• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اختلال شخصیتی من

gone girl

Registered User
لایک‌ها
2,129
روانپزشک ها چیزی ندن دستت روزشون شب نمیشه .الان طبق اصول روانشناسی 99% مشکل داریم

به سلامتی 4تا زولپیدم و سرترالین میده دچار اختلال عرضی میشی معده ت هم سولاخ میشه :cool:

یاد دختر خاله 16ساله م میفتم اینقدر حال میکرد بهش میگفتن شیزوفرنی . اینقدر هم خالی میبست دکترا هم به همون خالی بستنا استناد میکردن . یک شب که خانه مکان شد از فرداش معجزه رخ داد و شیزوفرنی دیگه یادش رفت :eek:

هی گوفتم سس طلب نباشید کمتر تستسترون بزنید کمتر ماسل جلوه بدید کمتر ایده آل گرا باشید . کمتر در جامعه بیمار فر بخورید

پ ن : آماده باش با یک سری قرص قراره نونت به درد بیاد :cool: دوره این راه حل های خرکی روانپزشکی تمام شده
نه بابا دلت خوشه فک کردی قرص اینارو من میخورم!
خودم کوکتل درست میکنم ماه ماهه
اب گاز دار - لیمو با پوست - هویج - اب لیمو - اب غوره- چای - نارنگی یا انار - مقداری دیازپام و زاناکس بعلاوه پونه

f@iry

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3,137
از اینکه دیگران زیرلب بهت فحش میدن لذت ببر..چون تو چیزی هستی که اونا میخواستن باشن ولی نیستن

omidsolo

Registered User
لایک‌ها
732
در افراد سالم مخدرها ارتباط فرد رو با دنیای واقع کم یا قطع میکنن، در مورد شما مساله بسیار پیچیده تر هست، مشخصا در ترکیب با اختلال شخصیت هیستریانیک اگه روند فعلی رو ادامه بدین با فرض اینکه الان ۳۰ ساله هستید تا تا چند سال دیگه از پا درمیاین، قطع تمام مخدرها و لیتیوم درمان اول شماست راهی بجز اون ندارین، موضوع رو جدی بگیرید.

سوال اینکه احتمالا اضطراب و وسواس (OCD/OCPD) تشخیص ندادن براتون؟
در رابطه هم حتما به تیپ شخصیتی طرف مقابل توجه کنید:

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
نه بابا دلت خوشه فک کردی قرص اینارو من میخورم!
خودم کوکتل درست میکنم ماه ماهه
اب گاز دار - لیمو با پوست - هویج - اب لیمو - اب غوره- چای - نارنگی یا انار - مقداری دیازپام و زاناکس بعلاوه پونه
قرصای اعصاب عین جوهرنمکه ولی چاره ای جز لیتیوم و دوستان نداری اونم البته داستان داره. به نظر من که به عوارض ش نمیارزه وقتی میشه رو چیزای دیگه مانور داد و نتیجه بهتری گرفت

خوده بردرلاین 3تا دسته داره . مشکوک و مضطرب و احساسی و این اراجیف خوده اون دسته ها هم میاد میشه شیزوتایپال و پارانویید و اراجیف بعدی :دی

زمونی هم که وید نمیزدی و تو این فازای امروزی نبودی همین فرمتی بودی . ژنتیکی بودی خبرنداشتی . همون موقع گفتم یه مدت دیگه میخوای کلی هزینه روانپزشک و فلان کنی به جای اینکارا بیا برو از این قبرستون و جامعه بیمار . اینجا کسی حالش خوب بود تعجب کن. محیط نرمال خیلی تاثیر داره . محیط نرمال اینجا ممکن نیست

هنوزم دیر نیست. بیا برو

Last edited:

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
تو محل ما بهش میگن سسخل
اونجا تهرونیا میگن اختلال شخصیتی!
خدایا شکرت... :|

Sent from my SM-A507FN using Tapatalk

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
قرص هم میخوای مصرف کنی فقط تو بیمارستان روانپزشکی تحت نظر و زیر دوربین

خطریه تو خونه لیتیوم و امثال اعهم خردن یه موقع دست و پات بلرزه و گیج بزنی تپش قلب بگیری و کویر بشی میشه تو بیمارستان جمع ت کرد خونه یه موقع قاطی میکنی زبون مستفی لال یه حرکتی میزنی دیگه نمیشه جمع ش کرد

