• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

استرس زندگی ام را نابود کرد!

idnavmooknedr

Registered User
لایک‌ها
1,859
ای بابا عمو بنچی چرا نمی گه

میترسی سنت رو بگی ، اشکال نداره یه وقت می بینی یکی که توی 40 سالگی با مشکلات تو سر میکنه و درمانش نمی کنه ، چه اشکالی داره آخه

خب بابا روانیشون میکنی میخوان ازت انتقام بگیرن اینجوری سرت خالی می کنن
25r30wi.gif

خب بابا دارن یه سوال کاملا عادی میپرسن ازت چرا درست جواب نمی دی
چه سوالی؟
سن توی شناسنامه ام فیکه زده متولد 1 فروردین در صورتی که متولد 9 دی ماه ام!
@hamedovic5405

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
چه سوالی؟
سن توی شناسنامه ام فیکه زده متولد 1 فروردین در صورتی که متولد 9 دی ماه ام!
@hamedovic5405
154fs232528.gif
قشنگ بگو چند سالته
20 سالته
22 سالته
25 سالته
40 سالته

بچه اولی یا دومی
قبل از شما 100 درصد پسر نبوده اگه شما اولی نیستی درسته ؟

idnavmooknedr

Registered User
لایک‌ها
1,859
154fs232528.gif
قشنگ بگو چند سالته
20 سالته
22 سالته
25 سالته
40 سالته

بچه اولی یا دومی
قبل از شما 100 درصد پسر نبوده اگه شما اولی نیستی درسته ؟
آره دومی ام یه بردار کوچیکتر هم دارم متولد 74 هه
اولی هم پسر نبوده!

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
آره دومی ام یه بردار کوچیکتر دارم متولد 74 هه
اولی هم پسر نبوده!

خب اگه سنت زیر 23 هستش باید بشینی با خانوادت مستقیم صحبت کنی یک بار برای همیشه ، بگی مزاحم من نشین وقتی بیرونم نهایتا تا یه ساعتی اگه بر نگشتم به فرض مثال 11 زنگ بزنید من کجام ، ولی خب توی کی میری کی میای اونا چنددفعه زنگ میزنن این ها همه مهمه که فکر نکنم تا بیای جواب بدی جونت درآد یا جون ما رو بگیری که اگه بخوای جون ما روبگیری ما رویکرد دیگه ایی اتخاذ میکنیم

پی نوشت : اینکه نگران تو هستند یعنی خانواده مسئولیت پذیری داری و دقیقا سیستم جامعه رو می دونن کی به کیه پس باید بهشون حق بدی و مثل جوجو ها هی نق نزنی و دچار استرس هم نشی بشین با خودت سنگ هات رو وا کن ، بگو بابا نگرانم هستند ، بین رفقات هم کسی خندید با تمام قوا برین بهشون ، بگو خیلی ناراحتید که کسی محل سگ هم بهتون نمی زاره

در کل از اون هیکل گندت خجالت بکش یه کم بفهم مسئولیت یعنی چی ، خانوادت در قبال زندگی تو مسئولیت قبول کردن تو نمی فهمی ، ما نمی گیم برو بچه ننه شو ف نه میگیم اتفاقا بزرگ شو ، درک کن که خانوادت نگرانت هستن

idnavmooknedr

Registered User
لایک‌ها
1,859
خب اگه سنت زیر 23 هستش باید بشینی با خانوادت مستقیم صحبت کنی یک بار برای همیشه ، بگی مزاحم من نشین وقتی بیرونم نهایتا تا یه ساعتی اگه بر نگشتم به فرض مثال 11 زنگ بزنید من کجام ، ولی خب توی کی میری کی میای اونا چنددفعه زنگ میزنن این ها همه مهمه که فکر نکنم تا بیای جواب بدی جونت درآد یا جون ما رو بگیری که اگه بخوای جون ما روبگیری ما رویکرد دیگه ایی اتخاذ میکنیم

پی نوشت : اینکه نگران تو هستند یعنی خانواده مسئولیت پذیری داری و دقیقا سیستم جامعه رو می دونن کی به کیه پس باید بهشون حق بدی و مثل جوجو ها هی نق نزنی و دچار استرس هم نشی بشین با خودت سنگ هات رو وا کن ، بگو بابا نگرانم هستند ، بین رفقات هم کسی خندید با تمام قوا برین بهشون ، بگو خیلی ناراحتید که کسی محل سگ هم بهتون نمی زاره

در کل از اون هیکل گندت خجالت بکش یه کم بفهم مسئولیت یعنی چی ، خانوادت در قبال زندگی تو مسئولیت قبول کردن تو نمی فهمی ، ما نمی گیم برو بچه ننه شو ف نه میگیم اتفاقا بزرگ شو ، درک کن که خانوادت نگرانت هستن
قبلا هم بهت گفتم زیادی تند میری من کی گفتم 23 سالمه؟
بارها گفتم هیکلم کوچیکه
فکر نمیکنم کس دیگه ای تو خونمون باشه که به اندازه من بدونه مسئولیت یعنی چی
حسابشو بکن داداش کوچیکم هم سن @javadyazdani هه میگه زن میخوام ماشین میخوام ، ماشالا خوب رشد کرده بالای 180 هه (اینا همش تقصیر منه که نردبون شدم از من بره بالا) گوشی بالای 1 میلیونی خریده از باکره گی هم دراومده و...

