• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از کدام مرورگر بهره می برید؟

از کدام مرورگر بهره می برید؟

• IE

Votes: 29 25.9%
  • Opera

Votes: 25 22.3%
  • FireFox

Votes: 53 47.3%
  • NetScape

Votes: 1 0.9%
  • Maxthon

Votes: 4 3.6%

• Total voters
    112

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
39854-ie7_artikel.jpg

رفت تو امضا

Opera 8.0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سایز امضات مجاز نیستش
ادیت کن تا ریپورت نکردم
lol..
بجاش اوپرا بذاری از جرمت صرفنظر میکنم
lolllllllllllllllllllllllll.

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
موافقم اپرا ورژن 9 واقعا حرف نداره ، مخصوصا این تولتیپ ها ایده بسیار قشنگیه .

rahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فقط فايرفاكس
اگر اكستنشنها رو هم بهش اضافه كني كه ديگه عاليه عاليه
تازه يك اكستنش داره كه اگر اضافه كني توش از ie هم مي شه استفاده كرد

ali_fa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از rahi :
فقط فايرفاكس
اگر اكستنشنها رو هم بهش اضافه كني كه ديگه عاليه عاليه
تازه يك اكستنش داره كه اگر اضافه كني توش از ie هم مي شه استفاده كرد

بشدت تایید میشه:happy: :D

env0i

Registered User
لایک‌ها
0
سرعت opera عالیه ولی با بعضی از کدای javascript مشکل داره که یه Fire واجب میشه:D

arashpour

Registered User
لایک‌ها
0
تو صیه میشود از اپرا 9 استفاده کنی.

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
من تعاریفی از اپرا شنیده ام که وسوسه شدم ازش استفاده کنم! یه سوال داشتم ، اولا این مرورگر مثل فایرفاکس رایگانه یا باید به دنبال کرک و این چیزاش بگردم و دیگر اینکه اگر رایگان هست چه شرکتی ازش پشتیبانی میکنه و روی چه حسابی رایگان عرضه میشه؟

میگن از فایرفاکس بهتره راست میگن؟

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
داخل فروم ها مثل پرشین تولز چون برای فارسی نویسی از جاوااسکریپت استفاده میشه موقع فرستادن پست ها کلمات و اعداد و علائم هیچ کدوم سر جای خودشون نیستن. مثلا سر و ته چاپ میشن!
خیلی بد!
قابلیت ذخیره حالت فعلی رو داره و شما میتونید با ذخیره جلسه فعلی و خروج از اپرا، پس از روشن کردن مجدد سیستم تمام صفحات رو مجددا و بدون نیاز به اینترنت مرور کنید. (offline browser)
متوجه نشدم!
*** تمام اطلاعات شما هنگام مرور وب، بدون استثنا به یکی از سرور های گوگل گزارش میشه. (این مورد صریحا در توافق نامه ش ذکر شده، البته 100% فایر فاکس هم این کار رو انجام میده. یا حتی IE)
یعنی چه؟! مسخره است.
ول عزیز دل برادر وقتی IE هست چرا Opera؟
همچنان چیزی را به IE ترجیح نمی دهم.

Lucky Luck

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه
این اولین پست من توی persiantools هست (شما بهش میگین پی تی؟):eh:
از توی امضای یکی از بچه ها افتادم توی این تاپیک
هنوز کل انجمن رو ندیدم

این که مشخصه هیچی Firefox نمیشه!
راستی کی گفته Opera پولی هست؟! خیلی وقته رایگان شده! کجای کاری برادر؟

دانلود کنیدOpera 9.0 Build 8371 Beta for Windows به صورت 100% رایگان :eh:
http://snapshot.opera.com/windows/o90w_8371m.exe
size 4.4 mb

راستی با یکی از کم حجم ترین مرورگر ها هم آشنا بشید
نام اين مرورگر وب ، IJini ميباشد و در طراحي آن از ترفندهاي خاصي استفاده شده است كه با كاركردن با آن به تمام نكته هاي آن پي خواهيد برد.
اين مرورگر كم حجم وب به قابليت بازكردن چندين صفحه وب را به طور همزمان دارد و چندين قابليت جالب ديگر نيز دارد كه با استفاده آن متوجه خواهيد شد.
حجم اين مرورگر جالب كه به طرز ماهرانه اي طراحي شده است ، در حالت Zip تنها 81 كيلوبايت ميباشد و در حالت غير فشرده در حدود 200 كيلوبايت ميباشد.
توجه داشته باشيد كه اين مرورگر كم حجم ترين در دنيا نميباشد ، كم حجم ترين مرورگر دنيا فاقد قالب گرافيكي ميباشد و تنها متون را آن هم به صورت شاخه هاي درختي سايت به نمايش ميگذارد.
با زبان فارسي هم مشكلي ندارد ( به چگونگي اين مطلب در كار با آن حتما پي خواهيد برد ! )
منبع اینجا

