soroosh_cz
Registered User
تو این مملکت هیچ وقت تعادلی نخواهد بود یا افراط یا تفریط... تو همه چی... از اقتصاد بگیر تا توالت مردم نصف یبوست دارن، نصف اسهال :general405:
جالبه؟ این چیزی هست که اتفاق میفته :general708: وقتی دیدن کسی نیست نازشون رو بخره، ضایع میشن :general712:چیزی که خیلی جالبه اینه که دختران سن بالا مهریه و توقعاتشون خیلی پایینتره
ما خواستگاری یه دختر 30 ساله رفتیم بره داداشم مهریش 14 سکه بود مراسم عروسی هم نمیخواست
یه سری هم خواستگاری یه دختر متولد 71 رفتیم مهریش تاریخ تولدش بود بعد میگفت مراسم عروسشیم باید تو عرشه یه کشتی باشه و چه توقعات سنگینی
دخترانی که ۲۰ سال از پسران بزرگترند!
از جمله نکات قابل تامل این خبر گرایش جوانان به ازدواج با دخترهایی است که از نظر سنی بزرگتر هستند و این اختلاف سنی در برخی از موارد به ۲۰ سال نیز میرسد چرا که بنا به اظهارات محزون حدود ۳۱۶ مورد نیز ازدواج به ثبت رسیده که زوجه از زوج بیش از ۲۰ سال بزرگتر بوده است!
نیگا هستم 14 ساله از تهران.:general709:من هما هستم
اخیرا با یه سایت همسریابی آشنا شدم
سایت همسریابی لاو ایران خیلی جالبه
فکر کنم برترین سایت همسریابی ایران باشه با امکانات جالبی که ارائه داده...
نظرتون راجب سایت های همسریابی چیه؟؟؟؟؟
به درد میخورن آیا؟؟؟؟
با سلام خدمت مدیر یا یکی از بازاریابان سایتمن هما هستم
اخیرا با یه سایت همسریابی آشنا شدم
سایت همسریابی لاو ایران خیلی جالبه
فکر کنم برترین سایت همسریابی ایران باشه با امکانات جالبی که ارائه داده...
نظرتون راجب سایت های همسریابی چیه؟؟؟؟؟
به درد میخورن آیا؟؟؟؟
سلامبه عنوان یه متاهل، برادر کوچکترتون میگم : دختر همینجوری احساس مادری نسبت به شوهرش داره ، دلسوزی و عاطفه بیش از حد . و وای به حال اونایی ک از زنشون کوچکترن رابطه میشه عین ملکه و غلام !!
با زن بزرگتر خیلی سخته زندگی کردن
آقا هم خوندم و هم توزندگی خودم و دیگران دیدم . متاهل بشی انشالله حس میکنی خودتسلام
این حرفتون چقدر مستدل هست؟
یعنی به دفعات دیدید؟ یا اینکه فقط احساس میکنید ممکنه این طوری باشه؟