• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار :: گوشي ها، سرويس ها و شبكه

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
سوني اريكسون كه حاصل سرمايه‌گذاري مشترك ميان شركت‌هاي سوني و اريكسون است، جديدترين سازنده گوشي شد كه استفاده از سيستم عامل سيمبيان را كنار مي‌گذارد.
wh120-29.jpg


به گزارش سرويس ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سخنگوي سوني اريكسون با تاييد صحبت‌هاي مدير فن‌آوري اين شركت با روزنامه فن‌آوري سوئدي "ني تكنيك"، اعلام كرد كه سوني اريكسون ديگر قصد ندارد هيچ محصول جديدي با استاندارد بنياد سيمبيان يا سيستم عامل آن بسازد.
سيمبيان به دليل نوكيا كه از اين سيستم عامل به عنوان نرم‌افزار اصلي در تلفن‌هاي پيشرفته خود استفاده مي‌كند هم‌چنان به عنوان پرفروش‌ترين سيستم عامل تلفن همراه جهان باقي مانده است اما طبق آمار گارتنر، سهم بازارش از 51 درصد در سه ماهه دوم سال گذشته به 41.2 درصد در سه ماهه دوم سال جاري كاهش يافته است.
سوني اريكسون از سيمبيان در گوشي‌هاي مدل Vivaz خود و هم‌چنين از نرم‌افزار آندرويد گوگل و سيستم‌هاي اختصاصي ديگر استفاده مي‌كند.
نوكيا كه بزرگ‌ترين سازنده تلفن همراه جهان است، در سال 2008 بنياد سيمبيان را ايجاد كرد تا كد اين نرم‌افزار را با ديگر سازندگان گوشي شامل سوني اريكسون، سامسونگ الكترونيكس و ساير طراحان و سازندگان تراشه به اشتراك بگذارد.
سامسونگ علاوه بر طراحي نرم‌افزار اختصاصي خود به‌نام Bada از آندرويد نيز در گوشي‌هايش استفاده مي‌كند در حالي كه موتورولا چند سال قبل از سيمبيان به آندرويد روي آورد.
انتهاي پيام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد


دنياي موبايل و كامپيوتر؛
سوني اريكسون به دنبال استفاده از اندرويد
خبرگزاري فارس: سوني اريكسون كه به طور عمده بر روي گوشي هاي توليدي خود از سيستم عامل سيمبين نوكيا استفاده مي كرد، حال قصد دارد به استفاده از اندرويد روي آورد.

A0762257.jpg



به گزارش فارس به نقل از آرس تكنيكا، يكي از سخنگويان اين شركت رسماً اعلام كرده كه سوني اريكسون ديگر برنامه اي براي عرضه گوشي‌هاي هوشمند مجهز به سيستم عامل سيمبين ندارد و قصد دارد به تدريج سيستم عامل متن باز آندرويد گوگل را جايگزين آن كند.
جايگزيني اندرويد به جاي سيمبين و ديگر سيستم عامل هاي سنتي تلفن همراه فرايندي است كه به تدريج در شركت هاي بزرگ سازنده تلفن همراه آغاز شده و به نظر مي رسد روزهاي تلخي براي نوكيا و سيمبين در پيش است.
چندي قبل موتورولا هم كه به طور سنتي از سيمبين استفاده مي كرد، اعلام كرد قصد دارد استفاده از سيستم عامل هاي ديگر را بر روي گوشي هايش تجربه كند و حتي درصدد استفاده از لينوكس به جاي اين سيستم عامل است.
نوكيا كه از كاهش اقبال به سيمبين نگران است نسخه جديدترو پيشرفته تري از آن به نام Symbian^3 را طراحي كرده ولي اين نسخه هم چندان مورد توجه قرار نگرفته است. Xperia X10 از جمله گوشي هاي جديد سوني اريكسون است كه با بهره گيري از رابط كاربري تازه و اندرويد درصدد جلب نظر علاقمندان به گوشي هاي هوشمند پيشرفته است.
انتهاي پيام/ح
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
700_145.jpg
ارایه شبکه‌های LTE با باند فرکانسی 450 مگاهرتزی موبنا- اپراتورهای CDMA از اتحادیه جهانی مخابرات برای ارایه طیف فرکانسی 450 مگاهرتزی برای شبکه‌های نسل چهارم LTE درخواست کردند.


به گزارش اخبار خارجی موبنا به نقل از تریدینیوز، 6 اپراتور شبکه های موبایل که سرویس های شبکه CDMA را ارایه می دهند از اتحادیه جهانی مخابرات و رگولاتورها برای استفاده از طیف فرکانسی 450 مگاهرتزی برای سرویس های LTE درخواست دادند.
بر اساس گزارش سخنگوی IA450 ، این روش برای توسعه شبکه های CDMA450 بوده و برای شبکه های نسل چهارم مناسب است.
بر اساس گزارش مگافون، طیف فرکانسی 450 مگاهرتزی برای مناطق روستایی مناسب است اما به در فضاهای شهری نمی خورد و فضاهای شهری باید از طیف فرکانسی 2.2 تا 2.7 گیگاهرتز بهره ببرند.
شش اپراتوری که برای ارایه سرویس های شبکه نسل چهارم در باند فرکانسی 450 مگاهرتزی درخواست داده اند شامل Sky Link روسیه، Triatel لاتویا، Diallog بلاروس، Ufon چکوسلواکی، G-Mobile چین و Telemobil رومانی هستند.
 

GFX

Registered User
تاریخ عضویت
28 آپریل 2008
نوشته‌ها
3,705
لایک‌ها
747
محل سکونت
TH
نکسوس‌وان میگو را می‌بلعد

نکسوس وان گوگل قرار است علاوه بر پشتیبانی از سیستم عامل اندرویید از پلات فورم MeeGo هم پشتیبانی کند.
به گزارش موبیپوتینگ، از آنجا که سیستم عامل اندرویید یک پلات فورم کد باز است و توانایی پشتیبانی از سیستم عامل کد باز دیگری را هم دارد، گوشی نکسوس وان از سیستم عامل MeeGo هم که مبتنی بر لینوکس است پشتیبانی خواهد کرد.
MeeGo یک سیستم عامل مبتنی بر لینوکس است که برای نت بوک ها طراحی شده که نسخه موبایلی آن چند ماه پیش برای گوشی های هوشمند عرضه شده است.
البته انتظار می رود این گوشی با مشکلاتی هم روبه رو شود که به پردازنده و بخش شتابسنج آن برمی گردد.
اطلاعات بیشتر راجع به این گوشی و پشتیبانی از دو سیستم عامل آن منتشر نشده است.
 

