل آن Cortex‪-‬A9 است می توانیم منتظر استفاده وسیع آن در مدل های سال آینده شرکت های مختلف باشیم. ‏
‏ این شرکت اعلام کرده اوریون در نیمه نخست سال ۲۰۱۱ میلادی به تولید انبوه می رسد و در اختیار شرکت های تولید کننده تلفن همراه قرار خواهد گرفت.
پایان مطلب/
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
انتقاد رييس رگولاتوري از برخي اظهارنظرها؛
كرم‌پور در گفت‌وگو با ايسنا:
سقف مشتركان اپراتورها فقط از سوي سازمان تنظيم مقررات تعيين مي‌شود

به دنبال انتشار برخي اظهارنظرها درباره اينكه با توجه به رقابتي شدن بازار اپراتورهاي تلفن محدوديتي در تعيين سقف تعداد مشتركان ندارند، رييس سازمان تنظيم و مقررات و ارتباطات راديويي با تاكيد بر اينكه رگولاتوري نماينده وزير ارتباطات است و تنظيم بازار يا موضوعات مرتبط مثل تعيين سقف اپراتورهاي تلفن همراه از شئونات اين سازمان محسوب مي‌شود گفت: ما وقتي به نتيجه‌اي برسيم، براساس سياست‌هاي كميسيون تنظيم مقررات و وزير ارتباطات عمل مي‌كنيم.
محمد كرم‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: جايگاه هر كسي نيست كه درباره امور حاكميتي صحبت كرده و دخالت كند؛ اين كه اپراتورها سقف دارند يا خير، صرفا توسط رگولاتوري تعيين مي‌شود و مرجع تصويب كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات است و اگر كسي در اين رابطه صحبتي كرده باشد، غيرمستند بوده و رگولاتوري به اظهارنظرهاي غيرمرتبط با جايگاه پاسخگو نيست و اين اپراتورها هستند كه بايد به رگولاتوري پاسخگو باشند.
وي با تاكيد بر اين كه بخش خصوصي بايد صرفا در حوزه خود صحبت كرده و اصحاب حاكميتي نيز سياستگذاري كنند، ابراز كرد: بخش خصوصي بايد حد و اندازه خود را در ابراز عقيده درباره مسايل مرتبط با حوزه حفظ كرده و در نظر بگيرند و ‌هر كسي بايد جايگاه خود را شناخته و در همان اندازه صحبت كند.
رييس سازمان تنظيم مقررات هم‌چنين توصيه كرد كه اپراتورها از اظهارنظرهاي بي‌جا خودداري كرده و جايگاه خود را بشناسند.
انتهاي پيام
 
Last edited:

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد


كاهش قيمت سيم كارت در بازار ادامه دارد
خبرگزاري فارس: خبر فروش سيم‌كارتهاي 288 هزار توماني همراه اول با نرخ جديد 150 هزارتومان كاهش بيشتر نرخ سيم كارت ها را در بازار به همراه داشت.

A0183158.jpg



به گزارش خبرنگار فناوري اطلاعات خبرگزاري فارس، پيش بيني فروشندگان بازار سيم‌كارت كه معتقد بودند شوك ناگهاني مي تواند ركود اين بازار را رفع كند، درست از آب درنيامد و با وجودي كه قيمت سيم‌كارتهاي 288 هزار توماني همراه اول به 150 هزار تومان كاهش يافت تمامي سيم‌كارتهاي موجود دربازار آزاد در هفته اي كه گذشت بدون نوسان يا با كاهش بيشتر قيمت نسبت به هفته هاي گذشته عرضه شد.
فروشندگان عدم استقبال از سيمكارتهاي دائمي را اشباع بازار از سيمكارتهاي اعتباري كه تا حدودي مقرون به صرفه تر از سيمكارتهاي دائمي از نظر قيمت است مي دانند.
در هفته گذشته سيمكارت كاركرده كد "1 " با ميانگين قيمت 650 هزار تومان در بازار آزاد خريد و فروش شد.
سيمكارت هاي صفر همراه اول نيز با كد هاي "2 " ، "3 " و "4 " به ترتيب به بهاي تقريبي 650، 580 و 410 هزار تومان در بازار تلفن همراه فروخته شدند كه قيمت خريد آنها حدود 30 تا 40 هزار تومان ارزانتر اعلام شده است.
همچنين سيمكارت هاي صفر كدهاي "5 "، "6 "، "7 " و "8 " به ترتيب با حدود قيمت 390، 370 ، 350 و 310 هزار تومان فروخته شد.
اما قيمت فروش سيمكارت هاي كاركرده كدهاي "2 "، "3 "، "4 "، "5 "، "6، "7 " و "8 " به ترتيب 390، 330، 270، 250، 240 ، 230 و 220 هزار تومان اعلام شد كه قيمت خريد آنها نيز به مراتب پايين تر است.
هفته اي كه گذشت تغييري در بهاي سيمكارت هاي اعتباري در بازار آزاد ايجاد نشد و همچنان همراه اول، تاليا و ايرانسل به ترتيب به بهاي متوسط 20 ، 7 و پنج هزار تومان در بازار آزاد عرضه مي شود.
انتهاي پيام/ح
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد


