zfarhad2003
Registered User
من از وقتی که از فایرفاکس استفاده می کنم مشکلات کامپیوترم 80% کمتر شده. حتی دیگه پایداری خود ویندوز هم بالا رفته.
حالا arashpour یه چیزی میگه ! خودشم خندش میگیره ! تو چرا تایید میکنی :lol:به نقل از zfarhad2003 :تائید می شه
مگه حرف خنده داری زده که خندش بگیره! :worried:حالا arashpour یه چیزی میگه ! خودشم خندش میگیره ! تو چرا تایید میکنی
میشه بگید بنده چه پارازیتی انداختم فقط خندیدم خندیدن جرمه?به نقل از dead_chatter :باربی مثکه پارازیتات فقط مختص بخش موبایل نیست همه جاست!
این چیه ؟ نه این چیه ؟ طرفدارای IE بیان ببینم ! ما رو دو دل می کنید و ول می کنید میرید ؟
در عوض فایرفاکس رو هر پلت فورمی اجرا می شه فرقی نمی کنه از ویندوز استفاده کنی یا از لینوکس یا از مک.Internet Explorer is integrated with Windows XP so you can surf the internet without having to decide which browser to use
بله برای کاربران لینوکس هم در دسترسه!!!!Internet Explorer is accessible for everyone.
می خوای چند هزارتا سایت نشون بدم که تویه IE درست نشون داده نمی شن.IE can display all web pages - not all of them work in Firefox.
عجب ها. فایرفاکس به کدوم اکستنش خودش وابسته است. از نقطه ضعف خود IE واسه فایرفاکس استفاده می کنن.IE requires hardly any extensions, whereas Firefox has a plethora
راه حل جالبیه. این ماکروسافت چقدر به فکر کاربرانشه.IE does not have an RSS reader, which is a fad. You can just visit the site every day if you need to
منظورش از منظم هر سه چهار ماه یکباره درحالی که شناسایی حرفه توی فایرفاکس و رفع اون کمتر از 2 روز طول می کشه.IE is less secure than Firefox, but patches are released regularly
به قدری لینک شده که دیگه نمی شه حذفش کرد !!IE is closely linked to Windows
فایرفاکس نیازی نداره منت ماکروسافت رو بکشه خودش سیستم آپدیت مخصوص خودش رو داره که خیلی بهتر از آپدیت ویندوز کار می کنه و در ضمن محدودیتی هم برای هیچ کس نداره.You need to use IE to access Windows Update - even though Microsoft released a Firefox plugin for Windows Genuine Advantage, they will never open Windows Update to Firefox
این یکی رو واقعا قبول دارم. یادمه وقتی از IE استفاده می کردم مجبور بودم بعضی وقتها حتی سیستم رو هم رست کنم حالا بگذریم از مشکلاتی که برای ویندوز می افتاد و مجبور بودی هر چندماه یکبار دوباره نصبش کنی.IE doesn’t crash when visiting online banking sites, Firefox does
دیگه چی می شه گفت مزیتش رو نگاه کن تو رو خدا !!!IE does not respect W3C standards in their entirity
فکر نکنم اینترفیس فایرفاکس مشکلی داشته باشه. خیلی راحت و انعطاف پذیره. می تونی براش قالب خوبی رو بگیری و قیافش رو عوض کنی حتی می تونی خیلی راحت جای دکمه هاش رو جا به جا کنی.راستی چرا با کد باز بودن فایرفاکس و این همه برنامه نویش در سراسر جهان هنوز فایرفاکس نتونسته از نظر اینترفیس و زیبایی و ... به IE برسه ؟
من قصد سوییچ از IE رو دارم ولی میدونم که با این کار مزایایی رو از دست خواهم داد .
بهتر بود به جای این همه روان شناس چندتا برنامه نویس درست و حسابی پیدا می کرد تا محصولاتش این همه باگ نداشته باشن. چرا هیچ کس theme ویندوز رو عوض نمی کنه؟ چون با این کار بلایی سرش می یاد که واسه همیشه پشیمون می شه. یادمه یکی از دوستام theme دیگه رو از اینترنت گرفته بود و نصبش کرده بود به هیچ فنی نشد این theme رو عوض کرد آخرش مجبور شد دوباره ویندوز نصب کنه.دوست من مایکروسافت یه تیم چند ده نفری از بهترین های جهان در رشته روانشناسی و گرافیک داره... قبل از هر طراحی کلی آمار گیری امجام میده... هیچ تا حالا فکر کردی که چرا تصویر پس زمینه XP رو خیلی جاها هیچ وقت عوض نمیکنن؟ تعویضش کاری نداره... ولی این تصویر واقعا روش فکر شده... توی ویندوز 98 رنگ بک گراند رو هر چه قدر جابجاش می کردیم بازم به همون رنگ سبز defaut بر میگشتیم... XP کلی theme مختلف داره ولی حاظرم قسم بخورم 90% کامپیوترهای دنیا از theme استانداردش استفاده میکنن... چرا؟ جون بلد نیستن theme رو عوض کنن؟ نه! چون یه عده از بهترین های دنیا جمع شدن... سلیقه ی جهانی رو بررسی میکنن .و دوستداشتنی ترین رنگ هارو و استیلها رو انتخاب میکنن. چرا این کار رو میکنن چون می خوان بهترین باشن. چرا mozila نمیکنه... چون درآمد مایکروسافت رو نداره... چون تیم حرفه ای روانشناس و تحلیل گر و گرافیست و غیره مجانی حاظر نیستن کار کنن. به نظرت، اگه تو یکی از بهترین های دنیا در هر زمینه ای باشی (جالا برنامه نویسی یا گرافیک یا هر چیز دیگه) کدوم رو انتخاب میکنی؟ اینکه برای هر پروژه چند هزار دلار درآمد داشته باشی یا مجانی وقت و عمرت رو بزاری پای مبارزه با دنیای close source و تبلیغ open Source ؟ مسلما بهترینها طرفدار open source نیستن... چون زحمتشون رو نمی خوان به رایگان بدن.