GFX

Registered User
تاریخ عضویت
28 آپریل 2008
نوشته‌ها
3,705
لایک‌ها
747
محل سکونت
TH
با دوسیمکارته نوکیا 13 ساعت مکالمه کنید

گوشی دو سیمکارته نوکیا با نام C1-00 که قرار است به زودی راهی بازار تلفن همراه شود در حال مکالمه قادر است 13 ساعت شارژ نگه دارد.
به گزارش جی اس ام آرنا، گوشی C1-00 نوکیا برای هر دو سیمکارت از دو باند شبکه GSM پشتیبانی می کند.
ابعاد این گوشی 15×45×1/107 میلیمتر است و 9/27 گرم وزن دارد.
صفحه نمایش گوشی 8/1 اینچی TFT با پشتیبانی از 65 هزار رنگ است.
گوشی C1-00 همچنین از بلندگو و جک صوتی 5/3 میلیمتری پشتیبانی می کند.
این گوشی امکان ارتقای حافظه را ندارد و از GPRS (فناوری که امکان انتقال حجم و سرعت بالای داده را فراهم می کند)، سرویس های شبکه نسل سوم، EDGE (استانداردی برای ارتباطات بی سیم)، ، بلوتوث، GPS (سیستم موقعیت یاب جهانی)و WLAN (شبکه بی سیم محلی) پشتیبانی نمی کند اما رادیو FM دارد.
اگرچه این گوشی از دوسیمکارت پشتیبانی می کند اما هر دو سیمکارت را با هم در حالت آماده باش قرار نمی گیرند.
باتری گوشی هم 1020 میلی آمپری لیتیوم یونی است که در حال مکالمه 13 ساعت و در حال آماده باش 1152 ساعت شارژ نگه می دارد.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد


سامسونگ هم با سيمبين خداحافظي كرد
خبرگزاري فارس: سامسونگ ديروز اعلام كرد كه ديگر از سيستم عامل سيمبين در توليدات خود پشتيباني نمي كند.

A0599394.jpg



به گزارش فارس به نقل از بتانيوز،‌ بر همين اساس اين شركت از تاريخ 31 دسامبر به بعد در هيچ يك از گوشي هاي توليدي خود از سيستم عامل سيمبين استفاده نخواهد كرد. اين سيستم عامل تا سه سال پيش بخش عمده اي از بازار تلفن همراه را در كنترل و اختيار خود داشت.
از سوي ديگر ارائه خدمات پشتيباني و مشاوره در مورد سيستم عامل سيمبين هم تا آخر دسامبر در سايت هاي وابسته به سامسونگ به طور كامل متوقف خواهد شد. چند روز قبل سوني اريسكون هم با اتخاذ تصميم مشابهي اعلام كرد كه سيمبين را كنار خواهد گذاشت.
جالب آنكه خود شركت نوكيا هم ديگر چندان تمايلي به استفاده از سيمبين ندارد و سيستم عامل جديدتري به نام MeeGo را جايگزين آن كرده است. سيمبين هم اكنون حدود 40 درصد از بازار سيستم عامل هاي همراه را در اختيار دارد ولي اين رقم به سرعت در حال كاهش است. رتبه دوم با 17.9 درصد مربوط به سيستم عامل هاي گوشي هاي بلاك بري است.
انتهاي پيام/م
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
300_6.jpg
جمعی از واردکنندگان گوشی تلفن همراه معتقدند:
تعرفه 25 درصدی واردات گوشی به ضرر مصرف کننده و واردکننده رسمی است موبنا- واردکنندگان رسمی گوشی تلفن همراه معتقدند که تعرفه 25 درصدی واردات گوشی در وهله اول به ضرر مصرف کننده و سپس واردکننده رسمی است.


مدیرعامل شرکت پارس کامتل در گفت و گو با خبرنگار سازمان خبری موبنا اظهار داشت: بالا بودن تعرفه واردات گوشی تلفن همراه و افزایش روز افزون قاچاق، عرضه گوشی های گارنتی دار و میزان خریداران این نوع گوشی ها را به طور چشمگیری کاهش داده است.
"حسین پاینده" افزود: در پی آشفتگی بازار تلفن همراه مشتریان به خریدوفروش گوشی های قاچاقی که فاقد هرگونه گارانتی رسمی و لوازم جانبی اصلی هستند می پردازند.
در همین حال مدیرعامل شرکت" نامداران ارتباطات همراه" معتقد است که با تعرفه فعلی 25 درصدی جایی برای حضور نمایندگان رسمی و ارائه خدمات پس از فروشی که موجب رضایت خاطر مشتریان باشد باقی نمانده است.
"پدرام الیکایی" افزود: به موجب تعرفه بالای واردات و عدم نظارت مناسب در نحوه عرضه گوشی های قاچاق باعث شده تا حدود 95 درصد از سهم بازار در اختیار قاچاقچیان قرار گیرد.
وی افزود: با توجه به شرایط فعلی که عنان بازار در ا ختیار قاچاقچیان است برخی از فروشندگان سود جو نیز برای سوددهی بیشتر اقدام به تعویض لوازم و قطعات یدکی ، فروش گوشی های کارکرده به جای گوشی های نو و ارائه کارت گارانتی های تقلبی می پردازند.
وی با اشاره به بهبود شرایط فعلی توصیه کرد: اگر تعرفه واردات گوشی تلفن همراه از 25به 10 درصد برسد و مرکز تحقیق و توسعه تولید گوشی های تلفن همراه با حمایت دولت ایجاد شود، شاهد بازاری مناسب برای این کالای ارتباطی خواهیم بود.
برخی کارشناسان و جمعی از واردکنندگان رسمی گوشی تلفن همراه معتقدند که باید در آینده قانونی تصویب شود که درآینده به ناگهان و بدون کارشناسی مجلس شورای اسلامی ، تعرفه واردات به ناگهان افزایش پیدا نکند که پس از چهارسال متوجه ضرر و زیان بسیار فراوان آن که منجر به نابودی چندین شرکت و تعدادی انبوه کارگر و کارمند بشوند ، نباشیم.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
هم‌اکنون برروي شبکه‌هاي نسل 3 سرعت تا 7.2 مگابيت بر ثانيه پياده‌سازي شده است و هر اپراتور نسل 3 تلفن همراه با توجه به امکانات و طراحي شبکه قادر خواهد بود علاوه بر سرويس‌هاي نسل 2 تلفن‌هاي همراه، سرويس‌هاي متنوع ديگري از جمله سرويس‌هاي مکالمه تصويري، اتصال اينترنت پرسرعت و پخش ويديو بر اساس درخواست به مشترکان خود ارائه کند.
سيدمهدي موسويان انارکي - يك كارشناس ارتباطات - در گفت‌وگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اين كه پيشرفت تکنولوژي موجب درخواست مشترکان تلفن‌هاي همراه براي خدمات داده با سرعت بالا شده است، اظهار كرد: در شبكه‌هاي نسل‌هاي 3 و 4 سعي شده است سرعت انتقال اطلاعات افزايش يابد، به عنوان مثال در نسل 3 سرعت 2 مگابيت بر ثانيه و در نسل 4 سرعت 10 مگابيت بر ثانيه براي هر کاربر تعريف شده است.
اين استاد دانشگاه درباره سرويس‌ها و خدمات ارائه شده توسط اپراتورها در سطح جهاني تصريح كرد: در اکثر کشورهاي پيشرفته جهان بيش از دو يا سه اپراتور در زمينه خدمات تلفن همراه فعاليت دارند و سرويس‌هاي متنوع باکيفيت مناسب به مشترکان خود ارائه مي کنند.
او ادامه داد: به عنوان مثال با استفاده از اينترنت پرسرعت قابل ارائه در نسل سوم تلفن همراه مشترکان مي‌توانند در هر زمان و هر مکان از اين سرويس استفاده کنند و با ايجاد زيرساخت‌هاي دولت الکترونيکي مي‌توان يک گام در دولت الکترونيکي پيش رفت.
به عقيده او مهم‌ترين ويژگي نسل سوم و چهارم تلفن همراه سرويس داده با سرعت بالا است که بستري براي ارائه خدمات ارزش افزوده مانند خدمات بانکي و خدمات چند رسانه‌يي فراهم مي‌کند كه در اين راستا سازمان‌هاي مختلف با طراحي و همکاري مي توانند از اين امکانات بهترين بهره‌برداري را انجام دهند.
اين كارشناس ارتباطات گفت: بر اساس تصويب نامه سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات ايران، اپراتور سوم تلفن همراه بايد تکنولوژي نسل سوم را پياده‌سازي كند و بر اساس شنيده‌ها تکنولوژي مورد نظر TD-SCDMA خواهد بود.

