شما يه زحمت بکش آقايي کن نظر سنجي رو پابليک کن ببينيم کي به کيه !به نقل از شايان :خب IE هست یا نه ... من maxthon دارم مرورگر دیگه ای خواستین بگین اضافه کنم .
شما يه زحمت بکش آقايي کن نظر سنجي رو پابليک کن ببينيم کي به کيه !به نقل از شايان :خب IE هست یا نه ... من maxthon دارم مرورگر دیگه ای خواستین بگین اضافه کنم .
اگه بخواین فقط رو موتور جستجو مرورگر ها مانور بدین ، باید NetScape رو هم حذف کنین ، چون اونم از موتور mozilla استفاده میکنه ...؛مکستون مرور گر حساب نمیشه چون IE base هست فکر کنم سایر مرورگر ها رو اضافه میکردین بهتر بود
ولي از Avant استفاده ميکنم که يه جورايي مثل همون آي اي ميمونه ولي با امکانات بيشتر
منظورم گزینه "سایر مرورگر ها" بودبه نقل از شايان :خب IE هست یا نه ... من maxthon دارم مرورگر دیگه ای خواستین بگین اضافه کنم .
به این میگن حرف حساببه نقل از mammad81 :من میگم وقتی واقعا میتونید در مورد یه مرورگر نظر بدید که حداقل به 80% از تواناییهاش آشنایی اشته باشید نه این که چون یه کاری نتونستید تو یه مرورگر انجام بدید بگید بدرد نمیخوره و ... من خودم از ff استفاده نمیکنم دوستش هم ندارم اما دلیل نمیشه ندونسته بیام ازش انتقاد کنم که بدرد نمیخوره چون واقعا نمیدونم چه کارهایی میتونه بکنه
مشکل فایرفاکس با فارسی چیه؟ الکی اینهمه ازش تعریف میکنن نگو با فارسی هم مشکل داره. مگه مقوله فارسی نویسی در Unicode خلاصه نمیشه؟ یعنی فایرفاکس با Unicode مشکل داره؟برای ما فارسی زبان ها IE بهترین هست
ولی خوب فایرفاکس یه چیز دیگس
اگر با فارسی مشکلش حل بشه دیگه واقعا یک یک میشه
آره این حرف رو قبول دارم ....به نقل از mammad81 :من میگم وقتی واقعا میتونید در مورد یه مرورگر نظر بدید که حداقل به 80% از تواناییهاش آشنایی اشته باشید نه این که چون یه کاری نتونستید تو یه مرورگر انجام بدید بگید بدرد نمیخوره و ... من خودم از ff استفاده نمیکنم دوستش هم ندارم اما دلیل نمیشه ندونسته بیام ازش انتقاد کنم که بدرد نمیخوره چون واقعا نمیدونم چه کارهایی میتونه بکنه