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
قبلا هم بهت گفتم زیادی تند میری من کی گفتم 23 سالمه؟
بارها گفتم هیکلم کوچیکه
فکر نمیکنم کس دیگه ای تو خونمون باشه که به اندازه من بدونه مسئولیت یعنی چی
حسابشو بکن داداش کوچیکم هم سن @javadyazdani هه میگه زن میخوام ماشین میخوام ، ماشالا خوب رشد کرده بالای 180 هه (اینا همش تقصیر منه که نردبون شدم از من بره بالا) گوشی بالای 1 میلیونی خریده از باکره گی هم دراومده و...

خب مشکلتات چیه ، عزیزم هیکل گنده استعاره از سنت هستش من تند رفتم متاسفانه اینجا خروجی احساس نداره نمی شه دقیق درک کرد

تو الان مثل آدم بگو چند سالته میتونی یا نمی تونی

داداش کوچیکت رفته بالا تو میخواستی بره بالا یا نه ، خب آفرین اگه تو میخواستی خوبه که مشکلات تو رو نداره دیگه میدونی چرا ؟ ، چون رفتار تو رو با پدر مادرت دیده و دیده این نوع رابطه تو با پدر مادرت جواب نداده و اون تاکتیک دیگه ایی رو انتخاب کرده تو ببین تاکتیکش چیه خودت رو آپگرید کن یه تاکتیک بزن از اون بهتر و نرم نرم خودت رو یه جوری نشون بده که یعنی عوض شده

بعدشم یه چیز مهم تر از همه هستش ، ببین هر کس یه سری مشکلات داره ولی کسی میتونه خودش رو نجات بده که بیاد احساست منفی در مورد خودش رو کنار بزاره و سعی کنه مشکلات خودش رو در عمل حل کنه و بتونه برای مشکلاتش راهحل پیدا کنه و از حل کردن این مشکلات لذت ببره ، به های اول پسر خانواده ها همیشه مشکلات بیشتری دارن چرا ؟ چون بار بقیه هم رو دوششون هستش بعد یه سری احساس مسئولیت های دیگه می کنن ، بعد بقیه هم یه سری توقع دیگه دارن که تو باید یاد بگیری برای همش ارزش گذاری کنی و بتونی عکس العمل های فکر شده رو به کار ببری نه این که همه احساسات های منفیت رو به کار ببری

idnavmooknedr

Registered User
لایک‌ها
1,859
خب مشکلتات چیه ، عزیزم هیکل گنده استعاره از سنت هستش من تند رفتم متاسفانه اینجا خروجی احساس نداره نمی شه دقیق درک کرد

تو الان مثل آدم بگو چند سالته میتونی یا نمی تونی

داداش کوچیکت رفته بالا تو میخواستی بره بالا یا نه ، خب آفرین اگه تو میخواستی خوبه که مشکلات تو رو نداره دیگه میدونی چرا ؟ ، چون رفتار تو رو با پدر مادرت دیده و دیده این نوع رابطه تو با پدر مادرت جواب نداده و اون تاکتیک دیگه ایی رو انتخاب کرده تو ببین تاکتیکش چیه خودت رو آپگرید کن یه تاکتیک بزن از اون بهتر و نرم نرم خودت رو یه جوری نشون بده که یعنی عوض شده

بعدشم یه چیز مهم تر از همه هستش ، ببین هر کس یه سری مشکلات داره ولی کسی میتونه خودش رو نجات بده که بیاد احساست منفی در مورد خودش رو کنار بزاره و سعی کنه مشکلات خودش رو در عمل حل کنه و بتونه برای مشکلاتش راهحل پیدا کنه و از حل کردن این مشکلات لذت ببره ، به های اول پسر خانواده ها همیشه مشکلات بیشتری دارن چرا ؟ چون بار بقیه هم رو دوششون هستش بعد یه سری احساس مسئولیت های دیگه می کنن ، بعد بقیه هم یه سری توقع دیگه دارن که تو باید یاد بگیری برای همش ارزش گذاری کنی و بتونی عکس العمل های فکر شده رو به کار ببری نه این که همه احساسات های منفیت رو به کار ببری
مثلا بگم چی میشه؟ چه اتفاقی میوفته؟
موضوع اینه که کلا آدم بیفکریه البته فقط اون نیست :general505:
چند روز پیش هر چی پول داشتم گرفتن ازم که بده عموت میخواد ماشین بگیره
الان کلا 5 تومن تو کارتام دارم یه 12-13 تومن هم پول تو کیفم دارم احتمال زیاد بیشتر به خاطر این اعصابم خراب شده ولی این بار اولشون نیست مطمئنا بار آخرشون هم نباشه!
اون روز هم به خاطر سیگار کشیدن داشتن سرزنشم میکردن داشتن با معتادا مقایسه ام میکردن :|

