• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

استرس زندگی ام را نابود کرد!

JaroOBarghi

Registered User
لایک‌ها
5,223
از عوارض های ssri ها نیست به نظرت؟ (تجربه من میگی اون تعریقی که از عوارض این داروها میکنن 1سوم ـه عوارض هایی ک دیده میشه هم نیست!)

منم پای چپم کلن بندری میزنه + این که باید دهنم حدمن فعال باشه یا پلاستیکی خودکاری چیزی باید بجووعَم . تا شعاع چند کیلومتری م خودکار و مداد و پلاستیک و... نمیذازن:(

idnavmooknedr

Registered User
لایک‌ها
1,859
والا تجربه خودم می گه اگزازپام و فلوکستین
که دومی بیشتر برای افسردگیه ولی فکر نکنم بدون نخسه گیر بیاری
فلوکستین دارم
دیازپام دارم
همین الانم رفتم یه ورق اگزازپام گرفتم :دی

idnavmooknedr

Registered User
لایک‌ها
1,859
از عوارض های ssri ها نیست به نظرت؟ (تجربه من میگی اون تعریقی که از عوارض این داروها میکنن 1سوم ـه عوارض هایی ک دیده میشه هم نیست!)

منم پای چپم کلن بندری میزنه + این که باید دهنم حدمن فعال باشه یا پلاستیکی خودکاری چیزی باید بجووعَم . تا شعاع چند کیلومتری م خودکار و مداد و پلاستیک و... نمیذازن:(
SSRI خیلی کم مصرف کردم جدیدا مصرف میکنم فک نکنم
مشکل من با این دارو ها بیشتر خستگی و خواب آلودگیه بقیه موارد مشکلی ندارم

JaroOBarghi

Registered User
لایک‌ها
5,223
SSRI خیلی کم مصرف کردم جدیدا مصرف میکنم فک نکنم
مشکل من با این دارو ها بیشتر خستگی و خواب آلودگیه بقیه موارد مشکلی ندارم

والا بره من ک خارش بدن + گرم شدن دمای بدن+استرس+ سوسکی تر شدن خرطوم و...میاره ب هر روانپزشکی هم ک میگم رو من تاثیر نداره یا تاثیرات این چنینی داره میگه بروکی...:(

idnavmooknedr

Registered User
لایک‌ها
1,859
والا بره من ک خارش بدن + گرم شدن دمای بدن+استرس+ سوسکی تر شدن خرطوم و...میاره ب هر روانپزشکی هم ک میگم رو من تاثیر نداره یا تاثیرات این چنینی داره میگه بروکی...:(
خوب واسه من که برعکسه میله جنسی رو خیلی کم میکنه بیشتر هم به خاطر همین میخورم!

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
برادر کف دستات عرق نمیکنه ؟
پ.ن : اینکه برادرت از باکره‌گی در اومده نشانه ی خوبیه !

unnam

Registered User
لایک‌ها
2,321
ایندارل هم مصرف کردم
ولی آلپرازولام نه!
آلپرازولام ( زاناکس هم بهش می گن) برا من از همه موثر تر بوده
ولی بدیش اینه زود وابسته می شه هردفه باید دوزشو ببری بالا
در کل به نظر من همون اگزازپام رو یه مدت منظم مصرف کن
استرس رو هرچی بیشتر تحمل کنی بدتر میشه درمانشم سختر
وقتی که حالت بهتر شدی می تونی کم کم مصرفتو کم کنی

idnavmooknedr

Registered User
لایک‌ها
1,859
برادر کف دستات عرق نمیکنه ؟
پ.ن : اینکه برادرت از باکره‌گی در اومده نشانه ی خوبیه !
کف دست نه بصورت غیر عادی!
اون باگره گی رو اول نگفتم ولی خواستم @alalalk71 به بدبختیم بیشتر پی ببره اضافه اش کردم :دی