طراحي مرورگر جديد و پرسرعت براي تلفن هاي همراه
خبرگزاري فارس: نوكيا به تازگي نسخه جديدي از مرورگر Ovi خود را براي گوشي هاي سري 40 خود طراحي و عرضه كرده و مدعي است اين مرورگرها سرعت دسترسي به اينترنت را افزايش مي دهند.




به گزارش فارس به نقل از وي تري،‌ نوكيا همچنين مي گويد كه اين مرورگر به گونه اي طراحي شده كه مشاهده سايت هاي اينترنتي بر روي نمايشگر كوچك گوشي ساده تر شود.
اين مرورگر با هدف عرضه در بازار كشورهاي در حال توسعه طراحي شده و قرار است بر روي گوشي هايي نصب شود كه قيمت زياد گراني ندارند.
مقامات اين شركت مي گويند فناوري جديدي براي فشرده سازي اطلاعات وب سايت ها از طريق اين مرورگر در نظر گرفته شده تا هزينه زيادي به كاربران سرويس هاي اينترنت همراه تحميل نشود.
علاقمندان به بارگذاري اين مرورگر مي توانند از طريق گوشي خود به نشاني browser.ovi.com مراجعه كنند. از جمله گوشي هايي كه از اين مرورگر پشتيباني مي كنند مي توان به 2700 Classic، 2730 Classic، 3120 Classic، 3600 Slide، 5130 XpressMusic ، 5220 Xpressmusicاشاره كرد.
انتهاي پيام/ص
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
هفته جاري انجام مي شود/
برگزاري نخستين كنفرانس بين المللي دستاوردهاي صوت وتصوير و تلفن همراه
تهران- نخستين كنفرانس بين المللي دستاوردهاي نوين در سيستم هاي صوت و تصوير و تلفن همراه از 25 شهريور ماه جاري به مدت دو روز در محل تالار بزرگ وزارت كشور برگزار مي شود.
به گزارش خبرنگار اقتصادي ايرنا،'ابراهيم درستي' دبير اجرايي كنفرانس و رئيس اتحاديه كشوري صوتي،تصويري و تلفن همراه و لوازم جانبي روزدوشنبه در نشست مطبوعاتي كه در محل سازمان بازرگاني داخلي برگزار شد افزود: اين كنفرانس براي نخستين بار به بررسي چالش هاي حوزه صوت و تصوير و تلفن همراه مي پردازد.
وي اظهار داشت: كنفرانس ياد شده به همت اتحاديه شوراي اصناف كشور با حضور بيش از سه هزار نفر از مديران ارشد و اجرايي اتحاديه ها برگزار مي شود.
وي اهداف مهم كنفرانس را باز تعريف نقش اتحاديه در حمايت بيشتر و بهتر از واحدهاي توزيعي، توليدي و خدماتي در بخش هاي مختلف سيستم هاي صوت و تصوير و تلفن همراه عنوان كرد.
درستي ديگر اهداف اين كنفرانس را شناسايي و بررسي چالش ها و فرصت هاي كليدي اين صنعت و راهكارهاي مناسب براي برون رفت از آن كه شامل قاچاق كالا، تعرفه گذاري، واردات كالا و فرهنگ سازي آموزشي و نيز فراهم سازي زمينه تعامل مستمر و معنا دار اتحاديه و اعضاي صنف با يكديگر است، عنوان كرد.
دبير اجرايي كنفرانس يادآور شد: مسئولان وزارت بازرگاني،گمرك ،شوراي اصناف و تمام فعالان اين حوزه و نيز نمايندگان بخش هاي اقتصادي مجلس و برخي از اساتيد دانشگاه اين حوزه در اين كنفرانس حضور دارند.
به گفته درستي ، هم اكنون مهمترين معضل در بخش تلفن هاي همراه موضوع قاچاق اين كالا است كه حدود 85درصد اين كالا از طريق غير قانوني و قاچاق به كشور وارد مي شود.
وي تاكيد كرد: وقتي كالايي به شكل قاچاق وارد كشور مي شود به طور يقين خدمات پشتيباني و پس از فروش آن به درستي تامين نخواهد شد و لذا مشكلات زيادي را براي مصرف كنندگان گوشي هاي همراه ايجاد مي كند.
وي افزود: با كارهاي كارشناسي كه در خصوص واردات گوشي هاي همراه انجام شده است ، ميزان تعرفه گوشي هاي همراه بايد تك رقمي شود. متاسفانه تعرفه گوشي هاي همراه در سال 1385 از چهاردرصد به 60درصد افزايش يافت ، اما هم اكنون اين ميزان به 25 درصد كاهش يافته است.
درستي بابيان اينكه از اين ميزان تعرفه فقط قاچاقي ها سود مي برند، افزود: در صورتي كه گوشي همراه در كشور توليد نمي شود بايد بتوانيم واردات آن را مديريت كنيم.
وي نرخ عادلانه تعرفه واردات تلفن همراه را چهار الي پنج درصد عنوان و بر جلوگيري از واردات گوشي هاي غير استاندارد تاكيد كرد.