او سرويس‌هاي مبتني بر انتقال داده با سرعت بالا، مکالمه تصويري، پرداخت از طريق تلفن همراه و بانکداري الکترونيکي را از جمله سرويس‌هاي ارزش افزوده شبكه‌هاي نسل سوم و چهارم دانست و ابراز كرد: در کشور ما براي فعاليت اپراتور سوم محدوديتي نيست و با پشتيباني سازمان تنظيم مقررات و برنامه‌ريزي دقيق مسوولان، اين اپراتور به زودي شروع به ارائه خدمات‌دهي خواهد کرد.
وي تاكيد كرد: تنها نکته‌اي که بايد تذکر داد، توجه به کيفيت خدمات ارائه شده از طرف اپراتور سوم و طراحي شبکه با توجه به نيازمندي‌هاي مشترکان است.
اين كارشناس درباره استفاده از حداکثر توان اپراتورهاي داخلي ارتباطات بيان كرد: در مرحله اول بايد زيرساخت‌هاي لازم ايجاد شود و با فرهنگ‌سازي درازمدت، مشترکان تلفن هاي همراه را به استفاده صحيح از سرويس‌هاي ارائه شده ترغيب كرد، هم‌چنين نظارت سازمان‌هاي مسوول بر عملکرد اپراتورها را نبايد فراموش کرد.
موسويان يادآور شد: تکنولوژي به‌کار رفته در نسل سوم - اپراتور سوم در حال پياده‌سازي آن است - تکنولوژي جديد و گران قيمتي است و سرمايه‌گذاري مناسب اعم از خارجي و يا سرمايه‌گذاري داخلي به معني کاهش زمان پياده‌سازي و تسريع در ارائه خدمات به مشترکان خواهد بود و اين تصميم‌گيري درباره استفاده از سرمايه‌گذار خارجي به سياست‌گذاري اپراتور سوم بستگي دارد.
او بسياري از خدمات قابل ارائه برروي نسل 3 را خارج از توان نسل دوم دانست و افزود: با تکنولوژي به‌کار رفته در شبکه اپراتورهاي اول و دوم خدمات انتقال داده محدود است و اين اپراتورها با پياده‌سازي GPRS و EDGE سعي در ارائه خدمات داده كرده‌اند (کم‌تر از 300 کيلوبيت بر ثانيه در بهترين نقاط شهري) اما بسياري از خدمات قابل ارائه برروي نسل سوم مانند "مکالمه تصويري" و يا "پخش ويديو بر اساس درخواست" قابل ارائه برروي نسل دوم که هم‌اکنون در کشور ما پياده‌سازي شده‌اند، نيست.
وي در پايان ابراز كرد: امکان دارد در آينده به اپراتورهاي اول و دوم نيز توسط سازمان تنظيم مقررات اجازه پياده‌سازي نسل 3 تلفن‌هاي همراه و ارائه خدمات مشابه اپراتور سوم داده شود.
انتهاي پيام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
صفایی نسب در گفتگو با مهر: دریافت هزینه اضافه اتصال مشترکان تلفن همراه غیرقانونی است معاون فنی و امور حسابرسی شرکتها در دیوان محاسبات با بیان اینکه دریافت هزینه اتصال مشترکان تلفن همراه غیرقانونی است، گفت: هزینه اتصال مشترکان تلفن همراه دائمی حداکثر مبلغ یک میلیون و 200 هزار ریال تعیین شده است. عبدالله صفایی نسب معاون فنی و امور حسابرسی شرکتها در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: براساس مفاد بند (1-2-9) پروانه فعالیت شرکت مخابرات ایران، هزینه اتصال مشترکان تلفن همراه دائمی حداکثر مبلغ یک میلیون و 200 هزار ریال (به استثناء مالیات متعلقه) تعیین شده در حالیکه شرکت ارتباطات سیار پس از صدور پروانه مذکور کماکان نسبت به فروش سیم کارت دائمی به مبلغ 2 میلیون و 880 هزار ریالی و یک میلیون و 500 هزار ریالی اقدام کرده است.
معاون فنی و امور حسابرسی شرکتها در دیوان محاسبات گفت: این موضوع باعث شده تا پایان آبان ماه سال 88 (از زمان صدور پروانه تا تاریخ 30 آبان ماه سال 88) جمعاً مبلغ 224 میلیارد ریال بیش از قیمت مصوب از متقاضیان دریافت شده است.
صفایی افزود:هر چند هیئت مدیره شرکت ارتباطات سیار بر اساس مصوبه شماره 352 در تاریخ 19 بهمن ماه سال 87 اقدام به تغییر اجزای قیمت واگذاری هر خط سیم کارت دائمی با حفظ همان مبلغ 2 میلیون و 880 هزار ریال کرده است لیکن با توجه به حاکم بودن مفاد پروانه شرکت مخابرات دریافت هر گونه وجهی خارج از پروانه فعالیت غیرقانونی است.
وی تاکید کرد: موضوع توسط حسابرس کل دیوان پیگیری شده که علاوه بر اعلام موضوع به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در تاریخ 28 شهریورماه سال 89 جهت پیگیری و اقدام قانونی به وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام شده است.
این مقام مسئول گفت: عدم نظارت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی که موجب دریافت وجه از مردم شده مورد پیگیری جدی دیوان محاسبات کشور است و نظر دیوان بر این است که علاوه بر اصلاح تعرفه به مبلغ تعیین شده در پروانه (یک میلیون و 200 هزار ریال) وجوه اضافه دریافتی از مردم عودت داده شود.
 

GFX

Registered User
تاریخ عضویت
28 آپریل 2008
نوشته‌ها
3,705
لایک‌ها
747
محل سکونت
TH
آشنایی با مسایل حقوقی تلفن همراه
با توجه به اینکه امروزه توسط سه اپراتور همراه اول، تالیا و اپراتور ایرانی خارجی ام تی ان- ایرانسل بیش از 53 میلیون سیمکارت واگذارشده و همچنان بر شمار کاربران این وسیله ارتباطی روزانه افزوده می شود، آشنایی کاربران با مسائل حقوقی استفاده از تلفن همراه تاحدی می تواند از بروز برخی مشکلات جلوگیری کند، به همین جهت در نوشتار ذیل به برخی از مسائل حقوقی تلفن همراه اشاره شده است.