لیتیوم خوبشه چیزایی مثل کوییتیاپین بخوری یهو آندر تیکر میشی حریف میطلبی:D روانپزشک هاهم چپشون نیست طرف بره این قرصا رو تو خونه بخوره چه بلایی سرش میاد چه بلایی ممکنه سرـه دیگرون بیاره

هرکیو دیدم میره روانپزشک به قید قرعه یه بردرلاین یا شیزوفرنی رو میزنن تنگ طرف چه ورزشکار باشه چه کارتن خواب بر اساس المان های بالینی ابتدا تصمیم میگیرن طرف هم میره سرچ میکنه این اسمارو بعد میگه وات د فاک مومن

تا وقتی ایرانی هرچیزی مربوط به فرهنگ و جامعه و مذهب ایران میشه دایورت شود . هدف هم جمع آوری پول در کنار تصمیم مهاجرت باشه . ماشالا کم هم سس نزدی به ساندویچ که یه گوشه فکر ت هم درگیر اون باشه و به حد کافی اشباع شدی میلیون ها نفر هنوز تو این مرحله گیر کردن t57081.gif

gone girl

Registered User
لایک‌ها
2,129
قرص هم میخوای مصرف کنی فقط تو بیمارستان روانپزشکی تحت نظر و زیر دوربین

خطریه تو خونه لیتیوم و امثال اعهم خردن یه موقع دست و پات بلرزه و گیج بزنی تپش قلب بگیری و کویر بشی میشه تو بیمارستان جمع ت کرد خونه یه موقع قاطی میکنی زبون مستفی لال یه حرکتی میزنی دیگه نمیشه جمع ش کرد

لیتیوم خوبشه چیزایی مثل کوییتیاپین بخوری یهو آندر تیکر میشی حریف میطلبی:D روانپزشک هاهم چپشون نیست طرف بره این قرصا رو تو خونه بخوره چه بلایی سرش میاد چه بلایی ممکنه سرـه دیگرون بیاره

هرکیو دیدم میره روانپزشک به قید قرعه یه بردرلاین یا شیزوفرنی رو میزنن تنگ طرف چه ورزشکار باشه چه کارتن خواب بر اساس المان های بالینی ابتدا تصمیم میگیرن طرف هم میره سرچ میکنه این اسمارو بعد میگه وات د فاک مومن

تا وقتی ایرانی هرچیزی مربوط به فرهنگ و جامعه و مذهب ایران میشه دایورت شود . هدف هم جمع آوری پول در کنار تصمیم مهاجرت باشه . ماشالا کم هم سس نزدی به ساندویچ که یه گوشه فکر ت هم درگیر اون باشه و به حد کافی اشباع شدی میلیون ها نفر هنوز تو این مرحله گیر کردن مشاهده پیوست 1205105
حاضر بوبولمو قطع کنم لیتیوم مصرف نکنم اصن ب هیچ وجه ینی برم کرک بکشم بهتر از لیتیومه
بنظرم تو جامعه هم رنگ مردم نباشی بهت میگن روانی

Amir_Ghost

Registered User
لایک‌ها
2,325
وا! خب بگه. من که ریپورت نکردم. ربطی به اون نداره احتمالاً حرف بدی جایی زده به کسی. بمن ربطی نداره. من دیگه جزو پیرمردهای فروم هستم این بچه‌ها حکم پسرخدمتی‌های من را دارند خیلی روی حرفایی که میزنن جدی نمیشم به دل نمیگیرم و دلخور نمیشم
241.gif
غوربون داداچ،البته من شوخی کردم باز ببخشید اگه ناراحت شدی

omidsolo

Registered User
لایک‌ها
732
دلیل اینکه بسیاری از روانشناسان با بیمار بوردرلاین کار نمیکنن دقیقا همینه! بشدت از ترد شدن هراس دارند، بشدت ناپایدار، سومصرف الکل و مواد مخدر بیشتر از افراد سالم، رفتارهای پرخطر چه جنسی چه مالی، خشم شدید، احتمال پارانوئید، آشفتگی هویت، احساس مزمن پوچی و خودکشی، فریبکاری و بازی کردن با طرف مقابل (در حد pathological lying)، عدم توانایی سنجش درست، و در اکثر مواقع پزشکانی که با این بیماران کار میکنند در عین بی فایده بودن برای خودشون دردسر و خطر درست میکنن! نهایتا هم مخدرهای عجیب و غریب از دارو بهترند!
بهرحال امیدوارم تمام تشخیص ها اشتباه باشن...