رئيس اتحاديه كشوري صوتي،تصويري و تلفن همراه و لوازم جانبي گفت: اميدوارم به سويي گام برداريم تا علاوه بر توليد و تامين مصرف داخلي بتوانيم تلفن همراه به ديگر كشورها صادر كنيم.
به گفته درستي،تعرفه بالا، مرزهاي وسيع كشور، نداشتن توليد داخلي ، سود سرشار براي وارد كنندگان گوشي همراه و مصرف بالا در كشور زمينه ساز قاچاق گوشي همراه به كشور است.
وي در خصوص گردش مالي واردات تلفن همراه گفت: با توجه به اينكه 85درصد گوشي هاي همراه در كشور به شكل قاچاق وارد مي شود، نمي توان آمار دقيقي در خصوص گردش مالي اين كالا عنوان كرد.
وي گفت: درحاشيه برگزاري كنفرانس دستاوردهاي نوين در سيستم هاي صوت و تصوير و تلفن همراه ،نمايشگاهي از محصولات صوت و تصوير و گوشي تلفن همراه برگزار خواهد شد كه از ساعت 14 لغايت 18.30 بازديد براي عموم آزاد است.
يادآوري مي شود، علاقمندان براي كسب اطلاعات بيشتر مي توانند به سايت اينترنتي www.vamex.ir و يا با شماره تلفن 66756539 تماس بگيرند.
اقتصام ** 9123 **1561
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
گزارش علمی تصویری / موبایل نسل چهارم برای مدودوف/ رونمایی موبایل نسل چهارم روسی با دو نمایشگر اولین نمونه آزمایشی تلفن همراه نسل چهارم با دو صفحه نمایشگر ساخت روسیه با حضور دیمیتری مدودوف رئیس جمهور این کشور رونمایی شد. به گزارش خبرگزاری مهر، رئیس جمهور روسیه ژوئن گذشته در سفر خود به آمریکا از سیلیکون ولی کالیفرنیا و به ویژه شرکت اپل بازدید کرد و در این بازدید، استیو جابز یک دستگاه آی- فن نسل چهارم را به مدودوف هدیه کرد.
وی همچنین در این سفر، متن سخنرانی خود را در دانشگاه استانفورد مستقیما از روی یک دستگاه "آی- پد" خواند.
وی در این سخنرانی گفت: "من می خواستم با چشمان خودم منشاء این موفقیت را ببینم. اکنون اینجا در سیلیکون ولی و استانفورد هستم و به همه شما حسودی می کنم که در این راه بسیار خوب قرار گرفته اید."
به نظر می رسد که حسادت چند ماه قبل مدودوف اکنون به ثمر رسیده است به طوری که وی همراه با "سرگی چمزوف" شماره یک فناوریهای روسیه از اولین نمونه آزمایشی تلفن همراه نسل چهارم ساخت این کشور رونمایی کرد.
این تلفن همراه ابداعی روسیه که می تواند در تایوان تولید شود برپایه سیستم عامل آندروئید است. علاوه بر نسل چهارم بودن این تلفن همراه، ویژگی منحصر بفرد آن در برخورداری از دو صفحه نمایشگر است.
تولید این تلفن همراه از می 2011 آغاز خواهد شد. تصاویر منتشر شده از این دستگاه بسیار محدود است باوجود این، اطلاعات ارائه شده در خصوص این تلفن همراه نسل چهارم نشان می دهد که نمایشگرهای این مدل دارای "جوهر الکترونیک" (e-ink) هستند. به این ترتیب خواندن از روی این تلفن همراه آسانتر شده و تاحد قابل توجهی نیز در شارژ باتری صرفه جویی می شود.
براساس گزارش وب نیوز، این تلفن همراه اسرارآمیز با دو صفحه نمایشگر زودتر از یکسال آینده وارد بازار نخواهد شد با وجود این به نظر می رسد که روسیه درحال برداشتن اولین گامهای خود برای ساخت یک سلیکون ولی است.
573321_orig.jpg
بازدید مدودوف از اپل (ژوئن گذشته)
استیو جابز به رئیس جمهور روسیه طرز کار آی- فن نسل چهارم را یاد می دهد
573318_orig.jpg
مدودوف نیز امتحان می کند
573320_orig.jpg
تنها تصویر موجود از تلفن اسرارآمیز نسل چهارم روسیه با دو صفحه نمایشگر
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
400_179.jpg
حجم بالای قاچاق تلفن همراه باعث نگرانی برای همه شده است موبنا - دبیر اجرایی کنفرانس صوتی تصویری با بیان اینکه تنها با مصرف انبوه نمی توان رونق بازار کسب و کار را ایجاد کرد ، افزود: حجم واردات غیرقانونی تلفن همراه، نگرانی های جدی و دغدغه اساسی برای مدیران، متولیان و مصرف کنندگان این حوزه است.