براتون Attach کردم

موفق باشید ;)

فایل های ضمیمه

• ijini.zip
    81.3 KB · نمایش ها: 2

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
عزیز دل من ، نسخه رایگان یه تبلیغ بالای mainPageش داره.
دوست عزیز از ورژن 8.0 به بعد اپرا کاملا رایگان شده و هیچ تبلیغی هم بالای main page اش نداره میتونی از سایت اپرا ورژن 8.54 اش رو دانلود کنی و خودت ببینی

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز از ورژن 8.0 به بعد اپرا کاملا رایگان شده و هیچ تبلیغی هم بالای main page اش نداره میتونی از سایت اپرا ورژن 8.54 اش رو دانلود کنی و خودت ببینی

تایید میشه. پوزش طلبیده میشه.

Lucky Luck

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از darklord :
تایید میشه. پوزش طلبیده میشه.
سلام
خواهش میکنم ، همشه اول مطمئن باش بعد بگو
--------------------------------------------------------
یه چیز دیگه ، دوستان Firefox ایی یه تاپیک جالب هست توی انجمن های p30world به نام همه چیز درباره مرورگر فایرفاکس که خیلی چیز های جالبی توش هست
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=16208

موفق باشید ;)

3nobar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مکستون دیگه چی چیه هی مکستون مکستون میکنید؟ مکستون یا همون Myie2 فقط یه پوسته برای ie هست که امکان تب منو رو هم داره. تمام اجزاش هم ie هست. مکستون مکستون....!

arashpour

Registered User
لایک‌ها
0
نه رایگان نیست، ولی میشه رایگان ازش استفاده کرد بهشرطی که همیشه یه تبلیغ بالای صفحه داشته باشی، که چون این تبلیغ مرتبا تعویض میشه، یه ذره سرعتت میاد پایین.
اینو که دوستان هم گفتند اشتباهه
اپرا با جاوا اسکریپت یه ذره خیلی مشکل داره.
لطفا ثابت کنید.
داخل فروم ها مثل پرشین تولز چون برای فارسی نویسی از جاوااسکریپت استفاده میشه موقع فرستادن پست ها کلمات و اعداد و علائم هیچ کدوم سر جای خودشون نیستن. مثلا سر و ته چاپ میشن!
این مشکل در ورژن 9 حل شده است.
سرعتش قابل قبوله.
نه خیر! پر سرعتترین براوزر هست:
http://internetonline.mihanblog.com/Post-9.aspx
امکانات جلوگیری و مدیریت تصاویر ، فلش و ... نصبتا کامله.
نسبتا؟ شما کاملترش رو سراغ داری؟
تمام اطلاعات شما هنگام مرور وب، بدون استثنا به یکی از سرور های گوگل گزارش میشه. (این مورد صریحا در توافق نامه ش ذکر شده، البته 100% فایر فاکس هم این کار رو انجام میده. یا حتی IE)
به همین دلیل برای چک کردن ایمیل (از طرف بنده) توصیه نمیشه...!
:blink: :blink:
این در قسمت Privacy سایت خود اپرا به صراحت تکذیب میشه: http://www.opera.com/privacy/
No personal information is collected or shared, and providing ad profile information in the browser is strictly optional. The Opera user's Web usage is not tracked
ول عزیز دل برادر وقتی IE هست چرا Opera
جوابتون رو اینجا:
http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=19153
و اینجا بگیرید:
http://internetonline.mihanblog.com/Post-9.aspx

موقع خوندن پست شما چند بار تاریخ پست رو نگاه کردم گفتم نکنه خیلی قدیمیه! دوست عزیز خواهشا از دفعه بعد اول کمی تحقیق کنید و بعد جواب بدهید تا یکی مثل من مجبور نباشه برای رفع ابهاماتی که شما ایجاد کردید وقتش رو هدر بده.
با تشکر از شما

arashpour

Registered User
لایک‌ها
0
عزیز جان من که لینک Privacy رو دادم. دنبال چه متنی تو چه سایتی هستی؟ در ضمن از بین این همه حرفی که زدی همین یه دونه موند که ثابت کنی؟ مشکل اپرا با جاوا چی شد؟؟؟؟؟!!
ولی این رو با مدرک گفتم. ثابت میکنم.
پس بقیه رو هوینجوری فرمودید دیگه؟ این که گفتید هم رو اونها. بهتره قبول کنید بی پایه و اساس پست زدید.