در صورتی که صاحب تلفن همراه، قصد واگذاری وکالتی تلفن همراه خود را به شخص دیگری داشته باشد، باید برابر بخشنامه سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، پس از استعلام دفاتر اسناد رسمی و پاسخ استعلام از شرکت ارتباطات سیار، نسبت به سند وکالت اقدام کنند. لازم به ذکر است که وکالتنامه، مانع نقل و انتقال نیست و تا زمانی که تلفن همراه به نام مشترک باشد، تمامی مسئولیت‌های مالی و حقوقی به عهده مشترک است.
در مواردی که صاحب تلفن همراه برای کسب درآمد، تلفن همراه خود را، در ازای مبلغ معینی به صورت استیجاری در اختیار شخص ثالثی قرار می‌دهد و شخص ثالث نیز آن را به صورت رهن در اختیار شخص دیگری می‌گذارد، با توجه به بقای مسئولیت مشترک اصلی، مسئولیت مالی و حقوقی تلفن همراه، به عهده مشترک است .
ممکن است شخصی که تلفن همراه را اجاره کرده است، مبالغ کلانی هزینه ایجاد کندو سپس متواری شود، که در این گونه موارد، شرکت ارتباطات سیار برابر مقررات جاری، به مشترک (صاحب تلفن) مراجعه و هزینه‌ها را از وی مطالبه می‌کند.
لذا توصیه می‌شود از واگذاری تلفن همراه به صورت رهن، اجاره یا وکالت، جداً خودداری و جز به صورت قطعی و با تنظیم سند صلح در دفاتر اسناد رسمی و دفاتر خدمات مشترکین تلفن همراه، نسبت به انتقال تلفن همراه اقدام نکنید.
درهمین حال در مواردی که تلفن همراه در اعمال مجرمانه یا نظایر آنها مورد استفاده قرار گیرد، مسئولیتش بر عهده مشترک است. لذا توصیه می‌شود مشترک تلفن همراه هر چند به طور موقت آن را در اختیار اشخاص دیگر قرار ندهد.
در صورتی که شناسنامه تلفن همراه، مفقود یا به سرقت برود، صاحب تلفن باید در اسرع وقت به ادارات مناطق مشترکین تلفن همراه مراجعه تا پس از تکمیل فرم‌های مربوطه و انجام مراحل قانونی، نسبت به جلوگیری از جعل شناسنامه اقدام شود.
توصیه می‌شود، برای نقل و انتقال تلفن همراه ، به دفاتر خدمات مشترکین تلفن همراه یا دفاتر ارتباطی مراجعه شود.
هرچند تالیا و اپراتور ایرانی خارجی ام تی ان- ایرانسل هم سیمکارت واگذار کرده اند، اما بیشترین مشترک سیمکارت دائمی متعلق به اپراتور اول است و سایر اپراتورها صرفا دارای مشترک اعتباری هستند.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
به گفته يك كارشناس مخابرات ارتباطات تلفن‌هاي نسل سوم تلفن همراه برخلاف نسل‌هاي قبلي كه از نوع راديويي است، بر پايه IPهاست.
محمد كلانتري در گفت‌وگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: خدمات اپراتور سوم تلفن همراه عمدتا تحت بستر اينترنت و بر پايه IP است و معمولا پهناي باند بالايي را مورد استفاده قرار مي‌دهد، هرچند ميزان آن به سرويس‌هاي درخواستي مشتركان بستگي دارد.
او عنوان كرد: به علت حجم بالاي ترافيك شبكه، بايد زيرساخت‌هاي مخابراتي عمدتا برمبناي فيبر نوري باشد، به نحوي كه لينك‌هاي ارتباطي كاربران ظريفيت مورد نياز را داشته باشد.

وي با بيان اين‌كه ارتباط كاربران تلفن همراه از نوع راديويي است، خاطر نشان كرد: ترافيك تماسي كاربران به محض برقراري ارتباط، برروي شبكه ثابت مي‌رود اما بايد دانست كه ارتباط راديويي براي ارتباطات تمام نسل‌هاي تلفن همراه است و تنها نسل سومي‌ها از IP BASEها بهره مي‌برند.
اين كارشناس مخابراتي سرويس‌دهي اپراتورهاي نسل سوم را محدود ندانست و گفت: تمام سرويس‌هاي ارزش افزوده از قبيل پرداخت‌هاي الكترونيكي و حتي راي‌گيري الكترونيكي (E-VOTING) از سرويس‌هاي ثابتي است كه مي‌توان به وسيله موبايل‌هاي اين نسل عرضه كرد.
وي اپراتور اول فعال در كشور را شبه دولتي دانست و ابراز كرد: اپراتور دوم هم شبيه به اپراتور اول است اما منطق اقتصادي اپراتورهاي خصوصي حكم مي‌كند كه با داشتن شبكه زيرساختي مناسب، بهره‌برداري مناسبي از اين زيرساخت‌ داشته باشند و يا به عبارت ديگر انگيزه اپراتورهاي خصوصي درآمدزايي و سود بيش‌تر است كه با بيش‌ترين بهره‌برداري از شبكه محقق مي‌شود.
اين كارشناس مخابراتي ادامه داد: زيرساخت‌هاي كشور مربوط به شركت زيرساخت و دسترسي و بهره‌برداري مربوط به خود شركت‌هاي ارائه‌دهنده خدمات است و شبكه زيرساخت بايد توانايي ارائه سرويس مناسب به اپراتورها را داشته باشد.
به گفته كلانتري بودجه بخش خصوصي متفاوت از بخش دولتي است و بيش‌ترين ميزان بهره‌برداري از شبكه‌ها توسط اپراتورهاي خصوصي به شرط وجود شبكه متوازن و ارائه سرويس‌هاي با كيفيت است.
او يادآور شد: معمولا همكاري سرمايه‌گذار خارجي با شريك داخلي، شروع فعاليت يك اپراتور را رقم مي‌زند و اپراتور سوم هم قطعا چنين شكلي خواهد داشت زيرا اول بايد سرمايه وجود داشته باشد و بعد دانش فني و بايد دانست كه سرمايه‌گذاري خارجي امكانات و كار توليد مي‌كند و درصورت نبودن سرمايه‌گذار داخلي بايد به آن توجه كرد.
وي در پايان ابراز كرد: اپراتورهاي اول و دوم هم براي ارائه خدمات نسل سوم بايد شبكه خود را به‌روز كنند و شايد در اين مسير اپراتورهاي اول و دوم به لحاظ داشتن زيرساخت‌هاي قبلي يك گام جلوتر از اپراتور سوم باشند زيرا در بسياري از مكان ها ايستگاه‌هاي خودشان را دارند اما بايد دانست كه اپراتور سوم هم در اين ميان چون از پايه بر اساس نسل سوم شكل مي‌گيرد، مي‌تواند داراي مزيت باشد.
انتهاي پيام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
امارات متحده عربي تهديد براي معلق کردن خدمات بلک بري در اين كشور را پس از حل اختلاف با سازنده کانادايي اين دستگاه، لغو کرد.
wh120-36.jpg