به گزارش خبرنگار سازمان خبری موبنا ابراهیم درستی رئیس اتحادیه صنف فروشندگان دستگاههای صوتی و تصویری و لوازم یدکی تهران، در اولین کنفرانس بین المللی دستاوردهای نوین که روز گذشته(25 شهریور) در تالار بزرگ وزارت کشور برگزار شد، با بیان اینکه امروزه همه آنچه که در گذشته از رادیو شنیده و از تلویزیون دیده و نیز همه لذتی که از شنیدن صفحه های گرامافون و نوارهای کاست برده می شد را می توان در وسیله ای متفاوت تر به نام تلفن همراه مورد استفاده قرار داد،اظهار داشت: تلفن همراه مجموعه رسانه ای است که تمام خدمات رادیو و تلویزیون، ضبط صوت ، کامپیوتر، دوربین عکاسی و فیلمبرداری را به طور همزمان به مصرف کننده ارائه می دهد.
وی گفت: اما متاسفانه حجم واردات غیرقانونی این وسیله، نگرانی های جدی و دغدغه های اساسی برای مدیران، متولیان و مصرف کنندگان این حوزه ایجاد کرده است .
درستی با اشاره به اینکه تنها با مصرف انبوه نمی توان رونق بازار کسب و کار ایجاد کرد، گفت: برگزاری چنین کنفرانس هایی مجال مناسبی برای اعلام هشدار اقتصادی است.
وی با بیان اینکه نوآوری مشخصه اصلی شرایط بازارفعلی است که مصادیق آن تنوع و تکامل محصولات است، افزود: در شرایط کنونی کیفیت مهمترین عامل تعیین کننده در موقعیت هر بنگاه تولیدی یا تجاری ، صنفی یا صنعتی است.
درستی با اشاره به اینکه مدیریت کیفیت و مدیریت کیفیت جامع که در ادبیات مدیریت و بازرگانی از آن به عنوان TQM یاد می شود ضرورت اجتناب ناپذیر دنیای امروز و نیازمند فراگیری آموزه های جدید و فراموشی آموزه های گذشته است، خاطر نشان کرد:امروزه مشتری مداری به عنوان اصل پذیرفته شده کسب و کار مبتنی بر کیفیت به حساب می آید.
وی تصریح کرد: با توجه به تغییر شخصیت و سلایق مشتریان شخصیت ما نیز تغییر کرده چرا که برعکس گذشته که فروشنده ویژگی های محصول را برای مشتری توضیح می داد، امروز مشتری با شرح ویژگی های محصول، کالای خاصی را طلب می کند.
وی در ادامه اظهار داشت: در عصر شفافیت که با زدن یک ENTER میلیون ها دلار پول از شرق عالم به غرب عالم می رود و دنیایی که کالاها دارای بارکد شده اند و همه چیز در ملاء عام تولید و ارائه و نفی می شود، قاچاق پدیده ای نامفهوم است.
بر اساس آمارهای غیررسمی بیش از 90 درصد نیاز بازار تلفن همراه کشور توسط قاچاقچیان تامین می شود.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
400_275.jpg
رئیس سازمان بازرگانی استان تهران در گفت و گو با موبنا
تشکیل اتحادیه مستقل تلفن همراه به طور جدی در حال پیگیری است موبنا- رئیس سازمان بازرگانی استان تهران از پی گیری تشکیل اتحادیه تلفن همراه در کشور خبر داد و گفت: طبق حکم وزیر بازرگانی تشکیل اتحادیه مستقل تلفن همراه به طور جدی در حال پیگیری است.


