اینکه چرا IE از نظر من بهتره، اینه که دنیا میشناسدش... تمامی موارد ممکن رو از قبیل جاوا ، جاوا اسکریپت، ویبی، css، rss و هزار تا مورد دیگه رو به راحتی و بدون اشکال پستیبانی میکنه.
اگه لایو آپدیت فعال باشه، ویندوزت SP2 باشه و فایروال خود ویندوز رو فعال کنی، ایمنی 99% برای شما فراهم میکنه.
ازش مطمئنی (چون به ویندوز مطمئنی...) ولی به فایر فاکس و پلاگینهاش نمیشه مطمئن بود چون خیلیهاش نوشته 1 نفره، ممکنه اون یه نفر من باشم و هر جور سیستم مخربی روش کار بزارم.
چون Microsoft پشتش نیست، شرکتهای معتبر و بزرگ دنیا ازش پستیبانی نمیکنن.
چون خیلی از ویروسها از طریق فایلها منتشر میشن، من باید آنتی ویروسی مثل نورتن داشته باشم، چون نورتن دارم پس امنیت سیستمم تامینه، در نتیجه حاضر نیستم امکانات بسیار زیادی که با استفاده از IE می تونم در اختیار داشته باشم رو برای "تعصب بی جا" و یا دشمنی با "دیو هفت سر"ی مثل مایکروسافت :blink: از دست بدم.
تجربه نشون داده که مردم دنیا حاضرند برای یه "سطل آشغال" (تعبیر یکی از دوستان از ویندوز :blink
حدود 200 هزار تومان پول بدن، شاید این 95% از مردم یه چیزی دیدن که این "حماقت" رو میکنن، شما این طور فکر نمیکنید؟
پس بهتره به جای زدن تو سر هم دیگه بریم فکر کنیم و حالا که در ایرانیم و همه چیز رایگانه، اونها رو امتحان کنیم و هر کدوم رو پسندیدیم به کار ببریم. الان برای ما از نظر قیمت FF وIE با هم هیچ فرقی ندارن پس درست انتخاب کنیم.
واژه های داخل "" ، از قول دوستان عزیزم است که از عاشقان Open Source هستند.