idnavmooknedr

Registered User
لایک‌ها
1,859
بحث درمورد استرس بود واقعا کشیدن بحث به اینجا چه فایده ای داشت؟
یعنی واقعا فکر میکنید اگر بدونم جواب دادن سوالاتون میتونه کمک کنه جواب نمیدم؟
هر تاپیکی که میزنی میان میپرسن فلانی بهمانی؟! شروع میکنن به جمع کردن اطلاعات علیه ات! :دی
الان @الهه.آتش میاد میگه خود ارضایی داری؟! :|

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
یون گشادیم میاد آواتار پیدا کنم یه خوجگلشو بده عوض کنم :p
معدتو که من درست کردم برات اواتارتو هم من برات درست کنم ؟ :general509:
خیلی بی وجدانی :D
میخوام بیام پیشت اسمارتیز بزنیم با هم :p

idnavmooknedr

Registered User
لایک‌ها
1,859
حاجی تنها راه حل توی تمام مشکل هایی که کش میان اینه که با مشکلت روبرو شی!
مثلا چطوری روبرو شم؟ :دی
میخوای سن و شماره شناسنامه ام + شماره ملی رو بزرام؟
ببین اصلا من پول ندارم چطوره یه پولی بدین به من تا بهتون اطلاعات بدم؟ :دی
من عکس از دفترچه قسطم میزارم شما ماه بعدو پرداخت کنید باشه؟ :دی

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
مثلا چطوری روبرو شم؟ :دی
میخوای سن و شماره شناسنامه ام + شماره ملی رو بزرام؟
ببین اصلا من پول ندارم چطوره یه پولی بدین به من تا بهتون اطلاعات بدم؟ :دی
من عکس از دفترچه قسطم میزارم شما ماه بعدو پرداخت کنید باشه؟ :دی
این میتونه یه مورد کوچیک باشه فقط!
من نمیدونم والا چه مشکلی هست با سنت!!! از این کچل روسونری پیرتر نباشی یه وقت؟ :D

idnavmooknedr

Registered User
لایک‌ها
1,859
من نمیدونم والا چه مشکلی هست با سنت!!! از این کچل روسونری پیرتر نباشی یه وقت؟ :D
نه دیگه :دی
تازه من خیلی کم کفتر بازی کردم، موهای سرم هنوز سر جاشه!
این بنچی هم میگه کفتری بزنید همش به خاطر خودشه میخواد شما به نون دادن بیوفتین بعدش hunt اتون کنه :دی

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
منِ 33 ساله از خیلی از شوما جوونا دلم جوونتره :p
باوو رابطت با استارتر خوبه بشین نصیحتش بکن راهنماییش بکن من دیگه کشیدم بیرون از راهنمایی الان فقط مسخره بازی در میارم :D @افتک!! یادم داد :general601::D

unnam

Registered User
لایک‌ها
2,321
میگن بچه دومی دیونه اس راست میگن؟

@Tidus
درمان دارویی هم باشه به جان میخرم :|
فکر کنم این پیشنهاد رو به هفت هشت نفر دادم :confused:
برو پیش یه روانپزشک دو تا قرص بهت می ده احتمال 99 درصد خوب می شی

idnavmooknedr

Registered User
لایک‌ها
1,859
فکر کنم این پیشنهاد رو به هفت هشت نفر دادم :confused:
برو پیش یه روانپزشک دو تا قرص بهت می ده احتمال 99 درصد خوب می شی
چی هست؟ بگو اسمشو عوارضشو بخونم!
شاید نخواستم پول روانپزشک بدم والا به خدا موجودی ام زیر 20 تومنه بابا درک کنید! :دی

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
برو دکتر استرس چیزی نیست که نشه کنترلش کرد

unnam

Registered User
لایک‌ها
2,321
چی هست؟ بگو اسمشو عوارضشو بخونم!
شاید نخواستم پول روانپزشک بدم والا به خدا موجودی ام زیر 20 تومنه بابا درک کنید! :دی
والا تجربه خودم می گه اگزازپام و فلوکستین
که دومی بیشتر برای افسردگیه ولی فکر نکنم بدون نخسه گیر بیاری

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
@Tidus
درمان دارویی هم باشه به جان میخرم :|
راهی نیست. سعی کن خودت رو همینطوری که هستی بپذیری. ضمنا سعی کن به خانواده انواع ناروها رو بزنی اگه خواستن اذیتت کنن، برای خودت پول جمع کن.
دیگه یکی مثل تو سیگار یکیم مثل من کفتری و جدیدام فهمیدم مریضی پرستات گرفتم...
اگه شانس داشتیم تو اینجا به دنیا نمیومدیم که تو کف چند گرم گوشت باشیم یه عمر! پس از اول سوختیم!

بالا