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849

یعنی دیوونه ایی هستی برا خودتا ولی نمیدونم چرا از ادمهایه دیوونه و غیر عادی خوشم میاد :D کی اون روز میرسه من حضوری ببینمت :rolleyes:

kingPresident

Registered User
لایک‌ها
1,324
معدتو که من درست کردم برات اواتارتو هم من برات درست کنم ؟ :general509:
خیلی بی وجدانی :D
میخوام بیام پیشت اسمارتیز بزنیم با هم :p

کریم بخدا مسلمون نیستی تووو :D
2 ماهه نخوردم تو 200 گرم برام بیار اسمم عوض میکنم آواتار که جا خود داره :D

cms

Registered User
لایک‌ها
1,237
اضطراب دارید؟ صاف بنشینید!

مطالعه ای جدید نشان می دهد که حالت بدن شما می تواند شما را افسرده و عصبی کند. نشریه دیلی میل (Daily Meil) در گزارشی نوشته است، کسانی که راست نمی نشینند خودبین و کم حرف هستند و به استفاده از کلمات منفی بیشتر علاقه دارند. در مقابل آن هایی که موقع نشستن قوز نمی کنند عزت نفس بالاتر، برانگیختگی و کلا حس و حال زندگیشان از دسته اول بهتر است.

ژست مناسب همان قرار دادن بدن در تراز صحیح و حفظ انحنای طبیعی ستون فقرات به هنگام نشستن، ایستادن یا درازکشیدن است. پیش از این در تحقیقات قبلی ثابت شده بود که وقتی راست می نشینیم، مثبت فکر کردن، راحت تر است. این قضیه در مورد دانش آموزان نیز صادق است. دانش آموزانی که خمیده نمی نشینند در مقایسه با کسانی که پشت نیمکت ولو می شوند نمره های بهتری می گیرند.

این مطالعه نشان داده است که بدنشستن، عمل هضم را با مشکل مواجه کرده و احساس سنگینی و تنبلی به همراه می آورد. حالت بدِ بدن، تنفش را سطحی و کم می کند و همین موضوع احساس اضطراب را که موجب کاهش میزان خواب و انرژی می شود، وخیم تر می کند.

در نتیجه قرار دادن بدن به حالت مستقیم و صاف، در زمان استرس می تواند عزت نفس را حفظ کند و حس و حال مثبت را افزایش دهد. همچنین با راست نشستن میزان صحبت کردن هم بیشتر می شود و تمرکز فرد بر خودش پایین می آید. به گفته محققان راست نشستن می تواند یک راه ساده رفتاری برای کمک به ایجاد انعطاف پذیری در برابر استرس باشد.

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
بحث درمورد استرس بود واقعا کشیدن بحث به اینجا چه فایده ای داشت؟
یعنی واقعا فکر میکنید اگر بدونم جواب دادن سوالاتون میتونه کمک کنه جواب نمیدم؟
هر تاپیکی که میزنی میان میپرسن فلانی بهمانی؟! شروع میکنن به جمع کردن اطلاعات علیه ات! :دی
الان @الهه.آتش میاد میگه خود ارضایی داری؟! :|
خود ارضایی داری؟

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
نه دیگه :دی
تازه من خیلی کم کفتر بازی کردم، موهای سرم هنوز سر جاشه!
این بنچی هم میگه کفتری بزنید همش به خاطر خودشه میخواد شما به نون دادن بیوفتین بعدش hunt اتون کنه :دی
مشکلت با گفتن سنت چیه؟ یکی از مشکلاتت همینه! همین که اینجا با واقعیتت فرق داری! میخوای یکی دیگه باشی اینجا!
همین چیزها باعث استرس میشه دیگه!!!

منِ 33 ساله از خیلی از شوما جوونا دلم جوونتره :p
باوو رابطت با استارتر خوبه بشین نصیحتش بکن راهنماییش بکن من دیگه کشیدم بیرون از راهنمایی الان فقط مسخره بازی در میارم :D @افتک!! یادم داد :general601::D
حاجی این مجتبی خان نمیخواد نصیحت بشه!! فقط تاپیک میزنه و برابر حرف مردم مقاومت میکنه!!!

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
بالا