"عباس قبادی" در گفت‌وگو با خبرنگارسازمان خبری موبنا با اشاره به مخالفت رئیس مرکز اصناف و بازرگانان ایران و دبیرهیات عالی نظارت، برای تشکیل اتحادیه ای مستقل گفت: اظهارات ایشان نیز به عنوان کارشناس این حوزه، در کمیسیون نظارت وزارت بازرگانی مورد استفاده قرار می گیرد.
وی با اشاره به تشکیل یک گروه کارشناسی در این زمینه گفت: هم اکنون مسئولان و افراد مختلف می توانند نظر کارشناسانه خود را اعلام کنند تا در کمیسیون نظارت به آن رسیدگی شود.
به گزارش موبنا، چندی پیش نیز "مهدی غضنفری " وزیر بازرگانی اعلام کرده بود که در صورت انجام مطالعات کارشناسی و وجود تقاضا از سوی فعالان این حوزه، امکان راه اندازی اتحادیه مستقل تلفن همراه وجود دارد.
در همین حال رئیس مرکز اصناف و بازرگانان ایران و دبیرهیات عالی نظارت ضمن مخالفت با تشکیل اتحادیه مستقل تلفن همراه در کشور، گفت: نیازی نیست برای همه اصناف اتحادیه تشکیل شود.
"پیام حسن رادمرد" اعلام کرده بود که تا کنون مکاتبات زیادی در زمینه ایجاد اتحادیه مستقل تلفن همراه صورت گرفته، اما این در حالی است که ضرورتی برای تشکیل اتحادیه مستقل در این حوزه احساس نمی شود.
مخالفت و کارشکنی از سوی برخی مسئولان دولتی برای تشکیل یک اتحادیه مستقل برای نظارت و مدیریت بازار گوشی تلفن همراه در حالی صورت می گیرد که به اعتقاد دست اندرکاران این حوزه هم اکنون حدود 90 درصد این بازار در اختیار فعالان غیر قانونی است و 53 میلیون ایرانی بنوعی سرگردان هستند.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
ناكامي وايمكس در تسخير نسل جديد تلفن همراه
خبرگزاري فارس: استاندارد وايمكس در برابر نسل جديد استاندارد تلفن همراه موسوم به LTE موفق نبوده و نتوانسته گوشي هاي همراه را تسخير كند.

A0754431.jpg



به گزارش فارس به نقل از بتانيوز، پيش از اين تصور مي شد كه فناوري بي سيم وايمكس مي تواند در دنياي تلفن همراه مورد استقبال و توجه قرار گيرد ‌اما اپراتورها و فعالان اين صنعت بيشتر تمايل دارند از فناوري LTE‌ بهره بگيرند.
كارشناسان مي گويند اگر چه وايمكس يك فناوري جالب است ‌اما هرگز يك راه حل كامل براي زيرساخت هاي مربوط به شبكه هاي مدرن نبوده است و شركت هاي مخابراتي از هم اكنون LTE را به عنوان استاندارد جديد شبكه هاي تلفن همراه انتخاب كرده اند.
يكي از مشكلات مهمي كه بر استفاده از استاندارد جديد شبكه هاي تلفن همراه وجود دارد، باندهاي فركانسي گوناگوني است كه براي استفاده در كشورهاي گوناگون به تصويب رسيده است. اين مساله ساخت گوشي هاي نسل جديد كه فروش و استفاده از آنها در تمام كشورها ساده باشد را دشوار مي كند. در حالي كه يك گوشي نسل سوم تنها بايد از چهار باند فركانسي پشتيباني كند اين رقم در مورد يك گوشي LTE‌ به 11 باند مي رسد.
پيش بيني ها حاكيست كه سرعت تبادل ديتا از طريق اين شبكه ها تا سال 2014 به بيش از يك گيگابيت در ثانيه مي رسد.
انتهاي پيام/ح
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
گزارش ویژه مهر / هزینه دقیق استفاده از موبایل را بدانید/ جزئیات تعرفه اپراتورهای موبایل بسیاری از 53 میلیون مشترکی که در کشور از سیمکارتهای همراه اول، ایرانسل و تالیا استفاده می کنند اطلاعات کاملی نسبت به تعرفه مکالمه و حتی تعرفه پیام کوتاه سیمکارت خود ندارند. خبرگزاری مهر در گزارشی جزئیات کامل تعرفه های اپراتورهای موبایل را منتشر می کند. مکالمه با سیمکارت دائمی همراه اول چقدر هزینه دارد ؟
به گزارش خبرنگار مهر، هم اکنون هزینه ثبت نام سیمکارت های دایمی اپراتور اول 288 هزار تومان و هزینه ثبت نام سیمکارت های اعتباری این اپراتور 22 هزار و 600 تومان است. طبق اعلام رسمی شرکت ارتباطات سیار هزینه ثبت نام سیمکارت های دایمی طرح جدید (کد 0910) همراه اول نیز 123هزار و 600 تومان اعلام شده که این سیمکارت ها از لحاظ تعرفه مکالمات و پیام کوتاه تفاوتی با سیمکارت های دائمی این اپراتور ندارد و تنها تفاوت آنها در میزان ودیعه ای است که نزد مخابرات می ماند.
نرخ یک دقیقه مکالمه شهری سیمکارت های دائمی همراه اول به تلفن همراه و ثابت و بالعکس از ساعت 8 صبح تا 21 بعدازظهر 10 پالس (یک دقیقه) معادل 5/447 ریال خواهد بود.

