• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از کدام مرورگر بهره می برید؟

از کدام مرورگر بهره می برید؟

• IE

Votes: 29 25.9%
  • Opera

Votes: 25 22.3%
  • FireFox

Votes: 53 47.3%
  • NetScape

Votes: 1 0.9%
  • Maxthon

Votes: 4 3.6%

• Total voters
    112

arashpour

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون. این بحثها به نظر من جالبه چون آدم مجبوره برای اینکه حرف خودش رو که قاعدتا یک تجربه هست با مدرک به اثبات برسونه. من فکر میکنم بحث انتخاب مرورگر هم مثل انتخاب سیستم عامل بیشتر جنبه تبلیغاتی و غیر عادلانه پیدا کرده تا کارشناسی. هر کسی باید خودش نرم افزاری رو آزمایش کنه و ببینه کدومش از همه بهتره. من که اپرا رو یافتم. تا ببینیم بقیه دوستان چه نظری دارن.

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
آفرین، بالاخره حرف دلم رو زدی... .

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
دیروز تو روزنامه خوندم که ورژن 9 اپرا داره میاد! یا شاید هم اومده ، یادم نیست.
هی میگم بخش خبر درست کنید درست نمی کنند!!!

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از rezadignity :
پس بخش اخبار IT در پرشین تولز چیه ؟
بخش خبری نیست ؟

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
به نقل از rezadignity :
اپرا 9.0 بتا منتشر شده (قبلی ها preview) بودند ولی ورژن نهایی هنوز نیومده

IranSpirit

Registered User
لایک‌ها
0
اولا اینو بگم من از موقعی که اینترنت رو شروع کردم ،اون موقع که ویندوز 95 بود با اپرا کار می کردم ، اون موقع اپرا واقعا از لحاظ نشون دادن اچ تی ام ال مزخرف بود ولی سرعتش معرکه بود ، وقتی اپرا به 5 رسید ، تازه اپرا قدرت نمایی می کرد، دیگه اینطورس شد که من شانس آوردم که برای همیشه با بهترین براوزر دنیا کار کنم،در ضمن اخیرا در مورد اپرا صدق نمی کنه ، اخیرا شما پی بردید اپرا محبوبه، اتفاقا باید بگم اپرا به علت کندی تغییر از محبوبیت افتاده نسبت به قدیم، چند سال پیش من یادم اپرا همیشه تو Download.com جزو 5 بیشترین دانلودیها بود ، ولی الان حتی تو رشته خودشم اول نیست ( البته اخرین باری که من دیدم، اخیرا op جان ( هموم اپرا ) کلینت بیت تورنت رو هم رو مرورگرش گذاشته که دیگه میشه با op فایلهای غیر قانونی P2P بیت تورنت رو دانلود کرد ، این کلی محبوبیتشو باید ببره بالا )

و اما فایر فاکس اونایی که اپرا کارن میدونند فایرفوکس یک دزدی کامل از روی Op بود.

به قول یکی از این سایت ها که همرو مسخره می کرد ، در مورد فایر فکس گفته بود :
"یک بچه میمون تو موزیلا، یک نسخه از اپرا کپی کرد و به اسم فایر فکس به بازار فرستاد. "

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
آقای IranSpirit شما که کهنه کار استفاده از اپرا هستی روی هم رفته و با توجه به تغییر و تحولات به نظرت از فایرفاکس بهتره یا نه؟

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
و اما فایر فاکس اونایی که اپرا کارن میدونند فایرفوکس یک دزدی کامل از روی Op بود.
همراه با اصلاحات فراوان بر روی آن و نه کپی برداری کورکورانه و افزودن قابلیتهای جالبتر بر أن و رفع نقایص آن .

arashpour

Registered User
لایک‌ها
0
افزودن قابلیتهای جالبتر بر أن و رفع نقایص آن .
24.gif
24.gif
24.gif

ظاهرا خیلی از دوستان این تاپیک رو ندیدند:
http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=43236

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
اشکال شماها همینه که بیش از حد روی مسأله سرعت زوم میکنید ،
فکر میکنید که سرعت حلال همه مشکلات هست .
در اینکه اپرا سریعترین مرورگر جهان هست ، شکی نیست ،
ولی بهترین ،؟ هیچکس نمیتونه اینو بگه .

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
به نقل از mynobar :
اشکال شماها همینه که بیش از حد روی مسأله سرعت زوم میکنید ،
فکر میکنید که سرعت حلال همه مشکلات هست .
در اینکه اپرا سریعترین مرورگر جهان هست ، شکی نیست ،
ولی بهترین ،؟ هیچکس نمیتونه اینو بگه .
بله هیچکس نمیتونه بگه به طور قطع کدوم مرور ر بهترینه چون اگر ینطوری بود تا حالا نسل مرور گر های دیگه کاملا منقرض شده بود مثل نت اسکیپ خدا بیامرز

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از mammad81 :
بله هیچکس نمیتونه بگه به طور قطع کدوم مرور ر بهترینه چون اگر ینطوری بود تا حالا نسل مرور گر های دیگه کاملا منقرض شده بود مثل نت اسکیپ خدا بیامرز
ولی چون سرعت ، مهمترین مؤلفه برای کاربران ایرانی است ،
از این رو در محور اصلی قرار گرفته و بقیه قابلیتها و فاکتورهای یک مرورگر خوب ، تحت الشعاع این مقوله قرار گرفته اند .

arashpour

Registered User
لایک‌ها
0
ولی چون سرعت ، مهمترین مؤلفه برای کاربران ایرانی است ،
از این رو در محور اصلی قرار گرفته و بقیه قابلیتها و فاکتورهای یک مرورگر خوب ، تحت الشعاع این مقوله قرار گرفته اند .
یعنی شما میخواهید بگید که فایرفوکس یا آی ایی امنیت بیشتری از اپرا دارن؟!

