به نقل از rahi :فقط فايرفاكس
اگر اكستنشنها رو هم بهش اضافه كني كه ديگه عاليه عاليه
تازه يك اكستنش داره كه اگر اضافه كني توش از ie هم مي شه استفاده كرد
خیلی بد!داخل فروم ها مثل پرشین تولز چون برای فارسی نویسی از جاوااسکریپت استفاده میشه موقع فرستادن پست ها کلمات و اعداد و علائم هیچ کدوم سر جای خودشون نیستن. مثلا سر و ته چاپ میشن!
متوجه نشدم!قابلیت ذخیره حالت فعلی رو داره و شما میتونید با ذخیره جلسه فعلی و خروج از اپرا، پس از روشن کردن مجدد سیستم تمام صفحات رو مجددا و بدون نیاز به اینترنت مرور کنید. (offline browser)
یعنی چه؟! مسخره است.*** تمام اطلاعات شما هنگام مرور وب، بدون استثنا به یکی از سرور های گوگل گزارش میشه. (این مورد صریحا در توافق نامه ش ذکر شده، البته 100% فایر فاکس هم این کار رو انجام میده. یا حتی IE)
همچنان چیزی را به IE ترجیح نمی دهم.ول عزیز دل برادر وقتی IE هست چرا Opera؟
منبع اینجانام اين مرورگر وب ، IJini ميباشد و در طراحي آن از ترفندهاي خاصي استفاده شده است كه با كاركردن با آن به تمام نكته هاي آن پي خواهيد برد.
اين مرورگر كم حجم وب به قابليت بازكردن چندين صفحه وب را به طور همزمان دارد و چندين قابليت جالب ديگر نيز دارد كه با استفاده آن متوجه خواهيد شد.
حجم اين مرورگر جالب كه به طرز ماهرانه اي طراحي شده است ، در حالت Zip تنها 81 كيلوبايت ميباشد و در حالت غير فشرده در حدود 200 كيلوبايت ميباشد.
توجه داشته باشيد كه اين مرورگر كم حجم ترين در دنيا نميباشد ، كم حجم ترين مرورگر دنيا فاقد قالب گرافيكي ميباشد و تنها متون را آن هم به صورت شاخه هاي درختي سايت به نمايش ميگذارد.
با زبان فارسي هم مشكلي ندارد ( به چگونگي اين مطلب در كار با آن حتما پي خواهيد برد ! )
دوست عزیز از ورژن 8.0 به بعد اپرا کاملا رایگان شده و هیچ تبلیغی هم بالای main page اش نداره میتونی از سایت اپرا ورژن 8.54 اش رو دانلود کنی و خودت ببینیعزیز دل من ، نسخه رایگان یه تبلیغ بالای mainPageش داره.
دوست عزیز از ورژن 8.0 به بعد اپرا کاملا رایگان شده و هیچ تبلیغی هم بالای main page اش نداره میتونی از سایت اپرا ورژن 8.54 اش رو دانلود کنی و خودت ببینی
سلامبه نقل از darklord :تایید میشه. پوزش طلبیده میشه.
اینو که دوستان هم گفتند اشتباههنه رایگان نیست، ولی میشه رایگان ازش استفاده کرد بهشرطی که همیشه یه تبلیغ بالای صفحه داشته باشی، که چون این تبلیغ مرتبا تعویض میشه، یه ذره سرعتت میاد پایین.
لطفا ثابت کنید.اپرا با جاوا اسکریپت یه ذره خیلی مشکل داره.
این مشکل در ورژن 9 حل شده است.داخل فروم ها مثل پرشین تولز چون برای فارسی نویسی از جاوااسکریپت استفاده میشه موقع فرستادن پست ها کلمات و اعداد و علائم هیچ کدوم سر جای خودشون نیستن. مثلا سر و ته چاپ میشن!
نه خیر! پر سرعتترین براوزر هست:سرعتش قابل قبوله.
نسبتا؟ شما کاملترش رو سراغ داری؟امکانات جلوگیری و مدیریت تصاویر ، فلش و ... نصبتا کامله.