از ساعت 21 تا 8 صبح نرخ یک دقیقه مکالمات شهری با سیمکارت های دائمی همراه اول معادل تعداد 8 پالس و 358 ریال است که این تعرفه در روزهای جمعه و تعطیل رسمی نیز به همین صورت محاسبه می شود.

در همین حال نرخ یک دقیقه مکالمه بین شهری سیمکارت های دائمی همراه اول به همراه و همراه به ثابت و بالعکس از هر نقطه با سایر نقاط کشور از ساعت 8 صبح تا 21 بعدازظهر17پالس معادل 760 ریال و از ساعت 21 تا 8 صبح و روزهای جمعه و تعطیل رسمی 12 پالس معادل 536 ریال محسوب می شود. توجه به این نکته نیز ضروری است که تعرفه تماس با ایرانسل برای تلفن همراه دائمی 625 ریال خواهد بود.

بر همین اساس محل ثبت نامی مشترک به عنوان مبدأ مخابراتی مشترک منظور و اگر مشترک از مبدأ خارج شده و به شهر دیگری برود پس از هر بار تماس به ازای هر دقیقه مکالمه، مبلغی معادل دو پالس مکالمه تلفن همراه علاوه بر تعرفه های معمول برای وی به عنوان هزینه جابجایی محاسبه می شود.

همچنین قیمت ارسال پیام کوتاه تلفن همراه با فونت فارسی از سیمکارت های دائمی همراه اول 89 ریال و با فونت لاتین 222 ریال است و دریافت sms هزینه ای برای دریافت کننده در بر ندارد.

تعرفه تماس با کلیه کشورهای جهان در تلفن های دائمی و اعتباری در زمان پیک 2022 ریال و در زمان غیر پیک 1932 ریال است و برخی کشورها همانند ویتنام، کوبا، سورینام، گویان فرانسه، ریونیون، آنتیل فرانسه، والیس و کوتانا از این موضوع مستثنی بوده و تماس با آنها در زمان پیک 5243 ریال و در زمان غیر پیک 5154 ریال محاسبه می شود.

هزینه استفاده از سرویس gprs همراه اول در زمان اوج ترافیک یعنی از ساعت 8 الی 23 به ازاء هر کیلو بایت تبادل اطلاعات 8 ریال و در زمان غیر اوج ترافیک یعنی از ساعت 23 الی 8 روز بعد و همچنین روزهای تعطیل به ازاء هر کیلو بایت تبادل اطلاعات 2 ریال است. همچنین هزینه استفاده از هر بسته 50 کیلوبایتی سرویس mms معادل 50 تومان و ارسال هر بسته 100 کیلوبایتی معادل 100 تومان در نظر گرفته شده است که تا حجم های مذکور می توان متن، صدا و تصویر ارسال کرد.

تماس با سیمکارتهای اعتباری همراه اول چقدر هزینه دارد؟

به گزارش مهر، هزینه مکالمه با سیمکارتهای اعتباری همراه اول در زمان پیک ترافیک یعنی از ساعت 8 صبح تا 21 شب در مکالمات شهری 670 ریال، مکالمات بین شهری 1139 ریال و تماس با ایرانسل 930 ریال خواهد بود. همچنین در ساعات غیرپیک یعنی 21 شب تا 8 صبح و جمعه ها و روزهای تعطیل این تعرفه ها به ترتیب 536 ، 804 و 930 ریال محاسبه می شود.

ارسال پیام کوتاه به تمام نقاط کشور از سیمکارتهای اعتباری همراه اول دارای نرخ ثابت 106 ریال برایSMS فارسی و 264 ریال برای SMS انگلیسی و به ازای هر صفحه ارسالی است.
در سیمکارتهای اعتباری همراه اول هزینه استفاده از سرویسGPRS در زمان اوج ترافیک به ازاء هر کیلو بایت تبادل اطلاعات 8 ریال و در زمان غیر اوج ترافیک و همچنین روزهای تعطیل به ازاء هر کیلو بایت تبادل اطلاعات دو ریال خواهد بود. همچنین هزینه استفاده از سرویسMMS که در بسته های 50 و 100 کیلوبایتی ارسال می شود به ترتیب 50 تومان و 100 تومان درنظر گرفته شده است.
در بخش مکالمات بین المللی نیز تعرفه تماس با تمامی کشورهای جهان در تلفن های دائمی و اعتباری در زمان پیک 2022 ریال و در زمان غیر پیک 1932 ریال است و این هزینه در برخی کشورها مانند ویتنام، کوبا، سورینام، گویان فرانسه، ریونیون، آنتیل فرانسه، والیس و کوتانا از این قاعده مستثنی بوده و تماس با آنها در زمان پیک 5243 ریال و در زمان غیر پیک 5154 ریال محاسبه می شود.
در استفاده از سرویس رومینگ همراه اول باید توجه داشت که هزینه مکالمات رند به دقیقه می شود به این معنی که برای تماس های کمتر از 60 ثانیه هزینه کامل یک دقیقه محاسبه می شود. به نرخ وصولی مکالمات دریافتی مبلغ 1669ریال به ازای هر دقیقه مکالمه اضافه می شود و به نرخ وصولی مکالمات با اپراتور ثریا امارات متحده عربی مبلغ 8600 ریال به ازای هر دقیقه اضافه خواهد شد.
هزینه مکالمه با سیمکارتهای دائمی ایرانسل چقدر است؟
به گزارش مهر، در سیمکارت های دائمی اپراتور ایرانسل که با عنوان طرح دائمی پایه ثانیه ای شناخته می شود اشتراک ماهانه هر مشترک 750 تومان و سپرده رومینگ آن 200هزار تومان است.