gone girl

Registered User
لایک‌ها
2,129
مهم نی بقیه چی در موردت فکر میکنن
گور بابای همه به چیزی که هستی افتخار کن
چون مهم تویی سرتو بگیر بالا
شرمنده هیچ کی نیستی

تکست این موزیکو خیلی دوس داشتم
@Dodge Super Bee
2سال پیش یه حرف قشنگ زدی فقط بلدن به مردم لیبل بزنن

gone girl

Registered User
لایک‌ها
2,129
فریبکاری و بازی کردن با طرف مقابل
تو این بحث از یک تا 100
بخودم 100 میدم میتونم راحت اعتماد همه رو جلب کنم چ دروغ بگم چ واقعیت همیشه گنگه براشون ولی با تمام اینا براحتی اعتماد میکنن :p

omidsolo

Registered User
لایک‌ها
732
چندوقتی بود که پیش مشاوره میرفتم سعی کردم ی رابطه پایدار داشته باشم اما اینجوری پیش نرفت و طی ی سری اتفاقات با یکی از بهترین روانپزشکای تهران هماهنگ کردیم و مارو ویزیت کرد با اسکن و از این چرت و پرتا ب مغز میچسبونن
دراوردن ک هر تیکه از مغزم چقد فعاله و اینا
سرتونو درنیار اختلا شخصیتی مرزی و شخصیت نمایشی مبتلا شدیم :p
برای اطمینان بیشتر کلی مطالب خوندم در نهایت هنوز حتی درمانی برای اختلال شخصیت مرزی
و قسمت جالبترش از همین حالی ک دارم راحتم و کلا ی ادم گنگ دیده میشم و قابل پیش بینی برای اغلب مردم نیسم
افسردگی شخصیتم و احتمالا دوقطبی بودنم بهش اضافه کنید
رفتارای پر خطر زیاد علاقه ب دراگ و تنوع طلبی تو من شدیدا زیاده
بیشترین رابطه امم ۲ ماه بوده ممکنه تو ی سال با ۲۰/۳۰ نفر رل بزنم فقط همیشه ی سکس بوده و تاریخ مصرف رابطه تموم شده
از اونور وید زدن شخصیت نمایشیمو خیلی قوی تر میکنه( فک کن رو پراید موتور بنز بذاری )
حالا واقعا موندم چیکار کنم
نظر بدید ببینیم باید چیکار کنیم
خواهشا اسپم نکنید

gone girl

Registered User
لایک‌ها
2,129
قرصای اعصاب عین جوهرنمکه ولی چاره ای جز لیتیوم و دوستان نداری اونم البته داستان داره. به نظر من که به عوارض ش نمیارزه وقتی میشه رو چیزای دیگه مانور داد و نتیجه بهتری گرفت

خوده بردرلاین 3تا دسته داره . مشکوک و مضطرب و احساسی و این اراجیف خوده اون دسته ها هم میاد میشه شیزوتایپال و پارانویید و اراجیف بعدی :دی

زمونی هم که وید نمیزدی و تو این فازای امروزی نبودی همین فرمتی بودی . ژنتیکی بودی خبرنداشتی . همون موقع گفتم یه مدت دیگه میخوای کلی هزینه روانپزشک و فلان کنی به جای اینکارا بیا برو از این قبرستون و جامعه بیمار . اینجا کسی حالش خوب بود تعجب کن. محیط نرمال خیلی تاثیر داره . محیط نرمال اینجا ممکن نیست

هنوزم دیر نیست. بیا برو

شهریور اگ‌ کرونای لعنتی بزاره برا فیزیک شرکت میکنم پام برسه تیم ملی پناهنده میشم
ماهی ۱۰تومن پ مرض دارم خرج بدنمم میکنم! :p