به گزارش سرويس ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، شرکت RIM سال جاري با شماري از کشورهاي بر سر خدمات رمزنگاري شده اي‌ميل و پيام فوري بلك بري که دولت‌ها خواهان کنترل آن‌ها هستند، اختلاف پيدا کرد.
دو اپراتور تلفن همراه اماراتي اتصالات و Du با انتشار بيانيه‌هايي تاييد کردند که خدمات بلک بري به فعاليت عادي خود ادامه خواهند داد.
با اين همه اين کشور عربي جزييات توافق خود با RIM را بجز اين‌که خدمات بلک بري اکنون مطابق با قوانين مخابراتي امارات متحده عربي هستند، تشريح نکرد.
امارات اعلام کرده بود خدمات اي‌ميل، مسنجر و اينترنت بلک بري را در يازدهم ماه اکتبر معلق مي‌کند مگر اين‌که RIM راهي بيابد تا امکان کنترل اي‌ميل‌ها و اطلاعات ديگر ارسال شده از اين گوشي‌ها را فراهم کند.
اين کشور با اشاره به مسائل امنيتي و حاکميت، نسبت به عدم توانايي براي دسترسي به اطلاعات اين گوشي‌ها از طريق راه‌هاي قانوني، ابراز نگراني کرده بود.
عربستان سعودي و هند نيز پيش از به توافق رسيدن با RIM، اين شرکت را به قطع فعاليت خدماتش تهديد کرده بودند. پيش از اين اختلاف، اطلاعات ارسال يا دريافت شده در گوشي‌هاي بلک بري، رمزنگاري و در سرورهاي RIM در خارج از امارات ذخيره مي‌شدند.
به گفته منابع آگاه از مذاکرات بلک بري با مقامات عربستان سعودي، اين شرکت توافق کرد که شماره پين و کد انحصاري براي هر يک از بلک بري‌هاي ثبت شده در اين کشور را در اختيار مقامات رسمي گذاشته و به آن‌ها اجازه دسترسي به پيام‌هاي ارسال شده از طريق مسنجر بلک بري را فراهم کند.
انتهاي پيام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد


هشدار فارس به مشتركان تلفن همراه:
از واگذاري تلفن همراه به صورت رهن، اجاره يا وكالت خودداري كنيد
خبرگزاري فارس: با وجودي كه سه اپراتور همراه اول، ايرانسل و تاليا بيش از 53 ميليون سيمكارت در كشور واگذار كرده‌اند اما كاربران آنطور كه بايد با مسائل حقوقي استفاده از تلفن همراه خود آشنا نيستند و اين عدم آشنايي بروز برخي مشكلات را به همراه داشته است.

A0754431.jpg



به گزارش خبرنگار فناوري اطلاعات خبرگزاري فارس، مشتركان تلفن همراه بخصوص مشتركان سيم‌كارتهاي دائمي بايد به مسائل حقوقي سيم‌كارتهاي خود توجه بيشتري داشته باشند به نحوي كه در صورتيكه قصد واگذاري وكالتي تلفن همراه خود را به شخص ديگري داشته باشد، بايد برابر بخشنامه سازمان ثبت اسناد و املاك كشور، پس از استعلام از دفاتر اسناد رسمي و پاسخ استعلام از شركت مخابرات نسبت به سند وكالت خود اقدام كنند.
مشتركان تلفن همراه بايد توجه داشته باشند كه وكالتنامه، مانع نقل و انتقال نيست و تا زماني كه تلفن همراه به نام مشترك باشد، تمامي مسئوليت‌هاي مالي و حقوقي به عهده مشترك است.
بنابراين گزاش، در مواردي كه صاحب تلفن همراه براي كسب درآمد، خط خود را در ازاي مبلغ معيني به صورت استيجاري در اختيار شخص ثالثي قرار مي‌دهد و شخص ثالث نيز آن را به صورت رهن در اختيار شخص ديگري مي‌گذارد، با توجه به بقاي مسئوليت مشترك اصلي، مسئوليت مالي و حقوقي تلفن همراه، برعهده مشترك اصلي است .
ممكن است شخصي كه تلفن همراه را اجاره كرده مبالغ كلاني هزينه ايجاد كند و سپس متواري شود، كه در اين گونه موارد نيز برابر مقررات جاري، اپراتور به صاحب تلفن مراجعه و هزينه‌ها را از وي مطالبه مي‌كند.
اين گزارش حاكي است: به همين دليل به مشتركان توصيه مي‌شود كه از واگذاري تلفن همراه به صورت رهن، اجاره يا وكالت، جداً خودداري و جز به صورت قطعي و با تنظيم سند صلح در دفاتر اسناد رسمي و دفاتر خدمات مشتركين نسبت به انتقال تلفن همراه خود اقدام نكنند.
درهمين حال در مواردي كه تلفن همراه در اعمال مجرمانه يا نظاير آنها مورد استفاده قرار گيرد، مسئوليتش بر عهده مشترك اصلي است و لذا توصيه مي‌شود مشترك هر چند به طور موقت نيز خط خود را در اختيار اشخاص ديگر قرار ندهد.
در صورتي كه شناسنامه تلفن همراه، مفقود يا به سرقت برود، صاحب تلفن بايد در اسرع وقت به امور مشتركين تلفن همراه مراجعه تا پس از تكميل فرم‌هاي مربوطه و انجام مراحل قانوني، نسبت به جلوگيري از جعل شناسنامه و سند خط اقدام شود.
به مشتركان توصيه مي‌شود، براي نقل و انتقال تلفن همراه ، به دفاتر خدمات امور مشتركان يا دفاتر خدمات ارتباطي مراجعه كنند.
انتهاي پيام/ح
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
سازنده محصولات الكترونيكي سوني به تازگي نخستين حسگر جهان براي تلفن‌هاي همراه كه قادر است تصاويري با وضوح 16.4 مگاپيكسل بگيرد را معرفي كرد.
wh120-21.JPG


به گزارش سرويس ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، حسگر 16.4 مگاپيكسلي IMX081PQ بر مبناي فن‌آوري CMOS است و به نور پس زمينه مجهز است و قادر است ويديوي 1080 پيكسلي را با سرعت 30 فريم در ثانيه بگيرد.
به علاوه سوني حسگر استانداردتر IMX105PQ با وضوح 8.13 مگاپيكسل را معرفي كرد كه مي‌تواند ويديوي 720 پيكسلي با سرعت 30 فريم در ثانيه را ضبط كند.
نمونه اوليه حسگر IMX081PQ موجود بوده و هر قطعه آن 30 دلار قيمت خواهد داشت و قرار است توليد انبوهش از ماه ژانويه آينده آغاز شود، در حالي كه آغاز توليد انبوه حسگر IMX105PQ براي آوريل 2011 برنامه‌ريزي شده است.
تاكنون بهترين وضوح براي دوربين تلفن همراه به N8 نوكيا متعلق بوده كه دوربين 12 مگاپيكسلي دارد.
انتهاي پيام
 

GFX

Registered User
تاریخ عضویت
28 آپریل 2008
نوشته‌ها
3,705
لایک‌ها
747
محل سکونت
TH
نامحدود شدن حافظه داخلی آيفون