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
به نظر من یکی از مهمترین عوامل راحتی یک کاربر با یک برنامه است
یه نفر فقط یه برنامه میخواد که باهاش بره تو اینترنت آدرس بزنه ایت براش بیاد خوب میره سراغ ie که پیش فرض نصب هست یکی عشق اپن سورس و .... هست میره سراغ فایر فاکس یکی دنبال سرعته ومیره دنبال اپرا
اما وقتی این افراد چند ماه با اون مرورگر خودشون کار کردن و با محیطش خو گرفتن این بحث ها پیش میاد و دیگه تغییر عقیده دادن خیلی سخت میشه
من اپرا کار وقتی میرم تو فایر فاکس دنبال note اش میگردم فایر فاکس کاره اکستنشن هاشو میخواد IE کاره اون سادگی اینترفیسو میخواد و......

IranSpirit

Registered User
لایک‌ها
0
در اینکه اپرا در سال اخیر افت زیادی داشته شک نیست ، ولی هنوزم بهترین مرورگر دنیاست،اپرا مرورگریه که تاکید زیادی روی امنیت داره و همین باعث میشه خیلی جاها به مشکل بخوره ( به قول خودش ما هم می تونیم این ها رو حل کنیم ولی امنیت برای ما مهمتره )

خیلی از صفحه ها که خیلی دیگه داینامیک و پویا هستن ممکنه با op مشکل داشته باشن ولی با فایر فکس بیان بالا
ولی من همیشه هر موقه هر چند مدت طولانی به این مشکل می خورم اون سایت رو با فایرفکس می بینم.

ولی من لازم میدونم چندتا قابلیت Op 9 رو بگم:

Source Viewer : این واقعا باحال ترین کار اپرا تو یک سال گذشته بود ، هر صفحه ای که می بینی میتونی تغییرش بدی آنلاین بیبنی چی میشه، ( بین خودمون باشه ، جون میده برای هک و چیت ) خود من که دیگه بجای تغییر دادن هی آپلود کردن ، راحت از این استفاده می کنم ، بعدا وقتی به نتیجه رسیدم یک بار فقط آپلود می کنم.

بیت تورنت : توی ادرس بار اپرا اینو بزنید :
B Name
name هر فایل برنامه اهنگ ،فیلم که دنبالشید تورنتشو میاره راحت می تونید با Op دانلود کنید.

البته با g هم اگه چیزی رو بزنید مستقیم میره جستوگر گوگل ، نتیجه رو میاره

و اما یک فیلتر کننده سایت ها که واقعا ضد حال اصلا کار نکرد ، ایشالا که درست شه تو ورشن کامل 9

اپرا 9 این قابلیت رو داره که برای هر سایت یک تنظیم متفاوت داشته باشی

قابلیت های کلی اپرا:
یک دانلود منیجر خوب که فایلها رو ادامه میده
داشتن یک بخش به نام لینک که تمام لینک ها رو که تو صفحه هست براتون لیست میکنه
cookie manager عالی
Pop Up blocker حرفه ای
قابلیت تغییر دادن قیافه اپرا ( چون همشو با Gif ساختن.)

قابلیت چند صفحه بودن در تعداد بالا بدون مشکل ( من خودم بعضی موقه ها 50 صفحه هم باز میکنم ، جالبه خیلی کم حافظه میگره ، اما IE 10 تا باز کنم کلی حافظه گرفته

یه قابلیت باحال اپرا ذخیره صفحه هاست، مثلا من 3 ماه پیش 20 صفحه باز کردم ، الان op رو باز کنم ، از ادامش میاد
حتی می تونید به صورت Season صفحه تانون رو بزارید من که واقعا حال میکنم ، من اصلا عاشق این کار op شدم و الا مشکل سرعت که دیگه ندارم.

اتوماتیک پر کننده فرم ها

یک قسمت که author mode یا user mode که میتونه تمام صفحه های اینترنتو طبق سلیقه شما نشون بده

note : که من کارایی که باید انجام بدم اینجا میذارم تا یادم باشه

امکان نشون دادن عکس برای هر صفحه نه مثل IE که بکل عکس رو همه صفحه ها بر میداره.

History بر اساس روز ، دیروز ، هفته ، ماه

و کلی دیگه

در ضمن یه سری قابلیت های میانبری با موس هم داره که خیلی با حال:

1- دکه سمت راست رو نگه دارید یه کم بیارید پایین ول کنید ، یه صفحه تازه باز میشه
2 - دکمه سمت راست رو نگه دازید یه کم بیارید پایین به یه کم به چپ صفحه بسته میشه.
این کارا رو صریح انجام بدید در ضمن قبلش باید تو قسمت preferences تو قسمت Shortcuts گزینه Enable Mosue Shorcut رو تیک بزنید.
کلی از این شرت کات های موس داره.

در ضمن تو همون قسمت Shortcuts میتونید خودتون برای کارای مختلف اپرا هم شرت کات صفحه کلید و هم ماوس
بسازید.

در ضمن اپرا چند سال داره انتخاب PC World ,PC Mag میشه.

در ضمن اپرا وب براوزر خیلی جالبی هم برای موبایلها داره.

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
بی شک اپرا مرورگر تواناییه و در تواناییش شکی نیست. من خودم از اپرا واینترنت اکسپلورر در کنار هم استفاده می کنم ولی ابراز نظر قطعی رو بزاریم تا انتشار نسخه 7 اینترنت اکسپلورر.

arashpour

Registered User
لایک‌ها
0
به نظر من اینترنت اکس 70 هم با اپرا 7 قابل مقایسه نیست! چه برسه به 7...(که امتحانش هم کردم) باز صد رحمت به فایر

بالا