طبق اعلام رسمی این شرکت، تماس با سیمکارت های دائمی ام تی ان ایرانسل به ام تی ان ایرانسل 832 ریال و تماس از ایرانسل به سایر خطوط داخل کشور1041 ریال محاسبه می شود.

تماس های خارج کشور در ساعات اوج مصرف با سیمکارت های ایرانسل با تمام کشورهای جهان دقیقه ای 2022 ریال، با کشورهای ویتنام، کوبا، سورینام، گویان فرانسوی، رییونیون، آنتیل فرانسوی، جزایر والیس و فورتونا دقیقه ای 5243 ریال و با افغانستان دقیقه ای 2477 ریال خواهد بود.

همچنین تماس از سیمکارتهای دائمی ایرانسل با خارج کشور در ساعات کاهش مصرف با تمام کشورهای جهان دقیقه ای 1933 ریال و با کشورهای مذکور دقیقه ای 5154 ریال و افغانستان 2388 ریال محاسبه می شود.

تماس با خدمات مشترکین ایرانسل شماره های ١٣٠ یا ١٤٠ از تلفن همراه ام تی ان ایرانسل معادل یک دقیقه تماس صرفنظر از مدت مکالمه ٤٩٩ ریال است و تماس با شماره های پیام گیر صوتی ایرانسل رایگان و هزینه انتقال فکس از پیام گیر فکس به شماره دیگر براساس مقصد و زمان تماس محاسبه می‌ شود.

نرخ پیام کوتاه داخل کشور به خطوط ایرانسل و سایر خطوط در ساعات اوج مصرف 160 ریال برای حروف لاتین و برای حروف فارسی 100 ریال است و در ساعات کاهش مصرف تعرفه پیام کوتاه لاتین ایرانسل 128ریال است و پیام کوتاه از سیمکارت های دائمی ایرانسل به تمام کشورهای جهان 1500ریال و به ویتنام، کوبا، سورینام، گویان فرانسوی، رییونیون، آنتیل فرانسوی، جزایر والیس، فورتونا و افغانستان 1000 ریال محاسبه می شود.

هر کنفرانس تلفنی نیز به عنوان یک تماس مستقل برقرار می شود و هزینه آن به صورت مجزا بر اساس مقصد و زمان تماس محاسبه می شود.

ارسال پیام چند رسانه ای(MMS) تا سقف ٣٠٠ کیلوبایت به سایر مشترکان ایرانسل یا به نشانی پست الکترونیکی ٤٨٠ریال است و نرخ ارسال و دریافت دیتا از طریق GPRS در ساعات اوج مصرف ٧ریال و برای ساعات کاهش مصرف ٢ ریال خواهد بود.

سیمکارتهای اعتباری ایرانسل

در طرح اعتباری سیمکارت های ایرانسل که به قیمت 5 هزار تومان فروخته می شود نیز تماس از ایرانسل به ایرانسل معادل 620 ریال و تماس از ام تی ان ایرانسل به سایر خطوط داخل کشور 852 ریال خواهد بود.

تماس با تمام کشورهای جهان در ساعات اوج مصرف دقیقه ای 3840 ریال و با کشورهای ویتنام، کوبا، سورینام، گویان فرانسوی، رییونیون، آنتیل فرانسوی، جزایر والیس و فورتونا معادل 10080ریال و افغانستان 4740 ریال خواهد بود.

تعرفه تماس با این کشورها در ساعات کاهش مصرف 3720 ریال، با کشورهای ویتنام، کوبا، سورینام، گویان فرانسوی، رییونیون، آنتیل فرانسوی، جزایر والیس و فورتونا 9900 ریال و با افغانستان 4560 ریال خواهد بود.

پیام کوتاه داخل کشور به خطوط ام تی ان ایرانسل و به سایر خطوط در ساعات اوج مصرف با کاراکتر لاتین 160 ریال و با کاراکتر فارسی 100 ریال است که تعرفه پیامک لاتین در زمان غیر اوج مصرف یعنی از ساعت 11 شب تا 6 صبح 128 ریال خواهد بود.