مدل جديد گوشي هوشمند آيفون كه كامل‌ترين نسخه از اين گوشي محسوب مي‌شود و طرفداران بيشماري را در سراسر جهان پيدا كرده تنها 32 گيگابايت حافظه داخلي دارد و كاربران مجبورند براي ذخيره فايل‌هاي مورد علاقه در اين گوشي، خود را محدود كنند.
اما اين طور كه اخبار جديد رسيده نشان مي‌دهد، شركت اپل در حال طراحي فناوري جديدي است كه به گوشي مدل‌هاي مختلف گوشي آيفون حافظه داخلي نامحدود مي‌دهد تا كاربران در اين زمينه با مشكلي مواجه نشوند.
در اين فناوري جديد كاربران مي‌توانند به جاي ذخيره فايل‌هاي صوتي و تصويري مورد علاقه خود روي حافظه آيفون،‌ آن‌ها را روي سرورهاي اپل ذخيره كنند و خود را به 32 گيگابايت محدود نكنند.
بايد توجه داشت كه تا زمان عرضه اين فناوري و فراهم شدن اين امكان براي كاربران زمان زيادي مانده است، اما اپل اعلام كرده است كه در آينده نزديك اين فناوري را در اختيار كاربران خواهد گذاشت.
برخي كارشناسان معتقدند كه اين اقدام اپل محبوبيت چنداني نخواهد داشت. زيرا همه كاربران به اينترنت دسترسي ندارند و نمي‌توانند در هر مكان و زماني، با اتصال به اينترنت از حافظه سرورهاي اپل استفاده كنند.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
گزارش خبری مهر / تلاش اپراتورها برای شکستن انحصار نسل سوم/ مصونیت دو ساله اپراتور سوم فناوری نسل سوم موبایل به سرعت در حال فراگیر شدن است در کشور ما نیز تلاش برای رسیدن به آن دو چندان شده و علاوه بر اپراتور سوم که پروانه واگذاری نسل سوم را همراه با دوره حفاظت دو ساله در اختیار دارد اپراتورهای اول و دوم نیز در تلاش برای ارائه این تکنولوژی هستند. به گزارش خبرنگار مهر، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در پروانه‌های صادره برای تمامی اپراتورها رعایت شرایط رقابت را در نظر گرفته که اپراتورها ملزم به رعایت آن هستند. براین اساس دوره حفاظت را به منظور مراقبت از اپراتوری که تازه آغاز به کار کرده لحاظ کرده تا در شرایط مواجه با رقبای دیگر تضعیف نشود. به همین دلیل در پروانه اپراتور سوم نیز عرضه سیمکارتهای نسل سومی تا دو سال در انحصار این اپراتور قرار گرفته است که پس از اتمام این مدت و گذشت دو سال از زمان حفاظت برای اپراتور سوم، سایر اپراتورها می‌توانند درخواست خود را برای ارائه سرویس‌های نسل سوم به رگولاتوری ارائه دهند.
منع مقطعی اپراتورها برای ورود به بازار نسل سوم موبایل

لطف الله سبوحی معاون سازمان تنظیم مقررات در این باره گفته است که این موضوع مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی است و مدت دو سال از زمان راه اندازی و عرضه سیمکارتهای این اپراتور شروع می شود و برای حفظ فضای تجاری اپراتور سوم به اپراتورهای اول و دوم اجازه ورود به نسل سوم تلفن‌همراه داده نخواهد شد.

به گفته وی یکی از وظایف رگولاتوری تنظیم بازار از طریق وضع قوانینی است که قادر به حفظ سهم اپراتورها در بازار باشد. به همین منظور و با توجه به بررسی‌های انجام شده تصمیم گرفته شد برای حفظ وضعیت بازار اپراتور سوم در یک مدت زمان خاص از ورود اپراتورهای دیگر برای ارائه سرویس‌‌های نسل سوم موبایل جلوگیری شود. البته این موضوع مقطعی بوده و رگولاتوری فقط در جهت قوت گرفتن و شکل‌گیری اپراتور سوم در بازار تلفن‌ همراه این قانون را اجرا می‌کند.

سبوحی با بیان اینکه اپراتورهای اول و دوم تنها می‌توانند به ارائه سرویس‌های نسل 75/2 تلفن‌ همراه در ایران بپردازند، گفت: باند فرکانسی که به اپراتور سوم اختصاص می‌یابد باند اختصاصی ویژه‌ای است به طوری که این اپراتور بتواند تمامی سرویس‌های نسل سوم تلفن‌همراه را در ایران ارائه کند.

سرویس‌هایی همچون اینترنت تلفن‌همراه از جمله سرویس‌هایی هستند که کیفیت مطلوب و سرعت بالای آن را در فناوری نسل سوم تلفن‌همراه می‌توان یافت و نسل دوم و 5/2 امکان ارائه این سرویس با کیفیت مطلوب و سرعت بالا به کاربران را ندارد.

در حال حاضر دو اپراتور همراه اول و ایرانسل هر دو در نسل های 2 و 75/2 تلفن‌همراه به مشترکان خود سرویس می‌دهند و اپراتور سوم تلفن‌همراه تنها اپراتوری است که انحصار دو ساله فناوری 3G را برای نخستین بار در ایران خواهد داشت.

564440_orig.jpg

وعده عرضه سیمکارتهای نسل سومی تا پایان امسال

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات که از ارائه سیمکارتهای نسل سوم اپراتور سوم موبایل تا قبل از پایان امسال خبر داد و به مهر گفت: در پروانه فعالیت این اپراتور دوره حفاظت دو ساله برای شکل گیری دیده شده است و در این مدت اپراتورهای دیگر مجاز به ارائه نسل سوم موبایل نخواهند بود.

رضا تقی پور با بیان اینکه هم اکنون اپراتور سوم در حال خرید تجهیزات شبکه و پیاده سازی آن است درباره اعلام آمادگی دیگر اپراتورهای موبایل کشور برای ارائه نسل سوم موبایل تاکید کرد: خود را متعهد می دانیم تا دو سال از مجوز ارائه خدمات نسل سوم به اپراتورهای دیگر امتناع کنیم. در عین حال شرط ارائه خدمات نسل سوم برای دیگر اپراتورها دریافت مجوز از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی است.

همراه اول درصدد طراحی شبکه نسل سوم

گفته می شود که مجوز طراحی و اجرای نسل سوم شبکه‌های تلفن‌همراه به شرکت مخابرات ایران ابلاغ و عرضه شده و این شرکت درحال حاضر براساس این مجوز تجهیزات شبکه ‌همراه‌اول را مبتنی بر فناوری نسل سوم تلفن‌همراه خریداری و نصب می‌کند.

هم اکنون تجهیزات شبکه همراه اول بر مبنای تکنولوژی (SDR (Software-Defined Radio نصب می‌شود که این اپراتور می‌تواند به صورت نرم‌افزاری آن را به نسل سوم تلفن همراه ارتقا و تغییر دهد.

این اپراتور پس از دریافت مجوز طراحی و اجرای نسل سوم تلفن‌همراه، مشغول بررسی شرایط و توسعه شبکه خود مبتنی بر این فناوری است تا پس از کسب مجوز بتواند سرویس‌های نسل سوم تلفن‌همراه را به مشترکان خود عرضه کند.

همراه اول امیدوار است پس از ارتقای شبکه خود به نسل 75/2 - EDGE - و فراهم کردن بسترهای لازم برای سرویس‌دهی در نسل سوم، در مدت کوتاهی پس از گذشت زمان دو ساله دوره حفاظت اپراتور سوم اقدام به سرویس‌دهی در این فناوری کند.

این اپراتور در حال حاضر علاوه بر نصب تجهیزات و آماده‌سازی بسترهای لازم برای عرضه خدمات نسل سوم به 20 درصد مشترکان تهرانی تاکید دارد به نحوی که صابر فیضی مدیرعامل شرکت مخابرات ایران پیش از این درباره این موضوع گفته بود همراه اول دو سال بعد از شروع فعالیت اپراتور سوم مجاز به ارتقای شبکه خود به 3G خواهد بود.

وحید صدوقی مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار ایران نیز پیش از این گفته بود که سیستمهایی که اکنون شرکت ارتباطات سیار ایران خریداری می‌کند قابلیت 3G دارند و پایلوت نسل سوم را نیز توسط یک شرکت چینی در کشور راه‌اندازی کرده‌ایم.

وی تاکید کرده که همراه اول از هم اکنون برای رقابت در بازار 3G آماده می شود تا هر زمان که مجوز نسل سوم را دریافت کرد آماده سرویس‌دهی باشد.