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
آقای arashpour شما که از اپرا شناخت دارید کمی از این مرورگر و کارایی اش، سازنده اش و رایگان بودن یا نبودنش و هدف از ساختنش و سازگاری با زبان فارسی و ... توضیح دهید.

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
امنيت بالا فقط فاير فاکس
اینترنت اکسپلورر واقعاً ابروی هرچی مروگرره برده

arashpour

Registered User
لایک‌ها
0
آرش جان ما اینجا برای دعوا نیومدیم، آقا رضا یه سوال پرسیدن بنده هم در حد معلومات بهشون جواب دادم.
عزیز جان سوئ تفاهم شده. من با کسی دعوا ندارم. فقط لطفا علمی صحبت کنید:
من روی سیستمم اپرا 8.0 رو دارم، و خودم به شدت با مشکل جاوا اسکریپت زمانی که از اپرا استفاده میکنم مواجهم.
دلیل نمیشه که شما مشکل دارید اپرا مشکل داره. جاوای شما چه ورژنی داره؟ آیا اپرا+جاوا رو نصب کردید یا جاوا رو قبلا جداگانه نصب کردید؟
اپرای بنده بالای صفحه اصلیش یه تبلیغ داره و میگه باید پول بدین تا ورش دارین، پس اپرا پولیه.
خیر. پس شما از اپرای قدیمی استفاده میکنید. دوستان هم فرمودند که قبلا پولی بوده و خیلی وقت هست که رایکان شده. پس پولی نیست!
در مقاله ای به نام google hacking که دارم در حال حاظر دنبال لینکش میگردم، Privacy Policy اپرا رو قرار داده بود و دقیقا درش ذکر شده بود که :

"به خاطر پشتیبانی گوگل از ما، و برای سرویس دهی بهتر به شما، صفحاتی که توسط شما مرور میشه به سایت گوگل گزارش میشه."
1. این مقاله مال کدوم سایت یا کمپانی معتبری هست؟
2. اگر پیداش کردید مال عصر یخبندان نباشه:D
در مورد کامل بودن تنظیمات اپرا باید خدمتتون عرض کنم که Maxthon که یه بروزر مبتنی بر IE هست تمام این قابلیت ها رو داره و حتی بیشتر، یا همین AVANT ، و یا Firefox ی که تمام پلاگینهاش رو نصب کنی فکر نکنم ناقصتر محسوب بشه.
فکر کردن کامل نیست. در عمل باید ثابت کنید. در ضمن اپرا نیاز به هیچ پلاگینی نداره و در همون بار اول که نصب بشه امکاناتی رو در اختیارتون میذاره که هیچ مرورگری با تمام پلاگ اینهاش نداره(البته تا الان)
حالا روشن شد؟
بعدشم یه سوال دیگه ، شما چی از اپرا دیدی که داری اینجوری سنگش رو به سینه میزنی؟
بنده سعی کردم که علمی صحبت کنم. شما اطلاعات غلطی به نمایش گذاشتی که جاش اینجا نیست. همونطور که خودتون گفتید اینجا جای دعوا کردن نیست این مورد در مورد اطلاعات غلط هم صدق میکنه.;)
فقط لطفا از من نپرس که چی از IE دیدم!
شما از IE چی دیدی؟:D :rolleyes:

به نقل از rezadignity :
آقای arashpour شما که از اپرا شناخت دارید کمی از این مرورگر و کارایی اش، سازنده اش و رایگان بودن یا نبودنش و هدف از ساختنش و سازگاری با زبان فارسی و ... توضیح دهید.
دوست عزیز، در تاپیک طرفداران اپرا که تو پست قبلیم لینک دادم میتونید اطلاعات خوبی بدست بیارید. اگر مشکلی بود لطفا همونجا مطرح کنید من در خدمتم.

بالا