بنابر اعلام رسمی شرکت ایرانسل، تماس با خدمات مشترکین این اپراتور معادل یک دقیقه تماس صرفنظر از مدت مکالمه محاسبه می شود. باید توجه داشت که تعرفه تماس از سیمکارتهای ایرانسل با ایرانسل و با سایر خطوط در همه نقاط کشور بدون جابجایی و بصورت یکسان محاسبه می شود.

ارسال پیام چند رسانه ای (mms) تا سقف 300 کیلوبایت به سایر مشترکان ام تی ان ایرانسل یا به نشانی پست الکترونیکی 480 ریال و ارسال و دریافت دیتا از طریق gprs معادل 15 ریال و برای ساعات اوج مصرف 7ریال محاسبه خواهد شد.

ایرانسل همچنین به مشترکان خود این امکان را داده است که از بسته های پیشنهادی جی پی آر اس نامحدود و با حجم های پیشنهادی استفاده کنند که این بسته ها تخفیف بیش از 100 درصدی را برای مشترکان به همراه خواهد داشت.

در سیمکارت های پیام رسان ام تی ان ایرانسل نیز پیام کوتاه داخل کشور به خطوط ام تی ان ایرانسل و سایر خطوط 100 ریال است و ارسال پیام کوتاه از طریق این سیمکارت ها به خارج از کشور 1500 ریال و به کشورهای ویتنام، کوبا، سورینام، گویان فرانسوی، رییونیون، آنتیل فرانسوی، جزایر والیس و فورتونا و افغانستان 1000 ریال محاسبه می شود.

تعرفه مکالمه با سیمکارتهای اعتباری تالیا چقدر است؟

به گزارش مهر، در سیمکارت های اعتباری تالیا که هم اکنون با قیمت 72 هزار و 100 ریال به فروش می رسد هزینه مکالمه بر اساس منطقه ای که سیم کارت در آنجا ثبت شده، زمان تماس در شبانه روز، مدت زمان تماس و مقصد تماس محاسبه می شود. براین اساس نرخ مکالمه (بر حسب ثانیه) در داخل ایران در ساعتهای کم ترافیک کمتر از نرخ ساعتهای اوج مصرف است.

براین اساس نرخ هر دقیقه تماس داخلی با سیمکارت های تالیا از شنبه تا پنجشنبه در ساعات 8صبح تا 21 بعدازظهر داخلی 670 ریال است. همچنین نرخ هر دقیقه تماس بین شهری با این سیمکارت ها و در ساعات یادشده 1139ریال خواهد بود.

در ساعات کم مصرف و روزهای تعطیل نرخ هر دقیقه مکالمات داخلی با سیمکارت های تالیا 536 ریال و مکالمات بین شهری معادل 804 ریال محاسبه می شود.

ارسال پیام کوتاه از سیمکارت های تالیا 160 ریال است و سرویس دریافت پیام صوتی این اپراتور در ساعات 8 صبح تا 21 بعداز ظهر شنبه تا پنجشنبه معادل 670 ریال در هر دقیقه، در ساعات 21 تا 8 صبح و شنبه تا پنجشنبه و روزهای تعطیل 536 ریال در هر دقیقه محاسبه می شود.

هزینه مکالمه بین المللی سیمکارت های تالیا نیز با توجه به کشور تماس گیرنده به صورت دقیقه محاسبه می شود و این هزینه تماس بستگی به کشور مقصد دارد. برای مثال اگر مشترک قصد تماس با یکی از کشورهای ویتنام، کوبا، سورینام، غنا، راونیون، هند خاورغرب فرانسه، واله و جزایر فورتیونا را دارد این تماس ها مشمول تعرفه 7865 ریال برای هر دقیقه خواهد شد.

تماس با افغانستان مشمول تعرفه 3716 ریال برای هردقیقه خواهد بود و اگر مقصد یکی از کشورهایی باشد که به آن اشاره نشده است، تعرفه 3033 ریال برای هردقیقه مبنای محاسبات خواهد بود.

بر این اساس هزینه تماس با همه کشورها از شنبه تا پنجشنبه و در ساعات اوج مصرف 3033 ریال در هردقیقه، شنبه تا پنجشنبه در ساعات غیر اوج مصرف و تعطیلات معادل 2899 ریال در هر دقیقه محاسبه می شود.

در کشورهای ذکر شده در ساعات ترافیک 7865 ریال و در ساعات غیر ترافیک در روزهای شنبه تا پنج شنبه و ایام تعطیل هزینه تماس با سیمکارت های تالیا 7731 ریال در دقیقه خواهد بود.

تماس با افغانستان از طریق سیمکارت های تالیا در ساعات غیر اوج مصرف نیز معادل 3582 ریال است.
 
بالا