آماده سازی بستر نسل سوم موبایل در شبکه ایرانسل

ایرانسل نیز اعلام کرده است که بستر نسل سوم تلفن‌همراه را در شبکه خود آماده کرده است. این اپراتور قصد دارد تا با آماده بودن خود هر زمان که مجوز لازم را دریافت کند، سرویس‌های مبتنی بر نسل سوم موبایل را در شبکه ایرانسل عرضه کند.

اپراتور دوم موبایل با استناد به مفاد پروانه خود برای اجرای فناوری نسل سوم در کشور اقداماتی ترتیب داده به نحوی که مدیرعامل اپراتور ایرانسل پیش از این گفته بود که همزمان با وایمکس توانایی عرضه نسل سوم موبایل را نیز داریم.

علیرضا قلمبر دزفولی با بیان اینکه یرانسل در زمان دریافت پروانه خود نامه‌ای بدین مضمون به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی نوشت که براساس شرایط مندرج در پروانه خود می‌تواند حداقل نسل 5/2 تلفن‌ همراه را به مشترکان ارائه دهد گفته که براساس شرایط پروانه ایرانسل، این اپراتور محدودیتی در سقف فناوری سرویس‌های عرضه شده خود ندارد و براساس آن می‌تواند حداقل نسل 5/2 و حداکثر هر آنچه که تکنولوژی روز است را به مشترکان خود ارائه دهد. براین اساس ایرانسل آمادگی دارد در صورت اجازه رگولاتوری سرویس نسل سوم را ارائه کند.

مدیرعامل ایرانسل گفته که ما بخش‌هایی از شبکه ایرانسل را که به سرمایه‌گذاری برای نسل سوم نیاز داشته ایجاد کرده‌ایم و برخی از چارچوب‌ها نیز سازگار با نسل سوم ایجاد شده اما سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی باید مجوز آن را صادر کند زیرا فرکانس‌های نسل سوم، فرکانس‌های دیگری است که باید از سوی رگولاتوری مجوز آن ارائه شود.

564437_orig.jpg

استفاده نسل سومی ها از نسل سوم موبایل

براساس پیش بینی های انجام شده موسسات تحقیقاتی تا چهار سال آینده نسل سوم موبایل در کشور ما بیش از 30 میلیون مشترک خواهد داشت که با وجودی که 60 درصد جمعیت کشور را گروه سنی 15 تا 40 سال تشکیل می دهند این سرویس مورد استقبال این گروه که علاقه مند به استفاده از تکنولوژی های نوین هستند قرار می گیرد.

موسسه تحقیقاتی اینفورما پیش بینی کرد که تعداد مشترکان فعال فناوری نسل سوم موبایل در ایران تا سال 2014 به بیش از 30 میلیون نفر برسد. این موسسه تحقیقاتی در گزارش تفصیلی خود از وضعیت بازار ارتباطات ایران سهم ایرانسل از بازار پهنای باند موبایل را تا سال 2014، حدود 42 درصد پیش بینی و اعلام کرد که در حال حاضر هیچ یک از اپراتورهای تلفن همراه ایران سرویس های نسل سوم تلفن همراه را ارائه نمی دهند.

این گزارش می افزاید : ایران در اردیبهشت ماه سال جاری پروانه نسل سوم را به همراه انحصار دو ساله برخورداری از آن به تامین تلکام اعطا کرد که پس از گذشت این زمان دیگر اپراتورها که از هم اکنون مشغول برنامه ریزی برای تصاحب مجوز این فناوری هستند، می توانند نسبت به دریافت پروانه آن اقدام کنند که این امر موجب افزایش رقابت در بازار دیتای تلفن همراه و رشد تعداد مشترکان پهنای باند موبایل در ایران خواهد شد.

اینفورما در تشریح بازار دیتای تلفن همراه ایران نوشت که بازار دیتای موبایل در ایران هنوز در دوران طفولیت خود به سر می برد به طوری که همراه اول و ایرانسل تنها سرویسهای دیتای مبتنی بر gprs ارائه می دهند و تالیا نیز نسبت به ارائه سرویسهای مبتنی بر wap اقدام کرده و این بازار هنوز مبتنی بر پیام کوتاه است که گزینه ارزانتری نسبت به مکالمه تلفنی به شمار می رود.

به گزارش مهر، به هر حال با وجودی که اپراتورها خود را برای رقابت در عرصه نسل سوم موبایل آماده می‌کنند اما پیش‌بینی دوره دو ساله حفاظت برای اپراتور سوم مانع از ارائه هرگونه مجوز به دو اپراتور بزرگ کشور شده و هیچ اپراتوری فعلا اجازه سرویس‌دهی در این فناوری را ندارد.

------------------------------------
گزارش: معصومه بخشی پور
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
گزارش خبری مهر / فناوری نسل سوم در گوشیهای تلفن همراه نسلهای جدید تلفنهای همراه در راهند و به همین دلیل شرکتهای بزرگ تولیدکننده گوشیهای موبایل در تلاشند تا با افزودن سرویسها و خدمات جدید و متنوع به قابلیتهای گوشیهای همراه سهم بیشتری از بازار فروش را به خود اختصاص دهند. به گزارش خبرنگار مهر، امروزه گوشیهای موبایل کاربردی بیش از یک وسیله ارتباطی دارند به نحوی که کاربران آن می توانند حجم فراوانی از امور و فعالیتهای روزمره خود را با استفاده از قابلیتهای این کالای ارتباطی انجام دهند.
هم اکنون تلفنهای همراه در حد و اندازه های یک رایانه کوچک تعبیه می شود و این مدل از گوشی ها در جایگاه یک رایانه جیبی امکان انجام بسیاری از امور را در دنیای دیجیتال به همراه دارند.

در این میان بهره گیری از تکنیک سوئیچینگ مداری دیتا در شبکه های نسل سوم که با استفاده از آن انتقال اطلاعات از طریق موبایل با سرعت بالا ممکن می شود می تواند بر کاربرد این گوشیهای موبایل مفید واقع شود.

با وجودی که تصمیم برای برخورداری از خدمات نسل سوم موبایل در کشور ما نیز گرفته شده است و طی ماههای آینده اپراتور سوم قرار است سیمکارتهای خود را بر بستر 3G در کشور عرضه کنند مشترکان ایرانی امیدوارند که بتوانند از تمامی قابلیت گوشیهای نسل سومی خود بر این بستر ارتباطی استفاده کنند.

مردم ایران نیز مانند دیگر مردم جهان خواهان استفاده از سرویسهای جدید تلفن همراه چون برقراری ارتباط صوت تصویر و دیتا با سرعت انتقال بالا هستند که تاکنون این مهم با وجود نسلهای 5/2 و 75/2 موبایل در کشور به دلیل پایین بودن سرعت انتقال اطلاعات تحقق نیافته است.

کارشناسان معتقدند که مسئولان باید در جهت تطبیق سرویسهای گوشیهای نسل سومی و خدماتی که اپراتورهای موبایل باید بر بستر 3G عرضه کنند گام بردارند چرا که تکنولوژی نسل سوم موبایل بسیار متفاوت از فناوری نسلهای فعلی در ایران است و علاوه بر MMS و GPRS، استفاده از سیستمهای مالتی مدیا از جمله خصوصیات ذاتی نسل سوم موبایل خواهد بود که عملی شدن ایده های تجارت الکترونیکی، دولت الکترونیکی و آموزش الکترونیکی با گسترش فرهنگ استفاده از فناوری اطلاعات به سهولت ممکن می کند.