:blink: :blink:تمام اطلاعات شما هنگام مرور وب، بدون استثنا به یکی از سرور های گوگل گزارش میشه. (این مورد صریحا در توافق نامه ش ذکر شده، البته 100% فایر فاکس هم این کار رو انجام میده. یا حتی IE)
به همین دلیل برای چک کردن ایمیل (از طرف بنده) توصیه نمیشه...!
جوابتون رو اینجا:ول عزیز دل برادر وقتی IE هست چرا Opera
پس بقیه رو هوینجوری فرمودید دیگه؟ این که گفتید هم رو اونها. بهتره قبول کنید بی پایه و اساس پست زدید.ولی این رو با مدرک گفتم. ثابت میکنم.
عزیز جان سوئ تفاهم شده. من با کسی دعوا ندارم. فقط لطفا علمی صحبت کنید:آرش جان ما اینجا برای دعوا نیومدیم، آقا رضا یه سوال پرسیدن بنده هم در حد معلومات بهشون جواب دادم.
دلیل نمیشه که شما مشکل دارید اپرا مشکل داره. جاوای شما چه ورژنی داره؟ آیا اپرا+جاوا رو نصب کردید یا جاوا رو قبلا جداگانه نصب کردید؟من روی سیستمم اپرا 8.0 رو دارم، و خودم به شدت با مشکل جاوا اسکریپت زمانی که از اپرا استفاده میکنم مواجهم.
خیر. پس شما از اپرای قدیمی استفاده میکنید. دوستان هم فرمودند که قبلا پولی بوده و خیلی وقت هست که رایکان شده. پس پولی نیست!اپرای بنده بالای صفحه اصلیش یه تبلیغ داره و میگه باید پول بدین تا ورش دارین، پس اپرا پولیه.
1. این مقاله مال کدوم سایت یا کمپانی معتبری هست؟در مقاله ای به نام google hacking که دارم در حال حاظر دنبال لینکش میگردم، Privacy Policy اپرا رو قرار داده بود و دقیقا درش ذکر شده بود که :
"به خاطر پشتیبانی گوگل از ما، و برای سرویس دهی بهتر به شما، صفحاتی که توسط شما مرور میشه به سایت گوگل گزارش میشه."
فکر کردن کامل نیست. در عمل باید ثابت کنید. در ضمن اپرا نیاز به هیچ پلاگینی نداره و در همون بار اول که نصب بشه امکاناتی رو در اختیارتون میذاره که هیچ مرورگری با تمام پلاگ اینهاش نداره(البته تا الان)در مورد کامل بودن تنظیمات اپرا باید خدمتتون عرض کنم که Maxthon که یه بروزر مبتنی بر IE هست تمام این قابلیت ها رو داره و حتی بیشتر، یا همین AVANT ، و یا Firefox ی که تمام پلاگینهاش رو نصب کنی فکر نکنم ناقصتر محسوب بشه.
بنده سعی کردم که علمی صحبت کنم. شما اطلاعات غلطی به نمایش گذاشتی که جاش اینجا نیست. همونطور که خودتون گفتید اینجا جای دعوا کردن نیست این مورد در مورد اطلاعات غلط هم صدق میکنه.حالا روشن شد؟
بعدشم یه سوال دیگه ، شما چی از اپرا دیدی که داری اینجوری سنگش رو به سینه میزنی؟
شما از IE چی دیدی؟فقط لطفا از من نپرس که چی از IE دیدم!
دوست عزیز، در تاپیک طرفداران اپرا که تو پست قبلیم لینک دادم میتونید اطلاعات خوبی بدست بیارید. اگر مشکلی بود لطفا همونجا مطرح کنید من در خدمتم.به نقل از rezadignity :آقای arashpour شما که از اپرا شناخت دارید کمی از این مرورگر و کارایی اش، سازنده اش و رایگان بودن یا نبودنش و هدف از ساختنش و سازگاری با زبان فارسی و ... توضیح دهید.