در اینکه اپرا در سال اخیر افت زیادی داشته شک نیست ، ولی هنوزم بهترین مرورگر دنیاست،اپرا مرورگریه که تاکید زیادی روی امنیت داره و همین باعث میشه خیلی جاها به مشکل بخوره ( به قول خودش ما هم می تونیم این ها رو حل کنیم ولی امنیت برای ما مهمتره )
خیلی از صفحه ها که خیلی دیگه داینامیک و پویا هستن ممکنه با op مشکل داشته باشن ولی با فایر فکس بیان بالا
ولی من همیشه هر موقه هر چند مدت طولانی به این مشکل می خورم اون سایت رو با فایرفکس می بینم.
ولی من لازم میدونم چندتا قابلیت Op 9 رو بگم:
Source Viewer : این واقعا باحال ترین کار اپرا تو یک سال گذشته بود ، هر صفحه ای که می بینی میتونی تغییرش بدی آنلاین بیبنی چی میشه، ( بین خودمون باشه ، جون میده برای هک و چیت ) خود من که دیگه بجای تغییر دادن هی آپلود کردن ، راحت از این استفاده می کنم ، بعدا وقتی به نتیجه رسیدم یک بار فقط آپلود می کنم.
بیت تورنت : توی ادرس بار اپرا اینو بزنید :
B Name
name هر فایل برنامه اهنگ ،فیلم که دنبالشید تورنتشو میاره راحت می تونید با Op دانلود کنید.
البته با g هم اگه چیزی رو بزنید مستقیم میره جستوگر گوگل ، نتیجه رو میاره
و اما یک فیلتر کننده سایت ها که واقعا ضد حال اصلا کار نکرد ، ایشالا که درست شه تو ورشن کامل 9
اپرا 9 این قابلیت رو داره که برای هر سایت یک تنظیم متفاوت داشته باشی
قابلیت های کلی اپرا:
یک دانلود منیجر خوب که فایلها رو ادامه میده
داشتن یک بخش به نام لینک که تمام لینک ها رو که تو صفحه هست براتون لیست میکنه
cookie manager عالی
Pop Up blocker حرفه ای
قابلیت تغییر دادن قیافه اپرا ( چون همشو با Gif ساختن.)
قابلیت چند صفحه بودن در تعداد بالا بدون مشکل ( من خودم بعضی موقه ها 50 صفحه هم باز میکنم ، جالبه خیلی کم حافظه میگره ، اما IE 10 تا باز کنم کلی حافظه گرفته
یه قابلیت باحال اپرا ذخیره صفحه هاست، مثلا من 3 ماه پیش 20 صفحه باز کردم ، الان op رو باز کنم ، از ادامش میاد
حتی می تونید به صورت Season صفحه تانون رو بزارید من که واقعا حال میکنم ، من اصلا عاشق این کار op شدم و الا مشکل سرعت که دیگه ندارم.
اتوماتیک پر کننده فرم ها
یک قسمت که author mode یا user mode که میتونه تمام صفحه های اینترنتو طبق سلیقه شما نشون بده
note : که من کارایی که باید انجام بدم اینجا میذارم تا یادم باشه
امکان نشون دادن عکس برای هر صفحه نه مثل IE که بکل عکس رو همه صفحه ها بر میداره.
History بر اساس روز ، دیروز ، هفته ، ماه
و کلی دیگه
در ضمن یه سری قابلیت های میانبری با موس هم داره که خیلی با حال:
1- دکه سمت راست رو نگه دارید یه کم بیارید پایین ول کنید ، یه صفحه تازه باز میشه
2 - دکمه سمت راست رو نگه دازید یه کم بیارید پایین به یه کم به چپ صفحه بسته میشه.
این کارا رو صریح انجام بدید در ضمن قبلش باید تو قسمت preferences تو قسمت Shortcuts گزینه Enable Mosue Shorcut رو تیک بزنید.
کلی از این شرت کات های موس داره.
در ضمن تو همون قسمت Shortcuts میتونید خودتون برای کارای مختلف اپرا هم شرت کات صفحه کلید و هم ماوس
بسازید.
در ضمن اپرا چند سال داره انتخاب PC World ,PC Mag میشه.
در ضمن اپرا وب براوزر خیلی جالبی هم برای موبایلها داره.