idnavmooknedr
Registered User
شوما از کی شعارتونو از "شل بگیر و گر نه درد داره ها" به "تنگش کن و گر نه غرق میشی" عوض کردی؟!1 - شما یه دفعه بکشی مادرت میفهمه تو خونه و دقیقا این همون عکس العملی هستش که یه مادر میفهمه بپسرش داره سیگار میکشه ف تمام آرزوهاش برای تو نقش آب میشه و برای همین داره زور میزنه برت گردونه به شکل قبل ف تو باید خیلی هم خوشحال باشی که اینجوری باهات رفتار میکنه و به تو توجه میکنند و حواسشون به تو هست آقا مجتبی یه کم خودت رو جمع کن دور و برت رو بهتر نگاه کن
2 - این طرز تفکر شماست وقتی مادرت یا برادرت از کنارت رد میشن احساس تهوع بهشون دست میده ( میدونی چرا چون من تقریبا یه کم کمتر از یکساله سیگار نمی کشم ولی برادرم میشکه وقتی از بغلم رد میشه میخوام روش بالا بیارم از بس حالت تهوع بعهم دست میده
3- انتظار داری بیام بگم اقا مجتبی چشم عسلی ، خوشگل عمو بیا این کار رو نکن ف نه بابا کور خوندی یه کم باید دیگه مث یه مرد بشی یه کم باید یه دستی به سر و روی خودت بکشی وایسی رو به روت رو نگا کنی میفهمیدنیا از دید و افکار تو خیلی بزرگتره و کلا اینجوری نیست
4 - بله این بحث برای تو فایده نداره برای اینکه ممن نیومدم بگم فلانی به به برو دعوا کن حقت رو بگیر و اومدم گفتم آقا مجتبی خودت رو جمع کن این رسمش نیست
5 - من تو رو حتی در تخیلاتم مثل خودم فرض نمیکنم ، کسی هم نگفت تو خلی ، ما میگیم خل بازی در نیار و خودت رو نجات بده
همین سیگاری که داری میکشی خودت رو از حل کردن مشکلاتت یه 10-20 سال عقب میاندازی
حالا که به فکرمی چگونه خودمو نجات بدم؟!