• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از کدام مرورگر بهره می برید؟

از کدام مرورگر بهره می برید؟

• IE

Votes: 29 25.9%
  • Opera

Votes: 25 22.3%
  • FireFox

Votes: 53 47.3%
  • NetScape

Votes: 1 0.9%
  • Maxthon

Votes: 4 3.6%

• Total voters
    112

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
کی همچين حرفيو زده که سرعت اپرا بيشتر از فاير فاکس هست؟
من از اين دوتا تست هم گرفتم
هيچ فرقی از لهاظ لود شدن سايت يا عکس باهم نداشتن
فاير فاکس بيشتر اوقات صفهرو کلی میياره
ولی اپرا تيکه تيکه میياره عکس هارو شايد بخواتر همين بعضی ها فکر کنن سرعت اپرا
بيشتر باشه
ولی وقتی که مقايسه کنيد وقتی که صفحه کامل لود شد
میبينيد که هيچ فرقی ندارن حتی من بعضی اوقات ديدم فاير 1& 2 ثانيه
زودتر لود میکنه

arashpour

Registered User
لایک‌ها
0
حالا چرا فای ر ف وکس این وسط ف یلتر شده؟؟؟!!

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
به نقل از arashpour :
شما توجه نکردی من اون بالا چی گفتم..فاير فاکس بيشتر سايتهای عکس رو همرو اول لود میکنه
بد میياره..ولی اپرا تيکه تيکه نشون میده.و هيچ فرقی در آخر تو لود کامل از لهاظ سرعت وجود نداره.مطمئناً رو اين حسابه که امتياز بيشتر اورده
من رو اين قضيه يه چيزی حدود 30 40 سايت رو تست کردم

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
سایت گوگل فایت کارش اینه که محبوبیت دو کلمه رو از نظر جستجو در سرچ انجین گوگل نشون میده. البته خود گوگل این قابلت رو به همه میده ولی خوب دیگه اینا اومدن یه کم راحتترش کردن.

توی لینکای بالا میگه که کدوم یک از موارد بیشتر مورد توجه مردم بودن، و بیشتر به دنبالشون گشته شده.

arashpour

Registered User
لایک‌ها
0
شما توجه نکردی من اون بالا چی گفتم..فاير فاکس بيشتر سايتهای عکس رو همرو اول لود میکنه
بد میياره..ولی اپرا تيکه تيکه نشون میده.و هيچ فرقی در آخر تو لود کامل از لهاظ سرعت وجود نداره.مطمئناً رو اين حسابه که امتياز بيشتر اورده
من رو اين قضيه يه چيزی حدود 30 40 سايت رو تست کردم
شما هم به لینکی که دادم توجه نکردی یا کامل نخوندیش که آزمایشها چه جوری انجام شده. محاسبه زمان بر مبنای لود شدن کل صفحه بوده نه نصفش! یعنی زمان لود شدن کامل بوده. بعدشم شما میتونی تو اپرا تعیین کنی که همه صفحه با هم لود بشه یا به محض دریافت اطلاعات. یعنی هم میتونی تعیین کنی صفحه همراه با در یافت اطلاعات لود بشه یا بعد از چند ثانیه یا بعد از دریافت کل اطلاعات. ببینم فایر همچین امکانی رو به شما میده؟؟

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
من نمی دونم این دروغ شاخدار رو کی سر هم کرده: فایرفاکس رو از روی اپرا دزدی کردن.

همه می دونم که مروگر موزیلا از قدیمی ترین مرورگرها هست که نتیجه کلی تحقیق و سالها کار برروی موزیلا مرورگر فایرفاکس بوده. هیچ شکی نیست که موتور Gecko که درفایرفاکس استفاده شده بهترین موتوری است که تا حالا برای مرورگرها نوشته شده و حتی بیشتر مرورگرهای دیگه هم از همین موتور استفاده می کنن.

IranSpirit

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از zfarhad2003 :
من نمی دونم این دروغ شاخدار رو کی سر هم کرده: فایرفاکس رو از روی اپرا دزدی کردن.

همه می دونم که مروگر موزیلا از قدیمی ترین مرورگرها هست که نتیجه کلی تحقیق و سالها کار برروی موزیلا مرورگر فایرفاکس بوده. هیچ شکی نیست که موتور Gecko که درفایرفاکس استفاده شده بهترین موتوری است که تا حالا برای مرورگرها نوشته شده و حتی بیشتر مرورگرهای دیگه هم از همین موتور استفاده می کنن.

جناب بله موزیلا شرکت معروفیه ، حتی از دوستان اپراست ، اینا تو لینکوس سردمدار بودند، ولی فایرکس بطور عادی کار موزیلا نبوده ، کاریه که در واقع به موزیلا اهدا شده، برنامه نویسی که ساخته بوده خودش از اپرا کارا بوده
، ایده مولتی تب بودن که اصلا اپرا رو به این اسم معرفی می کنن " اولین مرورگر مولتی تب " ، البته خدا بیامرزه
طرف رو ، اونطور که من یادمه سال پیش گوگل مصمم بود که بیارش تو خود گوگل.