براین اساس گفته می شود که باید پیش از ارائه موبایل نسل سوم ارزیابیهایی در رابطه با میزان استفاده از قابلیت های سرویسهای این فناوری و نوع گوشی های در دست مشترکان ایرانی به عمل آید تا مشخص شود امکان بهره برداری از تمام سرویسهای نسل سوم برای متقاضیان فراهم است یا خیر؟

در حال حاضر سرویس MMS و GPRS تقریبا در تمام گوشیهای مشترکان وجود دارد اما متاسفانه استفاده از این سرویسها آنطور که باید صورت نمی گیرد. به همین دلیل کارشناسان معتقدند که باید همزمان با ارائه سیمکارتهای نسل سومی امکان استفاده از تمامی قابلیتهای گوشی های نسل سوم نیز برای مشترکان فرهنگسازی شود.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
700_422.jpg
به علت ضعف های زیرساختی و فنی
ایرانی ها همچنان به موبایل بانک بی اعتنا هستند موبنا-در حال حاضر فرهنگ غالب ایرانی ها همچنان متکی به کاغذ،سند ،بایگانی و...است و تا جایگزین شدن خدمات الکترونیکی باید مدت زمان زیادی سپری کرد .


غلامحسین بزرگمنش کارشناس امور بانکی در گفتگو با خبرنگار سازمان خبری موبنا اظهار داشت :برای اینکه "موبایل بانک " برای شهروندان کارایی داشته باشد و شهروندان از آن استفاده کنند به زمان بیشتری نیاز است.
وی با اشاره به اینکه ابتدا باید مردم با خدمات موبایل بانک آشنا شوند، تصریح کرد : فرهنگسازی لازم و زیر ساخت هانیز باید برای این مهم فراهم شود.
وی خاطرنشان کرد :"موبایل بانک "به منظور سهولت و راحتی شهروندان ارائه می شود، حال اگر پیامکی که مشترک ارسال می کند به مقصد نرسد و یا به دلیل اشغال بودن خطوط، تماسی برقرار نشود و مشترک دچار مشکل شود چه کسی باید پاسخگو باشد، در نتیجه برای پیش نیامدن اینگونه مشکل ها باید تمام زیر ساخت ها و شرایط فراهم باشد .
وی افزود : در حال حاضر "موبایل بانک "از سوی بانک ها جدی گرفته نمی شود ، هنوز فرهنگ غالب متکی به کاغذ ،سند ،بایگانی و... است وتا جایگزین شدن خدمات الکترونیک باید مدت زمان زیادی را سپری کرد.
این کارشناس امور بانکی گفت :خدمات الکترونیکی آنقدر در کشور پیشرفت نکرده تا به طور کامل برای مردم جا افتاده باشد شاید این مهم نیاز به عوض شدن نسل داشته باشد.
182/11
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
معرفی 10 گوشی جدید تحت سیستم ویندوز موبایل 7 شرکت مایکروسافت روز گذشته 10 دستگاه جدید از تلفنهای همراه هوشمندی که تحت پوشش سیستم عامل ویندوز موبایل 7 قرار دارند را معرفی کرد. به گزارش خبرگزاری مهر، از 21 اکتبر 2010 ده ابزار تحت پوشش سیستم عامل ویندوز موبایل 7 شرکت مایکروسافت در بازار ارائه خواهند شد.
استیو بالمر مدیر اجرایی مایکروسافت در کنفرانسی مطبوعاتی در نیویورک اعلام کرد از مدتها پیش در انتظار چنین روزی بوده است.
شرکت تایوانی HTC که به خاطر ساخت گوشی های اندرویدی گوگل به شهرت زیادی رسیده است، 5 مدل گوشی جدید تحت ویندوز موبایل 7 را ارائه کرده است که یکی از آنها یعنی HTC 7 Surround تنها مختص کشور آمریکا است. مدلهای HTC 7 "موتزارت"، "تروفی"، "پرو" و HTC HD7 در سرتاسر جهان و تحت پوشش اپراتورهای مختلف ارائه خواهند شد.
گوشی HTC HD7 از نمایشگر 4.3 اینچی تمام لمسی، گنجایشی 16 گیگابایتی و دوربینی با وضوح تصویر 5 مگاپیکسل برخوردار است.
580903_orig.jpg
شرکت LG نیز دو مدل گوشی تحت سیستم عامل ویندوز موبایل 7 با نامهای "اپتیموس" و "اپتیموس 7" معرفی کرده و شرکتهای دل با گوشی Venue Pro و سامسونگ با "اومنیا 7" به جمع شرکتهایی که با مایکروسافت در ارائه سیستم عامل جدیدش همکاری داشته اند، پیوسته اند.
مایکروسافت امیدوار است طیف جدید ابزارهای تحت ویندوز موبایل 7 رقابت میان این شرکت با آی-فن شرکت اپل و گوشی های اندرویدی گوگل را نسبت به همیشه نزدیکتر کند. ویندوز موبایل 7 نسبت به سیستم عامل موبایل سابق مایکروسافت بسیار متفاوت است و مایکروسافت به واسطه این محصول جدید برای بازگشت به بازار سیستمهای عامل موبایل و گوشی های هوشمند که در سلطه گوگل، اپل و ریم قرار گرفته اند، بسیار امیدوار است.
بر اساس گزارش تلگراف، تحلیلگران بازار تلفنهای هوشمند معتقدند ویندوز 7 موجب شگفتی بسیاری از افراد خواهد شد زیرا مایکروسافت از میان شیوه ها و ساختارهای قدیمی سیستم عامل موبایل، سکویی کاملا جدید را طراحی و ارائه کرده است.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
300_13.jpg
به منظور دور زدن کارشکنی اماراتی ها
واردات گوشی به ایران واسطه ای شد موبنا- مدیرکل فروش شرکت پارس مایکروتل عرضه کننده گوشی های سامسونگ در بازار تلفن همراه با اشاره به تحریم های اقتصادی ایران اعلام کرد: در شرایط حاضر امکان حواله مستقیم صنف موبایل از ایران به کشور متحده عربی وجود ندارد و شرکت های وارد کننده باید به صورت واسطه ای در این خصوص اقدام کنند.


"مرتضی خراسانی" در گفت و گو با خبرنگار سازمان خبری موبنا اظهار داشت: با توجه به تحریم های موجود، امکان حواله از ایران وجود ندارد که این امر به یکی از معضلات اصلی واردکنندگان تلفن همراه به داخل کشور طی روزهای اخیر تبدیل شده است.
وی افزود: در پی این امر واردکنندگان می توانند از طریق واسطه هایی از کشورهایی همچون عراق و ترکیه به خرید محصولات خود بپردازند .
به اعتقاد وی هرچند که این امر به ضررواردکنندگان است چراکه فعالان این صنف برای تبدیل واحد پول بین کشورها در این میان باید مبلغی بالاتر پرداخت کنند.
به گزارش موبنا، از هفته گذشته که نرخ ارز رو به افزایش رفته، بهای انواع گوشی ها نیز به طور صعودی در حال افزایش است به طوری که بیشتر فروشندگان گوشی و دست اندرکاران بازار معتقدند با استمرار این شرایط احتمال افزایش قیمت مجدد انواع گوشی در بازار وجود دارد.
1
 
بالا