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
تو این بحث از یک تا 100
بخودم 100 میدم میتونم راحت اعتماد همه رو جلب کنم چ دروغ بگم چ واقعیت همیشه گنگه براشون ولی با تمام اینا براحتی اعتماد میکنن :p
چیزای که omidsolo گفت هستی؟
من بعید میدونم تو بردرلاین باشی تا اونجایی که من میشناسمت و از رفتارت شناخت دارم شخصیتت خیلی بیشتر از بیماری روحیت روت اثر داره که اتفاقا خبر خوبیه
خیلی راحت تر میتونی رو شخصیتت کار کنی و عوضش کنی

omidsolo

Registered User
لایک‌ها
732
چیزای که omidsolo گفت هستی؟
پست اول رو بخونید خودشون گفتن بهترین پزشکا تشخیص دادن! جدای تناقضات بعدا کلا عوض شد و بقیه مردم مریض شدن! دلیل شرکتم تو بحث جالب بودن این موارده چون حضوری نیست ولی در همون حد اموزنده هست :D ضمنا استارتر تقاضای نظر جدی بدون اسپم داشتن و منم تمایل به گفتگو و کمک ;)

Last edited:

Amir_Ghost

Registered User
لایک‌ها
2,325
از اونور روابط اجتماعیم قویه ینی همین الان برم بیرون تا شب با ۱۰ نفر اوکی میشم(دختر پسرش فرقی نداره)
هر رنج سنی
ی مدت اینقد اصن من اینجوری نبودم ولی الان تو چن مین طرف حرفای دلشم بهم میزنه ی جوری انگار از همه سواستفاده میکنم
یک ایرانی چیزی به اسم حریم شخصی براش تعریف نشده همه میتونن به ذهنش وارد شن مغزش هیچ دیواری نداره و سریع درد و دل میکنن،به راحتی میشه مخ یه زن یا مرد متاهل تو اینستا زد
کار خاصی انجام نمیدی در واقع

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
اختلال شخصیتی نداری
همینی هستی که دوست داری باشی
بیخودی دنبال برچسب زدن رو خودت نباش ، زندگیتو بکن
بخوای منطقی باشیم هممون یه جای کارمون میلنگه
ugly_reversed.gif

.N.

Registered User
لایک‌ها
138
چندوقتی بود که پیش مشاوره میرفتم سعی کردم ی رابطه پایدار داشته باشم اما اینجوری پیش نرفت و طی ی سری اتفاقات با یکی از بهترین روانپزشکای تهران هماهنگ کردیم و مارو ویزیت کرد با اسکن و از این چرت و پرتا ب مغز میچسبونن
دراوردن ک هر تیکه از مغزم چقد فعاله و اینا
سرتونو درنیار اختلا شخصیتی مرزی و شخصیت نمایشی مبتلا شدیم :p
برای اطمینان بیشتر کلی مطالب خوندم در نهایت هنوز حتی درمانی برای اختلال شخصیت مرزی
و قسمت جالبترش از همین حالی ک دارم راحتم و کلا ی ادم گنگ دیده میشم و قابل پیش بینی برای اغلب مردم نیسم
افسردگی شخصیتم و احتمالا دوقطبی بودنم بهش اضافه کنید
رفتارای پر خطر زیاد علاقه ب دراگ و تنوع طلبی تو من شدیدا زیاده
بیشترین رابطه امم ۲ ماه بوده ممکنه تو ی سال با ۲۰/۳۰ نفر رل بزنم فقط همیشه ی سکس بوده و تاریخ مصرف رابطه تموم شده
از اونور وید زدن شخصیت نمایشیمو خیلی قوی تر میکنه( فک کن رو پراید موتور بنز بذاری )
حالا واقعا موندم چیکار کنم
نظر بدید ببینیم باید چیکار کنیم

خواهشا اسپم نکنید
اول اینکه دکتر "جیب بر "بری مطمئن باش هیچوقت نمیگه چیزیت نیس میاد کلکسیون ازمایشا تستها و... رو برات مینویسه تا حسابی تیغت بزنن خودش و همکاراش 1 درصد اینو گوشه ذهنت داشته باش.
اما نظر من اینه که ببین خودت اگه از این افسردگی و هرچی اسمشو گذاشتی باهاش مشکلی نداری و راحتی بیخیالش باش ولی اگه ناراحتی حتما دنبال یه روانپزشک مطمئن باش

omidsolo

Registered User
لایک‌ها
732
اول اینکه دکتر "جیب بر "بری مطمئن باش هیچوقت نمیگه چیزیت نیس...
متاسفانه درسته تعداد بسیار زیادی از پزشکان در ایران بدلایل زیاد اینطور هستن و بسیار مهم هست که پزشک پیدا کنید نه کاسب، ولی چند تا نکته:

۱ اینکه پزشک نمیگه شما ۹۹٪ سالمی خب برو، چون اون ۹۹٪ مهم نیست اون ۱٪ هست که باعث مرگ انسانها میشه و باید تکلیف اون احتمال کم مشخص بشه
۲ اینکه مشکل بیماری هایی مثل اسکیزوفرنی یا بوردرلاین اینه که بیمار قبول نداره بیماره و حتی فکر میکنه بقیه مشکل دارن، دارو مصرف نمیکنه یا مدت محدود هست و متاسفانه نهایتا زندگی خودشون و اطرافیانشون رو به خطر میندازن
۳ طبق اخرین امار وزارت بهداشت ایران که احتمالا کم هم هست تا ماه گذشته ۷۰٪ مردم کشور دچار افسردگی و نیاز به خدمات روانشناسی/روانپزشکی دارند! اگه با سیستم یکپارچه بهداشت اشنا باشید فیلدی برای منیک دپرشن یا دوقطبی نداره و فقط افسردگی ثبت میشه، یعنی درصدی هم دوقطبی هستند، در DSM-5 افسردگی بیماری روانی محسوب میشه مثل وسواس که من هم دارم! یعنی اکثر غالب ما ایرانی ها بیماری ها و اختلالات روانی داریم که اونهم در اصل فیزیکی هست یعنی تمام بیماری های روانی بدلیل اختلال در کارکرد مغز هستن و این نباید باعث خجالت ما باشه بلکه باید درمان یا کنترل بشه! چون عموما بیمار داره زجر میکشه هر چند بگه من خوبم، خاصیت تمام مکانیزم های دفاعی، ناخودآگاه بودنشونه یعنی بیمار خیلی قاطع پای حرفش می ایسته مثل سندروم استکهلم!

.N.

Registered User
لایک‌ها
138
متاسفانه درسته تعداد بسیار زیادی از پزشکان در ایران بدلایل زیاد اینطور هستن و بسیار مهم هست که پزشک پیدا کنید نه کاسب، ولی چند تا نکته:

۱ اینکه پزشک نمیگه شما ۹۹٪ سالمی خب برو، چون اون ۹۹٪ مهم نیست اون ۱٪ هست که باعث مرگ انسانها میشه و باید تکلیف اون احتمال کم مشخص بشه
۲ اینکه مشکل بیماری هایی مثل اسکیزوفرنی یا بوردرلاین اینه که بیمار قبول نداره بیماره و حتی فکر میکنه بقیه مشکل دارن، دارو مصرف نمیکنه یا مدت محدود هست و متاسفانه نهایتا زندگی خودشون و اطرافیانشون رو به خطر میندازن
۳ طبق اخرین امار وزارت بهداشت ایران که احتمالا کم هم هست تا ماه گذشته ۷۰٪ مردم کشور دچار افسردگی و نیاز به خدمات روانشناسی/روانپزشکی دارند! اگه با سیستم یکپارچه بهداشت اشنا باشید فیلدی برای منیک دپرشن یا دوقطبی نداره و فقط افسردگی ثبت میشه، یعنی درصدی هم دوقطبی هستند، در DSM-5 افسردگی بیماری روانی محسوب میشه مثل وسواس که من هم دارم! یعنی اکثر غالب ما ایرانی ها بیماری ها و اختلالات روانی داریم که اونهم در اصل فیزیکی هست یعنی تمام بیماری های روانی بدلیل اختلال در کارکرد مغز هستن و این نباید باعث خجالت ما باشه بلکه باید درمان یا کنترل بشه! چون عموما بیمار داره زجر میکشه هر چند بگه من خوبم، خاصیت تمام مکانیزم های دفاعی، ناخودآگاه بودنشونه یعنی بیمار خیلی قاطع پای حرفش می ایسته مثل سندروم استکهلم!
اگه کسی قبول نداشته باشه بیماره که دکتر هم نمیره دیگه خب.
وقتی دکتر میری که فک میکنی مشکلی داری و احساس ناراحتی داری.
اینم درسته خیلیا افسردگی دارن ولی باهاش مشکلی ندارن و راختن و تا زمانی که به خودش و دیگران اسیب نزنه مشکلی نیست .متاسفانه عده زیادی دنبال فقط برچسب زندن بر کسایی هستن که مثل خودشون نیستن

بالا