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
کاریه که در واقع به موزیلا اهدا شده

اصلا مفهوم این جمله رو نمی فهمم. تا اونجایی که من می دونم مرورگر موزیلا از خیلی وقت پیش وجود داشت ولی بعد از یک مدت خود مسئولین شرکت موزیلا تصمیم گرفتن برای اینکه مرورگر بهتری بسازنن که قابلیتهای بهتری داشته باشه کدنویسی رو از اول برای فایرفاکس شروع کردن یعنی دیگه کل کدهای موزیلا رو گذاشتن کنار و برای فایرفاکس مرورگر نسل جدید از اول کدنویسی کردن. اصلا هم شوخی نیست که تونسته در عرض 1 سال 10% از کاربران IE رو به خودش اختصاص بده.

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
بر اساس گزارش‌هاي اعلام شده در حال حاضر مرورگر اينترنت اكسپلورر بيشترين سهم از مرورگرها در بازارهاي جهاني دارد.

به گزارش بخش خبر تراشه از ایرنا،‪ ‬كارشناسان رايانه‌اي سهم اين مرورگر را در بازارهاي جهاني به صورت تقريبي ‪ ۸۶‬درصد اعلام كرده اند.

بر طبق گفته اين كارشناسان مرورگر ياد شده از ماه نوامبر سال ‪۲۰۰۵‬ تا به حال ميزان استفاده از اين مرورگر ‪ 0.37‬درصد افزايش يافته است.

همچنين اين كارشناسان اعلام كردند كه سهم مرورگر كدباز فايرفاكس در بازارهاي جهاني از ماه نوامبر سال گذشته ميلادي تاكنون حدود ‪ 0.28‬درصد كاهش يافته است.

مرورگر كدباز فايرفاكس در سال‌هاي گذشته ميلادي از بيشترين سهم در بازارهاي جهاني برخوردار بوده است.

همچنين سهم مرورگر فاير فاكس در بازار ايالت متحده از ‪ ۱۴‬درصد در ماه نوامبر سال گذشته به ‪ ۱۲‬درصد در ماه ژانويه سال جاري رسيده است.

اين تحقيقات نيز نشان مي‌دهد كه مرورگر فايرفاكس در حال حاضر 11.3‬ درصد از سهم بازارهاي جهاني را از آن خود كرده است.

گزارش‌هاي اعلام شده نشان مي‌دهد كه در حال حاضر بيش از ‪ ۸۰‬درصد از آمريكايي‌ها از مرورگر اينترنت اكسپلورر استفاده مي‌كنند.

صرفا یه خبر بود.

arashpour

Registered User
لایک‌ها
0
کاملا مشخصه. با رویه انحصاری که مایکروسافت پیش گرفته اصلا چیز عجیبی نیست. دوست دارم ببینم وقتی آی ایی رو از روی ویندوز بر داره این درصد به چند میرسه؟

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
کاملا مشخصه. با رویه انحصاری که مایکروسافت پیش گرفته اصلا چیز عجیبی نیست. دوست دارم ببینم وقتی آی ایی رو از روی ویندوز بر داره این درصد به چند میرسه؟
تائید می شه

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
اینا هی میگن IE بهترینه
257.gif
راست میگن ؟
249.gif

منو کشتن ...

barbie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ما که باIE راحتیم البته firefox هم گاهی ولی نمیدونم چرا IEرا دست تره

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
چون عادت کردین. اگه یه مدت با فایرفاکس کار کنین و به اون عادت کنین دیگه هیچ وقت IE رو باز هم نمی کنین.
یکی از امکانات خوب فایرفاکس که زندگی رو راحت می کنه:
برای باز کردن یک لینک در tab جدید با کلید وسط ماوس روش کلیک کنید. (از این راحتترش رو نداریم)

barbie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خوب پسopera چی¿

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
بین این همه کاربر فایرفاکس چند نفر بیان و خیال ما رو راحت کنن دیگه ، بریم روی فایرفاکس یا اپرا یا با IE بمونیم ؟
تا چه میزان تفاوت از نظر امنیت و کارایی میان اینها هست ؟ ارزش سوییچ کردن داره یا نه ؟

behrouz_s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از rezadignity :
بین این همه کاربر فایرفاکس چند نفر بیان و خیال ما رو راحت کنن دیگه ، بریم روی فایرفاکس یا اپرا یا با IE بمونیم ؟
تا چه میزان تفاوت از نظر امنیت و کارایی میان اینها هست ؟ ارزش سوییچ کردن داره یا نه ؟
Firefox آخرشه
من خودم از این استفاده میکنم
یه چیز دیگست.:lol:

بالا